Solamagic er danskernes foretrukne mærke, når det kommer til varmelamper til terrassen, haven eller altanen – i hvert fald hvis man skal stole på Solamagic! Det tyske mærke levere miljøvenlig og billig opvarmning til udendørs hygge og afslapning.

I denne unboxing vil vi gennemgå præcis hvad du får med i pakken, hvordan du kan bruge en Solamagic Premium+ 2500, hvad fordelene og ulemperne er, hvad du kan tilkøbe som ekstraudstyr, og selvfølgelig hvor nem en terrassevarmer fra Solamagic er at montere og benytte.

Hvad får du?

Solamagic Premium+ 2500 BTCDin pakke er naturligvis fornuftigt og forsvarligt pakket for at minimere risiko for skader under forsendelse. Pakken passer umiddelbart lampens form, så den er altså længere end den er bred, og den vejer omtrent 6 kilo med det hele.

På selve indpakningen kan du se lidt typisk ”mærke-pral”, hvilket selvfølgelig er tilforladeligt. Eksempelvis har Solamagic Premium+ 2500, ligesom alle andre modeller fra Solamagic, 5 års garanti, så dette er stemplet på pakken.

Når du åbner pakken bliver du mødt med følgende dele: 

  • Solamagic Premium+ 2500 BTC varmelampe i din valgte farve
  • Kabel på 1,8 meter
  • 2 Solamagic Quick T-beslag
  • Håndbog til Solamagic Premium+ 2500 BTC varmelampe

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Selve Solamagic Premium+ 2500 BTC varmelampen vejer 5,15 kilo, så det er en af de tungere modeller fra Solamagic. Det, der sætter Solamagic Premium+ 2500 BTC helt for sig er Bluetooth-funktionen, som gør det muligt at tænde, slukke og skrue op og ned for varmestyrken direkte fra din mobiltelefon. Det kan du læse mere om længere nede i artiklen.

Med i pakken får du selvfølgelig et kabel, da Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen er strømdrevet. Ledningen er 1,8 m (1800 mm) og har jordstik.

Medfølgende er to beslag, som gør det muligt at montere Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen på enten loft eller væg. Andre typer beslag kan dog tilkøbes på Solamagics hjemmeside, så du eksempelvis kan montere Solamagic Premium+ 2500 BTC på stand eller markise.

De to medfølgende Quick T-beslag gør det muligt at dreje varmelampen 45 grader, så du selv kan styre hvad vej varmen skal vende. 

Slutteligt medfølger en manual/håndbog. Det er selvfølgelig fuldstændigt op til dig, om du vil læse håndbogen eller ej – Solamagic praler trods alt af hvor nemt og ligetil det er at sætte lampen op og komme i gang – men det anbefales, at du om ikke andet kaster et hurtigt blik over den. Her kan du nemlig læse mere om din 5-års garanti og hvordan du bruger den smarte Bluetooth-funktion. Foretrækker du at skippe manualen, kan du selvfølgelig læse mere om garanti og Bluetooth-funktion længere nede i denne artikel.

Alle Solamagics serier og modeller er strømdrevne, så du passer på miljøet, når du tilslutter din varmelampe fra Solamagic. Langt de fleste modeller varmelamper på markedet kører stadig på gas, så Solamagic står ud fra mængden med dette miljøvenlige alternativ. 

Holder du af enkelt design, høj funktionalitet og godt med brugerindstilling? Solamagic leverer det hele og mere til med Solamagic Premium+ 2500 BTC-terrassevarmeren. 

Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen er fra den eksklusive Premium+-serie, som er Solamagics ”luksusserie”. 2500-modellen er desuden den absolut bedst ydende varmelampe, nemlig 2500 watt (deraf navnet). Altså får du her den bedste varmelampe, som Solamagic har at tilbyde. Foruden 2500-modellen har Premium+-serien fra Solamagic også 2000 og 1400, som yder henholdsvist 2000 og 1400 watt.

Helt kort og godt er Solamagic Premium+ 2500 BTC-terrassevarmeren en aflang, strømdreven varmelampe til udendørs brug. Varmelampen er designet således, at den bør monteres på væg eller loft, men med Solamagics smarte ekstraudstyr er der uanede grænser for afbenyttelse af din nye Solamagic Premium+ 2500. 

I forhold til konkurrenter er Solamagic Premium+-serien en af de mest eksklusive serier på markedet. For prisen får du et enkelt, uforstyrrende design, som kan passe ind på enhver terrasse, have eller altan. Premium+ har en grundlæggende model, en fjernbetjent model og en model, der kan betjenes via mobilen. Solamagic Premium+ 2500 BTC er den mobilt styrede model.

Selve lampen

Solamagic anbefaler, at du monterer din Solamagic Premium+ 2500 BTC i 1,8 til 3,0 meters højde for optimal varmeeffekt. 

Som alle andre modeller fra Solamagic, kan Solamagic Premium+ 2500 BTC prale af at være udstyret med den behagelige og patenterede No-Glare-teknologi. No-Glare er en videreudvikling af Solamagics originale HeLen IR-teknologi. No-Glare dæmper det røde lys, som varmelamper ellers er kendt for, med op mod 90%. Med denne smarte teknologi er du altså sparet for en masse generende lys i de mørkere timer, som typisk er der, hvor man tænder for varmelampen.

Som udgangspunkt kan én Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe varme op til 19 kvm op, men det afhænger selvfølgelig af hvad du regulerer den til. Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen har nemlig en effekt på op mod 2500 watt, men du kan regulere effekten helt ned til 700 watt. Dette giver dig præcis den varme, som du ønsker. 

Solamagic har flere modeller i deres Premium+-serie, men Solamagic Premium+ 2500 BTC kan lige lidt mere end de andre modeller. Den er ikke kun den bedst ydende varmelampe, det er også en af Solamagics mest eksklusive og topmoderne modeller. Solamagic Premium+ 2500 BTC har nemlig Bluetooth-funktion.

Med en Solamagic Premium+ 2500 BTC kan du styre varmeeffekten direkte fra din iPhone eller Android-telefon. Du downloader ganske enkelt den gratis Solamagic ConnectMe app, og så har du fuld kontrol.

Gennemført design og unikt farvevalg

Solamagic Premium+ 2500 BTC er 86,6 cm lang og 20 cm bred. Kabinettet består af vejrbestandigt aluminium og rustfrit stål. Selve lampen har en afrundet form, så den ikke bare er en grim firkant på din væg eller på dit loft. I sin form ligner Solamagic Premium+ 2500 BTC faktisk mere en højtaler end en varmelampe. Bag det patenterede Solamagic Solastar varmelegeme er en sølvbelagt reflektor, som køler det røde lys ned.

Ligegyldigt om du køber en Solamagic Premium+ 2500 BTC eller en anden model fra Solamagic, kommer den som udgangspunkt i tre forskellige farver: hvid, titanium og antracit. Titanium er en lys, grålig farve, og titanium er mørkegrå/sort. Føler du dig begrænset af farveudvalget, har du dog heldet med dig. Solamagic tilbyder at levere præcis den farve terrassevarmer, som du ønsker. 

Solamagic forstår, at alle terrasser er unikke, og derfor kan du vælge præcis den farve, du ønsker, ved at definere RAL-farvekode, når du bestiller. Med Solamagic har du hele 72 forskellige farver at vælge imellem, så det burde være muligt at matche eksempelvis farven på dit træværk, dine vinduespartier eller endda farven på et malet loft.

For at sikre dig præcis det udseende på din varmelampe, som du har i tankerne, bør du også definere glans på farven. Der er nemlig betydelig forskel på en skinnende, blank og mat rødbrun.

Premium+-serien fra Solamagic – det bedste valg?

solamagic-2500-premium-patio-heaterHvis du allerede er sikker på, at det er fra Solamagic, at du skal have din næste varmelampe, så er Solamagic Premium+ 2500 BTC nok det mest luksuriøse valg. Den smarte Bluetooth-funktion sætter Solamagic Premium+ 2500 BTC separat fra sine brødre og gør opvarmning af terrassen let som en leg. Er du dog ikke helt sikker på, om Premium+ er den rette serie for dig, kan vi hurtigt give dig et overblik over hvad Solamagic har at byde på. 

Solamagic har i alt seks serier: Basic+, Eco+Pro, Air+, Free+, Horse+ og Premium+. Horse+-serien er specifikt til brug i hestestalde, men ellers er der så at sige frit valg på alle hylder.

Solamagic Basic+-serien er den billigste serie fra mærket. Virker Premium+ til at være lige lidt for kraftig eller dyr til dine behov, er Basic+ et godt sted at starte. Bemærk dog at varmeeffekten er lavere for Basic+, samt at der kun gives 2 års garanti.

Vil du gerne kunne rykke din terrassevarmer rundt, og stille den hvor du har lyst, er Free+ et godt alternativ. Modsat de andre serier, kan en varmelampe fra Free+ blot stilles på en plan overflade. Så kan du stille din Solamagic varmelampe lige dér, hvor du ønsker den.

Vil du hellere have varmen oppe end nede? Solamagic har også in-ceiling varmelamper. Disse varmelamper er fladere og mere elegante, og de installeres ganske enkelt direkte i loftet.

Hvis du er miljøbevidst, er Eco+Pro-serien perfekt til dig. Her får du mindre miljøbelastning og mindre rødt lys. 

Slutteligt er der Air+, som er god til dig, der nemt genereres at det røde lys fra almindelige varmelamper. En Air+-model har samme, høje kvalitet som Premium+, men den afgiver slet intet rødt lys. Dette gør den dog også til den dyreste serie fra Solamagic.

Mangler der noget? Ideer til ekstraudstyr

Solamagic er et firma, der ved, at ikke alle har brug for lige netop den samme løsning. Derfor får du i deres produktpakker kun det nødvendige, og så har du mulighed for at tilkøbe ekstraudstyr. 

Eksempelvis kan du tilkøbe længere kabel til alle deres varmelamper, inklusive Solamagic Premium+ 2500. Det er muligt at tilkøbe ekstra kabel af op til 10 meter, så du kan få hængt din Solamagic Premium+ 2500 varmelampe lige der, hvor du ønsker.

Vil du gerne kunne flytte din Solamagic Premium+ 2500 varmelampe rundt efter behov? Så kan du tilkøbe en smart basepod, som du kan montere varmelampen på. Med en basepod kan du stille varmelampen ud i haven til havefester, så du ikke behøver at holde dig på terrassen. 

Hvis du har en særligt stor terrasse, og gerne vil have varmet hele terrassen op, kan du selvfølgelig købe flere Solamagic Premium+ 2500 varmelamper. Men bliver det så ikke besværligt at tænde for dem alle sammen? Med en Solamagic fjernkontrol kan du nemt tænde og slukke for op til 4 varmelamper på én gang. Fjernkontrollen virker til samtlige Solamagic serier og modeller, så du behøver ikke holde dig til Premium+-serien, hvis du gerne vil mikse og matche. Fjernkontrollen har 20 meters rækkevidde og er batteridrevet.

Nogle gange vil man gerne have sin varmelampe et sted, hvor der allerede er monteret eksempelvis markise. Det er Solamagic godt forberedt på. Med et markisebeslag til Solamagic Premium+-serien kan du montere din Solamagic Premium+ 2500 varmelampe direkte på markisen. 

Tysk kvalitet og nordisk enkelthed

Solamagic er et mærke fra Tyskland. De tyske mærker har længe haft ry for at have kvaliteten i højsædet, og Solamagic er helt klart et kvalitetsmærke. Samtlige varmelamper fra Solamagic er lavet til at holde til alle slags vejrforhold. Kabinettet for varmelampen er robust, og derfor kan lampen holde til en del slid og hårde forhold. Du behøver derfor aldrig tage din Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe ned for at skåne den for vind og vejr. 

Solamagic garanterer 10.000 timers levetid på deres Premium+-modeller. Det svarer til 2,5 times tændte timer hver eneste dag i 10 år, hvilket er langt mere end de fleste benytter deres varmelamper. Ved almindeligt brug har Solamagic selv regnet sig frem til, at deres Premium+-modeller holder hele 50 år.

Danskerne er et særligt miljøbevidst folk. Især hvis det kan spare os lidt penge og besvær! Når Solamagic er koblet til strømstikket, er der ikke mere at bakse med; du kan tænde for din varmelampe med det samme, og den varmer op fra første øjeblik.

Solamagic er et firma, du kan stole på

Solamagic ved, at deres varmelamper kan benyttes på mange forskellige måder. Derfor er sikkerheden i højsædet. En Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe (eller en hvilken som helst anden model) bliver aldrig mere end 60 grader varm på overfladen af kabinettet. 2 centimeter fra overfladen er temperaturen allerede kølet ned igen. Derfor er der ingen brandfare med en varmelampe fra Solamagic.

Når du køber en varmelampe fra Solamagic, får du stort set altid 5 års garanti med i købet. Tre af deres serier, nemlig Solamagic Air+, Solamagic Eco+Pro og selvfølgelig Solamagic Premium+, leveres med 5 års garanti. Bemærk dog, at Solamagic Basic+-serien kun har 2 års generel garanti.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Er Solamagic Premium+ 2500 prisen værd? Et kritisk blik på produktet

Der er intet spørgsmål om at Solamagic er fremme i skoene på markedet. Men derfor kan der selvfølgelig stadig være ulemper ved køb af Solamagic Premium+ 2500 BTC-terrassevarmeren.

Et åbenlyst problem for Solamagic Premium+ 2500 (og andre modeller i serien) er det korte kabel. Da Solamagic selv anbefaler, at du monterer Solamagic Premium+ 2500 varmelampen i 2-3 meters højde, er et 1,8 meter kabel bare ikke langt nok. Det giver ganske enkelt ikke bevægelsesfrihed til at hænge din varmelampe der, hvor du behøver den. Derfor bliver deres ekstraudstyr i form af ekstra kabellængde mere til en nødvendighed end tilkøb.

Behøver man mere end én Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampe, skal man også til at være kreativ med kabelløb, og her bliver tilkøbt kabel absolut en nødvendighed, da de færreste har mere end én stikkontakt på terrassen eller altanen. 

Alt i alt en god investering

Er du på markedet efter den absolut bedste varmelampe, så er Solamagic Premium+ 2500 BTC absolut en af de bedste valg.

Solamagic er et af de mest anerkendte mærker på markedet, og deres strømdrevne varmelamper kan spare dig gode penge i det længere løb. Derfor er Solamagic Premium+ 2500 BTC-varmelampen en ideel model til boligejeren, som er på udkig efter solid kvalitet, optimal teknologi og tidsløst design. Er man klar på at investere i de nødvendige kabler, behøver man ikke se længere end Solamagic Premium+ 2500 BTC.

Læs også: Unboxing af FREE+ 1400-varmelampe fra Solamagic

Læs også: Terrassevarmere – her er de bedste i test

Denne side er anmeldt af: Ella A. Christensen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Author

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Write A Comment