Artiklen indeholder reklamelinks.

Hvis du er på udkig efter nye havestole og gerne vil have noget unikt der skiller sig ud, så kan du med fordel købe dem på nettet. Her er udvalget nemlig rigtig stort, og du kan få havestole i forskellige farver, materialer og med mange justeringsmuligheder. Dermed er der større chance for at du finder nogle havestole, som passer til netop dine tanker og drømme.

Til denne artikel har vi udvalgt vores 18 favoritter, og du kan se dem alle herunder:

Click – vedligeholdelsesfri havestol af plast og metal

Klik på billedet og se mere.

Hvis du ønsker dig andet og mere end de klassiske sorte eller hvide havestole, kan du med fordel tage et kig på Click havestolen. Den ligner nemlig mere en almindelig spisebordsstol end en havestol, og designet er slankt og moderne.

Click havestolen har et minimalistisk udseende med et slankt stel af metal, som udgør stolens ramme og base. Den har desuden armlæn af bambus, som er en robust og bæredygtig træsort.

Sædet og ryggen er beklædt med plastlameller, og disse fås i et væld af flotte farver. Du kan dog også få stolen i mere neutrale farver hvis det ønskes, og du kan se dem alle ved at klikke videre til forhandleren på linket herunder.

Havestolen er 55 centimeter bred, 82 centimeter høj og 60 centimeter dyb. Den kan desuden stables, således at den nemt kan opbevares i tørvejr over vinteren.

Detaljer:

 • Mål: H82 x B55 x D60 cm.
 • Materialer: Stål og plast
 • Farve: Mange forskellige – se dem alle hos forhandleren

Se pris på Click havestolen hos ILVA

Paon – slank havestol med højt ryglæn

Klik på billedet og se mere.

Paon er en flot og simpel havestol med et klassisk udseende og et højt ryglæn, der giver øget komfort. Armlænene bidrager ligeledes til en god siddekomfort, og stolens slanke design sætter minimalt aftræk på din terrasses indretning.

Brug havestolen som del af den klassiske terrasses indretning, eller indret en lille hyggekrog på altanen med den. Mulighederne er mange, og denne havestol fås også i flere forskellige farver. Således kan du enten kombinere farverne, eller vælge en af de mere diskrete farver hvis dette ønskes i stedet.

Havestolens sæde er beklædt med bambuslameller, som har flotte varme nuancer. Stolens ben står på små fødder, som skåner overfladen den står på.

Havestolen i Paon-serien er 90 centimeter høj, 55 centimeter bred og 54 centimeter dyb.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B55 x D54 cm.
 • Materialer: Stål og bambus
 • Farve: Mange forskellige – se dem alle hos forhandleren

Se pris på Paon havestolen hos ILVA

Collins – havestol i metal med armlæn

Klik på billedet og se mere.

Denne havestol har et flot og moderne design, der passer perfekt ind i den rustikke indretning. Den har desuden armlæn, og i både ryglænet og sædet er metallet formet i mønstre. Det giver et spændende og sofistikeret udtryk, og stolen fremstår eksklusiv og unik.

Havestolen i Collins-serien fås i enten sort- eller grønlakeret metal, således at du kan kombinere disse eller vælge hvilken farve der passer dig bedst.

Der medfølger ikke hynder til denne havestol, og her har du mange spændende muligheder. Brug eksempelvis et lammeskind i hver havestol, eller find nogle forskellige hynder så der brydes med de rene linjer. Mulighederne er mange.

Havestolen måler 44,5 centimeter i bredden, 46 centimeter i dybden og 84,5 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Mål: H84,5 x B44,5 x D46 cm.
 • Materialer: Stål
 • Farve: Sort eller grøn

Se pris på Collins havestolen hos ILVA

Jarto – naturfarvet havestol i vedligeholdelsesfrit flet

Klik på billedet og se mere.

Ønsker du at dine havestole skal fremstå naturlige, men stadig være nemme at vedligeholde? Så er Jarto-havestolen et godt valg. Den har et fint slankt stålstel og naturfarvet polyrattan-flet, som ikke kræver anden vedligeholdelse end overtørring med en opvredet klud i ny og næ.

Havestolen har armlæn, og passer perfekt ind i den rustikke indretning. Den kan bruges såvel ude som inde, da den ikke udadtil ligner en havestol i traditionel forstand. For at øge komforten, kan du eksempelvis lægge et lammeskind i stolen. Så er den også dejlig varm på en kølig sommeraften.

Stolen er forholdsvis smal, da den kun måler 57 centimeter i bredden.

Detaljer:

 • Mål: H91 x B57 x D55 cm.
 • Materialer: Stål og polyrattan
 • Farve: Natur

Se pris på Jarto havestolen hos Havemøbelland

Rismo – rustik sort havestol med slankt stålstel

Klik på billedet og se mere.

Rismo-havestolen er både rustik og flot. Den er helt sort og bygget op af vedligeholdelsesfrie elementer, hvilket betyder at den kun kræver overtørring med en opvredet klud efter behov.

Havestolen egner sig fint til den rustikt indrettede terrasse, hvor der ikke ønskes det klassiske havemøbel-look. Af samme grund kan den med fordel anvendes indendørs, eller eksempelvis i en udestue. Ønskes der højere siddekomfort, kan du kombinere med en lille hynde eller et lammeskind.

Havestolen har slanke armlæn og lav ryg, så den ikke fremstår stor og tung.

Detaljer:

 • Mål: H82 x B57 x D62 cm.
 • Materialer: Stål og polyrattan
 • Farve: Sort

Se pris på Rismo havestolen hos Havemøbelland

Mia – sammenklappelig havestol i massiv teak

Klik på billedet og se mere.

Teak er, som du sikkert ved, en eksklusiv træsort med uovertrufne egenskaber og holdbarhed. Teaktræ er en af de tætteste og mest hårdføre træsorter i verden, hvorfor en havestol af dette materiale vil holde i årevis uden nogle former for pleje. Du kan dog med fordel behandle den en gang om året, hvis du ønsker at bibeholde den flotte gyldne farve. Uden behandling vil havestolen blot få en flot grå patina, men det vil ikke ødelægge den.

Mia havestolen er designet så den kan klappes sammen og gemmes væk, hvilket eksempelvis er smart hvis du gerne vil have havemøblerne ind i løbet af vinteren. Selvom den er sammenklappelig er komforten stadig i top, hvilket blandt andet betyder at havestolen er udstyret med armlæn.

Havestolen forhandles af Havemøbelland, som selv står for importen fra en dansk fabrik i Indonesien. Træet er FLEGT-certificeret, hvilket er et certifikat der kan opnås når teaktræet er indvundet lovligt.

Detaljer:

 • Mål: H90 x B55,5 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farve: Umalet

Se pris på Mia havestolen hos Havemøbelland

House Doctor Walker – sort havestol i aluminium

Klik på billedet og se mere.

Denne havestol er designet af danske House Doctor, og den fremstår både enkel og funktionel. Den er fremstillet af aluminium og har fået en flot sort lakering, hvilket betyder at den ikke kræver nogle former for løbende vedligeholdelse. Havestolen fås desuden i hvid.

Da House Doctor Walker er lavet af aluminium og kun er 49 centimeter bred, er den perfekt til brug på den lille terrasse eller altanen. Den optager nemlig ikke meget plads, og du kan med fordel kombinere med en hynde eller et lammeskind for at opnå højere siddekomfort.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B49 x D49 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farve: Sort eller hvid

Se pris på Walker havestolen hos Luxo Living

Ardo – stabelbar havestol i grå polyrattan

Klik på billedet og se mere.

Denne havestol hører til i det billige segment, og den er således et rigtig godt køb for dig der ønsker mange havestole til en fornuftig pris. Så hvis du netop har inviteret hele familien på middag og mangler en masse havestole, er Ardo-havestolen et rigtig godt køb.

Ardo-havestolen er lavet i grå polyrattan, og har et stel af stål. Den har desuden armlæn, så siddekomforten er rigtig god. Når der er behov for det, kan den stables så den nemt kan gemmes væk om vinteren. Stolen er desuden helt vedligeholdelsesfri.

Til denne havestol kan der købes en siddehynde, som fås i mange forskellige farver hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: H83 x B56 x D46 cm.
 • Materialer: Stål og polyrattan
 • Farve: Grå

Se pris på Ardo havestolen hos Havemøbelland

Casion – rustik havestol sandfarvet polyrattan

Klik på billedet og se mere.

Denne elegante havestol har en flot rustik struktur i den sandfarvede polyrattan flet, som får den til at fremstå mere naturlig. De forskellige farvenuancer hjælper også med dette, men havestolen er altså alligevel helt vedligeholdelsesfri. Stellet er nemlig lavet af aluminium, og polyrattan er som bekendt også et næsten uforgængeligt materiale som kun kræver rengøring efter behov med en våd klud og lidt sæbevand.

Calsion-havestolen minder mest af alt om en lænestol, men den er altså designet til brug ved havebordet. Armlæn og ryglæn går i ét, og det betyder at du får en god støtte som kun bliver bedre ved tilkøb af en sædehynde. Denne fås i sort, og kan ses hos forhandleren.

Havestolen har en bredde på 60,5 centimeter, og den passer perfekt ind på den rustikt indrettede terrasse.

Detaljer:

 • Mål: H83 x B60,5 x D50 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farve: Sandfarvet

Se pris på Casion havestolen hos Havemøbelland

Frida – stabelbar havestol i aluminium og polyrattan

Klik på billedet og se mere.

Frida er endnu en let og simpel havestol, som dog har et mere eksklusivt design som får den til at fremstå attraktiv og lækker.

Havestolen har et stel af børstet aluminium med armlæn, som er beklædt med træfarvet nonwood. Nonwood er en efterligning af rigtigt træ, og det kan faktisk være svært at se forskel. Nonwood kræver dog ingen vedligeholdelse, udover lidt rengøring efter behov.

Sæde og ryglæn er beklædt med en sandfarvet polyrattan, der ligesom resten af havestolen er vedligeholdelsesfrit. Havestolen kan desuden stables, så den nemt kan opbevares når der er behov for det.

Detaljer:

 • Mål: H87,5 x B55 x D46 cm.
 • Materialer: Aluminium, nonwood og polyrattan
 • Farve: Sandfarvet

Se pris på Frida havestolen hos Havemøbelland

Rørvig – havestol i teak og aluminium

Klik på billedet og se mere.

Denne havestol er perfekt til den retroinspirerede terrasse, hvor møblerne skal være rustikke og autentiske. Rørvig havestolen har således et stel af hvidlakeret aluminium samt sæde og ryg i massiv teak, som er en af de mest hårdføre og fineste træsorter på markedet.

Havestolen kan stables for pladsbesparende opbevaring, og der kan tilkøbes et rundt havebord i samme serie. Bordet fås i flere størrelser, så du kan finde en størrelse der passer til dine behov. Udover bordet kan der også tilkøbes hynder, som er lavet specifikt til denne havestol. Dermed kan du og dine gæster sidde komfortabelt, så i kan nyde de lange sommeraftener på terrassen.

Rørvig havestolen kræver ikke tidskrævende vedligeholdelse, men vil med tiden få en flot gråbrun patinering på teak-lamellerne. Dette kan dog undgås hvis du giver træet en gang olie med jævne mellemrum.

Detaljer:

 • Mål: H78 x B58,5 x D56,5 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farve: Hvid og teak

Se pris på Rørvig havestolen hos Havemøbelland

Kent – sammenklappelig havestol i sort polyrattan

Kent-Havestol
Klik på billedet og se mere.

Den praktiske Kent havestol er lavet i med et metalstel, som er beklædt med sort polyrattan. Den er således helt vedligeholdelsesfri, og du kan derfor fokusere på at nyde sommeren. Vask blot havestolene med vand og tør af med en klud. Så er de så gode som nye.

Kent havestolen er sammenklappelig og fås til en rigtig god pris på nettet. Den har ingen armlæn, men den er til gengæld let at håndtere og gemme væk når du ikke bruger den. Af samme grund er den perfekt til brug sammen med et lille cafebord, som kan placeres på altanen eller i det lille hyggehjørne.

Havestolens bredde er på kun 40 centimeter, og derfor passer den til selv meget små arealer.

Detaljer:

 • Mål: H85 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Polyrattan og metal
 • Farve: Sort

Se pris på Kent havestolen hos Havemøbelland

Paris – sort havestol med høj justerbar ryg

Paris-Havestol
Klik på billedet og se mere.

Paris havestolen er en eksklusiv stol med høj ryg, som kan justeres efter eget ønske. Således kan du enten vippe ryglænet frem og tilbage i 3 forskellige trin, så du både kan sidde helt oprejst eller læne dig tilbage, hvis du trænger til at slappe af.

Den komfortable havestol har et stel i aluminium, som er monteret med sort polyrattan. Den er således helt vedligeholdelsesfri, og du skal derfor ikke bekymre dig om løbende pleje. Læn dig blot tilbage og nyd sommeren. Ved behov kan du tørre havestolene over med en fugtig klud eller blot vaske dem med haveslangen, hvorefter de kan soltørre. På den måde får du skyllet havestolene rene hurtigt og effektivt.

Hver Paris havestol har en bredde på 61 centimeter og du kan med fordel købe hynder, hvis du ønsker optimal siddekomfort. Hynderne fås i mange forskellige farver og mønstre hos forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: H109 x B61 x D46 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farve: Sort

Se pris på Paris havestolen hos Havemøbelland

Sammen J201 – havestol i massiv teak med armlæn

Klik på billedet og se mere.

Denne moderne havestol er tegnet i 2014 af Thomas E. Alken, og den er lavet af massiv teak. Den fremstår derfor både stilren og med et eksklusivt udtryk, som passer perfekt ind på den moderne terrasse. Til havestolen kan desuden købes en specialdesignet sort hynde, som passer nøjagtigt til havestolens mål.

Sammen-serien, som denne havestol hører ind under, er tegnet med hensigten at forene det moderne med det klassiske. Funktionaliteten og komforten er desuden vægtet højt, og til serien kan du således også finde et bord, der kan udvides i det uendelige. De håndværksmæssige detaljer er i højsædet, og du får således en rigtig flot havestol til terrassen.

J201-havestolen måler 60 centimeter i bredden, hvilket primært skyldes at den har armlæn. Den er lavet af teaktræ som er FSC-certificeret, hvilket betyder at det kommer fra bæredygtige skove.

Detaljer:

 • Mål: H86 x B60 x D63,5 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farve: Umalet

Se pris på Sammen J201 havestolen hos Coop

Cane-line Copenhagen – hvid havestol med armlæn

Klik på billedet og se mere.

Copenhagen-havestolen er det rette valg til dig der ønsker en stilren indretning af terrassen. Den model vi har udvalgt er hvid, men den fås blandt andet også i grå og turkis.

Havestolen er en del af Cane-lines Elements-serie, som byder på stilrene havemøbler i uforgængelige materialer. Således er havestolen lavet af aluminium, som efterfølgende er pulverlakeret. Det betyder ikke mindst at havestolen er holdbar, men også at den er let at flytte rundt på. Og som en ekstra detalje er den også stabelbar, så den ikke optager unødig plads i garagen eller depotrummet om vinteren.

Havestolen har en bredde på 59,5 centimeter, og den kræver ingen former for vedligeholdelse. Tør den blot af med en fugtig klud og lidt sæbevand i ny og næ, når den trænger til det.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B59,5 x D63 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farve: Hvid, grå, turkis m.fl.

Se pris på Cane-line Copenhagen havestolen hos Coop

Cinas York – havestol i massiv teak

York-Havestol
Klik på billedet og se mere.

York havestolen er en klassisk model i massiv teak. Den fremstår flot og klassisk i udseendet, og den kan med fordel kombineres med et mindre eller større havebord i flere forskellige materialer. Brug også havestolen på altanen hvis pladsen er trang, da den kan foldes sammen og gemmes væk på meget lidt plads.

På trods af at York havestolen er sammenklappelig og kompakt i designet, er der fundet plads til armlæn på stolen. Det betyder at du kan sidde behageligt i stolen, selvom du sidder der hele aftenen og nyder solen.

Med tiden vil York havestolen få en flot gråbrun patinering, da teaktræets naturlige indhold trækker sig ind i træet. Teak er dog en af de mest hårdføre træsorter i verden, og du behøver derfor ikke bekymre dig om løbende pleje. Træet kan nemlig sagtens passe sig selv i mange år, men du kan med fordel give det en gang olie med jævne mellemrum, hvis du ønsker at bibeholde den varme glød i havestolene.

Detaljer:

 • Mål: H86 x B51 x D53 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farve: Teak

Se pris på York havestolen hos Frishop

Muubs Cool – sort havestol i plastik

Muubs-Cool-Havestol
Klik på billedet og se mere.

Denne havestol er velegnet til den simple terrasse, og så er den helt vedligeholdelsesfri. Den er nemlig støbt i et enkelt stykke sort plast, og derfor er den stort set uforgængelig.

Kombiner gerne Muubs Cool havestolen med rå eller rustikke havemøbler, hvis du kan lide at blande stilarterne lidt. Dermed opnår du en spændende terrasse, hvor du har det bedste fra flere forskellige verdener.

Muubs Cool er stabelbar og dermed nem at opbevare, og den eneste vedligeholdelse består i at tørre havestolen af med en våd klud efter behov. Dermed får du mere tid til at nyde sommeren og de lange lyse aftener.

Havestolen har et let afrundet design, som gør den behagelig at sidde i. Den kan både anvendes inde og ude.

Detaljer:

 • Mål: H82 x B54 x D54 cm.
 • Materialer: Plast
 • Farve: Sort

Se pris på Cool havestolen hos Dubuy

HAY Palissade – havestol i antracitgrå stål med armlæn

Klik på billedet og se mere.

Denne havestol er en del af Palissade-serien fra HAY. Serien består af en række eksklusive havemøbler i moderne design og forskellige farver, som passer godt ind på den moderne terrasse med rustik indretning.

Palissade-havestolen fås med eller uden armlæn, og her har vi udvalgt den antracitgrå model med armlæn. Den er lavet af elektrogalvaniseret stål, som efterfølgende har fået en antracitgrå pulverlakering. Havestolen fås også i grå eller olivengrøn, og i serien findes desuden bænke, borde og loungestole.

Havestolen har et særligt design med lodrette riller, der går igennem både ryglæn og sæde. Det er samtidig en relativt smal stol, som med en bredde på kun 51 centimeter er velegnet til mindre terrasser eller altanen.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B51 x D56 cm.
 • Materialer: Stål
 • Farve: Antracitgrå, grå eller olivengrøn

Se pris på HAY Palissade havestolen hos TrendyLiving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar