Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Seng med skuffer: Guide & vejledning til vores bud på de bedste modeller

Seng med skuffer: Guide & vejledning til vores bud på de bedste modeller

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

En seng med opbevaring er guld værd, når pladsen i soveværelset er trang. Sengetøj, puder og dyner optager hurtigt et halvt til et helt garderobeskab, så derfor kan det være en god ide at kigge efter en seng med integrerede opbevaringsrum eller god frihøjde til sengeskuffer.

Du kan også bruge opbevaringen til bøger eller andre ting, der fylder på dine hylder i soveværelset – faktisk kan du opbevare lige dét, du har lyst til.

Derfor kigger vi herunder på konkrete senge med opbevaring, så du kan finde lige præcis den model, der passer bedst til dig.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores favorit senge

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Bomagasinet anbefaler test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Astrid Fjord
dansk produceret seng med meget opbevaringsplads

Dagens bedste priser og tilbud på Astrid Fjord :

 • Trykaflastende topmadras
 • Rummelig opbevaring
 • Møbelstof af høj kvalitet

Astrid er en boxseng fra Nordic Dream, der gemmer på en hemmelighed – Den kan løftes i begge sider og har plads til opbevaring under madrasserne, så du kan gemme sengetøj væk eller opbevare dét, der ikke kan være i dit klædeskab. Så slipper du for at have opbevaring på gulvet under sengen.

Sengen har et meget nordisk, clean udtryk  og fås i to grå farver, så du kan vælge det udseende, der passer bedst ind i dit soveværelse.

Grunde til at købe

 • Tilbyder et rent, nordisk design
 • Giver opbevaringsplads under madrassen for at undgå rod
 • Møbelstof og -materialer af høj kvalitet
 • Inkluderer en trykaflastende topmadras for ekstra komfort
 • Tilbyder en 100-dages tilfredshedsgaranti med en unik returpolitik

Grunde til at undgå

 • Begrænsede farvemuligheder (fås kun i to nuancer af grå)

Anmeldelse: Produktanalyse af Astrid Fjord

Detaljer

 • Mål: 160 x 200 / 18 x 200 / 180 x 210 cm
 • Komfortzoner: 7
 • Højde: 68 cm

Syv komfortzoner
Sengen er produceret af danske håndværkere af naturlige materialer. Den er er opbygget med syv komfortzoner, der giver forskellige støtte, så kroppen får den korrekte støtte på de rigtige steder. Det forbedrer din liggeposition i sengen, så du mindsker muskel- og ledsmerter.

Specielt lænd og hofte skal have en fastere støtte, da områderne er tungere end resten af kroppen og skal kunne synke længere ned i underlaget. Derimod skal skuldrene have mere aflastning, så blodcirkulationen ikke hæmmes.

Sengen er opbygget i tre lag, hvor der er opbevaring nederst, en trykaflastende boxmadras med ergonomiske pocketfjedre i midten og en trykaflastende topmadras øverst.

Fjord topmadras – ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur, som betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten.

Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen – en nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Opbygningen garanterer samtidig også en tør, ren og frisk seng.

Fjord har en blød og en fast side: På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning, og på den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid.

På den måde kan du være sikker på at få den mest optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Mere om Astrid Fjord

Detaljer

 • Mål: 160 x 200 / 18 x 200 / 180 x 210 cm
 • Komfortzoner: 7
 • Højde: 68 cm

Bomagasinets vurdering

Nordic Dream scorer 4,9 ud af 5,0 på Trustpilot, hvilket er højest af alle i hele sengebranchen. Kundernes anmeldelser er helt afgørende for vores vurdering af produktet, og kundernes flotte modtagelse af Nordic Dreams senge bekræfter os i, at de har et af markedet absolut bedste produkter. Der er fokus på komforten i samspillet mellem topmadrasser og fjedre i særdeles høj kvalitet.

Som en ekstra bonus får du 100 dages tryghedsgaranti, når du køber seng fra Nordic Dream. Så kan du prøve sengen i vante rammer og blive helt sikker på, det er den rette. Nordic Dream kommer og henter sengen igen, hvis du ikke er tilfreds, hvilket er helt unikt for markedet.

FAQ

Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en seng med opbevaring - det kan f.eks. erstatte ekstra kommoder eller lignende opbevaringsmuligheder, da du i stedet har muligheden for at gemme tøj, legetøj, bøger osv. væk under sengen.
Er senge med opbevaring komfortable?
Ja, senge med opbevaring er lige så komfortable som alle andre senge - opbevaringspladsen påvirker nemlig ikke selve madrassen. Hvis du blot sørger for at have en god madras, så vil din seng være komfortabel.
Hvordan rengør jeg under en seng med opbevaring?
Det kan være en smule besværligt at rengøre under en seng med opbevaring. Et trick er dog at fjerne eventuelle skuffer eller at bruge en forlænger på din støvsuger. Du kan også prøve at bruge en kost. Hvis ikke det virker, så kan du altid rykke sengen.
Hvad kan jeg opbevare i en seng med opbevaring?
Du kan opbevare lige præcis de ting, som du har lyst til, i en seng med opbevaring. Det er for eksempel oplagt at opbevare sengetøj og linned, men du kan også gemme tøj, legetøj, bøger, sko eller lignende væk under sengen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme