En trillebør er et praktisk redskab, som hurtigt og nemt kan hjælpe med at transportere materialer. Nogle haveejere bruger trillebøren til at flytte haveaffald, mens andre bruger trillebøren til at transportere materialer til byggeriet. Der findes både store, små og selvkørende trillebøre, og det kan derfor være svært at finde den rette til jobbet.   

I denne artikel har vi samlet 6 trillebøre, som vi er meget begejstrede for. Trillebørene har hver deres unikke funktioner, så du kan finde den helt rigtige til formålet. Hvis du er på udkig efter trillebøre i god kvalitet, kan du læse mere om vores favoritter hreunder. 

Ravendo BC1100 S – Den bedste på markedet

Ravendo BC1100 S

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Testvinder på begynderhaven.dk
 • Testvinder hos TV2

Ravendo BC 1100 S er en mørtelbør, der kan klare opgaver på op til 250 kg. Trillebøren kan rumme 110 liter, så der er god plads til at transportere haveaffald eller materialer til byggeriet. Trillebøren er både kåret som testvinder af TV2 og begynderhaven.dk. Testpanelet fra TV2 kårer trillebøren som vinder, fordi den klarer sig bedst i test, og den klarede punktér- og slagtesten. 

Trillebøren er lavet af god kvalitet, og materialerne sørger for en lang levetid. Stålstellet på mørtelbøren er lavet med vejrbestandig UV-lak, som sørger for, at stellet kan tåle det omskiftelige vejr. Trillebørens kasse er lavet af galvaniseret Galfan-stål, som har en lang levetid. Sammenlignet med almindelig galvaniseret stål holder Galfan-stål tre gange så lang tid. 

En praktisk trillebør

Trillebøren er også designet med et rødt håndtag, som er lavet i et gummimateriale. Det røde håndtag sørger for, at du får et fast greb, når du transporterer materialer i din trillebør. Du kan nemt flytte materialer i haven, uden at håndtagene glider ud af dine hænder. 

Mørtelbøren kommer med luftgummihjul med kuglelejer. Hjulene er robuste og måler 4.00 x 8, så trillebøren er nem at transportere under brug. Forrest på kassen er der formet en hældetud, så det er nemt at læsse materialer af og på. 

Du behøver ikke at gå på kompromis, hvis du leder efter en mørtelbør af god kvalitet, som samtidig ikke koster for mange penge. Du kan finde et godt trillebør tilbud, så du får god kvalitet til havearbejdet uden at bruge den helt store opsparing. Trillebøren gør havearbejdet nemmere, og du skåner ryggen, fordi du ikke skal løfte materialerne rundt i haven. I stedet kan du bruge trillebøren til at klare det hårde arbejde.     

Specifikationer

 • Høj kvalitet
 • Vejrbestandig UV-lak
 • Glafan stål for lang levetid
 • Kan rumme 110 l. på op til 250 kg. 

Hvis du er glad for at arbejde i haven, står du måske og mangler en god plæneklipper. Du kan læse om vores anbefalinger af plæneklippere, så du kan finde den rette til at holde haven pæn og skarp.  

Ravendo BC 1100 LID mørtelbør – En praktisk funktion med låge

Ravendo BC 1100 LID

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • Videopræsentation fra Ravendo

Ravendo BC 1100 LID er udviklet efter stor efterspørgsel fra kunderne. Trillebøren er designet med et låg, så du nemt kan opbevare materialer og værktøj i mørtelbøren. Trillebøren er udviklet efter Ravendos klassiske mørtelbør med en kasse, som er monteret ovenpå. Du får derfor de gode kvaliteter fra den traditionelle trillebør.

Trillebøren er rummelig med plads til 110 liter. Der er derfor god plads i trillebøren til at opbevare materialer, haveaffald eller værktøjer. Mørtelbøren vejer 26 kg., så den er let at bruge, når du skal flytte materialer fra traileren til bygge- eller haveprojektet. 

Multifunktionel trillebør med låg

Trillebøren med låg er multifunktionel, fordi den både kan bruges til have- og byggeprojekterne, og den kan også bruges til opbevaring. Når den rummelige trillebør ikke er i brug, kan du sætte låg på, så du kan opbevare værktøj i mørtelbøren. Du kan derfor udnytte trillebørens funktioner, når den ikke er i brug i haven. 

Hvis du bruger mørtelbøren til opbevaring af håndværktøj, kan det være en god idé at montere en hængelås. BC 1100 LID fra Ravendo er designet, så der er mulighed for at påsætte en hængelås. Du kan derfor trygt opbevare materialer i trillebøren, når den ikke er i brug. Hængelåsen sikrer, at tyven ikke kan stjæle materialerne i trillebøren.  

Trillebøren er udviklet med luftgummihjul med kuglelejer, som måler 4.00 x 8. Hjulet er meget robust, og det sikrer gode køreegenskaber. Trillebøren er også udviklet med røde gummihåndtag. Håndtagene sørger for et fast greb, når du transporterer materialer. Hjulet og håndtagene gør det nemmere at flytte materialer og haveaffald. 

Specifikationer

 • God størrelse
 • God til at opbevare håndværktøj
 • Praktisk låg

Hvis du er gået i gang med det helt store haveprojekt, kan du bruge en vertikalskærer til at sørge for en ensartet græsplæne. Værktøjet kan fjerne både mos og ukrudt. 

Ravendo BU 1600-2 – Stor trillebør

Ravendo BU 1600-2

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stald- og feje kærren fra Ravendo er meget praktisk og rummelig. Den er ideel til transport af halm, møg foder og lignende opgaver. Trillebøren kan rumme op til 160 liter, og det er derfor en af de mest rummelige trillebøre på markedet. Den kan bruges til opgaver på op til 250 kg., så du kan bruge den til daglig transport.

Trillebøren har en meget lav egenvægt, så den er nem at køre langt med. Kassen er lavet af trillebør plast, som holder egenvægten nede på 21 kg. Kassen er lavet af kraftigt polypropylen plast, som er et slidstærkt materiale, så du kan transportere halm og møg i dagligdagen. 

Punkterfri dæk trillebør 

Kærren er også designet med punkterfrie dæk, så du ikke skal bekymre dig om et fladt hjul. Det kan være tidskrævende og frustrerende, hvis du ofte skal bruge tid på at skifte et punkteret hjul. Punkterfrie dæk sørger for, at du kan løse dine arbejdsopgaver hurtigere og nemmere. Kærren er monteret med PUR 4.00 x 8 hjul med rulleleje. 

Fejekærren er også designet med korte håndtag, som giver en god ergonomisk holdning, når du tipper den. Håndtagene er desuden også lavet med røde gummihåndtag, som sikrer et fast og sikkert greb. Du kan derfor nemt og bekvemt tippe halm og foder af og på kærren. 

Kærren er praktisk og rummelig, og samtidig kan du finde kærren til en skarp pris. Når kærren er på tilbud, kan du få den gode kvalitet til billigere penge. Det kan være en fordel, hvis du er på udkig efter en god kærre til hverdagsbrug, som ikke er alt for dyr.      

Specifikationer

 • Lav egenvægt
 • Let at håndtere 
 • Rummelig
 • Trillebør med punkterfri hjul

Det kan være, at du også har et bed, som du skal holde ved lige. Du kan derfor finde den bedste havefræser på markedet til at kultivere jorden. 

Makita DCU180Z – selvkørende transportkøretøj

Makita DCU180Z

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 • 4.4/5 brugeranmeldelse hos amazon.co.uk
 • Videopræsentation fra Makita

I dag bliver der udviklet flere og flere robotter, som kan hjælpe med de huslige projekter. En robotplæneklipper er bare en af de maskiner, der er blevet udviklet til at gøre hverdagen nemmere. Fælles for robotterne er, at de hjælper med de huslige pligter, så du ikke skal bruge tid på at klippe græsset eller støvsuge gulvet. 

Makita DCU180Z er en selvkørende trillebør, som kan være til stor hjælp, når du skal transportere tunge elementer. Trillebøren kan bære op til 130 kg., så du kan få hjælp til at transportere tunge mursten, foder eller haveaffald. Transportkøretøjet kan køre på en stigning på op til 12ᵒ, så der er gode muligheder for at bruge vognen til transport. 

Vognen har fået gode anmeldelser af brugerne på amzon.co.uk, som giver den en score på 4.4 ud af 5 stjerner. Den er derfor populær blandt brugerne.  

Trillebørens funktioner

Transportvognen kører med variabel hastighed, og den kører på 18V Li-ion batterier. Du kan enten bruge transportvognen med 1 batteri eller 2 batterier. Vognen er designet, så der er plads til et ekstra batteri i reservetanken. Du kan derfor fordoble hastigheden, hvis du vælger at bruge 2 batterier i stedet for 1. 

Den selvkørende trillebør er designet med 2 fremadgående hastigheder og et bakgear. Der er derfor mange muligheder for at styre vognen, som du ønsker. Det kan være en fordel at bruge den selvkørende vogn, hvis du er dårligt gående, eller hvis du ønsker hjælp til transportarbejdet. Vognen gør det nemmere at transportere materialerne. 

Vognen bliver leveret med 2 baghjul og 2 bagbensstøtter. Du skal dog være opmærksom på, at du skal tilkøbe ramme, kar, lader og batteri til vognen. Du kan derfor selv bestemme, hvilke materialer du tilkøber til vognen. Det kan være, at du kun ønsker ét batteri eller ét bestemt kar til vognen.   

Specifikationer

 • Variabel hastighed
 • Mulighed for at bruge to batterier
 • Bakgear 
 • 2 fremadgående hastigheder

GROUW trillebør 80 L – letvægtstrillebør 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du søger en letvægtstrillebør, så er trillebøren fra GROUW et godt valg. Trillebøren vejer 10 kg., og det er derfor en af de letteste trillebøre på markedet. Det kan være en fordel at vælge en letvægtstrillebør, hvis du skal transportere trillebøren langt. Du kan transportere tungere materialer og elementer, fordi trillebøren er så let. 

Den lette trillebør måler 1450 mm. x 610 mm. x 710 mm., og den kan rumme op til 80 L. Trillebøren kan rumme mindre end andre på markedet. Det kan være en fordel, hvis du ikke har meget opbevaringsplads i hjemmet. Desuden kan det være en fordel at anskaffe en lille trillebør, hvis du mangler et transportmiddel til at flytte et mindre læs.  

UV-beskyttelse og galvaniseret ramme

Trillebøren fra GROUW er lavet med 5 års UV-beskyttelse. UV-beskyttelsen sørger for at trillebøren ikke bliver misfarvet af solens stråler. Det er en fordel, når du bruger trillebøren udendørs til have- eller byggeprojektet. Du kan derfor bruge trillebøren udendørs i mange år, uden at den bliver grim og misfarvet. 

Trillebørens ramme er lavet af hot dip galvaniseret stål. Når stålet bliver varmforzinket, får stålet rustbeskyttende egenskaber. Stålet får også en flot finish, når det bliver galvaniseret. Desuden er zinkbelægningen med til at sikre en længere holdbarhed. 

Trillebøren er lavet i en flot cool grey farve, som passer ind i den skandinaviske indretning. Trillebøren er minimalistisk, og den er udstyret med de vigtigste funktioner, som du har brug for til det lette havearbejde. Du får en billig trillebør, som passer til transportopgaver, hvor du skal køre langt. 

Specifikationer

 • Hot dip galvaniseret ramme
 • 5 års UV-beskyttelse
 • Letvægt 
 • Billig

Hvis du er den heldige ejer af et hus med en brændeovn, kan det være en god idé at finde en god brændekløver. Det gør brændekløveriet nemmere og hurtigere, så du kan få varme i huset.

Tarmo Garden stål trillebør 65 liter – lille trillebør

Tarmo Garden stal trillebor 65 liter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ståltrillebøren fra Tarmo Garden passer godt til de små læs, da den kan rumme op til 65 liter. Hvis du er på udkig efter en junior trillebør, er ståltrillebøren et godt valg. Størrelsen og trillebørens funktioner hænger ofte sammen med prisen. Trillebøren har få men vigtige funktioner, og du får den derfor til en billig pris. Trillebøren kan bruges til at flytte op til 100 kg. fra A til B. 

Ståltrillebøren passer godt til junior, som gerne vil hjælpe med at transportere mursten, haveaffald eller træpiller. Trillebøren er lille sammenlignet med andre på markedet. Det kan være en fordel, fordi den passer bedre i størrelsen til junior. Når du arbejder i haven, kan junior være med, så I tilbringer tid sammen, og junior bliver klogere på naturen.  

Trillebøren er desuden lavet i klassiske farver, så den ligner forældrenes trillebøre. Junior kan derfor nemt føle sig som en stor del af havearbejdet.   

Praktisk og billig

Trillebøren fra Tarmo Garden er meget praktisk, da det kan være en god hjælper i haven. Trillebøren gør arbejdet nemmere, når materialer eller affald skal slæbes fra den ene ende af haven til den anden ende. I stedet for at bære materialerne, kan trillebøren bruges til at transportere materialerne nemmere og hurtigere. 

Den praktiske trillebør er designet med røde gummihåndtag. De er med til at sikre, at du får et fast greb om håndtagene, når du transporterer materialerne. Håndtagene er også med til at sørge for, at du nemt kan læsse på og af trillebøren.   

Trillebøren fra Tarmo Garden er billig, og den passer derfor godt til dig, der leder efter trillebøre til skarpe priser. Du bruger ikke hele din opsparing, og du får de vigtigste funktioner, som du skal bruge til at transportere materialer.    

Specifikationer

 • Billig trillebør
 • Trillebør til Junior
 • God til små læs
 • Praktisk

Sådan vælger du en trillebør

Mange trillebøre ligner hinanden, men der er mange forskellige typer at vælge imellem. Det er en god idé at overveje, hvilke opgaver og terræn den skal kunne klare. 

Når du skal finde den rette trillebør, kan du overveje, hvilket materiale trillebøren skal være lavet af. Du kan finde mange trillebøre, der er lavet af stål. Stålkonstruktionen kan holde til at bære meget vægt, men det kan også ruste. Du kan derfor finde trillebøre, der er lavet af galvaniseret stål, som har en længere levetid. Du kan også finde trillebøre, der er lavet af plastik. Plastikken sørger for mindre belastning for ryggen og pengepungen. Plastikket kan dog gå i stykker, hvis du fragter for tunge elementer. 

Et andet tip er at finde gode hjul til trillebøren. Det er nemmest at manøvrere rundt i haven med ét hjul, fordi det er nemmere at styre rundt om hjørner. Det kan også være en god idé at gå efter punkterfrie dæk, fordi du ikke skal skifte dækkene hele tiden. Det er billigere at købe gode dæk fra starten i stedet for at skifte de flade dæk ud hele tiden. Punkterfrie dæk klarer sig også godt på forskellige typer af terræn.  

Hvad betyder størrelsen af trillebøren?

Hvis du er på udkig efter en trillebør, er det også vigtigt at overveje, hvor stor trillebøren skal være. Du skal først og fremmest finde ud af, hvor stort et job trillebøren skal kunne klare. I vores guide finder du en stor kapacitet på 160 liter, en normal kapacitet på 110 liter og en lille kapacitet på 65 liter. 

Når du kender din opgave, kan du bruge kapaciteten til at regne ud, hvor mange gange du skal gå frem og tilbage. Hvis du vælger trillebøren med stor kapacitet, skal du gå færre gange. Det kan være en god idé at vælge en stor kapacitet, hvis du skal transportere græs, blade eller lettere haveaffald. 

Det kan dog også være en fordel at vælge en mindre kapacitet, hvis du skal gå med tunge elementer. Det kan blive et tungt læs, hvis du fylder en stor trillebør med mursten. En mindre kapacitet kan gøre det nemmere at styre trillebøren.    

FAQ

Hvad kendetegner en god trillebør?

En trillebør med gummihjul og støtteben holder i mange år og sørger for stabil transport. Det er også en fordel at finde en bør med gummihåndtag for et fast greb. 

Hvor stor en trillebør skal jeg vælge?

Hvis du skal bruge en mindre trillebør, kan du gå efter 65 liter, men hvis det skal være til større læs, kan du gå efter 110-160 liter. 

Hvad koster en god trillebør?

Trillebørens funktioner og størrelse har en stor indflydelse på prisen. Hvis du søger efter en klassisk trillebør af god kvalitet, koster det ofte fra 500 kr. og op efter.  

Denne side er anmeldt af: Malene A. Karlsen Rating 5/5

 

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar