15 køkkenrulleholdere i flot design

En køkkenrulleholder er perfekt til børnefamilien eller den travle husholdning, som gerne vil have mulighed for nemt og hurtigt at tage 1-2 ark ad gangen til aftørring af overflader, hænder og/eller ansigt. Køkkenrullen er et billigt og godt alternativ til servietter, som man af samme årsag kun bruger ved særlige lejligheder eller når man har gæster til middag.

Køkkenrulleholdere fås i mange forskellige stilarter, og vælger du den rette kan den både fungere som et praktisk redskab og en flot pyntegenstand i husholdningen. Vi har udvalgt 15 af de flotteste til denne artikel. Se dem herunder:

VIPP 266 – sort køkkenrulleholder i trykstøbt aluminium

VIPP 266 er en stilren og moderne køkkenrulleholder, som passer perfekt ind i den nye nordiske indretning. Den er af vanligt eksklusivt design og har en smart arm i rustfrit stål, som holder køkkenrullen på plads.

Selve køkkenrulleholderen er lavet af trykstøbt aluminium, som er sortlakeret og har en grov overfladestruktur. Dette er med til at fremhæve det rustikke islæt, som er meget eftertragtet i den moderne indretning.

VIPP 266 har en højde på 30 centimeter og måler 12 centimeter i diameter.

Se pris på VIPP 266 køkkenrulleholderen hos Livingshop

Ferm Living Buckle – simpel køkkenrulleholder i støbejern

Ferm Living Buckle er lavet af støbejern, og er således både tung og robust. Den blæser derfor ikke så nemt væk ved brug udendørs, men bliver i stedet stående stabilt på bordet.

Køkkenrulleholderen har et flot grafisk design med små hvide prikker, som giver et specielt og karakteristisk look.

Buckle er velegnet til brug i alle former for indretning, og den er således velegnet som gaveidé.

Køkkenrulleholderen måler 30,5 centimeter i højden og 13 centimeter i diameter.

Se pris på Ferm Living Buckle køkkenrulleholderen hos Livingshop

Stelton Forest – køkkenrulleholder med top i massiv eg

Stelton står bag en række eksklusive og stilrene designklassikere, og denne køkkenrulleholder er ingen undtagelse. Forest er en del af en større serie, som efterligner et elegant nordisk udtryk.

Selve holderen er lavet af blankpoleret rustfrit stål, mens toppen er af egetræ. Den har således en solid base, og toppen sørger for et godt greb når køkkenrulleholderen skal flyttes rundt. Ydermere betyder det også, at køkkenrullen ikke kan falde af, da toppen først skal afmonteres.

Foden har gummi monteret, så den står godt på alle overflader. Holderen måler 27,5 centimeter i højden og 13,5 centimeter i diameter.

Se pris på Stelton Forest køkkenrulleholderen hos Coop

Stelton Roll-it – køkkenrulleholder med fod i plast

Denne køkkenrulleholder er en del af Steltons billige serie, men den er alligevel designet til at være både flot og praktisk i brug.

Således er foden lavet i plastik, som er nemt at holde rent og pænt. Fra plastikfoden er monteret en lodret pind af gummitræ, og tilsammen udgør det en flot kombination som passer fint ind i den moderne indretning.

Køkkenrulleholderen fås med fod i flere farver, og du kan således vælge imellem en grå, hvid eller sort model.

  • Flere farver: Sort, hvid eller grå fod

Se pris på Stelton Roll-it køkkenrulleholderen hos Coop

Skagerak Norr – køkkenrulleholder i egetræ med læderhank

Skagerak Norr er en flot og nordisk inspireret serie af køkkenartikler, som passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning. Norr-serien kendetegnes ved de fine læderdetaljer, som tilfører et råt og rustikt look.

Køkkenrulleholderen er designet af Ditte Buus Nielsen, og den er lavet af massiv eg fra top til bund. Øverst er den lille fine detalje i læder, som udgør en lille hank. Den tjener ikke rigtigt noget funktionelt formål, andet end at du kan løfte køkkenrulleholderen i denne.

Køkkenrulleholderen fra Skagerak måler 30,7 centimeter i højden og 14 centimeter i bredden.

Se pris på Skagerak Norr køkkenrulleholderen hos KitchenOne

Køkkenrulleholder til enhåndsbetjening

Denne køkkenrulleholder er uundværlig til de pressede situationer, hvor hænderne er fulde og der netop er spildt et glas mælk ud over bordet. Den smarte køkkenrulleholder gør det nemlig muligt at trække et stykke køkkenrulle med kun én hånd, så din anden hånd stadig er fri til andre ting.

Det kan også tænkes at du har et barn i den ene arm, og du lige har behov for at trække et stykke køkkenrulle for at tørre savl eller madrester af tøjet.

Køkkenrulleholderen er tung i bunden og har en ekstra fjederspændt arm, som holder køkkenrullen på plads. Dermed kan du blot trække i køkkenrullen, som vil rulle sig ud indtil den naturligt knækker af. En god og smart løsning til den travle børnefamilie.

Se pris på den smarte køkkenrulleholder hos Coolstuff

Steel Function Pisa – køkkenrulleholder skjuler køkkenrullen

Denne flotte køkkenrulleholder er både billig og meget funktionel i sit design.

Den fås i flere forskellige farver, så uanset om du er til frisk limegrøn eller blot sort/hvid, så er der én af dem der passer til dig.

På grund af kappen, der omgiver køkkenrullen, er den desuden velegnet til brug udendørs. Den “fastholder” nemlig køkkenrullen, så den ikke står og blafrer i vinden.

Steel Function Pisa er en god gaveidé til den der netop er flyttet hjemmefra, eller til familien der ofte nyder at spise udendørs.

  • Flere farver: Sort, Creme, Sort/hvid, Pink, Isblå, Lysegrøn, Blå

Se pris på Steel Function køkkenrulleholderen hos Coop

Koziol køkkenrulleholder er formet som en kanin

Koziol-KoekkenrulleholderDen flotte Koziol køkkenrulleholder er både smart og sjov. Den fås i en fin sort farve, som passer ind i alle indretninger.

Denne køkkenrulleholder skaber liv og glade dage på køkken- eller spisebordet. Den forestiller nemlig en kanin, som titter op i midten af køkkenrullen. Dens “fødder” holder desuden det yderste stykke køkkenrulle pænt på plads.

Rigtig fin gaveidé og god i hjemmet hvor der ønskes unik indretning.

  • Fås i sort

Se pris på Koziol køkkenrulleholderen hos Dubuy

Ferm Living Hexagon – køkkenrulleholder i messing med marmorfod

Ferm-Living-Hexagon-KoekkenrulleholderFerm Living er kendt og elsket for deres unikke skandinaviske design, der bryder med sædvanlige former og farver.

Her er det en smuk køkkenrulleholder i massiv matpoleret messing, som er udstyret med en flot og solid marmorfod. Det er en fin og rustik køkkenrulleholder, som med det skinnende messing er perfekt i den skandinaviske indretningsstil.

Denne køkkenrulleholder passer perfekt ind i den modebevidste husholdning, hvor der sættes pris på enkelthed og rå materialer.

Se pris på Ferm Living Hexagon køkkenrulleholderen hos Livingshop

Lind DNA køkkenrulleholder er beklædt med læder

Denne lækre køkkenrulleholder fra Lind DNA udstråler gode materialer fra inderst til yderst.

Selve “kernen”, altså stangen hvor køkkenrullen sidder, er udskåret af egetræ, og siderne er fremstillet af pulverlakeret aluminium. Disse er efterfølgende beklædt med ægte læder, for at tilføre et eksklusivt finish.

Køkkenrulleholderen fås i flere forskellige farvevarianter, og den er både velegnet som liggende og stående køkkenrulleholder. På den måde kan du blot lægge den i en skuffe eller lade den stå i et skab, når du ikke bruger den.

  • Farver: 13 forskellige – se udvalget hos forhandleren herunder.

Se pris på Lind DNA køkkenrulleholderen hos Livingshop

Neon Living Paperdee – farverig køkkenrulleholder i akryl

Neon Living Paperdee er en flot og farverig køkkenrulleholder, som er fremstillet i et enkelt stykke akryl. Dette er efterfølgende blevet opvarmet og drejet til en flot køkkenrulleholder.

Køkkenrullen isættes nemt fra toppen, og holdes godt på plads uanset om du bruger køkkenrulleholderen inde eller ude. Den er i øvrigt nem at holde ren, da akryl blot kan vaskes af med vand og almindeligt opvaskemiddel.

Noen Living Paperdee fås i mange forskellige farver.

  • Farver: Turkis, Hvid, Sort, Gul, Orange, Pink, Grøn, Lilla

Se pris på Neon Living Paperdee køkkenrulleholderen hos Dubuy

Obar køkkenrulleholder i stål kan monteres på væggen

Denne køkkenrulleholder kommer fra tyske Blomus, der har fokus på moderne og funktionelt design. Den er perfekt til det funktionelle køkken, hvor der ønskes en løsning der ikke tager plads på bordet. Det kan eksempelvis være i det lille tekøkken, i sommerhuset eller lejligheden, hvor bordpladsen er begrænset.

Obar køkkenrulleholderen er en simpel anordning, hvor der er en bakke til køkkenrullen. Du lægger med andre ord bare køkkenrullen ind i bakken, hvor den nemt kan tages ud hvis den skal bruges et andet sted i rummet.

Udover at fungere som køkkenrulleholder, er der også en dispenser til sølvpapir og husholdningsfilm. Du kan derfor med fordel placere den over bordet hvor du normalt står og smører madpakker eller tilbereder råvarer, så du altid har emballagen indenfor rækkevidde.

Da køkkenrulleholderen er fremstillet af rustfrit stål på alle overflader, er den nem at holde ren.

Se pris på Obar køkkenrulleholderen hos Dubuy

Gejst Transmission – køkkenrulleholder med fod designet som tandhjul

Gejst-Transmission-Koekkenrulleholder“Made in Denmark” er printet i det ægte læder på toppen. Gejst Transmission er en flot og rå køkkenrulleholder fra Gejst, der har designet den med en tandhjuls-lignende fod, der skal give indtryk af noget maskinelt.

Materialerne i denne køkkenrulleholder består af tandhjuls-formet beton i bunden, stang af mahogni og en strop af læder i toppen.

Denne køkkenrulleholder er perfekt i det moderne og råt indrettede hjem, hvor man ikke er bange for at lade rå og naturlige materialer stå frem.

Se pris på Gejst Transmission køkkenrulleholderen hos Livingshop

Skagerak Pullert – køkkenrulleholder i stål med egetræsfod

Trip-Trap-Pullert-KoekkenrulleholderHvis du kan lide Skagerak og samtidig sætter pris på moderne elegance, så vil denne fine køkkenrulleholder klæde dit hjem.

Bunden på denne model er fremstillet i massiv eg, der ligesom teaktræ er en mere robust træsort bestående af meget kompakte træfibre. Den rustfri stålbøjle sikrer at køkkenrullen sidder godt og sikkert.

Denne køkkenrulleholder er velegnet i klassisk og tidløst indrettede hjem, hvor der sættes pris på god og holdbar kvalitet.

Se pris på Skagerak Pullert køkkenrulleholderen hos KitchenOne

Blomus køkkenrulleholder skjuler køkkenrullen

Blomus-KoekkenrulleholderDenne stilrene køkkenrulleholder fra Blomus står tidløst og elegant med sin runde skinnende kappe og sorte fod.

Blomus køkkenrulleholderen er velegnet til brug såvel indendørs som udendørs, hvor det yderste stykke køkkenrulle holdes pænt på plads af den omgivende kappe.

Rigtig fin og elegant holder til det moderne og stilrene hjem.

Se pris på Blomus køkkenrulleholderen hos TrendyLiving

Om forfatteren

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar