Et cafesæt i træ, jern eller polyrattan er velegnet til altanen, den lille terrasse eller hyggekrogen i et fjernt hjørne af haven. Her kan der nydes en kop kaffe eller et let måltid mad, og det lille bord med stole skaber en hyggelig atmosfære.

I denne artikel har vi samlet 17 smukke cafesæt af materialer som jern, træ og polyrattan, så du kan blive inspireret før dit næste køb.

 

Plus Siesta Loungesæt– Havemøbler med ægte loungestemning


Plus Siesta LoungesatDisse havemøbler fra serien Siesta, som mærket Plus står bag, er for dig, som drømmer om havemøbler, der bidrager til at skabe den ægte, gode loungestemning. Du sidder i disse havemøbler dejligt tilbagelænet, så du i en afslappet stilling kan nyde de lange sommerdage og sommernætter.

Med dette loungesæt får du en bænk, en stol samt et bord, som også kan bruges som skammel. Det er et samlet sæt, som vil være oplagt at placere på fx en terrasse. Det passer ligeledes perfekt til dig, som måske har en lille familie. Så vil I nemlig kunne sidde samlet om bordet fordelt på bænken og stolen. 

Plus Siesta Loungesæt er lavet i grundmalet drivtømmer fyr/gran. Det anbefales af producenten, at du selv slutbehandler dine havemøbler for en længere holdbarhed. Dette kan du både gøre før eller efter opsætningen af havemøblerne.

 

PLUS Café plankesæt – Multifunktionelt cafésæt med høj komfort 


PLUS Café plankesæt – Multifunktionelt cafésæt med høj komfort Skal du kunne sidde på terrassen, i haven eller udestuen igennem flere timer i godt selskab med venner eller familie? 

Designet af dit kommende cafésæt har meget at skulle have sagt, når det kommer til at vælge et produkt, der giver stor komfort for både børn, unge og voksne. 

Dette lækre og stilfulde plankesæt er bestseller hos Homeshop.dk. Det roses i særdeleshed for sit innovative design med ryglæn, der får produktet til at skille sig ud fra mange af de andre kombinerede haveborde- og bænke. 

PLUS plankesættet er lavet af hårde træsorter (fyr og gran), og det er bygget op omkring en stærkt og modstandsdygtig konstruktion af stål. Det eneste vedligehold du skal forholde dig til, er at tørre bord og bænke af med en våd klud efter behov.

Det er fokusset på komfort og anvendelighed, der gør produktet til en bestseller. Hvor mange andre haveborde- og bænk er designet i én udgave, er bord og bænke adskilt hos PLUS produktet. Det gør det lettere at flytte møblet, og det er med til at give flere anvendelsesmuligheder med såvel bordet som de tilhørende 2 bænke.

Specifikationer  

 • Fyr og gran
 • Stel af varmgalvaniseret stål
 • Lang holdbarhed 
 • Minimalt vedligehold 
 • Adskilte bænke 
 • Ryglæn

 

Marstal Teak cafesæt m. 2 Mia stole m. armlæn – Praktisk og elegant cafesæt til altanen


Marstal Teak cafesat m. 2 Mia stole m. armlanDette cafesæt fra Marstal er perfekt til altanen eller et andet mindre areal, hvor du kunne have lyst til at have et lille cafesæt til to personer stående. Det er er praktisk og ikke mindst elegant cafesæt. Du får med dette tilbud et såkaldt Butterfly-board samt to Mia-stole. Hele sættet er designet i det lækre materiale kerneteaktræ. 

Bordet ved navn Butterfly er kendetegnet ved at være enormt anvendeligt. Det er et bord, som kan foldes sammen på to sider. Du kan altså tilpasse bordets størrelse alt efter, hvor meget plads du har. Derudover er dette også praktisk, når det kommer til opbevaring. Mia-stolene kan også foldes sammen. 

Tilsammen udgør Butterfly-bordet samt de to Mia-stole med armlæn et rigtig fint lille cafesæt. Med armlænene er du sikret god komfort. Du vil utvivlsom kunne få mange gode timer til at gå med at sidde og læse eller drikke en drink i dette fine cafesæt.

 

Plus Bord/bænkesæt – Havemøbelsæt i trykimprægneret træ 


cafesaet-smukke-saet-i-trae-jern-eller-polyrattan

Her er der tale om et havemøbelsæt, der kan danne rammen om diverse familiesammenkomster og begivenheder. Dette bord/bænkesæt er fremstillet i robust og slidstærkt trykimprægneret træ, der har til formål at sikre en lang levetid. Endvidere er dette ikke et af de velkendte, mere primitive bord/bænkesæt, men derimod en deluxe model med komfort og kvalitet i højsædet. 

Modellens specifikationer

Med dette havemøbelsæt får du et rundt bord med et hul i midten til parasol. Bordet har en bredde på 118 cm og en højde på 72 cm. Rundt om bordet finder du hele fire bænke, der giver plads til omkring 8 personer med 2 personer på hver bænk. Bænkene er udformet med et behageligt og praktisk ryglæn, der gør dem ekstra komfortable at sidde på. Bænkene måler (højde sæde/ryg): 45 x 84 cm. Sættet leveres som ”saml selv”. 

 

Plus Cafe Plankesæt – cafesæt i trykimprægneret træ


Plus Cafe Plankesæt - cafesæt i trykimprægneret træDette cafesæt fra Plus er et flot, enkelt og robust cafesæt, der vil kunne passe til enhver have, terrasse eller udestue. Cafesættet består af 2 bænke samt et bord i trykimprægneret træ.

Cafesættet har en god størrelse med følgende mål:

 • Bænkens bredde: 38 cm
 • Bænkens længde: 127 cm
 • Bænkens højde: 45 cm
 • Bordets bredde: 77 cm
 • Bordets længde: 127 cm
 • Bordets højde: 73 cm

Både bænkene og bordet er fremstillet i planker af fyrre- og grantræ, hvor benene til sættet er fremstillet i stål. Sættet er dermed i stand til også at kunne stå udenfor i haven.

Dette cafesæt af mærket Plus vil være flot til enhver terrasse eller have, hvor sættet vil kunne bidrage til hyggelige stunder. Med dets flotte, enkle og lidt robuste design vil sættet ud over at klæde dit hjem også have en praktisk funktion.

 

Læs også: Teak havemøbler – 14 rustikke sæt i massiv teak

Læs også: Rundt havebord – her er 15 af de bedste

Læs også: Vasketøjskurv – her er 25 af de bedste vasketøjskurve


 

FAQ

Hvordan beskytter jeg et cafésæt i træ?
Det er forskelligt, alt efter hvilken træsort cafésættet er. Teaktræ behøver kun træolie én gang årligt, mens trykimprægneret træ ikke behøver behandles, udover det også kan få en omgang olie. Teaktræ egner sig godt til at stå udenfor, og du skal blot rengøre, slibe og oliere det en gang årligt.
Hvad trender inden for cafésæt?
Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, men cafésæt i træ er altid et hit. Det er utrolig smukt og giver varme til haven. Dog er cafésæt i stål, aluminium eller lignende super nemme at vedligeholde og rengøre og passer godt ind i en minimalistisk indretning.
Hvilket tidspunkt på året er det bedst at købe et udendørs cafésæt?
Du kan købe cafésæt året rundt, men om foråret og sommeren vil du finde flest sæt på tilbud, og det er også her, at du sandsynligvis vil bruge det mest. Derfor køber de fleste cafésæt i sommerhalvåret, men du kan også finde det på tilbud om efteråret, når sæsonen stopper.
Kan jeg efterlade havemøbler udenfor om vinteren?
Hvis dine havemøbler er lavet af aluminium eller plastik, kan de sagtens blive ude hele året. Du bør dog tjekke, at alle skruer og beslag er lavet af rustfrit stål, da de ellers kan ruste. Havemøbler i træ skal overvintre i et tørt og køligt rum.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Skagerak Vendia Set – Eksklusivt cafésæt på tilbud


Skagerak Vendia Set – Eksklusivt cafésæt på tilbudGår du op i kvalitet og lang levetid på dine kommende havemøbler, er dette elegante og moderne sæt fra Skagerak et sikkert valg. Den placeres som nr. 1 i Pricerunners anmeldelse af de bedste og mest solide havemøbler til altanen og den lille terrasse. Derudover kåres det med hele 5/5 stjerner af kunderne hos Connox.dk, hvor det roses for sin høje kvalitet (teaktræ) og dets velfungerende og pladsoptimerende design.

”Vendia” er gennemført designet af teaktræ, som er den populære og smagfulde træsort, der er et eftertragtet valg hos de danske boligejere.

Du får masser af værdi for pengene, når du vælger et cafésæt i én af de bedste træsorter, der findes. Bordet er kompakt, og sættet egner sig perfekt til altanen eller den lille terrasse.

Modsat mange andre kvalitetshavesæt får du 3 stole med til Skagerak Vendia. Kvaliteten er i top, og med muligheden for at købe sættet på tilbud kan du se frem til at nyde de skønneste stunder sammen med venner og familie i de afslappende havemøbler.

Specifikationer 

 • 1 kompakt bord
 • 3 elegante stole
 • Høj kvalitet
 • Perfekt til den lille terrasse

 

Hydra – cafesæt med skalstole


Hydra-CafesaetHvis du ønsker et cafesæt der både er kompakt, funktionelt og samtidig ser godt ud, er Hydra et godt valg.

Cafesættet består af et lille kvadratisk bord på 62 x 62 centimeter, og et par havestole med et let design. Skalstolene har den fordel at de bedre omkapsler din krop, og med et par hynder får du en rigtig god siddekomfort.

Dette cafesæt er ideelt til den lille nybyggede bolig, men kan også fint bruges på altanen eller i gårdhaven. Der er mange muligheder.

Bordet og stolene er af massivt FSC-certificeret eukalyptustræ, som har en flot rustik glød. Bordet er sortmalet med et stel af sortlakeret stål, og stolene har en skal af plast.

Siesta cafesæt m. 2 spisestole, grå – 100% vedligeholdelsesfrit cafesæt


Siesta Gra CafesatSiesta cafesæt med 2 spisestole er det perfekte cafesæt til dig, som vil have, at det skal være så nemt som overhovedet muligt, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med din komfort på nogen måde. Begge disse kriterier opfylder Siesta cafesæt m. 2 spisestole nemlig. 

Dette cafesæt består af et bord samt to spisestole. Alle dele i sættet er lavet af kraftigt flettet gråt polyrattan bortset fra bordpladen, som udgøres af grå nonwood-lameller. Disse materialer er materialer, som er velegnet til brug udendørs, og som samtidig kræver absolut ingen vedligeholdelse fra din side. Så bliver det altså ikke nemmere. 

Når du køber Siesta cafesæt m. 2 spisestole, medfølger to luksushynder med betræk. Med disse kan du næsten ikke komme til at sidde bedre i de to spisestole, som er designet i en blød form med armlæn, der giver kroppen mulighed for en behagelig og afslappet siddestilling. 

Køln Teak cafesæt – Havemøbler i et enormt fint design


Koln Teak cafesatDette cafesæt fra mærket Køln er et havesæt i høj kvalitet, hvilket også tydeligt ses gennem materialevalget. Teaktræ er nemlig et fint og enormt smukt materiale, som også er i stand til at holde i en utroligt mange år, når blot det vedligeholdes korrekt. 

Køln Teak cafesæt er lavet i et elegant design. Det er tydeligt at se, at der virkelig er tænkt over træarbejdet. I bordpladen finder du et fint, flettet mønster lavet af det lækre teaktræ. Stolene er designet med tynde og yndefulde lameller, som endda flettes ind mellem hinanden, når stolene foldes sammen. 

Dette er nemlig også en fordel ved Køln Teak cafesæt: Både bord og stole kan foldes sammen. På denne måde fylder sættet mindre, når du ikke bruger det, hvilket altid er rart i forhold til opbevaring. 

Køln Teak cafesæt er et cafesæt til dig, som går op i stil og udtryk – og selvfølgelig også, at materialerne er i høj kvalitet. 

Sira Isabella cafesæt – Pænt og moderne cafesæt til to personer


Sira Isabella cafesatHvis du leder efter det helt rette cafesæt til din terrasse eller en lidt større altan, som skal bruges til to personer, så kan det være, at Sira Isabella cafesæt er netop noget for dig! Dette er et dejligt cafesæt, som blandt andet har den fordel, at de to stole kan stables. På denne måde er det nemt at få cafesættet til at fylde mindre, når det ikke bruges. 

De to stole er lavet af gråt polyrattan-flet. De består derudover af et forholdsvis kraftigt stel, som er lavet af børstet aluminium. Bordets stel er også lavet af aluminium, mens bordpladen består af grå nonwood-lameller. 

I udtryk er dette et cafesæt til dig, som går efter nogle havemøbler, der er pæne uden at være for spraglede. Sira Isabella cafesæt er lavet i neutrale farver og materialer, så hvis dette er, hvad du leder efter, er det bare om at slå til!

Sofia 70 Mia – Cafesæt i lækkert teaktræ


Sofia 70 MiaDette lille cafesæt er perfekt til dig, som leder efter et hyggeligt og praktisk cafesæt til to personer. Med Sofia 70 Mia-cafesættet får du et bord med mål på 70 x 70 cm. Dertil følger to stole med armlæn.
Dette cafesæt er lavet i højkvalitets teaktræ. Teaktræ er et lækkert materiale, som også har den fordel at være meget holdbart. Disse havemøbler vil altså kunne bringe dig gode stunder på terrassen i mange år. Det skal også vigtigt at nævne, at teaktræ er et glimrende materiale til udendørsbrug. Dette er selvfølgelig vigtigt, når der er tale om et cafesæt, da disse ofte bruges som havemøbler. 

Sofia 70 Mia er derudover også et enormt praktisk cafesæt. Dette skyldes, at både bordet og de to stole kan klappes sammen. I løbet af vinterhalvåret er det oplagt, at du sætter cafesættet til opbevaring indendørs, da dette vil forlænge cafesættets levetid. Da er det rart, at både bord og stole kan foldes sammen. Da fylder cafesættet nemlig minimalt, og du kan med al sandsynlighed finde plads til det et eller andet sted. 

York cafesæt


York-Cafesaet
Det lækre York cafesæt er fremstillet af massiv teak, og både bord og stole kan foldes sammen.

York cafesættet er en flot og naturlig kombination af ren og massiv teak. Bordet og stolene kan foldes, så det bliver nemt at opbevare om vinteren.

Bordet til York cafesættet er kvadratisk og måler 70 x 70 centimeter, hvilket er stort nok til 2-3 personer. Der kan både nydes et let måltid eller en kop kaffe.

Teak træ har mange gode egenskaber, fordi træet er så tæt og olieholdigt. Du skal derfor ikke tænke på regelmæssig pleje, men ønsker du at træet beholder sin varme farve, så skal det have en gang træolie en gang årligt. Ellers vil det med tiden få en flot gråbrun patina, hvilket ikke skader træet.

Kent Cafesæt 


Kent CafesatEr du på udkig efter et yndefuldt cafesæt i sort til to personer? Da kan det være, at Kent cafesæt er lige noget for dig. Dette cafesæt er nemlig designet i et elegant sort design. Derudover har det den enorme fordel, at det er 100% vedligeholdelsesfrit. 

Kent cafesæt er lavet med et stel af sort aluminium. De to stole er lavet med sort polyrattan-flet i et fint mønster. Bordpladen er bordet er lavet i sort nonwood. De materialer, som Kent cafesæt er lavet af, kræver ingen vedligeholdelse. Dette gør det ekstra nemt for dig. 

Kent cafesæt er det perfekte cafesæt til altanen, eller hvis du har en mindre terrasse. Stolene kan foldes sammen, så de fylder endnu mindre. Generelt har Kent cafesæt et fint undseende, hvilket er noget, som er vigtigt for mange. Hvis dette også gælder dig, kan det være, du skulle overveje at investere i et Kent Cafesæt?

Mandalay Marguerite Natur/Hvid 


Mandalay Marguerite Natur HvidMarguerit-modellen fra Mandalay er et smukt og ikonisk cafesæt, som i den grad hører hjemme på terrassen. Det er et cafesæt, som findes i mange danske haver og på mange danske terrasser. 

Den originale Marguerit-model blev opfundet af fynske Ankjær Andreasen. I både 50’erne og 60’erne var disse havemøbler vældigt populære, men i løbet af 70’erne blev produktionen indstillet. Dog er cafesættet Marguerit i dette årtusinde blevet vakt til live igen. Marguerit-møblernes design er simpelthen for ikonisk og folkekært til, at det skulle være slut med disse havemøbler for altid. 

Mandalay Marguerit er lavet af teaktræ og aluminium. Det er nogle holdbare og elegante materialer, som egner sig glimrende til udendørsbrug. Teaktræet er produceret, så det overholder EU’s FLEGT-lovgivning. Dette betyder, at teaktræet kommer fra lovlig og bæredygtig skovdrift. Der er altså også tænkt bæredygtighed ind i de materialer, som cafesættet er lavet af. Dertil kommer, at dette er nogle materialer, som kan holde i enormt mange år. 

Hillerstorp Alunda cafesæt 


Hillerstorp Alunda cafesatDette lille cafesæt fra Hillerstorp er det perfekte cafesæt til to personer. Det er lavet i et enkelt og elegant design, som de fleste vil synes om. Med i cafesæt følger et bord samt to stole. Bordets bordplade er kvadratisk og har sider på 70 cm. Stolene kan stables, så det er muligt at opbevare cafesættet på forholdsvis lidt plads. 

Alunda cafesæt er lavet i galvaniseret stål. De lameller, som findes i bordpladen og stolen, er lavet i sort gaumo. Gaumo er et materiale, som er lavet af plastik. Gaumo kræver stort set ingen vedligeholdelse, så dette cafesæt er også for dig, som gerne vil have det skal være helt nemt og ligetil. Det er ligeledes oplagt at placere Alunda cafesæt udendørs, hvor det ikke vil tage nogen skade. 

Hillerstop Alunda cafesæt er et lille hyggeligt cafesæt, som du med fordel kan placere på din terrasse, i din gård eller på en altan. Du vil med garanti kunne få mange hyggelige stunder i disse havemøbler, hvor du kan nyde det gode vejr. 

Havebord- og bænk 


Havebord- og bænk – Budgetvenligt valg til havenVil du have en moderne, praktisk og billig løsning til haven, kan dette havebord med integrerede bænke være det rette valg for dig. 

Produktet anbefales af Frishop.dk som følge af sine mange anvendelsesmuligheder, og det er ”Trender”-modellen hos Pricerunner

Både børn og voksne kan få masser af glæde af det sorte havebord- og bænkesæt. Det er et simpelt og enkelt produkt, som kan bruges både til måltider, spil og hyggelige sammenkomster.

Bord- og bænkesættet er behandlet fra producentens side af, så du slipper for at skulle i gang med træbeskyttelse, når du modtager dit produkt. 

Det særlige ved dette bord- og bænkesæt er designet. Modsat andre træmøbler til haven er sættet lavet ud-i-et. Det kan være praktisk i de situationer, hvor der skal flyttes rundt på møblet, eller hvor der er brug for at kunne sidde flere mennesker omkring bordet. 

Specifikationer 

 • Lav pris 
 • Forbehandlet 
 • Sort look
 • Beregnet til både børn og voksne
 • Trykimprægneret træ

 

Pavia


Pavia-Cafesaet

Med Pavia cafesættet får du et omstillingsparat og funktionelt uderum, som kan flyttes rundt på efter behov. Her er det nemlig muligt at klappe både bord og stole sammen, således at de kun optager minimal plads når de ikke bruges.

Cafesættet er fremstillet af massivt akacietræ med sæde og ryglæn i antracit gråt reb, der komplimenterer akacietræet ganske fint.

Du kan enten bruge dette cafesæt på altanen eller den lille gårdhave, men der er næsten ingen grænser for mulighederne her. Selv den mindste lille krog kan indrettes med dette cafesæt, hvis bord kun tager 58 x 58 centimeter.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar