Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste kondenstørretumbler → De bedste selvrensende kondensatorer

Bedste kondenstørretumbler → De bedste selvrensende kondensatorer

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

En kondenstørretumbler er det bedste valg for dig, der ofte tørrer tøj i maskine. Varmepumpeteknologien holder nemlig energiforbruget helt i bund, og med en A model sparer du hundredvis af kroner hvert år, sammenlignet med en model i energiklasse E. Derfor kan det være en rigtig god investering på længere sigt at vælge en kondenstørretumbler med varmepumpe.

Denne artikel opdateres ikke længere. Nyeste anbefalinger kan i stedet ses i vores store artikel om de bedste tørretumblere.

Vi har undersøgt testresultaterne og giver i denne artikel et overblik over de 6 bedste kondenstørretumblere lige nu.

Vores favorit kondenseringstørretumblere

Electrolux EW9H869E9

Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test Gå til bedste pris
7.999 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
7.999 Kr.
I samarbejde med Pricerunner
Kåret som ‘Bedst i test’ i en større uafhængig test

Electrolux EW9H869E9
innovativ og skånsom kondenstørretumbler

  • 4/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Electrolux EW9H869E9:

Grunde til at købe

  • DelicateCare system, der automatisk justerer temperaturen
  • Justerer automatisk tørretiden ud fra fugtighed og mængden af tøj
  • Kan styres via MyElectrolux appen
  • Energiklasse A+++

Grunde til at undgå

  • Manualen kunne være bedre

Electrolux EW9H869E9 klarer sig både godt i tests og er populær blandt forbrugerne. Det er en kondenstørretumbler, der gør brug af innovative teknologier til at tørre dit tøj på den mest optimale måde.

Mere om Electrolux EW9H869E9

Detaljer

  • Tørrekapacitet: 9 kg
  • Mål: 85 x 59,6 x 63,8 cm
  • Vægt: 51,46 kg

Med MyElectrolux appen kan du styre tørretumbleren fra din telefon, få råd til, hvordan du bedst rengør dit tøj og gemme indstillingerne til det tøj, du bruger allermest.

Med det smarte DelicateCare system skånes dit tøj for høje temperaturer og holder derved kvaliteten bedre. Tørretumbleren er også udstyret med 3DSense Technology, der scanner stoffet og automatisk justerer indstillingerne efter det, så du opnår ensartede resultater.

Electrolux EW9H869E9 er i energiklasse A+++, hvilket betyder, at du både skåner miljøet og din pengepung på den lange bane.

Se 5 tidligere anmeldte produkter

Bosch WTW875M8SN - energivenlig topscorer med lavt støjniveau og gode tørreegenskaber

Siemens WT47W568DN - energivenlig topscorer med lavt støjniveau og gode tørreegenskaber

LG RC7055AH1Z - billig maskine med lavt energiforbrug og effektiv kondensering

Miele TDA 140 C NDS -  hurtig og effektiv topscorer

LG RC8055AP3Z - alsidig kondenstørretumbler med god kondensator

Ekspert- og testkilder

Råd & Rön (6. september 2016)

Den svenske forbrugerorganisation Råd & Rön opdaterede i september 2016 deres test af tørretumblere med nye modeller. Dermed er testen oppe på hele 70 forskellige tørretumblere.

I testen lægges vægt på følgende kriterier::

– Energiforbrug 25 %
– Brugervenlighed 20 %
– Tidsforbrug 15 %
– Nøjagtighed af programmerne 10 %
– Ensartethed i tørringen 10 %
– Kondenseringseffektivitet 10 %
– Krøl 5 %
– Støj 5 %

I denne test bliver ingen tørretumblere udnævnt som værende bedst i test, men Siemens, Bosch, LG og AEG dominerer i toppen. Det er blandt andet disse modeller, der klarer sig godt: Siemens WT47W458DN, Siemens WT47W568DN, Bosch WTW84362SN, LG RC8055AP2F, Miele TKG 650 WP, Siemens WT44W362DN og AEG T87685IH3. Alle modeller er både effektive og har god tørreevne, samtidig med at energiforbruget holdes i bund.

Af de testede modeller anbefales Siemens WT47W568DN og Beko DPY8405GXHB2 som gode køb.

Du kan læse hele testen ved at oprette et betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Stiftung Warentest (18. september 2015)

Den tyske forbrugerorganisation indgår i et stort internationalt samarbejde sammen med  Råd & Rön og flere andre organisationer i Europa. Hver måned tester hundredvis af produkter i flere forskellige kategorier.

Deres test af kondenstørretumblere blev senest opdateret i august 2015, men indeholder også testresultater fra 2014 og 2013. Der er tale om i alt 57 testede modeller, hvoraf de fleste ikke fås på det danske marked.

I den tyske test indgår følgende kriterier:

– Tørring 50 %
– Miljø 15 %
– Håndtering 30 %
– Sikkerhed 5 %

Hvis man sammenligner med Råd & Rön, så lægges der i den tyske test mindre vægt på energiforbruget. Her er det tørreegenskaberne som i stedet er i fokus, og det betyder at de hurtigste og mest effektive maskiner får den bedste bedømmelse.

I testen placerer AEG T67680IH3 og AEG T77684EIH sig øverst i oversigten over bedste kondenstørretumblere med varmepumpe. Denne type tørretumblere vurderes at være de mest energieffektive på markedet lige nu. Flere andre modeller klarer sig ligeledes godt i testen.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Bäst-i-Test.se (2014)

Bäst-i-Test.se tester løbende forskellige produkter i stort set alle kategorier, og tilbage i 2014 blev en række tørretumblere testet.

I testen klarer Bosch WTW86583SN sig bedst, og anbefalet som et godt køb. Den koster nemlig ikke alverden, men klarer sig generelt godt. Den har god plads i tromlen, og så er den både energivenlig og nem at rengøre.

Du kan også læse en kort gennemgang af hvilke slags tørretumblere der kan fås på markedet, så du får et godt indblik i hvilke modeller der er værd at gå efter.

DinSide.no (4. maj 2009)

Hvilke hvidevaremærker holder længst?

I denne artikel har DinSide.no taget et kig på en undersøgelse foretaget af engelske Which.co.uk. Undersøgelsen omfatter svar fra mere end 35.000 medlemmer, som alle er blevet bedt om at angive hvilke hvidevareproducenter de har haft de bedste oplevelser med og hvilke hvidevarer der holder længst. Formålet med undersøgelsen var i grove træk at finde frem til den producent, som kunderne er mest tilfredse med.

I undersøgelsen ligger de tyske producenter meget lunt i svinger, og Miele, Bosch og Siemens ender med at blive de producenter, som anbefales af flest.

Artiklen er relevant for dig der ikke ved hvilket mærke du skal vælge, da du får et godt indblik i fordele og ulemper ved de forskellige mærker.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme