Nettet er fyldt med tilbud på flotte haveborde i mange forskellige former og farver, og der er hundredvis at vælge imellem. Der er således gode muligheder for at finde et unikt havebord som passer til din personlige stil, uanset om du er til luksuriøse haveborde i træ eller vedligeholdelsesfrie haveborde i aluminium og nonwood.

Vi har besøgt en række af de mest populære netbutikker og fundet 17 smarte haveborde i forskellige størrelser og materialer. Se dem alle herunder:

Sammen C201a – lille havebord i teak med udvidelsesmuligheder

Klik på billedet for at se mere.

Sammen-serien er designet i 2014 for FDB Møbler, og linjen er både enkel og klassisk. Der er nemlig taget udgangspunkt i den oprindelige tankegang fra 50’ernes FDB Møbler, hvor dansk design blev verdenskendt for deres smukke udseende og funktionalitet.

C201a er et smart lille havebord i massiv teak. Det kan udvides ud i det uendelige ved tilkøb af ekstra bordplade og havebord, så du ved særlige lejligheder kan bænke hele familien omkring samme bord. Som standard er havebordet dog 90 x 109,5 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt til mellem 2 og 4 personer.

Havebordet er lavet af FSC-certificeret teak, hvilket betyder at det kommer fra bæredygtige skovbrug. I Sammen-serien findes forskellige tillægsplader, samt stole og bænke. Alt kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: L109,5 x B90 x H75,5 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Sammen C201a havebordet hos Coop

Dala – havebord i teak og aluminium med udtræk

Klik på billedet for at se mere.

Det smukke Dala havebord har en bordplade af massiv teak, samt et stel af sortlakeret aluminium. Det er en flot kombination som ikke ses hver dag, og derfor er havebordet også unikt i forhold til andre modeller.

Havebordet har et skjult butterfly udtræk, hvorved det kan forlænges med 50 centimeter. Det gøres ved at trække i bordpladen, hvorefter tillægspladen klappes op. Bordpladen skubbes så sammen igen, og nu måler havebordet 200 centimeter i stedet for de normale 150 centimeter.

Da havebordet har en bordplade af massiv teak og et stel af aluminium, kræver det ikke nogle former for vedligeholdelse. Med tiden vil bordpladen dog få en grå patina, som du kan undgå ved at pleje træet regelmæssigt.

Detaljer:

 • Mål: L150/200 x B96 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farver: Sort og teak

Se pris på Dala havebordet hos Havemøbelland

Rørvig – ovalt havebord i teak og aluminium

Klik på billedet for at se mere.

Dette ovale havebord er det perfekte valg for dig, der ønsker et naturligt og rustikt look. Det måler desuden 180 x 90 centimeter, så her er der god plads til hele familien.

Rørvig havebordet har et stel af hvidlakeret aluminium, som kan foldes sammen. Dermed fylder det kun minimalt når det skal overvintre i eksempelvis garagen eller depotrummet, hvilket er en fordel når pladsen er trang. Bordpladen er af massiv teak, som ikke kræver løbende pleje og vedligeholdelse. Med tiden vil det dog få en grå patina, som kan forebygges ved at sørge for løbende pleje. Den grå patina er dog ikke ensbetydende med at træet nedbrydes, da teak er rigt på naturlige olier og ikke forgår så nemt som andre træsorter.

Havebordet er en del af en større serie, bestående af både borde og stole. De kan alle ses hos forhandleren, ved at følge nedenstående link.

Detaljer:

 • Mål: L180 x B90 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farver: Hvid og teak

Se pris på Rørvig havebordet hos Havemøbelland

Steen – vedligeholdelsesfrit havebord i granit

Klik på billedet for at se mere.

Hvis du er vild med det rå og rustikke, så er et havebord af granit et godt valg. Granit er et robust materiale der tåler lidt af hvert, så her skal du slet ikke bekymre dig om havebordet tager skade af at blive brugt.

Havebordet står desuden solidt og godt, da det er markant tungere end andre modeller i samme størrelse. Det passer således fint til en terrasse hvor vinden til tider kan være kraftig, og så tåler det at stå ude hele året uden at være tildækket.

Steen havebordet har et stel i galvaniseret stål, og måler 208 x 90 centimeter. Dermed er der god plads til op 10 personer omkring bordet.

Detaljer:

 • Mål: L208 x B90 cm.
 • Materialer: Stål og granit
 • Farver: Mørkt

Se pris på Steen havebordet hos Havemøbelland

Sort klapbord til altanen

Klik på billedet for at se mere.

Et klapbord monteret på altanen er et godt og pladsbesparende alternativ til det klassiske havebord. Det kan nemlig slås op og ned efter behov, og da det hænger på gelænderet tager det ingen plads når det er foldet sammen.

Det praktiske lille klapbord er lavet af sortlakeret metal, samt bordplade af nonwood-lameller. Det kræver således ingen vedligeholdelse, andet end en fugtig klud og lidt sæbevand i ny og næ. Bordet måler 61 x 62 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt til 2 personer.

Udover at bruge dette bord på altanen, kan det også medbringes på campingpladsen og bruges som et lille havebord på et stakit eller lignende.

Detaljer:

 • Mål: L61 x B62 x H67 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Sort

Se pris på det sorte klapbord til altanen hos Havemøbelland

Tilde – ovalt havebord i aluminium og grå nonwood

Klik på billedet for at se mere.

Tilde havebordet er perfekt til den store terrasse, hvor hele familien kan samles om et havebord. Det måler nemlig 200 centimeter i længden og 100 centimeter i bredden, så der er god plads til både din familie og et par gæster.

Havebordet er desuden ovalt, og beklædt med flotte lameller i grå nonwood. Stellet er desuden i aluminium, og de to materialer i kombination kræver ingen former for vedligeholdelse. Gør blot bordet rent med en klud og lidt sæbevand i ny og næ, og det holder sig pænt i mange år frem.

Nonwood lamellerne er lagt i et flot mønster om et ovalt centrum, hvilket får havebordet til at fremstå i et spændende design. Havebordet er velegnet til 8-10 personer.

Detaljer:

 • Mål: L200 x B100 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Grå

Se pris på Tilde havebordet hos Havemøbelland

Havebord med planker i massiv teak

Klik på billedet for at se mere.

Hvis du ønsker at skabe en rustik og varm atmosfære på terrassen, er dette havebord uundværligt. De kraftige bordbukke og tykke planker i ren teak er den perfekte kombination, og kombineret med et par komfortable havestole med lammeskind i stedet for hynder, kan du skabe en unik og hyggelig atmosfære. Havebordet er derfor det oplagte valg til dig der ikke gider de typiske firkantede borde i metal og plastik, men hellere vil have noget helt specielt.

Havebordet måler 200 x 90 centimeter, så der er god plads hele vejen rundt. I alt kan du få plads til mellem 8 og 10 personer omkring dette havebord, hvilket betyder at du både får plads til familien og et par ekstra gæster.

Bordpladen på dette havebord er lavet af 6 kraftige planker i teak. Teaktræ har gode egenskaber til udendørs brug, idet det er en meget tæt træsort med et højt indhold af naturlige olier. Derfor holder det sig længe uden nogen former for vedligeholdelse. Med tiden vil det dog få en gråbrun patina, som dog kan undgås ved at give det en gang olie hvert forår og et overtræk om vinteren.

Detaljer:

 • Mål: L200 x B90 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på havebordet med teakplanker hos Havemøbelland

Lis – stilrent havebord i nonwood og børstet aluminium

Klik på billedet for at se mere.

Dette havebord er perfekt til den stilrene terrasse, hvor der ønskes en minimalistisk atmosfære. Havebordet er perfekt til 4-6 personer, og med det flotte look er det ideelt sammen med et sæt polyrattan havestole med sorte eller hvide hynder.

Lis er et mellemstort havebord på 160 x 90 centimeter, med skråtstillede ben i børstet aluminium og en bordplade af nonwood. Det betyder at det ikke kræver nogen form for løbende vedligeholdelse, udover rengøring med lidt sæbevand efter behov.

Havebordet har et udseende og en fornemmelse som et bord af rigtigt træ, da det anvendte nonwood har en naturlig kulør og struktur.

Detaljer:

 • Mål: L160 x B90 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Børstet aluminium og trælook

Se pris på Lis havebordet hos Havemøbelland

Køln – foldbart havebord i teak

Klik på billedet for at se mere.

Dette smukke havebord er perfekt til dig der har en kompakt have, og som ønsker at udnytte pladsen optimalt. Bordet kan nemlig klappes sammen når det ikke bruges, og dermed kan det nemt gemmes væk i et depotrum eller lignende. Dette er også praktisk hvis du bare gerne vil opbevare dine havemøbler trygt og godt i løbet af vinteren, som ellers kan være hård ved overfladerne på dit havebord.

Køln havebordet er fremstillet af massiv teak, som har sin oprindelse fra plantager i Indonesien. Teaktræ er kendt for at være en af de mest robuste træsorter i verden, og det mærkes blandt andet på træets vægt, som er højere grundet en høj massefylde. Træets fibre er nemlig meget fine, og dermed er træet tættere end eksempelvis fyr. Det betyder med andre ord at teak holder længere, og ikke kan rådne på samme måde som andre træsorter. Med tiden vil det dog få en gråbrun patina, som dog kan undgås ved at du et par gange om året sliber overfladen og giver den en gang olie.

Køln havebordet er kvadratisk og måler 70 x 70 centimeter, hvilket gør det velegnet til 2-4 personer. Det fås til en rigtig god pris hos forhandleren, som du finder herunder:

Detaljer:

 • Mål: L70 x B70 x H75 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Køln havebordet hos Havemøbelland

Carie – lille havebord i sort nonwood

Carie-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Dette lille havebord er perfekt til altanen eller cafemiljøet. Det er kvadratisk og passer således ind i næsten eller små hjørner og kroge. Og så er det helt vedligeholdelsesfrit.

Carie havebordet består af et stel i sortlakeret aluminium og en bordplade med sorte nonwood lameller. Dermed skal du ikke sørge for anden vedligeholdelse end en opvredet klud i ny og næ, og således har du mere tid til at nyde livet og de varme sommeraftener.

Det lille sorte havebord har et areal på 70 x 70 centimeter, og således kan du vælge om du vil bruge det til 2 eller 4 stole. Der er nemlig god plads til op til 4 personer, hvis i skal sidde og nyde en let forfriskning i solens stråler.

Detaljer:

 • Mål: L70 x B70 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Carie havebordet hos Havemøbelland

Liva – stort havebord med udtræk

Liva-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Liva havebordet er perfekt til den store terrasse og til dig, der tit har gæster til middag. På et par sekunder kan havebordet trækkes ud og forlænges med en hel meter, så der er plads til op mod 6 personer på hver side, samt op mod 2 personer for hver bordende.

Det grå havebord har et skjult udtræk, og dermed er det fleksibelt og smart til den store terrasse hvor der ønskes en løsning der tilgodeser familiens behov for at tilpasse sig antallet af personer omkring bordet.

Havebordet er lavet med et stel i børstet aluminium og en grå nonwood bordplade, som er helt vedligeholdelsesfri. Du behøver derfor ikke sørge for andet end en let rengøring med en opvredet klud, når du synes det er ved at være tid.

Du kan med fordel kombinere havebordet med stole i hvid eller sort polyrattan, altefter hvad du foretrækker. Du kan selvfølgelig også kombinere med andre typer stole, alt efter hvilken stil du søger at ramme. Havebordet i sig selv er nemlig dejlig simpelt i udtrykket, og derfor kan du næsten selv bestemme stilen.

Detaljer:

 • Mål: L200/300 x B100 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Grå

Se pris på Liva havebordet hos Havemøbelland

Amalienborg – hvidt havebord i træ

Cinas-Rosenborg-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Amalienborg er et klassisk hvidt havebord i bedste Morten Korch-stil. Det passer perfekt ind i den elegante indretning, og er ideelt til dig der ønsker at skabe en ægte herregårdsstemning i din baghave.

Havebordet er lavet i massiv mahogni, som har fået en gang hvid maling. Det er således nemt at vedligeholde, men du skal påregne en gang frisk maling med jævne mellemrum. Sådan holder du nemlig Amalienborg havebordet flot i længere tid.

Amalienborg har en solid konstruktion, og der kan uden problemer placeres 2-3 personer på hver af langsiderne, samt en enkelt person ved hver bordende. Dermed er pladsen til familien sikret.

Der kan tilkøbes havestole i samme serie som havebordet, men du kan også kombinere med helt andre stole, alt efter hvilken stil du er til. Du kan også finde en identisk udgave af havebordet i massiv teak, hvis du klikker videre til forhandleren på linket under detaljerne:

Detaljer:

 • Mål: L165 x B90 x H75 cm.
 • Materialer: Mahogni
 • Farver: Hvid

Se pris på Amalienborg havebordet hos Havemøbelland

Cane-line Copenhagen – hvidt havebord i aluminium

Caneline-Copenhagen-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Hvis du er til minimalistisk design og gerne vi skabe et lyst og venligt miljø i din have, så er Copenhagen-havebordet et rigtig godt køb. Det er lavet af Cane-line, som er en dansk designvirksomhed, der samler flere dygtige designere under én paraply.

Cane-line Copenhagen har et minimalistisk udtryk og er lavet i aluminium, som efterfølgende har fået en hvid pulverlakering. Det kan derfor ikke ruste, og så er det let at flytte rundt på. Den eneste vedligeholdelse er blot en simpel rengøring, som kan klares med en opvredet klud. Placer det eksempelvis på den lille terrasse, hvor der ønskes en let og lys indretning, så pladsen ikke føles trang.

Havebordet er en del af Copenhagen-serien, som består af en række haveborde og -stole i forskellige farver. Du kan se dem alle hos forhandleren, som vi henviser til under detaljerne herunder:

Detaljer:

 • Mål: L140 x B80 x H72 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Hvid

Se pris på Copenhagen havebordet hos Unoliving

Luca – havebord i fiberbeton og aluminium

Luca-Havebord
Klik på billedet for at se mere.

Dette rustikke havebord er perfekt til dig, der har god plads på terrassen og ønsker noget eksklusivt. Haveborde i beton er nemlig dyre og særdeles flotte at se på, og så kræver de ingen former for nævneværdig vedligeholdelse.

Luca havebordet er lavet med ben og stel i aluminium, og bordpladen er lavet i et træ-lignende look, så det fremstår naturligt med en mørk glød. Det måler desuden hele 2 meter i længden, hvilket betyder at du kan sætte op til 4 personer på hver side af havebordet samt en enkelt person ved hver bordende. Dermed er der plads til både børn og voksne omkring samme bord, også hvis du har forældre og svigerforældre på besøg.

Du kan med fordel kombinere det flotte Luca havebord med et par rustikke havestole i valgfri materialer, og der er mange muligheder for at skabe et unikt og personligt udtryk. Havebordet lægger op til at du bruger det som led i en moderne indretning, men du kan også med fordel bruge det hvis du ønsker en klassisk sort-hvid indretning på terrassen eller i spisestuen.

Detaljer:

 • Mål: L200 x B100 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og fiberbeton
 • Farver: Mørkegrå

Se pris på Luca havebordet hos Unoliving

Cinas Rio – havebord i teak med sorte ben

Klik på billedet for at se mere.

Cinas Rio er et flot havebord med sorte ben og lameller i teak. Dermed er bordet hårdført og næsten frit for vedligeholdelse, da massiv teak fra naturens side er meget hårdført.

Havebordet har en flot moderne udformning, som er oval og holdt i slanke former. Således er benene slankere for enden i forhold til oppe omkring rammen, og selve bordpladen er også holdt i et slankt design. Dette er med til at få bordet til at virke lettere end det er, på trods af at der er plads til op mod 8 personer omkring havebordet.

Cinas Rio kan med fordel kombineres med Rio-havestole eller alternativer i polyrattan eller aluminium, alt efter hvad du foretrækker. Der er frit slag til at kombinere forskellige typer stole til dette havebord, og du kan se alle modellerne ved at klikke dig ind til forhandleren via linket under detaljerne:

Detaljer:

 • Mål: L180 x B90 x H72 cm.
 • Materialer: Aluminium og teak
 • Farver: Teak og sort

Se pris på Rio havebordet hos Unoliving

HAY Palissade – lysegråt havebord i stål

Klik på billedet for at se mere.

HAY Palissade er en flot serie af havemøbler, som er lavet af aluminium og fås i forskellige farver. Serien kendetegnes især på det rillede og minimale design, som går igen i alle seriens møbler.

Havebordet fås i flere forskellige størrelser, og den model vi har udvalgt er grå. Det fås dog også i en grøn eller antracitgrå udgave.

Palissade havebordet måler 160 x 80 centimeter, og i serien finder du også en havebænk, loungestol, havestol, barstol og meget mere. Hele serien og alle farverne kan ses ved at følge linket til forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: L160 x B80 x H74 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Grøn, antracitgrå eller grå

Se pris på HAY Palissade havebordet hos Trendyliving

Cane-line Core – havebord med runde ben og bord i massiv teak

Klik på billedet for at se mere.

Cane-line Core havebordet er perfekt til den moderne terrasse, hvor der ønskes et rustikt og naturligt udtryk. Det runde stel og de runde kanter er med til at gøre bordet enkelt og simpelt i udtrykket, uden at det bliver for stramt at se på. Bordpladen er desuden lavet af massive teaklameller, som tager sig flot ud på terrassen.

Core-havebordet er en del af en større havemøbelserie fra danske Cane-line, og det fås i 3 størrelser: 160, 210 eller 274 centimeter med stel i grå eller taupe lakering. Dermed kan du vælge og tilpasse bordet efter dine behov, så du får et flot og simpelt havebord der ikke kræver tillægsplader for at passe til hele familien.

Stellet på dette havebord er lavet af aluminium, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Aluminium ruster nemlig ikke som andre metaller, og derfor er det et velegnet materiale til haveborde. Lamellerne er lavet af massiv teak, som er en hårdfør træsort. Med tiden vil det få en gråbrun patina, som dog kan forebygges ved at behandle med træolie med jævne mellemrum.

Detaljer:

 • Mål- lille: L160 x B100 x H74 cm.
 • Mål – mellem: L210 x B100 x H74 cm.
 • Mål – stor:  L274 x B100 x H74 cm.
 • Materialer: Massiv teak og aluminium
 • Farver: Grå eller taupe stel med teaklameller

Se pris på Cane-line Core havebordet hos TrendyLiving

Havebord i gode materialer – her er vores 17 favoritter
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar