Et cafesæt i træ, jern eller polyrattan er velegnet til altanen, den lille terrasse eller hyggekrogen i et fjernt hjørne af haven. Her kan der nydes en kop kaffe eller et let måltid mad, og det lille bord med stole skaber en hyggelig atmosfære.

I denne artikel har vi samlet 16 smukke cafesæt af materialer som jern, træ og polyrattan, så du kan blive inspireret før dit næste køb.

Rørvig – retro cafesæt i teak og aluminium

Hard-And-Ellen-Cafesaet
Rørvig cafesættet er smukt retrodesign med lameller af massiv teak og et hvidlakeret alustel.

Dette flotte og eksklusive cafesæt er fremstillet af ren teak med et stel af hvidlakeret aluminium. Det er et ægte retrosæt med lameller på bord og stole, og så er det meget hårdført da teaktræ er en robust træsort med en rig mængde naturlige olier.

Cafesættet egner sig godt til en hjørneplacering, men også på den lille altan eller i forhaven, hvor det vil pynte med de smukke teaklameller.

Bordet har en diameter på 70 centimeter, så der er god plads til 2-3 personer.

Se pris på Rørvig cafesættet hos Havemøbelland

Siri Geneve – cafesæt i grå polyrattan og nonwood

Siri Geneve er den perfekte kombination til enhver have. Sættet er helt vedligeholdelsesfrit, og tåler både vind og vejr.

Siri Geneve-kombinationen udgør tilsammen et let og stilrent cafesæt, som passer perfekt ind i næsten alle slags haver og terrasser. Sættet består af et Siri bord med en diameter på 70 centimeter og 2 Geneve stole, som kan stables. Det er således den perfekte kombination til den lille have, hvor møblerne helst skal være fleksible og nemme at opbevare over vinteren.

Det lille runde cafebord har et stel af børstet aluminium og en bordplade af grå nonwood, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Materialet er nemlig uforgængeligt, og tåler både vind og vejr. Stolene er ligeledes lavet af vedligeholdelsesfri materialer. Stellet er af stål, og derpå er monteret grå polyrattan.

Størrelsen på dette sæt gør det velegnet til 2-3 personer. Der kan desuden tilkøbes ekstra stole og hynder i mange forskellige farver, som matcher størrelsen på stolene.

Se pris på Siri Geneve cafesættet hos Havemøbelland

Carie Cebu – sort cafesæt med lille bord og stole med armlæn

Carie Cebu er det perfekte sæt til dig, der ønsker højere komfort end i traditionelle små cafestole. Her er der nemlig både et højere ryglæn og gode armlæn, samt mulighed for tilkøb af hynder.

Carie Cebu er det perfekte cafesæt til dig, der søger højere komfort end normalt. Sættet er sort og meget stilrent, så det passer ind i mange forskellige stilarter.

Sættet består af et lille bord med en diameter på 60 centimeter, samt 2 stole. Bordet er lavet af aluminium, som efterfølgende er sortlakeret. Bordpladen er beklædt med nonwood, som er et uforgængeligt materiale der tåler at stå ude hele året. Stolene er lavet af stål, hvorpå der er monteret sort polyrattan. Sættet er således helt vedligeholdelsesfrit.

Dette cafesæt er bedst egnet til 2 personer, da stolene er en smule større end normalt. Der kan også her tilkøbes matchende hynder i mange forskellige farver.

Se pris på Carie Cebu cafesættet hos Havemøbelland

Emma – cafesæt med loungestole

Med Emma cafesættet kan du sidde mageligt, og det lille bord kan bruges til snacks og drikkevarer. Fås også i sort.

Emma cafesættet er perfekt til loungestemningen i det lille hyggehjørne. Stolene er udformet så du sidder behageligt og kan læne dig lidt tilbage, samtidig med at du kan have lidt snacks og drikkevarer stående på det lille bord.

Med til stolene får du et par naturfarvede hynder, og bordpladen er lavet af glas så den nemt kan rengøres. Hele sættes kan stables og dermed opbevares på meget lidt plads, når det ikke benyttes.

Bordet til dette cafesæt måler 50 centimeter i diameter, og er 46 centimeter højt. Sættet fås også i sort.

Se pris på Emma cafesættet hos Havemøbelland

Sika Atlas bord og Comet stole – stilrent cafesæt

SIKA-Atlas-Comat-Cafesaet
Sikas Avantgarde-kollektion består af vedligeholdelsesfri havemøbler i et lækkert tidløst design.

Danske Sika-Design A/S står bag Avantgarde-kollektionen, som blandt andet består af cafeborde og stole. Tilsammen udgør de et flot og stilrent cafesæt, og vi har valgt at sammensætte et Avantgarde bord af massiv teak og galvaniseret stål med Comet stole i sort håndflettet Sika-fiber.

Bordet i teak er kvadratisk og måler 72 x 72 centimeter. Dets elegante stel giver plads til op til fire personer omkring bordpladen, som er meget vejrbestandig og hårdfør.

Stolene i Sika-fibre er håndflettede og UV-bestandige. Det betyder at du ikke skal tænke på løbende vedligeholdelse, og så kan de stables for nem opbevaring. Det er med andre ord både et praktisk og flot cafesæt.

Unoliving tilbyder gratis fragt på alle havemøbler.

Jena – lille sammenklappeligt cafesæt

Det lille Jena cafesæt har en elegant sort lakering, som passer perfekt sammen med de fleste havemøbler.

Det lille Jena cafesæt fås med en flot og elegant sort lakering. Cafesættet matcher havens grønne planter perfekt, og med dette sæt kan du skabe en hyggelig rustik atmosfære i den lille gårdhave eller i hyggekrogen. Sættet fås desuden i både blå, så der er flere valgmuligheder hvis dette ønskes.

Stel på både bord og stole er lavet af metal, så den løbende vedligeholdelse består egentlig blot i at gøre rent med en fugtig klud. Det anbefales desuden at opbevare cafesættet i et depotrum over vinteren, så det holder længere. Dette kan dog nemt lade sig gøre, da det hele kan klappes sammen så det ikke fylder så meget.

Jena er et relativt lille cafesæt, og bordet måler således kun 60 centimeter i diameter. Det er perfekt når du ønsker en mere intim stemning, men det betyder også at pladsen omkring bordet er begrænset.

Se pris på Jena cafesættet hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Fiona – stilrent cafesæt i mat lysegrøn

Fiona er et lille stilrent cafesæt i en flot mat lysegrøn farve. Det passer perfekt ind i den nye nordiske indretningsstil.

Fiona er et flot og stilrent cafesæt i en mat lysegrøn farve. Det er ikke en farve man ser ofte, men farver som denne er meget moderne i den nye nordiske indretning. Og hvis du ønsker en anden stil på din terrasse end den klassiske med sorte eller hvide havemøbler, så er dette cafesæt værd at overveje. Sættet fås dog også i både hvid, sort og mat lyseblå.

Også dette bord hører til blandt de mindre modeller, da det måler 60 x 60 centimeter. Der er således lagt op til intim hyggestemning, når sommeren skal nydes ude i det fri.

Bord og stole er lavet af metal, som er lakeret. Du skal således ikke tænke på løbende vedligeholdelse, men det kan være en god ide at opbevare sættet indendørs om vinteren.

Se pris på Fiona cafesættet hos Coop

Frida – rustikt cafesæt i massivt akacietræ

Frida er et lille rustikt cafesæt af massivt FSC-certificeret akacietræ. Bord og stole er sammenklappelige.

Frida er et lille rustikt cafesæt i massivt FSC-certificeret akacietræ. Det betyder at træet er udvundet fra bæredygtige skovbrug, som drives efter principper om ansvarlighed overfor miljøet.

Det lille cafesæt har en flot varm charme, og akacietræet kendetegnes blandt andet ved dets karakteristiske duft af træ. Med tiden vil træet få en naturlig patina, men hvis du sørger for løbende pleje og vedligeholdelse kan træet holde den flotte varme kulør mange år frem.

Bordet i dette sæt måler små 60 centimeter, og ligesom stolene kan det klappes sammen så det ikke optager for meget plads. Det anbefales desuden at sætte det i et depotrum eller sørge for det står i læ i løbet af vinteren.

Se pris på Frida cafesættet hos Coop

Flowers – fransk cafesæt i romantisk stil

Flowers er et lille fransk cafesæt i en romantisk stil. Det er perfekt til den lille hyggekrog i gårdhaven eller altanen.

Flowers er et smukt fransk cafesæt, der vækker minder om de mange små bistroer og cafeer, som præger gadebilledet i de små hyggelige byer. Cafesættet passer perfekt ind i den lille hyggelige gårdhave eller på altanen, hvor der ønskes en romantisk stemning.

Overalt på både bord og stole er der smukke mønstre og detaljer, og det hele kan klappes sammen og opbevares i depotrum om vinteren.

Dette bord måler 60 centimeter i diameter, og er således perfekt til små hyggekroge. De to stole kan med fordel kombineres med et par hynder, eksempelvis runde puder eller et lille rundt lammeskind, så du sidder blødt og behageligt.

Se pris på Flowers cafesættet hos Coop

Bistro – romantisk cafesæt med sort-hvide detaljer

Rørvig cafesættet er smukt retrodesign med lameller af massiv teak og et hvidlakeret alustel.

Bistro er et fint og elegant cafesæt, som passer perfekt ind i den romantiske stil. Det er lavet af metal, og på både bord og stole er der små sort-hvide detaljer og mosaik.

Bord og stole kan nemt foldes sammen når det bliver nødvendigt, og det er blandt andet nyttigt fordi det anbefales at opbevare det indenfor om vinteren. Med tiden vil metallet ruste en smule, så det er en god ide at købe et cover eller stille det under et halvtag så det ikke står i regn og sne.

Det lille cafesæt har et bord med en diameter på 70 centimeter, og der er således plads til 2-3 personer.

Se pris på Bistro cafesættet hos Coop

Sika Jupiter og Pluto – elegant vedligeholdelsesfri kombi

SIKA-Jupiter-Pluto-Cafesaet
Jupiter bordet og Pluto stolene fra Sika-Design er fremstillet af håndflettet Sika-fiber.

Dette cafesæt er helt vedligeholdelsesfrit og har en god holdbarhed. Det skyldes ikke mindst det robuste stel af galvaniseret stål, men også det unikke design af håndvævede Sika-fibre.

De håndflettede Sika-fibre har en grå kulør, og cafesættet passer godt til fire personer. Det kvadratiske bord måler nemlig 90 x 90 centimeter. En glasplade giver et flot blankt finish på bordet, og så er det nemt at rengøre.

Stolene har en god siddekomfort, og så giver armlænene god støtte, så du sidder godt og behageligt. De  kan ligesom bordet holde til lidt af hvert, og er velegnet til placering udendørs hele året.

Unoliving tilbyder gratis fragt på alle havemøbler.

York cafesæt – massiv teak og nemt at opbevare

York-Cafesaet
Det lækre York cafesæt er fremstillet af massiv teak, og både bord og stole kan foldes sammen.

York cafesættet er en flot og naturlig kombination af ren og massiv teak. Bordet og stolene kan foldes, så det bliver nemt at opbevare om vinteren.

Bordet til York cafesættet er kvadratisk og måler 70 x 70 centimeter, hvilket er stort nok til 2-3 personer. Der kan både nydes et let måltid eller en kop kaffe.

Teak træ har mange gode egenskaber, fordi træet er så tæt og olieholdigt. Du skal derfor ikke tænke på regelmæssig pleje, men ønsker du at træet beholder sin varme farve, så skal det have en gang træolie en gang årligt. Ellers vil det med tiden få en flot gråbrun patina, hvilket ikke skader træet.

Se pris på York cafesættet hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Sika Danielle og Isabell – cafesæt i ægte rattan til udendørs brug

Danielle-Isabelle-Cafesaet
Den smukke Affaire-kollektion fra Sika-Design stammer helt tilbage fra 50’erne, hvor Rattan og Polystrand-fibre er i flot kombination.

Dette cafesæt er en utrolig smuk klassiker fra Sika-Designs Affaire-kollektion. Dele af denne kollektion blev frigivet helt tilbage i 50’erne og 60’erne, og designet har været det samme lige siden.

Det smukke cafesæt er fremstillet af ægte Rattan, som er et robust og hårdført materiale. I kombination med Rattan finder vi de syntetiske Polystrand fibre, som er 100 % vedligeholdelsesfri og giver mulighed for at have cafesættet stående udendørs.

Kollektionen er designet til placeringer i et grønt hjørne, en balkon, en tagterasse eller en hyggekrog, hvor indretningen gerne må være rustik og naturlig. Bordet har en diameter på hele 80 centimeter, så det er et større cafesæt med god plads.

Unoliving tilbyder gratis fragt på alle havemøbler.

Balcony og Clarish – det perfekte cafesæt til altanen

Balcony-Clarish-Cafesaet
Her er det perfekte cafesæt til altanen eller tagterrassen. Foldebordet kan højdejusteres og klappes nemt sammen.

Det sidste cafesæt i denne artikel er et unikt og særdeles praktisk sæt til altanen eller tagterrassen med sparsom plads.

Bordet er lavet af massiv teak og monteres direkte på gelænderet eller rækværket, og så kan det indstilles i højden så det passer præcis til de stole du vælger at købe. Bordpladen har en længde på 60 centimeter og en bredde på 54 centimeter, hvilket er passende for to personer.

Vi har valgt Clarish stolene til det smarte Balcony foldebord, da de ligeledes er fremstillet af massiv teak, og så kan de nemt foldes sammen og gemmes væk. De  er med andre ord lige så pladsbesparende som bordpladen.

Unoliving tilbyder gratis fragt på alle havemøbler.

Siri Ardo – billigt cafesæt i nonwood og polyrattan

Det billige Siri Ardo cafesæt er lavet i vedligeholdelsesfri materialer og passer godt ind på altanen eller den lille gårdhave.

Det billige Siri Ardo cafesæt mangler ikke noget, på trods af at prisen er holdt på et fornuftigt niveau.

Således får du to stole med alustel og polyrattan, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse udover en fugtig klud i ny og næ. Bordet er ligeledes med alustel stel og bordplade af nonwood planker, som hverken kræver behandling eller andre former for løbende vedligeholdelse. Således får du her et cafesæt, som kan passe sig selv i hele dets levetid.

Siri Ardo sættet passer godt ind på enten altanen, gårdhaven eller i den lille hyggekrog, hvor man ønsker at kunne sidde i ro og mag. Stolene har desuden armlæn, så komforten er højere end på andre billige cafesæt.

Se pris på Ardo cafesættet hos Havemøbelland

Løkken – retro cafesæt med hvidt stel og sort nonwood

Løkken cafesættet har et flot og vedligeholdelsesfrit retrodesign, som passer godt ind i den klassisk indrettede have.

Dette vedligeholdelsesfrie cafesæt har et rundt bord med diameter på 70 centimeter og et rustfrit hvidlakeret stel. Der medfølger desuden 2 stole med armlæn, og sættet er monteret med sort nonwood, som er en form for imiteret træ, der ikke kræver anden vedligeholdelse en overtørring med en fugtig klud af og til.

Cafesættet har et smukt retrodesign, som tager sig godt ud på den klassiske terrasse ved parcelhuset eller i gårdhaven. Designet tilfører en hyggelig atmosfære, og de sort/hvide kontraster er i særdeleshed passende til et gammelt bindingsværkshus med hvidkalkede vægge.

Hvis cafesættet skal opbevares i et redskabsskur eller indendørs i løbet af vinteren, så kan de to stole stables for at spare på pladsen. Det betyder også, at du med fordel kan tilkøbe et par ekstra stole, som blot kan stables og opbevares når de ikke bruges.

Se pris på Løkken cafesættet hos Havemøbelland

Cafesæt – 16 smukke sæt i træ, jern eller polyrattan
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar