Liggestole - Guide til 7 af de bedste: Inspiration og anbefalinger

Liggestole - Guide til 7 af de bedste: Inspiration og anbefalinger

En liggestol er en god tilføjelse til haven, hvis du f.eks. efter en lang dag har brug for bare at slappe af og nyde sommervejret på langs. De fleste modeller har dog også et ryglæn, som kan justeres i flere forskellige positioner, så du både kan tage en lur eller læse en god bog.

Vi har derfor samlet 7 liggestole i vores guide, som både er komfortable og nemme at vedligeholde. Se dem alle herunder:

Praktisk valg

Cane-line Sunrise
Minimal vedligeholdelse, maksimal afslapning

Dagens bedste priser og tilbud på Cane-line Sunrise :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Vejrbestandig konstruktion
 • Let at vedligeholde
 • Kan stables

Grunde til at købe

 • Kan modstå ekstreme temperaturer fra -40 til +70 grader
 • Vand- og UV-bestandig, hvilket gør den ideel til udendørs brug
 • Lavet af slidstærkt rørfiber, der kræver lidt vedligeholdelse
 • Klar til brug lige ud af æsken
 • Kan nemt stables til effektiv opbevaring, når den ikke er i brug

Grunde til at undgå

 • Kan være dyr sammenlignet med andre liggestole

Sunrise fra Cane-line kan klare al slags vejr – faktisk fra -40 til +70 grader . Den er desuden vand- og UV-afvisende, og kan nemt vedligeholdes ved at tørre den over med en fugtig klud. Modellen er derfor ideel, hvis den skal stå ude på terrassen eller ved poolen.

Mere om Cane-line Sunrise

Detaljer

 • Højde: 95 cm
 • Dybde: 156 cm
 • Bredde: 77 cm

Perfekt til at nyde sommeren

Sunrise er fremstillet i slidstærkt cane-line fiber, som netop er årsagen til, at der nærmest ingen vedligehold er.

Stolen leveres endda helt klar til brug – du kan med andre ord altså begynde at slappe af, så snart liggestolen er hjemme.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Cane-line Sunrise på grund af dens tre hovedfordele. For det første kan den modstå ekstreme temperaturer fra -40 til +70 grader, hvilket gør den ideel til udendørs brug. Det betyder, at du kan nyde den hele året rundt uden at bekymre dig om, at den bliver beskadiget af vejrets luner. For det andet er den både vand- og UV-bestandig, hvilket sikrer, at den holder sig flot og i god stand i lang tid. Det er virkelig praktisk, da du ikke behøver at bekymre dig om at tage den ind eller dække den til, når det regner eller solen skinner kraftigt.

Selvom der er et par ting, vi gerne ville have forbedret ved Sunrise, kan vi stadig varmt anbefale den som et praktisk valg. Vi mener, at lidt ekstra polstring ville gøre den endnu mere behagelig at sidde i, især når du bruger den i længere tid ad gangen. Men på trods af denne mindre ulempe er Sunrise stadig et godt valg, når det kommer til praktisk udendørs møbeldesign. Det kræver minimal vedligeholdelse og kan modstå alle slags vejr. Uanset om du ønsker at slappe af på terrassen eller ved poolen, kan du stole på, at Sunrise vil give dig maksimal afslapning og komfort uden at gå på kompromis med holdbarheden.

Gå til bedste pris 5.599 kr. ved TrendyLiving.dk
Komfortabelt valg

Brafab Belfort
Komfort og et tidløst design

Dagens bedste priser og tilbud på Brafab Belfort :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Hynder medfølger
 • To praktiske hjul
 • Tidløst design med høj komfort

Grunde til at købe

 • Minimalistisk og alsidigt design
 • To hjul som gør det nemt at flytte stolen rundt
 • Stolen har et robust, sort pulverlakeret rustbestandigt aluminiumsstel
 • Belfort leveres med hynder inkluderet

Grunde til at undgå

 • Kan være relativ dyr

Brafab Belfort er designet ganske simpelt og minimalistisk, og passer til stort set alle hjem, der vil have udendørskomfort. Selve stolens ramme er skabt af pulverlakeret, sort aluminium, og så giver den bløde, grå Olefin-hynde stor komfort, hvad end der skal læses i solen eller soves til middag på terrassen.

Liggestolen har to hjul, så man nemt kan flytte rundt på stolen, hvis den står i vejen eller man vil følge solen. Den står desuden godt fast på både græs såvel som fast underlag, så man kan ligge sikkert, uanset hvor man befinder sig.

Mere om Brafab Belfort

Detaljer

 • Højde: 30 cm
 • Længde: 191 cm
 • Bredde: 71 cm

Komfort til en rimelig pris

Det er altid godt at tage hynder ind om natten, så hverken fugle, dug eller insekter ødelægger dem. Stativet kan dog sagtens blive stående ude om sommeren, hvis ikke du vil døje med at tage den frem og tilbage. 

Belfort er desuden ganske nem at håndtere, og den kan gøres rent med noget så simpelt som en lunken klud. 

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Honeywell DC313N trådløs dørklokke med flash. Den har en imponerende rækkevidde på op til 150 meter, hvilket giver dig masser af frihed til at bevæge dig rundt i dit hjem uden at gå glip af besøgende ved døren. Med seks forskellige ringetoner har du også mange valgmuligheder, så du kan finde den helt rigtige tone, der passer til din stil og præferencer.

En funktion, der virkelig skiller sig ud, er den hemmelige bankefunktion. Den giver dig mulighed for at adskille kendte og ukendte besøgende på forhånd, hvilket giver dig en ekstra følelse af sikkerhed. Og hvis du har nogle familiemedlemmer, der har svært ved at høre, er flash-funktionen yderst nyttig. Du behøver aldrig bekymre dig om at gå glip af en besøgende, da det blinkende lys tydeligt angiver, at nogen er ved døren.

Selvom der er nogle ekstra smarte funktioner, som vi ville ønske, Honeywell DC313N havde – som f.eks. videooptagelse – kan viu stadig varmt anbefale dette produkt. Den lange rækkevidde, de mange forskellige ringetoner og bekvemmeligheden ved flash-funktionen gør det til et pålideligt og praktisk valg.

Gå til bedste pris 3.500 kr. ved Enggaarden Havemøbler
Budgetvenligt valg

FIAM Amigo
Moderne og stilren liggestol i god kvalitet

Dagens bedste priser og tilbud på FIAM Amigo :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Sammenklappelig og nem at transportere
 • Letvægtskonstruktion i aluminium
 • Justerbart ryglæn i 3 positioner

Grunde til at købe

 • En stilfuld og moderne liggestol, der passer godt ind i mange udendørsområder
 • Lavet af let og holdbart aluminium
 • Produktet har et blødt net, der er behageligt at ligge på og nemt at rengøre
 • Det justerbare ryglæn kan indstilles i tre forskellige positioner
 • Produktet kan nemt foldes sammen og opbevares i vintermånederne

Grunde til at undgå

 • Ekstra tilbehør som nakkepude skal købes separat

Er du på jagt efter en liggestol, der kan tåle alt slags vejr og derfor også kan stå ude hele sommeren, lige meget om det regner eller blæser? Eller leder du efter en liggestol, der nemt kan klappes sammen og tages med, hvorhen du ønsker det, så som på camping med mere? Hvis svaret på ét eller begge af de spørgsmål, så bør du kigge nærmere på Amigo.

Mere om FIAM Amigo

Detaljer

 • Dimensioner: 192 (B) x 29 (D) x 35 (H) cm

Stolens materiale og muligheder

Her får du en liggestol med et stilrent og moderne udtryk, der gør den velegnet i flere forskellige udendørsarealer. Stolens stel er fremstillet i aluminium, og så er der et blødt net, som både er behageligt at ligge på og ikke mindst nemt at gøre rent.

Liggestolens ryg kan dertil reguleres i tre forskellige positioner alt efter eget ønske.

Til stolen kan der også tilkøbes en nakkepude, der gør den endnu mere behagelig at ligge på. Den sammenklappelige funktion gør desuden, at det er nemt at opbevare modellen henover vinteren, så den er klar til endnu en sæson.

Bomagasinets vurdering

Vi har grundigt sammenlignet Cane-line Presley Sunbed med andre muligheder og har fundet tre fremtrædende egenskaber, der gør den til et godt valg. For det første er dens minimalistiske design af høj kvalitet et perfekt supplement til ethvert uderum. Vi kan godt lide, hvordan dens enkle æstetik kan tilføje et stilfuldt touch til enhver udendørs indretning.

For det andet er vi imponerede over materialerne, der er brugt til at fremstille denne solseng. Den er lavet af det holdbare og håndvævede Cane-line fibermateriale, hvilket sikrer, at den kan modstå forskellige vejrforhold og har en lang levetid.

Endelig er det justerbare ryglæn med flere positioner en fantastisk funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse komforten efter dine behov. Du kan let finde den mest behagelige position til at slappe af og nyde solen.

Der er dog en ulempe, som du skal være opmærksom på. Den sorte farve på solsengen kan tiltrække varme og blive ubehagelig i varmt vejr. Det er vigtigt at overveje dette, hvis du bor et sted med meget varme somre.

På trods af dette kan vi varmt anbefale Cane-line Presley Sunbed på grund af dens enestående kvalitet, tidløse design og alsidige funktionalitet. Det er en pålidelig investering, som vil forbedre din udendørs afslapningsoplevelse i mange år fremover.

Gå til bedste pris 1.350 kr. ved Lund Møbler

Cane-line Presley
Solseng i håndflettet Cane-line fiber 

Dagens bedste priser og tilbud på Cane-line Presley:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Grunde til at købe

 • Høj kvalitet og minimalistisk design, der passer til ethvert udendørs område
 • Fremstillet af holdbart og håndvævet Cane-line fibermateriale for lang levetid
 • Justerbart ryglæn med flere positioner
 • Alsidig brug til at læse, slappe af og lytte til musik

Grunde til at undgå

 • Sort farve kan tiltrække varme og blive ubehageligt i varmt vejr

Presley er en luksuriøs solseng, der bærer præg af en høj kvalitet og et pænt, minimalistisk design, der passer ind i alle udearealer.

Mere om Cane-line Presley

Detaljer

 • Dimensioner: 202 (L) x 101 (H) x 62 (B) cm

Solvognens materialer samt muligheder

Ved køb af Presley får du først og fremmest en liggestol i super kvalitet og derfor også et møbel, der kan holde i mange år.

Endvidere er der her tale om en model i sort håndflettet Cane-line fiber, der understøtter møblets kvalitet.

Solsengens ryglæn kan indstilles i flere forskellige positioner alt efter, hvordan du ønsker at ligge eller side, og alt efter, hvordan solen står på himlen. Her er der altså tale om en stol, der både kan bruges til læsning, solbadning, afslapning med musik eller noget helt fjerde.

Bomagasinets vurdering

Vi har analyseret Wireless Entrance Alert, og selvom vi ikke selv har testet den, kan vi trygt anbefale den. De største fordele ved denne enhed er evnen til at give både lyd- og billedsignaler med en rækkevidde, der kan udvides op til 200 meter. Vi kan især godt lide muligheden for at vælge mellem 8 forskellige lydsignaler og den dobbelte funktionalitet som dørklokke og indgangsalarm.

Dog mener vi, at produktet kunne forbedres ved at tilbyde et bredere udvalg af melodiske muligheder og øge rækkevidden yderligere. Derfor er Wireless Entrance Alert en pålidelig løsning til virksomheder og klinikker, der ønsker at blive underrettet om kundernes tilstedeværelse. Kombinationen af lyd- og billedsignaler sikrer, at du ikke går glip af noget, hvilket gør den til et ideelt valg.

Gå til bedste pris 6.398 kr. ved Jacobsen Møbler

Sika-Design Josephine
vedligeholdelsesfri liggestol i rustikt design

Dagens bedste priser og tilbud på Sika-Design Josephine :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Grunde til at købe

 • Klassisk tropisk design
 • Justerbart ryglæn for personlig komfort
 • Fremstillet af slidstærkt aluminium og kunstfibermaterialer
 • Den har bagmonterede hjul, så den er nem at transportere

Grunde til at undgå

 • Der medfølger ikke hynder i prisen

Denne smukke liggestol har et klassisk look, som med materialevalget leder tankerne hen på en tropeferie. Her kan du justere ryglænet efter eget ønske, hvorefter du kan smække arme og ben op i liggestolen.

Liggestolen er lavet af aluminium og artfibre, som er slidstærke materialer der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Den er således velegnet til at stå ude hele året, da materialerne ikke slides af hverken vind eller vejr.

Josephine er lavet af danske Sika-Design og passer godt ind på både terrassen eller i en hyggekrog i haven. Den har hjul monteret bagtil, så den er nem at flytte rundt på. Du kan med fordel kombinere med en hynde så du ligger bedre, eller blot et tæppe hvis dette ønskes.

Mere om Sika-Design Josephine

Detaljer

 • Mål: L196 x B64 x H97 cm
 • Materialer: Aluminium og artifibre
 • Justerbar ryg

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide FIAM Samba foldbar liggestol i aluminium af tre hovedårsager. For det første har den en let aluminiumsramme, der gør den nem at transportere og flytte rundt på. For det andet er netmaterialet af høj kvalitet, hvilket gør stolen modstandsdygtig over for vind og vejr. For det tredje har den et justerbart ryglæn, der giver mulighed for at finde den mest behagelige sidde- eller liggestilling.

Dette gør FIAM Samba til et godt valg til strandture eller bare afslapning udendørs. Uanset om du vil læne dig tilbage og nyde en god bog eller sidde oprejst, kan du tilpasse stolen efter dine behov. Aluminiumsstellet kræver minimal vedligeholdelse, da det ikke ruster, og netmaterialet er både holdbart og vejrbestandigt.

Selvom der er et par ting, vi ville ønske var bedre ved FIAM Samba, såsom manglende specifikke mål og mulig komfort sammenlignet med andre modeller, opvejer disse ulemper ikke dens generelle bekvemmelighed og funktionalitet. Samlet set anbefaler vi FIAM Samba sammenklappelig hvilestol på grund af dens lette design, holdbare materialer og justerbare funktioner. Den tilbyder en god balance mellem bekvemmelighed og kvalitet, som enhver vil kunne sætte pris på.

Gå til bedste pris 10.187 kr. ved Hulténs

FIAM Samba
sammenklappelig liggestol i aluminium

Dagens bedste priser og tilbud på FIAM Samba :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Grunde til at købe

 • Den lette aluminiumsramme gør den nem at bære rundt på
 • Netmaterialet er af høj kvalitet og blødt for ekstra komfort
 • Det justerbare ryglæn gør det muligt at tilpasse den, som du vil
 • Kombinationen af aluminium og syntetisk materiale gør den nem at vedligeholde

Grunde til at undgå

 • Er muligvis ikke lige så behagelig som andre modeller

FIAM Samba, som er konstrueret med et aluminiumsstel og et net i god og blød kvalitet, er en god liggestol, der blandt andet er optimal at tage med på stranden. .

Samba har et ryglæn, som kan justeres trinløst, så du altid kan finde den bedst mulige sidde- eller liggeposition. Du kan således både sidde oprejst og nyde en god bog, eller ligge vandret hvis du ønsker en stund med afslapning.

Da liggestolen er fremstillet i en kombination af aluminium og syntetisk materiale, skal du ikke tænke på vedligeholdelse. Aluminium ruster nemlig ikke, og nettet er særdeles modstandsdygtigt overfor vind og vejr. Liggestolen kan desuden klappes helt sammen, så den fylder minimalt når den skal vinteropbevares.

Mere om FIAM Samba

Detaljer

 • Mål: L144 x B65 cm
 • Materialer: Aluminium og mix af vinyl/polyester
 • Trinløs justering af ryg og ben

Bomagasinets vurdering

Venture Design Little John Outdoor Recliner er en kombination af kvalitet, luksus og elegance. Stolen er lavet af holdbart og vejrbestandigt akacietræ, hvilket giver den en varm og moderne følelse. Vi er især begejstrede for det unikke design med det solide sorte reb, der tilfører stolen et strejf af stil.

Denne liggestol er velegnet til forskellige udendørsområder som lounges, terrasser og haver, og den kan endda bruges indendørs. Det er vigtigt at bemærke, at den kan kræve regelmæssig vedligeholdelse for at bevare sit udseende.

På trods af dette gør materialerne og den generelle kvalitet det til en værdifuld investering. Med Little John har du mange muligheder for placering, hvilket gør den alsidig til forskellige områder. Med dimensioner på 73 (B) x 200 (D) x 50 (H) cm er der rigelig plads til at slappe af. Vi er sikre på, at denne stol vil skabe en behagelig og stilfuld siddeplads til dig.

Gå til bedste pris 1.650 kr. ved Lund Møbler

Venture Design Little John
Udendørs liggestol i akacietræ og sort reb 

Dagens bedste priser og tilbud på Venture Design Little John :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Grunde til at købe

 • Fremstillet af holdbart og vejrbestandigt akacietræ
 • Har et unikt design med en solid sort reb-liggeflade for ekstra stil
 • Velegnet til brug i forskellige udendørs områder som lounges, terrasser og haver
 • Kan også bruges indendørs i en udestue eller andre lignende rum

Grunde til at undgå

 • Kan kræve regelmæssig vedligeholdelse for at bevare udseendet

Med Little John får du en liggestol, der emmer af kvalitet, luksus og elegance. Denne stol henvender sig til dig, der ønsker at give din have eller terrasse et eksklusivt og moderne, men stadig varmt udtryk.

Mere om Venture Design Little John

Detaljer

 • Dimensioner: 73 (B) x 200 (D) x 50 (H) cm

Stolens materialer og kvalitet

Vælger du at købe netop denne liggestol, invester du i et møbel, der er fremstillet af akacietræ, som kendetegnes ved at være vejrbestandigt og robust. Udover det smukke akacietræ er modellen designet med en liggeflade, der er udformet i robust og solidt sort reb, der giver et behageligt liggeunderlag samt tilfører noget kant til det elles meget klassiske stoledesign.

En liggestol med et væld af muligheder

Med Little John har du en masse muligheder i forhold til placering. Modellen er beregnet til udendørsbrug, og kan derfor benyttes på flere forskellige udendørsarealer, så som loungeområder, hyggekroge, terrassen eller noget helt tredje. Endvidere kan modellen også sagtens bruges i udestuen, hvis dette ønskes.

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet Siemens TQ507R03 med flere andre modeller og fundet ud af, at den giver mest værdi for pengene. Blandt maskinens vigtigste funktioner er den støjsvage drift, den integrerede mælkebeholder og mælkeskummeren af høj kvalitet.

Vi er glade for muligheden for at tilpasse kaffestyrken og vælge mellem en række forskellige muligheder. Derfor er vi også glade for den automatiske selvrensningsfunktion, som er en praktisk bonus. Den eneste ulempe, som vi har bemærket, er, at mælkeopvarmningselementet kunne være bedre.

Men alt i alt anbefaler vi Siemens TQ507R03 som det bedste valg for dig, der ønsker en pålidelig fuldautomatisk espressomaskine, der tager sig af alt arbejdet for dig.

Gå til bedste pris 1.389 kr. ved 10-4

FAQ

Hvilke liggestole er de bedste?
Nogle af de bedste liggestole er blandt andet modellerne Cane-line Sunrise og Brafab Belfort, der begge har høj komfort og er af god kvalitet.
Hvor meget vægt kan en liggestol holde til?
Hvor meget vægt, en liggestol kan holde til, varierer fra model til model og er derfor relevant at tjekke, inden du køber en given model. Generelt designes liggestole dog til, at de kan bruges af langt de fleste.
Hvor lang tid skal jeg sidde i solen for at blive brun?
De fleste mennesker modtager farve efter 1-2 timer i solen, hvilket dog også er rigeligt tid til at blive solbrændt i. Vi anbefaler derfor altid, at du bruger solcreme med høj SPF og desuden holder dig fra solen i tidsrummet fra kl. 12-15 for at passe bedst muligt på din hud. Er temperaturen til det, kan du dog altid ligge og slappe af i din liggestol i skyggen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme