En lille gasgrill er genial til madlavning på altanen, båden, ved campingvognen eller på den lille terrasse. Den kan desuden nemt pakkes sammen og transporteres, så den kan medbringes på udflugter med familie og venner. Den lille gasgrill har med andre ord rigtig mange fordele, og udover at være let at transportere, så er den også billig i drift.

I denne artikel kigger vi nærmere på 9 smarte små gasgriller, som passer godt til enhver anledning. Læs mere om modellerne herunder:

Weber Q1200 – anmelderrost gasgrill til altanen eller stranden

weber-q1200-gasgrillEfterfølgeren til Weber Q120 kommer nu i helt sort design. Den lille Q1200 gasgrill er ideel til altanen, til strandturen eller som supplement til den store grill, og så får den ros hos Living Smart TV for at være perfekt til både brød og grøntsager. Det skyldes selvfølgelig at den ikke afgiver så meget varme som større modeller, men til gengæld bruger den heller ikke særlig meget gas.

Selvom Weber Q1200 er en lille gasgrill, så har den et grillareal på 42,5 x 32 centimeter. Den er fremtillet i USA og har et låg og en bund af aluminium, samt grillrist i porcelænsemaljeret støbejern. Den kraftige grillrist giver et minimalt varmespild når der lægges mad på grillen, og så giver den også flotte striber på dit kød.

Der er på denne model en enkelt brænder i rustfrit stål, som yder op til 2,49 kw/t., og så leveres Q1200 med 2 sammenklappelige sideborde. De er blandt andet nyttige hvis du har brug for krydderier, marinader eller olier mens du griller.

Specifikationer:

 • 1 brænder
 • Effekt: 2,49 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Inkl. 2 sideborde
 • Termometer i låget

Se bedste pris på Weber Q1200 hos 10-4 Byggemarked

Weber Q3000 – alsidig lille gasgrill med gode testresultater

Weber-Q3000-GasgrillDen lille Weber Q3000 gasgrill er efterfølger til Q300, som bliver testvinder hos Klikk.no, hvor den vinder over 6 forskellige modeller. Testpanelet vurderede blandt andet at denne gasgrill giver det bedste resultat ved tilberedning af kød, men den er også genial til både fisk og grøntsager.

På trods af beskedne ydermål har denne lille gasgrill et grillareal på hele 65 x 46 centimeter, hvilket er mere end nok for de fleste.

Weber Q3000 er ideel til den store altan eller den lille terrasse, hvor den egner sig bedst til en stationær position. Den kan dog nemt flyttes rundt, da der er monteret hjul på to af benene.

Der kan grilles ved både direkte og indirekte varme på Q3000, som har 2 individuelle brændere. Brænderne kan samlet yde op til 6,35 kw/t hvilket giver et lidt højere gasforbrug end på mindre modeller, men dette kan variere efter hvor meget du har skruet op og om du bruger 1 eller 2 brændere. Den har desuden 2 sideborde, elektronisk tænding og trinløs varmeregulering.

Specifikationer:

 • 2 brændere
 • Effekt: 6,35 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Inkl. 2 sideborde
 • Termometer i låget

Se bedste pris på Weber Q3000 hos 10-4 Byggemarked

COBB Premier Gas – smart lille gasgrill til camping og udflufter

COBB-Premier-GasgrillDen lille COBB Premier gasgrill er genial til campingvognen, båden, altanen eller turen til stranden. Den har et smart rundt design med et højt låg, som gør at du kan grille en hel steg uden problemer. Det kan blandt andet også lade sig gøre, fordi varmekilden er isoleret i midten hvorfra den fordeles ud over en varmeplade. Der er også isolering i siderne, så gasgrillen ikke bliver varm udenpå.

COBB Premier gasgrillen kan kombineres med en masse tilbehør, som kan købes efter behov. Eksempelvis en stander, bæretaske, stegepande, lågforhøjer med kyllingeholder, et cover, lågholder og mange andre ting.

Alle aftagelige dele i rustfri stål kan gå i opvaskemaskinen. Det letter rengøringen og sikrer dig en ren grill hver gang, og så bliver det endnu nemmere at bruge den lille gasgrill i hverdagen.

Den lille COBB Premier gasgrill kan bruges med små gasdåser, som giver op til 3 timers tilberedningstid. Du kan dog også købe en Weber adapter og regulator (varenr. 8449) og montere en stor gasflaske, hvis du vil have endnu længere drifttid. Det kan eksempelvis være praktisk hvis du skal bruge gasgrillen på campingferien eller lignende.

Specifikationer:

 • 1 brænder
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Inkl. låg

Se bedste pris på COBB Premier Gas hos Wupti

Grandhall GP – flot transportabel bordgrill til gas

Grandhall-GP-GasgrillGrandhall er en af de største grillproducenter udenfor Nordamerika, og den lille GP gasgrill er perfekt til dig med campingvogn eller båd. Dens lave design er perfekt til direkte grillning, og så passer den perfekt ind i bilens bagagerum eller på et hvilket som helst bord.

Den lille gasgrill har en enkelt brænder, som yder op til 3,2 kw/t. Flammerne er placeret under en emaljeret støbejernsrist, som skærmer for den direkte ild ved at have et lukket område direkte over flammerne.

I bunden af den lille gasgrill er monteret et fedtopsamlingsfad i rustfrit stål, hvor fedtet fra maden løber ned. Det betyder at fedtbrænde lettere kan forebygges, hvis du sørger for løbende rengøring af gasgrillens indvendige overflader. Af praktiske funktioner er værd at nævne den elektroniske tændingsknap og trinløse gasregulator.

Specifikationer:

 • 1 brænder
 • Effekt: 3,2 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering

Se bedste pris på Grandhall GP hos Wupti

Bon-fire Tabletop – sammenklappelig gasgrill med 2 brændere

Bon-fire-Tabletop-Gasgrill

Den lille Bon-fire Tabletop gasgrill er en sammenklappelig gasgrill med 2 brændere. Den har et låg som kan låses og sammenklappelige ben, der sammen med det robuste håndtag gør den nem at transportere fra A til B.

Bon-fire Tabletop er, som navnet antyder, perfekt til en placering på havebordet, på båden eller ved campingvognen. Den har elektronisk tænding med 2 brændere, som kan styres og reguleres individuelt. Hver brænder yder op til 2,95 kw/t, så hvis du vil have fuld knald på kan du tænde dem begge og få godt med varme.

Grillarealet er på 48,3 x 33 centimeter, hvilket er rigeligt til de fleste. Den er udført i rustfrit stål både indvendigt og udvendigt, hvilket giver et stilrent udtryk som er nemt at holde rent.

Specifikationer:

 • 2 brændere
 • Effekt: 5,9 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Sammenklappelige ben
 • Låg kan låses til grillen

Se bedste pris på Bon-fire Tabletop hos Wupti

Charbroil T-22G – veludstyret lille gasgrill med det hele

Charbroil-T-22G-GasgrillAmerikanske Charbroil roses mange steder for at være det bedste alternativ til Weber, og de modeller vi har haft mulighed for at undersøge virker både robuste og i en god materialekvalitet. Til T-22G medfølger desuden en stor tilbehørspakke bestående af 5 dele: Overtræk, rotisserie, tangsæt, rygeboks og en pose rygeflis.

En af de største fordele ved Charbroil er at deres gasgriller er udstyret med Tru-Infrared grillsystem, som fordeler varmen jævnt og modvirker dannelse af flammer omkring kødet. Du kan derfor grille i ro og mag, samtidig med at du kan føre samtaler med din familie eller venner. Systemet fungerer ved at have en perforeret bølgeformet stålplade mellem støbejernsristen og flammerne. Varmen stråler således fra denne stålplade og op på kødet, altimens fedt kan løbe igennem og opsamles i bunden.

T-22G er en lille gasgrill til terrassen eller altanen. Den har et grillareal på 47 x 47 centimeter og 2 brændere, som kan reguleres individuelt. Den har hjul på alle fire ben, og de to af dem kan låses. Der er to sideborde og et skab i bunden, hvor der kan opbevares en gasflaske på op til 5 kilo. Under låget er der desuden en brødrist, som også kan bruges til at holde din færdigstegte mad varm på. På grund af den lave pris er den meget populær, og grillarealet er tilstrækkeligt for de fleste.

Gasforbruget ligger på op til 6 kw/t såfremt begge brændere er tændt.

Specifikationer:

 • 2 brændere
 • Effekt: 6 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Inkl. 2 sideborde
 • Inkl. tilbehørspakke med 5 dele

Se bedste pris på Charbroil T-22G hos Wupti

Weber Spirit Original E-210 – robust lille gasgrill til terrassen

Weber-Spirit-Original-E-210-GasgrillHvis du sværger til Weber og gerne vil have den bedste kombination af pris og størrelse, så er Spirit Original E-210 et rigtig godt køb. E-210 er det lille alternativ til testvinderen E-320, som bliver testvinder hos både Klikk.no og Stiftung Warentest. Forskellen på de to modeller er at E-210 har 2 brændere imod 3 på E-320, og så er sidebrænderen sparet væk på E-210. Den er således et rigtig godt for dig der godt kan undvære sidebrænder, og som ikke behøver et kæmpestort grillareal.

Weber Spirit Original E-210 har et godt grillareal på 52 x 44 centimeter og et højt låg, som gør det muligt at grille større stykker kød eller bøffer ved både indirekte eller direkte varme.

Grillristen er lavet af porcelænsemaljeret støbejern, som holder godt på varmen. Det betyder at kødet får nogle flotte grillstriber, og med det store dobbeltsidede låg med indbygget termometer kan du udnytte varmen effektivt.

Under denne lille gasgrill er der et skab, som kan bruges til opbevaring af udstyr eller gasflaske. Den yder hvad der svarer til 7,75 kw/t, når begge brændere er tændt. På siderne er der i alt 6 holdere til redskaber.

Specifikationer:

 • 2 brændere
 • Effekt: 7,75 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Inkl. 2 sideborde

Se bedste pris på Weber Spirit Original E-210 hos Wupti

Rösle Buddy G40 – lille gasgrill som kan bruges inde og ude

Roesle-Buddy-G-40-GasgrillDen lille Buddy G40 gasgrill laves af tyske Rösle, som har designet den til brug ude og inde. Placer den under emhætten eller ude i det fri, hvor den kan stå på havebordet eller et sidebord.

Buddy G40 gasgrillen har en enkelt gasbrænder placeret i midten og en grillplade på 37 centimeter i emaljeret støbejern, som sikrer en høj temperatur når du griller bøffer eller lignende. Den har desuden elektronisk tænding og trinløs regulator, så du kan skrue op og ned for blusset efter behov. Der kan både tilkobles små gaspatroner eller almindelige gasflasker, hvilket betyder at du både kan bruge den lille gasgrill på terrassen, altanen, i båden, på stranden eller på skovturen.

I siden er der et integreret opbevaringsrum, som du kan bruge til at opbevare en ekstra gaspatron. Der kan tilkøbes en række forskelligt udstyr, eksempelvis et kuglelåg, så du kan tilberede hele kyllinger eller større stykker kød uden besvær.

Specifikationer:

 • 1 brænder
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering

Se bedste pris på Rösle Buddy G40 hos TrendyLiving

Outdoorchef City 420 – anmelderrost lille gasgrill til camping

Outdoorchef-City-420-GasgrillDenne lille gasgrill er intet mindre end genial til eksempelvis camping. Det vurderer magasinet Alt Om Camping, som har haft mulighed for at benytte den i en periode på 8 måneder inden anmeldelsen.

Outdoorchef er et schweizisk mærke og relativt ukendt herhjemme, men de laver ikke desto mindre nogle særdeles gode griller til både gas og kul. City 420 er den mindste gasgrill i deres sortiment, og dermed perfekt til brug på campingturen, altanen eller den lille have.

En af de geniale finesser ved den lille City 420 gasgrill er dens tragt-system, som skal forebygge fedtbrande og røgdannelse heraf. Tragten leder nemlig fedtet direkte ned i en beholder i bunden, som nemt kan tømmes efter behov. Og da tragten er 2-delt, kan den øverste vendes alt efter om du ønsker at grille ved direkte eller indirekte varme.

City 420 gasgrillen yder, ifølge Alt Om Camping, 4,3 kw/t. Det er ganske pænt og betyder at den hurtigt bliver varm og giver et flot grillmønster på dit kød.

Specifikationer:

 • 1 brænder
 • Effekt: 4,3 kw/t
 • Elektronisk tænding
 • Trinløs regulering
 • Tragt-system til forebyggelse af fedtbrande

Se bedste pris på Outdoorchef City 420 hos KitchenOne

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar