En smal opvaskemaskine har en bredde på kun 45 centimeter. Den er derfor velegnet til det lille køkken, og på trods af den ringe størrelse er der alligevel plads til 9-10 kuverter i alt. Du kan desuden spare mange penge ved at købe den smalle opvaskemaskine på nettet, hvor udvalget normalt er større end i butikkerne.

Vi har undersøgt testresultater og anmeldelser, og giver i denne artikel overblik over de 8 bedste smalle opvaskemaskiner netop nu.

Opsummering – her er de bedste smalle opvaskemaskiner

Herunder har vi samlet de smalle opvaskemaskiner, som vi mener er bedst ud fra egenskaber og brugeranmeldelser.

Siemens SR65ZX23ME – kompakt opvaskemaskine med WiFi og HomeConnect-funktion


Siemens SR65ZX23MESiemens er kendt for innovation og design, og SR65ZX23ME-modellen er ingen undtagelse. Selvom det er en smal opvaskemaskine, kan den rumme overraskende meget service. Blandt andet grundet den separate bestikbakke, der betyder, at det ikke optager mere plads end højst nødvendigt i maskinen.

Den er simpel at betjene med den smarte HomeConnect funktion, så den kan styres via Wi-Fi, og du kan justere højden af kurven efter behov. En opvaskemaskine der er lille i størrelsen, men stor hvad angår kvalitet.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Funktionel kvalitet

Maskinen har en lang række smarte og innovative funktioner, som gør den pengene værd, hvis man er på udkig efter en opvaskemaskine af høj kvalitet. Den har AquaStop, emotionLight, Homeconnect, timeLight, VarioSpeed Plus og Zeolit. Zeolit giver et skånsomt og effektivt tørreresultat, hvor maskinen kan absorbere fugt og omdanne det til varme. TimeLight er overblik over programmets resttid via lys på gulvet, og emotionLight giver den optimale belysning inde i opvaskemaskinen, så du klart og tydeligt kan se dit service. VarioSpeed er turbofunktionen, når du har behov for rent bestik og tallerkener, og det skal gå ekstra hurtigt.

Siemens SR65ZX23ME vs. markedet

Siemens SR65ZX23ME er i et højere prisklasse i forhold til andre modeller på markedet, men med god grund. Den lange række af smarte og innovative funktioner gør, at den sparer dig endnu mere tid i hverdagen, hvilket netop er den luksus en opvaskemaskine bør. Er du en større maskine anbefales det dog at vælge en almindelig størrelse, da dens, selvom den har luksustendenser, stadig kun har kapacitet til ca. 10 standardkuverter. Selvom maskinen er i den dyre ende, både i forhold til andre Siemens modeller, men også i forhold til resten af markedet, så får du med denne model den kvalitet du betaler for.

Fordele

 • Hurtig vasketid
 • Justerbar højde af kurv
 • Innovativ og attraktiv belysning
 • Fjernbetjening
Ulemper

 • Højere prisklasse
 • Ikke velegnet til større familier

Specifikationer:

 • Højde: 82 cm
 • Dybde: 55 cm
 • Bredde: 45 cm
 • Energiklasse: C
 • Wi-Fi-styring
 • Lydniveau: 43
 • Antal standardkuverter: 10
 • Skuffe til bestiksortering
 • Fuldintegreret

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Electrolux ESF4511LOW – smal opvaskemaskine med lufttørring


 • Gode anmeldelser

Electrolux ESF4511LOW er måske ikke blandt de mest støjsvage smalle opvaskemaskiner på markedet, men den får alligevel masser af ros blandt køberne. Det nævnes blandt andet at den er nem at anvende, og så er den effektiv. En af dens største fordele er AirDry-funktionen, der automatisk åbner lågen under tørringen. Det betyder at dit service får lov at lufttørre, hvilket nedsætter elregningen og effektiviserer tørringen. Opvaskemaskinen har da også tørreevne A, hvilket er det bedste der kan opnås. Med plads til 9 kuverter og et fornuftigt prisniveau er denne smalle opvaskemaskine et ideelt valg til dig der ønsker en kombination af lav pris og høj funktionalitet.

Om: Electrolux ESF4511LOW er en smal A+ opvaskemaskine til underbygning. Den skal således installeres under en bordplade. Til forskel fra andre smalle opvaskemaskiner har den AirDry-funktion, hvilket betyder at lågen åbnes for at færdiggøre tørringen.

Opvaskemaskinen er klassisk indrettet, hvilket betyder at du har en underkurv med bestikkurv, samt en overkurv med ekstra hylder i hver side til kopper. Disse ekstra hylder fungerer desuden som holdere til eksempelvis vinglas, og kan desuden bruges til placering af alt fra små skåle til grydeskeer og lignende.

Bredden af opvaskemaskinen er selvfølgelig på under 45 centimeter, og for denne model er den på 44,6 centimeter. Du finder 6 indbyggede programmer, og derudover har du 3 tilvalgsfuntioner: MyFavorite, TimeManager og XtraDry.

Støjniveauet for denne smalle opvaskemaskine er på 49 decibel, hvilket er i den absolut høje ende. Ifølge køberne er dette niveau dog acceptabelt, og opvaskemaskinen opfattes ikke som støjende.

Specifikationer:

 • Energiklasse: C
 • Tørreevne: A
 • Lydniveau: 49 dB
 • Antal kuverter: 9
 • Timerfunktion: Ja, 1-24 timer
 • Energiforbrug, årligt: 222 kWh
 • Vandforbrug, årligt: 2775 liter

Bosch SPE66TX05E Integreret – energibesparende og hurtigtørrende opvaskemaskine


Bosch SPE66TX05E

Denne integrerede opvaskemaskine er med sit antal af kuverter god til en familie med 1-2 børn, eller hvad der svarer til dette i din daglige husholdning. Med sin kapacitet på 10 kuverter burde der være rigeligt med plads til at få ordnet opvasken i hverdagen.

Denne model fra Bosch er en maskine, som ikke gør meget opmærksom på sig selv, hvilket er en fordel, når det kommer til opvaskemaskiner. Lydniveauet ligger helt nede på 44 dB, hvilket gør det muligt at føre en helt normal samtale ved siden af apparatet uden problemer. Energiklassen er desuden A, altså den bedst mulige, hvilket både er en fordel for miljøet og for din pengepung, da vaskemaskinen ikke er nogen massiv energisluger.

Denne Bosch-model besidder også mange smarte og avancerede features, som kan gøre hverdagen med din opvaskemaskine nem og bekvem. Du finder bl.a. en såkaldt mængdesensor i apparatet. Denne teknologi bruges til at holde øje med vandniveauet i maskinen, samt hvor mange tallerkener, bestik, glas osv. du har lagt i maskinen. Maskinen kan da regulere vandforbruget, alt efter hvor stor opvasken estimeres at være. Dette er en feature, der kan mærkes på vandregningen.

En anden smart features ved maskinen er den såkaldte Zeolith-tørreteknologi. Som bekendt er hele ideen med opvaskemaskinen, at den skal gøre hverdagen nemmere, og det er netop tanken her. Zeolith kan i denne maskine optage fugten og omdanne den til varm luft, der kan bruges til at tørre opvasken for dig – denne facilitet virker selv over for plastiktallerkener og lign. Du behøver altså med denne maskine ikke at bruge  krudt på selv at gå opvasken igennem med et viskestykke for at sikre dig, at dine tallerkener mv. rent faktisk er tørre. Maskinen kan med sine mange avancerede features gøre dette arbejde for dig.

SIEMENS SN636X01KE – Opvaskemaskine med autoprogram og kun 46 Db


SIEMENS SN636X01KE

 • 4,4/5 stjerner hos sammenligningstjenesten Pricerunner
 • 4,6/5 stjerne hos Amazon
 • 4,6/ stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte

Denne opvaskemaskine får gode anmeldelser hos forbrugerne. Den er #9 i kategorien hos Pricerunner, imens den får 4,6/5 stjerner hos Amazon. Derfor anbefaler vi denne opvaskemaskine.

Om:

Denne opvaskemaskine har plads til 13 standardkuverter. Du kan bruge et varioSpeed Plus program, der gør din opvaske- og tørretid kortere med op til 66%. Her vil resultatet stadig være skinnende. Den har et infoLight, som lyser med blåt lys ned på gulvet. Hermed kan du se, når programmet er i gang, fordi det slukker, når opvasken er færdig. 

Den kommer med varioFlex kurve og en varioDrawer topkurv. Det gør det nemt og fleksibelt at fylde opvaskemaskinen med de innovative kurve fra Siemens. I topkurven er der et ekstra fyldningsniveau til dit bestik, køkkenredskaber og andre småting. 

Desuden er det nemt at regne ud, hvornår opvaskemaskinen mangler både salt og afspændingsmiddel, fordi der er en elektronisk indikator for manglen af begge dele. Desuden er opvaskemaskinen stille på grund af motorteknologien. Den er også meget energibesparende. 

Udvalgte fordele:

 • Forkorter opvaske- og tørretid med 66%
 • Kommer med innovative kurve fra Siemens
 • InfoLight, der lyser, når opvaskeren er i gang

SIEMENS SN636X01KE vs. markedet:

Denne opvaskemaskine kan fås til ca. kr. 3.700. Opvaskemaskiner fra mærket Siemens fås i prisklassen ca. kr. 2.000 – til 15.000. Derfor er den faktisk blandt nogle af de billigere opvaskemaskiner på markedet fra Siemens.

Denne opvaskemaskine klarer sig desuden godt i test, hvor den bl.a. får 4,6/5 stjerner hos det tyske testmagasin Testberichte. Den kommer også med mange uundværlige og innovative funktioner.

Udvalgte specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Tørreevne: A
 • Lydniveau: 46 dB
 • Antal kuverter: 13
 • Timerfunktion: Ja, 1-24 timer
 • Energiforbrug, årligt: 262 kWh
 • Vandforbrug, årligt: 2.660 liter

 

Siemens SR435W01MS


Bemærk: Da produkt-x er udgået af produktion, viser vi her priserne for produkt-y, der er en nyere og forbedret version. Produktteksten omhandler dog stadig produkt x

 • Gode anmeldelser

Denne smalle Siemens opvaskemaskine er identisk med en tidligere testvinder (SR46M280SK), og således vurderes kvaliteten også at være tilsvarende god. Den har i skrivende stund fået enkelte anmeldelser fra køberne på tværs af forskellige netbutikker, og de er overvejende positive. Blandt andet oplever flere købere at den er effektiv, støjsvag og brugervenlig, hvilket er typiske kvaliteter hos Siemens.

Om: Siemens SR435W01MS er en smal opvaskemaskine til underbygning. Den er placeret i næstbedste energiklasse, B, og har således et årligt energiforbrug på 211 kWh samt et årligt vandforbrug på 2660 liter.

Denne smalle opvaskemaskine på 45 centimeter er indrettet med en bestikbakke øverst, samt fleksibel over- og underkurv. Det betyder at pladsen kan tilpasses efter behov, så du kan få plads til både større tallerkener og små skåle.

Der er i alt 5 programmer i denne smalle opvaskemaskine: Intensiv 70 grader, Auto 45-65 grader, Øko 50 grader, Ekstra stille 50 grader og Forskyl. Derudover har den hele 3 tillægsfunktioner, som kan aktiveres efter behov: varioSpeed Plus til tidsoptimering, intensivZone til kraftigere skyl af underkurven og hygiejnePlus som skruer vasketemperaturen op til 70 grader i cirka 10 minutter under skylning.

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Tørreevne: A
 • Lydniveau: 46 dB
 • Antal kuverter: 10
 • Timerfunktion: Ja, 1-24 timer
 • Energiforbrug, årligt: 211 kWh
 • Vandforbrug, årligt: 2660 liter

Siemens SR656X04TE


Bemærk: Da produkt-x er udgået af produktion, viser vi her priserne for produkt-y, der er en nyere og forbedret version. Produktteksten omhandler dog stadig produkt x

 • Gode anmeldelser

Siemens SR656X04TE er en energivenlig A opvaskemaskine, som på trods af den smalle konstruktion rummer hele 10 kuverter. Den får ros af enkelte købere, og dens indretning samt design er moderne med alle nødvendige funktioner.

Om: Den smalle opvaskemaskine vurderes at være en af de bedste integrerbare modeller netop nu, da den også er både støjsvag og smart. Støjniveauet er nemlig på små 44 decibel, og maskinen har timeLight som projekterer status for det valgte program ned på gulvet.

Opvaskemaskinen er indrettet med en bestikbakke øverst, samt over- og underkurv med justerbare rækker. Det betyder at dit bestik ligger nydeligt på række, mens begge kurve kan justeres på forskellige måder så der både kan vaskes stort og småt.

Da den befinder sig helt oppe i den bedste energiklasse, A, bruger den kun 188 kWh om året. Det årlige vandforbrug er desuden på 2.660 liter, hvilket er i den lave ende. Herudover har den tørreevne A, således at dit bestik og dine tallerkener er helt tørre efter hver vask.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Tørreevne: A
 • Lydniveau: 44 dB
 • Antal kuverter: 10
 • Timerfunktion: Ja, 1-24 timer
 • Energiforbrug, årligt: 188 kWh
 • Vandforbrug, årligt: 2660 liter

Siemens SR456S00TS


 • Gode anmeldelser

Ønsker du en smal opvaskemaskine i rustfrit stål, som ikke må være alt for dyr? Siemens SR456S00TS er det perfekte valg. Den har et flot design i rustfrit stål, som passer godt ind i de moderne og stilrene køkkener, og så får den generelt ros af køberne i flere uafhængige netbutikker. Blandt andet roses den for at være yderst effektiv, støjsvag og brugervenlig, hvilket er nyttige egenskaber i såvel weekenden som i den travle hverdag.

Om: Siemens SR456S00TS er en smal opvaskemaskine med en front af rustfrit stål. Den skal underbygges, hvilket betyder at den skal ind under bordpladen i en fri 45-centimeters sektion.

Denne smalle opvaskemaskine befinder sig i bedste energiklasse, A, hvilket betyder at energiforbruget er lavt. Derudover har den også tørreevne A og et lavt støjniveau på 44 decibel, hvilket er en smule lavere end gennemsnittet for smalle opvaskemaskiner.

Opvaskemaskinen er indrettet med underkurv, overkurv samt bestikbakke. Det giver plads til i alt 10 kuverter, og du kan selv justere pladsen efter behov. Den har desuden 6 programmer: Intensiv 70 grader, Auto 45-65 grader, Øko 50 grader, Super 60 grader, Glas 40 grader og Forskyl. Derudover har den også 3 tillægsfunktioner: varioSpeed Plus, intensivZone og shine&Dry.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Tørreevne: A
 • Lydniveau: 44 dB
 • Antal kuverter: 10
 • Timerfunktion: Ja, 1-24 timer
 • Energiforbrug, årligt: 188 kWh
 • Vandforbrug, årligt: 2660 liter

Bosch SPU25CW00S


 • Gode anmeldelser

Denne smalle Bosch opvaskemaskine med en bredde på 45 centimeter er perfekt til dig der efterspørger samme funktionalitet som i en almindelig opvaskemaskine. Den har digitalt display, mulighed for udskudt start, lavt energiforbrug og så får en tilsvarende model (SPU40E42SK) en god placering i Råd & Röns opvaskemaskine test.

Den har plads til 9 kuverter på trods af den smalle konstruktion, og så har den tørreevne A, hvilket er perfekt når der skal tørres plastbøtter og lignende.

Om: Med en smal opvaskemaskine som denne bliver det muligt at klare opvasken af en almindelig families forbrug af service i løbet af en dag. Kurvene er normeret til 9 kuverter i alt, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste.

Bosch SPU25CW00S er en smal opvaskemaskine på 45 centimeter til underbygning. Den tilsluttes direkte til koldtvandshanen, hvorfra den selv trækker og opvarmer vandet i rette mængde og temperatur. Den har digitalt display så du kan følge med i hvor langt opvaskemaskinen er i programmet, og så har den timer-funktion så du kan udskyde starten med op til 24 timer. På den måde kan du vaske op mens du er på arbejde, eller sætte maskinen til at vaske i løbet af natten. Den indbyggede AquaStop-sikring sørger for at der ikke opstår vandskader, og så er der mekanisk børnesikring i lågen.

Denne smalle opvaskemaskine har 5 programmer: Intensiv 70 grader, Auto 45-65 grader, Øko 50 grader, Glas 40 grader samt forskyl. Der kan desuden tilvælges VarioSpeed og ExtraDry, hvis du ønsker at køre et bestemt program igennem på kortere tid eller forlænge tørretiden. VarioSpeed forkorter nemlig programmets normale varighed, hvilket især er smart hvis maskinen ikke er helt fyldt op, og ExtraDry giver ekstra tørring.

Specifikationer:

 • Energiklasse: C
 • Tørreevne: A
 • Lydniveau: 46 dB
 • Antal kuverter: 9
 • Timerfunktion: Ja, 1-24 timer
 • Energiforbrug, årligt: 220 kWh
 • Vandforbrug, årligt: 2380 liter

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Forbrugerrådet Tænk (22. februar 2018)

Forbrugerrådet Tænk har i februar 2018 opdateret deres nyeste opvaskemaskine test, så den nu indeholder testresultater for 73 opvaskemaskiner. Deriblandt 4 smalle opvaskemaskiner, som er blevet testet efter samme faktorer. Der stilles som noget nyt højere krav til vaskeevnen, og opvaskemaskinerne er således blevet testet med flere forskellige madrester end tidligere. Testen kan således ikke sidestilles med resultater fra før 2017, men ældre testede modeller kan stadig være udmærkede.

I testen vurderes de enkelte opvaskemaskiner ud fra disse kriterier:

 • Vaske- og tørreevne 47,5 %
 • Vand- og elforbrug 20 %
 • Brugervenlighed og brugermanual 18 %
 • Støj 10 %
 • Tidsforbrug 2,5 %
 • Håndværksmæssig udførsel 2 %

I testen klarer flere af de smalle opvaskemaskiner på 45 centimeter sig godt, og en enkelt model placeres således i toppen med en meget positiv bedømmelse.

Hos Tænk kan du med et betalt medlemsskab dykke dybere i testresultaterne, og få detaljer omkring hver enkelt testet opvaskemaskine.

Råd & Rön (12. februar 2018)

Den svenske forbrugerorganisation, Råd & Rön, har i februar 2018 opdateret deres test af opvaskemaskiner, så den nu rummer en oversigt over 102 modeller. I denne test er kravene til vaskeevnen blevet skrappere, da de forventes at kunne vaske bedre og mere effektivt end førhen. Det betyder at testen ikke er direkte sammenlignelig med ældre tests, men tidligere testvindere er stadig gode køb.

I testen har der været fokus på følgende delkriterier:

 • Vaske- og tørreevne 50 %
 • Tidsforbrug 10 %
 • Miljø 10 %
 • Brugervenlighed 15 %
 • Støj 10 %
 • Kvalitetsindtryk 5 %

Vi erfarer endnu engang, at Bosch og Siemens lægger sig i toppen af skemaet med deres underbygningsmodeller. De klarer sig samlet set bedst, og er både energivenlige, effektive og billige. Enkelte smalle modeller fra henholdsvis Bosch og Siemens er ligeledes med helt i top.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Forbrugerrådet Tænk (maj 2016)

Forbrugerrådet Tænk har i januar 2016 opdateret deres test af opvaskemaskiner, så den nu rummer testresultater for 5 smalle opvaskemaskiner på 45 centimeter. Testen rummer i alt 65 modeller, og der er både tale om de almindelige til underbygning, integrerede modeller, smalle modeller og bordmodeller. Opvaskemaskinerne er i testskemaet delt op efter hvilken type de hører under.

De smalle opvaskemaskiner er testet efter følgende kriterier:

 • Vaske- og tørreevne 47,5 %
 • Vand- og elforbrug 20 %
 • Brugervenlighed og brugermanual 18 %
 • Støj 10 %
 • Tidsforbrug 2,5 %
 • Håndværksmæssig udførsel 2 %

I testen vurderes det, at tidsforbruget for alle opvaskemaskinerne er under middel eller dårlig. Anderledes ser det dog ud med det afgørende kriterier, som er vaske- og tørreevnen. Her klarer stort set alle opvaskemaskinerne sig acceptabelt eller godt, ligesom de fleste modeller er brugervenlige, støjsvage og har lavt forbrug af el og vand.

Du kan læse hele testen hos Tænk mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Råd & Rön (8. april 2016)

Den svenske testportal Råd & Rön opdaterede i januar 2016 deres store test af opvaskemaskiner. Der er i alt blevet testet 83 modeller i årene 2013, 2014, 2015 og 2016, og der er både tale om bordopvaskemaskiner, smalle opvaskemaskiner og almindelige opvaskemaskiner.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Vask- og tørring 47,5 %
 • Miljø 20 %
 • Håndtering 16 %
 • Støjniveau 10 %
 • Tidsforbrug 2,5 %
 • Kvalitetsindtryk 2 %
 • Brugsanvisning 2 %

Testen er foretaget af International Consumer Research & Testing (ICRT), og er således blevet til i samarbejde med blandt andet Forbrugerrådet Tænk.

I denne test har du mulighed for at sortere resultaterne alt efter om du ønsker at læse om bordopvaskemaskiner, almindelige opvaskemaskiner eller smalle opvaskemaskiner. Kigger du efter en smal opvaskemaskine, placeres både Siemens og Bosch i toppen af de testede maskiner, der alle får en god bedømmelse over middel.

Du kan læse hele testen hos Råd & Rön mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Stiftung Warentest (4. maj 2015)

Den tyske portal Stiftung Warentest har i april 2015 testet 62 forskellige opvaskemaskiner opvaskemaskiner. Her er der tale flere størrelser og typer, hvoraf de 12 af dem er smalle modeller. Der er primært fokus på modeller til integration bag en køkkenlåge.

Stiftung Warentest har i deres test af bl.a. smalle opvaskemaskiner haft særligt fokus på programmerne, og du kan herunder se hvilke kriterier der har vægtet højest i testen:

 • Øko program 20 %
 • Auto program 20 %
 • Hurtig program 20 %
 • Håndtering 20 %
 • Sikkerhed 10 %
 • Støj 10 %

De smalle opvaskemaskiner fra Bosch, Siemens og Miele klarer testprogrammerne godt. De har dog svært ved at vaske helt rent på hurtigprogrammet, der vurderes at være bedst til bestik og service, der i forvejen er blevet skyllet og ikke indeholder indtørret snavs og madrester. Støjniveau, brugervenlighed og energiforbrug vurderes ligeledes at være godt.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Måske kunne du også være interesseret i at læse Smalle opvaskemaskiner: Find den bedste

Læs også: Testoversigt: Her er de bedste opvasketabs på markedet og VVS installation af opvaskemaskine – pris, vejledning og professionel hjælp.

FAQ

Er smalle opvaskemaskiner gode?
Ja, smalle opvaskemaskiner kan bestemt være rigtig gode. Selvom de har en mindre størrelse end almindelige opvaskemaskiner, så påvirker det generelt ikke deres evne til at opvaske service. Dog er deres små størrelser ofte super praktiske, hvis du bor i et mindre hus eller lejlighed.
Hvor lang tid bør en opvaskemaskine holde?
Når du køber en ny opvaskemaskine, så kan du regne med, at maskinen kommer til at holde ca. seks til ti år, førend det igen er tid til at købe en ny. Dog varierer maskinens levetid også efter, hvilken kvalitet den er lavet i, og hvor ofte du bruger den.
Er det pengene værd at købe en opvaskemaskine på 48 cm?
Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en smal opvaskemaskine på 48 cm. Hvis du bor i en mindre lejlighed eller hus og er træt af at vaske op i hånden, så kan en smal opvaskemaskine være løsningen på dit problem med sin lille, praktiske størrelse.
Hvor meget vand forbruger en opvaskemaskine på 48 cm?
Det varierer fra model til model, hvor meget en smal opvaskemaskine på ca. 48 cm forbruger. Dog ligger vandforbruget sig i gennemsnit et sted mellem 2600 – 2800 liter vand om året. I forbruget spiller det naturligvis også en stor rolle, hvor ofte du har opvaskemaskinen tændt.

Denne side er anmeldt af: Laurits R. Frederiksen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar