Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Små fryseskabe udvalgt til dig: En test-guide til de bedste modeller baseret på test og kundeanmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Små fryseskabe udvalgt til dig: En test-guide til de bedste modeller baseret på test og kundeanmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

Et lille fryseskab er nyttigt i den mindre bolig, hvor pladsen skal udnyttes bedst muligt. Det kan dog også bruges som supplement til eksisterende hvidevarer i et større hus, hvis du eksempelvis får et stort parti madvarer hjem, der skal nedfryses.

Små fryseskabe er typisk fritstående, og derfor kan de placeres hvor som helst, f.eks. i kælderen, i en opvarmet garage eller i bryggerset. Læs med herunder for at blive klogere på markedets bedste modeller, så du lettere kan finde dit næste lille fryseskab.

Vores favorit lille fryseskab

Bosch GIV21AFE0
Lager

Bosch GIV21AFE0

Bedst til mindre husstande Gå til bedste pris
4.572 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch GSN29VWEP
Ukendt Lager

Bosch GSN29VWEP

Bedste valg med stor kapacitet Gå til bedste pris
4.308 Kr. hos Power
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Liebherr GN1066-21
Lager

Liebherr GN1066-21

Gå til bedste pris
4.572 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch GUD15ADF0
Lager

Bosch GUD15ADF0

Godt valg med temperaturalarm Gå til bedste pris
8.591 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Liebherr GP 1213-21
Lager

Liebherr GP 1213-21

Gå til bedste pris
3.649 Kr. hos Homeshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Scandomestic SFS 56
Lager

Scandomestic SFS 56

Gå til bedste pris
1.456 Kr. hos ComputerSalg A/S
Læs vores anmeldelse
Lager
Matsui MUF48W19E
Lager

Matsui MUF48W19E

Gå til bedste pris
100 Kr. hos Proshop.dk
Læs vores anmeldelse
Lager
Scandomestic SFS 110-1 B
Lager

Scandomestic SFS 110-1 B

Gå til bedste pris
2.995 Kr. hos Erling Christensen Møbler
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
2.995 Kr. hos Erling Christensen Møbler
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De 8 bedste lille fryseskab i test-guiden 2024:

Se resten nedenfor

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte lille fryseskab

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedst til mindre husstande test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch GIV21AFE0
kvalitetsfryser fra et anerkendt mærke

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping
 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GIV21AFE0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • FreshSense-sensorer til stabil temperatur
 • Passer perfekt til et mindre rum
 • LowFrost-funktion

Det tyske mærke Bosch er verdenskendt har lang tradition for at producere kvalitets hvidevarer. Bosch GIV21AFE0 er af samme gode tyske kvalitet, og fryseren får af forbrugerne 4,6/5 stjerner.

En glad kunde skriver bl.a.: ”Fint lavt støjniveau og praktisk med gode skuffer. Dejligt at der aldrig mere skal afrimes”. Det er derfor også en fryser, der gør hverdagen lidt lettere, ikke larmer og er nem at bruge.

Grunde til at købe

 • Gode byggekvalitet
 • Støjsvag
 • Flammehæmmende bagside
 • Elektronisk temperaturkontrol

Grunde til at undgå

 • Lille forskel mellem den indstillede og reelle temperatur
 • Ingen lys indvendigt

Bosch GIV21AFE0 vs. markedet

Er du på udkig efter en fryser fra et anerkendt kvalitetsmærke, er Bosch GIV21AFE0 et godt valg. Fryseren har 97 liter kapacitet og passer derfor til mindre husstande. Den ekstra store BigBox-skuffe giver plads, mens LowFrost forhindrer, at der dannes rim på indersiden. Du sparer derfor både tid og energi på vedligeholdelsen.

Mere om Bosch GIV21AFE0

Detaljer

 • Spænding: 230 (220-240) V
 • Energiklasse: E
 • Volumen: 97 L
 • Dimensioner: 87 x 56 x 55 cm

GIV21AFE0 skal integreres i dit køkken og leveres uden front, da du selv skal vælge den. Det kan derfor give et gennemført udtryk i køkkenet, hvor alle låger er ens.

Selvom de 3 gennemsigtige skuffer giver et fint overblik over fryserens indhold, er der ikke lys indvendigt, og det kommenterer flere af forbrugere på Google Shopping på, fordi det kræver en lampe i nærheden, hvis du skal se i fryseren, når det er mørkt udenfor.

Fryseren har en praktisk Lowfrost-funktion, så der ikke dannes rim på indersiden. Du slipper altså for at skulle afrime fryseren, og vedligeholdelsen er derfor minimal udover lidt rengøring.

Bomagasinets vurdering

Bosch GIV21AFE0 er en fryser i topkvalitet fra et velkendt mærke. Vi blev glædeligt overrasket over at se, at den har en vurdering på 4,6/5 stjerner på både Google Shopping og Amazon. Dette vidner om, at kunder er imponerede af dens ydeevne.

Selve byggekvaliteten er også god, og så gør de rummelige skuffer det let at organisere alle de frosne varer. Ydermere er den frostfri funktion en reel tidsbesparelse og gør det mere bekvemt for dig. Dog ville vi ønske, at den havde et indvendigt lys, da det ville gøre det nemmere at se indholdet, især under mørke forhold.

Alt i alt vil vi klart anbefale Bosch GIV21AFE0 til mindre husholdninger. Med dens kapacitet på 97 liter og den ekstra BigBox-skuffe er der masser af plads til de fleste behov.

Bedste valg med stor kapacitet test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch GSN29VWEP
stor fryser med lavt støjniveau

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GSN29VWEP:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • VarioZone justerbart interiør
 • Superfrysning med automatisk fryser
 • BigBox - stor opbevaringsboks

Bosch GSN29VWEP er et hit hos forbrugerne, der er meget tilfredse med deres køb. På Elgigantens webshop giver forbrugerne modellen 4,6/5 stjerner samlet set, og anmeldelserne er positive, hvor den får ros for både at være støjsvag og praktisk indrettet. En forbruger skriver dog: ”Eneste hage er at NoFrost funktionen fylder meget og mindsker fryserens overordnede kapacitet”.

Hos forbrugerne på Amazon tilslutter de sig roserne. I alt får fryseskabet en vurdering på 4,3/5 stjerner, hvor en af anmelderne blandt andet skriver: ”Very good space layout. Very quiet when operating”.

Grunde til at købe

 • Høj kapacitet
 • Støjsvag model
 • God automatisk afrimning
 • LED-skærm

Grunde til at undgå

 • Intet indvendigt lys

Bosch GSN29VWEP vs. markedet

Har du brug for ekstra god plads, er Bosch GSN29VWEP et af de større fryseskabe i test-oversigten. Selvom modellen ikke har noget indvendigt lys, er der mange andre praktiske integrerede funktioner, der letter hverdagen. Du slipper helt for at afrime med NoFrost-funktionen, og du har rig mulighed for at indstille skabet lige præcis efter dine behov.

Med en høj kapacitet, mange smarte funktioner og et lavt støjniveau kan modellen nemt stå frit der, hvor du har brug for det.

Mere om Bosch GSN29VWEP

Detaljer

 • Volumen: 200 L
 • Energiklasse: E
 • Spænding: 230 (220-240) V
 • Dimensioner: 161 x 60 x 65 cm

Fryseskabet er inddelt, så der er 5 almindelige skuffer og én ekstra stor Big Box, hvor der er ekstra højde til de større frostvarer. Skufferne er gennemsigtige, så du nemt kan danne dig et overblik over indholdet. Dog har fryseskabet ikke et indvendigt lys, der ellers ville gøre opgaven med at finde frosne bær til smoothies eller kødet til aftensmaden endnu lettere.

Nettovolumen på skabet er 200 liter, og det egner sig derfor fint til større husholdninger.

Med funktionen NoFrost skal du aldrig mere selv stå for afrimning, da fryseskabet klarer det automatisk.

Du får også ekstra holdbarhed af dine frostvarer med FreshSense-funktion og VarioZone-indretning, så du selv kan tilpasse fryseskabet til dine behov. MultiAirflow system sørger desuden for en ensartet afkøling. Slutteligt styres temperaturen nemt og effektivt via et praktisk placeret LED-display.

Bomagasinets vurdering

Vores bedste bud på en fryser med stor kapacitet og lavt støjniveau er Bosch GSN29VWEP. Vi har set, at kunder er meget tilfredse med deres køb og giver den en samlet vurdering på 4,6/5 stjerner på Elgigantens hjemmeside. De positive anmeldelser roser den støjsvage drift og det praktiske design – noget vi selv også værdsætter.

En kunde nævner dog, at NoFrost-funktionen optager lidt plads og dermed reducerer den samlede kapacitet. Men ellers har fryseren modtaget mange gode anmeldelser. Også Amazon-kunderne deler den positive feedback og giver Bosch GSN29VWEP 4,3/5 stjerner. En anmelder fremhæver især fryserens rummelige layout og den støjsvage drift.

Med 5 almindelige skuffer og en ekstra stor Big Box er fryseren velorganiseret, så det er nemt for dig at se indholdet. Dog savner vi et indvendigt lys. Men fordi du får en volumen på 200 liter, en NoFrost-funktion og FreshSense og VarioZone (maksimal holdbarhed og skræddersyede opbevaringsmuligheder), vil vi stadig anbefale GSN29VWEP som et solidt bud på et godt fryseskab.

Liebherr GN1066-21
lille fryseskab med jævn temperatur uanset forholdene

Dagens bedste priser og tilbud på Liebherr GN1066-21:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Liebherr GN1066-21 er et fint og mindre fryseskab, hvis du ikke har særlig meget plads. Det kompakte og fritstående design gør den oplagt til mindre husholdninger eller fritidshuse, hvor det ikke er nødvendigt med meget fryseplads.

Hos Which.co.uk får Liebherr GN1066-21 en positiv anmeldelse af eksperterne fra testsiden. Selvom modellen ligger i den høje ende prismæssigt, så slipper du både for at afrime og glemme at lukke døren. Fryseskabet har en integreret alarm, når døren har stået åben for længe, eller når temperaturen bliver for høj indvendigt.

I testen får modellen en samlet bedømmelse på 67%, hvor særligt én ting trækker ned: Liebherr GN1066-21 fryser en smule langsommere ned end tilsvarende modeller.

Grunde til at købe

 • Pålideligt termostat
 • Støjsvagt design
 • Meget energieffektiv

Grunde til at undgå

 • Fryser langsommere end andre modeller

Liebherr GN1066-21 vs. markedet

Praktisk og pålidelig er Liebherr GN1066-21, hvis du leder efter en mindre og kompakt model med 3 skuffer. Designet er enkelt, og lydniveauet begrænset, så fryseskabet let kan stå i opholdsrum uden af genere hverken synet eller hørelsen.

Modellen fryser en smule langsommere ned end andre på markedet, men den er meget energieffektiv, så du sparer penge på elregningen. Liebherr GN1066-21 er et dyrere valg, men til pengene får du fuld valuta.

Mere om Liebherr GN1066-21

Med 3 skuffer og en kapacitet på 99 liter er Liebherr GN1066-21 ikke oversigtens største model. Det er inddelt med gennemsigtige skuffer, så du kan se indholdet, når du åbner døren.

Fryseskabet har flere praktiske funktioner, hvor det blandt andet med NoFrost er slut med selv at afrime indvendigt. Skabet er designet, så det selv automatisk klarer afrimning, og du sparer tid.

Temperaturen holdes jævn i Liebherr GN1066-21 med den smarte alarm-funktion. Den skal nok give lyd, så du kan eliminere madspild, hvis temperaturen stiger for meget inde i skabet til.

Godt valg med temperaturalarm test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch GUD15ADF0
god lille fryser til en skarp pris

 • 4,6/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch GUD15ADF0:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Bosch GUD15ADF0 er et integreret fryseskab, der gør det nemt at skabe sammenhæng i køkkenet. Modellen skal gerne have en front, der matcher resten af dit køkken, så det bliver en naturlig forlængelse af indretningen.

På Google Shopping har forbrugerne bedømt fryseren med 4,6/5 stjerner, hvilket vidner om, at kunderne er glade for GUD15ADF0, og at det lever op til forventningerne.

Grunde til at købe

 • Gennemsigtige skuffer for et let overblik
 • Simpelt og brugervenligt analogt display
 • Holder maden kold i op til 23 timer ved afbrydelser
 • Nem installation
 • Høj værdi for pengene

Grunde til at undgå

 • Larmer en smule
 • Øverste hylde har mindre plads

Bosch GUD15ADF0 vs. markedet

Bosch GUD15ADF0 er oplagt til den mindre husstand, hvor der er plads nok til frostvarerne i de 3 praktiske skuffer. Modellen er også oplagt ude i sommerhuset eller kolonihaven, hvor du har brug for en god fryser til en fornuftig pris.

Med 3 transparente skuffer har du let overblik over indholdet, og de indbyggede funktioner fokuserer på at minimere risikoen for optøede frostvarer og madspil.

Mere om Bosch GUD15ADF0

Detaljer

 • Dimensioner: 60 x 55 x 82 cm
 • Volumen: 98 L
 • Energiklasse: F

Fryserskabet har en kapacitet på 98 liter, der er fordelt over 3 gennemsigtige skuffer. Når du kommer nye madvarer i fryseren, vil SuperFrys-funktionen hurtigt køle maden ned, og du kan dertil nemt styre indstillingerne på et praktisk og intuitivt analogt display.

Skulle der ske en afbrydelse, holder fryseren maden frossen og kold i op til 23 timer, så du minimerer mest muligt madspild.

Bomagasinets vurdering

Vi synes, at Bosch GUD15ADF0 er et godt valg på grund af dens temperaturalarm. Den integrerede fryser har et elegant design, der passer perfekt ind i ethvert køkken, og den har fået en imponerende bedømmelse på 4,6/5 stjerner på Google Shopping. De gennemsigtige skuffer giver dig et klart overblik over vores frostvarer, mens det enkle og brugervenlige analoge display giver dig mulighed for nem temperaturkontrol.

Vi sætter pris på, at denne model kan holde dine madvarer frosne i op til 23 timer under strømafbrydelser, hvilket minimerer risikoen for madspild. Vi skal dog påpege, at den støjer en smule, og at den øverste hylde har begrænset plads. På trods af disse mindre ulemper giver Bosch GUD15ADF0 god værdi for pengene. Med en kapacitet på 98 liter og praktiske funktioner er det et pålideligt valg til mindre husholdninger, sommerhuse eller haver, alt sammen til en overkommelig pris. Så hvis du leder efter en pålidelig fryser med god kapacitet og brugervenlige funktioner, kan vi anbefale Bosch GUD15ADF0.

Liebherr GP 1213-21
veludnyttet og energieffektiv minifryser

Dagens bedste priser og tilbud på Liebherr GP 1213-21:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Den kompakte model Liebherr GP 1213-21 er et fryseskab til dig, der ikke har brug for meget fryseplads. Modellen er et hit hos forbrugerne på Google Shopping, der samlet har vurderet fryseskabet med 4,7 stjerner ud af 5. Flere af forbrugerne tilføjer en kommentar til deres anmeldelse, hvor de skriver, at fryseskabet er praktisk, støjsvagt og energieffektivt. Med smarte gennemsigtige skuffer er det nemt at få et overblik, skriver blandt andet en forbruger.

Grunde til at købe

 • Meget støjsvagt
 • Kompakt med høj kapacitet
 • Køler hurtigt
 • Brugervenligt

Grunde til at undgå

 • En smule dyrt

Liebherr GP 1213-21 vs. markedet

Skal dit lille fryseskab stå tilgængeligt i opholdsrum, hvor du ofte skal være, er Liebherr GP 1213-21 en støjsvag og fritstående mulighed. Det er et mindre skab med 3 skuffer, men den kompakte størrelse er udnyttet praktisk, og det egner sig godt til mindre hjem med behov for ekstra fryseplads.

Fryseskabet køler særligt hurtigt ned og er nemt at bruge for enhver med et meget enkelt og brugervenligt system. Det lille skab er en smule dyrt, men det er penge at spare på elregningen med den energieffektive model.

Mere om Liebherr GP 1213-21

Skal du bruge en fritstående minifryser, der passer stort set ind overalt, er Liebherr GP1213-21 et oplagt valg. Fryseskabet skal ikke integreres i et skab, og du kan derfor placere det, hvor du har behov for det.

Skabet er inddelt i 3 FrostSafe skuffer, og selvom det er en mindre model, er kapaciteten udnyttet til fulde med 98 liter. Kompressoren er placeret, så du bedst muligt udnytter energien og køleeffekten. Det køler hurtigt dine madvarer ned og er nemt at benytte i praksis.

Med funktionen SmartFrost undgår du, at der sætter sig rim på indersiden, så du ikke skal afrime fryseskabet. Det sparer dig tid og besvær i hverdagens travlhed.

Scandomestic SFS 56
kompakt fryseskab (40 liter)

Dagens bedste priser og tilbud på Scandomestic SFS 56:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis pladsen er meget trang, og du alligevel gerne vil kunne fryse madvarer ned, er SFS 56 et ideelt valg. Det er populært blandt køberne, rummer 40 liter og er et kompakt fritstående fryseskab, der kan stå under et bord, på et bord eller endda i en reol.

Det lille fryseskab er blandt de mindste modeller på markedet, og det har et simpelt design, som er med til at holde prisen på et attraktivt niveau.

Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes, hvis det ønskes.

Grunde til at købe

 • Kompakt og praktisk størrelse
 • Indbygget håndtag
 • Prisbillig
 • Lavt støjniveau

Grunde til at undgå

 • Uden antifrost-funktion

Mere om Scandomestic SFS 56

Detaljer

 • Energiklasse: F
 • Årligt energiforbrug: 161 kWh
 • Lydniveau: 39 dB
 • Volumen: 40 liter
 • Dimensioner: H 52,2 x B 47,9 x D 44,7 cm

Indretning
Fryseskabet er indrettet simpelt med en enkelt hylde, der dog kan tages ud efter behov. Hylden gør det muligt at opdele og organisere den sparsomme plads, således at du nemt kan finde rundt i flere små emner.

Hvis hylden tages ud har fryseskabet et enkelt stort rum, som kan bruges til lidt større ting.

Egenskaber
Det lille fryseskab fra Scandomestic har en kapacitet på 40 liter og en indfrysningskapacitet på 2 kilo per døgn. Lydniveauet er desuden på 39 dB, hvilket er ganske pænt.

 

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Scandomestic SFS 56 kompaktfryser (40 liter) på grund af dens tre fremtrædende egenskaber. For det første er dens kompakte og praktiske størrelse. Den passer perfekt ind i trange rum og er nem at have med at gøre. Derudover er dens indbyggede håndtag meget praktisk og gør det nemt at åbne og lukke fryseren. Og endelig er prisen overkommelig, hvilket gør den til et godt valg for dig med begrænset plads og budget.

Selvom vi er glade for fryserens enkelhed, savner vi en antifrost-funktion. Dog giver den enkelte hylde indeni nogle organiseringmuligheder på den begrænsede plads, og den kan fjernes for at give plads til større ting.

Med en kapacitet på 40 liter og en indfrysningskapacitet på 2 kg pr. dag er Scandomestic SFS 56 en pålidelig løsning. Den arbejder ved et rimeligt støjniveau på 39 dB, hvilket sikrer et fredeligt miljø.

Alt i alt anbefaler vi Scandomestic SFS 56 kompaktfryser på grund af dens kompakte størrelse, overkommelige pris og praktiske funktioner. Den er et passende valg for dig med begrænset plads.

Matsui MUF48W19E
lille og kompakt fryseskab til den mindre husholdning

Dagens bedste priser og tilbud på Matsui MUF48W19E:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Matsui MUF48W19E passer ind, hvor du ikke ellers har plads til en fryser. Skabet er et hit blandt forbrugerne på Elgiganten, der har givet modellen en samlet bedømmelse på 4,4/5 stjerner.

Flere af anmelderne har tilføjet en kommentar, hvor de blandt andet fremhæver den praktiske størrelse. Dog har flere også påpeget, at fryseskabet kan larme en del. Derfor anbefaler forbrugerne ikke fryseskabet, hvis det skal stå i lytte lejligheder eller opholdsrum.

Grunde til at købe

 • Fryser effektivt
 • Prisvenligt valg
 • Nem opsætning
 • Brede hylder

Grunde til at undgå

 • Kan larme en smule

Matsui MUF48W19E vs. markedet

Har du brug for en kompakt og mindre fryser, er det fritstående minifryseskab Matsui MUF48W19E oplagt. Det adskiller sig med sine små dimensioner, der stadig leverer en effektiv indfrysning af dine madvarer.

Fryseskabet er let at installere og bruge efterfølgende. Du skal dog være opmærksom på, at modellen larmer en smule mere end andre støjsvage modeller. Prisen er dog ganske favorabel, og du får høj værdi for pengene.

Mere om Matsui MUF48W19E

Detaljer

 • Volumen: 64 L
 • Energiklasse: A+
 • Dimensioner: 84 x 48 x 50 cm

MUF48W19E er en kompakt model, der egner sig godt til mindre husholdninger. Skabet er inddelt i 3 skuffer, og det kan stå frit på gulvet. Det er derfor også en smart løsning til sommerhuse eller kolonihaver, hvor behovet for plads til frostvarer er mindre. Du kan også få glæde af det lille fryseskab i studieboligen.

I alt er der plads til 64 liter i skabet, der har en højde på 84 cm og en bredde på 48 cm. Du kan selv bestemme, hvilken vej lågen skal vende, og har du brug for at flytte fryseskabet, er det nemt, da der er monteret hjul under bunden.

Skufferne er fremstillet med en gennemsigtig front, så du nemt kan se, hvad hver skuffe rummer.

Scandomestic SFS 110-1 B
billigt lille fryseskab (80 liter)

 • Gode anmeldelser

Dagens bedste priser og tilbud på Scandomestic SFS 110-1 B:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Scandomestic SFS 110-1 B er et billigt og energivenligt lille fryseskab, som har en god størrelse med plads til 80 liter. Det er ligeledes populært blandt køberne, der roser det for at være både lydsvagt og brugervenligt.

Mere om Scandomestic SFS 110-1 B

Design: Scandomestic SFS 110-1 B er et lille fryseskab med en højde på 85 centimeter, hvilket betyder at det kan stå under de fleste køkken- og bryggersborde. Det har et simpelt hvidt design med et hvidt plasthåndtag, og da det er fritstående er der desuden topplade på. Der er ingen lysende dioder eller andet udvendigt, så fryseskabet fremstår i sig selv meget neutralt og diskret.

Indretning: Med denne minifryser har du 80 liter at gøre godt med, og pladsen er delt ud over 3 skuffer i gennemsigtig plastik. Hver skuffe kan således trækkes ud og fyldes op, således at der kan opretholdes et godt overblik over fryserens indhold.

Der sidder desuden et lille betjeningspanel oppe bag døren, som kommer til syne når skabet står åbent.

Egenskaber: Scandomestic SFS 110-1 B er, som navnet antyder, et energivenligt lille fryseskab i energiklasse B. Dette er den næstbedste energiklasse, hvilket betyder at energiforbruget er nede på 131 kWh om året.

Kapaciteten er desuden på 80 liter, og lydniveauet er på 40 decibel. Indfrysningskapaciteten er på 5 kilo i døgnet.

Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes efter behov.

Specifikationer:

  • Energiklasse: B
  • Årligt energiforbrug: 131 kWh
  • Kapacitet: 80 liter
  • Lydniveau: 40 dB
  • Mål: H85 x B55 x D57 cm.

5 ting du skal overveje, før du køber lille fryseskab

 • Størrelse og kapacitet

  Når du skal købe en fryser, skal du tænke på hvor meget plads, du har til den samt hvor meget mad, du vil opbevare i den. Husk, at frysere har brug for 3-7 cm plads på alle sider for at sikre en god luftcirkulation. Så når du overvejer størrelsen, skal du sørge for at tage højde for det omkringliggende område. Når det kommer til kapacitet, varierer frysere typisk fra 40-300 liter. For husholdninger på 1-2 personer er 40-150 L mere end tilstrækkeligt. For mellemstore familier på 3-4 personer er frysere med en kapacitet på 100-300 L ideelle, og endelig bør fryseren for husstande på 5+ personer have en kapacitet på over 300 liter.

 • Energieffektivitet

  I gennemsnit bruger frysere 244 kWh strøm om året, hvorimod små fryseskabe kan have et forbrug helt ned til 170 kWh. For at sikre den mest energieffektive fryser skal du kigge efter energieffektivitets klassificeringer (F-A). Det er dog vigtigt at huske, at en F-klassificering under det gamle system blev betragtet som ekstremt ineffektivt, men under det nuværende i stedet repræsenterer højeffektive apparater. Hvis du planlægger at bruge fryseren hele året rundt, er det en god ide at vælge et apparat med en energieffektivitetsklasse på A, så din elregning ikke stiger for meget.

 • Ekstra funktioner

  Frysere leveres i dag med forskellige funktioner som f.eks. automatisk afrimning, der reducerer frostophobning, en temperaturalarm, der giver dig besked, når fryserens temperatur stiger eller en hurtigfrysningsfunktion, der effektivt sænker temperaturen. De fleste små fryseskabe har også indvendig belysning, så du nemmere kan finde varerne. Låsemekanismen er ideel, hvis du er bekymret for, at børn i dit hus får adgang til fryseren eller lader døren stå åben. Sørg for at få en fryser med alle de funktioner, du har brug for, men vær også klar over, hvad der ikke er værd at bruge dine penge på.

 • Pris

  Prisen kan variere betydeligt afhængigt af modellens type og størrelse samt de funktioner, den har. Premium fryseskabe koster omkring 10.000 kr. og har tit mere opbevaring. De har også nyttige funktioner som automatisk afrimning, hurtig nedfrysning osv. Billigere frysere koster omkring 1.500 kr. og har mindre opbevaring og normalt ikke så mange funktioner, men de kan stadig være tilstrækkelige til mindre husholdninger.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Andres meninger kan hjælpe dig med at finde ud af, om et specifikt fryseskab passer til dine behov. Du kan f.eks. finde ud af, om der er ulemper, du skal være opmærksom på, og om de specifikke funktioner er nyttige. Ekspertanmeldelser kan også være brugbare, da de fortæller dig, hvor godt et produkt er vurderet sammenlignet med lignende modeller på markedet, hvor nyttige funktionerne er, og om de anbefaler det på baggrund af deres test.

FAQ

Hvilket lille fryseskab er det bedste at købe?
Hvis du søger et godt, lille fryseskab, bør du kigge på modellerne Scandomestic SFS 110-1, Bosch GIV21AFE0 og Bosch GSN29VWEP. Modellerne er alle blandt de bedste modeller af små fryseskabe på markedet lige nu, da de har smarte og praktiske egenskaber.
Hvad bør jeg være opmærksom på, når jeg skal købe et lille fryseskab?
Når du skal købe et lille fryseskab, bør du altid tjekke hvilken energiklasse, fryseskabet befinder sig i, så du ikke kommer til at bruge unødvendigt mange penge på strøm. Dertil bør du også vurdere, om det enkelte fryseskabs kapacitet passer til dine behov.
Bruger små fryseskabe meget strøm?
Da små fryseskabe er væsentligt mindre end almindelige frysere, bruger de også mindre i strøm. Dog varierer det fra model til model. Derfor er det en god ide at undersøge fryseskabets forbrug, inden du foretager et køb.
Hvor lang tid kan jeg opbevare et lille fryseskab uden at bruge det?
Generelt kan du opbevare en fryser, som ikke er i brug, lige så længe, du har brug for det. Det er dog vigtigt, at du opbevarer fryseren tørt og ikke for koldt eller varmt.

Beskrivelse af kilder og tests

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Liebherr GN1066-21 er testet hos engelske Which.co.uk, der har testet fryseskabet på flere forskellige parametre. Blandt andet er Liebherr GN1066-21 testet på baggrund af: fryseevne, energieffektivitet, termostat, temperaturstabilitet, støjniveau og brugervenlighed. Modellen scorer fine karakterer i energieffektivitet og pålidelighed, mens den dog ikke fryser lige så effektivt, som andre modeller. Samlet får Liebherr GN1066-21 en bedømmelse på 67%.

Testen er udført: juli 2017
Du kan se testen her

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Liebherr IGN1064 scorer I alt 87% i deres test, og samlet kårer de det til et ”best buy”. Det betyder, det er et af de bedste frysere på markedet, da det er testet, og det klarer stort set alle tests til topkarakter. Særligt holder køleskabet en jævn temperatur, fryser hurtigt ned og er energivenligt i brug

Testen er udført: december 2017
Du kan se testen her

Testberichte

Tyske Testberichte er et testmagasin, der laver overskuelige tests og anmeldelser af forskellige forbrugerprodukter. De bygger deres vurdering på både andre tests og forbrugeranmeldelser, og de giver deres egen samlede bedømmelse.

Liebherr IGN1664 kåres som testvinder hos Testberichte, hvor den får en samlet bedømmelse å 2,0 og kommentaren ”sehr gut”. De fremhæver særligt det smarte integrerede design, der gør det nemt at få det til at passe til ethvert køkken. De peger også på NoFrost og SoftClose-døren som klare fordele, der gør fryseren til et ”sehr gut” køb.

Testen er udført den: 17. januar 2014
Du kan se testen her

Kundeanmeldelser

Google Shopping

På Google kan du finde alt mellem himmel og jord, og søgemaskinen har mange filtreringsmuligheder. På Google Shopping, en underside af Google, kan du finde forbrugeranmeldelser af forskellige produkter.

Liebherr GNP 1913 er anmeldt af forbrugerne på Google Shopping, hvor det samlet er vurderet til 4,6 stjerner ud af 5. Anmeldelserne fokuserer særligt på kapaciteten, der er i den høje ende, og det meget støjsvage design.

Du kan se anmeldelserne her

Liebherr GP 1213-21 får en fin samlet bedømmelse på 4,7 stjerner på Google Shopping ud af cirka 40 anmeldelser. Anmeldelserne har foruden stjerner også ofte en kommentar. Mange forbrugere påpeger, at Liebherr GP 1213-21 har en god kapacitet til størrelsen, ikke larmer og er meget energieffektivt.

Du kan se anmeldelserne her

Under Google sørger Google Shopping for at gøre markedet overskueligt for forbrugerne. De sammenligner priser fra forskellige forhandlere, mens forbrugerne kan give deres mening til kende med en anmeldelse og et antal stjerner ud af 5. Anmeldelserne og bedømmelsen opdateres løbende, når nye kommer til.

Bosch GIV21AFE0 scorer I alt hos forbrugerne på Google Shopping en samlet bedømmelse på 4,6 ud af 5 mulige stjerner. Vurderingen bygger på gennemsnittet af mere end 230 forbrugeres anmeldelser.

Du kan se anmeldelserne her

Hos Google Shopping får et andet Bosch produkt GUD15ADF0 en gennemsnitlig bedømmelse på 4,6 stjerner ud af 5 mulige. Bedømmelsen bygger på mere end 240 forbrugeres anmeldelser af fryseren.

Du kan se anmeldelserne her

Elgiganten

Elgiganten er en stor kæde af butikker, der også har en online webshop. I deres varehuse og på webshoppen sælger de alle former for elektriske forbrugerprodukter. Forbrugerne kan også anmelde deres produkter.

Hos Elgigantens kunder får Matsui MUF48W19E en bedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5 af forbrugerne. Vurderingen er en samlet og gennemsnitlig bedømmelse af flere end 80 anmeldelser. Flere anmeldelser påpeger, at skabet er praktisk, kompakt, men desværre larmer en del.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne her

Bosch GSN29VWEP får også en bedømmelse af forbrugerne, hvor den samlet scorer 4,6 stjerner ud af 5. Anmeldelserne er generelt positive, men enkelte forbrugere påpeger, at skabets NoFrost-funktion fylder i forhold til den samlede kapacitet.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelsen her

Amazon

Amazon er en af verdens største handelssider online, og hvert 2. danske køb online foregår via platformen. På siden kan du finde en lang række forskellige produkter fra hele verden, og forbrugerne har også mulighed for at give en anmeldelse efter køb.

Bosch GSN29VWEP får en samlet vurdering af forbrugerne på Amazon på 4,3 stjerner ud af 5 mulige. Bedømmelsen er samlet set positiv, hvor forbrugerne skriver om fryseskabet, at det er både praktisk indrettet og meget støjsvagt, når det er i brug.

Anmeldelserne bliver løbende opdateret.

Du kan se anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme