Et lille fryseskab er nyttigt i den mindre bolig, hvor pladsen ønskes udnyttet bedst muligt. Det kan dog også bruges som supplement til eksisterende hvidevarer i den større bolig, hvis du eksempelvis får større partier kød eller andre madvarer hjem et par gange om året.

Små fryseskabe er typisk fritstående, og derfor kan de placeres hvor som helst. Mange har måske ikke plads i køkkenet, og vælger derfor at placere det i kælderen, i en opvarmet garage eller i bryggerset. I modsætning til et kombineret køle- og fryseskab kan du slukke fryseskabet i perioder hvor det ikke bruges, så der spares på strømmen. Det er således en rigtig god løsning for mange, der enten mangler plads eller ønsker et supplement til eksisterende fryseplads.

Til denne artikel har vi fundet 10 af de bedste små fryseskabe på mellem 40 og 200 liter, og du kan se dem alle herunder:

Scandomestic SFS 56A+ – kompakt fryseskab (40 liter)

 • Gode anmeldelser

Hvis pladsen er meget trang og du alligevel gerne vil kunne fryse madvarer ned, er dette fryseskab et ideelt valg. Det er populært blandt køberne, og rummer 40 liter.

Design: Dette lille fryseskab er blandt de mindste modeller på markedet, og det har ligeledes et simpelt design som er med til at holde prisen på et meget attraktivt niveau. Således er Scandomestic SFS 56A+ et meget kompakt fritstående fryseskab, der kan stå under et bord, på et bord eller endda i en reol.

Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes hvis det ønskes.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

Indretning: Fryseskabet er indrettet simpelt med en enkelt hylde, der dog kan tages ud efter behov. Hylden gør det muligt at opdele og organisere den sparsomme plads, således at du nemt kan finde rundt i flere små emner.

Hvis hylden tages ud har fryseskabet et enkelt stort rum, som kan bruges til lidt større ting.

Egenskaber: Det lille fryseskab fra Scandomestic er en A+ model, hvilket er den 3. bedste energiklasse. Det betyder at energiforbruget er nede på 161 kWh om året, hvilket er fornuftigt for et fryseskab i denne prisklasse.

Fryseren har kapacitet til 40 liter, med en indfrysningskapacitet på 2 kilo per døgn. Lydniveauet er desuden på 39 decibel, hvilket er ganske pænt.

Da det er et kompakt fryseskab, måler det kun 52,2 centimeter i højden, 47,9 centimeter i bredden og 44,7 centimeter i dybden. Vægten er på 16 kilo.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 161 kWh
 • Kapacitet: 40 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Mål: H52,2 x B44,7 x D44,7 cm.

Scandomestic SFS 110-1 A++ – billigt lille fryseskab (80 liter)

 • Gode anmeldelser

Scandomestic SFS 110-1 A++ er et billigt og energivenligt lille fryseskab, som har en god størrelse med plads til 80 liter. Det er ligeledes populært blandt køberne, der roser det for at være både lydsvagt og brugervenligt.

Design: Scandomestic SFS 110-1 A++ er et lille fryseskab med en højde på 85 centimeter, hvilket betyder at det kan stå under de fleste køkken- og bryggersborde. Det har et simpelt hvidt design med et hvidt plasthåndtag, og da det er fritstående er der desuden topplade på. Der er ingen lysende dioder eller andet udvendigt, så fryseskabet fremstår i sig selv meget neutralt og diskret.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Indretning: Med dette lille fryseskab har du 80 liter at gøre godt med, og pladsen er delt ud over 3 skuffer i gennemsigtig plastik. Hver skuffe kan således trækkes ud og fyldes op, således at der kan opretholdes et godt overblik over fryserens indhold.

Der sidder desuden et lille betjeningspanel oppe bag døren, som kommer til syne når skabet står åbent.

Egenskaber: Scandomestic SFS 110-1 A++ er, som navnet antyder, et energivenligt lille fryseskab i energiklasse A++. Dette er den næstbedste energiklasse, hvilket betyder at energiforbruget er nede på 131 kWh om året.

Kapaciteten er desuden på 80 liter, og lydniveauet er på 40 decibel. Indfrysningskapaciteten er på 5 kilo i døgnet.

Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes efter behov.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 131 kWh
 • Kapacitet: 80 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Mål: H85 x B55 x D57 cm.

Liebherr GX 823-20 001 – Praktisk fritstående fryseskab 

Liebherr GX 823-20 001 - Praktisk fritstående fryseskab

Dette fryseskab fra Liebherr henvender sig i særdeleshed til dig, der bor i en lille lejlighed, eventuelt en studiebolig eller blot i en mindre husstand. Fryseskabet er nemlig beregnet til et frysebehov for mellem 1 og 2 personer. Modellen udmærkes først og fremmest ved en overskuelig indretning, der ses i fryseskabets 2 opbevaringsrum. Herudover befinder dette fryseskab sig i energiklassen A+, hvilket betyder, at der her er tale om et energi- og miljøvenligt fryseskab, hvis brug ses minimalt på elregningen. Endvidere er dette fryseskab med sine blot 43 dB et godt bud på et støjsvagt fritstående fryseskab. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Produktets fordele og specifikationer

Modellen fra Liebherr bygger først og fremmest på en LowFrost-teknologi, der har til formål at sikre lange perioder mellem afrimning af fryseren. Dette gøres ved en teknologi, der forebygger dannelsen af netop is og rim, grundet den automatiske temperaturregulering, der altid sikrer optimal styring af fryseskabets temperatur. I forhold til andre brugbare funktioner kan produktets LCD-display nævnes. Herfra betjener du nemt og bekvemt modellens mange muligheder på en optimal og brugervenlig vis. Endvidere kommer fryseskabet med en MagicEye-funktion, der har til formål at sikre en præcis temperatur i fryseskabet. Sidst, men bestemt ikke mindst, er det værd at nævne modellens FrostProtect-funktion. Dette betyder, at fryseskabet kan stå lige der, hvor du ønsker. Altså er der her tale om et fryseskab, der kan stå i uopvarmede rum eller på køkkenbordet, alt efter, hvor du har plads til dit fryseskab.


Liebherr GP 1486-20 001 – luksuriøst A+++ fryseskab (104 liter)

 • Gode anmeldelser

Når kun det bedste er godt nok, er Liebherr et oplagt valg. Denne model er desuden populær blandt køberne, og da det er en A+++ model er energiforbruget i den lave ende.

Design: Liebherr kendes på et mere robust design, hvilket også er med til at trække prisen i vejret. Designet er enkelt og eksklusivt, med lille digitalt display og betjeningspanel over døren. Fryseskabet er hvidt, og da det er fritstående er der topplade øverst med mulighed for opbevaring direkte på fryseskabet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Indretning: Det lille fryseskab er indrettet med 4 mindre skuffer, som giver et øget overblik over indholdet. Skuffer og hylder kan desuden fjernes, således at pladsen kan ændres og bruges til såvel små som store ting.

Egenskaber: Liebherr GP 1486-20 001 er et A+++ fryseskab, som har et lydniveau på 39 decibel og LowFrost-funktion som minimerer behovet for regelmæssig afrimning.

Fryseskabet har kapacitet til 104 liter fordelt over de fire medfølgende skuffer, og indfrysningskapaciteten er på 11 kilo per døgn.

Da det lille fryseskab befinder sig i energiklasse A+++, er det årlige energiforbrug nede på kun 101 kWh. Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes efter behov.

I betjeningspanelet vises temperaturen i et digitalt display, og der er desuden mulighed for at aktivere en tidskontrolleret SuperFrost-funktion for hurtig nedfrysning af madvarer. Ved afvigelse af temperatur har fryseskabet desuden synligt/akustisk alarmsignal.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Årligt energiforbrug: 101 kWh
 • Kapacitet: 104 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Mål: H85,1 x B60,2 x D64,6 cm.

Scandomestic SFS 206-1 A++ – energivenligt lille fryseskab (168 liter)

 • Gode anmeldelser

Er du ude efter rigtig meget plads til en fornuftig pris og lavt energiforbrug, kan det lille Scandomestic SFS 206-1 A++ være et godt valg. Det er desuden populært blandt køberne.

Design: Atter engang er designet holdt så simpelt som muligt, med hvid front og diskret hvidt håndtag i plast. Der er således ikke meget at beskrive her, og da fryseskabet er fritstående er det muligt at opbevare andre ting direkte på toppen af det.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Indretning: Fryseskabet er indrettet med 5 skuffer af gennemsigtig plastik, samt en hylde med låge øverst.

Der er kapacitet til 168 liter i alt, hvilket fordeles over de 6 opbevaringsrum.

Egenskaber: Dette lille fryseskab befinder sig i energiklasse A++, og energiforbruget er således nede på 155 kWh om året. Det har kapacitet til 168 liter, med indfrysningskapacitet på 8 kilo per døgn.

Fryseskabet har desuden et lydniveau på 42 decibel, og døren er fra fabrikken højrevendt. Hvis du ønsker det, kan du dog vende døren således at den hægtes på i venstre side i stedet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 155 kWh
 • Kapacitet: 168 liter
 • Lydniveau: 42 dB
 • Mål: H144 x B54 x D57 cm.

Liebherr GNP 2313-21 001 – lille  luksuriøst NoFrost fryseskab (188 liter)

 • Gode anmeldelser

Med NoFrost funktionen er dette Liebherr fryseskab i stand til at holde sig selv afrimet, og derudover er det både energivenligt og populært blandt køberne.

Design: Liebherr GNP 2313-21 001 er et luksuriøst lille fryseskab, som derfor har et mere robust design med flere finesser end de billigere modeller. Heriblandt kan fremhæves betjeningspanelet med digitalt display øverst, som gør det nemt og enkelt at betjene fryseskabet og aflæse temperaturen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Der er desuden topplade over fryseskabet, da det er fritstående. Du kan således opbevare andre ting direkte ovenpå fryseskabet.

Indretning: Det lille fryseskab fra Liebherr er indrettet med 6 gennemsigtige skuffer, således at det forbliver nemt at holde overblikket selvom det er helt fyldet op.

I alt er der plads til 188 liter fordelt over de 6 separate rum.

Egenskaber: Liebherr GNP 2313-21 001 er et A++ fryseskab, som har et årligt energiforbrug på 207 kWh. Kapaciteten er på 188 liter, og dets indfrysningskapacitet er på 16 kilo per døgn.

Fryseskabet har et lydniveau på 41 decibel, og det har desuden NoFrost funktion således at du ikke selv skal sørge for regelmæssig manuel afrimning.

Der er elektronisk temperaturstyring via panelet øverst, samt digitalt display til aflæsning af temperaturen. Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes hvis det er nødvendigt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 207 kWh
 • Kapacitet: 188 liter
 • Lydniveau: 41 dB
 • Mål: H144,7 x B60 x D63 cm.

Electrolux EUF2207AOW – lille fryseskab med god plads (194 liter)

 • Gode anmeldelser

Electrolux EUF2207AOW har god plads, og der er flere ekstra store skuffer i skabsfryseren. Det er populært blandt køberne, som også roser det for at være støjsvagt.

Design: Udvendigt er dette lille Electrolux fryseskab holdt i et simpelt design med hvide overflader. Da det er fritstående har det desuden en top med mulighed for opbevaring, og døren er hængslet i højre side fra fabrikken. Denne kan dog vendes.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Indretning: Fryseskabet er indrettet med 4 skuffer og 2 hylder. Af de 4 skuffer er to af dem ekstra store SpacePlus-skuffer, som har plads til større ting, mens de to andre er normale størrelser. Øverst er der desuden et par hylder, som hver især kan åbnes og lukkes ved hjælp af en låge.

Egenskaber: Fryseskabet fra Electrolux er en A+ model, som således har et energiforbrug på 245 kWh om året.

Frysekapaciteten er i den høje ende med plads til 194 liter, og indfrysningskapaciteten ligger på 19 kilo per døgn. Lydniveauet er på 40 decibel, og der er betjeningspanel øverst med mulighed for at aktivere SuperFrys for hurtigere indfrysning af madvarer.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 245 kWh
 • Kapacitet: 194 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Mål: H155 x B59,5 x D66,8 cm.

Scandomestic SFS 170-1 A++ – rummeligt lille fryseskab (140 liter)

 • Gode anmeldelser

Dette er et af de mere populære små fryseskabe, som dog alligevel har kapacitet til hele 140 liter. Det får generelt ros af køberne, og kan købes til en yderst fornuftig pris på nettet.

Design: Scandomestic SFS 170-1 A++ er et simpelt lille fryseskab, som udadtil ikke gør meget væsen af sig. Det er fritstående og har et hvidt design med lille hvidt håndtag øverst i døren. Øverst er et lille logo placeret i midten.

Indretning: Fryseskabet fra Scandomestic er simpelt indrettet med 5 skuffer i gennemsigtig plast. Skufferne er alle i samme størrelse, og over skufferne er placeret en lille drejeknap til regulering af temperaturen.

Egenskaber: Scandomestic SFS 170-1 A++ er et lille fryseskab med 5 skuffer og plads til 140 liter.

 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Som navnet antyder er fryseskabet placeret i energiklasse A++, som er den næstbedste energiklasse på markedet. Det årlige energiforbrug er på 163 kWh, og indfrysningskapaciteten er på 10 kilo per døgn.

Lydniveauet er på 40 decibel, og døren er fra fabrikken højrehængt. Det er dog muligt at vende døren, således at den hængsles i venstre side i stedet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 163 kWh
 • Kapacitet: 140 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Mål: H125 x B55 x D57 cm.

Bomann KB 340 – Smart og kompakt lille fryseskab

Bomann KB 340

Testresultater:

Det lille og kompakte fryseskab har fået gode anmeldelser af køberne på Amazon, hvor det i alt har modtaget 4,5 stjerner ud af 5. Produktet er anmeldt mere end 800 gange.

Om Bomann KB 340

Design: Bomann fryseskabet er et lille firkantet hvidt fryseskab, der ikke gør stor stads af sig. Det er derfor passende til de fleste steder, hvor du skal bruge et lille og praktisk fryseskab.

Indretning: Skabet har to hylder i selve skabet og to små opbevaringshylder i lågen. Du kan ligeledes bruge bunden som en god opbevaringsplads.

Egenskaber: Dette fryseskab er et af de mindste i denne oversigt, der derfor passer selv, når pladsen er trang. Du får 42 liter opbevaringsplads, hvilket er perfekt til det lille køkken, kontoret eller festlokalet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 80,3 kWh
 • Kapacitet: 42 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Mål: H51 x B45 x L45 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Liebherr GP 2033 Comfort – Undgå rimfrost med SmartFrost

Liebherr GP 2033 Comfort

Testresultater:

Ud af 75 anmeldelser på PriceRunner får det lille køleskab fra Liebherr hele 4,7 stjerner ud af 5. Det er derfor en rigtig god indikation på, at kunderne er fuldt ud tilfredse med deres køb af dette fryseskab.

Om Liebherr GP 2033

Design: Dette fryseskab er helt simpelt og enkelt i et hvidt design med god opbevaringsplads.

Indretning: Dette skab er et af de større fryseskabe i denne overigt. Med hele 156 liter opbevaring, er der god plads at boltre sig på. Skabet har 5 smarte skuffer til dine frostvarer.

Egenskaber: Det særlige ved Liebherr GP 2033 Comfort er, at det har en SmartFrost-funktion, der forhindrer dannelsen af rim på dine frostvarer. Du slipper derfor for at afrime dit fryseskab så ofte og gør det let at rengøre og vedligeholde.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 176 kWt
 • Kapacitet: 156 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Mål: H125 x B60 x L63,5 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Bedste i test oversigt – her er de 7 bedste kølertaske på markedet.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Outlet-section-for-.dk

 

Electrolux EUT1106AW2

 • Gode anmeldelser

Hvis du ønsker lidt flere funktioner til en lav pris, er Electrolux EUT1106AW2 et godt valg. Det er særdeles populært blandt køberne, og har blandt andet visuel alarm ved for høj temperatur.

Design: Dette lille Electrolux fryseskab er simpelt i sit design, og har således en hvid front. Da det er et fritstående fryseskab er der topplade øverst, således at du kan bruge pladsen til opbevaring af andre ting. Ydermere har fryseskabet et stort rundt håndtag, samt grøn og rød lampe der henholdsvis symboliserer “normal drift” og “temperaturalarm”.

Du regulerer desuden temperaturniveauet udvendigt, ved hjælp af en lille drejeknap.

Det lille fryseskab har en højde på 85 centimeter, og kan således også placeres under de fleste køkken- og bryggersbordplader.

Indretning: Fryseskabet fra Electrolux er simpelt indrettet med 3 store skuffer, hvoraf den ene er en ekstra stor SpacePlus skuffe.

SpacePlus-skuffen gør det muligt at få plads til større ting, eksempelvis en hel kylling, en stor steg eller lignende, hvilket kan være nyttigt.

Alle skufferne er desuden gennemsigtige, således at det er nemt at se hvad der ligger i hver enkelt skuffe.

Egenskaber: Electrolux EUT1106AW2 er et lille A+ fryseskab, som således har et årligt energiforbrug på 184 kWh.

Der er kapacitet til 90 liter fordelt over de 3 skuffer af plast, og lydniveauet er på 40 decibel. Indfrysningskapaciteten er desuden på 12 kilo per døgn.

Døren er fra fabrikken højrehængt, men kan vendes hvis det ønskes.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 184 kWh
 • Kapacitet: 90 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Mål: H85 x B55 x D61,2 cm.

Læs også: Køle-fryseskab test – her er de 8 bedste lige nu

Denne side er anmeldt af: Anne L. Petersen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar