Er du træt af lunkne drinks eller besværlige isterningposer? Du er langt fra alene. Flere og flere leder efter en god og effektiv isterningmaskine, der kan løse dette lunkne problem.
Det kan dog være problematisk at finde frem til den rette model – udvalget er nemlig bredt. Derfor har vi samlet diverse produkter, som på den ene eller anden måde har klaret sig godt i tests eller modtaget gode anmeldelser.
Vi giver dig overblikket – du skal blot afgøre hvilket produkt, der vil passe bedst ind i dit hjem.

Wilfa ICE-12S: Testvinder

ice machine

Wilka ICE-12S er en populær isterningmaskine, som mange store webshops har rangeret som det bedste produkt.
Herudover har produktet næsten opnået den maksimale kundetilfredshed. Vi baserer dette på kundeanmeldelser hos WhiteAway, KitchenOne og flere andre shops.
Af disse grunde er denne model fra Wilfa blevet fremhævet som ”testvinder”. Men hvad skal du ellers vide om produktet?

Om Wilfa ICE-12S

Wilfa ICE-12S producerer hurtigt et stort antal isterninger, som du kan bruge til at køle din drink. Med denne maskine har du mulighed for at lave isterninger i to forskellige størrelser, hvilket er meget praktisk til forskellige drinks og glastyper.
Det tager blot mellem seks og 13 minutter at lave en omgang isterninger, og det eneste, det kræver, er, at du fylder vand i maskinen.
Sidst men ikke mindst er denne isterningmaskine yderst effektiv og kan fremstille op til 500 gram isterninger i timen.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 70 isterninger pr. time / 12 kilo pr. døgn
 • Farve: grå
 • Mål: 36 x 32 x 25
 • Effekt: 100 watt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Caso CS3305 Icemaster: Premium valget

ice machine

Caso er et kendt brand, hvad angår kvalitet – og dette produkt er ikke en undtagelse. Hvis du ikke vil gå ned på udstyr og altid vil have det bedste af det bedste, er dette den perfekte isterningmaskine til dig. 

Dette er ikke den billigste isterningmaskine. Det er derimod en af de mest populære blandt forbrugerne. Hos Coop er forbrugerne meget tilfredse – Over 90% af anmeldelserne hos Coop er på enten 4 eller 5 stjerner.

Om Caso isterningmaskine

Hvis du investerer i denne isterningmaskine fra Caso, er du sikret at have isterninger til hele aftenen. Efter du har hældt vand i maskinen, vil de første iskolde terninger være klar efter blot 10 minutter.
Hvis du ønsker at holde en stor fest i haven, kan du starte med at producere isterninger dagen før. Derved kan du have cirka 13 kilo klar, når gæsterne ankommer.
Dette produkt har en fremragende kompressorteknik, hvilket betyder, at den er godt isoleret. Dette sørger både for, at den er ekstra effektiv, men det sparer også på strømmen.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 13 kilo pr. døgn
 • Farve: Stål
 • Mål: 34,8 x 24,8 x 29,0
 • Effekt: 105 watt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Icebreaker Urban, Umber Grey: Den lille og smarte til farten

ice machine

Dette produkt må absolut være en af de smarteste isterningmaskiner, du nogensinde har set. Mange forbinder disse maskiner med at være store og klodsede, men sådan kommer det ikke til at være længere. 

Denne smarte lille Urban Icebreaker kan lave et fint antal isterninger, og så fylder den ikke mere end en termokande.

Om Icebreaker Urban

Udover den dejligt kompakte størrelse, er der også andre fordele, når det gælder denne isterningmaskine til hjemmebrug.
Den kommer i et flot design, og derved behøves du ikke at gå på kompromis med din elegante borddækning, blot fordi du vil tilbyde friske isterninger til middagsgæsterne.
Denne smarte icebreaker er perfekt til en hyggelig picnic eller en grillaften ude i haven – også kan den fremstille hele 12 isterninger ad gangen.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 12 isterninger ad gangen
 • Farve: Mørk grå, gul, mørkeblå eller lys grå
 • Mål: 23,5 centimer (længde)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Profi COOK EWB 1079 isterningmaskine: Den effektive

ice machine

Når det kommer til at være effektiv og bedst i test, er denne isterningmaskine fra Profi COOK uden tvivl en god kandidat. Hvis du skal bruge is til en stor fest, eller hvis du aldrig vil løbe tør på de varme sommerdage, så er dette maskinen for dig.
Den er i den billige klasse – især når den er på tilbud, men det gør ikke denne isterningmaskine mindre attraktiv – tværtimod. 

Om Profi COOK EWB 1079

Isterningmaskinen fra Profi COOK har en vandtank på 1,7 liter, som du blot skal fylde med postevand. Når tanken er fyldt, vil maskinen begynde at fremstille flotte isterninger til dig.
Denne maskine kan fremstille helt op til 15 kilo på 24 timer. Dette svarer samtidig til næsten en isterning hvert minut.
Derved er der ikke længere en undskyldning for ikke at byde uventede gæster på en iskold forfriskning. 

Udover den store kapacitet og effektive fremstilling er maskinen også praktisk. Den er let at rengøre, og den har en integreret lydindikator, der giver signal, når vandtanken eller isterningebeholderen er fuld.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet:  Op til 15 kilo pr. døgn
 • Farve: Stål
 • Lyd- og lysindikator: Ja

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

H. W. Larsen isterningmaskine: Til den erhvervsdrivende

 

ice machineDenne isterningmaskine fra H. W. Larsen er perfekt til caféen, baren og restauranten – eller hvis du blot vil have det største af det største derhjemme. 

Om H. W. Larsen isterningmaskine

Denne isterningmaskine er perfekt til restaurationsbranchen, da den kan fremstille næsten 25 kilo is hvert døgn. Så hvis gæsterne altid skal have muligheden for is i drinken eller sodavanden, er dette den rette løsning for dig.
Produktet bliver leveret med en isskovl og en isskovl-holder, som passer perfekt til maskinen. En anden smart funktion er, at den har et automatisk vandgennemskyl, hvilket sørger for, at der er minimal rengøring.
Udover at kunne fremstille nok isterninger til en bar, sørger maskinen også for at fremstille isterninger, der er i høj kvalitet. Med denne vil du få nogle helt klare og rene isterninger. Den høje kvalitet skyldes især, at maskinen har en integreret fordamper, der sørger for at forme hver enkel isterning individuelt.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 24,5 kilo pr. døgn
 • Mål: 64,5 x 38,6 x 60,0
 • Effekt: 400 watt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Caso IceMaster Pro – Den hurtige og energivenlige

ice machine

Denne IceMaster fra Caso kan fremstille en mindre portion isterninger hurtigt – og så kan den ligeledes fremstille rigtig mange på kort tid.
Den har fået 4,5 stjerner ud af 5 af Bilkas forbrugere og 4,4 stjerner af forbrugerne hos Skousen. De flotte anmeldelser og imponerende specifikationer har sikret denne isterningmaskine en plads på vores ”bedst i test”-oversigt.
Vi er især imponerede over denne maskines lave strømforbrug, som er det laveste blandt alle produkter på denne side og blot ligger på 90 watt.

Om IceMaster Pro 

IceMaster Pro fra Caso er særligt populær på grund af din hurtighed. Maskinen kan fremstille en portion isterninger på helt ned til seks minutter under de rette forhold.
Herudover er maskinen ganske praktisk, da den har en vandtank på hele tre liter. Derved kan du fremstille mange portioner is, før du igen skal fylde maskinen med vand fra hanen. 

Sidst men ikke mindst har du mulighed for at vælge to forskellige størrelser på isterningerne, hvilket er supersmart, når du skal få dem til at matche glas, indhold og gæst.

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 12 kilo pr. døgn
 • Farve: Stål
 • Mål: 35,8 x 24,2 x 32,8
 • Effekt: 90 watt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Logik Isterningmaskine: Gode anmeldelser fra Elgigantens forbrugere

isterningmaskine

Elgiganten er en af de største forhandlere af elektronik samt køkkenmaskiner i Danmark. Så når deres kunder godt kan lide denne Logik Isterningmaskine, lytter vi efter. Derfor har den fået en plads på vores oversigt over de bedste i test. 

Om Logik isterningmaskine

Denne isterningmaskine er subtil, kompakt og ikke værst at kigge på. Herudover er den utroligt praktisk. Ikke nok med, at den kan producere en god mængde isterninger, så er den også meget let at rengøre. 

I blandt de fine anmeldelser bliver maskinen rost for at være god til hjemmebrug og for at være et godt alternativ til et køleskab med indbygget isterningmaskine. 

Udvalgte specifikationer

 • Kapacitet: 12 kilo pr. døgn
 • Farve: Sølv
 • Mål: 31,5 x 38,5 x 30,0
 • Effekt: 105 watt

Køb produktet her.

Testkilder: Forbrugeranmeldelser

Herover har vi gjort for bedste for at samle en række produkter i en testoversigt. Dette har vi gjort for at guide dig frem til det rette valg, så du snart kan nyde kolde drikkevarer med dine gæster uden det store besvær.
Vi har dog ikke selv kunne teste samtlige maskiner – og derfor har vi lagt vores tillid i forbrugernes hænder. Denne testoversigt er primært baseret på kundeanmeldelser hos store webshops og sammenligningssider. Heriblandt: 

 • PriceRunner
 • Elgiganten
 • Skousen
 • WhiteAway
 • Coop

Vi lytter til, hvad forbrugerne har sagt. Det er trods alt disse personer, der har stået med produkterne i hænderne. De otte produkter herover er resultatet af vores sammenligning og research omkring kundeanmeldelser, tests mm.
Vi har valgt at fremhæve produkter, der er:

 • Billige og gode for økonomien
 • Dyre og i premium-klassen
 • Testvinderne
 • Smarte og elegante
 • Populære og eftertragtede

En ting er at finde en god test, som du kan stole på, og derved også et godt produkt. Du skal dog også finde en troværdig forhandler.
Mange har tidligere valgt at købe en isterningmaskine hos Harald Nyborg, det er dog ikke altid muligt, da dette er en sæsonvare hos Harald Nyborg. Heldigvis findes der mange andre gode forhandlere.
Vi har favnet bredt for at give dig den bedst mulige chance for at finde netop den isterningmaskine, der passer ind i dit hjem. 

Hvilken isterningmaskine skal jeg vælge?

Hvis du endnu ikke er sikker på, hvilken maskine du bør vælge, kan du få gode råd her. Det er ikke et let valg, og derfor vil vi forsøge at guide dig yderligere. 

Når vi har kigget på diverse anmeldelser og tests af produkterne, har vi dannet os et grundigt overblik over, hvad de forskellige succeskriterier er. Her er nogle af de vigtigste faktorer for forbrugerne: 

 • Kapacitet
 • Støjniveau
 • Design og størrelse
 • Pris / tilbud
 • Kvalitet

Men hvilke af disse fem punkter er vigtigst for dig? 

Hvis designet, størrelsen og støjniveauet er det vigtigste, bliver dit valg væsentligt anderledes, end hvis du prioriterer kapacitet og er ligeglad med støj.

Derfor bør du vælge 1-3 punkter i den ovenstående liste. Når du har fundet de vigtigste kriterier for dig, bør du tage et kig på de otte produkter igen. Herefter vil det sikkert blive mere tydeligt, hvilken maskine der er bedst til dig.

Hvorfor har du brug for en isterningmaskine?

En isterningmaskine kan godt virke som et stykke unødvendigt køkkenudstyr, som du aldrig kommer til at bruge – men sådan er det faktisk ikke. 

For selv om du sjældent holder et middagsselskab eller en havefest og sjældent snupper en kold drink med dig selv, kan du stadig få brug for den.
Rigtig mange danskere nyder for eksempel et glas iskoldt isvand – og det er svært at opnå den samme lave temperatur uden isterninger. 

Hvis du stadigvæk ikke er helt sikker på, at dette produkt er noget for dig, bør du overveje at købe et af de billige produkter i vores oversigt. Hvis du køber dette på tilbud, vil det være ganske billigt at prøve det af – du kan jo altid opgradere!

Læs også: Minikøleskab testoversigt: her er de 10 bedste

Se vores artikel om: Elradiator – et overblik over de bedste i test

Se også artiklerne: Testoversigt – find årets bedste actifryer

Læs også BEST ISTERNINGMASKINE 2019   udgivet af isterningmaskine.dk

Denne side er blevet gennemgået af: Joachim M. Simonsen 10/10

Dette indlæg har fået 4.57 stjerner baseret på 28 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar