Med et rundt havebord kan du skabe en hyggelig og uformel atmosfære på terrassen, hvor alle kan se hinanden i øjnene under middagen omkring bordet. Runde haveborde findes i mange forskellige størrelser fra små caféborde til 2-3 personer og op til store spiseborde med plads til 6 personer eller mere.

Herunder har vi samlet vores 10 favoritter, som du bør se på hvis du overvejer at købe et rundt havebord:

Køln – lille rundt foldebord i teak

Koeln-Rundt-HavebordHvis du foretrækker et fleksibelt rundt havebord som er nemt at opbevare om vinteren, så er det lille runde Køln havebord et godt valg. Det kan nemlig klappes sammen så det er næsten fladt, og så kan det opbevares på næsten ingen plads vinteren over. Det betyder også at du slipper for at slibe det ned og give det olie efter vinteren, da teaktræ normalt vil få en grå patinering når det står ude.

Det runde Køln havebord har en diameter på 90 centimeter, hvilket betyder at der er plads til 3-4 personer rundt om havebordet. Der kan desuden købes billige foldestole i samme design som det runde havebord, hvilket er ideelt hvis du ønsker samhørighed og en komplet løsning af sammenklappelige havemøbler.

Køln havebordet er lavet i ren massiv teak fra top til bund, som kommer fra plantager i Indonesien.

Detaljer:

 • Mål: Ø90 x H73 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på det runde Køln havebord hos Havemøbelland

Matahari – stort rundt havebord i teak

Matahari-Rundt-HavebordHvis du søger et meget stort rundt havebord, så er Matahari det rette valg. Her får du et rundt havebord i massiv teak med en diameter på 180 centimeter, så der er plads til mellem 8 og 10 personer rundt om bordet. Med tiden vil havebordet få en flot gråbrun patina, som dog kan undgås hvis du med jævne mellemrum giver bordet en omgang med fint sandpapir og olie.

Det runde Matahari havebord er perfekt til den rummelige terrasse, hvor det kan stå og pynte i sig selv. Den håndværksmæssige udførelse er nemlig helt i top, og lamellerne er sirligt lagt side om side og slebet til, så alle kanter føles helt bløde og glatte. Det er med andre ord et rigtig luksuriøst rundt havebord, som vejer en del på grund af det massive teak træs kompakte struktur.

I midten af Matahari havebordet er der klargjort et hul til parasollen, så du med fordel kan købe en parasol og sætte der. Du kan dog også købe en stor hængeparasol eller blot sætte det runde havebord på en overdækket terrasse, alt efter hvad du foretrækker.

Detaljer:

 • Mål: Ø180 x H76 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på det runde Matahari havebord hos Havemøbelland

Caroline – rundt havebord i grå nonwood

Caroline-Rundt-HavebordHvis du har hang til det moderne, stilrene og eksklusive, så er det runde Caroline havebord et godt valg. Det har et flot moderne design med kraftige ben og et stel i aluminium, samt bordplade i grå nonwood.

Det runde Caroline havebord er helt vedligeholdelsesfrit, da materialerne er uforgængelige og kun kræver rengøring med en opvredet klud i ny og næ. Du slipper derfor for at skulle male eller behandle træværk, og du skal ikke bekymre dig for om stellet ruster.

Havebordet passer godt ind på den moderne og minimalistisk indrettede terrasse, men også på den store altan eller i gårdhaven, da det kun måler 120 centimeter i diameter. Bordet er derfor velegnet til ca. 4 personer.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Grå og alu

Se pris på det runde Caroline havebord hos Havemøbelland

Cinas Hard & Ellen – stort rundt havebord på 150 cm

Hard-And-Ellen-Rundt-HavebordDet flotte runde Hard & Ellen havebord har en diameter på 150 centimeter, hvilket gør det muligt at sidde op til 6 personer rundt om bordet.

Hvis du har hang til retro havemøbler så er dette runde Cinas havebord det rette valg. Det har et stel i hvidlakeret aluminium og flotte lameller i massiv lys teak som bordplade, hvilket giver et flot rustikt udtryk. Med tiden vil det massive teaktræ få en flot gråbrun patinering, men det er ikke noget som skader træet. Du kan undgå dette ved at give træet en omgang med fint sandpapir og derefter en gang olie, og så bibeholder det sin flotte gyldne farve. Det er dog en proces der skal gentages med jævne mellemrum, især hvis det runde havebord skal stå ude hele året.

Det runde Hard & Ellen havebord er desuden en del af en større møbelserie, hvilket betyder at der også findes stole og mindre haveborde i samme design. Du kan se hele udvalget hos forhandleren, hvor der er flere billeder af det runde havebord.

Detaljer:

 • Mål: Ø150 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farver: Hvid og teak

Se pris på det runde Hard & Ellen havebord hos Unoliving

Sika-Design George – rundt havebord til 6 personer

George-Rundt-HavebordGeorge er et stort rundt havebord i et flot rustikt udseende. Det skyldes at havebordet er lavet i massiv genbrugsteak, som er en af de mest robuste og solide træsorter der findes. Samtidig er det en meget fin træsort, som er meget velegnet til udendørs placering i det danske klima. Forskellen på genbrugsteak og ny teak er at genbrugstræ allerede har en flot patina, og så fortæller træet en historie fra dets tidligere funktion.

Det runde George-havebord kommer fra Sika-Design, som er en dansk virksomhed med primært fokus på havemøbler i massivt træ, metal og polyrattan som de mest benyttede materialer.

Med en diameter på hele 160 centimeter er der god plads omkring det runde havebord, og der kan således sidde 6 personer rundt om bordet. I samme serie findes desuden et firkantet havebord, som også kan ses hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: Ø160 x H72 cm.
 • Materialer: Genbrugsteak
 • Farver: Teak med patina

Se pris på det runde George havebord hos Unoliving

Cinas Leaf – rundt havebord i nonwood og aluminium

Leaf-Rundt-HavebordLeaf er et rundt havebord i vedligeholdelsesfri materialer. Det har et flot og eksklusivt udseende, som matcher den lille nordisk indrettede terrasse perfekt. Bordpladen består af nonwood-lameller i teaklook, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Det vil med andre ord beholde den flotte varme kulør, uden at du behøver sørge for løbende vedligeholdelse.

Stellet er ligeledes let og vedligeholdelsesfrit. Det er nemlig lavet i antracitgrå aluminium, som derfor ikke kan ruste og som gør bordet let og luftigt.

Diameteren på Cinas Leaf er på 110 centimeter, hvilket gør det velegnet til op til 4 personer. Det er således et hyggeligt lille rundt havebord, som både kan bruges i hyggekrogen, på altanen eller den lille terrasse.

Detaljer:

 • Mål: Ø110 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Teak og antracitgrå

Se pris på det runde Leaf havebord hos Unoliving

Sika-Design Danielle – rundt havebord i rattan

Danielle-Rundt-HavebordDanielle er et rundt havebord i et flot klassisk design. Det fremstår elegant i et miks af rattan og syntetiske Sika-fibre, som er en pendant til det populære og vedligeholdelsesfrie polyrattan.

Det runde havebord er perfekt til placering på en overdækket terrasse eller i udestuen, da det ikke tåler at stå ude i styrtregn. Med tiden vil det smukke rattan-stel få en grå patina, som er en naturlig del af bordets ældningsproces. Bordpladen vil dog forblive i samme farve da den er lavet af syntetiske fibre, og hvis du vil fuldende designet kan du tilkøbe en glasplade og lægge på bordet.

Under det runde Danielle-havebord er en underhylde, som du kan bruge til småopbevaring. Selve havebordet oser af smukke detaljer, og det er en fryd for øjet på den rustikt indrettede terrasse, hvor det med sit udseende tilfører stil og elegance. Det runde havebord er en del af en større møbelserie, og bordet vi har udvalgt måler 120 centimeter i diameter. Dermed er det perfekt til 4 personer, som alle kan sidde godt.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H70 cm.
 • Materialer: Rattan og Sika-fibre
 • Farver: Brun og natur

Se pris på det runde Danielle havebord hos Unoliving

Sika-Design Jupiter – rundt havebord med glasplade

Jupiter-Rundt-HavebordJupiter er et moderne og stilrent rundt havebord i robuste og vedligeholdelsesfri materialer. Således består det runde havebord af et stel af galvaniseret stål hvorpå der er monteret slidstærke Sika-fibre, og så en glasplade på toppen for det stilrene blanke pift.

Sika-Design står bag Jupiter-havebordet, som er en del af en større kollektion af både runde og firkantede haveborde i forskellige farver og størrelser. Det er en dansk virksomhed med fokus på gode materialer, og således er det runde Jupiter havebord også en smule dyrere end de haveborde du finder i lavprisvarehusene og i byggemarkederne. Du får til gengæld en markant højere kvalitet og nogle materialer, som er lavet til at holde i mange år.

Det runde Jupiter havebord vi har udvalgt, måler 150 centimeter i diameter. Dermed er der plads til op til 6 personer rundt om havebordet, men grundet placeringen af bordbenene anbefaler vi at havebordet bruges til højst 4 personer.  Alternativt kan du også presse 8 personer ind omkring bordet, hvilket godt kan gå an hvis i blot skal nyde en hurtig snack eller lidt at drikke.

Det runde havebord kræver ingen pleje, udover rengøring med en opvredet klud i ny og næ.

Detaljer:

 • Mål: Ø150 x H75 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål og Sika-fibre
 • Farver: Brunt bord og sølvgrå ben

Se pris på det runde Jupiter havebord hos Unoliving

Sika-Design Grace – rundt havebord i hvidt design

Grace-Rundt-HavebordMed det runde Grace havebord får du en flot kombination af det moderne og det elegante. Havebordet er monteret med flotte hvide Sika-fibre på en aluminiumsramme, hvilket udgør en komplet vedligeholdelsesfri løsning til den lille og lyst indrettede terrasse eller altan.

Også dette runde havebord er lavet af Sika-Design, og Grace-kollektionen består af stilrene runde haveborde i forskellige farver. Vi har dog udvalgt det hvide havebord, da vi synes det er det flotteste og mest elegante af alle varianterne.

Det runde havebord i Grace-kollektionen måler 120 centimeter i diameter, hvilket betyder at der er plads til 4 personer. Grundet de kompakte bordben kan du dog sagtens få plads til op mod 6 personer om bordet, hvis i blot skal have lidt at drikke eller en hurtig snack.

Det er muligt at tilkøbe en glasplade som ses på billedet, hvis du ønsker et mere stilrent udseende på det runde havebord.

Detaljer:

 • Mål: Ø120 x H72 cm.
 • Materialer: Aluminium og Sika-fibre
 • Farver: Hvid

Se pris på det runde Grace havebord hos Unoliving

Lille rundt havebord i grønlakeret stål

Nordal-Rundt-HavebordDet lille runde Nordal havebord er perfekt til altanen eller det hyggelige gårdhave miljø. Det er lavet i stål som efterfølgende har fået en grøn pulverlakering, hvilket man ikke ser på mange runde haveborde – eller borde i det hele taget.

Den grønne farve betyder dog at havebordet får et mere naturligt udtryk, og det vil næsten gå i ét med din have med grønne træer og buske.

Det runde havebord fra Nordal fås i flere forskellige farver, og du kan endda få en firkantet model hvis du ønsker at have plads til flere stole. Den runde udgave er velegnet til 2-3 personer, og dermed får du et lille hyggeligt rundt havebord, som du med fordel kan placere på altanen eller i den lille hyggekrog i haven.

Da det runde Nordal havebord er lavet af stål som har fået en grøn pulverlakering, kræver det kun minimal vedligeholdelse. Der er nemlig ikke noget træ eller andre naturlige materialer som skal males eller plejes med jævne mellemrum, så alt hvad du skal gøre er at tørre havebordet med en opvredet klud når du synes det er nødvendigt.

Havebordet har en diameter på kun 60 centimeter, så det er perfekt til en kop kaffe med kage eller et par kolde drikkevarer og nogle hurtige snacks.

Detaljer:

 • Mål: Ø60 x H72 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Grøn, hvid eller sort

Se pris på det lille runde Nordal havebord hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar