Hængesofaer – 3 lækre hængesofaer til din have

Hængesofaer – 3 lækre hængesofaer til din have

Hængesofaer er en både flot og behagelig løsning til afslapning ude på terrassen eller i haven. Der er intet bedre end at smide sig i en hængesofa efter en lang dag på arbejde og koble helt af.

Det er oplagt at have en hængesofa uden for på terrassen, i en udestue eller endda inden for, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af indretningen. Der er derfor ikke nogle grænser for, hvor du egentlig kan bruge din hængesofa, selvom de fleste har den enten i haven eller i en udestue.

I modsætning til en almindelig sofa, så står en hængesofa ikke på nogle ben, men hænger fra enten loftet eller et stativ. Ligesom en hængekøje eller gyngestol, kan den derfor vugge, når du ligger i den, fordi den ikke står fast på jorden.

Det kan tilføje en enormt afslappende følelse, når du ligger i den. Det er derfor en rigtig god idé at investere i en hængesofa, hvis du har brug for at afstresse og slappe af, når du kommer hjem fra arbejde.

I denne artikel kan du læse om 6 forskellige hængesofaer og hængestole, som kan gøre en stor forskel for dig, når du gerne vil slappe af efter en hård arbejdsdag og nyde det dejlige sommervejr på terrassen.

Elegant valg

VidaXL 3-personers gyngebænk
den slidstærke gyngebænk

 • Vejrbestandig polyrattan konstruktion
 • Let og nem at flytte
 • Let at samle og pakke

Denne VidaXL gyngebænk er en 3-personers gyngebænk som vil klæde terrassen eller haven godt. Den har et elegant design med sin hvide og sorte farve – en flot, klassisk gyngebænk.

Gyngebænken er som nævnt lavet til 3-personer og kan derfor nemt have plads til en lille familie, der er altså rig mulighed for en masse kvalitetstid i den nye gyngesofa.

Mere om VidaXL 3-personers gyngebænk

Detaljer

 • Materiale: polyrattan, stål pg textilene 
 • Mål: 167 x 178  x 130 cm

Denne gyngebænk holder med den rette pleje i rigtig mange år. Den er lavet i polyrattan, som er modstandsdygtig for stort set al slags vind og vejr. Polyrattan kender du helt sikkert fra mange andre havemøbler, da det er det klassiske fletmateriale mange havemøbler er lavet i.

Selve stellet er lavet i stål, som er både robust og holdbart, men som samtidig ikke vejer særligt meget – gyngesofaen er altså nem at flytte rundt på. Dette er en skøn egenskab, hvis du hurtigt bliver træt af at se på tingene, eller hvis du bare ofte flytter rundt i haven. Det kan også være praktisk, når du eventuelt skal flytte.

Gyngebænken man nemlig nemt flyttes med på grund af sin lette vægt. Samtidig er den utrolig nem at samle og pakke ned. Den er derfor også nem at pakke væk om vinteren – hvad er der ikke at elske?

De skønne, flotte hynder er lavet i den klassiske cremehvide farve. Problemet hermed er dog, at hvide hynder ofte er meget modtagelige overfor skidt. Men hyndebetrækkene kan nemt tages af og vaskes.

Gyngebænken er lavet med et skønt overdække, som giver læ fra både sol og regn. Overdækket er lavet i textilenetag.

Dekorativt og praktisk valg

VidaXL 2-personers gyngesofa med palmeblade
den eksotiske hængesofa 

 • Vejrbestandig og holdbar bambus
 • Unikt naturligt design
 • Med en baldakin med palmeblade

VidaXL 2-personers gyngesofa er en hængesofa i høj kvalitet og med et helt specielt design. Den giver et eksotisk udseende med sine bambuspinde og palmeblade, som tager dig direkte til syden med sit design.

Mere om VidaXL 2-personers gyngesofa med palmeblade

Detaljer

 • Materiale: Bambus og metalkæder 
 • Mål: 135 x 99 x 202 cm

Da hængesofaen er lavet i naturligt materiale, er den utrolig modstandsdygtig overfor al slags vejr. Så selvom det danske vejr består meget af regn, slud, blæst og sne, kan du sagtens give haven et eksotisk look med denne skønne gyngesofa. Gyngesofaen er designet til at give let skygge med sit overtag af palmeblade.

I Danmark gøres der meget brug af en klassisk skandinavisk indretningsstil både indendørs og udendørs. Hvis du vælger at købe denne eksotiske hængesofa, er du højst sandsynligt ude på at kombinere en eller flere forskellige indretningsstile.

Man kan kombinere indretningsstile ved at inkorporere én anderledes farve, ét særligt møbel eller blot kombinere to vidt forskellige stilarter fuldstændigt. Hvis du køber denne gyngesofa og indsætter i haven eller på en terrasse med skandinavisk design, ændrer du stilen ved at indsætte ét anderledes møbel – hvilket kan gøre en kæmpe forskel i indretningen.

Det er blevet utroligt populært at kombinere forskellige indretningsstile, så du kan sagtens købe den eksotiske hængesofa, selvom den ikke umiddelbart passer ind i den indretning, du har udenfor nu.

Klassisk valg
 • Kan omdannes til en komfortabel seng
 • Robust og holdbart stålstel
 • Plads til to personer

Er du på udkig efter en smuk gyngesofa, der kan give dig skygge og flere timers afslapning i haven eller på terrassen? Så vil denne gyngesofa af mærket VidaXL være en perfekt mulighed til dig og dit hjem.

Mere om VidaXL Gyngesofa til haven med baldakin i farven sandhvid

Detaljer

 • Mål: 118 x 175 x 192 cm

Denne gyngesofa med baldakin har et flot design, der vil kunne pynte og passe ind på enhver terrasse eller i enhver have. Gyngesofaen ser både let og elegant ud, men den er samtidig også meget praktisk. Gyngesofaen vil kunne stå frit i haven eller på terrassen uden, at den skal hænges op på nogen måde.

Gyngesofaen har en pulverlakeret stålramme, som gør denne gyngesofa meget holdbar og sikker at sidde i. Den har et blødt sæde af polyester og en ryghynde, hvilket gør det meget behageligt at sidde og slappe af i denne gyngesofa.

Der er plads til, at to personer kan sidde i denne gyngesofa og nye vejret og den friske luft med hyggelige samtaler. Da gyngesofaen har en stor baldakin, vil du også blive skærmet og beskyttet fra solen og dens stråler. Det er også muligt at justere baldakinen efter eget behov og ønske.

Man har også mulighed for at omdanne denne gyngesofa til en komfortabel seng, hvor man kan ligge og slappe endnu mere af udenfor.

I købet af denne gyngesofa fra VidaXL medfølger én gyngesofa, én baldakin samt én stor hynde. Det er dermed ikke nødvendigt for dig at skulle anskaffe hynder selv, der vil skulle passe i størrelsen til denne gyngesofa.

Gyngesofaen er også fremstillet i materialer, der gør, at gyngesofaen er vejrbestandig og vil kunne stå uden for i både solskin og regnvejr.

Se også denne artikel på nullo.dk: Hængesofa guide – 4 af de bedste på markedet

Måske kunne du også være interesseret i at læse Få smukke højtalere og skøn lyd ind i dit hjem

Læs også vores artikel om: Stegepande test – her er de 8 bedste stegepander

Læs også vores artikel om: Kokkekniv test – her er de 9 bedste knive til køkkenet

FAQ

Hvilken hængesofa er den bedste at købe?
Hvilken hængesofa, der er den bedste at købe, det kommer an, på hvilken stil du foretrækker, såvel som hvor meget plads du har. Nogle bud på flotte og behagelige hængesofaer er blandt andet modellerne Aprilia Hængesofa, VidaXL 3-personers Gyngebænk og VidaXL udendørs 2-personers gyngesofa, som alle har fået gode anmeldelser.
Hvordan vælger jeg en hængesofa?
Når du skal vælge en hængesofa, så bør du gå efter en model, som passer i størrelsen til det areal, som du har til rådighed. Dertil bør hængesofaen også passe til det antal personer, som oftest skal sidde i den. Dertil kan du vælge en hængesofa, som matcher din stil.
Er en hængesofa pengene værd?
Ja, en hængesofa kan bestemt være pengene værd. Med en hængesofa i din have får du et behageligt og hyggeligt sted at sidde. Da de fleste hængesofaer er overdækkede, så får du skygge på varme dage, men samtidig kan du putte dig med et varmt tæppe i sofaen om aftenen.
Kan det betale sig at købe en hængesofa?
Ja, det kan godt betale sig at købe en hængesofa, hvis du gerne vil have et hyggeligt og behageligt sted at sidde i din have. Med en hængesofa er det oplagt at nyde en dejlig kop kaffe om morgenen eller et glas vin om aftenen, imens du nyder din have.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme