En seng med opbevaring er guld værd, når pladsen i soveværelset er trang.

Sengetøj, puder og dyner optager hurtigt et halvt til et helt garderobeskab, så derfor kan det være en god ide at kigge efter en seng med integrerede opbevaringsrum eller god frihøjde til sengeskuffer.

Du kan også bruge opbevaringen til bøger eller andre ting, der fylder på dine hylder i soveværelset.

Vores research-team har gennemgået udvalget af senge med opbevaringsmuligheder og fundet frem til 14 af de bedste sengestel og -rammer.

Sengene består typisk af rammer, hvortil der skal købes lameller og madrasser. I hver beskrivelse af sengene kan du læse, hvad der følger med i købet, så du ikke er i tvivl om, hvilke tilkøb, der bliver nødvendige.

 

(Produktet er udgået)

Sofabriks Fyr Olie

En sofabriks med meget opbevaringsplads

Størrelse:90x200

(Produktet er udgået)

Sengeramme Kernebøg

Inspireret af den nordiske natur


Skabt af prisvindende designere

Vores anbefaling

(Produktet er udgået)

Sengeramme Hvid Fyr 

En sengeramme med meget opbevaringsplads

Skabt af prisvindende designere

Messina – Sengeramme i fyr med 4 skuffer

De fleste elsker et mørkt og varmt soveværelse, hvor indretningen er rustik og hyggelig. Her skal man nemlig kunne slappe af og hvile øjnene, hvilket bedst gøres i et rum med varme farvenuancer og dæmpet lys.

Messina sengen af olieret fyrretræ opfylder netop disse behov, da den fremstår mørkere i udseendet end møbler af ubehandlet fyrretræ gør det. Samtidig er alle fordelene ved fyrretræ bibeholdt, deriblandt den flotte træstruktur med knaster langs panelerne.

Se priser og tilbud på Messina her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Sengen har gode muligheder for opbevaring i soklen, da der er monteret hele 4 skuffer med hjul. De kan åbnes hver for sig, og det er derfor muligt at opbevare alt fra sengetøj til hobbyartikler og pyntepuder under denne seng.

Du kan vælge mellem en madras størrelse på enten 160 x 200 eller 180 x 200 centimeter ved køb af denne Messina seng, og det er ligeledes muligt at købe forskellige tilbehør såsom lameller og sengehylder.

 • Materialer: Oliebehandlet fyrretræ

Sengerammen kan fås i følgende størrelser:

160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm

Paw Patrol – Børneseng med opbevaring 

seng-med-opbevaring-senge-med-skuffer-og-hylder

Søger du en børneseng, der bidrager til en hyggelig og indbydende stemning i værelset? Så kan det være, at denne børneseng med et motiv fra det populære børneprogram Paw Patrol er noget for netop dig og dit barn. Udover der her er tale om en interessant og særpræget seng er dette endvidere en model med praktiske opbevaringsmuligheder, hvilket især er velegnet til mindre værelser, hvor der er brug for pladsbesparelse. 

Sengens specifikationer

Med denne børneseng får du en model, der er fremstillet i MDF af topkvalitet. Endvidere kommer sengen med lamelbund og har en størrelse på 145 cm i længden, 77 cm i bredden og 68 cm i højden. Sengen er velegnet til børn fra 18 måneder og passer til en madras med en bredde på 70 cm og en længde på 140 cm. Den medfølgende opbevaringsplads er udformet i kraftigt stof med lynlåslukning. 

Opbevaring af legetøj med mere

Som allerede nævnt kommer denne seng med en praktisk opbevaringsmulighed. Opbevaringspladsen, der findes under sengen kan blandt andet bruges til opmagasinering af legetøj, sengetøj eller noget helt tredje. Denne opbevaringsplads giver mulighed for mere gulvplads til leg samt mulighed for hurtig oprydning. 

Se priser og tilbud på Paw Patrol her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Olympic kontinentalseng – Håndlavet dobbeltseng med opbevaring

Olympic kontinentalsengHer er der tale om en meget enkel og stilren dobbeltseng, der passer ind i langt de fleste soveværelser og indretningsstile. Modellen er endvidere håndlavet og bærer derfor præg af luksus og kvalitet. Endvidere er dette en dobbeltseng med opbevaring, og derfor også en model, der gør sig godt i husstande, hvor pladsen er trang.

En seng kun til dig

Olympic kontinentalsengen er ikke kun håndlavet, men derudover også specialdesignet netop til dig og dine behov, så du altid er sikret en god nattesøvn. Sengen bliver lavet helt fra bunden, og du har derfor mulighed for at præge udformningen af sengen, så den bliver lige, som du ønsker. 

Andre informationer

Modellen bliver designet med tre lag, der giver en super komfort og er herudover designet med bonell fjedre. På hver side af sengen finder du skuffer, der kan bruges til opbevaring af sengetøj eller hvad du ellers ønsker at opbevare. Sidst, men ikke mindst, kommer modellen med en visco skum topmadras, der understregner sengens kvalitet og komfort. 

Specifikationer

Denne dobbeltseng har en højde på 113 cm, en længde på 200 cm og en bredde på 140 cm. Modellen fås både i grå, gul og sort.

Se priser på Olympic kontinentalseng hos (Produktet er udgået)

Franco Kontinentalseng – Hvid dobbeltseng med LED-lys og USB-stik

Franco Kontinentalseng - HvidDenne seng henvender sig til dig, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet, komfort eller design. Med andre ord får du, hvis du investerer i netop denne model, en seng, der emmer af luksus og en eksklusiv hotelfølelse. Denne seng har alt, hvad du kumme drømme om – og så lidt mere til.

Sengens mange detaljer

Det første, man lægger mærke til ved denne seng, er dens flotte hvide overflader, der både dækker over en sengegavl, der matcher sengens ende og udtrækkelige skuffer, der kan bruges til opbevaring af sengetøj med videre.

Næste detalje, som øjet skuer, er sengens LED-lys, der er genialt til at give et behageligt lys i soveværelset. Sidst, men ikke mindst, bør man bemærke, at sengen kommer med USB-stik i begge sovesider, så man nemt og bekvemt kan oplade diverse elektroniske devices.

Madrassen 

Madrassen består af en Bonell springmadras, hvis fasthedsgrad er forholdsvist hård. Sengens topmadras er fremstillet i skum, der giver dig en komfortabel og behagelig følelse, når du skal sove.

Specifikationer

Franco kontinentalsengen har en bredde på 180 cm, en længde på 218 cm og en højde på 66 cm. Selve sengestørrelsen, altså madrasarealet, er 180×200 cm.

Se priser på Franco Kontinentalseng hos (Produktet er udgået)

Delta – billig seng med plads til opbevaring

Delta
Delta er en flot og billig seng, som har gode opbevaringsmuligheder under stellet. (Klik på billedet og se mere).
Delta er en flot og billig seng, der overvejende er hvid men også har elementer i egetræslook.

Under denne seng er der rigtig gode muligheder for opbevaring, eksempelvis i form af et par sengeskuffer med hjul. Som det ses på billedet, har sengen et par skråtstillede ben ved fodenden. Ved hovedgavlen, som er delvist hvid og delvist i egetræslook, er der ingen ben. Sengerammen er til gengæld fastgjort i hovedgavlen, hvorved denne fungerer som bærende enhed for sengen.

Til Delta sengen medfølger der ikke lameller, men disse til kunne tilkøbes efter behov. Sengen har nemlig allerede en midtersprosse og hjørnebeslag, så du vil med fordel kunne købe denne seng hvis du har et par boksmadrasser. Madrasstørrelsen er på 180 x 200 centimeter, eller 2 styk 90 x 200 centimeter.

 • Materialer: Spånplader med folie
 • Størrelser: 180 x 200 cm.

Se pris på Delta sengen hos Unoliving

Læs også vores artikel om: Din guide til den bedste ¾ seng

Disney Prinsesseseng – Børneseng med gode opbevaringsmuligheder

seng-med-opbevaring-senge-med-skuffer-og-hylder

Leder du efter en børneseng, der passer ind på et mindre værelse? Og ønsker du ydermere en seng med mulighed for opbevaring, så du kan spare skabs og gulvplads? Så kan det være, at dette er den helt perfekte prinsesseseng til dit barn. Her får du en yndig og kvalitetsbevidst seng, hvor komfort og indbydende udseende er i absolut højsædet.

Smarte opbevaringsskuffer

Som allerede nævnt kommer denne fine børneseng med praktiske opbevaringsskuffer, som du finder under selve sengen. Opbevaringsskufferne er fremstillet i kraftigt stof og har herudover praktiske lynlåslukninger. Opbevaringsmuligheden er ideel til opmagasinering af artikler så som legetøj, sengebetræk eller noget helt tredje. 

Sengens specifikationer

Selve sengen er udformet i MDF i høj kvalitet og har herudover en solid og stabil lamelbund, der giver en tryg og sikker bund for en madras til dit barn. Til denne seng anbefales en madras, der måler 70 cm i bredden og 140 cm i længden. Bemærk, at madras ikke medfølger. Sengen har en længde på 145 cm, en bredde på 77 cm og en højde på 59 cm. Børnesengen er velegnet til børn fra 18 måneder og op efter. Sengetøj medfølger ikke.

Se priser og tilbud på Disney Prinsesseseng her:

i samarbejde med PriceRunner

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Messina

Mesina sengeramme - Hvidolieret

Messina-serien er en lækker serie af senge med opbevaring. Der er udelukkende benyttet massivt træ i fremstillingen af denne seng, der udtrykker rustik charme og en generelt høj byggekvalitet.

Sengen har opbevaring i form af 4 integrerede skuffer på hjul, hvilket gør dem nemme at trække ud og skubbe i. Der er god plads til opbevaring af både sengetøj og pyntepuder, som nemt kan organiseres i skufferne.

Se priser og tilbud på Messina her:

Sengen måler 45 centimeter i højden og er dermed en lidt lavere seng, som passer godt ind i den moderne skandinaviske indretning. Den går dog også fint sammen med en mere klassisk og tidløs indretning.

 • Materiale: Hvidolieret fyr

Sengerammen kan fås i følgende størrelser:

160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm

Messina

Messina-kernebog-180x200-sengeramme-nordic-dream

Messina sengen i kernebøg er det perfekte valg for dig, der ønsker gode opbevaringsmuligheder og samtidig sætter pris på det rustikke look. Denne model er desuden lakeret med en hvidpigmenteret lak, hvilket får sengen til at lyse op.

Sengen i Messina serien har hele 4 indbyggede skuffer med hjul, der nemt betjenes ved hjælp af den lille åbning i hver skuffe. Det er således nemt og enkelt at opbevare såvel stort som småt på en god og overskuelig måde, og du kan således opbevare mere end blot sengetøjet under sengen.

Se priser og tilbud på Messina her:

Hele sengerammen er fremstillet af kernebøg, hvilket betyder at sengen er både holdbar og robust. Du har muligheden for at vælge mellem lameller til springmadrasser, men da sengen har en midtersprosse kan du også bare fravælge lamellerne hvis du har et par boksmadrasser i stedet.

Udover at byde på masser af opbevaring under sengen, kan der til Messina serien også tilkøbes et par hylder med hver sin lille skuffe. Disse hylder kan monteres på siden af sengen, og de fungerer således som natborde. Da de ikke står på fødder, er rengøringen omkring sengen ganske nem.

Sengerammen kan fås i følgende størrelser:

160 x 200 cm
180 x 200 cm
200 x 200 cm

Krone Signatur kontinental ”Cloud” (180x200cm) Krone Signatur kontinental

Er du på udkig efter en luksuriøs seng, der skal bringe elegance i soveværelset i mange år frem, og som skal være centrum for det sunde sovemiljø?

Denne Krone Signatur ”Cloud” er det perfekte valg, når du vil have en af de bedste senge på det danske marked, der samtidig sælges til en enestående pris. Du kan købe den på tilbud og spare mere end 50% af den oprindelige salgspris.

Der følger en praktisk og hygiejnisk topmadras med, der er bygget op omkring en solid kerne af latex som naturmateriale. 

Latex er mere eksklusivt sammenholdt med det almindelige materiale til madrastypen (memory foam). Naturlatex sørger for, at du hverken har det for koldt om vinteren eller for varmt om sommeren. Materialet regulerer din kropstemperatur, og den har antibakterielle egenskaber, hvilket er særlig værdifuldt for dig, der lider af husstøvmideallergi. 

Den allergivenlige seng kan designes, så du får den kontinentalseng, der matcher dit soveværelse. Du kan selv vælge type af træsort til ben samt look på betrækket til madrasserne og sengegavlen. 

Krone Signatur kontinental ”Cloud” vs. markedet

Normalt hører kontinentalsengene til de mest eksklusive møbler, og det kan være en investering og stor udskrivning på budgettet at købe denne model. Med ”Cloud”-modellen kan alle og enhver komme til at sove i de mest behagelige og sunde forhold i fremtiden. 

Derfor bør du vælge denne

 • Kan designes så den matcher din indretningsstil 
 • Topmadras med kerne af latex
 • Vaskbart betræk på topmadras 
 • Høje ben på 19cm 
 • 15års produktgaranti
 • Attraktiv, lav pris 

Krone Signatur Kontinental (180x200cm)Krone Signatur Kontinental (180x200cm)

Flere og flere danskere tyr til kontinentalsengen, når det gamle sengemøbel skal skiftes ud. Kontinentalsengen er det fornuftige, praktiske, hygiejniske og komfortoptimerende valg af seng, der findes i mange modeller. 

Denne Krone Signatur er en danskproduceret seng, der er designet med de bedste og mest praktiske løsninger og funktioner. 

Du kan i høj grad selv være med til at bestemme, hvordan din slidstærke og moderne kontinentalseng skal designes og se ud. 

Når du bestiller den, kan du vælge mellem flere forskellige træsorter på benene, ligesom du selv kan bestemme, hvilket look den skal have i forhold til betrækket på alle madrasser. 

Om du vil have en topmadras af enten memory foam eller af det populære naturlatex, er op til dig. Begge dele er mulige, når du vælger Krone Signatur Kontinental. 

Krone Signatur Kontinental vs. markedet

Krone Signatur Kontinental har 19cm høje ben, der løfter møblet ekstra op fra gulvet, så du vil opleve, at du kommer til at stige ind i sengen (og ikke ned i møblet, som det er kendetegnende med en klassisk seng). De høje ben er uden tvivl med til at adskille denne seng fra markedet. Dette kan være rart for dig, der vil have maksimal komfort, og som vil undgå fysiske gener i fremtiden omkring hofter og knæ.

Derfor bør du vælge denne

 • Høje ben på 19cm 
 • Stor valgfrihed
 • 15 års produktgaranti 
 • Madras i både medium, fast eller ekstra fasthed

Boxy Box Seng med Opbevaring

Denne model fra Drömvik er et fremragende valg for dig, der leder efter en god seng men helst vil
slippe for at skulle tømme bankkontoen i processen. Med Boxy Box Bed får du god komfort til en
overkommelig pris. Sengen egner sig særligt til dig med en kropsvægt på mellem 50 og 90 kg., og i
sengebundens praktiske opbevaringsrum kan du snildt finde plads til både sengetøj, dyner, nattøj
og meget mere.
Derfor er sengen et godt valg

 • Boxy Box Bed er én af markedets billigste opbevaringssenge
 • Topmadras i højelastisk skum giver et behageligt soveklima
 • I det praktisk opbevaringsrum kan du nemt finde plads til lidt af hvert
 • Fremstillet i et skandinavisk design

Udvalgte specifikationer

 • Del af Boxy-serien fra Drömvik
 • Sengen måler i alt 180×200 cm.
 • 267 fjedre per kvadratmeter
 • Særligt egnet til en kropsvægt på 50-90 kg.

Franco Lyx Komplet Sengepakke

Franco Lyx Komplet SengepakkeLeder I efter en yderst luksuriøs dobbeltseng med en masse forskellige funktioner så som LED-lys, opbevaring og en storslået sengegavl. Modellen henvender sig helt klar til den kræsne køber, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken komfort, kvalitet eller design. 

Mere end bare en seng

Som du måske allerede kan fornemme, er der her tale om mere end blot en seng. Ved køb af denne model får du en dobbeltseng, hvis udseende straks leder tankerne hen på et luksuriøst hotel. Modellen kan, udover de allerede nævnte kvaliteter, bryste sig af USB-stik på sengegavlen, så du nemt og bekvemt kan oplade dine elektroniske devices, mens du sover, så de er klar til næste dag. Herudover er komforten i absolut topklasse takket være sengens 9 zoner og en middelfast madras. 

Sengens mål og specifikationer

Ved køb af denne seng får du en dobbeltseng med en bredde på 180 cm, en længde på 210 cm og en højde på 115 cm. Selve sengen måler 180 x 200 cm, mens springmadrassen har en højde på 12 cm. Springbunden er 21 cm og sengens sokkel og ben har en højde på 40 cm.

Alma

Alma

Denne seng er det perfekte valg, hvis du ønsker at kombinere gode opbevaringsmuligheder med et flot og blødt design.

Alma sengen er betrækket med et mørkegråt stof over alle overflader, og under stoffet er monteret en let polstring. Det betyder at sengen fremstår blød og lækker, hvilket rigtig mange mennesker er vilde med. I modsætning til en sengeramme af træ kan du med Alma sengen indrette et dejligt blødt og hyggeligt soveværelse med bløde tæpper og ren hygge.

Der medfølger en hovedgavl til denne seng, der ligeledes er betrukket med stof og dekoreret med stofknapper der giver et blødt look. Sengen står selv på 4 ben i lakeret gummitræ, og der er 18 centimeters frihøjde under sengen.

Sengen passer til en boksmadras på 180 x 200 centimeter, eller et par boksmadrasser på 90 x 200 centimeter hver.

 • Materialer: Spånplader med mørkegråt betræk
 • Størrelser: 180 x 200 cm.

DINAN

dinan-seng

DINAN er en højkvalitets seng og passer fremragende til eksempelvis den studerende i en studiebolig, hvor pladsen kan være begrænset.

I DINAN sengen får du en yderst funktionel seng, og med sin bredde på hele 189 centimeter og en dybde på 211 centimeter, er der rigelig med plads til opbevaring af større og mindre ting.

Sengen er lavet af træ og kommer med et polyester overtræk. Designmæssigt er DINAN meget enkel og minimalistisk, hvorfor den matcher en hver indretning. Af denne årsag egner sengen sig blandt andet godt til studerende, som måske ikke har en konkret indretningsstil, men blot kræver funktionalitet fra sine møbler.

Nogle senge har en tendens til at rokke når man vender sig i sengen, det kan du være sikker på at DINAN ikke gør. Med en ben højde på blot 2 cm, står sengen solidt plantet på gulvet.

I forhold til vedligeholdelse og rengøring kræver DINAN ikke meget. Det anbefales dog, at sengen får en regelmæssig støvsugning ved brug af et blødt mundstykke.

Ved køb af DINAN medfølger en lamelbund med 36 lameller.

 • Materialer: Polyester og træ
 • Størrelser: 180 x 200 cm.\

Før du vælger en seng med opbevaring, skal du overveje, hvor stort et behov du har for opbevaringsplads. Du har måske et ekstra sæt dyner og puder, du skal have gemt væk? Du skal også tænke over, hvor mange penge, du vil bruge, før du går på jagt. Heldigvis findes der senge med opbevaring i mange forskellige prislag.

Se også denne artikel på bedste10.dk: SENG MED OPBEVARING TEST – HER FÅR DU OVERBLIKKET OVER DE 12 BEDSTE

FAQ

🧐 Er det pengene værd at købe en seng med opbevaring?

Ja, det kan helt bestemt være pengene værd at købe en seng med opbevaring. På den måde slipper du for at skulle købe ekstra kommoder eller lignende opbevaringsplads, da du i stedet har muligheden for at gemme tøj, legetøj, bøger osv. væk under sengen, hvilket er enormt praktisk.

👍 Er senge med opbevaring komfortable?

Ja, senge med opbevaring er lige så komfortable som alle andre senge. Opbevaringspladsen påvirker ikke selve madrassen, hvormed du altså ikke skal frygte, at du kommer til at ligge hårdt eller ujævnt. Hvis du blot sørger for at have en god madras, så vil din seng være komfortabel.

🤓 Hvordan rengør jeg under en seng med opbevaring?

Det kan være en smule besværligt at rengøre under en seng med opbevaring. Nogle tricks kan dog være, at fjerne eventuelle skuffer eller at bruge en forlænger på din støvsuger. Du kan også prøve at bruge en kost. Hvis det ikke virker, så kan du altid rykke sengen.

🤔 Hvad kan jeg opbevare i en seng med opbevaring?

Du kan opbevare lige præcis de ting, som du har lyst til, i en seng med opbevaring. Det er for eksempel oplagt at opbevare sengetøj og linned, men du kan også gemme tøj, legetøj, bøger, sko eller lignende væk under sengen. Du har dermed helt frit valg.

Denne side er anmeldt af: Mike T. Pedersen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. Anette Jægerup Svar

  Findes model Messina – seng i massivt træ med 2 skuffer som enkeltseng?

  • Hej Anette,

   Jeg har netop tjekket hos Bedrenaetter.dk, som sælger sengerammen. Den findes desværre kun i bredden 160 eller 180 centimeter.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar