Hængesofaer er en både flot og behagelig løsning til afslapning ude på terrassen eller i haven. Der er intet bedre end at smide sig i en hængesofa efter en lang dag på arbejde og koble helt af. Det er oplagt at have en hængesofa uden for på terrassen, i en udestue eller endda inden for, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af indretningen. Der er derfor ikke nogle grænser for, hvor du egentlig kan bruge din hængesofa, selvom de fleste har den enten i haven eller i en udestue.

I modsætning til en almindelig sofa, så står en hængesofa ikke på nogle ben, men hænger fra enten loftet eller et stativ. Ligesom en hængekøje eller gyngestol, kan den derfor vugge, når du ligger i den, fordi den ikke står fast på jorden. Det kan tilføje en enormt afslappende følelse, når du ligger i den. Det er derfor en rigtig god idé at investere i en hængesofa, hvis du har brug for at afstresse og slappe af, når du kommer hjem fra arbejde.

I denne artikel kan du læse om 9 forskellige hængesofaer og hængestole, som kan gøre en stor forskel for dig, når du gerne vil slappe af efter en hård arbejdsdag og nyde det dejlige sommervejr på terrassen.

Hillerstorp – Molly hængesofa i forskellige farver

Set på Coop

Hillerstorp Molly hængesofa er en populær model blandt folk, fordi den har et flot og klassisk design og kommer i mange forskellige farver, så du altid kan finde en, som passer til din smag. Den har en god størrelse, så der er plads til op til 3 personer. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde en rolig stund sammen med en, du holder af.

Med det klassiske design på sofaen, passer den ind til de fleste indretninger. Du kan få den i et hav af forskellige farver, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at finde en model, som passer til dit farvetema. Den findes blandt andet i farverne hvid, beige, blå og sort. Du kan også udskifte farven på overhænget, så du selv kan mixe og matche farven på både sofaen, hynderne og overhænget. På den måde har du mulighed for at gå hjem med den helt perfekte hængesofa til din bolig.

Molly hængesofa har en god størrelse, hvor du kan placere 3 store hynder ved siden af hinanden, så der kan side 3 personer. Selve sædet har en bredde på 168 cm og en dybde på 50 cm, mens ryglænet har en højde på 75 cm, som gør det muligt at læne sig godt tilbage.

Hængesofaen er lavet af FSC-certificeret fyrretræ, hvilket giver den et flot og naturligt look, som passer godt ude i haven eller i en udestue med mange grønne planter.

Mål: B168 x D50 x H75 cm

Materiale: Fyrretræ

Farve: Hvid, beige, sort og blå

Se pris på Hillerstorp Molly hængesofa hos Coop

Hillerstorp – Dalom Hammock hængesofa i klassisk design

Set på Frishop

Dalom Hammock hængesofa fra Hillerstorp kommer i et meget klassisk design, som minder en hel del om Molly modellen. Her kan du også vælge blandt en variation af farver, så du kan få den hængesofa, som passer allerbedst ude på din terrasse. Det er en justerbar hængesofa, så du kan sørge for, at den giver dig den bedst mulige komfort. Den er lavet i bæredygtigt materiale, så du kan bruge den med god samvittighed.

Den klassiske model passer godt ind i en romantisk indretning med lyse farver, såfremt du vælger modellen i den flotte hvide farve. Designet er dog rimelig alsidigt og kan derfor også sagtens passe ind i enhver moderne og enkel indretning. Især med de mange farvemuligheder, kan du let finde en, som passer til netop din stil. Du kan for eksempel få farver som hvid og orkangrå. De forskellige farvemuligheder kan alle ses på forhandlerens hjemmeside.

Denne hængesofa har en justerbar indstilling, så du altid kan tilpasse vinklen og højden, så den passer til dine behov. På den måde kan du også skifte alt efter, om du har lyst til at sidde godt lænet tilbage eller oprejst. Du kan altid tilpasse det, så den passer til det, du i øjeblikket har brug for.

Hængesofaen er lavet af FSC-certificeret fyrretræ, som enten kommer malet eller i sin naturlige træfarve. En FSC-certificering betyder, at du kan være sikker på, at det materiale, som er brugt, kommer fra bæredygtige skove. Det er altså en stor fordel for miljøet, og du kan derfor købe Dalom Hammock modellen med god samvittighed.

Mål: B217 x H159 x D126 cm

Materiale: fyrretræ

Farve: Hvid og orkangrå

Se pris på Hillerstorp Dalom Hammock hængesofa hos Frishop

VidaXL Gyngesofa til haven med baldakin i farven sandhvid

VidaXL Gyngesofa til haven med baldakin i farven sandhvidSet på (AFP: Error loading reseller from price table)

Er du på udkig efter en smuk gyngesofa, der kan give dig skygge og flere timers afslapning i haven eller på terrassen? Så vil denne gyngesofa af mærket VidaXL være en perfekt mulighed til dig og dit hjem.

Denne gyngesofa med baldakin har et flot design, der vil kunne pynte og passe ind på enhver terrasse eller i enhver have. Gyngesofaen ser både let og elegant ud, men den er samtidig også meget praktisk. Gyngesofaen vil kunne stå frit i haven eller på terrassen uden, at den skal hænges op på nogen måde.

Gyngesofaen har en pulverlakeret stålramme, som gør denne gyngesofa meget holdbar og sikker at sidde i. Den har et blødt sæde af polyester og en ryghynde, hvilket gør det meget behageligt at sidde og slappe af i denne gyngesofa. 

Der er plads til, at to personer kan sidde i denne gyngesofa og nye vejret og den friske luft med hyggelige samtaler. Da gyngesofaen har en stor baldakin, vil du også blive skærmet og beskyttet fra solen og dens stråler. Det er også muligt at justere baldakinen efter eget behov og ønske.

Man har også mulighed for at omdanne denne gyngesofa til en komfortabel seng, hvor man kan ligge og slappe endnu mere af udenfor.

Gyngesofaen fremstilles i en hvid sandfarve, og den har følgende mål:

  • Højde på 167-175 cm
  • Længde på 192 cm 
  • Bredde på 118 cm

I købet af denne gyngesofa fra VidaXL medfølger én gyngesofa, én baldakin samt én stor hynde. Det er dermed ikke nødvendigt for dig at skulle anskaffe hynder selv, der vil skulle passe i størrelsen til denne gyngesofa. 

Gyngesofaen er også fremstillet i materialer, der gør, at gyngesofaen er vejrbestandig og vil kunne stå uden for i både solskin og regnvejr.

Se pris på VidaXL Gyngesofa hængesofa hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Amazona – Globo Royal hængesofa med moderne rund form

Set på Frishop

Hvis du gerne vil have en hængesofa, som adskiller sig en smule fra andre, så er denne Amazona Globo Royal hængesofa model den perfekte løsning. Den har en rund form, som giver den et meget moderne præg, der kan give din indretning et frisk pust. Den hænger fra loftet, og skal derfor placeres et sted, hvor der er et loft, som for eksempel på en overdækket terrasse eller i en udestue. Den runde form gør sofaen til det perfekte afslapningssted, da du har rig mulighed for at læne dig tilbage i en afslappet stilling, fordi der ikke er nogle hårde kanter. Hængesofaen leveres også med nogle tilhørende hynder, som tager komforten til et helt ny niveau.

Denne hængesofa er det helt rette valg, hvis du går og i stil og unikt design, som kan tilføre noget helt særligt til din indretning. De runde kanter på hængesofaen, som hænger fra loftet, skaber et unikt præg, som kan skabe en cool stemning i din indretning. Ryglænet er designet med få træbjælker, som skaber en rund baggrund uden at fylde det helt ud, så det ender med at se tungt og massivt ud. Det giver et let udtryk, som passer perfekt med udstrålingen fra hele designet.

Selve sofaen er lavet af fyrretræ i en lys og let farve, mens de tilhørende hynder kommer i forskellige farver, alt efter hvad du synes bedst om. Materialet til sofaen er lavet af flere lag af vandafvisende fyrre/gran, som er en fordel, hvis den skal hænge uden for. Der er et galvaniseret stålbeslag, som sikrer, at du kan sidde trygt i sofaen uden, at den falder ned. Den kan bære op til 200 kilo, så i kan sagtens sidde flere personer i den på en gang. Desuden kan du også tilkøbe en stander, hvis du vil have mulighed for at flytte rundt på den og ikke vil have den skal hænge i loftet.

Mål: H118 x B176 x D72 cm

Materiale: fyrre/gran

Farve: Natur

Se pris på Amazona Globo Royal hængesofa hos Frishop

LECO – Laureen luksus hængesofa med plads til at læne dig helt tilbage

Set på Frishop

Hvis du gerne vil have en hængesofa med fokus på komfort, hvor du virkelig kan slappe af og koble af, så er LECO Laureen luksus hængesofa den perfekte mulighed. Det er en hængesofa, som har et design, der giver dig mulighed, for at lægge dig helt ned eller læne dig tilbage med fødderne oppe, så du virkelig kan nyde en rolig stund. Den har et moderne og smart design med en sekskantet siddeflade. Desuden er der et tag tilkoblet til stativet, som dækker hele siddepladsen, så du kan slappe af uden frygt for dårligt vejr eller for skarpe stråler fra solen.

Dette er en hængesofa med god plads til, at i enten kan sidde flere i den, eller du kan læne dig godt tilbage med fødderne oppe og slappe af efter en lang dag. Det er derfor uden tvivl en af de modeller, som kan give dig den bedste komfort, når du vil slappe af. Der følger nogle behagelige hynder og puder med, som er med til at tage oplevelsen til et helt nyt niveau.

Rammen på hængesofaen er lavet af stål i en antracitgrå farve, som passer flot sammen med de lysegrå hynder, der er lavet af polyester. Taget, som dækker over siddepladsen er lavet af vandafvisende polyester, så du altid er beskyttet fra eventuelt regnvejr.

Det er en stor hængesofa, som kommer til at være et klart blikfang og samlingspunkt for familien. Den måler 264 i bredde, 185 i dybde og 195 i højde, og der er derfor god plads til at sidde flere i den. Det er derfor den perfekte hængesofa, hvis du har en større familie og godt vil nyde nogle hyggelige sommerstunder sammen.

Mål: B264 x D185 x H195 cm

Materiale: Stål og polyester

Farve: lys grå og mørk grå

Se pris på LECO Laureen luksus hængesofa hos Frishop

Måneformet hængestol med hynder

Set på Coop

Hvis du ikke har brug for en hel hængesofa eller mangler pladsen, så er det oplagt at købe en hængestol i stedet. På den måde får du stadig en plads i hjemmet eller ude på terrassen, hvor du har mulighed for at læne dig tilbage og slappe af. Denne hængestol fra Coop har en flot og moderne måneform, som kan give din indretning et unikt præg. Den sidder fast på et stativ og kan derfor også let flyttes rundt på, så du ikke skal have den stående det samme sted hele tiden. Det er altså en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil have et lille område, hvor du kan koble af.

Det flotte design på stolen egner sig både til at stå uden for på en terrasse og inden for i hjemmet. Det er derfor også en stor fordel af den kan flyttes rundt på, da du nok gerne vil have den uden for om sommeren, så du kan nyde solens varme, samtidig med at du bør sætte den inden for om vinteren, når vejret er dårligt. Stolen tåler ikke hård vind og vejr, og det er derfor en god idé at lave en plads til den inden for, så du stadig kan gøre brug af den.

Stativet, som stolen hænger på, er lavet af metal i en antracitgrå farve, mens selve stolen er lavet af polyrattan. Sædet af polyrattan har en naturfarve og er flettet i et innovativt design, som giver stolen et unikt og smart udtryk. Naturfarven skaber en rigtig god kontrast til det antracitgrå stativ og de grå hynder af polyester, som følger med.

Stolen har en rigtig god størrelse til en person, så du har mulighed for at få nogle afslappende alene stunder. Den har en bredde på 63 cm, en højde på 192 cm og en dybde på 80 cm. Det er altså den perfekte siddeplads, til når du gerne vil koble lidt af og fordybe dig i dine egne tanker.

Mål: H192 x B63 x D80 cm

Materiale: Metal, polyrattan og polyester

Farve: Antracitgrå, natur og grå

Se pris på denne måneformede hængestol hos Coop

Moderne hængesofa i mørk grå

Set på Havemoebelland.dk

Hvis du er på udkig efter en hængesofa, som er både praktisk og flot, så er denne hængesofa i mørk grå fra Havemøbelland et oplagt valg. Det er en hængesofa med et unik og moderne design, som går rigtig godt til en nytænkende og stilfuld indretning. Det er en super funktionel sofa, som skal hænges op på et stativ frem for i loftet, så du kan have den stående, hvor end du har lyst. Desuden er der medfølgende hynder, som sikrer, at du sidder behageligt i sofaen.

Denne hængesofa har et meget unikt og moderne design, som kan ses i både farven og formen af stativet. Farven er en blanding af en lysere grå på hynderne, mens stativet kommer i en meget mørk grå. De to farver skaber en god kontrast, som er med til at skabe et mere stilfuldt udtryk.

Stativet, som følger med hængesofaen, er en super smart løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at have din hængesofa et sted, hvor der ikke er et loft. Det giver dig også mulighed for at flytte rundt på den, så du altid kan stille den ud i solen om sommeren og tage den ind i læ om vinteren. Der er naturligvis et tag på hængesofaen, så du får skygge, når solen er fremme og læ, hvis vejret er knap så godt. Det er også med til at beskytte hynderne, hvis hængesofaen står fremme i regnvejr. Taget kan også sagtens vippes tilbage, hvis du gerne vil nyde solens varme stråler, mens du sidder i sofaen.

Der følger nogle smarte fastsiddende ryg- og sædehynder med Textiline med, som er med til at sikre, at du altid sidder behageligt. Du behøver derfor ikke tage ud for at finde nogle hynder selv, som passer til hængesofaen, da det allerede er ordnet for dig.

Mål: 190x115x170 cm

Farve: Mørk grå og lys grå

Se pris på denne hængesofa i grå hos Havemoebelland.dk

Hængestol i flot flettet materiale

Hvis du har brug for et sted, hvor du kan få noget alene tid og koble af efter en lang arbejdsdag, så er denne hængestol i flettet materiale fra Coop, den perfekte løsning. Den har et flot design, som både passer godt ude på en terrasse og inden for i en moderne indretning. Det er en hængestol, som er påsat et stativ og derfor er let at transportere rundt. På den måde kan du altid flytte rundt på den, hvis det bliver nødvendigt.

Designet af denne hængestol har et meget moderne udtryk, som passer ind i de fleste danske hjem med en simpel og skandinavisk indretning. Selve stolen har et flette design, som er ført i en rund form, der giver dig mulighed for at læne dig godt tilbage uden, du støder på nogle hårde kanter. Desuden følger der nogle dejlige og bløde hynder med, som ikke kun øger komforten, men også skaber en hyggelig stemning omkring stolens udseende.

Stolen hænger på et stativ, hvilket betyder, at den let kan fragtes rundt. Vil du derfor gerne have den stående uden for om sommeren, så du kan nyde det dejlige sommervejr, så er det blot at flytte den derud. På samme måde kan du let og hurtigt flytte den inden for om vinteren, så den ikke står ude i vind og vejr og tager skade.

Stativet til hængestolen er lavet af metal, som kommer i en antracitgrå farve. Selve stolen er lavet af Nonwood i et flettet design, som har en flot naturfarve. Hynderne, som følger med, kommer i en flot grå farve, der er med til at fuldende stolens fremtoning og den fede kontrast blandt de forskellige farver.

Det er en stol, som kun har plads til en tid og derfor fungerer rigtig godt til, når du har brug for en stund alene. Den måler 192 cm i højde, 70 cm i bredde og 90 cm i dybde.

Mål: H192 x B70 x D90 cm

Materiale: Metal og Nonwood/Polyrattan

Farve: Antracitgrå, natur og grå

Se pris på denne hængestol hos Coop

Oval hængestol i Antracitgrå

Set på Coop.dk.

Denne ovale hængestol fra Coop har et look, som passer godt både inden for og uden for. Det er en hængestol, som sidder fast på et stativ og let kan flyttes rundt alt efter behov. Den har nogle flotte farver i blandt andet antracitgrå, som passer godt til en moderne indretning. Stolen giver kun plads til en person, men har en stærk holdeevne, der gør, at du kan føle dig helt tryg, når du læner dig tilbage for at slappe lidt af. Det er den perfekte mulighed for at få lidt alene tid og koble af fra resten af verden.

Hvis du gerne vil have dit eget lille hjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag på arbejde, hvor du er omkring folk hele tiden, så er denne hængestol en perfekt løsning. Fordi den er fæstnet til et stativ, kan du let rykke den uden for om sommeren, så du kan nyde solens stråler, mens du slapper af. Det er også let at rykke den inden for igen om vinteren, når det bliver for koldt til at sidde ude. Desuden tåler materialet heller ikke hård vind og vejr, hvilket betyder, at du helst skal rykke den inden for om vinteren, hvis du vil holde den i god stand.

Denne hængestol har en rigtig stærk bæreevne og kan holde helt op til 120 kilo, så du altid kan føle dig tryg og godt tilpas, når du smider dig ned i stolen efter en hård dag. Den har en bredde på 70 cm, en højde på 192 cm og en dybde på 90 cm.

Mål: H192 x B70 x D90 cm

Materiale: Metal og polyrattan

Farve: Antracitgrå, grå og beige

Se pris på denne hængestol hos Coop

Se også denne artikel på nullo.dk: Hængesofa guide – 4 af de bedste på markedet

Måske kunne du også være interesseret i at læse Få smukke højtalere og skøn lyd ind i dit hjem

Læs også vores artikel om: Stegepande test – her er de 8 bedste stegepander

Læs også vores artikel om: Kokkekniv test – her er de 9 bedste knive til køkkenet

Denne side er anmeldt af: Rebecca V. Ravn 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar