Vidste du, at en god nats søvn i høj grad afhænger af din rullemadras? Hvis ikke, guides du her til at finde den perfekte rullemadras til netop dit behov og fremtidige skønhedssøvn, hvad end du er til bomuld, økologi eller noget helt tredje.

Funktionaliteten af en rullemadras bunder i den praktiske og økonomiske del. Med en rullemadras skåner du de yderligere lag i din seng, alt fra din topmadras til springmadras. Rullemadrassen går ind og tager fugt og snavs, inden det overhovedet når ind til selve sengen. Det kan altså rent faktisk betale sig at investere i en rullemadras. Så hvad venter du på?

Her på siden ses syv skarpe bud på din næste rullemadras.

Rullemadras 90×200 cm – kogeægte rullemadras – Bedst til prisen


Set på Soveland

rullemadras2

Denne bomuldsmadras har en masse at byde på – endda til en fornuftig pris. Med denne 500 gram bomuldsmodel får du en åndbar rullemadras, som passer perfekt til en standard enkeltseng. Rullemadrassen beskytter din madras mod fugt, lugt og slitage, hvilket medfører en længere levetid på din madras. Foruden det praktiske, medfører rullemadrassen en øget komfort til din nattesøvn.

Madrassen tåler vask op til 80 grader. Vær opmærksom på krympning, hvilket formindskes ved at strække madrassen efter endt vask.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denne madras er certificeret med OEKO-TEX-mærket, hvilket er garanti for en madras uden sundhedsskadelige stoffer.
En forbruger beskriver produktet således: ”Super service, hurtig levering og super lækker vare til MEGET billige penge

Specifikationer:

Størrelse: 90×200 cm.

Materiale: 100% bomuld

Diverse: Kraftige elastikker i hjørnerne

Forhandler: soveland.dk

Pris: 249 kr. på udsalg (normalpris 319,-)

Økologisk rullemadras, Kapok – Det økologiske valg


Set på (Produktet er udgået)

rullemadras5

Er du til behagelig søvn, bæredygtighed og økologi? Så er du helt sikkert også vild med denne rullemadras. Med denne model får du udover bevidste materialevalg, en komfort i særklasse. Materialet er Kapok, hvilket er med til at tilpasse og temperere sig i forhold kroppens temperatur, fremfor at bevare varmen ligesom andre rullemadrasser gør. Rullemadrassen er grundet materialet særlig velegnet til dig, der har en svingende kropstemperatur og svedeture natten igennem.

Kapok-fiberen bidrager til, at det for støv og bakterier er umuligt at leve i rullemadrassen. Med andre ord holder rullemadrassen sig frisk og tør – også på sigt.

Da Kapok er et naturmateriale, er denne type madras særligt velegnet til allergikere, veganere og følsomme næser.

Madrassen tåler at blive vasket ved op til 60 grader i et enzymfrit vaskemiddel.

Specifikationer:

Størrelse: 160×200 cm.

Materiale: 100% økologisk kapok (vævning i 100% bomuld)

Diverse: temperaturregulerende

Forhandler: soveland.dk

Pris: 1349 kr. på udsalg (normalpris 1599,-)

Klima rullemadras H-split – Den temperaturregulerende splitmadras


Set på Soveland

rullemadras6

Testresultater

Produktet har fået meget gode anmeldelser hos forhandleren (Soveland). En forbruger siger således: ”Fantastisk produkt, som holder, hvad det lover” (5 stjerner) – Kim.

Om Klima Rullemadras H-split

Søger du et tempereret og behageligt natteklima? Så er hjælpen på vej. Med rullemadrassen ’Klima Control rullemadras H-split 180×210’ får du en tilpasningsparat rullemadras med to vigtige funktioner. På den ene side holder madrassen din krop veltempereret natten lang, samtidigt med, at madrassen beskytter din seng og forlænger topmadrassens levetid.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Med den helt specielle teknologi, Cell Solution, får man som forbruger et naturligt vidunder udvundet af bæredygtige træer. Dermed er teknologien altså bygget på naturlige fibre. Udover at være naturligt udvundet, samler fibrene den overskydende kropsvarme, og holder på det indtil kropstemperaturen igen falder, og afgiver efterfølgende varmen igen.

Rullemadrassen er OEKO-TEX-mærket, hvilket betyder, at rullemadrassen er 100% fri for skadelige stoffer og kemikalier.

Med sit smarte H-split passer rullemadrassen perfekt til dobbeltsengen med to sovepladser.

Madrassen tåler en vask på op imod 60 grader.

Specifikationer:

Størrelse: 180×210 cm.

Materiale: 35% Lyocell Cell Solution / 65% Polyester (vævning i 100% bomuld)

Diverse: Kraftige elastikker i hjørnerne

Forhandler: soveland.dk

Pris: 1199 kr. på udsalg (normalpris 1999,-)

Økologisk baby rullemadras, Kapok – Juniorvalget


Set på Mammashop

rullemadras7

Sover dit barn uroligt om natten? Så kan rullemadrassen eller manglen på samme måske være en væsentlig påvirkningsfaktor. Med denne rullemadras i økologisk Kapok og 100% økologisk bomuld får du fuld åndbarhed og støtte til dit barn om natten. Kapok-materialet gør, at rullemadrassen tempereres efter barnets temperatur. Det vil sige, at når barnet sveder og har det varmt, så tager madrassen varmen til sig, og gemmer på den indtil barnet falder i temperatur. Herefter sendes varmen ud af madrassen, så barnet igen kan blive varmt.

Rullemadrassen er bæredygtigt fremstillet, økologisk i materialerne og 100% vegansk, hvilket gør madrassen perfekt til allergikere og andre følsomme næser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Madrassen tåler at blive vasket ved op til 60 grader i et enzymfrit vaskemiddel, samt at blive tørretumblet.

Specifikationer:

Størrelse: 60×120 cm.

Materiale: 100% økologisk kapok (vævning i 100% bomuld)

Diverse: temperaturregulerende

Forhandler: soveland.dk

Pris: 349 kr. på udsalg (normalpris 499,-)

Rullemadras 140×200 – Rullemadrassen i dansk design


rullemadras4Testresultater

Denne lækre rullemadras har fået 5 ud af 5 stjerner på 63 anmeldelser.

Det siger forbrugeren:

Fantastisk service og produkt” og ”Dejlig rullemadras i rent bomuld, den bliver ikke for varm at ligge på. Jeg er glad for den

Om rullemadrassen

Naturligt fyld, dansk design og god åndbarhed – hvis dette lyder tiltalende, så er denne rullemadras som skabt til dig. Med sit 100% naturlige bomuldsfyld, sikres god åndbarhed og stabil sugeevne. På den måde holdes madrassen tør og let. Hvis det ikke er nok, kan rullemadrassen friskes op og vaskes ved 60 grader.

Med rullemadrassen forlænges levetiden på din seng og topmadras. Det kan altså godt betale sig at investere i en rullemadras.

Producenten er danske CPH Living. I højsædet er der for dem 100% naturlige materialer, et varieret udbud af rullemadrasser, god kvalitet og overkommelige priser.

Specifikationer:

Størrelse: 140×200 cm.

Materiale: 100% bomuldsfyld

Forhandler: bedrenaetter.dk

Pris: 439 kr.

Hvorfor vælge en rullemadras?

Med en rullemadras får du alt det, som du ikke vidste, at du manglede. Rullemadrassen er nemlig ikke blot et ekstra lag i din seng, men derimod en væsentlig kilde til en god nattesøvn.

Rullemadrassens funktion kan som grundregel deles op i to kategorier, nemlig komfort og funktionalitet. Komfort-delen bunder i, at en rullemadras i de fleste tilfælde bidrager til en ekstra støtte til din krop. Madrassen kan have funktioner såsom at være temperaturregulerende, hård eller blød. Med andre ord; rullemadrassen er til dig, der gerne vil sove ekstra godt og behageligt om natten.

Testkilder

Der findes ikke mange objektive tests af rullemadrasser. Derfor har vi valgt at lytte til forbrugerne. Vi har derved udelukkende fremhævet produkter, der har modtaget rigtig gode anmeldelser hos slutbrugeren.
Dette sikrer, at vi kun fremhæver de bedste produkter for dig.

Læs også vores artikel om: Testoversigt: Her er de bedste hovedpuder i test

Læs også: En oversigt over de bedste springmadrasser

Læs også: Skummadras – find din næste variant via denne guide

Se vores artikel om: Gør hjemmet sikkert med skridsikre underlag: Find de bedste

Se også: Så brug dog rullemadras i sengen! skrevet af mynewsdesk.com

 

Denne side er anmeldt af: Astrid S. Christoffersen Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar