Hængesofaer er en både flot og behagelig løsning til afslapning ude på terrassen eller i haven. Der er intet bedre end at smide sig i en hængesofa efter en lang dag på arbejde og koble helt af. Det er oplagt at have en hængesofa uden for på terrassen, i en udestue eller endda inden for, hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af indretningen. Der er derfor ikke nogle grænser for, hvor du egentlig kan bruge din hængesofa, selvom de fleste har den enten i haven eller i en udestue.

I modsætning til en almindelig sofa, så står en hængesofa ikke på nogle ben, men hænger fra enten loftet eller et stativ. Ligesom en hængekøje eller gyngestol, kan den derfor vugge, når du ligger i den, fordi den ikke står fast på jorden. Det kan tilføje en enormt afslappende følelse, når du ligger i den. Det er derfor en rigtig god idé at investere i en hængesofa, hvis du har brug for at afstresse og slappe af, når du kommer hjem fra arbejde.

I denne artikel kan du læse om 14 forskellige hængesofaer og hængestole, som kan gøre en stor forskel for dig, når du gerne vil slappe af efter en hård arbejdsdag og nyde det dejlige sommervejr på terrassen.

VidaXL 3-personers gyngebænk – den slidstærke gyngebænk

VidaXL 3-personers gyngebankDenne VidaXL gyngebænk er en 3-personers gyngebænk som vil klæde terrassen eller haven godt. Den har et elegant design med sin hvide og sorte farve – en flot, klassisk gyngebænk. Gyngebænken er som nævnt lavet til 3-personer og kan derfor nemt have plads til en lille familie, der er altså rig mulighed for en masse kvalitetstid i den nye gyngesofa. 

Denne gyngebænk holder med den rette pleje i rigtig mange år. Den er lavet i polyrattan, som er modstandsdygtig for stort set al slags vind og vejr. Polyrattan kender du helt sikkert fra mange andre havemøbler, da det er det klassiske fletmateriale mange havemøbler er lavet i. Selve stellet er lavet i stål, som er både robust og holdbart, men som samtidig ikke vejer særligt meget – gyngesofaen er altså nem at flytte rundt på. Dette er en skøn egenskab, hvis du hurtigt bliver træt af at se på tingene, eller hvis du bare ofte flytter rundt i haven. Det kan også være praktisk, når du eventuelt skal flytte. Gyngebænken man nemlig nemt flyttes med på grund af sin lette vægt. Samtidig er den utrolig nem at samle og pakke ned. Den er derfor også nem at pakke væk om vinteren – hvad er der ikke at elske? 

De skønne, flotte hynder er lavet i den klassiske cremehvide farve. Problemet hermed er dog, at hvide hynder ofte er meget modtagelige overfor skidt. Men hyndebetrækkene kan nemt tages af og vaskes. Gyngebænken er lavet med et skønt overdække, som giver læ fra både sol og regn. Overdækket er lavet i textilenetag. 

Mål: B167 x D130 x H178 

Materiale: Polyrattan, stål pg textilene 

Farve: Sort og cremehvid

 

VidaXL udendørs 2-personers gyngesofa – Hængesofa med mekanisk indstilling VidaXL udendors 2-personers gyngesofa

VidaXL er en gyngesofa, som med garanti vil skabe blikfang og pynte utroligt godt på din terrasse. Den har et utroligt enkelt design, som samtidig ser skønt og luksuriøst ud. Den er designet i polyrattan og er en gyngesofa, der er delt op i to skønne stole. Gyngesofaen er altså beregnet til 2 personer. Perfekt til parret der ønsker komfort, velvære og klædelighed i haven eller på terrassen. 

Denne udendørs gyngesofa er en investering, der holder i mange år. Den er nemlig lavet i den vejrbestandige og vandtætte polyrattan. Polyrattan betyder direkte oversat ’plastikflet’ og er ofte det materiale, du ser havemøbler i. Dette materiale er utroligt fleksibelt og slidstærk, så denne gyngesofa vil helt sikkert holde i mange år. Derudover er det nemt at rengøre – hvem elsker ikke den fordel? 

Gyngesofaen fra VidaXL er designet med to aftagelige hynder, som er dejligt komfortable og indbyder til mange timer i gyngesofaen. Derudover har gyngesofaen et overdække, som både kan beskytte mod regn, men også sommerens høje UV-stråler. Gyngesofaen er derudover mekanisk. Du kan altså justere både ryglæn og fodstøtte, så sofaen nemt kan bruges til at hvile sig – og med overdækket risikerer du ikke, at blive solbrændt imens. 

Mål: L185 x B120 x H120 cm 

Materiale: Polyrattan

Farve: Sort

VidaXL 2-personers gyngesofa med palmeblade – den eksotiske hængesofa 

VidaXL 2-personers gyngesofa med palmebladeVidaXL 2-personers gyngesofa er en hængesofa i høj kvalitet og med et helt specielt design. Den giver et eksotisk udseende med sine bambuspinde og palmeblade, som tager dig direkte til syden med sit design. Da hængesofaen er lavet i naturligt materiale, er den utrolig modstandsdygtig overfor al slags vejr. Så selvom det danske vejr består meget af regn, slud, blæst og sne, kan du sagtens give haven et eksotisk look med denne skønne gyngesofa. Gyngesofaen er designet til at give let skygge med sit overtag af palmeblade. 

I Danmark gøres der meget brug af en klassisk skandinavisk indretningsstil både indendørs og udendørs. Hvis du vælger at købe denne eksotiske hængesofa, er du højst sandsynligt ude på at kombinere en eller flere forskellige indretningsstile. Man kan kombinere indretningsstile ved at inkorporere én anderledes farve, ét særligt møbel eller blot kombinere to vidt forskellige stilarter fuldstændigt. Hvis du køber denne gyngesofa og indsætter i haven eller på en terrasse med skandinavisk design, ændrer du stilen ved at indsætte ét anderledes møbel – hvilket kan gøre en kæmpe forskel i indretningen. Det er blevet utroligt populært at kombinere forskellige indretningsstile, så du kan sagtens købe den eksotiske hængesofa, selvom den ikke umiddelbart passer ind i den indretning, du har udenfor nu. 

Mål: B135 x D99 x H202 

Materiale: Bambus og metalkæder 

Farve: Naturlig

 

Hillerstorp – Molly hængesofa i forskellige farver

Hillerstorp Molly hængesofa er en populær model blandt folk, fordi den har et flot og klassisk design og kommer i mange forskellige farver, så du altid kan finde en, som passer til din smag. Den har en god størrelse, så der er plads til op til 3 personer. Du kan derfor læne dig tilbage og nyde en rolig stund sammen med en, du holder af.

Med det klassiske design på sofaen, passer den ind til de fleste indretninger. Du kan få den i et hav af forskellige farver, hvilket betyder, at du har rig mulighed for at finde en model, som passer til dit farvetema. Den findes blandt andet i farverne hvid, beige, blå og sort. Du kan også udskifte farven på overhænget, så du selv kan mixe og matche farven på både sofaen, hynderne og overhænget. På den måde har du mulighed for at gå hjem med den helt perfekte hængesofa til din bolig.

Molly hængesofa har en god størrelse, hvor du kan placere 3 store hynder ved siden af hinanden, så der kan side 3 personer. Selve sædet har en bredde på 168 cm og en dybde på 50 cm, mens ryglænet har en højde på 75 cm, som gør det muligt at læne sig godt tilbage.

Hængesofaen er lavet af FSC-certificeret fyrretræ, hvilket giver den et flot og naturligt look, som passer godt ude i haven eller i en udestue med mange grønne planter.

Mål: B168 x D50 x H75 cm

Materiale: Fyrretræ

Farve: Hvid, beige, sort og blå

 

Hillerstorp – Dalom Hammock hængesofa i klassisk design

Dalom Hammock hængesofa fra Hillerstorp kommer i et meget klassisk design, som minder en hel del om Molly modellen. Her kan du også vælge blandt en variation af farver, så du kan få den hængesofa, som passer allerbedst ude på din terrasse. Det er en justerbar hængesofa, så du kan sørge for, at den giver dig den bedst mulige komfort. Den er lavet i bæredygtigt materiale, så du kan bruge den med god samvittighed.

Den klassiske model passer godt ind i en romantisk indretning med lyse farver, såfremt du vælger modellen i den flotte hvide farve. Designet er dog rimelig alsidigt og kan derfor også sagtens passe ind i enhver moderne og enkel indretning. Især med de mange farvemuligheder, kan du let finde en, som passer til netop din stil. Du kan for eksempel få farver som hvid og orkangrå. De forskellige farvemuligheder kan alle ses på forhandlerens hjemmeside.

Denne hængesofa har en justerbar indstilling, så du altid kan tilpasse vinklen og højden, så den passer til dine behov. På den måde kan du også skifte alt efter, om du har lyst til at sidde godt lænet tilbage eller oprejst. Du kan altid tilpasse det, så den passer til det, du i øjeblikket har brug for.

Hængesofaen er lavet af FSC-certificeret fyrretræ, som enten kommer malet eller i sin naturlige træfarve. En FSC-certificering betyder, at du kan være sikker på, at det materiale, som er brugt, kommer fra bæredygtige skove. Det er altså en stor fordel for miljøet, og du kan derfor købe Dalom Hammock modellen med god samvittighed.

Mål: B217 x H159 x D126 cm

Materiale: fyrretræ

Farve: Hvid og orkangrå

 

VidaXL Gyngesofa til haven med baldakin i farven sandhvid

VidaXL Gyngesofa til haven med baldakin i farven sandhvidEr du på udkig efter en smuk gyngesofa, der kan give dig skygge og flere timers afslapning i haven eller på terrassen? Så vil denne gyngesofa af mærket VidaXL være en perfekt mulighed til dig og dit hjem.

Denne gyngesofa med baldakin har et flot design, der vil kunne pynte og passe ind på enhver terrasse eller i enhver have. Gyngesofaen ser både let og elegant ud, men den er samtidig også meget praktisk. Gyngesofaen vil kunne stå frit i haven eller på terrassen uden, at den skal hænges op på nogen måde.

Gyngesofaen har en pulverlakeret stålramme, som gør denne gyngesofa meget holdbar og sikker at sidde i. Den har et blødt sæde af polyester og en ryghynde, hvilket gør det meget behageligt at sidde og slappe af i denne gyngesofa. 

Der er plads til, at to personer kan sidde i denne gyngesofa og nye vejret og den friske luft med hyggelige samtaler. Da gyngesofaen har en stor baldakin, vil du også blive skærmet og beskyttet fra solen og dens stråler. Det er også muligt at justere baldakinen efter eget behov og ønske.

Man har også mulighed for at omdanne denne gyngesofa til en komfortabel seng, hvor man kan ligge og slappe endnu mere af udenfor.

Gyngesofaen fremstilles i en hvid sandfarve, og den har følgende mål:

  • Højde på 167-175 cm
  • Længde på 192 cm 
  • Bredde på 118 cm

I købet af denne gyngesofa fra VidaXL medfølger én gyngesofa, én baldakin samt én stor hynde. Det er dermed ikke nødvendigt for dig at skulle anskaffe hynder selv, der vil skulle passe i størrelsen til denne gyngesofa. 

Gyngesofaen er også fremstillet i materialer, der gør, at gyngesofaen er vejrbestandig og vil kunne stå uden for i både solskin og regnvejr.

 

Amazona – Globo Royal hængesofa med moderne rund form

Hvis du gerne vil have en hængesofa, som adskiller sig en smule fra andre, så er denne Amazona Globo Royal hængesofa model den perfekte løsning. Den har en rund form, som giver den et meget moderne præg, der kan give din indretning et frisk pust. Den hænger fra loftet, og skal derfor placeres et sted, hvor der er et loft, som for eksempel på en overdækket terrasse eller i en udestue. Den runde form gør sofaen til det perfekte afslapningssted, da du har rig mulighed for at læne dig tilbage i en afslappet stilling, fordi der ikke er nogle hårde kanter. Hængesofaen leveres også med nogle tilhørende hynder, som tager komforten til et helt ny niveau.

Denne hængesofa er det helt rette valg, hvis du går og i stil og unikt design, som kan tilføre noget helt særligt til din indretning. De runde kanter på hængesofaen, som hænger fra loftet, skaber et unikt præg, som kan skabe en cool stemning i din indretning. Ryglænet er designet med få træbjælker, som skaber en rund baggrund uden at fylde det helt ud, så det ender med at se tungt og massivt ud. Det giver et let udtryk, som passer perfekt med udstrålingen fra hele designet.

Selve sofaen er lavet af fyrretræ i en lys og let farve, mens de tilhørende hynder kommer i forskellige farver, alt efter hvad du synes bedst om. Materialet til sofaen er lavet af flere lag af vandafvisende fyrre/gran, som er en fordel, hvis den skal hænge uden for. Der er et galvaniseret stålbeslag, som sikrer, at du kan sidde trygt i sofaen uden, at den falder ned. Den kan bære op til 200 kilo, så i kan sagtens sidde flere personer i den på en gang. Desuden kan du også tilkøbe en stander, hvis du vil have mulighed for at flytte rundt på den og ikke vil have den skal hænge i loftet.

Mål: H118 x B176 x D72 cm

Materiale: fyrre/gran

Farve: Natur

 

 

 

Se også denne artikel på nullo.dk: Hængesofa guide – 4 af de bedste på markedet

Måske kunne du også være interesseret i at læse Få smukke højtalere og skøn lyd ind i dit hjem

Læs også vores artikel om: Stegepande test – her er de 8 bedste stegepander

Læs også vores artikel om: Kokkekniv test – her er de 9 bedste knive til køkkenet

FAQ

Hvilken hængesofa er den bedste at købe?
Hvilken hængesofa, der er den bedste at købe, det kommer an, på hvilken stil du foretrækker, såvel som hvor meget plads du har. Nogle bud på flotte og behagelige hængesofaer er blandt andet modellerne Aprilia Hængesofa, VidaXL 3-personers Gyngebænk og VidaXL udendørs 2-personers gyngesofa, som alle har fået gode anmeldelser.
Hvordan vælger jeg en hængesofa?
Når du skal vælge en hængesofa, så bør du gå efter en model, som passer i størrelsen til det areal, som du har til rådighed. Dertil bør hængesofaen også passe til det antal personer, som oftest skal sidde i den. Dertil kan du vælge en hængesofa, som matcher din stil.
Er en hængesofa pengene værd?
Ja, en hængesofa kan bestemt være pengene værd. Med en hængesofa i din have får du et behageligt og hyggeligt sted at sidde. Da de fleste hængesofaer er overdækkede, så får du skygge på varme dage, men samtidig kan du putte dig med et varmt tæppe i sofaen om aftenen.
Kan det betale sig at købe en hængesofa?
Ja, det kan godt betale sig at købe en hængesofa, hvis du gerne vil have et hyggeligt og behageligt sted at sidde i din have. Med en hængesofa er det oplagt at nyde en dejlig kop kaffe om morgenen eller et glas vin om aftenen, imens du nyder din have.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Måneformet hængestol med hynder

Hvis du ikke har brug for en hel hængesofa eller mangler pladsen, så er det oplagt at købe en hængestol i stedet. På den måde får du stadig en plads i hjemmet eller ude på terrassen, hvor du har mulighed for at læne dig tilbage og slappe af. Denne hængestol fra Coop har en flot og moderne måneform, som kan give din indretning et unikt præg. Den sidder fast på et stativ og kan derfor også let flyttes rundt på, så du ikke skal have den stående det samme sted hele tiden. Det er altså en rigtig god mulighed, hvis du gerne vil have et lille område, hvor du kan koble af.

Det flotte design på stolen egner sig både til at stå uden for på en terrasse og inden for i hjemmet. Det er derfor også en stor fordel af den kan flyttes rundt på, da du nok gerne vil have den uden for om sommeren, så du kan nyde solens varme, samtidig med at du bør sætte den inden for om vinteren, når vejret er dårligt. Stolen tåler ikke hård vind og vejr, og det er derfor en god idé at lave en plads til den inden for, så du stadig kan gøre brug af den.

Stativet, som stolen hænger på, er lavet af metal i en antracitgrå farve, mens selve stolen er lavet af polyrattan. Sædet af polyrattan har en naturfarve og er flettet i et innovativt design, som giver stolen et unikt og smart udtryk. Naturfarven skaber en rigtig god kontrast til det antracitgrå stativ og de grå hynder af polyester, som følger med.

Stolen har en rigtig god størrelse til en person, så du har mulighed for at få nogle afslappende alene stunder. Den har en bredde på 63 cm, en højde på 192 cm og en dybde på 80 cm. Det er altså den perfekte siddeplads, til når du gerne vil koble lidt af og fordybe dig i dine egne tanker.

Mål: H192 x B63 x D80 cm

Materiale: Metal, polyrattan og polyester

Farve: Antracitgrå, natur og grå

Aprilia hængesofa – Den klassiske hængesofa

Aprilia hængesofa

Den klassiske hængesofa kommer oprindeligt fra USA. Her ses den typiske på verandaer i villakvarterer. Mon ikke du har set den klassiske hængesofa på verandaer i forskellige amerikanske film og serier? Måske har du endda drømt om at få sådan en på din egen terrasse. Så er Aprilla hængesofa et godt bud.  

Aprilla hængesofa har et klassisk design i sin hvide og beige farve. Den er designet i et træstel, som har en charmerende buende form. Træet er skønt lærketræ, som ikke blot er klædeligt, men som også er utroligt holdbart og modstandsdygtigt overfor det danske vejr. Selve sofaen er lavet i blødt, hvidt betræk, som nemt kan rengøres. Hvis den først og blevet utrolig beskidt kan baldakinen aftages og vaskes i vaskemaskinen ved max 40 grader. Sæde og hængeklemmer er lavet af stål for at sikre holdbarhed og sikkerhed. 

Aprilla hængesofaen er god til mange timers udendørs samvær. Den er lavet med et let buet overdække, som kan bidrage til skygge fra de stærke UV-stråler. Samtidig kan det dække mod stærk vind. Vejret skal derfor ikke stoppe dig fra at bruge tid i den skønne hængesofa med venner og familie. 

Mål: B202 x D120 x H200

Materiale: Polyester, lærketræ og metal 

Farve: Hvid og beige

LECO – Laureen luksus hængesofa med plads til at læne dig helt tilbage

Hvis du gerne vil have en hængesofa med fokus på komfort, hvor du virkelig kan slappe af og koble af, så er LECO Laureen luksus hængesofa den perfekte mulighed. Det er en hængesofa, som har et design, der giver dig mulighed, for at lægge dig helt ned eller læne dig tilbage med fødderne oppe, så du virkelig kan nyde en rolig stund. Den har et moderne og smart design med en sekskantet siddeflade. Desuden er der et tag tilkoblet til stativet, som dækker hele siddepladsen, så du kan slappe af uden frygt for dårligt vejr eller for skarpe stråler fra solen.

Dette er en hængesofa med god plads til, at i enten kan sidde flere i den, eller du kan læne dig godt tilbage med fødderne oppe og slappe af efter en lang dag. Det er derfor uden tvivl en af de modeller, som kan give dig den bedste komfort, når du vil slappe af. Der følger nogle behagelige hynder og puder med, som er med til at tage oplevelsen til et helt nyt niveau.

Rammen på hængesofaen er lavet af stål i en antracitgrå farve, som passer flot sammen med de lysegrå hynder, der er lavet af polyester. Taget, som dækker over siddepladsen er lavet af vandafvisende polyester, så du altid er beskyttet fra eventuelt regnvejr.

Det er en stor hængesofa, som kommer til at være et klart blikfang og samlingspunkt for familien. Den måler 264 i bredde, 185 i dybde og 195 i højde, og der er derfor god plads til at sidde flere i den. Det er derfor den perfekte hængesofa, hvis du har en større familie og godt vil nyde nogle hyggelige sommerstunder sammen.

Mål: B264 x D185 x H195 cm

Materiale: Stål og polyester

Farve: lys grå og mørk grå

Ethimo Swing porch hammock Ethimo Swing porch hammock

Denne hængesofa fra Ethimo er en utrolig populær model, og det forstår vi godt. Modellen er lavet i et design, der adskiller sig meget fra den klassiske hængesofa. Den har plads til 3-personer, og kan dermed rumme en lille familie. Den er lavet i en kombination af grå, rød, sort og hvid, som giver et særligt udseende. Hængesofaen har en tyk siddepude, som hænger forholdsvist lav. De skønne puder er lavet i rød, som giver hængesofaen et særpræget design. Hængesofaen er lavet i rustfrit stål, så der er ingen fare for rust, når sofaen står udenfor i det danske vejr. 

Kender du egentlig historien om hængesofaen? Hængesofaen kom til Danmark i 1950’erne fra USA. Den blev faktisk aldrig særlig populær i Danmark og mange glemmer, at man stadig kan købe dem. Men den skønne hængesofa er både smuk, behagelig og kan pynte flot i haven – så hvorfor ikke skifte de klassiske havebænke ud med en hængesofa? Vi ser ofte de smukke hængesofaer i film, hvor de associeres med seriøse familiesnakke og første kys på en hyggelig amerikansk veranda. I USA hører hængesofaen nemlig til på verandaen og mange danske huse, har slet ikke en veranda. Måske er det derfor, at hængesofaen aldrig rigtig har vundet indpas i Danmark? Om ikke andet så er det måske på tide at få den flotte hængesofa på mode. Her kan du med fordel starte med den moderne ethimo swing porch hammoch hængesofa. 

Mål: H193 x L205 x B205 

Materiale: Rustfrit stål 

Farve: Grå rød, sort og hvid

Moderne hængesofa i mørk grå

Hvis du er på udkig efter en hængesofa, som er både praktisk og flot, så er denne hængesofa i mørk grå fra Havemøbelland et oplagt valg. Det er en hængesofa med et unik og moderne design, som går rigtig godt til en nytænkende og stilfuld indretning. Det er en super funktionel sofa, som skal hænges op på et stativ frem for i loftet, så du kan have den stående, hvor end du har lyst. Desuden er der medfølgende hynder, som sikrer, at du sidder behageligt i sofaen.

Denne hængesofa har et meget unikt og moderne design, som kan ses i både farven og formen af stativet. Farven er en blanding af en lysere grå på hynderne, mens stativet kommer i en meget mørk grå. De to farver skaber en god kontrast, som er med til at skabe et mere stilfuldt udtryk.

Stativet, som følger med hængesofaen, er en super smart løsning, hvis du gerne vil have mulighed for at have din hængesofa et sted, hvor der ikke er et loft. Det giver dig også mulighed for at flytte rundt på den, så du altid kan stille den ud i solen om sommeren og tage den ind i læ om vinteren. Der er naturligvis et tag på hængesofaen, så du får skygge, når solen er fremme og læ, hvis vejret er knap så godt. Det er også med til at beskytte hynderne, hvis hængesofaen står fremme i regnvejr. Taget kan også sagtens vippes tilbage, hvis du gerne vil nyde solens varme stråler, mens du sidder i sofaen.

Der følger nogle smarte fastsiddende ryg- og sædehynder med Textiline med, som er med til at sikre, at du altid sidder behageligt. Du behøver derfor ikke tage ud for at finde nogle hynder selv, som passer til hængesofaen, da det allerede er ordnet for dig.

Mål: 190x115x170 cm

Farve: Mørk grå og lys grå

Hængestol i flot flettet materiale

Hvis du har brug for et sted, hvor du kan få noget alene tid og koble af efter en lang arbejdsdag, så er denne hængestol i flettet materiale fra Coop, den perfekte løsning. Den har et flot design, som både passer godt ude på en terrasse og inden for i en moderne indretning. Det er en hængestol, som er påsat et stativ og derfor er let at transportere rundt. På den måde kan du altid flytte rundt på den, hvis det bliver nødvendigt.

Designet af denne hængestol har et meget moderne udtryk, som passer ind i de fleste danske hjem med en simpel og skandinavisk indretning. Selve stolen har et flette design, som er ført i en rund form, der giver dig mulighed for at læne dig godt tilbage uden, du støder på nogle hårde kanter. Desuden følger der nogle dejlige og bløde hynder med, som ikke kun øger komforten, men også skaber en hyggelig stemning omkring stolens udseende.

Stolen hænger på et stativ, hvilket betyder, at den let kan fragtes rundt. Vil du derfor gerne have den stående uden for om sommeren, så du kan nyde det dejlige sommervejr, så er det blot at flytte den derud. På samme måde kan du let og hurtigt flytte den inden for om vinteren, så den ikke står ude i vind og vejr og tager skade.

Stativet til hængestolen er lavet af metal, som kommer i en antracitgrå farve. Selve stolen er lavet af Nonwood i et flettet design, som har en flot naturfarve. Hynderne, som følger med, kommer i en flot grå farve, der er med til at fuldende stolens fremtoning og den fede kontrast blandt de forskellige farver.

Det er en stol, som kun har plads til en tid og derfor fungerer rigtig godt til, når du har brug for en stund alene. Den måler 192 cm i højde, 70 cm i bredde og 90 cm i dybde.

Mål: H192 x B70 x D90 cm

Materiale: Metal og Nonwood/Polyrattan

Farve: Antracitgrå, natur og grå

Oval hængestol i Antracitgrå

Denne ovale hængestol fra Coop har et look, som passer godt både inden for og uden for. Det er en hængestol, som sidder fast på et stativ og let kan flyttes rundt alt efter behov. Den har nogle flotte farver i blandt andet antracitgrå, som passer godt til en moderne indretning. Stolen giver kun plads til en person, men har en stærk holdeevne, der gør, at du kan føle dig helt tryg, når du læner dig tilbage for at slappe lidt af. Det er den perfekte mulighed for at få lidt alene tid og koble af fra resten af verden.

Hvis du gerne vil have dit eget lille hjørne, hvor du kan slappe af efter en lang dag på arbejde, hvor du er omkring folk hele tiden, så er denne hængestol en perfekt løsning. Fordi den er fæstnet til et stativ, kan du let rykke den uden for om sommeren, så du kan nyde solens stråler, mens du slapper af. Det er også let at rykke den inden for igen om vinteren, når det bliver for koldt til at sidde ude. Desuden tåler materialet heller ikke hård vind og vejr, hvilket betyder, at du helst skal rykke den inden for om vinteren, hvis du vil holde den i god stand.

Denne hængestol har en rigtig stærk bæreevne og kan holde helt op til 120 kilo, så du altid kan føle dig tryg og godt tilpas, når du smider dig ned i stolen efter en hård dag. Den har en bredde på 70 cm, en højde på 192 cm og en dybde på 90 cm.

Mål: H192 x B70 x D90 cm

Materiale: Metal og polyrattan

Farve: Antracitgrå, grå og beige

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar