Sengetøj i bomuldssatin - Guide og gode råd til valget

Sengetøj i bomuldssatin - Guide og gode råd til valget

Sengetøj af satinvævet bomuld er særdeles populært, og det med god grund. Følelsen af det glatte og bløde stof øger for de flestes vedkommende komfortniveauet i sengen, og det kan endda bidrage til en bedre søvn. Bomuldssatin har desuden alle kvaliteterne ved klassisk vævet bomuld, heriblandt muligheden for at vaske ved høje temperaturer.

Til vores oversigt har vi fundet noget af det bedste og lækreste sengetøj i bomuldssatin, som du kan læse mere om herunder:

Se evt. også vores artikel om kugledyner: sådan vælger du den rette

Sinnerup Stripe
Et enkelt og elegant sengebetræk

Dagens bedste priser og tilbud på Sinnerup Stripe:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Elegant design med lodrette striber
 • Blød og behagelig
 • Let vedligehold - maskinvaskbart materiale

Grunde til at købe

 • Iøjnefaldende, men underspillet
 • Blødt og behageligt materiale
 • Sengetøjet er nemt at vedligeholde, og det kan vaskes i maskine

Grunde til at undgå

 • Stribet mønster falder måske ikke i alles smag

Stripe fra Sinnerup er et godt valg til dig, der vil give dit soveværelse et enkelt og elegant udtryk. Sengetøjet kombinerer begge elementer de lodrette striber på sengetøjet er nemlig simpelt, men samtidig ikke kedeligt at se på. 

Mere om Sinnerup Stripe

Detaljer

 • Dimensioner: Dynebetræk: 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm
 • Materialer: 100% bomuldssatin, 220 TC

Det er et perfekt valg til dig, der ønsker sig sengetøj, der vil kunne passe ind i de fleste soveværelser. Det er på samtidig muligt at vælge lige den farve, der vil passe bedst ind hos dig.

Du kan vælge mellem farverne karrygul, mørkegrøn, grøn latte, blå eller mørk grå, og stribernes fremtoning vil være forskellig alt efter hvilken farve, du vælger. Striberne er et godt print, hvis du ønsker sengetøj, hvor der ikke er et iøjnefaldende motiv, men hvor der samtidig ikke kun er én farve på hele sengetøjet. 

Du er med Stripe fra Sinnerup garanteret en behagelig nattesøvn, da materialet er 100% bomuldssatin. Der er altså tale om et meget blødt og behageligt materiale, og med en dyne inden under, er du garanteret en behagelig nat.

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet forskellige sengetøjprodukter og baseret på vores research mener vi, at Sinnerup Stripe sengetøj skiller sig ud af tre hovedårsager. For det første tilfører de smukke og trendy striber i en række moderigtige farver et ekstra strejf af elegance til ethvert soveværelse. Vi kan virkelig godt lide, at det er lavet af materialer af høj kvalitet og tilbyder mange forskellige farver at vælge imellem.

For det andet er dynebetrækket lavet af 100% bomuldssatin, hvilket sikrer en behagelig og luksuriøs fornemmelse. Dette er noget, vi virkelig sætter pris på, da det er vigtigt for dig at have komfortabelt sengetøj.

Endelig fås det i to forskellige størrelser, 140 x 200 cm og 140 x 220 cm, hvilket sikrer, at det passer perfekt til din seng. Der er dog én ting, vi savner, og det er endnu flere valgmuligheder med hensyn til størrelse.

I betragtning af det attraktive design, det behagelige materiale og de forskellige farvemuligheder anbefaler vi Sinnerup Stripe sengetøj til dig, der ønsker at tilføje et stilfuldt og hyggeligt touch til dit soveværelse. Med dette sengetøj kan du nemlig skabe en elegant og behagelig atmosfære i dit soveværelse.

Gå til bedste pris 299,00 kr. ved Sinnerup

Sinnerup Stripe sengetøj
flotte striber i smukke nuancer

Dagens bedste priser og tilbud på Sinnerup Stripe sengetøj:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Grunde til at købe

 • Flotte og populære striber i moderigtige nuancer
 • Lavet i 100% bomuldssatin
 • Fås i flere flotte farver

Grunde til at undgå

 • Begrænsede antal af størrelser

Skab ekstra flot blikfang med de flotte og meget populære striber fra Sinnerup i moderigtige nuancer. Dette sengesæt er lavet i 100% bomuldssatin og fås i flere flotte farver. Der er derfor rig mulighed for at give soveværelset et unikt udtryk.

Du kan få dynebetrækket i to forskellige størrelser, henholdsvis 140 x 200 cm eller 140 x 220 cm, så du er sikker på, at tæerne ikke stikker ud. 

Mere om Sinnerup Stripe sengetøj

Detaljer

 • Materialer: 100 % bomuldssatin
 • Dimensioner: dynebetræk: 140 x 200 eller 140 x 220 cm

Bomagasinets vurdering

Vi har grundigt undersøgt Södahl Modern rose sengelinned og er klar til at dele vores mening med dig. Dette elegante sengelinned i bomuldssatin skiller sig ud med sine smukke blomstermotiver, trykt i subtile grå nuancer. Designet er simpelt, men eksklusivt, og det skaber en naturlig, elegant og charmerende atmosfære i soveværelset.

Vi er især glade for det højkvalitets bomuldssatinmateriale og den holdbarhed, som sengelinnedet har. Det er også let at vedligeholde, hvilket gør det til et praktisk valg for enhver.

Dog kunne vi godt have ønsket os, at der var mulighed for at vælge forskellige størrelser, så sengelinnedet passede bedre. På trods af dette kan vi varmt anbefale Södahl Modern rose-sengetøjet på grund af dets udsøgte design og kvalitetsmaterialer. Vi er sikre på, at du vil nyde at have det i dit soveværelse.

Gå til bedste pris 699,00 kr. ved Sinnerup

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme