Et amerikaner køleskab er en lækker og rummelig tilføjelse til køkkenet. Den smarte side by side opsætning af dørene giver stor kapacitet til både køle- og frostvarer, og så kan du blandt andet tilvælge ismaskine og vandtilførsel, så du kan tappe isterninger og koldt vand direkte fra døren.

Vi har undersøgt markedet for amerikaner køleskabe og kommer herunder med 10 konkrete anbefalinger:

LG GSL360ICEV – populær model med ismaskine og vandtilførsel

Bedste pris: 6.999,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Hvis du gerne vil have det hele til en god pris er det populære LG GSL360ICEV amerikanerskab et godt valg. Det rummelige grå amerikaner køleskab har en standard side by side opsætning med frys til venstre og køl til højre, og så er der både vanddispenser med direkte vandtilførsel og ismaskine, så du altid har koldt vand og isterninger til dine drikkevarer. Derudover er der NoFrost og elektronisk display, hvorfra du kan overvåge temperaturer og indstillinger. Lydniveauet er desuden helt nede på 39 dB, hvilket er særdeles godt.

Om: LG GSL360ICEV er et rummeligt amerikansk køleskab med køl og frys opsat side om side. Fronten er udført i et smart mørkegråt look med ismaskine, vanddispenser med direkte vandtilførsel og elektronisk display samlet i en simpel enhed på fryselågens front.

Kølekapaciteten i dette amerikanerskab er på 394 liter og frysekapaciteten på 197 liter, og indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er blandt de højeste i disse modeller. Den indbyggede NoFrost funktion sørger desuden for at afrime fryseren automatisk, så du ikke skal tænke på dette løbende.

I fryserummet findes to skuffer i bunden samt fire hylder. Der findes desuden to små hylder i døren. Køleskabet har ligeledes et par skuffer i bunden og fire hylder, hvoraf de tre øverste kan justeres i højden. I køleskabsdøren findes tre hylder og et opbevaringsrum til eksempelvis æg og lignende.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 429 kWh
 • Kølekapacitet: 394 liter
 • Frysekapacitet: 197 liter
 • Ismaskine? Ja, isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
6.999,00 kr. 0,00 kr. 6.999,00 kr. Til butik »
6.999,00 kr. 0,00 kr. 6.999,00 kr. Til butik »

LG GSJ960NSTZ – populært amerikanerkøleskab med ekstra låge

Bedste pris: 11.999,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: LG GSJ960NSTZ ligger højt i oversigten over de mest populære amerikanerskabe hos Whiteaway. Det får gode anmeldelser, og er helt specielt fordi det har en smart lille ekstra dør til de oftest brugte ting i køleskabet. Amerikaner køleskabet fra LG er desuden energiklasse A++, hvilket betyder at energiforbruget holdes på et fornuftigt niveau. Læg dertil at fryseren har automatisk afrimningsfunktion (NoFrost), og så har du et rigtig godt side by side amerikanerskab som holder mange år frem.

Om: LG GSJ960NSTZ er et stort amerikansk high-end køleskab med side by side opsætning af dørene og ekstra låge til køleskabsdelen. Der er køleskab i højre side og fryseskab i venstre side, og så er fronten i rustfrit stål med isterningemaskine og vanddispenser med direkte vandtilførsel. I det digitale display har du mulighed for at indstille temperaturer og ekstrafunktioner, blandt andet kan der tilvælges hurtigindfrysning, som hjælper dine madvarer til hurtig nedkøling.

Dette amerikaner køleskab har en kølekapacitet på hele 405 liter og en frysekapacitet på 196 liter. Indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er i den pæne ende. Fryserdelen har desuden NoFrost funktion, som sørger for automatisk afrimning og dermed en effektiv indfrysning og minimeret energiforbrug.

Fryserummet er indrettet med fem glashylder øverst og to skuffer i bunden. Der er to hylder i døren. Køleskabet har fire glashylder, og så er der i alt 8 hylder i døren, hvoraf de tre sidder i den lille yderdør. Det er blandt andet smart, hvis du gerne vil have nem adgang til eksempelvis drikkevarer og andre ting, du hyppigt henter i køleskabet. I bunden af køleskabet er der to udtræksskuffer, så der er god plads til frugt og grønt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 376 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
14.320,00 kr. 0,00 kr. 11.999,00 kr. Til butik »
14.570,00 kr. 0,00 kr. 14.570,00 kr. Til butik »

Bosch KMF40AI20 – moderne luksusskab med fryseskuffer

Bedste pris: 11.499,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Bosch har altid været godt med på det teknologiske plan, og dette smarte amerikanerkøleskab er ingen undtagelse. Her får du således en smart løsning med fransk dør i køleskabet og skuffer i fryseren, hvilket gør det nemt at organisere pladsen og køle alt fra stort til småt på grund af de ekstra brede hylder. Fronten er desuden holdt i et meget simpelt og stilrent design, og på LCD-displayet kan du nemt aflæse temperaturer i skabet.

Om: Bosch KMF40AI20 er et smart og moderne indrettet amerikansk køleskab, hvor du finder kølesektion i toppen og fryser i de to nederste skuffer. Dørene til kølesektionen er sat i en side by side opstilling, og de åbner således ud til hver sin side så du har god plads til større madvarer. Fronten er i rustfrit stål, og i døren til højre finder du det lille berøringsfølsomme betjeningspanel med display. Der er ikke nogen is- eller vanddispenser i fronten, men til gengæld er der god plads i både kølesektionen og frysersektionen. I den ene fryseskuffe finder du dog en IceTwister, som gør det muligt at lave op til 20 isterninger ved påfyldning af vand.

Kølekapaciteten er i dette amerikanerkøleskab på 296 liter, mens der i de to fryseskuffer er plads til 105 liter. I kølesektionens 0 grader kolde VitaFresh zoner har du plads til 90 liter ud af de i alt 296 liter, så du har god plads til de madvarer der kræver lidt ekstra kulde. Fryseren har selvfølgelig NoFrost funktion, så du ikke skal afrime den manuelt. Frysesektionen har desuden superFrys, som kan aktiveres når du skal fryse madvarer ned hurtigt. Amerikanerkøleskabet har kapacitet til at indfryse op til 18 kilo per døgn, hvilket er i den høje ende.

I kølesektionen finder du 3 glashylder, en lille bred skuffe, 2 små skuffer og en stor skuffe, samt 6 små hylder i dørene. Fryseskufferne har desuden teleskopudtræk, så du har godt overblik over dine madvarer.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 361 kWh
 • Kølekapacitet: 296 liter
 • Frysekapacitet: 105 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
11.499,00 kr. 0,00 kr. 11.499,00 kr. Til butik »
16.662,00 kr. 0,00 kr. 16.662,00 kr. Til butik »
19.999,00 kr. 0,00 kr. 19.999,00 kr. Til butik »

LG GSJ760WBXV – støjsvagt sort amerikaner køleskab

Bedste pris: 10.995,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Dette LG-skab har en flot sort front, der udstråler elegance og luksus. Det passer desuden perfekt ind i det sort-hvide køkken, hvor det ikke vil fremstå lige så bastant som køleskabe med hvid eller grå front. Det er yderst populært blandt køberne, og generelt får det ros for at være støjsvagt og brugervenligt.

Om: LG GSJ760WBXV er et støjsvagt amerikaner køleskab med sort front, som er i klassisk side by side design. Til venstre har du fryseren med display, vanddispenser og ismaskine, mens du til højre har køleskabet. Til vanddispenseren er der mulighed for direkte vandtilførsel, hvorved du kan tappe koldt drikkevand fra køleskabets låge, og ismaskinen kan både levere isterninger samt knust is.

Begge lågerne har greb integreret langs kanten, og køleskabets låge har desuden en mindre dør der kan bruges når du blot hurtigt skal have fat i mad- eller drikkevarer fra de øverste hylder. På lågen til fryseren findes desuden et digitalt display med betjeningspanel, hvorpå du kan aflæse temperaturer og indstille forskellige funktioner.

Det sorte amerikaner køleskab rummer i 405 liter i kølesektionen og 196 liter i frysersektionen. Støjniveauet er på kun 39 decibel, hvilket betyder at det hører til blandt de mest støjsvage amerikaner køleskabe på markedet. Der er selvfølgelig også NoFrost-teknologi i dette skab, så det automatisk afrimes uden at du selv skal gøre noget.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 419 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
10.995,00 kr. 0,00 kr. 10.995,00 kr. Til butik »
10.995,00 kr. 0,00 kr. 10.995,00 kr. Til butik »
11.779,00 kr. 0,00 kr. 11.779,00 kr. Til butik »

Bosch KAD90VI20 – fornuftigt amerikaner køleskab med NoFrost

Bedste pris: 10.135,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Enhver der kender til Bosch, ved også at de producerer hvidevarer i en ganske hæderlig kvalitet. Det gør sig selvfølgelig også gældende for KAD90VI20, der er et mellemklasse amerikaner køleskab med alle ønskelige egenskaber. Det er populært blandt køberne, der generelt roser det for at være brugervenligt og velfungerende. Der er desuden tænkt grundigt over detaljerne på dette side by side køleskab, og det ses blandt andet i den gennemtænkte vand-/is dispenser, den gode belysning i køle- og fryse sektionerne, samt indretningen der gør det muligt at opbevare såvel store som små mad- og drikkevarer. Det har selvfølgelig også NoFrost funktion, som sikrer regelmæssig afrimning og dermed optimal drift. Alt i alt er det et rigtig godt køb, og prisen er rimelig når man tager i betragtning hvad man får for pengene.

Om: Bosch KAD90VI20 er et klassisk amerikaner køleskab i mellemklassen, hvilket betyder at prisen er rimelig samtidig med at alle de vigtigste egenskaber er til stede. Egenskaberne tæller blandt andet en vand- og is dispenser med mulighed for direkte vandtilførsel, samt NoFrost funktion så amerikaner køleskabet afrimer sig selv.

Amerikaner køleskabet fra Bosch er sat op i en side by side opstilling, hvor du har fryser bag venstre dør og køleskab bag højre dør. Det giver to høje og smalle sektioner, hvori der er rimelig plads til både stort og småt. I kølesektionen er der et par grøntsagsskuffer nederst, og herover er der 4 glashylder. I lågen er der hele 4 hylder og en MultiBox, som eksempelvis kan bruges til opbevaring af friske æg og lignende. Frysesektionen har også et par skuffer i bunden, og herover er der 3 hylder af glas. I døren er der desuden 4 hylder til småting.

Bosch KAD90VI20 har NoFrost funktion, så afrimningen foregår automatisk og med jævne mellemrum. Det betyder at du stort set aldrig vil se rimfrost indvendigt, hvilket betyder at nedkølingsprocessen hele tiden er optimeret til at bruge så lidt energi som muligt. Der er desuden is dispenser til både knust is og isterninger, samt vand dispenser med direkte vandtilførsel.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 436 kWh
 • Kølekapacitet: 370 liter
 • Frysekapacitet: 163 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 43 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
10.135,00 kr. 0,00 kr. 10.135,00 kr. Til butik »
10.141,00 kr. 0,00 kr. 10.141,00 kr. Til butik »

LG GSL760PZXV – stilrent side by side køle-fryseskab med det hele

Bedste pris: 8.495,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Mange mennesker foretrækker at holde køleskabe og andre hårde hvidevarer i et pænt og stilrent design. Det er nemt at vedligeholde, og der sættes ikke nemt fingeraftryk i overfladen. LG GSL760PZXV har det hele og er samtidig et energivenligt A+ køle-fryseskab med side by side opstilling af frys og køl. Producenten klarer sig desuden godt i test af køle-fryseskabe, hvilket er en fordel. Som noget særligt får du med LG hele 10 års garanti på kompressoren, der er den drivende enhed for både køl og frys. Alt i alt et godt køb uden at gå på kompromis med de gode funktioner.

Om: LG GSL760PZXV er et meget rummeligt amerikansk køle-fryseskab indeholdende alt hvad hjertet begærer. Der er således elektronisk display og nem styring af både køl og frys, vanddispenser med direkte vandtilførsel (slut med at vente på koldt vand i hanen) og ismaskine der laver både knust is og isterninger.

Fryseren er indrettet med lys, to skuffer i bunden og fire hylder, så du er sikret et godt overblik. Køleskabet har ligeledes to skuffer i bunden og fire hylder hvoraf de tre kan justeres i døren. Desuden er der i køleskabsdøren fire hylder, hvor den øverste er velegnet til opbevaring af eksempelvis æg.

Der er kapacitet til 405 liter køl og 196 liter frys, og så er der indbygget NoFrost funktion, så fryseren selv sørger for afrimning. Indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er fordelagtigt hvis du køber stort ind.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 419 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
8.495,00 kr. 0,00 kr. 8.495,00 kr. Til butik »

Bosch KMF40SW20 – hvidt side by side køleskab med fryseskuffer

Bosch-kmf40sw20-amerikaner-koeleskab

Bedste pris: 13.995,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Bosch laver nogle rigtig gode hvidevarer, og dette side by side køleskab med fryseskuffer er ingen undtagelse. Her får du praktisk opbevaring af både køle- og frysevarer, samtidig med at du nemt kan bevare overblikket over dine madvarer. De to fryseskuffer kan nemlig åbnes uafhængigt af hinanden, og side by side køleskabet gør det muligt at opdele pladsen på en måde som fungerer godt for dig. Fronten har på dette amerikaner køleskab fået en flot hvid farve, og det klassiske buede design er erstattet med et mere stilrent firkantet design. Alt i alt et rigtig flot side by side amerikaner køleskab til det moderne lyse køkken.

Om: Bosch KMF40SW20 har et hvidt og nyskabende design, som ikke ses på mange amerikanske køleskabe endnu. Kølesektionen åbnes ved hjælp af to døre i en side by side løsning, mens de to fryseskuffer er grebsfrie og åbnes uafhængigt af hinanden. Du får 296 liter til rådighed i kølesektionen og 154 liter i fryseskufferne, hvilket er helt fint til en almindelig familie.

Med amerikaner køleskabet fra Bosch er du desuden fri for at skulle afrime fryseren manuelt. Der er nemlig NoFrost system i fryseren, hvilket betyder at den automatisk sørger for at fjerne rimfrost med jævne mellemrum. Det betyder at driften optimeres, og du sparer på elregningen.

På fronten er der et berøringsfølsomt display, som udmærker sig ved ikke at have nogen kanter. Det giver med andre ord indtryk af at displayet projekteres direkte i den hvide overflade. Der medfølger en manuel isterningbeholder til den øverste fryseskuffe.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 361 kWh
 • Kølekapacitet: 296 liter
 • Frysekapacitet: 105 liter
 • Ismaskine? Ja, manuel
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
13.995,00 kr. 0,00 kr. 13.995,00 kr. Til butik »
13.995,00 kr. 0,00 kr. 13.995,00 kr. Til butik »

Smeg FQ55FXE1 – amerikaner køleskab i råt design med fryseskuffer

Bedste pris: 12.314,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Hvidevarer fra Italienske Smeg er generelt meget populære, og flere af dem får ros af køberne på tværs af flere uafhængige netbutikker. Det gælder ikke desto mindre dette flotte amerikaner køleskab, som har stor kølesektion øverst og to separate fryseskuffer nederst. Det betyder at pladsen er rigtig god i begge afdelinger så den kan udnyttes optimalt, uanset om du opbevarer små eller store madvarer. Flere købere roser da også netop designet og indretningen af dette amerikaner køleskab, hvorfor vi vurderer at det er et rigtig godt valg til det store køkken.

Om: Dette amerikaner køleskab er produceret af Smeg, der har sit hovedsæde i Italien. De er formentlig bedst kendt for deres retro køleskabe, men de fører skam også et stort sortiment af mere traditionelle hvidevarer med et moderne og tidløst udtryk. Det gælder ikke mindst for Smeg FQ55FXE1, der er et stort amerikaner køleskab med et råt design. Det passer fint ind i den moderne nordiske indretning, eller i køkkenet med et industrielt islæt.

Amerikaner køleskabet fra Smeg har en fransk dør i kølesektionen, som åbnes til hver sin side, samt to skuffer i frysesektionen som kan åbnes individuelt. Der er plads til hele 387 liter i kølesektionen, samt 152 liter i fryseskufferne. Denne model er desuden med NoFrost-funktion, hvilket betyder at afrimningen foregår automatisk så du ikke selv skal gøre det jævnligt.

Indretningen i amerikaner køleskabet består af en stor kølesektion med 4 små grøntsagsskuffer samt 3 hylder, hvoraf de to øverste kan justeres i højden. Der er desuden 3 hylder i hver af de to døre. Fryseskufferne består af ét stort rum hver.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 456 kWh
 • Kølekapacitet: 387 liter
 • Frysekapacitet: 152 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
12.314,00 kr. 0,00 kr. 12.314,00 kr. Til butik »
12.314,00 kr. 0,00 kr. 12.314,00 kr. Til butik »

Whirlpool WMD 4001 X – amerikaner køleskab i mørkt rustfrit stål

Bedste pris: 14.412,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Whirlpool klarer sig generelt godt i forskellige tests, og dette amerikaner køleskab er ligeledes populært blandt køberne. Det er desuden designet med frysesektion nederst og kølesektion øverst, hvilket betyder at det er yderst brugervenligt og meget fleksibelt i forhold til pladsopdelingen. Køberne udtrykker da også generelt tilfredshed med dette, ligesom de er glade for de mange forskellige funktioner og indstillingsmuligheder.

Om: Whirlpool WMD 4001 X er et dyrere amerikaner køleskab, hvilket dels skyldes designet. Det er nemlig designet med dobbelte døre til både fryse- og kølesektionen, da du her har fryser nederst og køleskab øverst. Du slipper således for at have grøntsagsskuffer helt nede i gulvhøjde, hvilket ellers er en af ulemperne ved amerikaner køleskabe generelt.

Amerikaner køleskabet fra Whirlpool er forholdsvist rummeligt med plads til 362 liter i kølesektionen og 164 liter i frysesektionen. Der er desuden NoFrost-funktion, hvilket betyder at du slipper for den manuelle afrimning. Amerikaner køleskabet tager sig nemlig af dette automatisk, så det altid køler og fryser optimalt uden at der dannes rimfrost indvendigt.

Indretningen af kølesektionen består af 3 store skuffer nederst, samt 3 store hylder af glas herover. Der er desuden 4 hylder i hver dør. Frysesektionen er indrettet med i alt 4 skuffer, samt et par hylder til mindre ting. Energiforbruget er på 459 kWh, hvilket bringer amerikaner køleskabet op i energiklasse A+.

Der er ikke ismaskine eller vanddispenser i dette amerikaner køleskab, som til gengæld har et stilrent ydre der kun brydes af et digitalt display med betjeningspanel.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 459 kWh
 • Kølekapacitet: 362 liter
 • Frysekapacitet: 164 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Digitalt display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 45 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
14.412,00 kr. 0,00 kr. 14.412,00 kr. Til butik »
15.374,00 kr. 0,00 kr. 15.374,00 kr. Til butik »

Fisher & Paykel RF540ADUSX4 – stilrent amerikaner køleskab med fryseskuffe

Bedste pris: 25.999,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Hvis du hverken vil gå på kompromis med kvalitet eller funktionalitet, så kan du med fordel vælge dette flotte amerikaner køleskab fra Fisher & Paykel. Det har en flad front i rustfrit stål, slanke håndtag, en stilren vanddispenser med direkte vandtilførsel samt en stor fryseskuffe nederst. Alt i alt er dette amerikaner køleskab således det rette valg for dig, der ønsker noget ekstra lækkert.

Om: Amerikaner køleskabet fra Fisher & Paykel har et eksklusivt look, der ikke minder om andre modeller. Hvor det normalt er en afrundet front med bløde kanter, har RF540ADUSX4 en flad front med skarpere kanter. Det passer således godt ind i det moderne køkken, som er stilrent og eksklusivt indrettet.

Kølesektionen er her indrettet med skuffer nederst og 4 store hylder herover. I hver dør er der desuden 4 hylder. Fryseskuffen er desuden lidt speciel, da den er med teleskopudtræk der gør det muligt at trække skuffen helt ud. Når den store skuffe er trukket ud, er der en ekstra indvendig skuffe øverst. Fryserummet er således inddelt i to sektioner, så det er nemmere at holde styr på madvarerne.

Dette amerikaner køleskab er meget rummeligt. Der er plads til 414 liter på køl, samt 128 liter i fryseren. Det har desuden NoFrost funktion og mulighed for direkte vandtilførsel til den indbyggede vanddispenser, men der er ikke nogen isterningfunktion udvendigt.

Støjniveauet er på 43 decibel, og amerikaner køleskabet fra Fisher & Paykel er i energiklasse A+ med et årligt energiforbrug på 440 kWh.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 440 kWh
 • Kølekapacitet: 414 liter
 • Frysekapacitet: 128 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Ja
 • Digitalt display? Nej
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 43 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
25.999,00 kr. 0,00 kr. 25.999,00 kr. Til butik »

Gode vaner giver lavere elregninger

Hos SparEnergi.dk kan du finde en masse gode råd til at spare på strømmen. Dette gælder også for dit amerikaner køleskab, hvor du kan gøre følgende:

 • Indstil køleskabet til mellem 3 og 5 grader
 • Indstil fryseren til -18 grader
 • Optø madvarer i køleskabet
 • Undgå at overfylde køl og frys
 • Tjek tætningslisterne løbende og hold dem rene

Ovenstående tips gør det muligt at nedbringe energiforbruget markant. Du kan desuden med fordel undlade at holde amerikaner køleskabet åbent i unødigt lang tid, da det så skal bruge lang tid på at bringe temperaturen ned igen. Jo længere tid det står åbent, jo varmere bliver luften indvendigt. Det er således en rigtig god idé at sørge for at holde god orden og undlade at overfylde amerikaner køleskabet, så du altid har et godt overblik og luften nemt kan cirkuleres indvendigt.

Amerikaner køleskab – her er de 10 bedste side by side skabe
4.8 (95%) 4 votes

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar