Et amerikaner køleskab er en lækker og rummelig tilføjelse til køkkenet. Den smarte side by side opsætning af dørene giver stor kapacitet til både køle- og frostvarer, og så kan du blandt andet tilvælge ismaskine og vandtilførsel, så du kan tappe isterninger og koldt vand direkte fra døren.

Vi har undersøgt markedet for amerikaner køleskabe og kommer herunder med 11 konkrete anbefalinger:

LG GSL360ICEV – populær model med ismaskine og vandtilførsel

Bedste pris: 5.819,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Hvis du gerne vil have det hele til en god pris er det populære LG GSL360ICEV amerikanerskab et godt valg. Det rummelige grå amerikaner køleskab har en standard side by side opsætning med frys til venstre og køl til højre, og så er der både vanddispenser med direkte vandtilførsel og ismaskine, så du altid har koldt vand og isterninger til dine drikkevarer. Derudover er der NoFrost og elektronisk display, hvorfra du kan overvåge temperaturer og indstillinger. Lydniveauet er desuden helt nede på 39 dB, hvilket er særdeles godt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: LG GSL360ICEV er et rummeligt amerikansk køleskab med køl og frys opsat side om side. Fronten er udført i et smart mørkegråt look med ismaskine, vanddispenser med direkte vandtilførsel og elektronisk display samlet i en simpel enhed på fryselågens front.

Kølekapaciteten i dette amerikanerskab er på 394 liter og frysekapaciteten på 197 liter, og indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er blandt de højeste i disse modeller. Den indbyggede NoFrost funktion sørger desuden for at afrime fryseren automatisk, så du ikke skal tænke på dette løbende.

I fryserummet findes to skuffer i bunden samt fire hylder. Der findes desuden to små hylder i døren. Køleskabet har ligeledes et par skuffer i bunden og fire hylder, hvoraf de tre øverste kan justeres i højden. I køleskabsdøren findes tre hylder og et opbevaringsrum til eksempelvis æg og lignende.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 429 kWh
 • Kølekapacitet: 394 liter
 • Frysekapacitet: 197 liter
 • Ismaskine? Ja, isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB

LG GSJ960NSTZ – populært amerikanerkøleskab med ekstra låge

Bedste pris: 11.999,00 (Lavprishvidevarer)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: LG GSJ960NSTZ ligger højt i oversigten over de mest populære amerikanerskabe hos Whiteaway. Det får gode anmeldelser, og er helt specielt fordi det har en smart lille ekstra dør til de oftest brugte ting i køleskabet. Amerikaner køleskabet fra LG er desuden energiklasse A++, hvilket betyder at energiforbruget holdes på et fornuftigt niveau. Læg dertil at fryseren har automatisk afrimningsfunktion (NoFrost), og så har du et rigtig godt side by side amerikanerskab som holder mange år frem.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: LG GSJ960NSTZ er et stort amerikansk high-end køleskab med side by side opsætning af dørene og ekstra låge til køleskabsdelen. Der er køleskab i højre side og fryseskab i venstre side, og så er fronten i rustfrit stål med isterningemaskine og vanddispenser med direkte vandtilførsel. I det digitale display har du mulighed for at indstille temperaturer og ekstrafunktioner, blandt andet kan der tilvælges hurtigindfrysning, som hjælper dine madvarer til hurtig nedkøling.

Dette amerikaner køleskab har en kølekapacitet på hele 405 liter og en frysekapacitet på 196 liter. Indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er i den pæne ende. Fryserdelen har desuden NoFrost funktion, som sørger for automatisk afrimning og dermed en effektiv indfrysning og minimeret energiforbrug.

Fryserummet er indrettet med fem glashylder øverst og to skuffer i bunden. Der er to hylder i døren. Køleskabet har fire glashylder, og så er der i alt 8 hylder i døren, hvoraf de tre sidder i den lille yderdør. Det er blandt andet smart, hvis du gerne vil have nem adgang til eksempelvis drikkevarer og andre ting, du hyppigt henter i køleskabet. I bunden af køleskabet er der to udtræksskuffer, så der er god plads til frugt og grønt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 376 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB

Samsung RS50N3403SA – Amerikanerkøleskab med døralarm i energiklasse A+

Samsung RS50N3403SA - Amerikanerkøleskab med døralarm i energiklasse A+

Bedste pris: 6.999,00 (Elgiganten)

For mange er det ideelle køkken også forbundet med et af de klassiske amerikanerkøleskabe. Ofte er disse køleskabstyper utroligt dyre, og derfor, for mange mennesker, svære at komme i nærheden af. Med denne model giver Samsung den almene borger mulighed for at gøre drømmen om et amerikanerkøleskab til virkelighed. Her er der tale om et køleskab, hvor komfort og kvalitet er i højsædet til en skarp pris, hvor langt de fleste kan være med. Køleskabet er udformet i stilrent design i rustfrit stål, der sikrer en robust og slidstærk overflade. Modellen har en kapacitet på hele 357 liter og henvender sig derfor til langt de fleste familier og familiestørrelser. Køleskabet måler 1789 mm i højden og 912 mm i bredden.

Et amerikanerkøleskab med alt, der hører sig til

Udover en kølekapacitet på hele 357 liter, finder man, i køleskabets anden side, en fryseafdeling, der kan rumme helle 144 liter. Her er der altså tale om et køle/fryseskab med masser af plads. Endvidere kommer dette køleskab med en vanddispenser, så du altid har adgang til perfekt tempereret, koldt drikkevand. Herudover finder man ved siden af vanddispenseren en isterningefunktion, der sørger for du altid kan spæde diverse drinks eller kolde drikke op med isterninger. Når man snakker amerikanerkøleskabe, forbindes netop denne køleskabstype ofte med lidt ekstra luksus, både når det kommer til kvalitet og komfort samt brugbare egenskaber. Med dette amerikanerkøleskab fra Samsung får du alt det, du søger i et og samme luksuriøse produkt. Modellen kommer med Vacation Mode, hvilket benyttes, når du er på ferie. Herved sparer du strøm og energi i perioder, hvor køleskabet alligevel står tomt. Endvidere får du med denne model en praktisk automatisk afrimningsfunktion, så du slipper for at afrime samt en Power Freeze-funktion til hurtig nedfrysning. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Samsung RS54N3003WW – hvidt amerikaner køleskab i simpelt design

Bedste pris: (AFP: Error loading price from price table) ((AFP: Error loading reseller from price table))

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Samsung får generelt positive anmeldelser, og denne hvide model er ingen undtagelse. Et hvidt amerikaner køleskab passer rigtig godt ind i det lyst indrettede køkken, og det diskrete betjeningspanel får det til at fremstå med en simpel front. Køleskabet får generelt positive anmeldelser af køberne, der oplever at det lever op til forventningerne og passer perfekt til en større børnefamilie. Det får desuden ros for at være støjsvagt, og flere oplever det som en fordel at der ikke er indbygget ismaskine. Denne optager nemlig masser af plads i frysesektionen, så her har du i stedet mere plads til opbevaring af dine madvarer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Samsung RS54N3003WW er et hvidt amerikaner køleskab i et simpelt udvendigt design, som får det til at fremstå stilrent og enkelt. det har et par aflange og let buede håndtag på hver af de to døre, og derudover er der på døren til frysesektionen et digitalt display med betjeningspanel.

Dørene til køle- og frysesektionen er opsat i en side by side opstilling, således at de åbner ud til hver sin side. Der er i alt plads til 356 liter i kølesektionen, samt 179 liter i frysesektionen. Frysesektionen er en smule større end gennemsnittet, hvilket skyldes fraværet af ismaskinen.

Amerikaner køleskabet fra Samsung ligger i energiklasse A+, hvilket bringer det årlige energiforbrug op omkring 444 kWh. Indfrysningskapaciteten er på 10 kilo per døgn, og det har desuden NoFrost som sørger for løbende automatisk afrimning. Du behøver således ikke at bekymre dig om rimfrost, da denne automatisk fjernes løbende.

Hvis du har behov for hurtig nedfrysning eller nedkøling, kan du med denne model aktivere en Power Freeze-funktion. Det betyder at Dine madvarer hurtigt kan køles ned, hvilket blandt andet er en fordel hvis du kommer hjem med mad- eller drikkevarer der gerne skal være kolde hurtigt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 444 kWh
 • Kølekapacitet: 356 liter
 • Frysekapacitet: 179 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 43 dB

LG GSJ761PZTZ – støjsvagt og rummeligt side by side køleskab

Bedste pris: 8.999,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Med plads til henholdsvis 405 liter i kølesektionen og 196 liter i frysesektionen, er dette amerikaner køleskab et godt valg til dig med stort behov. Det er samtidig energivenligt og således placeret i energiklasse A++, hvilket bringer det årlige energiforbrug ned på kun 375 kWh. Dette er ikke meget, når man tager i betragtning hvor stort og rummeligt køleskabet er. Derudover har det selvfølgelig også NoFrost funktion, og støjniveauet er nede på små 39 decibel. Alt i alt et yderst fornuftigt valg for de fleste, og det endda til en attraktiv pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: LG GSJ761PZTZ er et amerikaner køleskab med front i rustfrit stål. Designet kendes fra flere andre LG-modeller, og fremstår moderne uden greb der stikker ud. Grebene findes i stedet i linjerne der går på tværs langs midten, hvilket giver det et mere stilrent look. Kølesektionen har desuden en diskret door-in-door funktion, som gør det muligt kun at åbne en lille dør til nem adgang til eksempelvis mælken, juicen og de madvarer du ofte står og mangler.

Amerikaner køleskabet fra LG har et betjeningspanelet indbygget i vanddispenseren, som desuden ikke kræver tilslutning til vand. Det har nemlig en indbygget vandbeholder, der gør det unødvendigt at tilslutte vand. Det har også isdispenser, og der kan derfor laves enten knust is eller isterninger direkte derfra.

Kølesektionen er indrettet med et par gennemsigtige skuffer nederst, hvor der normalt er koldest, samt flere højdejusterbare hylder og en flaskeholder. I lågen er der desuden 5 hylder, hvoraf flere er høje nok til opbevaring af større flasker og mælkekartoner.

I frysesektionen finder du 2 skuffer nederst samt 4 hylder, og i døren er der ligeledes et par små hylder.

Amerikaner køleskabet fra LG har en samlet kapacitet på 601 liter, fordelt over 405 liter i kølesektionen og 196 liter i frysesektionen. Det har desuden NoFrost funktion, som sørger for automatisk afrimning, og støjniveauet er på kun 39 decibel.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+0
 • Energiforbrug/år: 376 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB

Smeg FQ55FX2PE – moderne amerikaner køleskab med fryseskuffer

Bedste pris: 12.499,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Der er intet som et par store fryseskuffer, der giver overblik over frostvarerne. Samtidig har du en ekstra bred kølesektion, med rigtig god plads til alle typer madvarer. Selvom den samlede kølekapacitet måske er en smule mindre end andre modeller, kan pladsen udnyttes ganske godt så det ikke føles småt. Du får trods alt alligevel 387 liter plads i kølesektionen, så der mangler formentlig ikke noget. Amerikaner køleskabet fra italienske Smeg er samtidig populært blandt køberne, og i energiklasse A+ er dets årlige energiforbrug helt nede på små 456 kWh.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Smeg FQ55FX2PE er et industrielt udseende amerikaner køleskab med bred kølesektion, der har franske døre, samt en frysesektion bestående af to store skuffer. Disse skuffer kan trækkes ud individuelt som normale skuffer, og du får således et bedre overblik over alle dine frostvarer. Intet kommer nemlig til at ligge inde bagerst eller nederst, da det er let at overskue det hele i en skuffe. Pladsen i fryseskufferne er tilsammen på 152 liter, hvilket giver 76 liter fryseplads i hver skuffe.

Amerikaner køleskabet fra Smeg har en flad front med skarpe kanter, der tilfører det et råt look. Fronten er desuden af rustfrit stål, og der er et diskret digitalt display i den venstre dør. Herpå kan du aflæse temperaturer og betjene de forskellige funktioner, som blandt andet tæller en økonomitilstand, ferietilstand, hurtigindfrysning og temperaturalarm.

I den store kølesektion, som er på 387 liter, finder du 3 brede hylder øverst, som kan justeres i højden. Herunder finder du først et par mindre skuffer til opbevaring af eksempelvis pålæg og fersk kød, og i bunden findes et par større skuffer til opbevaring af blandt andet frugt og grønt. I dørene er der 3 hylder i hver, hvori der kan opbevares alt fra større flasker til mælkekartoner og æggebakker.

Smeg FQ55FX2PE har NoFrost funktion, som sørger for automatisk afrimning af skabet. Du behøver således ikke at gøre dette manuelt med jævne mellemrum, og det vil hele tiden fungere optimalt og være næsten frit for rimfrost indvendigt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 358 kWh
 • Kølekapacitet: 387 liter
 • Frysekapacitet: 152 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 42 dB

LG GSJ760WBXV – støjsvagt sort amerikaner køleskab

Bedste pris: 9.999,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Dette LG-skab har en flot sort front, der udstråler elegance og luksus. Det passer desuden perfekt ind i det sort-hvide køkken, hvor det ikke vil fremstå lige så bastant som køleskabe med hvid eller grå front. Det er yderst populært blandt køberne, og generelt får det ros for at være støjsvagt og brugervenligt.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: LG GSJ760WBXV er et støjsvagt amerikaner køleskab med sort front, som er i klassisk side by side design. Til venstre har du fryseren med display, vanddispenser og ismaskine, mens du til højre har køleskabet. Til vanddispenseren er der mulighed for direkte vandtilførsel, hvorved du kan tappe koldt drikkevand fra køleskabets låge, og ismaskinen kan både levere isterninger samt knust is.

Begge lågerne har greb integreret langs kanten, og køleskabets låge har desuden en mindre dør der kan bruges når du blot hurtigt skal have fat i mad- eller drikkevarer fra de øverste hylder. På lågen til fryseren findes desuden et digitalt display med betjeningspanel, hvorpå du kan aflæse temperaturer og indstille forskellige funktioner.

Det sorte amerikaner køleskab rummer i 405 liter i kølesektionen og 196 liter i frysersektionen. Støjniveauet er på kun 39 decibel, hvilket betyder at det hører til blandt de mest støjsvage amerikaner køleskabe på markedet. Der er selvfølgelig også NoFrost-teknologi i dette skab, så det automatisk afrimes uden at du selv skal gøre noget.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 419 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB

Bosch KAD90VI20 – fornuftigt amerikaner køleskab med NoFrost

Bedste pris: 12.477,00 (Computersalg)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Enhver der kender til Bosch, ved også at de producerer hvidevarer i en ganske hæderlig kvalitet. Det gør sig selvfølgelig også gældende for KAD90VI20, der er et mellemklasse amerikaner køleskab med alle ønskelige egenskaber. Det er populært blandt køberne, der generelt roser det for at være brugervenligt og velfungerende. Der er desuden tænkt grundigt over detaljerne på dette side by side køleskab, og det ses blandt andet i den gennemtænkte vand-/is dispenser, den gode belysning i køle- og fryse sektionerne, samt indretningen der gør det muligt at opbevare såvel store som små mad- og drikkevarer. Det har selvfølgelig også NoFrost funktion, som sikrer regelmæssig afrimning og dermed optimal drift. Alt i alt er det et rigtig godt køb, og prisen er rimelig når man tager i betragtning hvad man får for pengene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Bosch KAD90VI20 er et klassisk amerikaner køleskab i mellemklassen, hvilket betyder at prisen er rimelig samtidig med at alle de vigtigste egenskaber er til stede. Egenskaberne tæller blandt andet en vand- og is dispenser med mulighed for direkte vandtilførsel, samt NoFrost funktion så amerikaner køleskabet afrimer sig selv.

Amerikaner køleskabet fra Bosch er sat op i en side by side opstilling, hvor du har fryser bag venstre dør og køleskab bag højre dør. Det giver to høje og smalle sektioner, hvori der er rimelig plads til både stort og småt. I kølesektionen er der et par grøntsagsskuffer nederst, og herover er der 4 glashylder. I lågen er der hele 4 hylder og en MultiBox, som eksempelvis kan bruges til opbevaring af friske æg og lignende. Frysesektionen har også et par skuffer i bunden, og herover er der 3 hylder af glas. I døren er der desuden 4 hylder til småting.

Bosch KAD90VI20 har NoFrost funktion, så afrimningen foregår automatisk og med jævne mellemrum. Det betyder at du stort set aldrig vil se rimfrost indvendigt, hvilket betyder at nedkølingsprocessen hele tiden er optimeret til at bruge så lidt energi som muligt. Der er desuden is dispenser til både knust is og isterninger, samt vand dispenser med direkte vandtilførsel.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 436 kWh
 • Kølekapacitet: 370 liter
 • Frysekapacitet: 163 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 43 dB

LG GSL760PZXV – stilrent side by side køle-fryseskab med det hele

Bedste pris: 6.999,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Mange mennesker foretrækker at holde køleskabe og andre hårde hvidevarer i et pænt og stilrent design. Det er nemt at vedligeholde, og der sættes ikke nemt fingeraftryk i overfladen. LG GSL760PZXV har det hele og er samtidig et energivenligt A+ køle-fryseskab med side by side opstilling af frys og køl. Producenten klarer sig desuden godt i test af køle-fryseskabe, hvilket er en fordel. Som noget særligt får du med LG hele 10 års garanti på kompressoren, der er den drivende enhed for både køl og frys. Alt i alt et godt køb uden at gå på kompromis med de gode funktioner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: LG GSL760PZXV er et meget rummeligt amerikansk køle-fryseskab indeholdende alt hvad hjertet begærer. Der er således elektronisk display og nem styring af både køl og frys, vanddispenser med direkte vandtilførsel (slut med at vente på koldt vand i hanen) og ismaskine der laver både knust is og isterninger.

Fryseren er indrettet med lys, to skuffer i bunden og fire hylder, så du er sikret et godt overblik. Køleskabet har ligeledes to skuffer i bunden og fire hylder hvoraf de tre kan justeres i døren. Desuden er der i køleskabsdøren fire hylder, hvor den øverste er velegnet til opbevaring af eksempelvis æg.

Der er kapacitet til 405 liter køl og 196 liter frys, og så er der indbygget NoFrost funktion, så fryseren selv sørger for afrimning. Indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er fordelagtigt hvis du køber stort ind.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 419 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB

Læs også: Køle-fryseskab test – her er de 8 bedste lige nu

Beko GNE 134620 X – amerikaner køleskab med franske døre

Bedste pris: 1.999,00 (Elgiganten)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Med dette amerikaner køleskab får du avanceret teknologi og masser af funktioner i et flot og stilrent design, der passer perfekt ind i mange forskellige køkkener. Det får flere positive anmeldelser fra køberne, og det roses generelt for at være både brugervenligt, funktionelt og velindrettet. Med det rummelige design og NoFrost funktion har du desuden mange gode muligheder, og det kræver næsten ingen løbende vedligeholdelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Køleskabet fra Beko er sat op med franske døre, således at du har god og bred opbevaringsplads i kølesektionen, samt flere mindre skuffer i frysesektionen. Det giver bedre mulighed for opbevaring af såvel stort som småt, og det er derfor nemmere at udnytte al pladsen bedst muligt.

Beko GNE 134620 X har en front af rustfrit stål, samt store håndtag til dørene i både køle- og frysesektionen. På fronten er der desuden både vanddispenser med direkte vandtilførsel og betjeningspanel, samt en lille ekstra låge der gør det muligt at række ind efter kolde drikkevarer uden at åbne køleskabet helt.

Amerikaner køleskabet fra Beko har NoFrost funktion, hvilket betyder at det afrimes automatisk. Du behøver derfor ikke gøre dette manuelt, hvilket kan spare dig for en masse tid.

Kølesektionen er indrettet med 3 store glashylder i toppen, 4 skuffer i varierende størrelser til grøntsager og frugter, samt 6 hylder i dørene. I frysesektionen finder du 6 skuffer, samt et åbent opbevaringsrum.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 447 kWh
 • Kølekapacitet: 373 liter
 • Frysekapacitet: 149 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Ja
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 46 dB

Læs også: Køleskab test – her er de 8 bedste køleskabe

Fisher & Paykel RF540ADUSX4 – stilrent amerikaner køleskab med fryseskuffe

Bedste pris: 18.069,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Hvis du hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, så kan du med fordel vælge dette flotte amerikaner køleskab fra Fisher & Paykel. Det har en flad front i rustfrit stål, slanke håndtag, en stilren vanddispenser med direkte vandtilførsel samt en stor fryseskuffe nederst. Alt i alt er dette amerikaner køleskab således det rette valg for dig, der ønsker noget ekstra lækkert.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Amerikaner køleskabet fra Fisher & Paykel har et eksklusivt look, der ikke minder om andre modeller. Hvor det normalt er en afrundet front med bløde kanter, har RF540ADUSX4 en flad front med skarpere kanter. Det passer således godt ind i det moderne køkken, som er stilrent og eksklusivt indrettet.

Kølesektionen er her indrettet med skuffer nederst og 4 store hylder herover. I hver dør er der desuden 4 hylder. Fryseskuffen er desuden lidt speciel, da den er med teleskopudtræk der gør det muligt at trække skuffen helt ud. Når den store skuffe er trukket ud, er der en ekstra indvendig skuffe øverst. Fryserummet er således inddelt i to sektioner, så det er nemmere at holde styr på madvarerne.

Dette amerikaner køleskab er meget rummeligt. Der er plads til 414 liter på køl, samt 128 liter i fryseren. Det har desuden NoFrost funktion og mulighed for direkte vandtilførsel til den indbyggede vanddispenser, men der er ikke nogen isterningfunktion udvendigt.

Støjniveauet er på 43 decibel, og amerikaner køleskabet fra Fisher & Paykel er i energiklasse A+ med et årligt energiforbrug på 440 kWh.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 440 kWh
 • Kølekapacitet: 414 liter
 • Frysekapacitet: 128 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Ja
 • Digitalt display? Nej
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 43 dB

Gode vaner giver lavere elregninger

Hos SparEnergi.dk kan du finde en masse gode råd til at spare på strømmen. Dette gælder også for dit amerikaner køleskab, hvor du kan gøre følgende:

 • Indstil køleskabet til mellem 3 og 5 grader
 • Indstil fryseren til -18 grader
 • Optø madvarer i køleskabet
 • Undgå at overfylde køl og frys
 • Tjek tætningslisterne løbende og hold dem rene

Ovenstående tips gør det muligt at nedbringe energiforbruget markant. Du kan desuden med fordel undlade at holde amerikaner køleskabet åbent i unødigt lang tid, da det så skal bruge lang tid på at bringe temperaturen ned igen. Jo længere tid det står åbent, jo varmere bliver luften indvendigt. Det er således en rigtig god idé at sørge for at holde god orden og undlade at overfylde amerikaner køleskabet, så du altid har et godt overblik og luften nemt kan cirkuleres indvendigt.

Læs også: Testoversigt: Find den bedste isterningemaskine her

Læs også: Vinreoler – de fineste, smarteste og finurligste

Se også denne artikel på forbrugsguiden.dk: Amerikanerkøleskab test 2020 – find det bedste amerikanerkøleskab her

Denne side er anmeldt af: August E. Nilsson 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar