Liggestolen er uundværlig, når du efter en lang dag har brug for at tage den med ro og gerne vil nyde sommervejret på langs. De fleste modeller har et ryglæn som kan justeres i flere forskellige positioner, så du både kan tage en lur eller læse en god bog. Dette gør liggestolen til et kært eje for alle sommerelskere, der værdsætter den danske sommer når den viser sig fra sin bedste side.

Til denne inspirationsartikel har vi samlet 26 flotte og smarte liggestole, som både er komfortable og nemme at vedligeholde. Se dem alle herunder:

Encoded – Smukt liggestol i et eksklusivt design

Encoded
Klik på billedet og se mere.
Denne liggestol er både skabt til at være behagelig og en fryd for øjet. Den er elegant og stilren og passer ind i langt de fleste hjem, og hvad end man skal hvile sig eller læse i haven er denne liggestol perfekt til opgaven.

Encoded-liggestolen skiller sig ud fra sin kategori med sine materialer og det håndarbejde, der er gået ind i at skabe den: Det er en skabelsesproces af ærlige materialer, der har kreeret det eksklusive og elegante look, og de smukke detaljer kommer fra flettet læder, der vil patinere ganske smukt som tiden går, og ubehandlet teaktræ, så stolen får et sofistikeret og simpelt udseende.

Et design, der skal holdes øje med

Elle Decoration udvalgte denne liggestol som bemærkelsesværdige upcoming designs på Northmodern – Northmodern er den nye innovative møbel- og livsstilsmesse, der udspiller sig i Bella Centeret i København.

Stolene er håndlavede på Bali, så hvert eksemplar er på sin vis unik. Stolen kan bruges udenfor om sommeren eller se godt indenfor i stuen, hvis man vil foretrække at bruge det som et mere permanent læsemøbel.

De fine materialer og det faktum, at det hele er lavet i hånden, smitter selvfølgelig af på prisen. Men så får man også et eksklusivt og unikt møbel hjem i sin bolig, og man får noget, man virkelig kan sætte pris på. Det anbefales ikke at opbevare stolen udendørs.

Detaljer om Encoded

 • Materiale: Teaktræ, læder
 • Længde: 150 cm
 • Højde: 80 cm
 • Bredde: 60 cm

Se pris på Encoded liggestolen hos luxoliving.dk

Cane-line Sunrise – Minimal vedligeholdelse, maksimal afslapning

Cane-line Sunrise

Denne liggestol er populær hos blandt andet UnoLiving.com, og det er ikke svært at se hvorfor. Designet af Cane-line kan liggestolen klare al slags vejr, lige fra 70 til -40 grader celsius. Den er desuden vand- og UV-afvisende, og klarer mug så let som ingenting. Dermed er stolen helt ideel, hvis man vil have den stående ude på terrassen eller poolen. Derudover kommer denne liggestol til en meget fornuftig pris.

Denne solvogn kommer i grå og leveres samlet, så du kan nyde den lige fra start. Hvis man køber flere, kan stolene stables oven i hinanden og dækkes til, så de fylder så lidt som muligt og tager minimal skade af vind og vejr.

Perfekt til at nyde sommeren

Da det er nemt at gøre denne Cane-line liggestol ren, tillader den én at nyde sommeren. Man kan slappe af og læne sig tilbage uden at bekymre sig om, om stolen går til, og med noget så simpelt som en våd klud kan man snildt tørre den af og gøre den ren, når det er påkrævet.

Solvognen er lavet i cane-line fiber, og det er eksempelvis en fantastisk stol at have i et sommerhus, da der er så minimal vedligeholdelse påkrævet. Så kan man nyde sin ferie lige fra starten af, og man kan smide sig på liggestolen, selvom man kommer lige fra pollen eller vandsprederen. Der er afslapning for alle!

Detaljer om Cane-line Sunrise

 • Højde: 95 cm
 • Dybde: 156 cm
 • Bredde: 77

Brug MOOD10 for 10 % rabat (gælder kun for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer)

i samarbejde med PriceRunner

Brafab Belfort – Komfort og et tidløst design

Brafab Belfort
Klik på billedet og se mere.

Brafab Belfort liggestol med hynder er designet ganske simpelt og minimalistisk, og passer til stort set alle hjem, der vil have en smule udendørskomfort. Selve stolens ramme er skabt af pulverlakeret mat, sort aluminium, men den bløde, grå Olefin-hynde giver stor komfort hvad end der skal læses i solen eller soves til middag på terrassen.

Med liggestolen er der to hjul, så man nemt kan flytte rundt på stolen, hvis den står i vejen eller man vil følge solen. Den står desuden godt fast på både græs såvel som fast underlag, så man kan ligge sikkert, uanset hvor man befinder sig.

Stolen kan nydes af gamle såvel som unge og er en fin tilføjelse til terrassen, uanset hvor stor eller lille den er. Den gør sig også godt ved siden af en pool.

Komfort til en meget rimelig pris

Det er altid godt at tage hynder ind om natten, så hverken fugle, dug eller insekter ødelægger dem, og Brafab Belfort-liggestolen er ingen undtagelse. Stativet kan sagtens blive stående ude om sommeren, men kan lige såvel gemmes væk i et redskabsskur. Alt i alt er det ganske nemt at håndtere denne solvogn, og den kan gøres rent med noget så simpelt som en lunken klud.

Med det, der medfølger (hynde og stativ), kommer liggestolen til en meget fair pris, og det er derfor intet under, at den er populær hos UnoLiving.com.

Detaljer om Brafab Belfort

 • Højde: 30 cm
 • Længde: 191
 • Bredde: 71

Se pris på Brafab Belfort liggestolen her

Click Sunrocker – liggestol med 2 positioner

Click Sunrocker
Click Sunrocker liggestolen fås i et utal af farver. Klik på billedet og se mere.

Hvis du er vild med let og moderne design, men ikke ønsker at give afkald på farverne, så skal du vælge Click Sunrocker liggestolen. Den fås nemlig i et væld af smukke farver, som alle udmærker sig ved at være lette og diskrete. Det er nemlig ikke stærke farver, men derimod smukke kombinationer der passer ind i enhver moderne indretningsstil.

Liggestolen let stel af metal, hvorpå de farvede lameller af plastik er monteret. På armlænet er desuden påsat et stykke bambus, som tilfører stolen et naturligt strejf.

Det specielle ved Click Sunrocker liggestolen er at den kan vippes til to forskellige positioner. Når du sætter dig i stolen vil den naturligt være i oprejst position, men læner du dig tilbage vil den forsigtigt blive vippet ned i en mere liggende stilling hvor benene løftes op og ryggen lægges ned.

Liggestolen har en længde på 180 centimeter, en bredde på 64 centimeter samt en højde på 90 centimeter. Du kan med fordel kombinere flere farver eller vælge samme farve for et mere rent look, og hvis du ønsker knap så meget farve kan den også fås med grå eller mørkegrå plastlameller.

Detaljer om Click Sunrocker liggestolen:

 • Mål: L180 x B64 x H90 cm
 • Materialer: Metal, plast og bambus

Se pris på Click Sunrocker liggestolen her

Olano Solseng – en smuk liggestol til haven eller terrassen

Olano Solseng - en smuk liggestol til haven eller terrassenDenne liggestol ved navn Olana er en flot og stilet solseng, der vil kunne klæde enhver terrasse eller have uanset hvilken indretningsstil, der måtte være.

Liggestolen er fremstillet i lys naturrattan, hvor hynden er fremstillet i polyester i en offwhite farve. Designet er elegant, hvor tankerne ledes hen på naturen. Liggestolens udseende og farve giver en varm udstråling, der gør liggestolen indbydende at ligge i.

I denne liggestol vil du kunne ligge komfortabelt i flere timer og nyde din have eller terrasse i fulde drag.

Denne liggestols mål er følgende:

 • 185 cm i længden
 • 55 cm i højden
 • 79 cm i bredden

Liggestolen vejer ikke specielt meget, da den har en vægt på 20 kg. Du vil dermed selv kunne flytte rundt på liggestolen efter eget behov.

I købet af liggestolen medfølger en hynde, og du behøver derfor ikke selv at anskaffe en i de korrekte mål, der passer til liggestolen.

Denne liggestol mangler altså ikke noget, og den har både et smukt design og en praktisk og komfortabel funktion. Du vil kunne nyde både din have og terrasse fuldt ud i denne elegante liggestol.

Se pris på Olano Solseng liggestolen hos ILVA

VidaXL Liggestol – Behagelig liggestol med hynde 

VidaXL LiggestolHer får du en liggestol, der leder tankerne hen på sydligere himmelstrøg, højt solskin, gode drinks og en nedkølende pool. Stolen er fremstillet både med design, kvalitet og komfort for øje, og der er derfor tale om en liggestol, der henvender sig til dig, der ikke vil gå på kompromis med nogen af disse parametre.

Materialer og holdbarhed

Selve stolen er fremstillet i vandafvisende polyrattan, der sikrer en ekstra lang levetid. Herudover gør netop dette materiale stolen yderst nem at gøre ren, mens den er slidstærk og derfor kan bruges ofte, uden at det kan ses eller fornemmes på stolen og dens kvalitet. Under polyrattanen finder man et pulverlaveret stålstel, der sørger for en god stabilitet. Stolens sider kan trækkes op og reguleres, alt efter, hvordan, du ønsker at ligge.

Liggestol med tilhørende hynde

Stolen kommer med en behagelig hynde, der skal sikre den bedste oplevelse for dig, hver gang, stolen er i brug. Hynden er tykpolstret og er designet med skumfyld, der understreger komforten. Både selve hynden og dens betræk i polyester er aftageligt, så det nemt kan tages af og beskyttes mod uvejr samt vaskes i vaskemaskinen.

Specifikationer

Stolen fås både i brun og en flot cremefarve, alt efter, hvad der passer bedst til dig og din haveindretning. Liggestolen har en længde på 195 cm, en bredde på 60 cm og en højde på 31 cm. Hynden har en tykkelse 5 cm. Stolen leveres usamlet, men er nem at samle.

Se pris på VidaXL Liggestol her

FIAM Amigo Liggestol – Moderne og stilren liggestol i god kvalitet

FIAM Amigo LiggestolEr du på jagt efter en liggestol, der kan tåle alt slags vejr og vind og derfor kan tåle at stå ude hele sommeren, lige meget om det regner eller blæser? Eller leder du efter en liggestol, der nemt kan klappes sammen og tages med, hvorhen du ønsker det, så som på camping med mere? Lige meget, hvad du leder efter i en liggestol, bør du kigge nærmere på denne smarte model fra FIAM med modelnavnet Amigo.

Stolens materiale og muligheder

Her får du en liggestol med et stilrent og moderne udtryk, der gør den velegnet i flere forskellige udendørsarealer. Stolens stel er fremstillet i let aluminium, der er kendt for sin gode holdbarhed, samtidig med at den lave vægt betyder, at stolen er nem at tage med sig. Udover et solidt aluminiumsstel består denne liggestol af et blødt net, der både er behageligt at ligge på og ikke mindst nemt at gøre rent. Liggestolens ryg kan reguleres og ændres i tre forskellige positioner, således, at du kan indstille stolen efter, hvordan du ønsker at ligge, og efter, hvor solen står på himlen.

Liggestolens specifikationer

Denne Amigo liggestol fra FIAM har, når den er udslået, en længde på 190 cm og en bredde på 58,5 cm. Til stolen kan der købes en nakkepude, der gør den endnu mere behagelig at ligge på. Den sammenklappelige funktion gør, at det er nemt at opbevare stolen henover vinteren, så den er klar til endnu en sæson.

 

Cane-line Presley Solvogn – Solseng i håndflettet Cane-line fiber 

Cane-line Presley SolvognLeder du efter en solseng, hvorfra du kan nyde solens varme stråler og måske få en flot sommerkulør, og ønsker du samtidig ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller design? Så kan det være, at denne eksklusive liggestol med modelnavnet Presley fra Cane-line er lige det, du søger. Her får du en luksuriøs solseng, der bærer præg af en høj kvalitet og et lækkert og minimalistisk design, der passer ind i flere forskellige udearealer.

Solvognens materialer samt muligheder

Ved køb af denne Presley solvogn fra det populære og kvalitetsbevidste Cane-line får du først og fremmest en liggestol i en super kvalitet, og derfor et møbel, der kan holde i mange år. Endvidere er der her tale om en model i sort håndflettet Cane-line fiber, der understøtter møblets kvalitet. Solsengens ryglæn kan indstilles i flere forskellige positioner, alt efter, hvordan, du ønsker at ligge eller side, og alt efter, hvordan solen står på himlen. Her er der altså tale om en stol, der både kan bruges til læsning, solbadning, afslapning med musik eller noget helt fjerde. 

Cane-line Presley Solvogn – Specifikationer

Den luksuriøse og komfortable solseng fra Cane-line har en højde på 101 cm, en længde på 202 cm og bredde på 62 cm. Solsengen kommer med hjul, hvilket gør den nem at transportere rundt i haven eller på terrassen. Her er liggestolen til dig, der ønsker at investere i kvalitet, luksus og ikke mindst komfort og brugervenlighed i absolut top.

Brug MOOD10 for 10 % rabat (gælder kun for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer)

i samarbejde med PriceRunner

Delphine Liggestol – Liggestol i polyrattan med nakkepude 

Delphine LiggestolHer er der tale om en lækker liggestol, der i særdeleshed henvender sig til dig, der ønsker en stol til afslapning, hvor en god komfort er i højsædet. Denne liggesol kan både bruges i haven og på terrassen såvel som i udestuen eller til anden indendørs brug. Modellen er yderst diskret i designet og passer derfor ind i flere forskellige stilarter og indretningstyper. 

Stolens materialer 

Delphine liggestolen består, først og fremmest, af en liggestolramme, der er udformet i stål og derudover er udmærket ved et flot og klassisk polythylen- fletmønster, der giver stolen karakter. Endvidere består liggestolen af et behageligt tekstilmateriale, der er blødt at ligge på. Sidst, men ikke mindst, medfølger der, ved køb af denne liggestol, en behagelig nakkepude i 100% polyester, der øger stolens komfort og kvalitet. 

Stolens muligheder

Med denne stol har du mulighed for at ligge eller sidde på flere forskellige måder, takket være en funktion, der sørger for højdejustering af stolens ryglæn. Ryglænet kan indstilles til 10 grader, 20, grader, 30 grader, 40 grader og 50 grader alt efter, hvordan du ønsker at sidde eller ligge. 

Specifikationer

Liggestolen med modelnavnet Delphine har en længde på 211 cm, en bredde på 69 cm og en højde på 94 cm. Ryglænet har en længde på 74 cm, og stolens samlede vægt er 15,5 kg. Stolen har en bæreevne på 120 kg. Denne stol er til dig, der ønsker en liggestol, der kan tilpasses dig og dine ønsker.

 

VidaXL Dækstol – Elegant dækstol med behagelig fodstøtte

VidaXL DækstolHer har du muligheden for at erhverve dig en behagelig dækstol i et klassisk og elegant design, der gør sig godt i haven såvel som på terrassen eller i andre udendørsarealer. Denne dækstol er fremstillet i gode materialer og er derfor henvendt til dig, der ønsker en dækstol til en fordelagtig pris, men hvor komfort og kvalitet stadig er i top. Stolen kunne gøre sig godt til en helårsbolig såvel som i sommerhushaven. 

Dækstolens materialer

Denne dækstol fra VidaXL er fremstillet i de bedste materialer og er derfor udformet i akacietræ af aller højeste kvalitet. Akacietræet er kendt for at være yderst vejrbestandigt og holdbart, hvilket gør møbler af netop denne træsort særligt velegnet til udendørsbrug. Derfor er du, ved køb af denne dækstol, garanteret et solidt og robust havemøbel, der holder i mange år. 

Dækstol med fodstøtte og ergonomisk design 

VidaXL dækstolen kommer med en fodstøtte, hvorpå du kan hvile fødderne og dermed opleve en øget komfort. Fodstøtten og selve dækstolen kan klappes sammen, så den nemt og bekvemt kan flyttes rundt og ikke optager plads, når den ikke er i brug. Sidst, men ikke mindst, er stolen ergonomisk designet, hvilket vil sige, at den giver en god og optimal støtte.

Stolens specifikationer

Dækstolen har, når den er foldet ud, en længde på 150 cm, en bredde på 70 cm og en højde på 69 cm. Når stolen er foldet sammen, måler den 120 cm i længden og 70 cm i højden.

 

VidaXL foldbare liggestole -2 foldbare liggestole i en flot grøn farve

vidaXL foldbare liggestoleEr du på udkig efter ikke blot én, men derimod to liggestole? Så kan det være, at denne pakke med to liggestole fra VidaXL i en flot, lys grøn farve, er noget for netop dig. Her får du to karakteristiske og behagelige liggestole, der både kan bruges på terrassen, ved en pool eller i havens hyggekrog. Denne to-i-én fra VidaXL henvender sig til dig, der ønsker god kvalitet samt komfort til en skarp pris.

Stolenes materialer og design

Disse liggestole er karakteriseret ved deres buede design, der giver en behagelig liggeposition, hvorfra du kan nyde solens stråler på de varme sommerdage. Liggestolene er foldbare, hvilket gør dem nemme at opbevare, uden at de tager for meget plads. I forhold til materialevalg er stolenes stel fremstillet i robust aluminium, der er kendt for sin gode holdbarhed. Stolenes liggeflade består af et slidstærkt og bærekraftigt tekstilstof, der igen understreger stolenes kvalitet og robusthed.

Liggestole med ergonomisk design

Stolene er udformet i et ergonomisk design, der gør dem yderst komfortable at ligge på. Det ergonomiske design betyder, at stolens bølger følger kroppens konturer, hvilket giver en behaglig liggestilling.

VidaXL foldbare liggestole – Specifikationer

Disse liggestole har en bredde på 60 cm, en længde på 159 cm og en højde på 62 cm. Stolenes sæder har en sædebredde på 56 cm og en højde på 40 cm. Stolene har, hver for sig, en bæreevne på 160 kilo. Stolene er samlede ved køb.

Se pris på VidaXL foldbare liggestol hos CDON

Olivia Chaiselong Stol – Håndlavet og bæredygtig liggestol

Olivia Chaiselong StolEr du på udkig efter en liggestol, hvor der både er lagt vægt på kvalitet, komfort og design? Så kan det være, at denne Olivia chaiselong stol fra danske Sika-Design er lige det, du leder efter. Her får du en liggestol, der kan bruges indendørs såvel som udendørs. Ved køb af denne stol er du sikret et produkt, hvor kvaliteten er i absolut top, blandt andet takket være det faktum, at møbler fra Sika-Design både er håndlavede og bæredygtige. 

En smuk liggestol i flet

Som allerede nævnt er dette en stol, hvor der både er lagt vægt på komfort og kvalitet, såvel som bæredygtighed, hvilket i kombination med hinanden skaber et yderst luksuriøst møbel, hvor du som forbruger og køber ikke behøver at gå på kompromis med, hvad du ønsker dig, at din nye liggestol skal kunne. Denne chaiselong stol med modelnavnet Olivia er udmærket ved sit klassiske Sika-Design- fletmønster, der er gennemgående for møblerne fra netop dette mærke. Ved udformning og design af denne stol er der lagt vægt et stilrent, skandinavisk, men stadig klassisk design, der passer ind i flere forskellige indretningstyper. 

Stolens specifikationer

Denne chaiselong stol kommer med en behagelig hynde, der understøtter møblets komfort. Stolen har en bredde på 71 cm, en længde på 250 cm og en højde på 86 cm. Med denne stol er du garanteret et bæredygtigt møbel, der er fremstillet i de bedste materialer og derfor er i en god kvalitet og en lang holdbarhed.

 

Sika-Design Josephine – vedligeholdelsesfri liggestol i rustikt design

Josephine Sunbed - Moccachino
Klik på billedet og se mere.
Denne smukke liggestol har et klassisk look, som med materialevalget leder tankerne hen på en tropeferie til en fjern destination. Her kan du justere ryglænet efter eget ønske, hvorefter du kan smække arme og ben op i liggestolen.

Liggestolen er lavet af aluminium og artfibre, som er slidstærke materialer der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Den er således velegnet til at stå ude hele året, da materialerne ikke slides af hverken vind eller vejr.

Josephine er lavet af danske Sika-Design og passer godt ind på både terrassen eller i en hyggekrog i haven. Den har hjul monteret bagtil, så den er nem at flytte rundt på. Du kan med fordel kombinere med en hynde så du ligger bedre, eller blot et tæppe hvis dette ønskes.

Detaljer om Josephine liggestolen:

 • Mål: L196 x B64 x H97 cm
 • Materialer: Aluminium og artifibre
 • Justerbar ryg

Brug MOOD10 for 10 % rabat (gælder kun for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer)

i samarbejde med PriceRunner

FIAM Samba – sammenklappelig liggestol i aluminium

FIAM-Samba-Liggestol
Klik på billedet og se mere.

Hvis du ønsker en liggestol i et flot og stilrent design, kan du vælge denne FIAM liggestol, som er konstrueret med et aluminiumsstel og et net i en lækker blød kvalitet.

FIAM Samba liggestolen kan har et ryglæn, som kan justeres trinløst, så du altid kan finde den bedst mulige sidde- eller liggeposition. Du kan således både sidde oprejst og nyde en god bog, eller ligge vandret hvis du ønsker en stund med afslapning.

Da FIAM Samba er fremstillet i en kombination af aluminium og syntetisk materiale, skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Aluminium ruster nemlig ikke, og nettet er særdeles modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Liggestolen kan desuden klappes helt sammen, så den fylder minimalt når den skal vinteropbevares.

Detaljer om Samba liggestolen:

 • Mål: L144 x B65 cm
 • Materialer: Aluminium og mix af vinyl/polyester
 • Trinløs justering af ryg og ben

 

Sika-Design Daisy – gammeldags hvid liggestol

Sika-Daisy-Liggestol
Klik på billedet og se mere.
Sika-Design er en dansk virksomhed, der primært beskæftiger sig med design og fremstilling af havemøbler i høj kvalitet og lækre materialer. Den romantiske og særdeles elegante Daisy liggestol er ingen undtagelse med sit smukke gammeldags udseende og vedligeholdelsesfri materialer.

Den hvide liggestol fra Sika-Design er fremstillet i aluminium, hvorpå der er flettet stærke Sika-fibre, som holder til alle former for vind og vejr. Bagtil er der desuden monteret hjul, så stolen nemt kan flyttes og placeres lige der hvor du ønsker. Den medfølgende hynde har en god tykkelse, og du kan under bestillingen vælge om du ønsker en hvid eller taupe/grå hynde, alt efter hvad der passer bedst ind i din have.

Ryglænet på denne liggestol kan desuden justeres i flere forskellige trin, så du både kan sidde og ligge.

Detaljer om Daisy liggestolen:

 • Mål: L190 x B71 x H86 cm
 • Materialer: Aluminium og Sika-fibre
 • Justerbar ryg
 • Tyk hynde medfølger

Brug MOOD10 for 10 % rabat (gælder kun for køb over 2.500 kr. og ved ikke nedsatte varer)

i samarbejde med PriceRunner

Sika-Design Helena – liggestol i buet design

Sika-Helena-Liggestol
Klik på billedet og se mere.

Helena-liggestolen er ligeledes designet og fremstillet af danske Sika-Design. Den har et moderne udseende med den buede form, som også betyder at du sidder godt og behageligt. Det moderne design passer fint ind i den moderne og minimalistisk indrettede have.

Denne liggestol har et stel i galvaniseret stål, som gør at den står solidt og godt på din terrasse. På stellet er der vævet stærke Sika-fibre, som både er UV-bestandige og helt fri for løbende vedligeholdelse.

Nakkestøtten på billedet kan tilkøbes hvis du ønsker denne, og du kan vælge at købe den i enten hvid eller sort. Bagtil er der monteret to hjul, som liggestolen er let at flytte rundt på.

Detaljer om Helena liggestolen:

 • Mål: L165 x B63 x H99 cm
 • Materialer: Galvaniseret stål og Sika-fibre
 • Mulighed for at tilkøbe nakkepude

Se pris på Sika-Design Helena liggestol her

Sika-Design Mars – slank liggestol i stål og polyrattan

Sika-Mars-Liggestol
Klik på billedet og se mere.

Endnu en lækker liggestol fra danske Sika-Design med stel i galvaniseret stål og de velkendte Sika-fibre, som gør liggestolen holdbar og meget vejrbestandig.

Den smukke polyrattan liggestol er flettet i grå-brune farvenuancer, som gør den velegnet til næsten alle slags haver, hvor der ønskes et let og minimalistisk design, der både passer ind i en moderne eller elegant indretning.

Mars liggestolen har desuden justerbart ryglæn og mulighed for at tilkøbe en hynde, og så er der monteret to hjul bagtil, som gør det let at flytte rundt på liggestolen.

Detaljer om Mars liggestolen:

 • Mål: L190 x B60 x H36 cm
 • Materialer: Galvaniseret stål og Sika-fibre
 • Justerbar ryg
 • Mulighed for at tilkøbe hynde

Se pris på Sika-Design Mars liggestol her

 

VidaXL foldbare liggestole -2 foldbare liggestole i en flot grøn farve

VidaXL foldbare liggestoleEr du på udkig efter ikke blot én, men derimod to liggestole? Så kan det være, at denne pakke med to liggestole fra VidaXL i en flot, lys grøn farve, er noget for netop dig. Her får du to karakteristiske og behagelige liggestole, der både kan bruges på terrassen, ved en pool eller i havens hyggekrog. Denne to-i-én fra VidaXL henvender sig til dig, der ønsker god kvalitet samt komfort til en skarp pris. 

Stolenes materialer og design

Disse liggestole er karakteriseret ved deres buede design, der giver en behagelig liggeposition, hvorfra du kan nyde solens stråler på de varme sommerdage. Liggestolene er foldbare, hvilket gør dem nemme at opbevare, uden at de tager for meget plads. I forhold til materialevalg er stolenes stel fremstillet i robust aluminium, der er kendt for sin gode holdbarhed. Stolenes liggeflade består af et slidstærkt og bærekraftigt tekstilstof, der igen understreger stolenes kvalitet og robusthed.

Liggestole med ergonomisk design

Stolene er udformet i et ergonomisk design, der gør dem yderst komfortable at ligge på. Det ergonomiske design betyder, at stolens bølger følger kroppens konturer, hvilket giver en behaglig liggestilling. 

VidaXL foldbare liggestole – Specifikationer

Disse liggestole har en bredde på 60 cm, en længde på 159 cm og en højde på 62 cm. Stolenes sæder har en sædebredde på 56 cm og en højde på 40 cm. Stolene har, hver for sig, en bæreevne på 160 kilo. Stolene er samlede ved køb.

Se pris på Felix liggestolen hos CDON

Venture Design Little John – Udendørs liggestol i akacietræ og sort reb 

Venture Design Little JohnØnsker du en udendørs liggestol, hvor komfort og kvalitet smelter sammen og bliver til en smuk, moderne og stilren stol, der leder tankerne hen på sydens eksklusivitet og varme? Så kan det være, at denne model, Little John, fra Venture Design – er lige det, du leder efter. Her får du en liggestol, der emmer af kvalitet, luksus og elegance. Denne stol henvender sig til dig, der ønsker at give din have eller terrasse et eksklusivt og moderne, men stadig varmt udtryk.

Stolens materialer og kvalitet

Vælger du at købe netop denne liggestol, invester du i et møbel, der er fremstillet af natur akacietræ i aller højeste kvalitet. Akacietræ er kendt for sin vejrbestandighed og derved også sin robusthed. Altså er du ved køb af denne liggestol sikret en model, der er fremstillet af robuste materialer i den bedste kvalitet, der derfor byder på en lang levetid. Udover det smukke akacietræ er denne liggestol designet med en liggeflade, der er udformet i robust og solidt sort reb, der giver et behageligt liggeunderlag samt tilfører noget kant til det elles meget klassiske stoledesign.

En liggestol med et væld af muligheder

Ved køb af denne liggestol har du en masse muligheder i forhold til placering. Modellen er beregnet til udendørsbrug, og kan derfor benyttes på flere forskellige udendørsarealer, så som loungeområder, hyggekroge, terrassen eller noget helt tredje. Endvidere kan modellen også sagtens bruges i udestuen, hvis dette ønskes.

Se pris på Venture Design Little John liggestol her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Felix – sammenklappelig liggestol i akacietræ med grå hynde

Coop solseng inkl. hynde - Felix - Natur
Klik på billedet og se mere.

Med sit buede design og den medfølgende hynde, er Felix liggestolen det rette valg for dig der ønsker en smart liggestol med god komfort. I modsætning til de fleste andre liggestole kan denne ikke justeres i ryggen, men til gengæld har du som udgangspunkt en rigtig god liggeposition. Og når det bliver vinter, kan den klappes sammen og opbevares i et depotrum eller under et overtræk.

Felix liggestolen er lavet af FSC-certificeret akacietræ. FSC-certificeringen betyder at træet kommer fra et bæredygtigt skovbrug, som ikke lægger naturen til unødig last. Med til liggestolen får du desuden en smart grå/sort hynde i polyester, som også nemt kan foldes sammen og opbevares indenfor.

På trods af at denne liggestol er lavet af træ, har den en samlet vægt på kun 12 kilo. Det betyder at den nemt kan flyttes rundt i haven, alt efter om du ønsker at ligge i solen eller i skyggen.

Detaljer om Felix liggestolen:

 • Mål: L184 x B55 x H62 cm
 • Materialer: Akacietræ
 • Sammenklappelig

VidaXL Havebænk – Bænk i massivt akacietræ

VidaXL HavebænkHer er der tale om et møbel, der kombinerer drømmen om en solseng og en havebænk i én og samme. Denne smukke to-i-éner fra VidaXL kan, grundet dens flere funktioner, passe ind i små haver, såvel som større. Her har du chancen for at erhverve dig et møbel, der kan bruges til lidt af hvert, alt efter, hvad du ønsker at benytte det til. Endvidere kan møblets flotte design give et ekstra touch til din have og dens udtryk samt indretning 

Flere muligheder i et og samme møbel

Som allerede nævnt er det unikke ved netop dette møbel dets mulighed for både at være en solseng og en havebænk. Møblet kan nemt transformeres fra den ene funktion til den anden, grundet møblets justerbare sider. Endvidere kommer bænken med tykke, behagelige og aftageligt ryg- og sædehynder, der har til formål at give dig som bruger en god oplevelse, hvad enten du bruger møblet som bænk eller solseng. Hyndernes betræk kan let tages af og vaskes, så de er klar til en ny sæson 

Møblets specifikationer 

Her får du en havebænk/solseng, der er fremstillet og udarbejdet i lækkert og flot akacietræ, der er kendt for at solidt, robust og med en god holdbarhed. Herudover er møblet coated med olie, hvilket underbygger og understreger havebænken/liggestolens kvalitet. Møblet måler 155-190 cm i bredden, 66 cm i dybden og 75 cm i højden. Og ved køb medfølger der 4 sædehynder samt 2 ryghynder.

Nikolai – hvid liggestol i træ med hynde

Solvogn inkl. hynde - George - Sort
Klik på billedet og se mere.

Er du til klassisk design og rene materialer, så kan du med fordel vælge Nikolai-liggestolen. Den er nemlig lavet af akacietræ, som efterfølgende er blevet lakeret hvidt. Det giver et flot lyst udtryk, som passer perfekt ind hvor pladsen ellers normalt er trang. Hvid kan nemlig få selv små rum til at fremstå store, så liggestolen er særligt velegnet til brug på den lille altan eller i gårdhaven hvor der måske ikke altid er helt lyst.

Akacietræet er selvfølgelig FSC-certificeret, og med til liggestolen medfølger en dejlig blød hynde med gråt betræk. Det betyder at liggekomforten er i top, og du kan desuden justere ryglænet i hele 4 forskellige positioner. Dermed kan du altid finde en position der passer til dit behov, uanset om du vil ligge og hvile dig eller sidde med en god bog.

Da liggestolen er fremstillet af træ som efterfølgende er hvidlakeret, er det en god idé at tænke over løbende pleje og opbevaring af stolen. Dæk den gerne til om vinteren eller opbevar den eksempelvis i garagen eller depotrummet, når du ikke bruger den i længere tid. Dermed holder den bedre, og du kan nøjes med at pleje den sjældnere end hvis du lod den stå ude hele året.

Detaljer om Nikolai liggestolen:

 • Mål: L197 x B63 x H30 cm
 • Materialer: Akacietræ
 • Inkl. hynde

Vincent – dobbelt liggestol med sort reb og træben

Coop dobbelt daybed inkl. hynde - Vincent
Klik på billedet og se mere.

Vincent er en flot dobbelt liggestol, som omkapsler dig med dens sider. Liggestolen er således perfekt til den større terrasse, men kan eksempelvis også fungere godt i en udestue, eller som del af stuens indretning. Der er mange muligheder her.

Liggestolen står på ben af massivt akacietræ, og disse tilfører et naturligt strejf til liggestolen. Derudover er der monteret en ramme af aluminium, hvorpå der er påsat sort reb. I stolen er også en dejlig stor hynde med en god tykkelse, og du får ligeledes puder med i købet.

Vincent liggestolen måler 158 x 117 centimeter, og den er 71 centimeter høj. Det er således en god base at ligge eller sidde i, uanset om det er inde eller ude.

Benene er olierede, og har godt af at blive vedligeholdt med jævne mellemrum. Træet er selvfølgelig FSC-certificeret.

Detaljer om Vincent liggestolen:

 • Mål: L158 x B117 x H71 cm
 • Materialer: Akacietræ, aluminium og reb

Foldbar liggestol med hynde

Foldbar liggestol med hyndeDenne liggestol fra VidaXL er en robust en af slagsen. Den har et pulverlakeret stålstel, og på ydersiden er den beklædt med sort polyrattan. Denne kombination gør, at liggestolen kan holde til at stå på terrassen hele året rundt. Hynderne skal dog opbevares i tørvejr. 

Liggestolen kræver minimal vedligeholdelse, da stolen uden problemer kan tørres af med en klud. Desuden kan det hvide polyesterbetræk på hynden tages af og vaskes. På den måde kan man holde den hvide farve i længere tid.

Nakkestøtten på liggestolen kan vippes op og ned og justeres for den bedst mulige komfort. Det er både muligt at sidde og ligge i denne stol.

VidaXL har udstyret den smarte liggestol med en praktisk foldefunktion. Når liggestolen ikke er i brug, kan den foldes sammen. Sådan er den lettere at opbevare udenfor sæson.

Detaljer om liggestolen:

 • Mål: L192 x B62 x H48-95 cm.
 • Materialer: Pulverlakeret stål, polyrattan, polyester.

Saga – simpel sort liggestol til fornuftig pris

Saga Solseng

Saga liggestolen er et rigtig godt køb for dig der ønsker let, billig og god liggekomfort på din terrasse eller altan. Liggestolen fås nemlig til en meget lav pris på nettet, og vejer lige under 6 kilo. Den samles derfor nemt og kan justeres i flere positioner, så her er det ikke særlig kompliceret at komme igang med at nyde sommervejret på langs.

Liggestolen har et stel i sortlakeret metal, hvorpå der er monteret en liggedug i sort textelin. Dette er et elastisk og åndbart materiale, som gør at du ligger komfortabelt og nemt kan justere ryglænet op eller ned. Der kræves derfor heller ingen hynde for at få god komfort, men du kan dog med fordel tilkøbe en hynde eller lægge eksempelvis et håndklæde i bunden af liggestolen, hvis du vil øge komforten en smule.

Denne liggestol måler 190 centimeter i længden, 57 centimeter i bredden og er hævet 30 centimeter over jorden.

Detaljer om Saga liggestolen:

 • Mål: L190 x B57 x H30 cm
 • Materialer: Metal, textelin

Læs også: Havebænk – 24 af de bedste bænke til haven

Læs også vores artikel om: Natbord: 30 af de flotteste natborde

FAQ

Hvilke liggestole er de bedste?
Nogle af de bedste liggestole, som du kan købe i øjeblikket, er blandt andet modellerne Encoded, Cane-line Sunrise og Brafab Belfort. Liggestolene er blevet fremhævet i vores oversigt, hvor de alle har scoret nogle flotte resultater. De bliver blandt andet rost for deres store komfort, såvel som deres smukke designs.
Hvor meget vægt kan en liggestol holde til?
Der er forskel på, hvor meget vægt en liggestol kan holde til, da det varierer fra model til model. Dermed er liggestolens maks. vægt en oplagt ting at tjekke, når du overvejer at købe en model. Generelt bliver stolene dog designet til, at de kan holde til de fleste mennesker.
Hvor lang tid skal jeg sidde i solen for at blive solbrun?
De fleste mennesker vil blive solbrune efter en til to timer i solen, men det tidsrum er også rigeligt til at blive solbrændt i. Derfor er det altid en god ide at tage solcreme på, når du skal sole dig, for at minimere risikoen for hudkræft og solskoldning.

Denne side er anmeldt af: Mads C. Jessen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar