Alle har i Danmark brug for en lovpligtig postkasse. Det er lige meget, om du bor i en lejlighed eller i et hus, så er en postkasse en uundværlig genstand at have. Selv om det umiddelbart ikke kan virke sådan, kan du faktisk købe postkasser med mange forskellige funktioner og egenskaber i vidt forskellige designs. De behøver bestemt ikke at være kedelige og intetsigende at have monteret foran dit hjem. Fælles for alle postkasser er, at de kan tage imod din post, men med den rette kasse til din post kan du virkelig signalere, hvem du og din familie er. Du kan sagtens købe de mere klassiske og billigere modeller, men du kan også investere mere og købe en postkasse, der matcher dig og din familie. Valget er helt op til dig, og det kommer an på, hvad du ønsker dig i en postkasse. Uanset hvad er det en god ide at overveje på forhånd, hvad du leder efter. Det gælder også, hvis du gerne vil have en mere speciel postkasse med kamera eller måske en postkasse, hvor der kan installeres en alarm.

I artiklen her har vi samlet 10 flotte og meget forskellige postkasser, som du kan læse mere om og lade dig inspirere af inden et eventuelt køb.

MEFA Tower 480 Oak pakkepostkasse i dybsort med Rukolås – den rummelige postkasse

Set på frishop.dk.

Mangler du en postkasse, der kan indeholde lidt mere post end normalt? Eller får du og din familie tit pakker sendt hjem til jer? Den sorte MEFA Tower 480 Oak pakkepostkasse i dybsort med Rukolås er en rummelig og meget funktionel postkasse. Her kan du både have større pakker, aviser, reklamer og breve liggende uden problemer. Den har et særskilt pakkeindkast på 38 x 320 mm, der gør, at den kan opbevare mange breve. Pakkeindkastet derimod er 280 x 380 x 210 mm, så pakkerne nemt kan afleveres her end foran hoveddøren eller ved posthuset, hvis du ikke er hjemme til at tage imod dem.

Denne postkasse til pakker har desuden den smarte fordel, at mellembunden mellem de særskilte rum kan fjernes. På den måde kan kassen rumme mere. Det er en fordel, hvis du venter en større pakke eller er på ferie med familien i længere tid. Postkassen kommer desuden med en Rukolås og måler 101 x 421 x 344 mm, hvoraf 62 liter udgør postkapaciteten. Der kan dermed være meget post, uden at brevene begynder at stikke ud af åbningen.

Denne store kasse er altså super praktisk, hvis du tit forventer pakker eller rejser meget, hvorved du ikke kan tømme den så tit. Med denne her er du sikker på, at al din post kan være der og ikke bliver placeret andre steder. Du kan finde kassen på frishop.dk.

Detaljer:

 • Mærke: MEFA
 • Mål: 101 x 42,10 x 34,40 cm
 • Materialer: pulverlakeret galvaniseret stål
 • Farve: dybsort

Se pris på MEFA Tower 480 Oak pakkepostkasse i dybsort med Rukolås hos Frishop

Renz Basic 701 postkasseanlæg i basaltgrå struktur 5 rum uden lås – få en postkasse til lejligheden

Set på frishop.dk.

Postkasser er som sagt ikke bare postkasser. De kan fås i mange varianter og med forskellige egenskaber. Men faktisk kan du også få en postkasse med flere rum. Det er for eksempel tilfældet med Renz Basic 701 postkasseanlæg i basaltgrå struktur 5 rum uden lås. Anlægget er nemt at montere og kan holde til lidt af hvert med sin gode kvalitet.

Denne postkasse har 5 rum, hvilket gør, at den kan bruges til både private og til lejligheder eller andre boligkomplekser. De mange rum gør, at postkassen er velegnet at hænge op i opgange. Disse systempostkasser kan nemlig sættes sammen alt efter, hvor mange der er behov for i boligforeningen eller lejlighedskomplekset. Det er super nemt og praktisk. På den måde kan alle i opgangen havde deres egen lille postkasse uden lås.

Postkassen kan fås i både grå og hvid, og den kan monteres på både væg, stander eller ligefrem blive bygget ind i væggen. Mulighederne er mange, så du eller I kan finde den rette løsning. Uanset hvad du vælger, er kassen fremstillet i rustfrit stål og pulverlakeret galvaniseret stål med en blank overflade, så du kan få glæde af den i mange år fremover. Den lange holdbarhedstid er desuden en stor fordel, hvis postkassen netop skal bruges til en opgang. På den måde skal den ikke skiftes særlig tit. Du kan finde denne postkasse hos frishop.dk, hvor du også kan være heldig at nå et fordelagtigt postkasse tilbud og spare lidt.

Detaljer:

 • Rum: 5
 • Mål: 81,3 x 40,7 x 30
 • Materialer: pulverlakeret galvaniseret stål og rustfrit stål
 • Farve: grå og hvid

Se pris på Renz Basic 701 postkasseanlæg hos Frishop

MEFA postkasse Retro 330 x 550 x 170 mm sort struktur 620100R – en stilren postkasse

Set på 10-4.dk

Selv om det er lovpligtigt at have en postkasse i Danmark, kan det være meget forskelligt, hvilke behov og ønsker der kan være til den. For nogle mennesker er rummelighed den afgørende faktor, imens andre kan bruge tid på at finde den rette kasse med det helt rigtige design. Med MEFA postkasse Retro får du en flot postkasse i et stilrent, enkelt og retro design. Postkassen er sort, og den kan monteres både på væg eller på en stander. Det giver dig flere muligheder, når du skal finde ud af, hvor på dit hus postkassen passer allerbedst.

Postkassen her er med lås, hvor Rukolåsen diskret er skjult under kappen. Derudover kan den indeholde helt op til 12 liter post med sine mål på: 54 x 31,5 x 15,5 cm. Det er dermed en forholdsvis rummelig postkasse, der kan imødekomme de fleste familiers behov.

Materialet er pulverlakeret galvaniseret stål, hvilket betyder, at postkassen sagtens kan stå udenfor i mange år uden at tage skade af det danske og til tider meget skiftende vejr. Det er en god fordel, eftersom det ikke nødvendigvis er sjovt at skulle købe en ny kasse hele tiden. Med denne MEFA postkasse Retro 330 x 550 x 170 mm sort struktur 620100R, som kan fås på 10-4.dk, får du en funktionel postkasse i flotte og retro klæder.

Detaljer:

 • Mærke: MEFA
 • Mål: 54 x 31,5 x 15,5 cm
 • Materialer: pulverlakeret galvaniseret stål
 • Farve: dybsort

Se pris på MEFA postkasse Retro hos 10-4.dk

Allux postkasse – 6000 – Sort/stål – få en postkasse med stander

Set på Coop.dk.

Hvis du ønsker dig en mere stilren og samtidig klassisk postkasse, så kan du med fordel vælge Allux 6000SR postkasse med stander. Her får du en rummelig og robust kasse i et flot sort design og med rustfrit stål. Uanset hvilken stil du eller dit hus har, vil du helt sikkert opleve, at denne postkasse passer fint ind.

Brevklappen er fremstillet i rustfrit stål og matcher det sorte helt perfekt. Derudover har postkassen en Rukolås, fjederbelastet indkast og er lavet i galvaniseret stål. Det gør kassen meget robust og i stand til at kunne stå udenfor uanset vejret. Selve brevindkastet måler 3 x 32 cm og lukker af sig selv, efter brevet er kommet i. Postkassen som helhed måler derimod 48,5 x 34,5 x 17 cm. Den er derfor egnet til at kunne klare de fleste familiers behov, samtidig med at den netop ser flot ud i langt de fleste families indkørsel.

Hos coop.dk kan du finde lige netop den her postkasse fra Allux.

Detaljer:

 • Mærke: Allux
 • Mål: 48,5 x 34,5 x 17 cm
 • Materialer: galvaniseret stål
 • Farve: sort og rustfri stål

Se pris på Allux postkasse – 6000 – Sort/stål hos Coop

Allux postkasse – 7000 – Sort/kobber – skil dig ud fra naboerne med en unik postkasse

Set på Coop.dk.

Ligesom forrige postkasse i denne artikel, er denne kasse også fra Allux og kan findes på coop.dk. Den har et unikt design med sine farver: sort og kobber. Vil du derfor gerne skille dig lidt ud fra dine naboer på vejen, er det her helt sikkert en postkasse, der er værd at overveje nærmere.

Det er en elegant postkasse af modellen 700SK, og den er lavet i galvaniseret stål. Valget af materiale betyder, at du ikke skal bekymre dig om at vedligeholde den hele tiden, ligesom at postkassen er meget hårdfør. Det har den klare fordel, at den kan stå udenfor i alt slags vejr uden at gå til inden for de første mange år. Derudover har postkassen to rum. Det ene rum er aflåst med en Rukolås og er stort nok til at indeholde breve. Det andet rum derimod er lidt større og ikke aflåst. Det har den betydning, at rummet snildt kan bruges til aviser, reklamer og mindre pakker, og at postbuddet kan komme ordentligt til med den fyldigere del af din post. Det gør med andre ord postkassen til en meget funktionel kasse.

Allux 7000 postkasse er en postkasse, der måler 51 x 32 x 19,5 cm. Heraf er brevindkastet målt til at være 3 x 29,2 cm, imens målene på pakkeindkastet er 10 x 29 x 22. Hvis du overvejer at købe denne postkasse, skal du dog være opmærksom på, at standeren skal købes ved siden af.

Detaljer:

 • Mærke: Allux
 • Mål: 51 x 32 x 19,5 cm
 • Materialer: galvaniseret stål og kobber
 • Farve: sort og kobber

Se pris på Allux postkasse – 7000 – Sort/kobber hos Coop

Habo Classic Postkasse Rød 330 x 270 x 130 mm – få den helt traditionelle røde postkasse

Set på Frishop.dk.

Vi har alle sammen brug for en postkasse ved vores hjem. Selv om det er en nødvendighed og lovpligtigt, er det dog vigtigt at vælge den helt rigtige kasse. Du kan i dag finde mange modeller med forskellige designs og egenskaber. Fordi postkassen er noget af det første, andre mennesker ser ved dit hjem, er det vigtigt, at du finder den helt rigtige for dig. Nogle mennesker går efter det klassiske design, imens andre går efter det mere retro eller unikke udtryk. Hvis du er glad for det helt klassiske, men samtidig ikke ønsker en postkasse i hvid eller sort, kan denne postkasse fra Habo være det helt rigtige valg. Her får du en postkasse med smæk på den røde farve, og så bliver en rød postkasse vist ikke mere traditionel. Med den tager du i hvert fald ikke fejl af din kasse på vejen, og så ser den super flot ud foran dit hjem.

Habo Classic Postkasse Rød måler 330 x 270 x 130 mm og har en brevåbning på 250 x 30 mm. Ud over at kunne indeholde en del post, er den også fremstillet i pulverlakerede aluzinkplade. Den kan dermed holde i mange år fremover, og så er den designet til at kunne hænge på væggen. Du behøver derfor ikke at investere i en stander til den. Derudover leveres den med to nøgler, men du kan også sagtens bruge postkassen uden at låse den.

Hvis du gerne vil have en helt traditionel postkasse, der samtidig adskiller sig fra andre på vejen, er en rød postkasse et super godt bud. Du kan finde denne postkasse på frishop.dk, hvor den er et billigere alternativ til andre modeller og stor nok til de flestes behov.

Detaljer:

 • Mærke: Habo
 • Mål: 33 x 27 x 13 cm
 • Materialer: pulverlakerede aluzinkplade og aluminium
 • Farve: rød

Se pris på Habo Classic Postkasse Rød hos Frishop

MEFA postkasse 35 (150) Bosca 270 x 360 mm grøn 150310 – skej ud med en grøn postkasse

Set på 10-4.dk.

For mange er en postkasse en praktisk ting, som alle husholdninger skal have i Danmark. Her afleverer postbuddet din post, hvorefter du kan hente den. Ganske enkelt. Men postkasser er mere end det. Den hænger eller er monteret på en stander lige foran dit hjem. Det er noget af det første, andre lægger mærke til. Derfor bør du også overveje, om din postkasse afspejler din og din families personlighed. Hvis du er glad for farver og for at skille dig ud, kan det måske blive for kedeligt med en helt almindelig hvid eller sort postkasse. Du kan have brug for mere gang i den. Det kan du få med denne MEFA postkasse fra 10-4.dk, der har en flot grangrøn og blank farve. Med den viser du, at du har tænkt over dit valg, og du viser din og din families stil frem – uden at skulle betale en bondegård.

Postkassen er en enkel model, hvor en overdel af lukket over åbningen. Den er fremstillet i galvaniseret stål, så du kan få glæde af den i lang tid fremover. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du skal have en ny postkasse igen om nogle få år. Den måler 34 x 26,5 x 13,5 cm og har en lille sikkerhedslås. Den kan derfor sagtens klare en almindelig husholdnings behov, da den har en volumen på 12 l. Den lille sikkerhedslås sidder diskret, så den ikke ødelægger designet, og samtidig kan ingen andre komme i kassen. På den måde skal du heller ikke bekymre dig, hvis der går nogle dage eller uger, hvor du ikke har mulighed for at tømme den. Det kan være meget praktisk, hvis du for eksempel er på ferie.

Detaljer:

 • Mærke: MEFA
 • Mål: 34 x 26,5 x 13,5 cm
 • Materialer: malet galvaniseret stål
 • Farve: blank og grangrøn

Se pris på MEFA postkasse 35 hos 10-4.dk.

Allux Bjørn Postkasse – Sort – har du brug for en postkasse med lys?

Set på Frishop.dk

Har du brug for en postkasse, der er robust og stor nok til at kunne klare det meste post – både breve, aviser, reklamer og pakker? Og vil du gerne kunne se ekstra godt, når du henter posten? Især i vintermånederne, når du kommer sent hjem fra arbejde, kan det være besværligt at hente dagens post og samtidig se ordentligt. Det problem kan du løse ved at investere i Allux Bjørn Postkasse fra wupti.com. Her får du en klassisk sort postkasse, der kan holde til lidt af hvert. Den er fremstillet i pulverlakeret galvaniseret stål, der gør den ganske egnet til at stå udenfor i din indkørsel.

Postkassen her har desuden en Rukolås, så du ikke skal bekymre dig om nysgerrige hænder, der graver igennem din private post. Derudover har kassen den smarte funktion, at den har LED lysindstilling af tid og skumring. Du får altså en postkasse med LED lys, så du i aftentimerne nemmere kan se, hvad postbuddet er kommet med. Det er smart, da kassen med sine mål på 400 x 1100 x 365 mm er en af de større. Med LED lys skal du ikke famle dig frem, men kan nemt snuppe dagens post på vej ind i huset.

Den store størrelse gør også, at der både er plads til breve, reklamer, aviser og større pakker i kassen. Du skal derfor ikke farer på posthuset i tide og utide, hvis du ofte får tilsendt pakker.

Detaljer:

 • Mærke: Allux Bjørn
 • Mål: 400 x 1100 x 365 mm
 • Materialer: galvaniseret stål
 • Farve: sort

Se pris på Allux Bjørn Postkasse – Sort hos Frishop

Allux LT 150 postkasse, hvid – den enkle postkasse

Set på Frishop.dk

Du kan i dag finde rigtig mange forskellige slags postkasse. Det kan faktisk være lidt af en jungle at udvælge den rigtige, og måske går du bare ikke så meget op i postkasser? Det kan også være, at du kun skal bruge en midlertidig eller en postkasse til erhverv og ikke hjem til din private adresse? Hvis du leder efter en enkel postkasse kan denne Allux LT 150 postkasse i hvid være det rigtige valg. Den er simpel i sit design med et firkantet og glat udseende, men den er samtidig også meget robust. Dens design gør, at du nemt kan placere flere postkasse ved siden af hinanden, hvorfor den kan være et ideel valg til en arbejdsplads. Det gælder specielt, hvis der er flere virksomheder, der deler den samme arbejdsplads.

Postkassen måler 33 x 39 x 15 cm og har et fjederbelastet brevindkast. Det betyder, at den selv lukker i efter brevet. Den har desuden også fået en galvaniseret overfladebehandling, hvormed den kan stå udenfor i mange år fremover og i alt slags vejr. Postkassen kan fås hos moreland.dk, og du får med den her et billigt alternativ til de dyrere postkasser. Hvis den hvide farve dog bliver lidt for klassisk, kan du også vælge at pynte den med mere personlige klistermærker eller postkasse stickers. Det kan være en god ide, hvis du gerne vil have lidt mere spræl og en postkasse med motiv.

Detaljer:

 • Mærke: Allux
 • Mål: 33 x 39 x 15 cm
 • Materialer: galvaniseret stål
 • Farve: hvid

Se pris på Allux LT 150 postkasse hos Frishop

MEFA postkasse 630 Wave 315 x 540 x 155 mm sort/rustfri 630100 ruko-lås – den moderne klassiske postkasse

Set på 10-4.dk

Siden postkasse fås i diverse og forskellige designs og varianter, kan det være svært at vælge. Med denne postkasse fra MEFA er du dog helt sikker på at få en kasse i et enkelt, moderne og samtidig klassisk design. Farven på denne kasse er dybsort, men den har den flotte bølge i rustfrit stål hen over overfladen, så postkassen får lidt mere liv og et specielt udtryk. Til postkassen her kan du både montere en stander, et navneskilt og en lampe. På den måde kan du personliggøre postkassen og gøre den mere praktisk om aftenen. Det kan nemlig være dybt frustrerende at skulle hente sin post i mørke og famle sig frem i blinde efter brevene og reklamerne. Selv om den kan monteres på en stander, kan du også vælge at montere den på en væg. Uanset om du bor i en lejlighed eller i et hus vil denne postkasse helt sikker passe godt ind. Det gælder også, hvad enten du bor i en gul eller rød bolig.

Ud over det smukke design får du også en postkasse, der er fremstillet i pulverlakeret galvaniseret stål. Den kan derfor nemt holde til at stå udenfor i det danske og til tider svingende vejr, uden at den går i stykker eller ruster og bliver grim.

Postkassen måler 315 x 540 x 155 mm, har et brevkast på 37 x 265 mm og en postkapacitet på 17 l. Du kan derfor være sikker på, at al din post nok skal kunne være der. Det gælder også, hvis du er på ferie. Samtidig har den en Rukolås, der nemt og bekvemt kan omstilles til din hoveddørsnøgle.

Denne tidløse postkasse, der hurtigt er blevet en moderne klassiker i postkasseverden, kan fås hos 10-4.dk.

Detaljer:

 • Mærke: MEFA
 • Mål: 315 x 540 x 155 mm
 • Materialer: pulverlakeret galvaniseret stål
 • Farve: sort og med en bølge i rustfrit stål

Se pris på MEFA postkasse 630 hos 10-4.dk

Læs også vores artikel, og få inspiration til at købe nye trækasser til opbevaring.

Læs også: gryde test bedste gryder kasseroller

Se vores artikel om: Find det bedste skoskab til dit hjem

Læs også: Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment