En kombiovn er perfekt, hvis du ønsker en supplerende og multifunktionel ovn med mange anvendelsesmuligheder. Kombiovnen kan typisk fungere som både mikroovn og almindelig ovn, men enkelte modeller har også dampfunktion. Den er typisk mindre end en almindelig indbygningsovn, og har du plads i køkkenet kan den blive din bedste ven til opvarmning af små retter, tilbehør til hovedretten eller lignende.

Vi har undersøgt udvalget og fundet 14 af de bedste kombiovne, som du kan læse mere om herunder:

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Caso MCG30 Ceramic Chef – mikroovn kombiovn

 

Derfor anbefaler vi denne kombiovn: Caso MCG30 Ceramic Chef er en stilren mikro kombiovn med et ovnrum på 30 liter uden den vanlige drejetallerken, som ellers findes i de fleste ovne af denne type. Her har du i stedet et interiør med keramisk bund, der gør det muligt at anvende firkantede fade og opvarme madvarer på en rist. Kombiovnen er meget populær blandt køberne, og den får en særdeles høj samlet bedømmelse på flere uafhængige netbutikker. Køberne roser blandt andet ovnen for at være nem at bruge, effektiv og alsidig med de mange forskellige tilberedningsmuligheder. Prisen er i den højere ende, men til gengæld er den kompakt og funktionel.

Om: Caso MCG30 Ceramic Chef er en fritstående mikro kombiovn med både varmluftfunktion og opvarmning med mikrobølger. Den har et ovnrum på 30 liter og en mikrobølgeeffekt på op til 900 Watt, samt grilleffekt på 1.100 liter.

Som varmluftovn kan den opvarmes til 240 grader, og der medfølger en rist der kan bruges til formålet.

Betjeningspanelet har et klassisk udseende med trykknapper og en drejeknap, der lader dig vælge hvor længe et valgt program skal aktiveres. Der er desuden et digitalt display med timer, så du kan følge med i forløbet og se dine valg under hvert program.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft og mikrobølgeovn
 • Maks. ovntemperatur: 240 grader
 • Kapacitet: 30 liter

Se priser og tilbud på Caso MCG30 Ceramic Chef her:

 

Miele H 2267 B Active – kombiovn med non-stick

Bedste premium valg

Miele H 2267 B Active

Derfor anbefaler vi denne:

Miele H 2267 B er en fantastisk allrounder, der får topkarakterer hos både Elgiganten, Testberichte og Stern.de. Du kan opnå fantastiske resultater med de 7 forskellige madlavningsprogrammer, og så er den utrolig nem at rengøre med sit PerfectClean-program. 

Om:

Miele H 2267 B er designet til at gøre madlavningen til en sjov og overskuelig proces. Der er ikke for mange funktioner, og du kan selv justere start- og sluttidspunkt. Du kan vælge mellem de klassiske programmer, såsom varmluft, optøning og pizzafunktion, og så kan du endda anvende express-tilstanden, der tilbereder din mad på rekordtid. 

Miele H 2267 B er overraskende nem at holde ren og ordentlig. Du kan tænde for pyrolytisk selvrengøring, hvor ovnen varmes op til 400 grader. Det resulterer i, at alle madrester og fedtpletter bliver ristet væk, og bagefter kan du hurtigt rengøre overfladerne med en våd klud. Bagepladerne har også en speciel non-stick overflade, hvilket betyder, at madrester ikke sætter sig fast.

Hvis du er miljøbevidst, bør du også helt sikkert vælge Miele H 2267 B. Den har energimærkningen C, og det betyder, at ovnen ikke bruger lige så meget strøm som mange andre ovne. Du kan altså både spare klimaet OG dig selv for en masse ressourcer. 

Specifikationer

 • Type: Varmluft med 7 madlavningsprogrammer
 • Maks. ovntemperatur: 400 grader
 • Kapacitet: 76 liter

Miele H 2267 B Active vs. markedet

Du bør vælge Miele H 2267 B, hvis du vil have en ovn, der både er overskuelig at håndtere, men som på samme tid også garanterer velsmagende resultater hver gang.

Miele H 2267 B kan indstilles ned til den mindste detalje, og du kan også anvende express-tilstanden, som tilbereder din mad på få minutter. På trods af det bruger ovnen meget lidt energi, og Miele H 2267 B bør derfor også vælges af de mere miljøbevidste forbrugere.

Med sin pyrolytiske rengøring og non-stick overflader er det nemt at holde Miele H 2267 B ren og ordentlig, og du behøver derfor ikke at bruge unødvendig tid på at skrubbe og skurer i dit ansigts sved.

Se priser og tilbud på Miele H 2267 B Active her:

 

Bosch CMG633BB1 – smart kombiovn til indbygning

bosch-cmg633bb1-kombiovnDerfor anbefaler vi denne kombiovn: Bosch klarer sig generelt rigtig fint i test af ovne, og denne kombiovn bliver desuden taget godt imod af køberne. En kunde hos Whiteaway skriver blandt andet at Bosch CMG633BB1 er nem at betjene, og så har den gode funktioner. Det bakkes op af en norsk kunde, som roser kombiovnen for at være flot at se på og meget velfungerende. Den har et stort ovnrum på 45 liter, og med temperaturer fra 30 til 275 grader, er den brugbar til både stort og småt.

Om: Bosch CMG633BB1 er en kombiovn, der både kan bruges med varmluft eller mikrobølger. Den skal indbygges i dine skabselementer og har en ren overflade af sort glas og håndtag i børstet stål, som fremstår elegant og moderne på samme tid. Lågen har indbygget soft-close, så den ikke smækker hårdt i. Betjeningspanelet består udelukkende af berøringsfølsomme knapper, som er nemme at rengøre.

Kombiovnen fra Bosch har desuden mulighed for at kombinere mikrobølger med varmluft, hvilket gør tilberedningsprocessen hurtigere. Din mad opvarmes således af to forskellige varmekilder, der fungerer på hver sin måde.

Denne kombiovn kan opvarme med temperaturer fra 30 til 275 grader. Den har desuden en mikrobølgeovn med 5 niveauer: 90 Watt, 180 Watt, 360 Watt, 600 Watt eller 1.000 Watt. Ovnrummet har en kapacitet på 45 liter.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft og mikrobølgeovn
 • Maks. ovntemperatur: 275 grader
 • Kapacitet: 45 liter

Se priser og tilbud på Bosch CMG633BB1 her:

Siemens HM633GBS1S – stor kombiovn med mange muligheder

Derfor anbefaler vi denne kombiovn: Siemens HM633GBS1S er en stor kombiovn med et ovnrum på 67 liter, hvilket svarer til en almindelig indbygningsovn. Dermed er det muligt at anvende denne kombiovn som en almindelig ovn, og du får tilmed mikroovnsfunktion med i købet. For de flestes vedkommende er mikroovnen en praktisk hjælp i hverdagen, og med denne kombiovn har du altså både en rummelig ovn og mikroovn samlet i én. Flere købere er da også meget glade for netop denne kombiovn af selvsamme grund, da de slipper for at have en mikroovn stående for sig selv. Samtidig vurderes det at ovnen er yderst velfungerende og nem at bruge, hvilket alt i alt betyder at den er et godt valg for de fleste.

Om:  Siemens HM633GBS1S er en stor kombiovn med et ovnrum på 67 liter. Den er således på størrelse med en almindelig indbygningsovn, og kan da også fungerede som sådan. Udover at fungere som en almindelig ovn, kan den dog også anvendes som mikroovn med 5 niveauer fra 90 Watt og op til 900 Watt. Dette betyder at du ikke længere skal have en mikroovn stående i et skab eller på køkkenbordet, men i stedet kan anvende din almindelige ovn til popcorn og genopvarmning af madrester.

Kombiovnen fra Siemens har et farvedisplay på 2,8 tommer, samt drejeknap og berøringsfølsomt betjeningspanel til indstilling af de indbyggede funktioner. Lågen har desuden softClose indbygget, hvilket betyder at lukningen dæmpes ned af en indbygget mekanisme. Fronten af denne kombiovn er af glas, og ifølge Siemens bliver denne aldrig varmere end 40 grader.

Ovnen kan opvarmes fra 30 til 300 grader, og opvarmningen kan kombineres med mikrobølger hvis der ønskes et mere effektivt resultat.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft, over/undervarme og mikrobølgeovn
 • Maks. ovntemperatur: 300 grader
 • Kapacitet: 67 liter

Se priser og tilbud på Siemens HM633GBS1S her:

Bosch CMG633BS1 kombiovn – en kombiovn med effektivt optøningsprogram og indbygget kogebog

Bosch CMG633BS1 kombiovn

 

En kombiovn er en genial løsning for dig, der gerne vil spare plads i køkkenet og derfor undgå to separate ovne. Den kombinerer nemlig det bedste fra to verdner, så du får en ovn og mikrobølgeovn i ét og samme produkt. 

Denne udgave fra Bosch forener effektiv to ovne i én, idet den giver dig mulighed for at justere produktet som en almindelig mikrobølgeovn efter forskellige effekttrin. Helt præcist har dette produkt 5 effekttrin, som du kan benytte dig af.

Ovnen har både en varmlufts- og grilleffekt og en stor kapacitet på 45 L, så der er plads til den helt store flæskesteg til julemiddagen. Mikrobølgeeffekten er på 1000 Watt mens grilleffekten når helt op på 2800 Watt, hvor det tydeligt kan ses, at det er en større kvalitetsovn.

Produktet indeholder en smart inverter-funktion, der mest af alt kan sammenlignes med det traditionelle defrost-program, som du måske allerede i forvejen kender fra mikroovne. Inverter-funktionen fungerer nemlig ligesådan – bare mere effektivt, da den optør dine frostvarer op til 30% hurtigere end en almindelig mikrobølgeovn – og det er på det laveste effekttrin.

Unik funktion med indbygget kogebog

Denne kombiovn rummer en helt unik funktion. Den indeholder nemlig en indbygget kogebog, der kan bruges via displayet. Du indtaster blot hvilken ret, du laver samt dens vægt, og ovnen vil automatisk vælge både tid og program, så du kan læne dig tilbage og nyde en perfekt tilberedt ret. Det vil gøre din madlavning så meget nemmere fremover!

Ovnen er lavet af rustfrit stål, hvilket giver et flot og stilrent design, der nemt at vedligeholde. Udover det får du 1 stegerist og 1 bageplade inkluderet i købet, så du har alt det nødvendige basisudstyr ved hånden.

Se priser og tilbud på Bosch CMG633BS1 her:

Siemens CM633GBS1S – moderne kombiovn med touchpanel

Derfor anbefaler vi denne kombiovn: Siemens producerer hvidevarer for Bosch, og begge mærker klarer sig godt i test. CM633GBS1S er et eksempel på en god og funktionel kombiovn, som tilhører en af Siemens’ mere eksklusive produktlinjer. Den har et godt ovnrum med kapacitet til 45 liter, 6 ovnfunktioner og mikrobølgeovn med 5 niveauer op til 1.000 Watt. Det er således en god kombiovn, som enten kan bruges som supplement til den almindelige ovn eller som en pladsbesparende løsning i lejligheden eller sommerhuset.

Om: Siemens CM633GBS1S er en ekstra rummelig kombiovn, som byder på både varmluft og mikrobølgefunktion. Ovnrummet er således på hele 45 liter, og der er i alt 6 indbyggede ovnfunktioner: 4D-varmluft, øko varmluft, varmluft/impulsgrill, stor variogrill, lille variogrill og forvarmning af tallerkener. Ovnen tjener således både som almindelig ovn eller som supplement til den store ovn, alt efter dit behov. Temperaturniveauet kan via det berøringsfølsomme betjeningspanel justeres fra 30 til 275 grader.

Udover ovnfunktionerne kan den også bruges som mikrobølgeovn. Den kan indstilles i 5 niveauer: 90, 180, 360, 600 eller 1.000 Watt.

Kombiovnen er designet med en glasfront i flere lag, der ifølge Siemens sikrer en fronttemperatur på højst 30 grader. Den har indbygget dæmper i lukkemekanismen og et 2,8″ TFT display, som sammen med de berøringsfølsomme knapper giver en blank og rengøringsvenlig overflade.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft og mikrobølgeovn
 • Maks. ovntemperatur: 275 grader
 • Kapacitet: 45 liter

Se priser og tilbud på Siemens CM633GBS1S her:

Sharp R982STWE – rummelig fritstående mikro kombiovn

Derfor anbefaler vi denne kombiovn: Denne fritstående kombiovn er perfekt til dig der ikke har pladsen til at ofre et køkkenskab på en stor indbygningsmodel, og gerne vil have et produkt der kan det hele. Den er især velegnet til brug som mikrobølgeovn, men kan altså også opvarme med varmluft. I alt har den 10 indbyggede programmer, og køberne er generelt meget positive. Blandt andet fremhæves det at den er nem at betjene, og med et ovnrum på 42 liter er den markant større end den gennemsnitlige mikrobølgeovn.

Om: Sharp R98STWE er en fritstående mikro kombiovn med en meget høj kapacitet på hele 42 liter. Den kan både opvarme din mad med mikrobølger eller varmluft, hvor sidstnævnte er i stand til at bringe ovnen op på temperaturer mellem 140 og 230 grader. Du kan således nemt tilberede en frysepizza, en lasagne eller tilsvarende, uden at skulle have den store indbygningsovn igang.

Blandt de indbyggede funktioner kan nævnes den store drejeskive med en diameter på 34,5 centimeter, som roterer din mad og får det opvarmet hele vejen rundt når du benytter mikrobølgefunktionen. Du kan også bruge den fritstående kombiovn til optøning med et af de indbyggede programmer, og der er også et automatisk bageprogram indbygget.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft og mikrobølgeovn
 • Maks. ovntemperatur: 230 grader
 • Kapacitet: 42 liter

Se priser og tilbud på Sharp R982STWE her:

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Elgiganten

Elgiganten er markedsleder, når det kommer til salg af elektronik og hårde hvidevarer. Med sine mange års erfaring forstår Elgiganten sig på, hvordan man sælger et produkt, og hvordan man præsenterer de mest relevante informationer for potentielle kunder.

Læs alle anmeldelser her eller her 

Testberichte.de

Testberichte.de er én af Tysklands største spillere, når det kommer til at indsamle og præsentere værdifuld viden for de tyske forbrugere. De sammenligner produkter ved at indsamle viden fra mere end 500 tyske magasiner, anmeldelser og tekniske specifikationer. Testberichte.de har base i Berlin og består af omkring 60 ansatte.

Testberichte.de præsenterer Siemens HB634GBS1 på baggrund af anmeldelser fra to store anmelder-hjemmesider, og ovnen bliver blandt andet beskrevet sådan her: “Let at bruge; gode ​​resultater; mange funktioner; et at rengøre.” Miele H 2267 B får til gengæld disse ord med på vejen: ” Bager og griller meget godt […] let at rengøre i hverdagen.”

Testene er udført: februar 2017 og august 2019.
Læs hele testen af Siemens HB634GBS1 her
Læs hele testen af Miele H 2267 B her 

Amazon

Amazon er nok den største digitale markedsplads i verden, og her præsenteres alle relevante informationer og anmeldelser af et givent produkt. I Danmark er Amazon (ifølge en undersøgelse fra FDIH) den netbutik, som næstmest benyttes – 1,9 % af alle internethandler i Danmark foretages gennem Amazon.

I én af de mange kundeanmeldelser beskrives Siemens HB634GBS1 sådan her: ”Meget god ovn, der er let at bruge og hurtig at varme op”.

Læs alle anmeldelserne her

Siemens HM676G0S1 multiovn klarer sig godt blandt forbrugerne på Amazon. Blandt over 38 private brugeranmeldelser har oven opnået en samlet bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner. Der tages i anmeldelserne ikke forbehold for udspecificering af scoren, men der er mulighed for, at brugerne kan kommentere produktet. 

Du kan se anmeldelserne her 

ExpertenTesten

EkspertenTesten fokuserer udelukkende på digital handel og gennemsøger regelmæssigt de største onlinebutikker efter nye produktserier, som så bliver præsenteret for læserne. På nuværende tidspunkt er der omtrent 70 ansatte, som sikrer den højeste kvalitet af information og de mest omfattende produktsammenligninger på det tysktalende internet.

I anmeldelsen konkluderes der blandt andet sådan her om Siemens HB634GBS1: ”Den moderne berøringsfunktion uden vippeknapper og den integrerede LED-timer skal fremhæves”.

Testen er opdateret d. 15. marts 2021
Læs hele testen her

Testsiden ExpertenTesten har lavet en test af Siemens HB634GBS1, hvor de blandt andet har undersøgt produktet ud fra parametrene kvalitet, pris og komfort. Her scorer produktet gode karakterer, særligt den gode kvalitet bliver rost, og det er derfor, at produktet er kåret til en af de bedste ovne af testsiden. Alt i alt konkluderer ExpertenTesten desuden, at modellen er anbefalingsværdi. 

Testen er opdateret den: 5. april 2021
Du kan se testen her

Experttesten har anmeldt Siemens HM676G0S1 multiovn. Samlet opnår ovnen en god vurdering på 4,4 ud af 5 stjerner. Undersøgelsen er baseret på et komparativt grundlag. Bedømmelsen opnås på vurderingen mellem pris og ydeevne samt stil. Blandt flere ovne opnår Siemens multiovnen en samlet 2. plads og markeres som særlig anbefalelsesværdig blandt de respektive eksperter. 

Du kan se anmeldelsen her

Stern.de

Stern er et tysk magasin, som både skriver om de mest aktuelle nyheder og hjælper dig med at købe de rette produkter. Ligegyldigt om der er tale om nyhedsformidling eller produktanmeldelser, er det vigtigt for Stern at være troværdige og transparente. Derfor praktiserer de altid redaktionel uafhængighed.

Stern har lavet en grundig sammenligning af seks ovne fra Miele. Her bliver Miele H 2267 B fremhævet, og du kan bruge oversigten til at danne sig et overblik over funktioner, priser og anmeldelser af de seks Miele ovne. 

Testen er udført: 2021
Læs hele testen her

Produktet får positive ord med på vejen, og det scorer derfor også topkarakterer. Den nemme rengøring af ovnen er blandt de kvaliteter, som er fremhævet ved modellen. Det er konkluderet efter grundige tests og sammenligninger mellem de 6 forskellige Miele produkter.

Testen er udført i 2021
Du kan se testen her

Forbrugerrådet Tænk

Tænk er Danmarks største og uafhængige forbrugermedie. Organisationen har 85.000 medlemmer, og på baggrund af sit tilhørsforhold til Forbrugerstyrelsen, er Tænk det mest ansete og citerede testmedie i Danmark.

Tænk har testet 37 forskellige ovne, og her er det AEG BPB331021M, som får den bedste bedømmelse. Det er med en topscorer på 76%. Dertil er produktet også tildelt titlen bedst i test – særligt i kategorien ovne med pyrolysefunktion. Testen er blevet udført med fokus på områderne: forvarmning, præcision, temperaturstabilitet, madlavning, energiforbrug, brugervenlighed, støj og sikkerhed.

Testen er udført: august 2020
Du kan se testen her

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Bosch HRG6769S9 kombiovn er testet og anmeldt via Which.co.uk. Her opnår ovnen gode resultater. Den samlede bedømmelse ligger på 74% og opnår en mærkat som værende ”Best Buy” blandt daværende tilgængelige produkter. Bedømmelsen er blandt andet baseret på funktionaliteten og brugervenligheden, designet og anvendelsen til madlavning. 

Anmeldelsen er udgivet den: oktober 2016
Du kan se anmeldelsen her

Google Shopping

Google Shopping giver brugere mulighed for at søge online efter specifikke produkter. Her kan der også skrives en anmeldelse til forbrugere over hele verden. Dette giver et stort kundegrundlag og en reel vurdering af de enkelte produkter. 

Mere end 1400 forbruger har via Google Shopping foretaget en personlig brugerbedømmelse for kombiovnen Bosch HRG6769S9. På Google Shopping får indbygningsovnen 4,8 stjerne ud af 5 stjerner.

Du kan se anmeldelserne her

Siemens Home 

Siemens Home er en informationsside omkring Siemens egne produkter, som er målrettet nye kunder. Her bliver kunder, der tidligere har købt eller registreret produkter med mærket Siemens, opfordret til at komme med en grundig anmeldelse og bedømme af produkterne. 

På Simens Home har over 50 forbrugere, der allerede har afprøvet Siemens HN878G4B6 multifunktionelle ovn, givet en vurdering af produktet. Samlet set opnås en score på 4,9 stjerner ud af 5 stjerner. Anmeldelserne er udspecificeret ved en vurdering af design, brugervenlighed og evnen til at rengøre effektivt og nemt.

Du kan se anmeldelserne her

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Siemens HN878G4B6 – alt-i-1 multifunktionel ovn

Siemens HN878G4B6

Derfor anbefaler vi denne 

Siemens HN878G4B6 er en multifunktionel ovn, der opnår særligt gode anmeldelser blandt kunder, der har prøvet produktet. Blandt over 50 brugeranmeldelser opnår ovnen samlet set en høj brugerbedømmelse på 4,9 ud af 5 stjerner. Tildelingen af stjerner er udspecificeret i funktioner som: tidsbesparelsen ved brug af produktet, designet, brugervenligheden samt rengøring og vedligeholdelse. Kunderne er altså særligt tilfredse med produktet ifølge Siemens Home.

Om: 

Siemens HN878G4B6 er en multifunktionel ovn i høj kvalitet. Den integrerede mikroovn kan anvendes i den daglige madlavning via funktionen VarioSpeed.

Ved at kombinere den traditionelle ovn med mikroovns-funktionen under madlavningen, kan tilberedningstiden nedsættes med 50%. Damp-programmerne sikrer, at du ikke kun nedsætter tilberedningstiden, men også tilfører mere smag til dine retter. Ved at tilføre damp til madlavningen, får den smag og saft, farver og næringsstoffer bevaret bedst muligt.

Siemens HN878G4B6 er en multifunktionel ovn, der er passende til dig, der ønsker den højeste kvalitet og som sætter pris på alsidige, multifunktionelle og innovative funktioner.

Siemens HN878G4B6 vs. markedet

Siemens er kendt for at levere et altid innovativt og gennemtænkt design. Kvalitet og et innovativt design er er en god betegnelse for Siemens HN878G4B6 multifunktionelle ovn. Den har blandt andet den effektive pyrolyse rengøring.

Særligt bør VarioSpeed programmet fremhæves. Med VarioSpeed formår oven fra Siemens at kombinere funktionen fra den traditionelle ovn og mikroovnen, hvilket nedsætter tilberedningstiden markant. Siemens HN878G4B6 er særlig sammenlignet med lignende produkter i samme prisklasse, fordi den kan blive kontrolleret og observeret via en app-funktion, der er kobles sammen med dit wi-fi.

Fordele

 • Meget fint design
 • En fantastisk damp-funktion
 • Sotr brugervenlighed
 • Rummelig
Ulemper

 • Kort ledning
 • Løbende temperatur vises ikke på skærmen, kun den satte temperatur

Specifikationer

 • Farve: sort stål
 • Betjening: Drejeknap og touch-panel
 • Effekt: 3600 watt
 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug: 0,99 kWh / cyklus
 • Rumfang: 67 liter
 • Dimensioner: H: 60 cm, B: 59 cm og D: 55 cm
 • Installering: indbygning

Siemens HB634GBS1 – Bedste kombiovn til prisen 

 • Testvinder hos Stiftung Warentest
Siemens HB634GBS1

Derfor anbefaler vi denne:

Sammenlignet med alle de ovne, den tyske hjemmeside ExpertenTesten har testet, blev Siemens HB634GBS1 kåret som én af de bedste. Og det giver god mening, for ovnen gør det virkelig nemt at tilberede madretter, der får munden til at løbe i vand.

Siemens HB634GBS1 giver dig mange forskellige muligheder at lege med, og det intuitive display gør det nemt som en leg. Du behøver altså ikke at være den fødte Michelin-kok for at opnå fantastiske resultater; Siemens HB634GBS1 gør langt det meste af arbejdet for dig.

Om:

Siemens HB634GBS1 har hele 13 forskellige madlavningsprogrammer, og du kan indstille den til alt lige fra varmluftgrill til optøning af frostvarer. Det betyder blandt andet, at du altid vil opnå velsmagende og æstetisk flotte resultater. Den kan indeholde op til 71 liter, og med sådan en stor kapacitet kan du have hele 5 forskellige bakker inde i ovnen på én gang.

Siemens HB634GBS1 anvender en ny teknologi kaldet 4D hotAir, hvor varmluften cirkulerer flere gange omkring inde i ovnen. Varmen bliver altså accelereret, og du kan opnå endnu bedre resultater på kortere tid.

Og så er Siemens HB634GBS1 utrolig nem at rengøre. Væggene inde i ovnen er behandlet med en speciel EcoClean-overflade, hvilket betyder, at fedt og snavs ikke sætter sig fast ligesom ved andre ovne.

Specifikationer

 • Type: Varmluft med 13 madlavningsprogrammer
 • Maks. ovntemperatur: 300 grader
 • Kapacitet: 71 liter

Siemens HB634GBS1 vs. markedet

Siemens HB634GBS1 får topkarakterer hos både de tyske hjemmesider Testberichte og ExpertenTesten, og hos Amazon får ovnen en kundescore på hele 4,8 ud af 5 stjerner. 

Ovnen gør det nemt at tilberede lige præcis dén ret, du har i tankerne, da du kan vælge mellem 13 forskellige madlavningsprogrammer. Det store og simple display gør det nemt at navigere i, og med varmluftcirkulationen opnår du hurtigere resultater end ved andre ovne.

 

Gorenje BCM547S12X – stilren kombiovn med god kapacitet

gorenje-bcm547s12x-kombiovn

Derfor anbefaler vi denne kombiovn: Gorenje BCM547S12X kommer så tæt på en almindelig ovn som muligt, med en ovnvolumen på hele 50 liter. Den er lavet i rustfrit stål og fremstår stilren og minimalistisk med et par runde drejeknapper til betjening og et display i midten med informationer om valgte program. Udover at fungere som almindelig ovn med varmluft, kan den også bruges som mikrobølgeovn. Du kan desuden kombinere de to funktioner, så du får hurtig opvarmning og bibeholder de positive effekter ved en almindelig ovn. Alt i alt en rigtig god kombiovn, som oven i købet fås til en fornuftig pris.

Om: Gorenje BCM547S12X er en stor kombiovn med kapacitet til 50 liter. Den kan med fordel indbygges i et større køkken, hvor der ønskes en kombiovn som supplement til den større indbygningsovn. Og med mikrobølgefunktionen slipper du også for at have en konventionel mikrobølgeovn stående bag en skabslåge eller på køkkenbordet.

Til denne kombiovn medfølger der en bagerist, en emaljeret bageplade og en glasbradepande. Den kan indstilles til temperaturer op til 275 grader, og lågen består af 3 lag glas så du ikke brænder dig på ydersiden.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft og mikrobølgeovn
 • Maks. ovntemperatur: 275 grader
 • Kapacitet: 50 liter

Siemens HM676G0S1 – kombiovn med mange programmer

Siemens HM676G0S1

Derfor anbefaler vi denne

Amazons forbrugere er ikke i tvivl om kvaliteten ved Siemens multifunktionelle ovn. Den får via Amazon en samlet brugerbedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner. Funktionaliteten af ovnen scorer topkarakter, men det er mikroovns-funktionen, der skuffer forbrugerne.

Blandt eksperter gives der også en god vurdering af multiovnen fra Siemens. Hos Experttesten opnår Siemens HM676G0S1 en samlet score på 4,5 ud af 5 stjerner. Her fremhæves særligt fordelen ved den integrerede mikroovn og rensefunktionen ved hjælp af pyrolyse. På Experttesten opnås en 2. plads blandt øvrige vurderede ovne. 

Om: 

Siemens HM676G0S1 er en multifunktionel ovn med integreret mikroovns-funktion. Ovnen giver med den indbyggede mikroovn mulighed for en madlavning, der er tidsbesparende og giver fleksibilitet i hverdagen. 

Siemens HM676G0S1 er en multifunktionel ovn der har et stort program af funktioner, der let styres med det integrerede touch panel. Den giver dig en hurtig opvarmning og klargøring til madlavning ved funktionen PreHeat. Med programmet VarioSpeed kan tilberedningstiden reduceret med 50 %.

I forhold til rengøringen har ovnen et praktisk pyrolyse-program. Med pyrolyse opvarmes eventuelle fedt- og madrester til en ekstremt høj temperatur. Efter pyrolyse kan ovnen nemt tørres af med en fugtig klud. 

Siemens HM676G0S1 multiovn med mikroovn vs. markedet 

Særlig ved kombiovnen fra Siemens er den integrerede mikrobølgeovn. For produkter i samme prisklasse opnår du både en stor fleksibilitet og en yderst høj ydeevne. Modellen er er en ovn med mange programmer og funktioner, der letter madlavningen både til hverdag og festlige lejligheder.

Siemens HM676G0S1 er til dig der ønsker en god sammenhæng mellem kvalitet, pris og ydeevne. Siemens giver dig mulighed for en høj brugervenlighed og en ovn i topklasse, der letter madlavningen i køkkenet. 

Fordele

 • Høj brugervenlighed 
 • Højeste kvalitet
 • Soft åben og lukke mekanisme på lågen
 • Smukt design
Ulemper

 • Over gennemsnitlig pris
 • Den integrerede mikroovn kunne være bedre 

Specifikationer

 • Farve: sort
 • Betjening: Drejeknap og touch-panel
 • Effekt: 3600 watt
 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug: 0,99 kWh / cyklus
 • Rumfang: 67 liter
 • Dimensioner: H: 60 cm, B: 59 cm og D: 55 cm
 • Installering: indbygning

AEG BPB331021M – Bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk

Derfor anbefaler vi denne: Indbygningsovnen AEG BPB331021M er blevet kåret som bedst i test i en test af ovne foretaget af Forbrugerrådet Tænk.

Om: Indbygningsovnen AEG BPB331021M er en ovn til dig, som vil have en af de bedste ovne på markedet. Ovnen ved navn AEG BPB331021M har blandt andet vundet Forbrugerrådet Tænks test af ovne og er blevet kåret som den bedste ovn.

AEG BPB331021M er en stor ovn med sit ovnrum med en volumen på 72 L. Ovnen egner sig altså perfekt til dig, som bor i et hjem, hvor I er 5 personer eller mere. Det er også en praktisk ovn, når I har gæster.

AEG BPB331021M fås med selvrensning i form af pyrolyse. Dette er en enormt effektiv form for selvrens, hvor det eneste, du bagefter skal gøre, er at tørre asken af ovnen med en klud.

AEG BPB331021M er derudover udstyret med HotAir, som er et energieffektivt varmluftsprogram. Med HotAir varmluft sikres du et godt resultat, når du bager, da denne varmluft fordeles ekstra jævnt. Samtidig er du med til at passe på klimaet, da HotAir har et mindre energiforbrug end normal varmluft.

AEG BPB331021M er en indbygningsovn, og derfor skal du selvfølgelig sikre dig, at den passer ind i dit køkken. Ovnen er energimærket energiklasse C, så der er også tale om en forholdsvis klimavenlig ovn.

Specifikationer

 • Ovnrum: 72 L
 • Type af selvrens: Pyrolyse
 • Med HotAir energieffektiv varmluft
 • Energiklasse C
 • Vægt: 31,4 kg

Bosch HRG6769S6 – kombiovn i højeste kvalitet 

Bosch HRG6769S6

Derfor anbefaler vi denne

Den multifunktionelle kombiovn fra Bosch er i oktober 2016 testet med en samlet vurdering på 74% fra Which.co.uk. Which.co.uk har udnævnt kombiovnen til at være ”Best Buy” blandt de produkter, der var tilgængelige på tidspunktet for anmeldelsen.

Overordnet klarer Bosch multiovnen sig godt under alle parametre. Særligt fremhæves den pyrolytiske funktion og jævne varmespredning.

Kunderne er også glade for Bosch HRG6769S6 kombiovn. Ifølge brugeranmeldelser via Google Shopping opnår multiovnen 4,8 ud af 5 stjerner hos den almindelige forbruger i gennemsnit. 

Om:

Bosch HRG6769S6 er en multifunktionel ovn med praktiske og gennemtænkte funktioner. Ovnen har både en drejeknap og touchscreen til at kunne regulere de mange funktioner.

Du får en nem og enkel rengøring af ovnen efter hver brug med den effektive pyrolyse. Pyrolyse-rengøring opvarmer ovnen til høje temperaturer og afbrænder eventuelle fedt og mad-rester der måtte være i ovnen. Efter endt pyrolyse rengøring kan asken nemt tørres af ved hjælp af en fugtig klud. 

Multiovnen fra Bosch er til dig, der ønsker en funktionel ovn i et stilrent design. Du får smarte funktioner og nem rengøring, så din ovn altid er klar til brug. 

Bosch HRG6769S9 vs. markedet 

Med Bosch HRG6769S9 kombiovn får du en stor brugervenlighed. Den lette manøvrering af programmer og funktioner fås med den integrerede touchskærm.

Sammenlignet med andre produkter på markedet i samme prisklasse, tilbyder kombiovnen fra Bosch pyrolyse, damp-funktion, temperatur-monitorering og autotilberedning som ekstra kræs.

Fordele

 • Meget hurtig til at opvarme
 • Nem at anvende
 • Effektiv pyrolyse-rengøring 
 • God og jævn varmespredning
Ulemper

 • Ikke så nøjagtig i temperaturangivelse
 • Manglende brugermanual, der beskriver funktionerne

Specifikationer

 • Farve: sort og rustfrit stål
 • Betjening: Drejeknap og touch-panel
 • Effekt: 3600 watt
 • Energimærke: A
 • Energiforbrug: 0,74-0,9 kWh / cyklus
 • Rumfang: 71 liter
 • Dimensioner: H: 60 cm, B: 59 cm og D: 55 cm
 • Installering: indbygning

Bosch CRG656BS3

bosch-crg656bs3-kombiovn

Derfor anbefaler vi denne kombiovn: Denne ovn kombinerer klassiske funktioner med damp, som blandt andet er perfekt når du skal tilberede retter med masser af saft og kraft. Dampfunktionen opvarmer dine madvarer mere skånsomt, og sørger for at holde på fugten så overfladen ikke bliver tør og kedelig. Det er blandt andet nyttigt når du tilbereder fisk og grøntsager, men damp har faktisk gavnlige effekter på rigtig mange råvarer. Ovnrummet er desuden på 47 liter, og du får således et godt supplement til den almindelige ovn.

Om: Denne nye Bosch-kombiovn er lavet i et moderne design med 3 2,5″ TFT-displays øverst og et berøringsfølsomt betjeningspanel. Den har i alt 13 ovnfunktioner, som blandt andet inkluderer almindelig varmluft, over/undervarme, genopvarmning, kogning og damp.

Til dampfunktionen medfølger der en vandtank på 1 liter, som du sætter i kombiovnen. Det er herfra dampen dannes, og bruges i tilberedningen af dine madvarer. Der er desuden soft-close hængsler i lågen, som gør at den ikke smækker i når du slipper.

Kombiovnen kan opvarme fra 30 til 300 grader, og der medfølger en stegerist og en universalpande.

Specifikationer:

 • Type: Varmluft, over/undervarme og dampovn
 • Maks. ovntemperatur: 300 grader
 • Kapacitet: 47 liter

Læs også Ovn med indbygget mikroovn udgivet af tyrrfi.adqiolli.se

FAQ

Hvilken kombiovn er bedst i test?
Vi har samlet en test over de bedste kombiovne på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.
Hvordan testes kombiovne ?
Kombiovne vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.
Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange kombiovne?
Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes kombiovne til flere forskellige prisklasser.
Hvad er en kombiovn?

En kombiovn er en ovn med flere funktioner. Den kan fungere som mikroovn, almindelig varmeovn, grillovn m.v.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. Steffen Brahe Svar

  Hej Thomas, har lige set denne web side – Bomagasinet – og testene med ovne og printere og jeg kan ikke forstå, hvorfor du kalder det “test” og “Anbefalinger” – det er jo bare omredigeret afskrift og testresultater du har taget fra div. websider fra leverandørerne og andre testsider – og så gentager dette på disse sider. Hvis du endelig vil være en hjælp til dine læsere, så udfør dine test og anbefalinger selv – og bring dem i stedet for. Dette du laver her, er bare plagiering af værste skuffe. Prøv at være selvstændig med egen mening…
  mvh. Steffen

  • Hej Steffen,

   Tak for din feedback, som jeg tager til efterretning.

   Det ærgrer mig selvfølgelig at du er skuffet over indholdet på Bomagasinet.dk, men jeg forstår hvad du skriver og arbejder hver dag på at gøre det bedre.

   Jeg ville faktisk meget gerne udføre alle tests og anmeldelser selv, men som et lille uafhængigt medie er det ikke nemt at få producenterne til at sende de efterspurgte produkter… :-) Dog håber jeg at fremtiden giver mulighed for dette.

   Mange hilsner og god weekend
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar