Du kender formentlig alt til begrebet ”simremad”. Det er nemt, da det hele kan puttes i den samme gryde, og så kan det mere eller mindre stå og passe sig selv, indtil det er færdigt. Det er det samme princip med en slow cooker. Her får du en cooker, der kan tilberede din simremad for dig, og resultatet er en intens og smagfuld ret, der vil imponere dine gæster. 

I denne samling af slow cooker tests finder du en gennemgang af nogle af de mest populære produkter, så du har de rette informationer at vælge din slow cooker ud fra.

Crock Pot 4,7 L. Digital Slow Cooker – bedst til prisen


Crock Pot 4,7 L. Digital Slow Cooker bedst til prisenSet til: 699,00

Køb hos Shopping.coop.dk

Testresultater

Denne crock-pot er blandt andet kåret som testvinder af to svenske aviser, Aftonbladet og Icakuriren, som selv har testet den. Den blev testvinder på grund af dens evne til at tilberede meget møre måltider og takket være dens mange gode funktioner. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Crock Pot 4,7 L. Digital Slow Cooker

Denne slow cooker er rigtig god til at tilberede forskellige former for kød. Resultatet er mørt kød, der let går fra hinanden, men uden at kødet har tabt saften. Den er derfor perfekt til dig, der ønsker er servere lækre simreretter, hvor kødet spiller en hovedrolle. 

Du får her en meget intelligent model, der holder maden varm, selv efter maden er færdigtilberedt. Modellen kommer desuden med et digitalt display, der giver dig et godt overblik, og så er den nem at håndtere. Alt i alt får du her en rigtig god slow cooker til prisen.

Særlige specifikationer: 

 • Nem og brugervenlig 
 • Kan producere et måltid til ca. 4 personer
 • Medfølgende opskrifter
 • Tilbereder kødet, så det er mørt og saftigt
 • Kan vaskes op i opvaskemaskinen. 

Electrolux ESC7400 – Testvindende slow cooker


Electrolux ESC7400 Testvindende slow cookerSet til: -0,02

Køb hos Gucca

Testresultater

Denne slow cooker var også med i Aftonbladet og Icakurirens test, hvor den blev topscorer. Det gjorde den, fordi den fik rigtig gode bedømmelser på stort set alle parametre. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Electrolux ESC7400

Her får du en meget kraftig slow cooker, der er en garanti for et rigtigt godt måltid fyldt med smag, vitaminer og mineraler. Ved en tilberedning på ca. 4 timer producerer den al dente grøntsager og fast kød – ønsker du en anden konsistens, kan du tilberede maden i kortere eller længere tid. 

Denne model byder på et væld af forskellige valgmuligheder. Du kan blandt andet vælge mellem tre forskellige varmeindstillinger, ligesom modellen også kan holde maden varm efter endt tilberedning. 

Særlige specifikationer: 

 • Kan producere et måltid til ca. +6 personer
 • Vælg mellem tre varmeindstillinger
 • Specialfunktion til suppe
 • Smagfulde og faste grøntsager og kød
 • Tåler opvaskemaskine. 

Sage The Fast Slow Pro – premium valget


Sage The Fast Slow Pro premium valgetSet til: 2.299,00

Køb hos Elgiganten

Testresultater

Denne slow cooker har klaret sig rigtigt godt i mange forskellige tests. Den har blandt andet fået 5 ud af 5 stjerner af amerikanske Trustedreviews.com, og den er blevet kåret som den bedste high end slow cooker af den amerikanske hjemmeside businessinsider.com. Derudover har den også fået en god anmeldelse af blandt andet bbcgoodfood.com og af den britiske avis Evening Standard.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Sage The Fast Slow Pro

Det er ikke uden grund, at denne slow cooker har fået så gode bedømmelser af så mange forskellige ekspertpaneler. Du får her en både effektiv og meget praktisk model, der er udstyret med en digital skærm med brede muligheder for tilpasning. Du kan for eksempel vælge, hvilken ret du gerne vil lave, hvorefter modellen tilpasser indstillingerne efter retten. 

Derudover er den udstyret med en trykkogerfunktion, hvilket giver dig mulighed for at tilberede maden hurtigere. Faktisk kan du halvere tilberedningstiden med denne funktion. 

Særlige specifikationer: 

 • Mulighed for at lave mad til mange personer på én gang
 • Kan både sautere, trykkoge, dampe og slow cooke
 • Justerer selv tryk, temperatur og tid
 • Kommer med et enkelt og brugervenligt LCD-display.

Sage The Risotto Plus – to i én


Sage The Risotto Plus to i énSet til: 1.000,00

Køb hos KitchenOne

Testresultater

Denne slow cooker har klaret sig godt i en række forskellige test. Den har blandt andet fået 76 ud af 100 point hos det britiske Good Housekeeping Institute. Derudover har den også fået 4,5 ud af 5 stjerner hos Trustedreviews.com samt 4 ud af 5 stjerner hos Expertreviews.co.uk. 

Der er tale om tre udenlandske ekspertpaneler, der har været meget begejstrerede over denne model, og det er der flere forskellige årsager til.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Sage The Risotto Plus

Du får da også mere end bare en slow cooker, hvis du vælger denne model. Du får også en riskoger i samme maskine, så du for eksempel kan tilberede den helt perfekte risotto til dine gæster eller din familie uden selv at gøre den store indsats. Som navnet også indikerer, er denne model designet med et primært fokus på risotto. Resultater er også en perfekt cremet risotto, og du behøver ikke engang at stå og røre i gryden.

Særlige specifikationer: 

 • Kan tilberede mad til 3-4 personer
 • 5 forskellige indstillinger
 • Kan også bruges som riskoger
 • Alsidig slow cooker til en god pris
 • Nem at rengøre – kan tåle at komme i opvaskemaskinen. 

The Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker – billig og brugervenlig


The Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker billig og brugervenligSet til: 219,00

Køb hos Proshop

Testresultater

Denne model har scoret hele 84 ud af 100 point hos det britiske Good Housekeeping Institute. Derudover er den også blevet tildelt 3,5 ud af 5 hos den internationale testside Trustedreviews.com. Det skyldes blandt andet, at du her får en rigtig god slow cooker til prisen. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om The Russell Hobbs Chalkboard Slow Cooker

Denne model kommer i et meget neutralt design, som vil passe ind i rigtig mange køkkener. Låget er gennemsigtigt, så du har mulighed for at holde øje med maden, mens den bliver tilberedt. Det er en prisbillig model, og derfor er der også nogle funktioner, der er udeladt. For eksempel får du ikke et digitalt display, men en manuel drejeknap i stedet. 

Cookeren kommer dog alligevel med to forskellige varmeindstillinger, samt en funktion der holder maden varm, efter den er færdigtilberedt. Gryden er desuden ovnfast, så du har mulighed for at sætte den i ovnen. 

Særlige specifikationer: 

 • Kan tilberede mad til ca. 3-4 personer
 • Både gryde og låg kan komme i opvaskemaskinen
 • Brugervenlig og enkel
 • Billig pris.

Crock Pot 5,7 L. Digital Slow Cooker – god til nybegynderen


Crock Pot 5,7 L. Digital Slow Cooker – god til nybegynderenSet til: 549,00

Køb hos CDON

Testresultater

Denne slow cooker er en testvinder i Aftonbladets test, og det skyldes blandt andet, at den er meget brugervenlig og producerer rigtig god mad. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Crock Pot 5,7 L. Digital Slow Cooker

Denne crock-pot tilbereder saftigt, mørt og utroligt smagfuldt kød, mens grøntsagerne forbliver faste selv efter mange timers tilberedning. Den har en rigtig god størrelse til en almindelig husstand, og så er den rigtig nem og brugervenlig at betjene, hvilket gør den rigtig god til nybegynderen inden for slow cooking. Den har både en timerfunktion på helt op til 20 timer, ligesom den også har en række forskellige forprogrammerede tidsindstillinger. Derudover får du to varmeindstillinger med et vågeblus. 

Særlige specifikationer: 

 • Kan tilberede mad til ca. 5 personer
 • Aftagelig ledning hvilket sikrer let opbevaring
 • Forprogrammerede indstillinger
 • Medfølgende opskrifter
 • Tilbereder saftigt og mørt kød. 

Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker – bedste køb


Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker – bedste købSet til: 319,00

Køb hos Proshop

Testresultater

Denne slow cooker er kåret af britiske af BBCs eget madunivers, bbcgoodfood.co.uk, til ”best buy”. Det skyldes blandt andet, at du her får en rigtig god og velfungerende model til prisen. 

Om Russell Hobbs 22740-56 Slow Cooker

Denne model er ikke en af de største på markedet, og den egner sig derfor rigtigt godt til den lille familie eller til hverdagsbrug. Modellen er nem at betjene, da du blot skal dreje på den simple drejeknap, der sidder på fronten, og her vælger du den ønskede varmeindstilling. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Maden kan desuden holdes varm efter endt tilberedning, hvis det ikke lige passer med spisetiden, og så kommer gryden med et glaslåg, så du nemt kan holde øje med maden. Modellen er meget simpel og enkel, men den er alligevel udstyret med alle de nødvendige indstillinger. 

Særlige specifikationer: 

 • Kan tilberede mad til op til 4 personer
 • Manuel betjening via drejeknap
 • To varmeindstillinger
 • Enkel og brugervenlig. 

Hvorfor anskaffe sig en slow cooker?

Der er rigtig mange gode grunde til at anskaffe sig en slow cooker. Du kender det sikkert allerede. Du har inviteret gæster, men hvad skal du lave af mad? Det skal helst være noget, som enten kan tilberedes i forvejen, eller som kan stå og passe sig selv, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster. Samtidig skal det naturligvis også smage godt og være tilberedt helt perfekt, men hvordan finder man lige på en ret, der lever op til alle disse krav? Svaret er simpelt: Man køber en slow cooker. 

Med en slow cooker har du nemlig mulighed for at tilberede de skønneste måltider, som får den helt perfekte konsistens, uden at du selv behøver at gøre ret meget. Du skal bare sammensætte råvarerne, putte dem ned i slow cookeren og indstille maskinen på den rette tilberedningstid. Herefter står maden bare og passer sig selv, mens du kan dække pænt op, forberede forret eller dessert, eller mens du bare ligger på sofaen. 

Når maden er færdig, er resultatet er lækkert og smagfuldt måltid med perfekt tilberedte grøntsager og saftigt og mørt kød – meget bedre bliver det næsten ikke. Fordi maden bliver tilberedt langsomt, får det også en meget intens og delikat smag, som kun kan opnås ved denne tilberedningsmetode. Normalt kræver det dog, at du står og holder øje med gryderne i flere timer, men det behøver du altså ikke med denne køkkenhjælper. 

En slow cooker kan også være uundværlig for dig, der ikke er så god til at lave mad. Synes du for eksempel, at det er svært at tilberede maden, så grøntsagerne er perfekte, samtidig med at kødet også skal være mørt? Så vil en slow cooker blive din nye bedste ven. 

Hvordan finder jeg den bedste slow cooker?

Hvis en slow cooker lyder som noget for dig, gælder det herefter om at finde ud af, hvilken af de mange forskellige modeller, du skal vælge. Der findes nemlig et utal af forskellige modeller, og her kan der være variationer i form af blandt andet kapacitet, pris og funktionsniveau. Nedenfor får du derfor en kort gennemgang af nogle af de ting, du bør gå efter, når du skal ud og investere i din nye køkkenhjælper. 

Størrelse

Der er meget stor forskel på, hvor stor en kapacitet de forskellige modeller har. Det gælder derfor om, at du finder ud af, hvor mange liter din nye slow cooker skal kunne rumme, og hvor mange mennesker du skal kunne lave mad til i den. 

De fleste modeller har en kapacitet, der er stor nok til almindelig hverdagsbrug, men skal du invitere gæster, kan det være en god ide med en større kapacitet. 

Pris

Hvor meget er du villig til at betale? Hvis du er nybegynder inden for slow cooking, kan det måske være en ide at starte med at investere i en af de billigere modeller for at se, om det er noget for dig. Typisk hænger pris, kapacitet og funktioner dog ofte sammen. 

Har du derfor brug for en model, der har flere funktioner eller en større kapacitet end til hverdagsbrug, kan det være nødvendigt at ofre lidt flere penge på den konkrete model. Du kan dog godt forvente, at det kommer til at være en god investering. 

Funktioner

Hvor mange funktioner har du brug for i din nye slow cooker? Skal den for eksempel også kunne koge ris, hjælpe dig med at lave den perfekte risotto, eller skal den også kunne trykkoge? Det kan også være, at du bare gerne vil have en model, der er nem at betjene, og som ikke har flere funktioner, end du kommer til at bruge. 

Vælg en slow cooker, der dækker dine behov

Det er en rigtig god ide at starte med at klarlægge, hvad det helt konkret er for nogle behov, som din nye slow cooker skal kunne opfylde. Det gælder både, når det kommer til størrelse og kapacitet, men også når det kommer til funktioner og prisen, du er villig til at betale. Den bedste slow cooker for dig er ikke nødvendigvis den samme, som din mor, søster eller veninde har. Når det er sagt, kan du sagtens spørge dem om, hvad deres model har af funktioner og kapacitet. 

Testkilder

Til at udarbejde denne oversigt med slow cookers, der har klaret sig godt i en række forskellige tests, har vi benyttet os af en række udenlandske kilder. Det er dem, der blandt andet har testet og anmeldt en stor del af de omtalte produkter. 

Her kan blandt andet nævnes de to svenske aviser Icakuriren og Aftonbladet. Vi har også brugt en række amerikanske kilder så som businessinsider.com og Trustedreviews.com samt britiske kilder som for eksempel den britiske avis Evening Standard og Good Housekeeping Institute. 

 

Se også denne artikel på Femten tip til måltider med langsom komfur

Denne side er anmeldt af: Filippa N. Thomsen 10/10

Dette indlæg har fået 4.6 stjerner baseret på 10 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar