Med et rundt havebord kan du skabe en hyggelig og uformel atmosfære på terrassen eller altanen, hvor alle kan se hinanden i øjnene under middagen omkring bordet. Runde haveborde findes i mange forskellige størrelser fra små caféborde til 2-3 personer og op til store haveborde med plads til 6 personer eller flere.

Vi har besøgt en række netbutikker, og giver i denne artikel vores bud på 18 smarte og attraktive runde haveborde. Se dem herunder:

Pietra – rundt havebord med sort stel og teaklameller

Pietra havebordet står med fine teaklameller på bordpladen, og designet er retro inspireret. Da bordbenene er buede er de ikke i vejen, og alle vil således kunne sidde behageligt rundt om dette bord.

Det runde havebord fås i forskellige størrelser, men her er det modellen med en diameter på 110 centimeter vi kigger nærmere på.

Med et rundt havebord på 110 centimeter får du plads til op mod 4 personer, som alle vil kunne sidde godt og komfortabelt under en middag eller en længere samtale.

Som en lille sofistikeret detalje er der i midten af havebordet en lille rund granitplade. Stellet er desuden af galvaniseret metal, som har fået en matsort lakering.

Detaljer:

 • Mål: Ø110 x H74 cm.
 • Materialer: Metal, teak og granit
 • Farver: Teak og sort

Se pris på det runde Pietra havebord hos ILVA

Nexø – rundt havebord i fibercement

Klik på billedet for at se mere.
Hvis du er til rå charme og vedligeholdelsesfri havemøbler, er dette runde havebord det rette valg. Nexø-havebordet har nemlig en flot rund bordplade af fibercement, og det sorte pulverlakerede stel er af aluminium.

Det runde havebord er med sin bordplade i fibercement perfekt til den rå eller rustikt indrettede terrasse, hvor der sættes pris nemme havemøbler. Der kræves nemlig ingen former for løbende pleje eller vedligeholdelse, så her skal du blot sørge for at tørre bordpladen af med en opvredet klud efter behov.

Nexø havebordet har en diameter på 110 centimeter, og passer således til 4 personer. Vægten er desuden på 32 kilo på grund af den tunge bordplade, hvilket betyder at det står godt og stabilt.

Detaljer:

 • Mål: Ø110 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og fibercement
 • Farver: Grå og sort

Se pris på det runde Nexø havebord hos ILVA

Circle – rundt havebord i sort polywood med stel af metal

Det runde Circle havebord kombinerer en charmerende retro-inspireret bordplade med et råt metalstel, hvilket er en idéel kombination til den moderne terrasse i nordisk stil.

Havebordet er en del af Circle-serien, hvor der også findes en version med bordplade af oliebehandlet bambus. På denne sorte udgave er bordpladen dog af sort polywood, samt en midte af sort granit. Dermed kræver det stort set ingen løbende vedligeholdelse, og du skal sådan set primært sørge for at holde det rent og pænt med en opvredet klud.

Det runde havebord har en diameter på hele 150 centimeter, hvilket giver god plads til mellem 6 og 8 personer, afhængigt af stolenes størrelse. På grund af stellets udformning kommer dette ikke i vejen, og Circle-havebordet er således det perfekte valg til en funktionel terrasse.

Detaljer:

 • Mål: Ø150 x H74,5 cm.
 • Materialer: Metal, granit og polywood
 • Farver: Sort og metal

Se pris på det runde Circle havebord hos ILVA

Cane-line Go – rundt havebord i aluminium med mørkegrå lakering

Klik på billedet for at se mere.
Cane-line Go er et simpelt rundt havebord, som både kan bruges inde og ude. Det har et let og enkelt design, som sætter et minimalt aftryk på indretningen såvel inde som ude. Dermed kan du indrette stilrent og eksklusivt, hvilket er nyttigt hvis pladsen er trang eller du bare ønsker en pæn og minimal løsning.

Cane-line Go er et rundt havebord i Elements-serien. I serien finder du en række flotte og smarte havemøbler, som alle er designet til at være moderne, simple og vedligeholdelsesfrie. Det runde havebord er således lavet af aluminium, som har fået en mørkegrå pulverlakering. Dermed kræver det ingen form for pleje, udover en let rengøring med lidt sæbevand i ny og næ.

Det runde Cane-line Go havebord måler 80 centimeter i diameter, og det er således ideelt til 3-4 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø80 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Mørkegrå

Se pris på det runde Cane-line Go havebord hos Coop

Sika-Design Jupiter – rundt havebord med glasplade

Klik på billedet for at se mere.
Jupiter er et moderne og stilrent rundt havebord i robuste og vedligeholdelsesfri materialer. Således består det runde havebord af et stel af galvaniseret stål hvorpå der er monteret slidstærke Sika-fibre, og så en glasplade på toppen for det stilrene blanke udseende.

Sika-Design står bag Jupiter-havebordet, som er en del af en større kollektion af både runde og firkantede haveborde i forskellige farver og størrelser. Det er en dansk virksomhed med fokus på gode materialer, og således er det runde Jupiter havebord også en smule dyrere end de haveborde du finder i lavprisvarehusene og i byggemarkederne. Du får til gengæld en markant højere kvalitet og nogle materialer, som er lavet til at holde i mange år.

Det runde Jupiter havebord vi har udvalgt, måler 120 centimeter i diameter. Dermed er der plads til op til 4 personer rundt om havebordet, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste familier. Det er således velegnet til den lille terrasse eller hyggekrogen, hvor der ønskes en mere intim atmosfære uden overflødig bordplads.

Det runde havebord kræver ingen pleje, udover rengøring med en opvredet klud i ny og næ.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H75 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål og Sika-fibre
 • Farver: Brunt bord og sølvgrå ben

Se pris på det runde Jupiter havebord hos Unoliving

Silke – rundt havebord med sorte nonwood lameller

Silke er et mellemstort rundt havebord, som passer perfekt til en hyggekrog eller på den lille terrasse. Bordet er nemlig meget stilrent, og da det er helt sort kan det nemt matches med resten af indretningen på terrassen.

Det runde Silke havebord har et stel af aluminium, som har fået en sort lakering. Dette betyder at du ikke skal tænke på løbende vedligeholdelse, da aluminium er rustfrit og derfor ikke slides op på samme måde som jern eksempelvis gør. Selve bordet er beklædt med robuste sorte nonwood lameller, der ligesom aluminium er et uforgængeligt materiale. Nonwood er kort fortalt en slags plastik, som efterligner rigtigt træ på udseendet. Du får således et autentisk sortmalet trælook, helt uden at du skal tænke på vedligeholdelsen af det.

Dette runde havebord har en diameter på 120 centimeter, hvilket betyder at der er plads til 4 personer omkring havebordet. Hvis du ikke har noget imod at pladsen bliver lidt snæver, kan der til nød presses 6 stole ind omkring havebordet.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på det runde Silke havebord hos Havemøbelland.dk

Køln – lille rundt foldebord i teak

Koeln-Rundt-Havebord

Hvis du foretrækker et fleksibelt rundt havebord som er nemt at opbevare om vinteren, så er det lille runde Køln havebord et godt valg. Det kan nemlig klappes sammen så det er næsten fladt, og så kan det opbevares på næsten ingen plads vinteren over. Det betyder også at du slipper for at slibe det ned og give det olie efter vinteren, da teaktræ normalt vil få en grå patinering når det står ude.

Det runde Køln havebord har en diameter på 90 centimeter, hvilket betyder at der er plads til 3-4 personer rundt om havebordet. Der kan desuden købes billige foldestole i samme design som det runde havebord, hvilket er ideelt hvis du ønsker samhørighed og en komplet løsning af sammenklappelige havemøbler.

Køln havebordet er lavet i ren massiv teak fra top til bund, som kommer fra plantager i Indonesien.

Detaljer:

 • Mål: Ø90 x H73 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på det runde Køln havebord hos Havemøbelland.dk

Matahari – stort rundt havebord i teak

Hvis du søger et meget stort rundt havebord, så er Matahari det rette valg. Her får du et rundt havebord i massiv teak med en diameter på 180 centimeter, så der er plads til mellem 8 og 10 personer rundt om bordet. Med tiden vil havebordet få en flot gråbrun patina, som dog kan undgås hvis du med jævne mellemrum giver bordet en omgang med fint sandpapir og olie.

Det runde Matahari havebord er perfekt til den rummelige terrasse, hvor det kan stå og pynte i sig selv. Den håndværksmæssige udførelse er nemlig helt i top, og lamellerne er sirligt lagt side om side og slebet til, så alle kanter føles helt bløde og glatte. Det er med andre ord et rigtig luksuriøst rundt havebord, som vejer en del på grund af det massive teak træs kompakte struktur.

I midten af Matahari havebordet er der klargjort et hul til parasollen, så du med fordel kan købe en parasol og sætte der. Du kan dog også købe en stor hængeparasol eller blot sætte det runde havebord på en overdækket terrasse, alt efter hvad du foretrækker.

Detaljer:

 • Mål: Ø180 x H76 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på det runde Matahari havebord hos Havemøbelland.dk

Carie – lille rundt havebord i sort design

Det lille runde Carie havebord er perfekt til altanen eller gårdhaven, hvor der ønskes en lille hyggeplads med et par stole og et bord. Det er oplagt til placering i morgensolen, så du kan sidde og nyde morgenkaffen i solens spæde stråler inden du tager på arbejde eller begynder dagens gøremål.

Carie har en diameter på kun 60 centimeter, så her er der tale om et meget lille rundt havebord i caféstørrelse. Dermed er det særligt velegnet til den lille hyggekrog, hvor du kan sidde med en kop kaffe eller en kølig drink og nyde den friske luft. Stellet er lavet af aluminium, som har fået en sort lakering, og bordpladen beklædt med sorte nonwood lameller. Tilsammen udgør det et uforgængeligt rundt havebord, som ikke kræver løbende vedligeholdelse udover rengøring med lidt sæbevand og en klud.

Dette runde havebord leveres med højdejusterbare fødder, så det kan stå på ujævne overflader uden at vippe. Det er blandt andet brugbart til placering på en ældre belægning, eksempelvis brosten eller lignende.

Detaljer:

 • Mål: Ø60 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på det runde Carie havebord hos Havemøbelland.dk

Ærø – rundt havebord med skrå ben af massiv akacie

Det runde Ærø havebord har et rustikt udseende, som delvist skyldes at bordpladen er af superstone, men også at benene er af børstet akacietræ.

Havebordet har et flot og sofistikeret design, med skråtstillede ben der således ikke er i vejen for dig selv eller dine siddende gæster.

Det runde havebord har en diameter på 120 centimeter, og du vil således kunne få plads til mellem 4 og 5 personer omkring bordet, som alle vil kunne sidde godt og behageligt.

Superstone, som bordpladen er lavet af, er et stengranulat med flere gode kvaliteter. Materialet er identisk med fibercement, og kræver heller ingen vedligeholdelse. Akacietræet har dog godt af at få regelmæssig pleje, så det holder sig pænt længere.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H75 cm.
 • Materialer: Akacietræ og superstone
 • Farver: Akacietræ og grå

Se pris på det runde Ærø havebord hos Havemoebelland.dk

Rørvig – rundt havebord på 110 cm

Det flotte runde Rørvig havebord har en diameter på 110, hvilket gør det muligt at for op til 4 personer at sidde rundt om bordet.

Hvis du har hang til retro havemøbler så er dette runde Rørvig havebord det rette valg. Det har et stel i hvidlakeret aluminium og flotte lameller i massiv lys teak som bordplade, hvilket giver et flot rustikt udtryk. Med tiden vil det massive teaktræ få en flot gråbrun patina, men det er ikke noget som skader træet. Du kan undgå dette ved at give træet en afvaskning og så en træolie, og så bibeholder det sin flotte gyldne farve. Det er dog en proces der skal gentages med jævne mellemrum, især hvis det runde havebord skal stå ude hele året.

Det runde Rørvig havebord er desuden en del af en større møbelserie, hvilket betyder at der også findes stole og mindre haveborde i matchende design. Du kan se hele udvalget hos forhandleren, hvor der er flere billeder af det runde havebord.

Detaljer:

 • Mål: Ø110 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farver: Hvid og teak

Se pris på det runde Rørvig havebord hos Havemoebelland.dk

Sia – rundt havebord i børstet aluminium med grå nonwood bordplade

Sia er et stilrent rundt havebord med et eksklusivt udseende. Det passer således godt ind på den minimalistisk indrettede terrasse, og går godt sammen med de fleste nybyggede huse. Materialerne er desuden ved ligeholdelsesfrie, så når først havebordet er samlet og sat på plads, kan det passe sig selv hele sommeren.

Det runde Sia havebord har et stel af børstet aluminium, hvilket får det til at fremstå skinnende uden at det bliver for prangende. Børstet aluminium har desuden den egenskab, at fedtfingre ikke ses på samme måde som i krom og andre helt blanke overflader. Det runde havebord er desuden beklædt med grå nonwood lameller, som også er nemme at vedligeholde og rengøre.

Havebordet har en diameter på 120 centimeter, hvilket giver plads til 4 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Grå nonwood og børstet aluminium

Se pris på det runde Sia havebord hos Havemoebelland.dk

Matahari – sammenklappeligt havebord i massiv teak

Dette sammenklappelige runde havebord er perfekt til den lille terrasse, hvor der ønskes en hyggelig rustik atmosfære. Det runde Matahari havebord er nemlig lavet af massiv teak, så det fremstår rustikt og flot uden at være dominerende.

Matahari er et rundt havebord med en diameter på 120 centimeter. Dette giver plads til 4 personer, men hvis der kommer gæster kan der til nød presses et par stole mere ind omkring dette havebord.

Bordet er fremstillet af teaktræ, som efterfølgende kan holdes i dets pæne kulør med regelmæssig pleje. Teaktræ er yderst modstandsdygtigt overfor det danske klima, men vil med tiden få en grå patina hvis det ikke plejes. Den grå patina er dog ikke skadelig, men sidder blot i overfladen. Som med andet træ har også teaktræ dog bedst af at blive opbevaret tørt udenfor sæson. På dette runde havebord er benene sammenklappelige. Konstruktionen er nem at arbejde med, og en simpel anordning gør det muligt at klappe det sammen på få sekunder.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 cm.
 • Materialer: Teak

Se pris på det runde Matahari havebord hos Havemoebelland.dk

Sika-Design George – rundt havebord til 6 personer

George er et stort rundt havebord i et flot rustikt udseende. Det skyldes at havebordet er lavet i massiv genbrugsteak, som er en af de mest robuste og solide træsorter der findes. Samtidig er det en meget fin træsort, som er meget velegnet til udendørs placering i det danske klima. Forskellen på genbrugsteak og ny teak er at genbrugstræ allerede har en flot patina, og så fortæller træet en historie fra dets tidligere funktion.

Det runde George-havebord kommer fra Sika-Design, som er en dansk virksomhed med primært fokus på havemøbler i massivt træ, metal og polyrattan som de mest benyttede materialer.

Med en diameter på hele 160 centimeter er der god plads omkring det runde havebord, og der kan således sidde 6 personer rundt om bordet. I samme serie findes desuden et firkantet havebord, som også kan ses hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: Ø160 x H72 cm.
 • Materialer: Genbrugsteak
 • Farver: Teak med patina

Se pris på det runde George havebord hos Kitchentime

Se også artiklerne: Lysterapilampe test – her er de 5 bedste og sådan bruges de 

Denne side er anmeldt af: Adam R. Olesen Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Hvor forhandles bordet, som er vist på det øverste billede, der er blikfang for artiklen? Mvh Kenneth

  • Thomas Svar

   Hej Kenneth,

   Bordet hedder Sika-Design George, og forhandles hos Unoliving:
   https://unoliving.com/sika-design-george-havebord-rund

   Bordet er nævnt i artiklen med et andet billede, som ikke lignede artiklens blikfang – det har jeg nu ændret, så det er samme billede der bruges :-)

   Venlig hilsen
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar