Amerikaner køleskab – her er de 9 bedste side by side skabe

Et amerikaner køleskab er en lækker og rummelig tilføjelse til køkkenet. Den smarte side by side opsætning af dørene giver stor kapacitet til både køle- og frostvarer, og så kan du blandt andet tilvælge ismaskine og vandtilførsel, så du kan tappe isterninger og koldt vand direkte fra døren.

Vi har undersøgt markedet for amerikaner køleskabe og kommer herunder med 9 konkrete anbefalinger:

Samsung RS7567THCWW – billig model med ismaskine og vandtilførsel

samsung-rs7567thcww-amerikanerkoeleskab

Bedste pris: 8.842,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Hvis du gerne vil have det hele til en god pris er Samsung RS7567THCWW et godt valg. Det rummelige hvide amerikaner køleskab har en standard side by side opsætning med frys til venstre og køl til højre, og så er der både vanddispenser med direkte vandtilførsel og ismaskine, der laver både isterninger og knust is. Derudover er der NoFrost og elektronisk display, hvorfra du kan overvåge temperaturer og indstillinger. Lydniveauet er helt nede på 39 dB, hvilket er særdeles godt.

Om: Samsung RS7567THCWW er et rummeligt amerikansk køleskab med køl og frys opsat side om side. Fronten er udført i et smart hvidt look med ismaskine, vanddispenser med direkte vandtilførsel og elektronisk display samlet i en simpel enhed på fryselågens front.

Kølekapaciteten i dette amerikanerskab er på 361 liter og frysekapaciteten på 171 liter, og indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er blandt de højeste i disse modeller. Den indbyggede NoFrost funktion sørger desuden for at afrime fryseren automatisk, så du ikke skal tænke på dette løbende.

I fryserummet findes to skuffer i bunden samt tre hylder. Der findes desuden tre små hylder i døren. Køleskabet har ligeledes to skuffer i bunden og hele fem hylder hvoraf de tre øverste kan justeres i højden. I køleskabsdøren findes tre hylder og et opbevaringsrum til eksempelvis æg og lignende.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 458 kWh
 • Kølekapacitet: 361 liter
  Frysekapacitet: 171 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
8.842,00 kr. 0,00 kr. 8.842,00 kr. Til butik »
8.842,00 kr. 0,00 kr. 8.864,00 kr. Til butik »

LG GSJ960NSTZ – populært amerikanerkøleskab med ekstra låge

Bedste pris: 9.999,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: LG GSJ960NSTZ ligger højt i oversigten over de mest populære amerikanerskabe hos Whiteaway. Det får gode anmeldelser, og er helt specielt fordi det har en smart lille ekstra dør til de oftest brugte ting i køleskabet. Amerikaner køleskabet fra LG er desuden energiklasse A++, hvilket betyder at energiforbruget holdes på et fornuftigt niveau. Læg dertil at fryseren har automatisk afrimningsfunktion (NoFrost), og så har du et rigtig godt side by side amerikanerskab som holder mange år frem.

Om: LG GSJ960NSTZ er et stort amerikansk high-end køleskab med side by side opsætning af dørene og ekstra låge til køleskabsdelen. Der er køleskab i højre side og fryseskab i venstre side, og så er fronten i rustfrit stål med isterningemaskine og vanddispenser med direkte vandtilførsel. I det digitale display har du mulighed for at indstille temperaturer og ekstrafunktioner, blandt andet kan der tilvælges hurtigindfrysning, som hjælper dine madvarer til hurtig nedkøling.

Dette amerikaner køleskab har en kølekapacitet på hele 405 liter og en frysekapacitet på 196 liter. Indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er i den pæne ende. Fryserdelen har desuden NoFrost funktion, som sørger for automatisk afrimning og dermed en effektiv indfrysning og minimeret energiforbrug.

Fryserummet er indrettet med fem glashylder øverst og to skuffer i bunden. Der er to hylder i døren. Køleskabet har fire glashylder, og så er der i alt 8 hylder i døren, hvoraf de tre sidder i den lille yderdør. Det er blandt andet smart, hvis du gerne vil have nem adgang til eksempelvis drikkevarer og andre ting, du hyppigt henter i køleskabet. I bunden af køleskabet er der to udtræksskuffer, så der er god plads til frugt og grønt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 376 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
  Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
15.112,00 kr. 0,00 kr. 9.999,00 kr. Til butik »
12.999,00 kr. 0,00 kr. 12.999,00 kr. Til butik »
13.099,00 kr. 0,00 kr. 13.099,00 kr. Til butik »
13.849,00 kr. 0,00 kr. 13.849,00 kr. Til butik »
9.999,00 kr. 0,00 kr. 14.525,00 kr. Til butik »

Siemens KM40FAI20 – moderne luksusskab med fryseskuffe

Bedste pris: 12.471,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Siemens har altid været godt med på det teknologiske plan, og dette smarte amerikanerkøleskab er ingen undtagelse. Her får du således en smart løsning med fransk dør i køleskabet og skuffer i fryseren, hvilket gør det nemt at organisere pladsen og køle alt fra stort til småt på grund af de ekstra brede hylder. Fronten er desuden holdt i et meget simpelt og stilrent design, og på LCD-displayet kan du nemt aflæse temperaturer i skabet.

Om: Siemens KM40FAI20 er et smart og moderne indrettet amerikansk køleskab, hvor du finder kølesektion i toppen og fryser i de to nederste skuffer. Dørene til kølesektionen er sat i en side by side opstilling, og de åbner således ud til hver sin side så du har god plads til større madvarer. Fronten er i rustfrit stål, og i døren til venstre finder du det lille berøringsfølsomme betjeningspanel med display. Der er ikke nogen is- eller vanddispenser i fronten, men til gengæld er der god plads i både kølesektionen og frysersektionen. I den ene fryseskuffe finder du dog en iceTwister, som gør det muligt at lave op til 20 isterninger ved påfyldning af vand.

Kølekapaciteten er i dette amerikanerkøleskab på 296 liter, mens der i de to fryseskuffer er plads til 105 liter. I kølesektionens 0 grader kolde vitaFresh zoner har du plads til 90 liter ud af de i alt 296 liter, så du har god plads til de madvarer der kræver lidt ekstra kulde. Fryseren har selvfølgelig NoFrost funktion, så du ikke skal afrime den manuelt. Frysesektionen har desuden superFrys, som kan aktiveres når du skal fryse madvarer ned hurtigt. Amerikanerkøleskabet har kapacitet til at indfryse op til 18 kilo per døgn, hvilket er i den høje ende.

I kølesektionen finder du 3 glashylder, en lille bred skuffe, 2 små skuffer og en stor skuffe, samt 6 små hylder i dørene. Fryseskufferne har desuden teleskopudtræk, så du har godt overblik over dine madvarer.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 362 kWh
 • Kølekapacitet: 296 liter
  Frysekapacitet: 105 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
13.127,00 kr. 0,00 kr. 12.471,00 kr. Til butik »
13.127,00 kr. 0,00 kr. 13.127,00 kr. Til butik »
13.127,00 kr. 0,00 kr. 13.127,00 kr. Til butik »
12.471,00 kr. 0,00 kr. 13.127,00 kr. Til butik »
13.127,00 kr. 0,00 kr. 13.127,00 kr. Til butik »

Samsung RS7567THCBC – støjsvagt sort amerikaner køleskab

samsung-RS7567THCBC-amerikaner-koeleskab

Bedste pris: 9.009,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: På trods af at dette side by side skab fra Samsung kan købes til under 10.000 kroner, så er der ikke sparet på egenskaberne. Det er et af de mest støjsvage køle-fryseskabe på markedet med et støjniveau på kun 39 dB, og så har det alle bekvemmelige funktioner som kendetegner et rigtigt amerikaner køleskab – fra is- og vanddispenser til elektronisk display og automatisk afrimning. Alt i alt får du rigtig meget for pengene, samtidig med at det fremstår stilrent og elegant med sort front.

Om: Det sorte amerikaner køleskab fra Samsung har klassisk side by side opstilling af dørene. Dermed udnyttes pladsen i både fryse- og kølerum optimalt, og fordelen af fryse- og køleplads er fornuftig. På fryserlågen er der et digitalt betjeningspanel, som giver dig overblik over temperaturerne i både fryser og kølerum. Derudover kan du tappe koldt vand og isterninger fra lågen, som kan forbindes til direkte vandtilførsel.

Kølekapaciteten er i dette amerikaner køleskab fornuftig. Der er plads til 361 liter, hvilket fint kan dække en families behov. Derudover er der plads til 171 liter i fryseren, som har en indfrysningskapacitet på 12 kg. Køleskabet er indrettet med to skuffer i bunden og fem hylder, hvoraf de tre øverste kan justeres i højden. I døren er der fire hylder. Fryserummet har ligeledes to skuffer i bunden og derudover er der tre hylder hvoraf de to nederste kan justeres i højden. I døren er der desuden tre små hylder.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 458 kWh
 • Kølekapacitet: 361 liter
 • Frysekapacitet: 171 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
9.009,00 kr. 0,00 kr. 9.009,00 kr. Til butik »

Samsung RS7527THCSR – et af de billigste amerikanerskabe på markedet

Bedste pris: 5.999,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Med Samsung RS7527THCSR får du rigtig meget amerikanerskab for pengene. På trods af den meget lave pris er både køle- og frysesektionen rummelige, og du slipper for besværet ved at have en stor og besværlig vand- og isdispenser koblet på døren til fryseren. Der er desuden NoFrost-funktion i dette amerikanerskab, så du undgår rimfrost i fryserummet. Dermed fungerer det altid optimalt, og bruger så lidt strøm som muligt. Fronten er blank og stilren, med en overflade af rustfrit stål og et diskret touchpanel med visning af temperaturer og ekstrafunktioner. Mange købere giver dette amerikanerskab gode anmeldelser, blandt andet på grund af rummeligheden og det lave støjniveau på kun 39 decibel. Alt i alt et rigtig godt køb til dig, der ønsker et billigt amerikanerkøleskab med gode egenskaber.

Om: Samsung RS7527THCSR er et af de billigste side by side amerikanerskabe på markedet. Det har en flad front af rustfrit stål med store håndtag, og på døren til fryserummet finder du et berøringsfølsomt betjeningspanel med overblik over temperaturer i både fryser og køl.

I dette amerikanerkøleskab har du plads til 361 liter i køleskabet, mens der i fryseren er plads til 209 liter. Indfrysningskapaciteten er på 12 kilo per døgn, og da der ikke er vand- og isdispenser har du ekstra plads til frostvarer. Fryserummet har desuden en NoFrost funktion, som sørger for automatisk afrimning.

I fryserummet er der 4 glashylder og 2 gennemsigtige skuffer i bunden, mens der i døren er 5 hylder. I køleskabet er der i alt 5 glashylder og 2 gennemsigtige skuffer i bunden, mens der i døren er 4 hylder. I både fryserum og køleskab kan hylderne flyttes rundt, så de passer til netop dine behov.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 399 kWh
 • Kølekapacitet: 361 liter
  Frysekapacitet: 209 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
5.999,00 kr. 0,00 kr. 5.999,00 kr. Til butik »

LG GSL760PZXV – stilrent side by side køle-fryseskab med det hele

Bedste pris: 6.999,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Mange mennesker foretrækker at holde køleskabe og andre hårde hvidevarer i et pænt og stilrent design. Det er nemt at vedligeholde, og der sættes ikke nemt fingeraftryk i overfladen. LG GSL760PZXV har det hele og er samtidig et energivenligt A+ køle-fryseskab med side by side opstilling af frys og køl. Producenten klarer sig desuden godt i test af køle-fryseskabe, hvilket er en fordel. Som noget særligt får du med LG hele 10 års garanti på kompressoren, der er den drivende enhed for både køl og frys. Alt i alt et godt køb uden at gå på kompromis med de gode funktioner.

Om: LG GSL760PZXV er et meget rummeligt amerikansk køle-fryseskab indeholdende alt hvad hjertet begærer. Der er således elektronisk display og nem styring af både køl og frys, vanddispenser med direkte vandtilførsel (slut med at vente på koldt vand i hanen) og ismaskine der laver både knust is og isterninger.

Fryseren er indrettet med lys, to skuffer i bunden og fire hylder, så du er sikret et godt overblik. Køleskabet har ligeledes to skuffer i bunden og fire hylder hvoraf de tre kan justeres i døren. Desuden er der i køleskabsdøren fire hylder, hvor den øverste er velegnet til opbevaring af eksempelvis æg.

Der er kapacitet til 405 liter køl og 196 liter frys, og så er der indbygget NoFrost funktion, så fryseren selv sørger for afrimning. Indfrysningskapaciteten er på 12 kg/døgn, hvilket er fordelagtigt hvis du køber stort ind.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 419 kWh
 • Kølekapacitet: 405 liter
 • Frysekapacitet: 196 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
6.999,00 kr. 0,00 kr. 6.999,00 kr. Til butik »

Bosch KMF40SW20 – hvidt side by side køleskab med fryseskuffer

Bosch-kmf40sw20-amerikaner-koeleskab

Bedste pris: 12.999,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Bosch laver nogle rigtig gode hvidevarer, og dette side by side køleskab med fryseskuffer er ingen undtagelse. Her får du praktisk opbevaring af både køle- og frysevarer, samtidig med at du nemt kan bevare overblikket over dine madvarer. De to fryseskuffer kan nemlig åbnes uafhængigt af hinanden, og side by side køleskabet gør det muligt at opdele pladsen på en måde som fungerer godt for dig. Fronten har på dette amerikaner køleskab fået en flot hvid farve, og det klassiske buede design er erstattet med et mere stilrent firkantet design. Alt i alt et rigtig flot side by side amerikaner køleskab til det moderne lyse køkken.

Om: Bosch KMF40SW20 har et hvidt og nyskabende design, som ikke ses på mange amerikanske køleskabe endnu. Kølesektionen åbnes ved hjælp af to døre i en side by side løsning, mens de to fryseskuffer er grebsfrie og åbnes uafhængigt af hinanden. Du får 296 liter til rådighed i kølesektionen og 154 liter i fryseskufferne, hvilket er helt fint til en almindelig familie.

Med amerikaner køleskabet fra Bosch er du desuden fri for at skulle afrime fryseren manuelt. Der er nemlig NoFrost system i fryseren, hvilket betyder at den automatisk sørger for at fjerne rimfrost med jævne mellemrum. Det betyder at driften optimeres, og du sparer på elregningen.

På fronten er der et berøringsfølsomt display, som udmærker sig ved ikke at have nogen kanter. Det giver med andre ord indtryk af at displayet projekteres direkte i den hvide overflade. Der medfølger en manuel isterningbeholder til den øverste fryseskuffe.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 361 kWh
 • Kølekapacitet: 296 liter
 • Frysekapacitet: 105 liter
 • Ismaskine? Ja, manuel
 • Vandtilførsel? Nej
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
12.999,00 kr. 0,00 kr. 12.999,00 kr. Til butik »

Bosch KAN90VI20 – simpelt og vedligeholdelsesfrit side by side køle-fryseskab

Bosch-kan90vi20-amerikaner-koeleskab

Bedste pris: 7.822,00 (Lavprishvidevarer)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Bosch bliver bedst i test ad flere omgange med både køleskabe og køle-fryseskabe. Det konkludere blandt andet Forbrugerrådet Tænk. Derfor vurderer vi at dette amerikanske side by side køleskab er et særdeles godt køb, på trods af at funktionerne er holdt på et simpelt niveau. Der er nemlig ingen ismaskine eller vanddispenser. Til gengæld får du et amerikaner køleskab der er særdeles nemt at vedligeholde, da den rustfrie ståloverflade har en særlig Anti-Fingerprint belægning og fryserummet har en NoFrost funktion. Du skal således ikke bekymre dig om den regelmæssige vedligeholdelse, da Bosch KAN90VI20 har en række indbyggede funktioner der gør det nemt for dig. Alt i alt et godt køb til den travle børnefamilie.

Om: Bosch KAN90VI20 er et dejlig simpelt amerikaner køleskab med et flot og stilrent design. Lågerne har en overflade af rustfrit stål og Anti-Fingerprint belægning, og så er der monteret et smart elektronisk display i den ene låge, så du hele tiden kan følge med i temperaturen samt regulere indstillingerne ved hjælp af tryk på enkelte knapper.

I fryserummet er der ekstra god plads, da der ikke skal tages hensyn til en indbygget ismaskine. Du får således optimal udnyttelse af fryseren, som har en kapacitet på hele 200 liter. Der forefindes to skuffer i bunden samt fire hylder, hvoraf de to kan justeres i højden. I døren findes fem hylder. I køleskabet er der ligeledes to skuffer i bunden samt fire hylder, hvoraf en kan justeres i højden. I døren findes fire hylder og en smart multiboks, som er karakteristisk for denne type Bosch køleskabe.

Der er selvfølgelig NoFrost funktion i fryseren, som automatisk sørger for afrimning når det bliver nødvendigt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 475 kWh
 • Kølekapacitet: 373 liter
 • Frysekapacitet: 200 liter
 • Ismaskine? Nej
 • Vandtilførsel? Nej
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 44 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
7.822,00 kr. 0,00 kr. 7.822,00 kr. Til butik »
7.822,00 kr. 0,00 kr. 7.822,00 kr. Til butik »
7.822,00 kr. 0,00 kr. 7.822,00 kr. Til butik »
7.431,00 kr. 0,00 kr. 8.234,00 kr. Til butik »
10.100,00 kr. 0,00 kr. 10.100,00 kr. Til butik »

Siemens KA58NP95 – tysk kvalitet med det hele

siemens-amerikanerskab-ka58np95

Bedste pris: 13.112,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi dette amerikaner køleskab: Siemens bliver, ligesom Bosch, bedst i test ad flere omgange, og de høster generelt gode anmeldelser hos forbrugerne. Her er der tale om et luksuriøst amerikaner køleskab med side by side døre og alle ønskelige funktioner. Fronten er udført i et meget moderne og stilrent look i rustfrit stål med indbygget ismaskine til både knust is og isterninger samt vanddispenser, og så kan du ved hjælp af det avancerede elektroniske display hele tiden følge med i temperaturen samt indstille en række funktioner. Eksempelvis Super-køl og mulighed for at styre lyset ved hjælp af tasterne. Alt i alt et godt køb til den kræsne forbruger, der gerne vil have det bedste af det bedste.

Om: Det luksuriøse KA58NP95 amerikaner køleskab fra Siemens har Super-køl funktion og Multi-Airflow system, der sikrer en hurtig og effektiv nedkøling af hele rummet.

Som en praktisk detalje er fryserummet på hele 164 liter udstyret med NoFrost-funktion, så du ikke skal bekymre dig om løbende afrimning. Indfrysningskapaciteten er desuden høj, med mulighed for at indfryse hele 10 kg/døgn. Køleskabet har kapacitet til 333 liter.

I dette amerikaner køleskab forefindes ismaskine og vanddispenser med direkte vandtilførsel i døren, så du i løbet af få sekunder kan trække isterninger, knust is eller et glas koldt vand direkte. Et lydniveau på 45 dB er ikke blandt de laveste i denne artikel, men det er tilstrækkeligt lavt til at køleskabet ikke føles støjende eller generende.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 441 kWh
 • Kølekapacitet: 333 liter
 • Frysekapacitet: 164 liter
 • Ismaskine? Ja, knust is og isterninger
 • Vandtilførsel? Ja, direkte
 • Elektronisk display? Ja
 • NoFrost-funktion
 • Lydniveau: Maks. 45 dB
Forhandlere Pris Fragt Total Læs mere
13.112,00 kr. 0,00 kr. 13.112,00 kr. Til butik »
13.112,00 kr. 0,00 kr. 13.112,00 kr. Til butik »
Amerikaner køleskab – her er de 9 bedste side by side skabe
Hvad synes du om artiklen?

Skriv en kommentar