Artiklen indeholder reklamelinks.

Barstole til køkkenet eller det lille hyggehjørne har længe været populært. De er ligeledes velegnede til hjemmebaren, på terrassen og alle andre steder, hvor stemningen skal være afslappet og uformel.

Vi har besøgt en række netbutikker og håndplukket 25 af de bedste barstole til alle behov lige nu. Se dem alle herunder og gå på opdagelse:

HAY Hee – minimalistisk barstol af stål

HAY Hee er en flot og yderst populær barstol, som er designet ud fra minimalistiske principper. Den passer således perfekt til den moderne nordiske indretning, hvor møblerne helst skal være lette og luftige.

Barstolen fra danske HAY er lavet af pulverlakeret stål, og den er konstrueret af tråde der er trukket så de udgør ben og sæde. Under barstolen er der monteret fødder af plastik, som beskytter gulvet og skåner lakeringen. Barstolen er desuden velegnet til brug på terrassen, og faktisk anvendes den rundt omkring på trendy barer og restauranter.

Læs også: Her er de flotteste barborde

HAY Hee fås i flere forskellige farver, og du kan se dem alle ved at klikke dig videre til forhandleren. Den fås desuden i 2 størrelser, så du enten kan bruge den under køkkenøen eller bag en bardisk.

 • Fås i farverne: Flere forskellige
 • Sædehøjde på 65 eller 75 cm
 • Stål

Se pris på HAY Hee barstolen hos Luxo Living

House Doctor Viggo – barstol af jern med sæde i læderlook

Viggo barstolen har et stilrent og let design, men med jernstellet og sædet i PU-læder har den dog også rustikke undertoner. House Doctor er da også bedst kendt for netop det rustikke og industrielle, og netop disse elementer optræder således ofte i deres møbler og indretningsartikler.

Barstolen fra House Doctor har skråtstillede ben, der skråner let ind mod midten af sædet. Fra midten af sædet knækker benene og drejer sig som en cirkel omkring sædet, hvilket giver et spændende udtryk. Under barstolen er der fodstøtte i to sider.

Sædet på denne barstol er i PU-læder, som bidrager til de rustikke og rå undertoner. Barstolen er velegnet til brug ved eksempelvis køkkenøen, da den måler 72 centimeter i højden. Den kan også anvendes som et dekorativt lille sidebord i entréen eller i stuen, hvorpå der eksempelvis kan placeres magasiner eller bøger.

 • Fås i farverne: Sort
 • Sædehøjde på 72 cm
 • Jern og PU-læder

Se pris på Viggo barstolen hos Luxo Living

&tradition Pavilion – barstol med træsæde og ryglæn

Pavilion er en smart og moderigtig barstol, som fås med sædehøjde i enten 65 eller 75 centimeter. Du kan således købe den til placering under køkkenøen, eller til placering var bardisken. Valget er dit.

Barstolen fra &tradition har et stel af sortlakeret stål, som med de slanke og minimalistiske linjer ikke gør meget væsen af sig. Det er således en flot og simpel barstol, der er velegnet til det minimalistisk indrettede hjem. På billedet ses den med sæde og ryglæn i formpresset egefiner, men den fås også i valnød eller sortlakeret eg.

Pavilion barstolen er perfekt til den stilrene indretning, men den går også fint sammen med en lidt mere rustik indretning hvor elementer af råt træ og beton fremtræder som bærende dele af det samlede udtryk.

 • Fås i farverne: Eg, sortlakeret eg eller valnød
 • Sædehøjde på 65 eller 75 cm
 • Stål og formpresset finer

Se pris på &tradition Pavilion barstolen hos Luxo Living

Muuto Loft – barstol af stål med sæde og ryglæn af finer

Muuto Loft er en flot barstol, som er designet af Thomas Bentzen. Den er en del af Muutos Loft-serie, som blandt andet tæller forskellige typer stole og barstole i mange farver og materialer.

Denne barstol er dog en helt sort og dermed elegant model, der med fordel kan bruges i såvel den klassiske tidløse som den mere moderne og rustikke indretning. Barstolen har nemlig industrielle undertoner i flere af detaljerne, og det ses eksempelvis i de store runde skruer der holder ryglænet og sædet på plads. Disse er desuden fremstillet af formspænt finer, som efterfølgende er malet. Stellet er af pulverlakeret stål.

Da ryglænet på Muuto Loft barstolen er højere end andre modeller, er du sikret en rigtig god siddekomfort her. Du kan vælge mellem en høj eller en lav model, som henholdsvis har en sædehøjde på 75 eller 65 centimeter.

 • Fås i farverne: Flere forskellige
 • Sædehøjde på 65 eller 75 cm
 • Stål og formpresser finer

Se pris på Muuto Loft barstolen hos Luxo Living

Menu Afteroom – barstol med 3 ben

Menu Afteroom er designet af den Stockholm-baserede duo Hung-Ming Chen og Chen-Yen Wei, som oprindeligt er fra Taiwan men i 2011 stiftede deres eget designstudie i Sveriges hovedstad. Studiet kalder de for Afteroom, hvorfor det var nærliggende at deres barstol skulle hedde det samme.

Barstolen er tegnet for danske Menu, og den er ganske speciel. Først og fremmest fordi den kun har 3 ben, men også fordi den taler et meget specielt formsprog. Flere emner er individuelt blevet dekonstrueret og sammensat, for at skabe et helt unikt design. Som det normalt er stilen hos Menu, er barstolen desuden tegnet ud fra minimalistiske principper, og den passer således perfekt til den moderne skandinaviske indretning.

Menu Afteroom fås i enten sort eller hvidt sæde, og den er fremstillet af metal.

 • Fås i farverne: Blå, grøn, hvid, sort, grå, rød
 • Sædehøjde på 73,5 cm
 • Stål

Se pris på Menu Afteroom barstolen hos Luxo Living

Hype – barstol i sortlakeret metal med sæde af kunstlæder

Hype barstolen er en populær model med et lækkert udseende, hvor sæde og ryglæn er samlet i én skal. Den er desuden betrukket med sort kunstlæder, som får den til at fremstå eksklusiv og rustik på samme tid.

Barstolen har et flot og maskulint udtryk, som passer perfekt bag bardisken eller ved køkkenøen. Den er en del af en større serie af barstole, som fås i mange forskellige farvevariationer. Heriblandtsæde i brunt, grønt eller gråt kunstlæder, som enten kan kombineres eller stå hver for sig.

Hype barstolen har et stel af sortlakeret metal, og da sæde og ryglæn er af kunstlæder kan den nemt rengøres med en fugtig klud. De spinkle ben på denne barstol får den desuden til at fremstå let og elegant.

 • Fås i farverne: Sort, grå, grøn, brun eller mørkeblå
 • Sædehøjde på 74 cm
 • Metal og kunstlæder

Se pris på Hype barstolen hos ILVA

Byron – barstol i læderlook med trompetfod

Byron er en eksklusivt udseende barstol, som alligevel fås til en ganske fornuftig pris. Den har en klassisk trompetfod som det kendes fra barer og restauranter, samt gaspumpe der gør det muligt at justere sædehøjden efter behov.

Stellet på denne barstol er af forkromet metal, som derfor fremstår skinnende og spektakulært. Sædet er af mørkebrunt kunstlæder, hvorpå der er syet i et diamantformet mønster.

Barstolen passer perfekt ved bardisken i slyngelstuen, men den kan også fint bruges ved køkkenøen eller andre steder. Da den har polstret sæde og ryglæn, er siddekomforten desuden ganske god.

 • Fås i farverne: Mørkebrun
 • Variabel sædehøjde
 • Metal og kunstlæder

Se pris på Byron barstolen hos ILVA

Leon – barstol med mørkegråt betræk på sædet

Hvis du ønsker dig en simpel og komfortabel barstol, kan du med fordel vælge denne model. Leon barstolen er nemlig både billig og simpelt designet, hvilket gør den velegnet til de fleste indretningsstile. Men måske især den moderne minimalistiske indretning, hvor der ønskes møbler som ikke gør meget væsen af sig.

Leon barstolen har et sæde og ryglæn med mørkegråt betræk, som er let polstret. Den er således perfekt til brug i køkkenet eller ved bardisken, hvor der ønskes gode og behagelige barstole i et minimalistisk og stilrent design.

Barstolen har et slankt stel af sortlakeret metal, hvor benene skråner let ud til siderne.

 • Sædehøjde ukendt
 • Stål og stofbetræk

Se pris på Leon barstolen hos ILVA

Eston – barstol med træben og sæde af stof

Eston er det perfekte valg, hvis du ønsker en minimalistisk barstol uden ryglæn. Det manglende ryglæn betyder nemlig at du nemt kan skubbe barstolen ind under køkkenøen eller bardisken, hvorved den kun optager minimal plads.

Barstolen har et rundt sæde, som er polstret og betrukket med gråt stof. På basen er monteret 4 ben i massiv olieret eg, og disse står i en let skrånende position med en sort metalring til at holde dem på plads. Metalringen fungerer desuden som fodstøtte, og dermed er alle komponenter i denne barstol funktionelle på den ene eller den anden måde.

Eston barstolen er et godt valg til køkkenøen eller det lille barbord, hvor man normalt kun sidder i kortere tid ad gangen. Det manglende ryglæn reducerer siddekomforten en smule, men det bliver til gengæld muligt at sætte sig på barstolen nemt og hurtigt.

 • Fås i farverne: Grå eller brunt læderlook
 • Sædehøjde på 76 cm
 • Olieret eg og stofbetræk

Se pris på Eston barstolen hos ILVA

Vetro – barstol i vintage design med ben af træ

Vetro er en flot og elegant barstol, som har et sæde og ryglæn i klassisk vintage design. Det ses ikke mindst i det påsyede mønster, men også i måden sædet er udformet på.

Barstolen har ben af massiv eg, og sædet er desuden betrukket med blød velour. Det er således en meget eksklusiv og begagelig barstol, som koster lidt mere end andre modeller. Det er der dog en god grund til, for de store sæder er ikke kun til pynt: Siddekomforten er i højsædet her, og du vil således kunne nyde en hel aften i denne barstol uden at få ondt i kroppen.

Vetro barstolen er et oplagt valg til den klassisk indrettede bolig, hvor der ønskes elementer af rå og vintage-inspireret charme. Den er desuden en del af en større serie, som tæpper barstole i forskellige farvenuancer. Du kan se dem alle ved at klikke dig videre til forhandleren.

 • Fås i farverne: Mange forskellige
 • Ukendt sædehøjde
 • Massiv eg og velourbetræk

Se pris på Vetro barstolen hos ILVA

Nordal Bistro – delvist håndlavet barstol af birketræ

Nordal Bistro er en delvist håndlavet barstol, som derfor har et unikt udtryk i hver samlet stol. At den har været igennem menneskehænder og er formet som den er, betyder nemlig at der vil optræde små designmæssige uregelmæssigheder fra den ene barstol til den anden.

Barstolen er lavet af birketræ, som efterfølgende har fået en sort lakering. Den fås desuden også i en hvid udgave, hvis denne foretrækkes. Nordal Bistro er en oplagt barstol til det moderne køkken, hvor rå og rustikke elementer indgår som en del af indretningen.

Med denne barstol kan du opnå en flot og rustik charme, og hvis siddekomforten skal øges kan du med fordel lægge en hynde på sædet. Det kunne eksempelvis være en lille rund stofhynde eller et rundt lammeskind, som tilfører et strejf af elegance. Siddehøjden er desuden på små 64 centimeter, hvorved denne barstol er perfekt til placering under køkkenøen.

 • Fås i farverne: Sort eller hvid
 • Sædehøjde på 64 cm
 • Massiv birk

Se pris på Nordal Bistro barstolen hos MøbelNord

Preform Odin – billig barstol i sort kunstlæder

Preform Odin er opbygget af et metalstel, som har fået en sort pulverlakering. Herpå er monteret et bredt sæde med et behageligt ryglæn, så du kan sidde godt og behageligt i barstolen.

På trods af en overordnet fornuftig pris, får du ikke kun én men to barstole i denne pakke. Barstolen er af metal og kunstlæder, som derfor er nemt at holde rent og holder længe når det behandles ordentligt.

Barstolen har en sædehøjde på 73 centimeter, og derfor kan den med fordel anvendes ved såvel køkkenøen som bag bardisken. Den har selvfølgelig også fodstøtte, og den fås ligeledes i en udgave med sæde af brunt kunstlæder. Denne kan ses hos forhandleren, hvor der er billeder af begge modeller.

 • Fås i farverne: Sort eller brun
 • Sædehøjde på 73 cm
 • Stål og kunstlæder

Se pris på Preform Odin barstolen hos MøbelNord

Bloomingville Friend – barstol af messing

Hvis du ønsker en anderledes og skinnende barstol, så kan det meget vel være Bloomingville Friend barstolen du søger.

Denne barstol er fremstillet af messing, som får den til at fremstå som var den lavet af det pureste guld. Messing er meget populært for tiden, og rigtig mange elsker det for den gyldne glød der passer perfekt sammen med grønne planter og rustikke elementer af træ.

Barstolen fra Bloomingville har et lavt ryglæn og sæde, som går ud i ét og er designet af slanke metaltråde. Benene og fødderne er ligeledes lette og lavet i et tyndt design, så barstolen i sig selv fremstår let og diskret. Siddehøjden er på 74 centimeter, og i samme serie findes også en barstol i sortlakeret metal. Denne kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

 • Fås i farverne: Messing eller sort
 • Sædehøjde på 74 cm
 • Messing

Se pris på Friend barstolen hos Dubuy

Barstol fra Nordal i sort læder med lyse syninger

Denne barstol har et flot og rustikt design. Den har først og fremmest et stel bestående af 4 slanke ben, hvor svejsningerne ved fodstøtten og krydset i bunden er lavet så de kan ses. På stellet er der monteret en skal bestående af sæde og ryglæn, og denne er betrukket med ægte sort læder.

Læderet på denne barstol er sået med en kraftig hvid tråd, og syningerne er først op langs kanten af barstolen. Det betyder at syningerne er synlige, og således bidrager de til et særligt eksklusivt udtryk.

Barstolen er perfekt for dig der søger et let og maskulint udtryk med rå undertoner i de lækre materialer, der inkluderer ægte sort læder og stel af jern. Hos forhandleren kan du desuden se en model i mørkebrunt læder.

 • Fås i farverne: Sort eller mørkebrun
 • Ukendt sædehøjde
 • Jern og læder

Se pris på Nordal barstolen hos MøbelNord

Bloomingville Form – sort barstol med ryglæn og sæde i polyester

Bloomingville Form er en flot og eksklusiv barstol, som har polstret sæde og ryglæn med betræk af polyester.

Barstolen fremstår flot og eksklusiv uden at det bliver for meget, da den samtidig er opbygget efter minimalistiske designprincipper. Det betyder eksempelvis at stellet og benene er slanke, ligesom fodstøtten er det.

Ryglænet er lavet så det smyger omkring din krop, og sædet er desuden dejligt behageligt at sidde på. Barstolen har en sædehøjde på 75 centimeter, og den kan således bruges bag en bardisk eller ved en høj køkkenø.

 • Fås i farverne: Sort
 • Sædehøjde på 75 cm
 • Metal og polyester

Se pris på Form barstolen hos Kitchentime

Normann Copenhagen Form – barstol i stål med sæde i plast

normann-copenhagen-form-barstol

Form-barstolen er en ny tilføjelse til Normann Copenhagens smukke Form-kollektion, der består af stole og borde i minimalistisk nordisk stil. Barstolen fås i flere farver, så du enten kan kombinere dem eller matche farverne med hjemmets indretning.

Barstolen er lavet med et slankt stel af stål og et sæde i kurvet plast, som gør stolen behagelig at sidde i. Den fås også med et stel af eg eller valnød, hvis dette foretrækkes. Højden er på 65 centimeter for den lille model og 75 centimeter for den høje model.

Normann Copenhagen Form passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, men den kan også sagtens bruges i den mere klassiske indretning grundet det diskrete look.

 • Fås i farverne: Blå, grøn, hvid, sort, grå, rød
 • Sædehøjde på 65 eller 75 cm
 • Stål og plast

Se pris på Form barstolen hos Luxo Living

Muuto Nerd – barstol af træ findes i 7 farver

Barstolen fra Muuto med det karakteristiske navn er designet af David Geckeler og fås i en høj og lav størrelse. Her er det den høje barstol med sædehøjde på 75 cm vi har kig på. Den lave variant måler 65 centimeter i sædehøjden.

Muuto barstolen er fremstillet af massivt træ. Der er tale om massiv eg og egetræsfiner i kombination. Barstolen er designet som et kompliment til den klassiske indretning, men den vil også pynte i hjemmet med moderne nordisk indretning.

 • Fås i farverne: Rosa, Grå, Petrol, Grøn, Sort, Eg, Rød
 • Sædehøjde på 75 eller 65 cm
 • Massiv eg og egetræsfiner

Se pris på Muuto Nerd barstolen hos Luxo Living

Hübsch barstole i massiv eg

Hvis du er vild med naturmaterialer og gerne bruger dem i indretningen af dit hjem, så er denne Hübsch-barstol det perfekte valg. Barstolen er lavet af massiv eg, som har et smukt varmt look.

Da den er lavet af rent træ kan du med fordel kombinere med små hynder eller små lammeskind, som perfekt kan komplimentere det smukke trædesign.

Barstolen fra Hübsch har en højde på 72 centimeter, og den passer perfekt til det moderne køkken eller i hjemmet med nordisk indretning.

 • Fås i farverne: Egetræ
 • Sædehøjde på 72 cm
 • Massiv eg

Se pris på Hübsch barstolen hos Møbelnord

Mikado – barstol med sort stel og sæde i formpresset bøg

mikado-barstol

Mikado-barstolen har et smukt og moderne udseende, der har sit udspring i et design fra 1996. Stellet er lavet i massiv bøg og fås i flere farver, mens sædet er af formpresset bøg. Det giver en let bue og et flot stilrent design, der passer perfekt ind i flere slags indretning.

Udover det sorte stel fås barstolen også med hvidt stel. I samme serie finder du også to skamler, som ligeledes har formpresset sæde og skråtstillede ben i massiv bøg.

Barstolen har en højde på 68 centimeter.

 • Fås i farverne: Sort eller hvid
 • Sædehøjde på 68 cm
 • Bøg

Se pris på Mikado barstolen hos Coop

Bloomingville Indus – barstol i rattan med slankt metalstel

Danske Bloomingville afsætter efterhånden deres møbler og andre indretningsartikler i rigtig mange lande, og det er der en god grund til. Det rene design oser af elegant nordisk minimalisme, og uanset om du sigter efter en stram minimalistisk linje eller går efter en mere klassisk stemning i hjemmet, så er deres møbler et godt og sikkert valg.

Indus barstolen fremstår let og enkel med sæde i flettet rattan og slankt metalstel. Den er desuden udstyret med et godt ryglæn og en fodstøtte, så du kan opnå god siddekomfort. Barstolen er på billedet vist i den grå udgave, men den fås også i en sort udgave og en udgave med naturfarvet rattan og sort stel. Den er velegnet til brug i det moderne køkken og andre steder i hjemmet, hvor du ønsker at indrette en lille hyggekrog.

 • Fås i farverne: Grå, sort eller sort/naturfarvet
 • Sædehøjde på 71 cm
 • Metal og rattan

Se pris på Bloomingville Indus barstolen hos NordlyHome

Gubi 3D – enkel barstol i slankt design

Gubi 3D barstolen er både eksklusiv, slank og stilren. Designet består af metalstænger som ben, mens sædet er af HiRek plast.

Denne barstol er til dig, der ønsker en elegant og let løsning, der fremstår præsentabel og robust på samme tid. På trods af at stålstellet er slankt og let, er den lige akkurat tung nok til at give et godt indtryk af byggekvaliteten. Bag designet står Komplot Design, der er en dansk-russisk duo med base i Danmark. Virksomheden har eksisteret siden 1987, og det er blevet til mange spændende kollektioner siden da.

Du kan hos forhandleren se hele udvalget af Gubi barstole, som fås i mange elegante variationer.

 • Fås i flere farver og varianter
 • Sædehøjde på 76 eller 66 cm
 • Metal og plast

Se pris på Gubi 3D barstolen hos Luxo Living

Fritz Hansen 3197 Serie 7 – dansk designikon

Denne barstol er for manges vedkommende indbegrebet af dansk design. Den klassiske skalstol er her monteret på et slankt kromstel med forhøjede ben, så siddehøjden kommer op på 76 centimeter.

Barstolen kaldes også for 7’er stolen og den kan leveres i mange forskellige farver og lakeringer. På grund af dens moderne og alligevel tidløse design er den særdeles populær i de danske hjem, da den passer godt ind i vores nordiske indretning. Stolen har en skal af formspændt finer, som gør ryglænet en anelse fleksibelt og stolen behagelig at sidde i. Du kan med fordel kombinere med en siddehynde, hvis du ønsker ekstra komfort.

På grund af dens smukke design, er barstolen velegnet til alle former for opholdsrum, hvor den både ser godt ud og er komfortabel at sidde i.

 • Fås i flere farver og varianter
 • Sædehøjde på 76 cm
 • Krom og askefiner

Se pris på Fritz Hansen 3197 Serie 7-barstolen hos Livingshop

Diavoletto U – barstol i friske farver med hæve-sænke funktion

Diavoletto-U-Barstol

Denne barstol er perfekt, når det skal holdes formelt og friskt i designet og farverne. Understellet og fodstøtten er lavet i forkromet stål, og sædet er designet i runde former og tilført en frisk limegrøn farve.

Barstolen er designet er italieneren Luisa Battaglia, der har tænkt ansvarlighed ind i materialevalget ved at lade sædet fremstille i genbrugsplast. Siddekomforten skulle efter sigende være rigtig god, og så kan du ved hjælp af gaspatronen hæve og sænke barstolen så den passer til netop din højde. Fra en siddehøjde på 54 til 79 centimeter.

I kombination med den store runde trompetfod vil denne barstol være et godt og sikkert valg til dit kontor, køkkenet eller lokalet, hvor der ønskes en mere formel atmosfære. Barstolen fås i mange forskellige farver.

 • Fås i flere farver
 • Sædehøjde justerbar fra 54 til 79 cm
 • Forkromet stål og genbrugsplast

Se pris på Diavoletto U-barstolen hos Bordeogstole

Zebra – barstol med transparent sæde

Zebra-Barstol

Denne barstol er unik på flere måder. Den er italiensk designet og med et sæde, der er helt gennemsigtigt. Den fremstår således meget let og moderne i sit udtryk, og den passer godt ind i rummet, hvor der ønskes et eksklusivt og moderne udtryk. Ryglænet er desuden relativt højt, hvilket tilfører god siddekomfort.

Barstolen er lavet med et slankt stel af forkromet stål og et sæde af polycarbonat, som blandt andet også bruges på drivhuse. Der er således tale om robuste materialer, der holder til lidt af hvert.

Zebra barstolen er velegnet til køkkenet eller hyggekrogen, hvor der søges en eksklusiv og moderne lounge-stemning. Den fås i mange forskellige farver og siddehøjder.

 • Fås i flere farver
 • Sædehøjde på 80 eller 65 cm
 • Forkromet stål og polycarbonat

Se pris på Zebra-barstolen hos Bordeogstole

Divo – vedligeholdelsesfri barstol til udendørs brug

Divo-Barstol

Denne smarte barstol kan både bruges inde og ude, da den har et let stel af aluminium og en overdel af plast forstærket med glasfibre. Den fremstår simpel i sit udtryk og den kan stables for nem og pladsbesparende opbevaring.

Barstolen er italiensk designet og fås i mange forskellige varianter. Den har et tidløst udtryk i de rene linjer, og du kan med fordel tilkøbe en siddehynde hvis du ønsker ekstra komfort. Der er desuden et lavt ryglæn og en fodstøtte på denne barstol, hvilket bidrager til komforten.

Divo er perfekt til brug i det udendørs loungeområde, på terrassen, i udestuen eller blot i køkkenet. Det er kun fantasien der sætter grænser med denne vejrbestandige barstol.

 • Fås i flere farver
 • Sædehøjde på 75 cm
 • Anodiseret aluminium og plast

Se pris på Divo-barstolen hos Bordeogstole

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar