Med et rundt havebord kan du skabe en hyggelig og uformel atmosfære på terrassen eller altanen, hvor alle kan se hinanden i øjnene under middagen omkring bordet. Runde haveborde findes i mange forskellige størrelser fra små caféborde til 2-3 personer og op til store haveborde med plads til 6 personer eller mere.

Vi har besøgt en række netbutikker, og giver i denne artikel vores bud på 15 smarte og attraktive runde haveborde. Se dem herunder:

Rørvig – rundt havebord på 110 cm

Klik på billedet for at se mere.

Det flotte runde Rørvig havebord har en diameter på 110, hvilket gør det muligt at for op til 4 personer at sidde rundt om bordet.

Hvis du har hang til retro havemøbler så er dette runde Rørvig havebord det rette valg. Det har et stel i hvidlakeret aluminium og flotte lameller i massiv lys teak som bordplade, hvilket giver et flot rustikt udtryk. Med tiden vil det massive teaktræ få en flot gråbrun patina, men det er ikke noget som skader træet. Du kan undgå dette ved at give træet en afvaskning og så en træolie, og så bibeholder det sin flotte gyldne farve. Det er dog en proces der skal gentages med jævne mellemrum, især hvis det runde havebord skal stå ude hele året.

Det runde Rørvig havebord er desuden en del af en større møbelserie, hvilket betyder at der også findes stole og mindre haveborde i matchende design. Du kan se hele udvalget hos forhandleren, hvor der er flere billeder af det runde havebord.

Detaljer:

 • Mål: Ø110 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farver: Hvid og teak

Se pris på det runde Rørvig havebord hos Havemøbelland

Silke – rundt havebord med sorte nonwood lameller

Klik på billedet for at se mere.

Silke er et mellemstort rundt havebord, som passer perfekt til en hyggekrog eller på den lille terrasse. Bordet er nemlig meget stilrent, og da det er helt sort kan det nemt matches med resten af indretningen på terrassen.

Det runde Silke havebord har et stel af aluminium, som har fået en sort lakering. Dette betyder at du ikke skal tænke på løbende vedligeholdelse, da aluminium er rustfrit og derfor ikke slides op på samme måde som jern eksempelvis gør. Selve bordet er beklædt med robuste sorte nonwood lameller, der ligesom aluminium er et uforgængeligt materiale. Nonwood er kort fortalt en slags plastik, som efterligner rigtigt træ på udseendet. Du får således et autentisk sortmalet trælook, helt uden at du skal tænke på vedligeholdelsen af det.

Dette runde havebord har en diameter på 120 centimeter, hvilket betyder at der er plads til 4 personer omkring havebordet. Hvis du ikke har noget imod at pladsen bliver lidt snæver, kan der til nød presses 6 stole ind omkring havebordet.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på det runde Silke havebord hos Havemøbelland

Sia – rundt havebord i børstet aluminium med grå nonwood bordplade

Klik på billedet for at se mere.

Sia er et stilrent rundt havebord med et eksklusivt udseende. Det passer således godt ind på den minimalistisk indrettede terrasse, og går godt sammen med de fleste nybyggede huse. Materialerne er desuden ved ligeholdelsesfrie, så når først havebordet er samlet og sat på plads, kan det passe sig selv hele sommeren.

Det runde Sia havebord har et stel af børstet aluminium, hvilket får det til at fremstå skinnende uden at det bliver for prangende. Børstet aluminium har desuden den egenskab, at fedtfingre ikke ses på samme måde som i krom og andre helt blanke overflader. Det runde havebord er desuden beklædt med grå nonwood lameller, som også er nemme at vedligeholde og rengøre.

Havebordet har en diameter på 120 centimeter, hvilket giver plads til 4 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Grå nonwood og børstet aluminium

Se pris på det runde Sia havebord hos Havemøbelland

Carie – lille rundt havebord i sort design

Klik på billedet for at se mere.

Det lille runde Carie havebord er perfekt til altanen eller gårdhaven, hvor der ønskes en lille hyggeplads med et par stole og et bord. Det er oplagt til placering i morgensolen, så du kan sidde og nyde morgenkaffen i solens spæde stråler inden du tager på arbejde eller begynder dagens gøremål.

Carie har en diameter på kun 60 centimeter, så her er der tale om et meget lille rundt havebord i caféstørrelse. Dermed er det særligt velegnet til den lille hyggekrog, hvor du kan sidde med en kop kaffe eller en kølig drink og nyde den friske luft. Stellet er lavet af aluminium, som har fået en sort lakering, og bordpladen beklædt med sorte nonwood lameller. Tilsammen udgør det et uforgængeligt rundt havebord, som ikke kræver løbende vedligeholdelse udover rengøring med lidt sæbevand og en klud.

Dette runde havebord leveres med højdejusterbare fødder, så det kan stå på ujævne overflader uden at vippe. Det er blandt andet brugbart til placering på en ældre belægning, eksempelvis brosten eller lignende.

Detaljer:

 • Mål: Ø60 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på det runde Carie havebord hos Havemøbelland

Kronborg Matahari – sammenklappeligt havebord i hvidt design

Klik på billedet for at se mere.

Dette sammenklappelige runde havebord er perfekt til den lille terrasse, hvor der ønskes en lys atmosfære. Det runde Kronborg Matahari havebord er nemlig hvidmalet, så det fremstår lyst og flot uden at være dominerende.

Kronborg Matahari er et rundt havebord med en diameter på 120 centimeter. Dette giver plads til 4 personer, men hvis der kommer gæster kan der til nød presses et par stole mere ind omkring dette havebord.

Bordet er fremstillet af akacietræ, som efterfølgende har fået en hvid maling. Akacietræ er modstandsdygtigt overfor det danske klima, men det er vigtigt at se den hvide maling efter løbende. Skrammer i malingen kan nemlig skade træet på længere sigt, så det er en god idé at give det runde havebord en gang maling i ny og næ. Benenes konstruktion er nem at arbejde med, og en simpel anordning gør det muligt at klappe det sammen på få sekunder.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 cm.
 • Materialer: Akacietræ
 • Farver: Hvid

Se pris på det runde Kronborg Matahari havebord hos Havemøbelland

Cane-line Go – rundt havebord i aluminium med mørkegrå lakering

Klik på billedet for at se mere.

Cane-line Go er et simpelt rundt havebord, som både kan bruges inde og ude. Det har et let og enkelt design, som sætter et minimalt aftryk på indretningen såvel inde som ude. Dermed kan du indrette stilrent og eksklusivt, hvilket er nyttigt hvis pladsen er trang eller du bare ønsker en pæn og minimal løsning.

Cane-line Go er et rundt havebord i Elements-serien. I serien finder du en række flotte og smarte havemøbler, som alle er designet til at være moderne, simple og vedligeholdelsesfrie. Det runde havebord er således lavet af aluminium, som har fået en mørkegrå pulverlakering. Dermed kræver det ingen form for pleje, udover en let rengøring med lidt sæbevand i ny og næ.

Det runde Cane-line Go havebord måler 80 centimeter i diameter, og det er således ideelt til 3-4 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø80 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Mørkegrå

Se pris på det runde Cane-line Go havebord hos Coop

Anton – rundt havebord i sort polyrattan og nonwood

Klik på billedet for at se mere.

Anton er et elegant rundt havebord, som er designet i uforgængelige materialer. Det kræver således ingen vedligeholdelse, og designet passer perfekt sammen med 3-4 komfortable havestole.

Det runde Anton havebord er lavet af Living Outdoor, og måler 105 centimeter i diameter. Dermed er der plads til 3-4 personer, men du kan også nøjes med 2 stole hvis det blot skal stå i en lille hyggekrog eller på altanen. Stellet er lavet af aluminium, som er sortlakeret og beklædt med sort polyrattan. Bordpladen er desuden beklædt med sorte nonwood lameller, som er vedligeholdelsesfrie.

Detaljer:

 • Mål: Ø105 x H75 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på det runde Anton havebord hos Coolshop

Køln – lille rundt foldebord i teak

Koeln-Rundt-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Hvis du foretrækker et fleksibelt rundt havebord som er nemt at opbevare om vinteren, så er det lille runde Køln havebord et godt valg. Det kan nemlig klappes sammen så det er næsten fladt, og så kan det opbevares på næsten ingen plads vinteren over. Det betyder også at du slipper for at slibe det ned og give det olie efter vinteren, da teaktræ normalt vil få en grå patinering når det står ude.

Det runde Køln havebord har en diameter på 90 centimeter, hvilket betyder at der er plads til 3-4 personer rundt om havebordet. Der kan desuden købes billige foldestole i samme design som det runde havebord, hvilket er ideelt hvis du ønsker samhørighed og en komplet løsning af sammenklappelige havemøbler.

Køln havebordet er lavet i ren massiv teak fra top til bund, som kommer fra plantager i Indonesien.

Detaljer:

 • Mål: Ø90 x H73 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på det runde Køln havebord hos Havemøbelland

Matahari – stort rundt havebord i teak

Matahari-Rundt-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Hvis du søger et meget stort rundt havebord, så er Matahari det rette valg. Her får du et rundt havebord i massiv teak med en diameter på 180 centimeter, så der er plads til mellem 8 og 10 personer rundt om bordet. Med tiden vil havebordet få en flot gråbrun patina, som dog kan undgås hvis du med jævne mellemrum giver bordet en omgang med fint sandpapir og olie.

Det runde Matahari havebord er perfekt til den rummelige terrasse, hvor det kan stå og pynte i sig selv. Den håndværksmæssige udførelse er nemlig helt i top, og lamellerne er sirligt lagt side om side og slebet til, så alle kanter føles helt bløde og glatte. Det er med andre ord et rigtig luksuriøst rundt havebord, som vejer en del på grund af det massive teak træs kompakte struktur.

I midten af Matahari havebordet er der klargjort et hul til parasollen, så du med fordel kan købe en parasol og sætte der. Du kan dog også købe en stor hængeparasol eller blot sætte det runde havebord på en overdækket terrasse, alt efter hvad du foretrækker.

Detaljer:

 • Mål: Ø180 x H76 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på det runde Matahari havebord hos Havemøbelland

Løkken – rundt retro havebord i vedligeholdelsesfri materialer

Klik på billedet for at se mere.

Det flotte runde Løkken havebord er både sammenklappeligt og vedligeholdelsesfrit. Dermed kan det ikke blive nemmere, da havebordet er pladsbesparende og nemt kan opbevares inde om vinteren.

Havebordet har et hvidt stel med 4 ben der kan klappes op. Det måler 130 centimeter i diameter, og der er således rigtig god plads til 4 personer omkring bordet. Det runde havebord er desuden beklædt med antracitgrå nonwood lameller, som hverken kræver pleje eller vedligeholdelse. De tørres blot over med en våd klud når de trænger, og derudover skal du ikke foretage dig noget.

Det runde Løkken havebord er en del af en serie, hvor du også finder matchende havestole i samme flotte retro stil.

Detaljer:

 • Mål: Ø130 cm.
 • Materialer: Nonwood og aluminium
 • Farver: Antracitgrå og hvid

Se pris på det runde Løkken havebord hos Havemøbelland

Lille rundt havebord i grønlakeret stål

Nordal-Rundt-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Det lille runde Nordal havebord er perfekt til altanen eller det hyggelige gårdhave miljø. Det er lavet i stål som efterfølgende har fået en grøn pulverlakering, hvilket man ikke ser på mange runde haveborde – eller borde i det hele taget.

Den grønne farve betyder dog at havebordet får et mere naturligt udtryk, og det vil næsten gå i ét med din have med grønne træer og buske.

Det runde havebord fra Nordal fås i flere forskellige farver, og du kan endda få en firkantet model hvis du ønsker at have plads til flere stole. Den runde udgave er velegnet til 2-3 personer, og dermed får du et lille hyggeligt rundt havebord, som du med fordel kan placere på altanen eller i den lille hyggekrog i haven.

Da det runde Nordal havebord er lavet af stål som har fået en grøn pulverlakering, kræver det kun minimal vedligeholdelse. Der er nemlig ikke noget træ eller andre naturlige materialer som skal males eller plejes med jævne mellemrum, så alt hvad du skal gøre er at tørre havebordet med en opvredet klud når du synes det er nødvendigt.

Havebordet har en diameter på kun 60 centimeter, så det er perfekt til en kop kaffe med kage eller et par kolde drikkevarer og nogle hurtige snacks.

Detaljer:

 • Mål: Ø60 x H72 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Grøn, hvid eller sort

Se pris på det lille runde Nordal havebord hos Katrines

Sika-Design George – rundt havebord til 6 personer

George-Rundt-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

George er et stort rundt havebord i et flot rustikt udseende. Det skyldes at havebordet er lavet i massiv genbrugsteak, som er en af de mest robuste og solide træsorter der findes. Samtidig er det en meget fin træsort, som er meget velegnet til udendørs placering i det danske klima. Forskellen på genbrugsteak og ny teak er at genbrugstræ allerede har en flot patina, og så fortæller træet en historie fra dets tidligere funktion.

Det runde George-havebord kommer fra Sika-Design, som er en dansk virksomhed med primært fokus på havemøbler i massivt træ, metal og polyrattan som de mest benyttede materialer.

Med en diameter på hele 160 centimeter er der god plads omkring det runde havebord, og der kan således sidde 6 personer rundt om bordet. I samme serie findes desuden et firkantet havebord, som også kan ses hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: Ø160 x H72 cm.
 • Materialer: Genbrugsteak
 • Farver: Teak med patina

Se pris på det runde George havebord hos Trendbazaar

Sika-Design Danielle – rundt havebord i rattan

Danielle-Rundt-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Danielle er et rundt havebord i et flot klassisk design. Det fremstår elegant i et miks af rattan og syntetiske Sika-fibre, som er en pendant til det populære og vedligeholdelsesfrie polyrattan.

Det runde havebord er perfekt til placering på en overdækket terrasse eller i udestuen, da det ikke tåler at stå ude i styrtregn. Med tiden vil det smukke rattan-stel få en grå patina, som er en naturlig del af bordets ældningsproces. Bordpladen vil dog forblive i samme farve da den er lavet af syntetiske fibre, og hvis du vil fuldende designet kan du tilkøbe en glasplade og lægge på bordet.

Under det runde Danielle-havebord er en underhylde, som du kan bruge til småopbevaring. Selve havebordet oser af smukke detaljer, og det er en fryd for øjet på den rustikt indrettede terrasse, hvor det med sit udseende tilfører stil og elegance. Det runde havebord er en del af en større møbelserie, og bordet vi har udvalgt måler 120 centimeter i diameter. Dermed er det perfekt til 4 personer, som alle kan sidde godt.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H70 cm.
 • Materialer: Rattan og Sika-fibre
 • Farver: Brun og natur

Se pris på det runde Danielle havebord hos Trendbazaar

Sika-Design Jupiter – rundt havebord med glasplade

Klik på billedet for at se mere.

Jupiter er et moderne og stilrent rundt havebord i robuste og vedligeholdelsesfri materialer. Således består det runde havebord af et stel af galvaniseret stål hvorpå der er monteret slidstærke Sika-fibre, og så en glasplade på toppen for det stilrene blanke udseende.

Sika-Design står bag Jupiter-havebordet, som er en del af en større kollektion af både runde og firkantede haveborde i forskellige farver og størrelser. Det er en dansk virksomhed med fokus på gode materialer, og således er det runde Jupiter havebord også en smule dyrere end de haveborde du finder i lavprisvarehusene og i byggemarkederne. Du får til gengæld en markant højere kvalitet og nogle materialer, som er lavet til at holde i mange år.

Det runde Jupiter havebord vi har udvalgt, måler 120 centimeter i diameter. Dermed er der plads til op til 4 personer rundt om havebordet, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste familier. Det er således velegnet til den lille terrasse eller hyggekrogen, hvor der ønskes en mere intim atmosfære uden overflødig bordplads.

Det runde havebord kræver ingen pleje, udover rengøring med en opvredet klud i ny og næ.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H75 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål og Sika-fibre
 • Farver: Brunt bord og sølvgrå ben

Se pris på det runde Jupiter havebord hos Trendbazaar

Sika-Design Grace – rundt havebord i hvidt design

Grace-Rundt-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Med det runde Grace havebord får du en flot kombination af det moderne og det elegante. Havebordet er monteret med flotte hvide Sika-fibre på en aluminiumsramme, hvilket udgør en komplet vedligeholdelsesfri løsning til den lille og lyst indrettede terrasse eller altan.

Også dette runde havebord er lavet af Sika-Design, og Grace-kollektionen består af stilrene runde haveborde i forskellige farver. Vi har dog udvalgt det hvide havebord, da vi synes det er det flotteste og mest elegante af alle varianterne.

Det runde havebord i Grace-kollektionen måler 120 centimeter i diameter, hvilket betyder at der er plads til 4 personer. Grundet de kompakte bordben kan du dog sagtens få plads til op mod 6 personer om bordet, hvis i blot skal have lidt at drikke eller en hurtig snack.

Det er muligt at tilkøbe en glasplade som ses på billedet, hvis du ønsker et mere stilrent udseende på det runde havebord.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H72 cm.
 • Materialer: Aluminium og Sika-fibre
 • Farver: Hvid

Se pris på det runde Grace havebord hos Trendbazaar

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar