Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste pizzasten til ovn: Guide og anbefalinger (+ gode råd)

Bedste pizzasten til ovn: Guide og anbefalinger (+ gode råd)

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Du bør aldrig gå ned på udstyr, når du skal i køkkenet. Noget af det, danskerne bedst kan lide at spise, er pizza, og vil du gerne kunne lave dem til perfektion, bør du købe en pizzasten.

På den måde kan du selv lave lækre, sprøde bunde, som de gør det i Italien.

Der findes imidlertid et hav af forskellige modeller på markedet, hvor du kan få alt fra en firkantet pizzasten til en pizzasten til grill. Du kan derfor finde et stort overblik herunder, hvor de bedste pizzasten på markedet er samlet. Modellerne varierer i pris og kvalitet, og der er noget for ethvert behov og ethvert budget.

Vores favorit pizzasten

Eppicotispai Pizzasæt
Lager

Eppicotispai Pizzasæt

Gå til bedste pris
449 Kr. hos CoolStuff
Læs vores anmeldelse
Lager
Weber pizzasten firkantet
Lager

Weber pizzasten firkantet

Gå til bedste pris
479 Kr. hos Bilka.dk
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte pizzasten

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Fremragende all-around valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Diablo Pro
den bedste firkantede pizzasten til ovn

Dagens bedste priser og tilbud på Diablo Pro :

 • Laserskåret og sandblæst bagende stål
 • Passer i alle almindelige ovne
 • Kan også bruges på grillen

Diablo Pro er et kompromisløst bagestål fra Diablo, der egner sig rigtig godt til at lave pizzaer. Du får et produkt, der passer fint ind i alle ovne af almindelig størrelse, hvilket gør det nemt for dig at komme i gang med at bruge bagestålet.

Derudover kommer Diablo Pro med den klare fordel, at den er tung. Den leder varmen 18 gange bedre end en pizzasten, hvilket vidner om den gode kvalitet, du får. Det giver din pizzaer en sprød og lækker bund, der bare tager fem minutter at lave.

På den måde får du med Diablo Pro et bagestål, der er mere kompromisløst og effektivt end mange af listens andre modeller.

Grunde til at købe

 • Effektiv varmeledning giver sprød pizzabund
 • Holdbart og langtidsholdbart bagestål
 • Alsidig brug til bagning af brød og kager
 • Passer perfekt i ovne af standardstørrelse
 • Perfekt til eksperimentel madlavning og bagning i køkkenet

Grunde til at undgå

 • Har en tung vægt, som kan gøre den bøvlet for nogle personer

Mere om Diablo Pro

Detaljer

 • Dimensioner: 35 x 40 cm
 • Tykkelse: 10 mm
 • Vægt: 11 kg

Bagestålet fra Diablo er kendetegnet ved at være meget holdbart. Det er et rigtig stort plus, fordi det giver dig mulighed for at få glæde af produktet i mange år frem.

Modellen er meget velegnet til at lave pizzaer, men du kan også bruge den til andre ting i køkkenet. Det gælder blandt andet bagning af brød og boller, der bliver luftige og får et rustikt udseende.

Fordi Diablo Pro er alsidig, er den især et oplagt valg for dig, der nyder at eksperimentere med bagning og madlavning i køkkenet.

Bagestålet er af massivt stål, og overfladen er sandblæst til sidst i processen for at gøre kontaktfladen med bagværket så god som muligt.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig begejstrede for Diablo Pro som et allround-valg af en firkantet pizzasten til ovnen. Den har tre nøgleegenskaber, der skiller sig ud for os. For det første passer den perfekt i alle standardstørrelse ovne, hvilket gør det let for alle at komme i gang med at bruge den. For det andet er den utrolig holdbar og robust, hvilket sikrer, at den vil holde i mange år fremover. Endelig betyder dens fremragende varmeledningsevne, at den kan bage pizzaer med en sprød og lækker skorpe på bare fem minutter.

En ting, vi gerne ville have set anderledes ved Diablo Pro, er en lavere vægt. Med sine 11 kg kan den være lidt besværlig for nogle personer. Men dens alsidighed opvejer det. Den er ikke kun perfekt til pizzabagning, men kan også bruges til at bage brød og kager, hvilket giver dig et rustikt udseende og en luftig konsistens.

Alt i alt, kan vi varmt anbefale Diablo Pro som et fremragende allround-valg til bagning. Dens effektive varmeledningsevne, lange holdbarhed og alsidige brug gør den til en topkandidat for alle, der nyder at eksperimentere i køkkenet.

Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Diablo Family
pizzasten til hele familien

Dagens bedste priser og tilbud på Diablo Family:

 • Praktisk størrelse og design til familier
 • Holdbar og robust konstruktion
 • Letvægt og meget nem at vedligeholde

Diablo Family er, som navnet antyder, et bagestål, der henvender sig til hele familien. Det gør modellen blandt andet, fordi den ikke er så tung som flere af de andre produkter i oversigten.

Med en vægt på 6 kg er den ganske let at flytte rundt på, når familien er i køkkenet.

For børnefamilier er det et plus, hvis du gerne vil inddrage dine børn i madlavningen og give dem mere ansvar. Du kan for eksempel nemmere bede dem om at finde bagestålet frem og sætte det på plads igen, fordi det er relativt let.

Derudover betyder den lette vægt, at den familievenlige pizzasten bliver hurtigere gennemvarm. Det gør den især oplagt til dig, der kan lide at få tingene til at ske i et hurtigt tempo.

Grunde til at købe

 • Let og nem at flytte (6 kg)
 • Hurtig opvarmningstid til hurtigt brug
 • Alsidig til både pizzaer og brødbagning
 • Lavere pris sammenlignet med andre modeller

Grunde til at undgå

 • Kan opbygge rust, hvis det ikke vedligeholdes ordentligt

Mere om Diablo Family

Detaljer

 • Dimensioner: 35 x 40 cm
 • Vægt: 6 kg
 • Tykkelse: 6 mm

Et kendetegn ved Diablo Family er, at du kan bruge den som en firkantet pizzasten, men også som genvej til at bage lækkert brød. Du kan også bruge den effektive pizzasten på grill, hvor du kan eksperimentere på terrassen.

Family-modellen fra Diablo har en god evne til at lede varme, og den bliver hurtigt gennemvarm. Sammenlignet med Diablo Pro, som er listens ”Bedste all round”-model, kan den dog ikke give så meget varme fra sig.

Bagestålet har til gengæld den fordel, at det er billigere end flere af de andre modeller.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Diablo Family af tre hovedårsager: dens lette design, alsidighed og overkommelige pris. Med dens vægt på 6 kg er den nem at flytte rundt i køkkenet, hvilket gør den perfekt til familier. Den er også god til at få børn med i madlavningen, da den er relativt nem for dig at håndtere. Letvægtsfunktionen betyder også, at pizzastenen opvarmes hurtigt, hvilket er perfekt for dig, der foretrækker en hurtig madlavningsoplevelse.

Dog er det vigtigt at bemærke, at Diablo Family kan udvikle rust, hvis den ikke vedligeholdes korrekt. Det er noget, du skal huske for at sikre dens lange levetid.

En funktion, vi virkelig sætter pris på ved Diablo Family, er dens dobbelte funktionalitet. Ikke alene kan den bruges som en firkantet pizzasten, men den fungerer også godt til at bage lækkert brød. Derudover er den velegnet til brug på en grill, så du kan eksperimentere med udendørs madlavning.

Selvom den ikke afgiver så meget varme som Diablo Pro, som er den “bedste allround”-model på vores liste, er den stadig god til at lede varme. Og med dens overkommelige pris kan vi overse denne lille ulempe.

Vi ville dog sætte pris på en bedre varmelagringsevne for yderligere at forbedre din madlavningsoplevelse. Men alt i alt kan vi varmt anbefale Diablo.

Eppicotispai Pizzasæt
pizzasten lavet af naturlig lavasten fra Etna

Dagens bedste priser og tilbud på Eppicotispai Pizzasæt:

Pizzasættet fra Eppicotispai er kendetegnet ved at være lavet af helt unikke materialer, der skiller sig ud på listen. Den pizzasten, der er inkluderet i sættet, er firkantet og lavet af naturlig lavasten fra vulkanen Etna på Sicilien.

Du får en flot pizzasten, der er effektiv i køkkenet. Samtidig køber du design og kvalitet, der er lavet i Italien, og som er fremstillet af rigtig gode materialer.

Sættets anden del er en bagespade, der er fremstillet i birketræ, som er smukt og solidt på samme tid. Pakkens samlede pris er forholdsvis lav sammenlignet med oversigtens andre produkter, og det gør værdien for dine penge god.

Grunde til at købe

 • Unikke materialer som giver en høj ydeevne
 • Effektiv og flot pizzasten
 • Italiensk design og håndværk af høj kvalitet
 • Populært valg med 4,5-stjernet bedømmelse fra over 270 kunder

Grunde til at undgå

 • Relativ dyr

Mere om Eppicotispai Pizzasæt

Detaljer

 • Dimensioner: 38 x 30 cm
 • Tykkelse: 1,5 cm
 • Vægt: 5,3 kg

Med Eppicotispai Pizzasæt får du et produkt, der er meget populært blandt forbrugerne hos Amazon. Over 270 kunder har anmeldt sættet, der bliver vurderet til en samlet rating på 4.5 ud af 5 stjerner.

Flere tilfredse købere lægger vægt på, at du kan lave rigtig gode pizzaer på den pizzasten, der følger med i pakken.

Et kendetegn ved stenen er, at den er god til at lave pizzaer, der er sprøde i kanten og under bunden. Det kan du opnå ved at varme den langsomt op, inden du sætter pizzaen på.

Du kan bruge den som pizzasten til ovn, men den virker også fint på grill eller gasplus.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Eppicotispai Pizzasætpizzastenen af tre hovedårsager. For det første er den lavet af naturlig lavasten fra Etna-bjerget, hvilket giver den et unikt og iøjnefaldende udseende. Det er fascinerende at se, hvordan lavastenen skaber en smuk og rustik atmosfære i køkkenet.

For det andet er pizzastenen utrolig effektiv og giver en perfekt sprød pizzabund. Den absorberer og fordeler varmen jævnt, hvilket sikrer, at bunden bliver sprød og lækker.

Endelig er vi også imponerede over, at sættet indeholder en pizzaspade i birketræ. Den kombinerer skønhed og holdbarhed på en måde, der gør det til en fornøjelse at arbejde med den.

Vi skal dog være ærlige og nævne et par mindre ulemper. Produktet er relativt dyrt sammenlignet med andre på markedet, hvilket kan være en ulempe for nogle. Derudover ville det have været endnu mere praktisk, hvis der fulgte en bæretaske med til nem opbevaring og transport.

På trods af disse mindre ulemper kan vi varmt anbefale Eppicotispai Pizzasætpizzastenen. Den har fået en god bedømmelse fra mange tilfredse kunder, hvilket vidner om dens popularitet og kvalitet.

Weber pizzasten firkantet
pizzasten til grill

Dagens bedste priser og tilbud på Weber pizzasten firkantet:

Den firkantede pizzasten fra Weber er listens bedste pizzasten til grill. I forhold til de andre modeller skiller stenen sig ud ved at være fra Weber, som er kendt for deres griller.

Du får derfor en pizzasten, der er beregnet på at blive taget med ud på terrassen for at lave lækre og sprøde pizzaer på grillen. Stenen passer til alle Weber 57 cm kuglegrill samt større gasgrill.

Derudover er et stort plus ved modellen, at den varmer hurtigt op i forhold til andre pizzasten. På den måde egner den sig særligt godt til dig, der er lidt utålmodig, og som kan lide at lave mad i et godt tempo.

Grunde til at købe

 • Populær blandt forbrugerne med en vurdering på 4,3 ud af 5 stjerner
 • Hurtig opvarmning sammenlignet med andre pizzasten
 • Leveres med en praktisk bageplade i aluminium

Grunde til at undgå

 • Begrænset kompatibilitet med specifikke Weber-grillmodeller

Mere om Weber pizzasten firkantet

Detaljer

 • Dimensioner: 30 x 44 cm
 • Tykkelse: 2 cm
 • Vægt: 3,7 kg

Webers pizzasten kommer ikke alene, men sammen med en praktisk bageplade i aluminium. Det er en klar fordel, fordi bagepladen gør mange ting nemmere, når du bruger pizzastenen på din grill.

Aluminiumspladen betyder, at det er nemt for dig at bære dine pizzaer til og fra grillen.

Med Weber pizzasten firkantet får du et produkt, der er billigt i forhold til flere af oversigtens andre modeller. Samtidig er pizzastenen populær hos Amazons forbrugere, der vurderer den til en rating på 4.3 ud af 5 stjerner.

Et særligt kendetegn ved modellen er, at cordierit-stenen bliver virkelig varm, hvilket gør den helt ideel til at bage pizzaer eller brød på.

Diablo Family Sæt 4
fremragende pizzasten til at lave flere pizzaer i træk

Dagens bedste priser og tilbud på Diablo Family Sæt 4 :

Med Diablo Family Sæt 4 får du ikke bare et rigtig godt bagestål, men også to praktiske pizzaspader. De er fremstillet i aluminium og vejer bare 360 gram, hvilket gør dem lette for dig at håndtere.

Sættet er oplagt til husstanden, fordi det imødekommer langt de fleste behov. Det skyldes blandt andet, at pizzastenen er meget velegnet til at lave flere pizzaer i træk, hvilket især er praktisk i en børnefamilie.

Med bagestålet fra Diablo Family Sæt 4 behøver du ikke at give stenen en pause, hver gang den næste pizza skal laves. Det er guld værd i praksis, fordi det giver et naturligt flow i madlavningen.

Grunde til at købe

 • Let og håndterlig pizzaspade til nem tilberedning af pizzaer
 • Velegnet til husholdninger og ideel til at lave flere pizzaer i træk
 • Alsidig bagestål til bagning af forskellige typer brød og boller

Grunde til at undgå

 • Kan være mindre holdbar eller robust

Mere om Diablo Family Sæt 4

Detaljer

 • Vægt: 6 kg / 360 g
 • Dimensioner: 35 × 40 cm / 42 x 35 cm
 • Tykkelse: 6 mm

Sættet fra Diablo er kendetegn ved at være helt fint til husbehov, fordi bagestålet vejer seks kilo. Det betyder, at de fleste kan løfte det, og stålet har en voldsom ledeevne.

I praksis vil det sige, at dit bagværk får et stort løft, hvad enten du bruger stålet som pizzasten oglaver pizzaer, eller om du bager brød og boller. Sammenlignet med Diablo Pro er sættets model lettere at håndtere, fordi den vejer langt mindre.

Du kan bruge de medfølgende pizzaspader på flere måder. Det kan være, når du laver pizza, hvor du forbereder pizzaen på ene, mens du har den anden til at tage pizzaen ud af ovnen med.

Bomagasinets vurdering

Vi er store fans af Diablo Family Set 4, primært på grund af dets imponerende funktioner. Først og fremmest inkluderer sættet fire exceptionelle pizzasten, hvilket betyder, at du kan lave flere pizzaer efter hinanden uden problemer. Derudover er der to lette pizzaskræller i aluminium, der vejer blot 360 gram hver. Dette gør det utroligt nemme at håndtere, hvilket giver en problemfri madlavning oplevelse.

En af de mest fremtrædende egenskaber ved dette sæt er dets egnethed til husholdninger. Pizzastenen er perfekt til at lave flere pizzaer i træk, hvilket er yderst praktisk for børnefamilier. Du behøver ikke bekymre dig om at vente på, at stenen køler ned, hver gang du ønsker at lave en ny pizza. Dette skaber et naturligt flow i madlavningsprocessen og gør det lettere for dig at nyde din madoplevelse.

Mens vi må sige, at Diablo Family Set 4 kunne være mere holdbart og robust, er det stadig et godt valg til hjemmebrug. Bagestålet vejer seks kilo og kan være let at håndtere for de fleste mennesker. Dog er det måske ikke helt så robust, som nogle ville foretrække det. Trods dette er bagestålets imponerende varmeledningsevne en stor fordel, da det giver en forbedret bageoplevelse, uanset om du laver pizzaer, brød eller boller.

FAQ

Hvilken pizzasten er bedst?
Det kommer an på dine behov og varierer alt efter, hvad du leder efter i en pizzasten. Listens ”Bedste over all”-valg er Diablo Pro.
Hvordan bruger du en pizzasten?
De fleste bagesten kan bruges i almindelige ovne, på grill eller over bål. Du bør dog altid læse op på den enkelte model, før du bruger den.
Hvad er fordelene ved at bruge en pizzasten?
Med en pizzasten kan du lave bagværk som pizzaer og brød, der har en sprødere bund og skorpe. Det skyldes blandt andet, at stenen absorberer fugt under bagningen.

Hvordan bruger du en pizzasten?

At begynde at bruge en pizzasten kræver noget tilvænning, og øvelse gør mester. Anvendelsen er meget simpel, og du kan med fordel lægge stenen ind på den næstnederste rist i ovnen ved 250° varmluft, når du skal bage.

Her får du nogle generelle informationer om, hvad der er vigtigt, når du bruger en pizzasten.

 • Ordentlig opvarmning – det tager typisk 30-45 minutter, før ovn og pizzasten er gennemvarme og helt klar til brug.
 • Tider varierer – husk, at tider og temperaturer varierer alt efter, hvad du bager. Brød, boller og pizzaer skal ikke behandles ens.
 • Vedligeholdelse – undgå for alt i verden opvaskemaskinen, men sørg for at børste stenen, når den er kold. Er den fedtet og beskidt, så vask den i hånden.

Kilder:  Thespruceeats.com

Gode råd til at lave den perfekte pizzadej

Det er ikke ligegyldigt, hvordan du laver din pizzadej, hvis den skal være perfekt. Der er mange gode råd til, hvordan du kan gøre det, og herunder kan du se tre af dem.

Giv den lidt smag

Dejen smager i sig selv ikke af ret meget. Vil du gerne gøre den lidt mere spændende, kan du give den lidt smag ved at tilføje nogle lækre krydderier, for eksempel tørret basilikum eller hvidløgspulver.

Stræk den ordentligt

Sørg for, at du strækker dejen ordentligt, så den bliver tilpas tynd og lækker. Her kan du med fordel benytte en almindelig kagerulle, men er du dygtig med hænderne, kan du også bruge dem.

Brug en opskrift, du kan lide

Det er ikke uvæsentligt, at du vælger en opskrift, du kan lide. Eksempelvis er det afgørende at bruge noget godt mel, og her bør du gå efter det, der har et højt indhold af gluten. Det får dejen til at hæve godt og gør den nem at arbejde med.

Kilde: Sugarspunrun.com

Købsguide: Se efter dette, før du køber en pizzasten

Når du skal købe en ny pizzasten, er der nogle punkter, du bør have i baghovedet. Vi har samlet et kort overblik over dem her, så du kan få en idé om, hvad du skal være opmærksom på.

Hvilken type pizzasten?

Der er især tre typer, du skal skelne imellem, og det er bagestål, cordierit-sten og keramiske sten. De keramiske modeller er typisk billigere, men kan ikke afgive nær så meget varme som plader af stål. Cordierit-sten er ekstremt holdbare og er gode til at håndtere høje temperaturer.

Endelig kan bagestål opnå rigtig høje temperaturer, og du kan bruge dem til alt fra pizzaer til brød og boller.

Størrelsen på din ovn

Det lyder måske banalt, men det er ikke desto mindre meget vigtigt, at din nye pizzasten passer til din ovn, så den ikke er for stor. Skal du bruge pizzastenen på din grill, så sørg også for, at den passer til den.

Kend dine behov

Endelig bør du gøre op med dig selv, hvad dine behov er. Er du på et budget og leder efter en billig, men pålidelig model, eller går du efter markedets bedste pizzasten?

Hvis du er typen, der ikke vil gå ned på udstyr i køkkenet, bør du også overveje at anskaffe dig en røremaskine, en Bjørn Teddy køkkenmaskine og en digital køkkenvægt.

Kilder: Merchdope.com og Pizzacraft.com

OBS: Selvom følgende kilder har været anvendt i forbindelse med artiklen siden publicering, kan der som følge af udgåede/slettede produkter være kilder, der ikke længere anvendes. Det skyldes tekniske problemer, og vi arbejder lige nu på at forbinde alle henvisninger til kilder med reference, samt slette gamle kilder (April 2024).

Ekspert- og testkilder

Pizzacraft

Pizzacraft handler, som navnet antyder, om pizzaer. På deres hjemmeside kan du blandt meget andet finde viden om relevant udstyr.

Siden har publiceret en artikel, der handler om de forskellige typer af pizzasten, du kan vælge imellem. Der er fokus på de keramiske sten, modellerne af stål og cordierit-stenene.

Artiklen er udført den: 26. maj 2015
Læs hele artiklen her

Merchdope.com

På Merchdope.com kan du finde en masse information om forskellige former for udstyr, som er anmeldt af kompetente personer.

Merchdope.com har bragt en artikel, der drejer sig om, hvad du skal kigge efter, når du skal købe en ny pizzasten. Her bliver der nævnt faktorer som form, størrelsen på din ovn og dine individuelle behov.

Artiklen er udført den: 26. marts 2021
Læs hele artiklen her

The Spruce Eats

The Spruce Eats er en webside, der beskæftiger sig med mad og madlavning på forskellige måder.

På hjemmesiden er der bragt en artiklen, der handler om, hvordan du bruger en pizzasten. Her bliver der nævnt flere muligheder for anvendelse og forklaret, hvad en pizzasten er.

Artiklen er opdateret den: 1. august 2020
Læs hele artiklen her

Madens Verden

Madens Verden er et dansk medie, der handler om mad. På hjemmesiden kan du finde opskrifter, guides, madplaner og meget mere.

Hjemmesiden har bragt en artikel, der giver dig en masse relevant information om bagestål. I artiklen bliver det blandt andet beskrevet, hvordan du bruger et bagestål, og hvordan du vedligeholder det ordentligt.

Artiklen er opdateret den: 15. april 2021
Læs hele artiklen her

Sugar Spun Run

Sugar Spun Run er en webside, der har fokus på det søde køkken med information om blandt andet desserter, kager og drinks.

Vi har taget hjemmesiden med, fordi den har bragt en artikel, der handler om, hvordan du laver det bedste pizzadej. I artiklen bliver der givet række gode råd, og du kan få svar på mange af de mest almindelige spørgsmål om pizzadej.

Artiklen er udført den: 23. maj 2018
Læs hele artiklen her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme