Artiklen indeholder reklamelinks.

Et godt køleskab skal naturligvis være velindrettet, men det skal også helst være energivenligt og robust. Et vigtigt parameter er ligeledes støjniveauet, da det helst ikke skal kunne høres hvis køkkenet er i åben forbindelse med opholdsrum.

Til denne artikel har vi undersøgt de nyeste testresultater og ligeledes kigget på brugernes egne anmeldelser, for at finde de bedste køleskabe netop nu. I alt har vi fundet 8 modeller, hvoraf de fleste er fritstående og enkelte er integrerbare. Se dem alle herunder:

Bosch KSV36VW3P – godt og brugervenligt køleskab

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Dette køleskab er det rette valg for dig, der søger høj brugervenlighed og robust byggekvalitet. Bosch KSV36VW3P er desuden et støjsvagt og energivenligt køleskab.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.499,00 4.629,00 Til butik »
3.509,00 4.869,00 Til butik »
5.842,00 5.842,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Bosch KSV36VW3P er efterfølger til en tidligere topscorer-model hos både Tænk og Råd & Rön, og denne model klarer sig ligeledes godt i test hos Råd & Rön. Det køler dog ikke helt så effektivt, men til gengæld er det et meget brugervenligt køleskab, som samtidig er bygget i vanlig Bosch-kvalitet. Bosch køleskabet er således et godt valg, hvis du søger et køleskab som er nemt at betjene og er bygget i en lækker kvalitet. Skabets indretning er desuden fleksibel og enkel, så du har masser af plads til din rådighed.

Om: Bosch KSV36VW3P er et stort hvidt A++ køleskab med god plads. Det er praktisk indrettet med simpelt betjeningspanel og akustisk alarm ved åben dør, og pladsen i kølerummet er godt udnyttet. Der en stor grøntsagsskuffe nederst, og derover finder du flere justerbare hylder og flaskeholder.

Bosch KSV36VW3P har en række egenskaber og funktioner, som gør det let at bruge i hverdagen. LED-belysningen er eksempelvis kraftig og godt fordelt i hele skabet, VitaFresh-skuffen holder dine frugter og grøntsager friske i lang tid, og så er der god plads til at opbevare alle de friske råvarer en stor familie har behov for. Der er i alt 5 hylder i døren hvoraf de to er højdejusterbare, 7 hylder i køleskabet og en flaskeholder, der kan tages ud hvis den ikke bruges. Dermed er køleskabspladsen ekstra fleksibel. 5 af hylderne er desuden justerbare i højden.

Dette Bosch køleskab er i energiklasse A++, hvilket er den næstbedste klasse. Det forbruger således cirka 112 kWh om året ved gennemsnitlig drift, og kan tåle at stå i rum med temperaturer mellem 10 og 43 grader. Dørhængslingen er fra fabrikken monteret i venstre side, men dette kan ændres med simpelt værktøj.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 112 kWh
 • Kølekapacitet: 346 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 39 dB

Electrolux ERF2004AOW – billigt og støjsvagt køleskab

 • Gode anmeldelser

Electrolux ERF2004AOW er først og fremmest et billigt køleskab, som også er yderst populært blandt køberne. Det er desuden støjsvagt, og således et godt valg til det lille hjem.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.649,00 1.649,00 Til butik »
1.649,00 1.649,00 Til butik »
1.999,00 1.799,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Electrolux ERF2004AOW indgår ikke i nogen nyere tests, men normalt klarer Electrolux sig fint når deres hvidevarer testes af de forskellige forbrugerorganisationer. Dette køleskab anbefaler vi således primært på baggrund af de mange positive brugeranmeldelser, hvor det blandt andet er den gode indretning, det lave støjniveau og den lave pris der fremhæves som værende særdeles positive faktorer. For kun et par tusinde kroner får du således et godt, effektivt og stillegående køleskab med plads til hele 192 liter, hvilket gør det til et af de bedste køb netop nu.

Om: Electrolux ERF2004AOW er et billigt A+ køleskab, som har kapacitet til 192 liter. Pladsen i køleskabet fordeler sig over en grøntsagsskuffe i bunden, 4 hylder hvoraf de 3 øverste er justerbare, samt 3 hylder i døren.

Køleskabet fra Electrolux er oplyst af en LED-pære, der giver et godt overblik i hele skabet. Der er monteret en simpel termostat indvendigt, som lader dig vælge hvor koldt der skal være i køleskabet.

Energiforbruget er på 125 kWh om året, og køleskabet har et støjniveau på kun 38 decibel. Det lave støjniveau betyder blandt andet, at det med fordel kan placeres i et åbent køkken der ligger i forbindelse med opholdsrum.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 125 kWh
 • Kølekapacitet: 192 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 38 dB

Whirlpool SW8 AM2 D XR – stort køleskab med lavt støjniveau

 • Gode anmeldelser

Whirlpool SW8 AM2 D XR er et stort køleskab med et lavt støjniveau på kun 38 decibel. Det betyder at det med fordel kan stå i åben forbindelse med opholdsrum.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.499,00 5.499,00 Til butik »
5.299,00 5.599,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Whirlpool SW8 AM2 D XR er et populært og støjsvagt køleskab, som fås med en front i enten hvid eller rustfrit stål. Du kan således vælge hvad der passer bedst til din smag, og der findes ligeledes et fryseskab i lignende design, så de kan stå side om side for et pænt og ensartet helhedsudtryk. I køleskabet er der plads til hele 363 liter, og støjniveauet er på små 38 decibel. Det er især disse to faktorer som køberne er glade for, men også den generelt høje brugervenlighed, hvor det blandt andet fremhæves at grøntsagsskufferne i bunden er rummelige og nemme at åbne og lukke.

Om: Whirlpool SW8 AM2 D XR er et stort køleskab med kapacitet til 363 liter. Det befinder sig i energiklasse A++, og er således blandt de mere energivenlige modeller på markedet med et årligt energiforbrug på kun 114 kWh. Det kan desuden tåle at stå placeret i et uopvarmet rum, så længe temperaturen kan ligge mellem 10 og 43 grader.

Køleskabet fra Whirlpool er indrettet med et par store grøntsagsskuffer i bunden, 6 hyldepladser hvoraf 5 kan reguleres i højden, samt 5 hylder i døren. Der er desuden en holder til flasker, som kan tages ud hvis du ikke ønsker at bruge den.

Støjniveauet i Whirlpool SW8 AM2 D XR er på kun 38 decibel, hvilket er i den lave ende for køleskabe i denne prisklasse.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 114 kWh
 • Kølekapacitet: 363 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 38 dB

Gorenje R6192LW – støjsvagt køleskab med god plads

 • Gode anmeldelser

Hvis dit nye køleskab skal være støjsvagt, rummeligt og praktisk indrettet, er Gorenje R6192LW et godt valg. Det får mange positive anmeldelser af køberne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.796,00 4.469,00 Til butik »
4.439,00 4.469,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Gorenje R6192LW er et særdeles velindrettet køleskab, der med flere skuffer og hylder gør det nemt at sortere og organisere dine friske madvarer på en overskuelig måde. Det er da også netop dette som flere købere er glade for, og derudover får det ligeledes ros for at være støjsvagt og stilrent. Gorenje er ikke et produkt der testes ofte herhjemme, men generelt klarer deres hvidevarer sig udmærket i test. Dette køleskab er således et rigtig godt valg for dig der både søger høj kapacitet, gode indretningsmuligheder og lavt støjniveau.

Om: Gorenje R6192LW er et stort hvidt køleskab i energiklasse A++. Dette er den næstbedste energiklasse, og energiforbruget er således nede på kun 114 kWh om året for en kapacitet på hele 368 liter.

Køleskabet fra Gorenje har mange indretningsmuligheder med 3 skuffer i bunden, hvilket gør det muligt at opdele frugter, grøntsager og frisk kød i hver sin skuffe. Herover er der desuden 6 hylder og en flaskeholder, hvoraf flere af dem kan justeres i højden eller fjernes helt. I døren er der 4 hylder, hvoraf flere ligeledes kan justeres i højden.

Støjniveauet i dette køleskab er på kun 38 decibel. Det bringer det ned blandt de mest støjsvage modeller på markedet, hvilket betyder at det med fordel kan placeres i et åbent køkken som ligger i direkte forbindelse med opholdsrum.

I køleskabet er indbygget LED-belysning, som giver et godt overblik over madvarerne.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 114 kWh
 • Kølekapacitet: 368 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 38 dB

Electrolux ERF4114AOW – billigt køleskab med gode egenskaber

Bosch-KSV36VW40-koeleskab

 • Gode anmeldelser

Electrolux ERF4114AOW er et godt og rummeligt A++ køleskab med plads til næsten 400 liter. Det er desuden velindrettet, og roses generelt af køberne for at være velfungerende og brugervenligt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.374,00 3.999,00 Til butik »
6.374,00 6.275,00 Til butik »
6.474,00 6.474,00 Til butik »
6.474,00 6.474,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Electrolux ERF4114AOW klarede sig samlet set bedst en tidligere test af køleskabe hos Tænk og Råd & Rön, hvor det blev testvinder. Køleskabet roses af mange købere og udmærker sig blandt andet ved at være et energivenligt køleskab, der holder dine madvarer kolde effektivt og længe. Der er desuden pluspoint for et godt og betjeningsvenligt panel med display, og både støjniveauet og brugervenligheden er i top. Køleskabet fra Electrolux er i energiklasse A++, hvilket betyder at det er blandt de mest energivenlige køleskabe på markedet.

Om: Electrolux ERF4114AOW er et stort, hvidt og rummeligt køleskab med plads til hele 395 liter. Det er i energiklasse A++ og forbruger ca. 117 kWh årligt, hvilket er meget pænt for en model i denne størrelse. Det tåler desuden at blive placeret udendørs, så længe temperaturen holder sig mellem 10-43 grader.

Indretningen i køleskabet består af en stor grøntsagsboks nederst og en todelt grøntsagsboks lige over. Der medfølger desuden fem hylder, som kan justeres i højden efter behov, og så får du også en flaskeholder i rustfrit stål. I døren, som fra fabrikken er højrehængt med mulighed for at venstrehænge, finder du fem hylder, og de to af dem kan justeres i højden. Temperaturen kan nemt indstilles via det indvendige digitale display, hvor det også er muligt at aflæse den nøjagtige temperatur.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 117 kWh
 • Kølekapacitet: 395 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 39 dB

Liebherr Kef 4310 – godt køleskab til feinschmeckeren

liebherr-kef-4310-koeleskab

 • Gode anmeldelser

Liebherr Kef 4310 er det bedste valg for dig der ønsker et luksuriøst og støjsvagt køleskab i energiklasse A+++, hvilket betyder at det er meget energivenligt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10.197,00 10.197,00 Til butik »
12.999,00 12.999,00 Til butik »
12.999,00 12.999,00 Til butik »
8.499,00 12.999,00 Til butik »
12.999,00 12.999,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Hvis du søger et godt køleskab som både ligner og føles af høj kvalitet, så skal du vælge Liebherr. Deres energivenlige Kef 4310 køleskab klarede sig rigtig godt i tidligere test, hvor det således blev testvinder hos Tænk. Køleskabet er både energivenligt og funktionelt indrettet, så du sparer på elregningen og får alsidig kølekapacitet der kan indrettes efter dine behov. Ifølge producenten ligger lydniveauet desuden på 38 dB, hvilket er rigtig fint. Alt i alt et rigtig godt køleskab i et flot design, der appellerer til feinschmeckeren.

Om: Liebherr Kef 4310 er et af de mest rummelige køleskabe i denne artikel, med en kapacitet på 390 liter. Pladsen fordeler sig over 2 store skuffer med teleskopudtræk i bunden, 6 glashylder og en flaskehylde, der kan tages ind og ud efter behov. I døren er desuden monteret 5 hylder, som er indrettet med pladser til flasker, konserves og æggebakke.

I døren er monteret et håndtag med integreret åbningsmekanisme, der gør det let at åbne køleskabet selvom der skabes vakuum. Bag døren er der desuden monteret et digitalt display øverst, og du kan betjene køleskabet ved hjælp af berøringsfølsomme knapper. Og hvis temperaturen stiger pludseligt, aktiveres et synligt og akustisk alarmsignal.

Køleskabet frontventileret, hvilket betyder at det kan installeres stort set hvorsomhelst. Døren er desuden vendbar, så du kan placere det hvor end du måtte ønske det.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Energiforbrug/år: 78 kWh
 • Kølekapacitet: 390 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 38 dB

Bosch KIR81VS30 – støjsvagt integrerbart køleskab

bosch-kir81vs30-koeleskab

 • Gode anmeldelser

Bosch KIR81VS30 er det rette valg for dig, der ønsker et godt integrerbart køleskab. Det er særdeles støjsvagt, og byggekvaliteten vurderes generelt at være høj.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.607,00 5.607,00 Til butik »
5.329,00 5.607,00 Til butik »
5.607,00 5.607,00 Til butik »
5.707,00 5.707,00 Til butik »
5.707,00 5.707,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Der testes ikke mange intergrerbare køleskabe i hverken Danmark eller Sverige, på trods af at de generelt er populære når der skal laves nye køkkener herhjemme. Skal du ud og købe nyt integrerbart køleskab, er Bosch KIR81VS30 et rigtig godt valg. Det klarede sig godt i tidligere test hos både Tænk og Råd & Rön, hvor det fik en god samlet bedømmelse. Kvalitetsindtrykket er generelt rigtig godt, og så er køleskabet både effektivt og rummeligt. Brugervenligheden er desuden i top med gode muligheder for at indrette køleskabet efter behov, og rengøring er også nemt klaret. Du får med andre ord et rigtig godt integrerbart køleskab, som fint lever op til behovet hos en stor familie.

Om: Bosch KIR81VS30 er et integrerbart køleskab, hvilket betyder at det leveres uden front og skal monteres bag en køkkenlåge. Det betyder også at køleskabet fremstår diskret udefra, hvilket foretrækkes i mange husholdninger med åbent køkken-alrum.

I køleskabet har du 2 bokse i bunden til kød og grøntsager, og derudover er der 7 hylder hvoraf de 6 er justerbare i højden. I døren er der desuden 2 høje og 4 lave hylder, som du kan placere efter eget ønske. Betjeningen foregår ved hjælp af et berøringsfølsomt betjeningspanel i toppen, hvor du kan indstille køleskabets forskellige funktioner.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 116 kWh
 • Kølekapacitet: 319 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 37 dB

Gram KS 6456-90 F – køleskab med soft-close og god plads

Bosch-KSV36VW40-koeleskab

 • Gode anmeldelser

Gram læner sig kvalitetsmæssigt op ad Bosch og Siemens, og dette køleskab er således et godt køb for dig der ønsker høj kvalitet og brugervenlighed.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.693,00 5.693,00 Til butik »
5.119,00 5.693,00 Til butik »
5.693,00 5.693,00 Til butik »
5.793,00 5.793,00 Til butik »
5.793,00 5.793,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi dette køleskab: Gram laver nogle gode hvidevarer til køkkenet, som kvalitetsmæssigt ligger på niveau med Bosch og Siemens. KS 6456-90 F er således et godt køleskab på flere parametre, hvilket tidligere testresultater også pegede på. Derudover høster blandt andet byggekvaliteten, støjniveauet og brugervenligheden gode bedømmelser fra køberne. Dette køleskab har en smart soft-close funktion i døren, som du kender fra blandt andet køkkenskabe og skuffer. Soft-close funktionen sørger for at døren lukker automatisk i en åbningsvinkel på 15-20 grader, så det er altså helt slut med at komme til at efterlade køleskabet på klem eller smække med døren. Et godt køleskab til familien med mindre børn, der af og til glemmer at lukke køleskabet helt efter sig.

Om: Gram KS 6456-90 F er et klassisk A++ køleskab med god plads. Kapaciteten er nemlig på hele 375 liter, så der er plads til flere dages madvarer på én gang. Køleskabet er indrettet med to gennemsigtige bokse i bunden, hvor den nederste er en smule større end den øverste. Herover har du seks hylder hvoraf flere kan justeres i højden, og så medfølger der hele to flaskeholdere i rustfrit stål, som kan af- eller påmonteres efter behov. Det er især smart hvis du venter gæster, og gerne vil have flere flasker på køl samtidig. I døren er monteret fire hylder, hvor de to nederste kan bruges til blandt andet flasker og mælkekartoner og de to øverste til mindre ting.

Døren i dette køleskab er højrehængt fra fabrikken, men kan vendes efter behov. Den har desuden en soft close funktion, så døren ikke kan smækkes og selv lukker i det sidste stykke. Temperaturen kan indstilles og styres elektronisk, og der er display med temperaturvisning. I kølerummet er der dobbelt LED sidebelysning, så du også har godt overblik når køleskabet er fyldt op. Derudover er der mulighed for at indstille EcoFunction og SuperCool funktioner, så du henholdsvis kan spare på energien eller køle intensivt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 132 kWh
 • Kølekapacitet: 375 liter
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 41 dB

Testkilder

Der har ikke været foretaget så mange tests af køleskabe. Til gengæld er der foretaget en række nyere tests af køle-fryseskabe, som vi mener er relevante i forhold til dit valg af køleskab, da vi kan se en sammenhæng mellem forbrugeranmeldelser af køleskabe og testresultater for køle-fryseskabe. Vi har derfor samlet en oversigt over de nyeste tests af både køleskabe og køle-fryseskabe herunder:

Tænk (29. oktober 2018)

I oktober 2018 opdaterede Forbrugerrådet Tænk deres test af køleskabe i højden 185-188 centimeter. Denne højde passer ind i de fleste hjem, og anbefales til børnefamilien. De testede modeller er alle fritstående og med energimærkning mellem A+ og A+++, som anbefales i private husholdninger. I alt indgår 21 køleskabe i Tænks test.

I testen er køleskabene testet ud fra følgende kriterier:

 • Funktion 45 %
 • Energiforbrug 20 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Støj 10 %
 • Kvalitet 5 %

Det bemærkes i løbet af testen at de store køleskabe har svært ved at køle så præcist, som det ønskes. Flere modeller døjer med udsving af temperaturen og høje temperaturer, men enkelte modeller klarer sig alligevel godt.

I testen udnævnes en enkelt model som testvinder, mens flere andre modeller klarer sig godt. Du kan læse  hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Tænk, hvor du efterfølgende får indblik i detaljerede testresultater for de enkelte modeller.

Råd & Rön (14. september 2018)

Testpanelet i Sverige har i september 2018 fornyet deres test af køleskabe, så den nu rummer 18 forskellige modeller. I testen konkluderes det i overskriften at der er stor forskel på køleskabene, når det kommer til funktioner og priser.

Køleskabene er testet ud fra disse kriterier:

 • Køleevne 45 %
 • Energiforbrug 20 %
 • Støj 10 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Kvalitet 5 %

I testen klarer Samsung sig rigtig godt, og bliver det eneste køleskab som udnævnes til testvinder. Flere andre modeller klarer sig også godt i test, men enkelte af de testede modeller falder alligevel igennem med en bedømmelse under middel.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Råd & Rön (23. juni 2015)

Det svenske forbrugermagasin testede i juni 2015 12 forskellige køle-fryseskabe. Alle modellerne blev testet og vurderet ud fra kriterierne Effektivitet, Energiforbrug, Støjniveau, Brugervenlighed og Kvalitet. Testen er relevant, når det handler om hvilke køleskabsproducenter der laver de mest brugervenlige og temperaturstabile hvidevarer.

Denne test er sammen med Tænks test den mest dybdegående, og der er gennem hele testen blevet afmålt med professionelt udstyr, for at finde frem til det bedste køle-fryseskab. Det er blandt andet blevet undersøgt hvor godt de køler, hvor hurtigt de nedkøler, hvor hurtigt de fryser ned, hvor godt de holder temperaturen ved normal stuetemperatur, hvor godt de holder temperaturen ved en stuetemperatur på 10 grader, hvor god isoleringen er, hvor lang tid det tager for temperaturen at stige efter køle-fryseskabet er slået fra, hvordan de anbefalede indstillinger er og hvordan termometeret fungerer.

I testen ender Bosch på førstepladsen, mens Siemens, Electrolux og Miele kommer lige efter. Bosch KGE36BW40 og Siemens KG49EBI40 vurderes begge at være gode køb. Bosch køle-fryseskabet placeres øverst fordi det fås til en rigtig god pris, samtidig med at det klarer sig godt på alle parametre.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Energistyrelsen (2014)

Dette er ikke en test, men derimod et kontrolskema, der viser en oversigt over testede køleskabe. Her kan du få overblik over hvilke køleskabe der består deres energikontrol og dermed bærer den korrekte energimærkning, samt hvilke køleskabe der ikke bærer korrekt energimærkning samt konsekvenserne heraf.

Testen fungerer som en god guideline til dig der er i tvivl om hvilket køleskab du skal vælge.

Tænk (4. december 2014)

Tænk har i december 2014 testet 24 køle-fryseskabe. De er alle blevet testet ud fra deres kølekapacitet, indfrysningskapacitet, strømforbrug, indstillinger, brugervenlighed, isolering, støj og vibrationer, afrimning og temperaturstabilitet. Her er det værd at bemærke, at temperaturstabiliteten kun vejer 4% af den samlede bedømmelse, men at det trækker ned i hele resultatet hvis køleskabet dumper på dette kriterie.

I bliver køleskabe fra både Bosch og Siemens bedst i test, mens både Liebherr, Electrolux, Gram og Miele klarer sig fint med flere modeller i toppen af testskemaet. I testen er der blevet simuleret en række scenarier, som skal forestille virkelige situationer, men hvor man eksempelvis har testet køleskabene til det yderste ved at laste dem med køle- og frostvarer op til den mængde der står de kan rumme, og så testet på temperaturen og effektiviteten.

Modellerne der bliver bedst i test er Bosch KGE36BI40, Bosch KGE36BW40 og Siemens KG36EBW40, da de alle har lavt energiforbrug og støjniveau.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Tænk.

Smartson (24. februar 2012)

Denne guide giver dig et indblik i 10 forskellige køleskabe og deres specifikationer. Der er ikke foretaget en test af de forskellige mærker, men de er blevet gennemgået for oplysninger og specifikationer, så du kan få en idé om hvilke køleskabe der kan dække dine behov.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

4 kommentarer

 1. Hvordan kan I anmelde Gram så positivt.
  Jeg har selv dårlig oplevelser med kvalitet og service på et Gram køleskab. Prøv at se på trust pilot 86% bundkarakter.
  En skandale for det gamle kvalitets mærke

  • Thomas Svar

   Hej Peter

   Tak for dit input. Vores anbefalinger er baseret på køberanmeldelser af de specifikke produkter, samt den research vi selv har lavet (eksempelvis ved at undersøge produkterne på egen hånd). Der indgår selvfølgelig subjektive vurderinger i dette, og således var vores vurdering at det viste Gram køleskab (Gram KS 6456-90 F) er et godt køb. Jeg har dog ikke været opmærksom på Trustpilot-anmeldelserne, så dem tager jeg lige et kig på.
   Din kommentar tages selvfølgelig til efterretning, og artiklen vil blive opdateret løbende for at kunne give de bedste og mest nøjagtige produktanbefalinger.

   God weekend.

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Ang Bosch KSV36VW40:
  Fin indretning – og imponerende hvis det holder det angivne energiforbrug. :-)
  Det er dog (på trods af det meget lave støjtal) noget mere støjende end det >10år gamle køleskab det erstatter. Jeg tror, problemet er at lyden er fordelt på enkelte frekvenser – så de er mere irriterende. Sikkert noget man vænner sig til – men jeg havde forventet det meget bedre (=mere stille)!
  Og så lige en bemærkning der sikkert angår mange andre køle/fryseskabe: Jeg troede egl. at det var blevet mere eller mindre standard på ny køleskabe at der var en mekanisme i håndtaget der hjælper med at åbne lågen. Det er der IKKE i Bosch KSV36VW40 – og da der er tale om et fint, tæt skab skal der rykkes rimeligt hårdt til*… Det lettere irriterende – og nok noget som ældre og børnefamilier bør holde øje med!

  * Når kulden falder ud på en varm dag kommer der jo varm luft ind. Og den slags skrumper jo når det bliver koldt – så der kan godt være et pænt undertryk i skabet)

  • Thomas Svar

   Hej Anders

   Tak for dit input mht. Bosch KSV36VW40 køle-fryseskabet. Denne model er i den “billige” ende i forhold til dyrere modeller med flere features, men KSV36VW40 og andre Bosch-hvidevarer opnår generelt gode testresultater for at levere godt på kerneydelsen; Uanset om det er køl, frys, tøjvask eller madlavning. Og det er blandt andet dette, vores anbefaling er baseret på. Så vidt jeg er orienteret kan man godt få køleskabe med blandt andet hjælpefunktion i håndtaget, men hvis løsningen skal fremtidssikres uden at håndtaget eller køleskabet beskadiges efter få år, så anbefales det at købe et lidt dyrere køleskab med en solid mekanisme i håndtaget (dette testes bedst ved at møde op hos en hvidevarebutik og prøve køleskabene af selv).

   De bedste hilsner,
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar