Når du vil lave pizzaer på den mest indbydende og autentiske måde, skal du bruge et såkaldt bagestål, der også kendes som bagesten eller pizzasten. Hvilken bagesten du skal vælge, afhænger af flere forhold. Det gælder blandt andet i forhold til dimensionerne på dine pizzaer og dine krav til kvalitet. 

Herunder finder du et stort testoverblik over nogle af de bedste bagestål på markedet. Du får inspiration til at komme godt i gang med at bruge din stålplade, og du får gode råd til at forlænge levetiden af udstyret samt lave den mest lækre pizzadej. 

Det skal du overveje, før du køber nyt bagestål

  • Dimensionerne for bagestålet – gælder både i forhold til bredde og længde samt i forhold til tykkelse
  • Om produktet kan bruges både i ovnen og på grillen
  • Om designet skal være rundt eller kvadratisk

Gourmetstål – rundt bagestål med praktiske hanke


Gourmetstål 11

Set på KitchenOne

Introduktion

Skal børnene være med til at lave pizzaer eller brød, er det en praktisk og sikkerhedsmæssig fordel at vælge et rundt bagestål. Denne udgave fra Gourmetstål er lavet af høj kvalitet, og det kan bruges både i ovnen og på grillen.

Om Gourmetstål

Du eller dine store børn får lettere ved at håndtere stålet som følge af det funktionelle design med gode håndtag, der sidder på hver sin side af Gourmetstålet. 

Hvad du bruger stålpladen til, er op til dig. Det kan være til de lækreste pizzaer, eller du kan bruge dit gourmetudstyr til tilberedning af flutes, boller eller andet bagværk. 

Der følger en inspirerende opskriftsbog med til dit bagestål samt en praktisk opbevaringskasse. Kassen kommer dig til gode, når du vil have glæde af dit gourmetprodukt i mange årtier frem, og når det skal være enkelt at opbevare det i køkkenet. 

Som følge af det unikke og elegante design i rund udgave kan du bruge dit gourmetstål som et funktionelt serveringsfad. Du kan have stålet stående på middagsbordet, så brød eller pizza opretholder sin varme.

Fordele

  • Praktisk design med hanke
  • Findes i 2 forskellige størrelser
  • Kan bruges som elegant serveringsfad
Ulemper

  • Skal opbevares i sin kasse

Udvalgte Specifikationer: 

  • 20 års funktionsgaranti fra producenten 
  • Opskriftshæfte og opbevaringskasse medfølger 
  • Varmevalset stål
  • Kan bruges både i ovn og på grill

Se priser og tilbud på GourmetstÃ¥l her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gourmetstål Classic m. opskriftshæfte – Premiumvalg


Gourmetstål Classic m. opskriftshæfte

Set på KitchenOne

Introduktion  

Skal maden være i top, og vil du servere pizzaer, som de smager og opleves i hjemlandet Italien? Dette Gourmetstål Classic hører til i den eksklusive ende. Det er lavet med fokus på at give dig mest værdi for pengene både nu og i fremtiden. 

Bagestålet måler 1cm i tykkelse, og det er fremstillet af varmevalset stål. 

Om Gourmetstål Classic

Pladen vejer 9kg, og det er muligt at bruge det både udenfor på grillen og indenfor i en almindelig ovn. Alle 4 hjørner er ”cuttede”. Dette er en praktisk og sikkerhedsmæssig fordel, både når pladen opbevares, og når den tages i brug. De afkortede hjørner minimerer risikoen for uheld, og det gør det nemmere for dig at sætte pladen på plads, når den er blevet rengjort. 

Du får ekstra tilbehør med, når du køber den stilfulde og brugervenlige pizzaplade. Foruden højkvalitetspladen følger der en opskriftsbog med, så du kan få inspiration til at lave den bedste pizzadej og de mest indbydende pizzaer for familien og vennerne. 

Derudover følger der en opbevaringskasse med, så du kan vedligeholde kvaliteten og den blanke overflade af pizzastålet i mange år frem.

Fordele

  • Du får opskriftsbog og opbevaringskasse med 
  • 20 års funktionsgaranti fra producenten
  • Høj kvalitet
Ulemper

  • Tåler ikke opvaskemaskine

Udvalgte specifikationer 

  • Varmevalset stål
  • Funktionelt design med afkortede kanter 
  • 10mm tykkelse
  • 9kg

Se priser og tilbud på Gourmetstal Classic m. opskriftshaefte her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den Store Bagepakke – alsidig bagesten til bagning i ovn og på grill


IntroduktionDen_Store_Bagepakke-removebg-preview

Er du nybegynder i fremstilling af specialpizzaer? Eller vil du have masser af værdi for pengene, når du køber bagesten? Denne pakkeløsning er ideel, når du vil prøve kræfter med den autentiske tilberedning af brød og pizzaer. Du får alt det udstyr og tilbehør, du har brug for, når du vil have succes med fremstilling af pizza på grill.

Om Den Store Bagepakke

Der medfølger et bagestål, 2 kombiplader og en dejskærer. Der følger et hæfte med til pakken, som giver dig beskrivelse af, hvordan du vedligeholder og rengør udstyret. 

Alle og enhver kan nemt og ubesværet håndtere stålet fra Den Store Bagepakke. Det er skabt i et smalt og let design, så du kan få plads til det i ovnen og uden problemer vaske det grundigt af efter brug. 

Mens de nyeste og mest eksklusive bagestål er lavet til pizzaovne og grill, er det anderledes med udstyret fra Den Store Bagepakke. Her er bagestenen designet til primært at blive anvendt i ovn. Modsat de klassiske bagestål får du et mere enkelt, smalt og let produkt i bagestenen fra Den Store Bagepakke.

Fordele

  • Kan købes på tilbud
  • 10 års produktgaranti fra producenten
  • Holder en stabil temperatur i ovnen
Ulemper

  • Kortere levetid sammenholdt med tykke bagestål

Udvalgte Specifikationer 

  • Let at håndtere
  • 6,2kg
  • Komplet pakkeløsning (alt tilbehør og udstyr medfølger)
  • Passer i alle standardovne

Pizzastålet – funktionel og danskproduceret stålplade


Pizzastålet (2)

Introduktion

Når du vil være sikker på, at dit udstyr til madlavning er sundt og fremstillet uden kemikalier, skal du vælge danskproducerede produkter. Dette pizzastål er lavet med fokus på høj hygiejne, lang levetid og gode madlavningsforhold.

Om pizzastålet

Stålet måler 6mm i tykkelse, hvilket er gennemsnitsstørrelsen for bagestål. Som følge af den høje kvalitet af pladen bliver varmen fordelt op til 18 gange bedre sammenholdt med en klassisk pizzasten. 

Den blanke overflade gør det let for dig at arbejde med forskellige typer af dej. Til de autentiske, italienske pizzaer er der brug for at kunne lave pizzaer af blød, let og halvfugtig dej. Der er mulighed for at købe pizzaspade særskilt, så du kan få det bedste tilbehør til dine favoritretter. 

Det unikke ved det danskproducerede pizzastål er de afrundede og bløde hjørner. Er der børn, som deltager i madlavningen, kan dette sikrede design få stor betydning. Der er ingen risiko for at skære sig eller komme til skade ved uheld, da alle kanter og hjørner er runde på pizzastålet.

Fordele

  • Afrundede hjørner 
  • Konkurrencedygtig pris
  • Laserskåret
Ulemper

  • Tilbehør skal købes separat

Udvalgte specifikationer 

  • Lavet uden brug af kemikalier og skadelige stoffer
  • 6mm tykkelse 
  • Optimal varmefordeling på hele stålet
  • Høj kvalitet

Bagestålet – Bedst til prisen


Diablo sæt (1)

Introduktion

Vil du spare penge, når der skal købes komplet udstyr til fremstilling af de lækreste pizzaer med de mest sprøde bunde? Vælger du denne produktløsning, kommer du til at spare penge, og du får alt det basisudstyr og tilbehør, du har brug for til tilberedning af pizza eller brød i ovn eller på grill.

Du kan bruge dit produkt både i køkkenet og udendørs. Det er let at rengøre begge overflader så sod eller aflejring af dej fjernes optimalt, og hygiejnen holdes i top. 

Der kan være stor forskel på størrelserne omkring hhv. længde og bredde på bagesten. For mange nybegyndere med at lave pizza kan det være en stor hjælp at kunne arbejde med en pizzaplade, der matcher ovnen. Du kan vælge dette produkt i 4 forskellige størrelser.

Fordele

  • God pris 
  • Nemt at bruge
  • Kan vælges i 4 varierede størrelser
Ulemper

  • Pizzaspade skal købes separat

Udvalgte Specifikationer 

  • Stilrent design 
  • Let at rengøre 
  • Egner sig til fremstilling af brød og pizza på både grill og i ovn
  • Lang levetid

Diablo sæt – ekstra stort bagestål til hele familien


IntroduktionDiablo sæt (1)

Vil du spare penge, når der skal købes komplet udstyr til fremstilling af de lækreste pizzaer med de mest sprøde bunde? Vælger du denne produktløsning, kommer du til at spare penge, og du får alt det basisudstyr og tilbehør, du har brug for til tilberedning af pizza eller brød i ovn eller på grill. 

Om Diablo sættet

Med pakkeløsningen får du Family-udgaven af bagestål med 6mm i tykkelse samt 2 pizzaspader. Med pizzaspaderne kan du arbejde med din teknik, når du cutter dej. Den store fordel ved at vælge bagesten fra Diablo er, at produkterne er lavet med sandblæste overflader, der har sine funktionelle, slip-let egenskaber. Bagestenen er lavet og produceret i Danmark, og den er det rette valg, når du vil lave pizza på pizzaovnsmanér. 

Det er den komplette løsning med både højkvalitetsstål samt 2 pizzaspader, der får produktet til at skille sig ud på markedet. Du slipper for at skulle bruge penge på køb af særskilte spader til at cutte pizzadej med, og du får udstyr, der er lavet af højeste kvalitet.

Fordele

  • Perfekt for dig der ønsker at kunne fremstille flere pizzaer i rækkefølge 
  • 1 bagestål á 6mm + 2 pizzaspader medfølger
  • Høj kvalitet
Ulemper

  • Beregnet til nybegyndere

Udvalgte Specifikationer 

  • Sandblæst overflade
  • Produceret i Danmark 
  • Bagestenen kan bruges både i ovn og på grill

Diablo Pro (10mm) – Redaktionens favorit


Diablo Pro (10mm)

Introduktion

Er du til pizza i verdensklasse, og nægter du at gå ned på kvalitet, er det et Diablo bagestål, du skal vælge. Denne Pro-udgave henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger og feinschmeckeren, som sætter en ære i at tilberede og servere de mest indbydende pizzaer til venner og familie. 

Om Diablo Pro

Det særlige ved Diablo er designet og materialet. Bagestenen er laserskåret og sandblæst, og tilsammen skaber dette et unikt og elegant design, som matcher både pizzaovn og almindelig grill. Den høje kvalitet gør også, at bagestålet leder og fordeler varmen op til 18 gange bedre end en klassisk pizzasten. 

Det er langt fra kun lækre, sprøde og saftige pizzaer, du kan lave med Diablo Pro stålpladen. Den egner sig i lige så høj grad til fremstilling af alt fra flutes over boller til brød.

Sammenholdt med andre bagestål i høj kvalitet vejer Diablo Pro mere. Den vejer 11kg, hvilket får den til at befinde sig i toppen af bagesten, når det kommer til tyngde. 

Dette punkt er værd at have med sig, når du har planer om at skulle flytte rundt på stålet, og når det skal være så fleksibelt og enkelt at rengøre det.

Fordele

  • Leder varmen omkring 18 gange bedre sammenholdt med en klassisk pizzasten 
  • Har stort set samme effekt som en stenovn
  • Produceret i Danmark
Ulemper

  • Høj vægt 

Udvalgte Specifikationer 

  • Laserskåret og sandblæst
  • Lang levetid (designet til at holde i generationer)
  • Kan bruges til almindelig grill, i ovn og på bål
  • Høj slidstyrke 
  • Udviklet til at lave pizzaer med sprød bund efter 5 minutter

Diablo Family – moderne bagestål til den travle familie


IntroduktionDiablo Family (1)

Når brødet hurtigt skal tilberedes derhjemme, eller når det skal gå effektivt med servering af lækker, sund og velsmagende pizza til store og små medlemmer af familien, er Diablo Family et godt valg. Bagestenen giver dig maksimal valuta for pengene. 

Om Diablo Family

DBagepladen er fremstillet hos Diablo, der er kendt for at producere specialudstyr til pizzabagning i fineste kvalitet. Som det også er kendetegnende for modellerne Pro og Gastro, er Family bagestenen laserskåret, og den har en sandblæst overflade, der tillader dig at arbejde med våd dej, som ikke hænger fast. 

Family er speciallavet til den travle børnefamilie eller husstand, hvor det skal kunne gå stærkt med at lave sund, smagfuld og inspirerende mad. Bagestålet bliver hurtig varmt, og det opretholder en jævn og stabil temperatur, uanset om det bruges i ovnen eller på grillen. Mens Gastro er den største udgave, og Pro er den mindre udgave, hører Family til i mellemklassen, hvad angår størrelse.

Fordele

  • Lav vægt 
  • Kan bruges både i klassisk ovn, på grill og over bål
  • Lang levetid
Ulemper

  • Henvender sig til børnefamilien

Udvalgte Specifikationer 

  • Egnet til tilberedning af pizza, boller og flutes
  • Let at rengøre 
  • Opretholder en harmonisk temperatur på hele overfladen 
  • 6kg

Diablo Gastro – perfekt bagestål for dig med en stor ovn eller grill


IntroduktionDIABLO GASTRO (1)

Drømmer du om at kunne fremtrylle store pizzaer til familien, skal der vælges et bagestål i stor udgave. Diablo Gastro hører til de omfattende bagesten, der er fremstillet herhjemme. Stålpladen er laserskåret og sandblæst, og Gastro er lavet i høj kvalitet.

Om Diablo Gastro 

Du kan forvente at få glæde af Diablo bagestenen i mange årtier frem. Diablo er kendt for at fremstille nogle af de mest eftertragtede og professionelle pizzasten, som bruges både i privat regi og indenfor restaurationsbranchen.  

Du kan bruge din højkvalitetssten til både flutes, brød og pizzaer. Det er muligt at anvende Gastro både på grillen og i ovnen, så du får mest muligt ud af dit luksusprodukt. Takket være den sandblæste overflade kan du spare på fedtstoffet og få en sprød pizzabund, der let frigør sig fra overfladen af stålet. 

Du finder forskellige udgaver af bagestål hos Diablo. Gastro adskiller sig positivt fra Pro-udgaven på grund af den effektive opvarmningstid. Den er hurtigere til at blive varm, så du kan komme i gang med at bage brød eller færdigtilberede dine personlige pizzaer.

Fordele

  • Tager kortere tid at varme op sammenholdt med Proudgaven fra Diablo 
  • Bedste valg for dig der laver mad professionelt 
  • Alsidig (kan bruges både på grill, bål og i ovn)
Ulemper

  • Store dimensioner

Udvalgte Specifikationer 

  • Sandblæst overflade 
  • Produceret i Danmark 
  • God til middage og større sammenkomster med mange serveringer 
  • Hurtig opvarmning og stabil temperatur

Gode råd til valg af bagestål 

Du får mest værdi og valuta for pengene, når du sætter dig ind i de faktorer, som har betydning for anvendelsesglæden ved køkkenmaskiner og udstyr til madlavning. Før du køber det bedste bagestål til dig selv, er der flere ting, du skal overveje omkring de forskellige pizza- og bagesten. Det er særligt tykkelsen af stålpladerne, designet af dem samt kvaliteten, du skal have fokus på.

Herunder finder du vigtig information om de specifikationer, som du skal forholde dig til, når du vil have det rette bagestål til ovnen eller grillen.

Tykkelse

Hvor tyk en pizzasten er, har indflydelse på, hvor mange pizzaerne du kan lave i træk. Derudover har tykkelsen indvirkning på pizzaudstyrets vægt og dermed din håndtering af det. Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at des tykkere din bagesten er, des mere vil den veje, og des flere pizzaer kan du tilberede i streg. 

De tykkeste udgaver er dem, der måler 10mm+ i tykkelsen. Det er disse, du skal gå efter, når du har brug for at kunne tilberede flere pizzaer lige efter hinanden. 

Det er en individuel vurdering, om det skal være de tykke eller tynde bagesten, der skal vælges. Den store fordel ved de tynde bagesten er den lave vægt. Er du ny med at bage brød eller pizzaer på klassisk manér på sten, kan det være en fordel at vælge bagestål på 6mm. Dette er lettere at arbejde med, og du kan nemmere løfte rundt på udstyret. 

Design 

Designmæssigt er der forskel på bagesten, og om de er kvadratiske eller runde. Du finder flest udgaver af de firkantede designs. Det er dine krav til smidighed og brugervenlighed, der er med til at afgøre, hvilket design du skal gå efter. 

Skal komforten og sikkerheden være i top, er det værd at købe de speciallavede bagestål i runde udgaver og med små hanke. Du får en mere sikker og smidig anvendelse med dit gastronomiske udstyr, når du kan tage godt fat i det med grydelapper eller et viskestykke. 

Du skal være opmærksom på, at designet har betydning for, hvor let det er for dig at opbevare dit bagestål. Du kan genkende de bedste produkter på, at der følger en opbevaringskasse med, som er med til at skåne overfladerne på stålet og dermed forlænge levetiden på dit specialudstyr. 

Størrelse

Når du sammenligner de bedste bagestål på markedet, får du indtryk af, hvor mange forskellige størrelser der er at vælge imellem. Det er vigtigt, at du har størrelsen af din ovn eller din grill i mente, når du udvælger dig de stålplader, der kunne være egnet for dig. Det er kendetegnende for flere af de bedste modeller, at de kan vælges i op til 4 varierede størrelser. 

Kvalitet (kan bagestålet holde til både ovn og grill?)

Foruden design og tykkelse skal du også forholde dig til kvaliteten af dit bagestål. De bedste bagestål er de alsidige udgaver, der kan bruges både på grillen, over bål og i ovnen. Du får mere valuta for pengene, når du køber en multifunktionel udgave, der kan anvendes hele året rundt. 

Skal det være let at frigøre den færdigbagte pizza fra stålet, skal du vælge en model med sandblæst overflade (dette er gældende for samtlige modeller fra Diablo). 

Der er sammenhæng mellem, hvor slidstærk og holdbar pizzaudstyret er, og hvad tykkelsen på det er. Du kan forvente en højere slidstyrke og en længere levetid på de tykkeste modeller.

Kilder: Amazinghomemadepizza.com og Pizzacraft.com


Sådan bruger du et bagestål 

I praksis anvendes en stålplade som en bageplade uden behov for bagepapir. Du skal placere dine ubagte flutes eller din rå pizzadej direkte på pladen og tilberede din mad på stålet. 

Når du vælger et stålprodukt fra en anerkendt og specialiseret forhandler, kan du forvente, at der følger en brugsanvisning med til, hvordan du bruger stålet, og hvordan du vedligeholder det optimalt. 

Det vigtigste er, at du behandler dit stål korrekt fra starten af. 

Dette gør du på følgende måde: 

  • Mætning med madolie 

Start med at smøre overfladerne af stålet ind i en god olivenolie. Ryst eventuelt overskydende dråber af eller brug et ark køkkenrulle og dup det let på overfladen. Madolien skaber den ønskede slip-let overflade, der gør det let at fjerne dit bagværk fra pladen. 

  • Bagning i ovn

Bag din stålplade indsmurt i madlavningsolie i ovnen på 200 grader i en time. Herved trænger olien ind, og stålet ”mættes” af den fedtede og flydende væske. Det er ikke kun i forhold til din madlavningsglæde, at det har betydning, at stålet mættes. Olien er med til at skabe et stærkt forsvar mod rust og støv, så du kan få glæde af din pizzaplade i mange år frem. 

  • Vedligehold 

Du vil opleve, at din stålplade til tilberedning af brød og pizza får et mere mørkt look, når det har fået olie og er blevet varmebehandlet. Mørkheden er et tegn på mætning, og at din plade fungerer optimalt. Des mere din bageplade af stål anvendes, des mere vil olien i den forsvinde. 

Har dit bagestål fået et træt look med tiden, kan du gentage processen med at behandle det med olie og varmebehandle det ved 200 grader (almindelig luft) i ovnen.  

  • Anvendelse (på grill og i ovn)

Du skal være opmærksom på, at der er forskel på, hvordan du skal bruge din stålplade afhængig af, om det er ovn eller grill, der er varmekilden. Når du laver brød eller pizza på grill, må pladen og din mad ikke få direkte varme. Dette vil forårsage en branket og sort bund. 

Har du en moderne grill, kan du sætte den til kun at afgive indirekte varme, hvorved det kun er de yderste blus, der er tændte. På en klassisk kulgrill kan du hæve stålpladen ved at placere et par mursten på risten over det glødende kul. 

Du må ikke komme dit bagestål i opvaskemaskinen. Vaskeprocessen er hård ved stålet, og det kan skabe ridser, som højner risikoen for større krakeleringer. Derudover må stålet ikke påvirkes af kemikalier og sæber, hvilket findes i både vasketaps og opvaskemiddel.

Kilde: Diablosteel.com


Opskriften på den bedste pizzadej 

Når den perfekte pizzadej skal laves, er det en god idé at have en digital køkkenvægt derhjemme samt en moderne og velfungerende røremaskine

En autentisk og lækker pizzadej, der skal kunne blive til en sprød bund på bagestål, er lavet af durummel eller hvedemel. Der er ikke brug for mere end 6 standardingredienser til din pizzadej, som allerede findes i de fleste køkkener. 

Der er brug for vand, mel (durum eller hvede), gær, olivenolie, sukker og groft salt, som i de rette mængde- og størrelsesforhold skal mixes godt sammen med en røremaskine eller med hænderne. En god pizzadej skal gerne være fugtig. Det vil sige, at dejen skal hænge en lille smule fast til bordpladen, når du ælter den. For at opnå denne klistrede effekt, skal du være påpasselig med melet. En køkkenvægt hjælper dig med at sikre, at du ikke udtørrer dejen. 

Lad gerne din dej stå og hvile i minimum 30 minutter (gerne længere). Når du er klar til at lave din italienske pizza, skal du rulle dejen ud til den ønskede pizzaform på dit bagestål og varme pizzabunden i 5 minutter. Herefter er du klar til at smøre tomatsauce på den halvrå dej og komme de ingredienser på, du holder af. 

Kilde: Joyfoodsunshine.com


FAQ

🧐Hvilket bagestål er bedst?

Det er bagestenene fra Diablo, der regnes for at være de bedste og mest robuste på markedet. Det særlige ved samtlige bagestål fra Diablo er, at pizzaudstyret er danskproduceret, laserskåret og sandblæst.

🤩Hvordan bruger man et bagestål?

Et moderne og højkvalitets-bagestål kan bruges både i ovnen og på grillen. Du skal placere din rå pizzadej på overfladen af stålet og komme de ingredienser på, som du ønsker at servere din færdigbagte pizza med.

🤔Hvad er fordelene ved at bruge et bagestål?

Der er både smagsmæssige, økonomiske og praktiske fordele ved at bruge et bagestål fremfor en pizzasten eller en stenovn. Bagestålet opretholder en stabil og jævn temperatur, og de nyeste udgaver er meget alsidige.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazinghomemadepizza.com 

Hos Amazinghomemadepizza.com finder du inspiration til at lave de lækreste og mest velsmagende pizzaer. Du får hjælp til både at lave dej, og du får svar på, hvordan tilberedningen skal foregå, når smagen og oplevelsen skal være i top.

Vi har anvendt Amazinghomemadepizza.com til beskrivelse af, hvordan du skal udvælge dig den rette pizzasten. 


Artiklen er opdateret: 2021

Du kan se artiklen her


Pizzacraft.com

Pizzacraft.com er websitet, der giver dig insiderviden om, hvordan de bedste pizzaer skabes og tilberedes. Det er passionerede mennesker og uddannede kokke, der skriver mange af de indlæg, du finder på den engelske hjemmeside. Alle artikler og blogs ligger frit tilgængeligt for alle læsere.

Vi har anvendt Pizzacraft.com til information om, hvad der adskiller de bedste stålplader fra de mindre effektive, og hvilke elementer der har betydning for din madlavningsglæde. 


Artiklen er udgivet den: 26. maj 2015.

Du kan se artiklen her.


Joyfoodsunshine.com 

Joyfoodsunshine.com er sitet for dig, der vil opdateres og inspireres på madlavningsteknikker og opskrifter. Du finder lækre opskrifter, der er skrevet af dedikerede madelskere. Opskrifterne kan vælges indenfor en masse forskellige kategorier, og fælles for mange af artiklerne er, at de henvender sig til børnefamilier og dig, der lever en hektisk hverdag.

Vi har brugt Joyfoodsunshine.com til vejledning omkring, hvordan du laver den lette og luftige pizzadej. 


Artiklen er udgivet den: 2. september 2018.

Du kan se artiklen her


Diablo

Diablosteel.com er producenten, der står bag nogle af de mest eftertragtede og testvindende bagestål. På producentens hjemmeside kan du købe produkter, og du får vigtig information om, hvordan du bruger og vedligeholder dit kvalitetsudstyr til pizzabagning. 

Vi har brugt Diablosteel.com til beskrivelse af, hvordan du tager din stålplade i brug den første gang, og hvordan du får mest kvalitet for pengene. 


Artiklen er opdateret: 2021

Du kan se artiklen her


Denne side er anmeldt af: Mathias N. Petersen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar