Rod i hjemmet kan være med til at give dig en følelse af stress. Når du kommer hjem fra dagens daglige gøremål og arbejde, vil du gerne have ro og hjemlig hygge. Den følelse kan for nogle mennesker bare være svær at få, hvis hjemmet roder alt for meget. Derfor har de fleste mennesker brug for at finde de smarte opbevaringsløsninger, der passer til dem. Især hvis du bor i en mindre bolig som for eksempel en lejlighed, kan det være, at du skal tænke ekstra kreativt for at kunne skabe den nødvendige orden i dit hjem. Hvad enten du mangler opbevaringsplads i køkkenet, på badeværelset, børneværelset eller i stuen, kan du finde et hav af forskellige trækasser til opbevaring.

Vi har set på flere forskellige opbevaringskasser i træ, der måske kan passe ind i dit hjem og give dig en følelse af orden og ro.

 

 

Skagerak Cutter Opbevaringsboks Teak Høj – rustik trækasse i teak

Skagerak Cutter Opbevaringsboks Teak Høj

Kunne du godt bruge en høj trækasse til opbevaring af diverse genstande, der bare ligge og flyder derhjemme, eller som ikke har fået en fast plads i hjemmet endnu? Hvis det er tilfældet, kan denne Skagerak Cutter Opbevaringsboks i teak måske være det helt rigtige valg for dig. Her får du en trækasse til opbevaring i et smukt og enkelt skandinavisk design. Den er lavet af 100 % FSC-certificeret teaktræ og er dermed af super god kvalitet. Den går derfor ikke i stykker lige med det samme, men kan holde i mange år fremover.

Kassen måler 30 x 36 x 34 cm og kan derfor bruges til at opbevare lidt af hvert. Holdt styr på børnenes lejetøj med den, brug den i soveværelset eller i entreen. Den er perfekt til at gemme dine sokker, hundesnoren, handsker, cykelhjelmen eller andre små genstande væk med, men hvor du stadig hurtigt kan komme til tingene. På den måde kan du give dine ting et fast sted, men hvor de ikke roder eller nødvendigvis kan ses af alle, der kommer ind i dit hjem.

Trækassen er fremstillet i et ubehandlet naturmateriale. Træet vil derfor ændre sig, som tiden går. Hvor du nu har en kasse i mørkt træ, vil du derfor senere få en kasse i en flot sølvgrå farve. Kassen skal kun vedligeholdes med et rengøringsmiddel, der er egnet til træ. Derudover kan du give den en tur med sandpapiret en eller to gange om året for at holde kassen smuk at se på. Nemt og enkelt.

Detaljer om denne trækasse:

Materiale: 100 % FSC-certificeret teaktræ

Mål: 30 x 36 x 34 cm

Design: Skagerak

i samarbejde med PriceRunner

 

Cinas Tina opbevaringsbænk – Hvid med låg i teaktræ L 90 x D 30 x H 48 cm – den større opbevaringskasse

Cinas Tina opbevaringsbænk – Hvid med låg i teaktræ L 90 x D 30 x H 48 cm – den større

Har du brug for meget mere opbevaringsplads for at få styr på ejendelene i dit hjem? I så fald kan det være en god løsning at få en såkaldt opbevaringsbænk, der er en form for større trækasse til opbevaring.

Med en Cinas opbevaringsbænk får du ekstra opbevaringsplads, da bænken måler 48 x 90 x 30 cm. Den fås i lys mahogni, der er malet hvid på siderne. Den fylder derfor lidt i hjemmet, men passer til gengæld også super fint ind i en moderne eller skandinavisk boligindretning. Træbænken har et låg i massiv teak med hvid gummifuge. Fordi den er fremstillet i teak og mahogni, der indeholder en stor mængde naturlige olier, kan denne trækasse til opbevaring også klare at stå udenfor uden at blive ødelagt af vind og vejr. Træsorterne er nemlig meget modstandsdygtige. Det betyder også, at du kan bruge kassen til hynder eller lignende til møblerne på terrassen. Du kan også beholde den indenfor til opbevaring af større genstande som for eksempel meget af børnenes lejetøj, sengetøj eller andre genstande, der tager plads i skabene.

Træbænken her er ideel til dig, der virkelig mangler opbevaringsplads, men stadig gerne vil have en flot kasse stående fremme i dit hjem.

Detaljer om denne trækasse:

Materiale: hvid teak

Mål: 48 x 90 x 30 cm

i samarbejde med PriceRunner

 

THE OAK MEN CARRIE BOX OAK – mindre opbevaringskasse i et skandinavisk, rent design

The Oak Men Carrie Box -mindre opbevaringskasse i et skandinavisk

The Oak Men Carrie box i oak er en lille og praktisk trækasse i eg. Den fås både i lys eg og mørkoliet eg. Du har derfor god mulighed for at finde det udtryk, der passer bedst til din stil og ind i dit hjem. Trækassen har et smukt og funktionelt design, der forbinder det rustikke med det moderne. Her får du en trækasse til opbevaring i et solidt træmateriale, og så er den nem at tage med eller flytte rundt på efter behov ved hjælp af det smukke, rå håndtag.

Med sine mål på 26 x 33 x 12 cm kan du bruge kassen til opbevaring af lidt af hvert. Stil den i stuen eller køkkenet til opbevaring af magasiner eller bøger. Du kan også placere den på dit badeværelse og opbevare produkter i den. Alternativt kan du også bruge den som en overraskelse til din ægtefæle eller kæreste, hvis du gerne vil overraske ham eller hende med en picnickurv eller eventuelt en tapasanretning og vin.

Denne kasse passer perfekt til dig, der elsker en mere skandinavisk boligindretning og at kæle for detaljerne.

Detaljer om denne trækasse:

Materiale: eg eller mørkolieret eg

Mål: 26 x 33 x 12 cm

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Trækasse – æblekasse med naturlig patina

Trækasse – æblekasse med naturlig patina

Denne trækasse med naturlig patina er perfekt til opbevaring af større genstande i hjemmet, da den måler 31 x 40 x 51 cm. Kassen er super god til at opbevarer frugt og grøntsager i, men du kan også bruge den rustikke kasse inde i stuen til opbevaring af planter og bøger eller i børneværelset til opbevaring af lejetøj. Derudover vil den også stå perfekt på badeværelset, hvis du leder efter en alternativ måde at opbevare håndklæder på eller bare ønsker en anden form for dekoration i et af dine rum.

Eftersom trækassen her tidligere har været brugt til opbevaring af æbler, har den ægte og god patina. Det betyder også, at din kasse ikke ligner alle andres. Det giver trækassen charme og gør den helt unik. Selve kassen vejer omkring 3,5 kg, men ligesom udseendet kan vægten også variere fra kasse til kasse. Er derfor meget glad for det rustikke og landlige udtryk, men samtidig gerne vil have en unik opbevaringskasse til forskel fra så mange andre, er denne kasse et super godt valg.

Detaljer om denne trækasse:

Materiale: træ

Mål: 31 x 40 x 51 cm

Vægt: 3,5 kg

 

Trip Trap – Dania box 3/ølkasse – få den klassiske ølkasse i teak

Denne smukke trækasse af Trip Trap design er fremstillet i træmaterialet teak. Du får en rustikt udseende kasse, der vil passe perfekt ind i de flestes hjem, hvad enten din boligindretning er moderne eller mere hyggelig og gammeldags.

Trip Trap – Dania box 3/ølkasse – få den klassiske ølkasse i teak

Designet er en klassisk ølkasse. Med sine mål på 30,8 x 22,2 x 25,5 cm passer den da også perfekt til 12 standard øl eller 24 dåseøl, men lad dig ikke begrænse af betegnelsen ’ølkasse’. Du kan nemlig også sagtens bruge denne trækasse til opbevaring af andre genstande. Mangler du for eksempel plads på badeværelset, kan den bruges som en rustik opbevaringskasse til håndklæder. Du kan også opbevare børnenes legetøj i trækassen eller bruge den til grøntsager og frugt i køkkenet. Mulighederne er mange, men her får du en trækasse, der kan klare de fleste opbevaringsproblemer, du måtte have. Du skal bare tænke kreativt.

Detaljer om denne trækasse:

Materiale: teak

Mål: 30,8 x 22,2 x 25,5 cm

Design: Trip Trap

 

DRU Kasse 33 x 8 x 21 cm – trækassen til opbevaring af dine frugter

DRU Kasse 33 x 8 x 21 cm

Hvis du er sådan en, der elsker at være og eksperimentere i køkkenet, har du måske brug for en flot trækasse til opbevaring af diverse madvarer eller produkter. DRU trækassen her er en mindre kasse med målene 8 x 21 x 33 cm. Den er perfekt at have stående på køkkenbordet og med sin fine sorte skrift, der lyder LEMONS & LIMES, er den ideel at opbevare netop citroner og lime i. Hvis du ikke bruger citrusfrugter så tit, kan du selvfølgelig også bruge den til opbevaring af andre køkkenprodukter. Med kassens 4 mindre rum kan du opbevare forskellige grøntsager og frugt i den. Alternativt kan den også bruges til krydderurter og andre ting, du måtte have liggende i køkkenet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for kassens muligheder.

Trækassen er lavet i lys genbrugstræ og vejer kun 0,45 kg. Den er derfor let, og går du ind for genbrug, er det er et super godt valg af trækasse til opbevaring i køkkenet. Den giver et særpræget og rustikt indspark i en ellers moderne boligindretning og bidrager med at skabe en hyggelig stemning, når familien og venner samles i køkkenet til en bid mad.

Detaljer om denne trækasse:

Materiale: lys genbrugseg

Mål: 8 x 21 x 33 cm

Vægt: 0,45 kg

Læs også: 6 brevbakker til flot opbevaring af papirer og breve og vores artikel om gode gaveideer til manden eller kæresten.

Læs også: Vinreoler – de fineste, smarteste og finurligste

Se vores artikel om: Fladskærm test – her er 6 af de bedste fladskærme

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar