Grensaksen er én af de mest uundværlige haveredskaber. Der kan være stor forskel på saksens egenskaber, styrke og holdbarhed, og derfor skal du være skarp på formålet. Hvad skal du bruge saksen til, og hvor meget skal du bruge den?

På længere sigt kan der være penge at spare, når du køber udstyr og redskaber i høj kvalitet. Uanset, om det er en havetraktor, en hækkeklipper eller én  af de moderne robotplæneklippere, du skal have købt. Vi giver dig en oversigt over nogle af de bedste grensakse på markedet ifølge eksperterne. Du får også hjælp og vejledning til at finde den rette saks for dig samt gode råd til at vedligeholde dit redskab.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

 

Felco grensaks – bedst i test


Felco beskæresaks

Set på Plantetorvet

 • Komfortabelt greb
 • Håndtag i aluminium med livsgaranti 
 • Nem at vedligeholde 

 

Beskæresaksen fra Felco scorer 87/100% hos Forbrugerrådet Tænk, hvor den beskrives på følgende måde: ”Med sit skarpe skær kan denne beskæresaks både bruges til at klippe hårde grene og til mere delikate opgaver som at fjerne visne blomster på stauder og buske”. Herudover får den en god anmeldelse og scorer 4,8/5 stjerner hos Thespruce.com og bliver kåret som ”bedst i test” hos Plantcaretoday.com.

Er du på udkig efter én af de bedste grensakse på markedet, er det denne udgave fra Felco, du skal vælge. Saksen er af Forbrugerrådet Tænk blevet kåret til at være den bedste til hjemmebrug. 

Det er nemt og enkelt at håndtere saksen, der er skabt i et kompakt design, så den ligger stabilt i hånden. Du kan let få et godt greb om den og have fuld kontrol, når du beskærer buske, planter eller små træer.

Håndtaget er lavet af varmsmedet aluminium og har en belægning af plastik. 

Saksen har en lav vægt, så du ikke generes i arme eller skuldre, hvis du har brug for at beskære grene i hovedhøjde. Det er let at vedligeholde Felco saksen, der blot skal tørres af med en tør eller fugtig klud afhængig af behov. 

Der sidder en praktisk og smart låsefunktion på saksen, så du kan sikre dig, at det ikke er muligt for nysgerrige, små fingre at kunne lege med saksen. 

Felco grensaks vs. markedet

Det enestående ved saksen fra Felco er, at den er blevet kåret til at være den bedste på markedet. Forbrugerrådet Tænk er en af de mest respekterede kilder herhjemme, og du kan derfor sætte din lid til, at saksen lever op til forskrifterne. Det er den gennemførte, høje kvalitet, der gør Felco beskæresaksen til en testvinder hos flere velrenommerede testmagasiner. 

Egenskaber

 • 21,5cm i længde
 • Lav vægt 
 • Nem at håndtere for alle
 • Låsefunktion

Felco grensaks med rullegreb – premiumvalget


Felco beskæresaks med rullegreb

Set på BygXtra

 • Topscorer med 72% hos Forbrugerrådet Tænk (maj, 2019)
 • Lang levetid 
 • Lav vægt


Hos Forbrugerrådet Tænk beskrives Felco saksen med rullegreb som en ”god beskæresaks, som har været populær blandt gartnerne, der har testet for os. Den ene del af saksens håndtag roterer for at gøre det mere ergonomisk for hænderne”.

Felco saksen med rullegreb har ligeledes fået en høj testvurdering med 5/5 stjerner hos Gardeningproductsreview.com og 4,7/5 stjerner fra mere end 1.000 anmeldelser på verdensplan hos Amazon.com.

Hører du til den store gruppe af danskere, for hvem havearbejde er en uundværlig del af livsstilen i sommerperioden? Du har brug for at kunne arbejde med ergonomiske redskaber, der minimerer fysiske smerter, højner din sikkerhed med det grønne arbejde og effektiviserer dine opgaver. 

Den høje kvalitet på Felco beskæresaksen afspejles i den vejledende pris. Redskabet hører til de dyreste og mest eksklusive grensakse på markedet. Når du vil have høj kvalitet og god pris på dine haveredskaber, kan det svare sig at købe dem på tilbud. Ved at købe Felco grensaksen på tilbud sparer på knap 20%, og du får et redskab af første klasse. 

Felco grensaks med rullegreb vs. markedet

Der er ingen andre grensakse i denne testanmeldelse, der er skabt med rullegreb. Denne teknik minimerer smerter i fingrene, og du kan på den måde kommer til at arbejde igennem længere tid i haven. 

Egenskaber

 • Lang levetid 
 • Lav vægt 
 • Nem at rengøre på grund af de blanke overflader
 • Anvendes af professionelle gartnere 
 • Perfekt til krævende opgaver med beskæring

Gardena Classic beskæresaks – bedst til prisen


Gardena Classic beskæresaks

Set på Homeshop.dk

 • Topscorer hos Forbrugerrådet Tænk (maj, 2019)
 • Høj kvalitet til prisen
 • Ergonomisk greb


Når det kommer til én af de mest udbredte, afholdte og populære grensakse hos danskerne, er Denne Gardene Classic ikke til at komme udenom. 

Det er de multifunktionelle egenskaber, som testpanelet hos Forbrugerrådet Tænk har lagt vægt på i deres anmeldelse af den elskede grensaks. I testen beskrives Gardena grensaksen som: ”en fin beskæresaks med mulighed for at justere skærets åbningsvidde. Den har en god låsemekanisme og fjederspændingen virker godt. Skæret er skarpt og virker godt til de fleste opgaver”. 

Herudover har produktet scoret 4,7/5 stjerner via mere end 6.000 anmeldelser på verdensplan hos Amazon.com, og det har fået en god anmeldelse og en 10. plads hos Pricerunner.com.

Takket være de ergonomiske greb kan du arbejde med beskæresaksen igennem længere tid á gangen. Redskabet ligger godt i hånd på grund af det smalle og kompakte design. Du kan have den fastgjort til et arbejdsbælte via det lille ”øje” for enden af det ene håndtag. 

Gardena Classic vs. markedet

Det er kvaliteten sammenholdt med prisen, der i mange år har gjort Gardena Classic til et hit hos de danske haveejere. På trods af den lave pris (den koster knap ¼ af prisen i forhold til andre højkvalitetsmodeller) får du en pålidelig, stabil og kraftfuld saks, du kommer til at få glæde af i mange år frem.

Egenskaber 

 • Lukkemekanismen kan aktiveres med én hånd
 • Lavbudget valg 
 • Lav vægt

Gardena Comfort – grensaks med masser af power


Gardena ComfortSet på happii.dk

 • Topscorer med 74% og en 3. plads hos Forbrugerrådet Tænk (maj, 2019)
 • Ergonomisk håndtag med non-slip belægning 
 • 25 års garanti 


Hører du til de mange danskere, der går op i høj kvalitet og gode priser, vil denne Gardene Comfort grensaks være et oplagt valg. Hos Forbrugerrådet Tænk beskrives saksen, som ”en god beskæresaks, der ligger godt i hånden og klipper fint. Dens låsemekanisme fungerer godt og håndtagene har et godt grip. Den fungerer også godt med venstre hånd”. Foruden disse rosende ord testes Gardena Comfort med 4,7/5 stjerner fra over 6.000 anmeldelser på verdensplan hos Amazon.com

Gardene Comfort er lavet til dig, der ofte er aktiv i haven. For enden af saksen er der lavet et lille ”øje”, så du kan have dit redskab spændt fast til et arbejdsbælte. 

Som følge af det smalle skærehoved kan du komme til at klippe med høj præcision, hvilket er en fordel, når det drejer sig om beskæring af de smukke og tætte buske eller blomster derhjemme. Det særligt ved Gardena Comfort er, at den kan indstilles i forhold til dit greb. Bredden på håndtagene kan justeres, så du minimerer risikoen for smerter i hænderne. 

Gardene Comfort vs. markedet

Når du sammenligner Gardena grensaksen, vil du opleve, at den er skabt i et solidt og rustikt design. Grebet er lavet af blød belægning, så du kan lægge kræfter i dit tag og klippe større grene over. Der er non-slip coating på håndtagene, der sørger for at højne din sikkerhed og forbedre din kontrol over redskabet. 

Egenskaber

 • Skarp pris 
 • Høj præcision 
 • Justerbar bredde på håndtagene 
 • Sikkerhedslås

 


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Fiskars PowerGear Lopper Bypass Hook Head (S) – Lang grensaks med ørnenæb


Fiskars PowerGear Lopper Bypass Hook Head (S)

 • Mellemscorer hos Idenyt.dk (juni, 2012)
 • Anti-klæbebelægning på den ene af klingerne
 • Patenteret gearudveksling

Når du skal købe grensaks, skal du blandt andet tage højde for grebet, og hvordan det passer til dine hænder. Denne Fiskars PowerGear Lopper Bypass Head testes af Idenyt.dk for at være et oplagt valg for kvinder. I den store test beskriver Idenyt.dk saksen på følgende måde: ”Testens letteste saks, der betyder meget for ergonomien. Håndtagene er små, hvilket gør den oplagt til små damehænder”. Hos Amazon.com modtager Fiskars PowerGear med 4,8/5 stjerner fra 1.500+ anmeldelser på verdensplan.

Det kan være en fordel for dig at arbejde med en lang grensaks, så du kan nå længere med redskabet og undgår rifter på armene. Når du har en lang grensaks, er det lettere at kunne udnytte kraften i hænder og armen.

Der er soft-touch håndtag på redskabet, så det er behageligt for dig at arbejde i haven og klippe dine planter og buske til. På den ene klinge er der anti-klæbe belægning. Denne funktion sikrer, at der ikke kommer til at opsamles skidt og støv, hvilket forringer saksens kraft og klippeegenskaber.

Fiskars PowerGear Lopper vs. markedet 

Har du før arbejdet med Fiskars grensakse, ved du, at de er lavet af de nyeste løsninger og udviklinger på området. Grensaksen fra Fiskars er lavet med den patenterede gearudveksling, som forøger klippekraften med op til 2,5 gange. I praksis betyder det, at du skal bruge mindre kræfter i både hænder og arme på at klippe grene med skarpe cut.

Egenskaber

 • Letvægtsmodel
 • Stærk og kraftfuld
 • Rustfri stål der giver saksen lang levetid
 • Nem at anvende
 • Smalle håndtag
 • Soft touch belægning på håndtagene

Grouw ørnenæb med sideskær og teleskop – bedste grensaks med teleskopskaft


Grouw grensaks med sideskær og teleskop

 • Testvinder hos Idenyt.dk (juni, 2012)
 • Let at indstille længder på håndtag
 • Non stick coating på klingerne

En teleskop grensaks er det rette valg for dig, der hvert år har brug for at kunne beskære både små og høje buske, træer og planter. En grensaks med teleskopskaft er et fleksibelt og multifunktionelt redskab, der gør det sikkert og effektivt for dig at klippe selv de høje grene af, som måtte befinde sig over hovedhøjde.

Når det kommer til beskæring af høje træer og buske, er der mange haveejere, som vælger teleskopgrensaks fremfor en elektrisk model. Du får større kontrol, når du selv kan justere, hvor lange håndtagene skal være, og når du står for klippearbejdet med hensyn til udvekslingen.

Hos IdeNyt.dk fremhæves den testvindende Grouw grensaks på grund af den nemme betjening. I testbeskrivelsen lyder det: ”Det er en meget smart og meget enkel klippefunktion med de to orange knapper på teleskopskaftet. Tryk dem let ned, træk skaftet ud, og lad knappen glide i hak igen”.

Det højner din sikkerhed og komfort, at du kan forlænge håndtagene og dermed undgå at stå i uheldige positioner og stillinger for at nå grene over dit hoved.

Grouw grensaks vs. markedet 

Det er forlænger-funktionen med teleskop, der får grensaksen fra Grouw til at skille sig ud fra de andre kvalitetssakse til beskæring. Du får masser af anvendelsesglæde for pengene, når du vælger saksen, der kan indstilles i længderne af begge håndtag.

Håndtagene kan justeres i længden fra 68-102cm.

Egenskaber

 • God pris sammenholdt med kvalitet og design
 • Robust design
 • Kan anvendes af både nybegyndere og erfarne gør-det-selv mennesker

Fiskars Smartfit grensaks – fin og velafbalanceret beskæresaks


Fiskars Smartfit Beskæresaks

 • Topscorer og 71% hos Forbrugerrådet Tænk (maj, 2019)
 • Antiklæbe-belægning på den ene klinge
 • Soft grib håndtag

Forbrugerrådet Tænk beskriver Fiskars Smartfit som ”en fin og velafbalanceret beskæresaks. Den har en lidt anderledes låsemekanisme, der fungerer ganske fint. Størrelsen og åbnevidden af skæret er meget passende. Alt i alt en fin saks til mindre havearbejde”.

Derudover modtager Fiskars Smartfit beskærersaksen med 3/5 stjerner hos #? (februar, 2021) og 4,7/5 stjerner på verdensplan hos Amazon.com

Er du uvant med beskæresakse, er det en god idé at vælge en model, der er let at anvende, giver dig god kontrol, og som er skabt til både de mindre og større opgaver med beskæring. Der er blød belægning med SoftGrip® på håndtagene, så du kan arbejde med saksen uden brug af havehandsker. Dette højner din kontrol, og det kan gøre det sikkert for dig at betjene saksen i fugtigt vejr.

Låsemekanismen kan betjenes med én hånd, så du kan opbevare den sikkert. Som følge af de 2 indstillingsmuligheder kan du komme til at beskære grene med en tykkelse på op til 24mm.

Fiskars Smartfit grensaks vs. markedet 

Det er kendetegnende for grensakse fra Fiskars, at de er lavet med alle de egenskaber og funktioner, som du har brug for, når du vil have glæde af dine haveredskaber i flest mulige år. SmartFit saksen har antiklæbe-belægning på den ene klinge, hvilket forhindrer snavs, støv og smuds i at sætte sig fast og ødelægge saksens funktioner og forringe dens levetid. Belægningen gør det nemt for dig at rengøre saksen, så du kan bruge den år efter år.

Egenskaber 

 • Justerbar åbning af klingerne
 • Kompakt design
 • Multifunktionelle egenskaber
 • Lang levetid

Købsguide: Hvad udgør en god grensaks?

En god grensaks er én, der er behagelig og sikker at anvende. Du skal vælge et redskab med ergonomiske håndtag eller en model, hvor der er anti-slip belægning på håndtagene, som forhindrer dine hænder i at glide, når du bruger kræfter i forbindelse med beskæring af buske og planter. 

Det er en individuel sag, om det er den klassiske, manuelle saks, der er det rette valg, eller om det er foretrukket med en elektrisk grensaks, der kan arbejde effektivt for dig. Det kan kærve lidt tilvænning at bruge en grensaks med motor, når du har været vant til de manuelle udgaver. 

En god grensaks skal kunne skære præcist og lave harmoniske cuts. Der er flere brands, som er kendt for deres design med patenteret gearudveksling, der udnytter kraften fra dine hænder og arme. Fiskars og Gardena er iblandt de mest kendte producenter, som i årtier har forbedret og udviklet grensakse, så du kan arbejde trygt, sikkert og effektivt i haven. 

Det er en god idé at have fokus på, hvordan en grensaks er i stand til at holde skidt og snavs på afstand. Det kan være en praktisk fordel at vælge et redskab, der er skabt til, at det er så godt som umuligt for snavs at sætte sig fast i låsemekanismen.

Sådan vedligeholder du dine grensakse

Når du har købt en grensaks i høj kvalitet, gælder det om at passe godt på den, så du kan få glæde af den i mange år frem. Den bedste måde at beskytte og vedligeholde din beskæresaks på er ved at vaske den ren for jord, skidt og snavs efter brug. Sørg for at tørre den af med en tør klud efterfølgende. 

Slib klingerne på saksen i begyndelsen af forårssæsonen, før du tager saksen i brug.

På de bedste grensakse er der låsemekanisme mellem klingerne. Ved at låse saksen efter brug ødelægges klingerne ikke, og du undgår unødvendigt slid på dit uundværlige haveredskab.

Hvordan er grensaksene blevet testet?

Uanset om du køber plæneklipper, kompositkværn eller grensaks, er det en hjælp for dig at sætte dig ind i, hvordan de forskellige haveredskaber- og maskiner er testede. Dette gør dig bedst muligt i stand til at vælge den beskæresaks, som måtte matche dine krav til klippeegenskaber og dine ønsker i forhold til holdbarhed og ergonomi.

I denne testanmeldelse er bedste grensakse på det danske marked blevet vurderet i forhold til følgende egenskaber:

 • Design 
 • Klippefunktion 
 • Ergonomi 
 • Holdbarhed 

I testen findes både små og lange grensakse. Det er kendetegnende for de bedste, lange grensakse, at disse er skabt med gearudveksling. Klippefunktionen er blandt andet påvirket af, hvor effektivt saksen afskyr smuds, støv og jordpartikler. Vælger du en model med antiklæbe-belægning, kan du forvente at kunne anvende dit haveredskab i længere tid sammenholdt med en udgave, der ikke har denne ekstraegenskab. 

Når du arbejder med en grensaks, skal det være sikkert for dig. Her kommer ergonomien ind i billedet. Det kan føre til farlige situationer, hvis du på grund af dårligt eller svagt greb om håndtagene begynder at holde om saksen på en uhensigtsmæssig måde.

FAQ

🤩 Hvilken grensaks er bedst i test?

Det er Felco grensakse samt de populære sakse fra GARDENA, der generelt ligger bedst i test. Der er flere modeller fra Felco og Gardene, der er med i denne testoversigt, hvilket afspejler saksene højkvalitetsfunktioner og deres pålidelighed.

🤔 Hvad skal man se efter i en god grensaks?

Det er ikke nok kun at se på design og kvalitet, når du skal have fundet den bedste grensaks. Du skal også forholde dig til, om der er antiklæbe-belægning på enten det ene eller begge klinger på saksen. Det er denne belægning, der er den primære kilde til, at du let og ubesværet kan rengøre din saks og få glæde af den i mange år frem.

🧐 Hvordan er grensaksene blevet testet?

De testede grensakse i denne anmeldelse er testet i forhold til deres kvalitet, design og særlige egenskaber (det kan være gearudveksling, låsemekanisme eller teleskop mulighed).

Beskrivelse af kilder og test

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores

research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Produktkilder

Vi har anvendt følgende kilder til information om produkter.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet TÆNK er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på

baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Forbrugerrådet Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

Forbrugerrådet har ranket de forskellige beskærersakse i procentpoint fra 0-100. Det er Felco beskæresaks

Gardena Classic beskæresaks, Gardena Comfort og Felco beskæresaks med rullegreb, der anmeldes med de højeste scorer. Forbrugerrådet TÆNK har testet saksene i forhold til deres skæreegenskaber og levetid. De 3 nævnte sakse er dem, der bedst afskyr smuds og støv, og som har det mest simple vedligehold. Fiskars Smartfit Beskæresaks fremhæves som det gode valg til kvinder som følge af de smalle og lange håndtag, der kan være nemmeste for mindre og små hænder at arbejde med.

Testen er udført den: 2. maj 2019
Du kan finde testen her: Taenk.dk

The Spruce

The Spruce er et engelsk test- og livsstilsmagasin, der anmelder mere end 1.700 produkter, som vi gør brug af til dagligt. Magasinet er 100% digitalt, og det har læsere og besøgende fra mange forskellige lande. Den store fordel ved magasinet er, at det inddrager tests og anmeldelser fra forskellige kilder, så pålideligheden og troværdigheden om anmeldelserne højnes. The Spurce har testet Felco beskæresaksen med 4,8/5 stjerner. Denne høje rate fortæller om kvalitet og egenskaber omkring saksen, der beskrives som værende iblandt de absolut bedste på markedet. 

Testen er udført den: 1. juli 2019
Du kan finde testen her: Thespruce.com

Plantcaretoday

Platcaretoday.com er den specialiserede site, der handler om, hvordan du passer bedst muligt på dine blomster, planter, træer og øvrige afgrøder i haven. Det overskueligt og brugervenlige site give både råd til at passe og pleje planter, og du finder testanmeldelser af de redskaber, som du ikke kan være foruden, når du vil give dine planter de bedste vækstbetingelser.

Vi har anvendt Plantcaretoday.com til beskrivelse af Felco 2 beskærersaksen. Denne beskrives som den bedste håndsaks på markedet, der er let at bruge uanset, hvor grønne fingre du har. Den er den imponerende lange levetid, der begejstrer testpanelet.

Testen er opdateret i år 2021
Læs hele testen her: Plantcaretoday.com

Pricerunner

Pricerunner er det populære, digitale magasin, der både giver guides, testbeskrivelser og prissammenligninger til deres knap 20 millioner besøgende på månedlig basis. På sitet kan du finde op til 10.000 forskellige produkttests, som kan blive din hjælp til at udvælge det bedste udstyr til huset eller haven. 

Vi har anvendt Pricerunner til testvurdering af Gardena Classic beskæresaks. Gardena saksen kommer ind på en 10. plads og modtager en vurdering på 3,5/5 stjerner. Den beskrives som en fleksibel og brugervenlig saks, der er nem at håndtere. 

Testen er opdateret den: 16. marts 2021
Læs hele testen her: Pricerunner.com

Gardeningproductsreview

Hos Gardeningproductsreview.com finder de en stor database med tests af det udstyr, som ikke kan undværes, når du plejer dine blomster, og når du vil forskønne haven. Den engelsksprogede og specialiserede hjemmeside har et testpanel, der består af passionerede havemennesker og uddannede gartnere, som er med til at skabe høj kvalitet om de anmeldte produkter og deres beskrivelser. 

Vi har anvendt Gardeningproductsreview.com til vurdering af Felco beskæresaks med rullegreb. Saksen får den højest mulige vurdering med 5/5 stjerner. Det er særligt den høje slidstyrke og den brugervenlige anvendelse, som testpanelet hæfter sig ved i deres bedømmelse af Felco beskærersaksen. 

En af testpersonerne er citeret for at have haft sin Felco saks i knap 25 år (i produktbeskrivelse beskrives saksen at have en forventet levetid på omkring 10 år).

Testen er opdateret den: 4. april 2021
Læs hele testen her: Gardeningproductsreview.com

Idenyt

Idenyt.dk hører til én af danskernes favorithjemmesider, når det kommer til at få inspiration til hus og hjem, og når der skal træffes beslutning om køb af bedste produkter og rette udstyr til haven eller boligen. 

Når du vil have størst viden om, hvilke redskaber der er mere funktionelle end andre, kan det være en fordel at anvende en professionel og dansksproget hjemmeside. 

Vi har gjort brug af Idenyt.dk til beskrivelse og test af Fiskars PowerGear Lopper Bypass Hook Head (S) og Grouw grensaks med sideskær og teleskop. PowerGear overrasker testpanelet positivt med den lange vægt sat op imod designet med langt skaft. Den beskrives som et godt valg til kvinder eller dig, der vil have redskab, der automatisk hjælper dig med at få skåret de tykke grene over.

Grouw saksen er testens vindersaks med maksimumpoint. Den er det rette valg for dig, der vil have de mest fleksible og smidige arbejdsforhold, når det kommer til både at skære grene højt oppe og i niveau med dit bryst. På grund af udvekslingen i saksen behøver du ikke kæmpe med armkræfterne. 

Testen er opdateret i 2021
Læs hele testen her: Idenyt.dk

Videnskilder

Vi har anvendt følgende kilder til generel viden om beskæresakse.

Forbrugerrådet Tænk

Vi har anvendt guides fra Forbrugerrådet Tænk til at kunne videreformidle informationer om, hvordan du finder det rette produkt.
Herudover har vi læst deres beskrivelse af, hvordan de har testet beskærersakse i deres test.

Læs guiden her – Taenk.dk
Læs, hvordan Forbrugerrådet Tænk har testet produkterne her – Taenk.dk 

Garden Therapy

Garden Therapy har skrevet en guide om, hvordan du passer på din beskæreaks. 

Læs hele guiden her: Gardentherapy.ca

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar