En eltandbørste kan være et godt redskab, hvis du vil sikre korrekt og ensformig tandbørstning hver gang. Fordelen er nemlig at den laver bevægelserne for dig, så du kun skal sørge for at bevæge eltandbørsten rundt mellem alle tænderne. Derudover bliver tandbørstningen mere dybdegående, og med den effektive tandbørstning kan du bedre forebygge plak og bakteriebelægninger på tænderne.

Vi har igennem flere år indsamlet testresultater, anmeldelser og brugerbedømmelser, for at finde de bedste eltandbørster. På baggrund af dette vurderer vi at Oral-B Pro 6000 er den bedste eltandbørste, fordi den vinder flere nye tests og generelt får positive bedømmelser af brugerne. Derudover mener vi at Tony eltandbørste er et godt køb på grund af de gode egenskaber og den fornuftige pris.

Opsummering – her er vores anbefalinger

I vores opsummering finder du vores bud på, hvilke eltandbørster der er bedst netop nu. Vi baserer dette på en kombination af positive testresultater og gode brugerbedømmelser.

Tony eltandbørste

Bedst til prisen

Denne eltandbørste har en kvalitet og egenskaber, der svarer til en højere prisklasse. Det er klart den tandbørste, hvor du får mest for pengene.

Bedste pris: 499,99

Køb hos Tony ApS

 • Udelukkende 5/5 stjerner hos Trustpilot

Tony Eltandbørste er den bedste billige eltandbørste netop nu. GetTony mener, at alle skal have råd til en god, elektrisk tandbørste. Men den fornuftige pris betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. En kvalitet, du får 5 års garanti på. Tony eltandbørste er til dig, der leder efter høj kvalitet, smarte funktioner og holdbarhed til en overkommelig pris.

 

Oral-B Pro 6000

Bedste eltandbørste for de fleste

Denne eltandbørste er det bedste valg for de fleste. Den har en masse smart tilbehør og er særdeles effektiv i brug.

 • Testvinder – Test.de
 • Testvinder – Klikk.no
 • Topscorer – Tek.no

Vi vurderer at Oral-B Pro 6000 er det bedste valg for de fleste. Den klarer sig nemlig godt i test og får mange positive brugerbedømmelser. Generelt roses den blandt andet for at være effektiv og brugervenlig, og det medfølgende tilbehør er nyttigt til husstanden med op til 4 personer.


Tony eltandbørste – Interval timer og 4 smarte børstefunktioner


Tony eltandbørste - Interval timer og 4 smarte børstefunktionerSet til: 499,99

Køb hos Tony ApS

TONY eltandbørste fra GetTony er et nyt produkt på markedet og et oplagt valg til dig, der ønsker sig en prisvenlig og funktionel kompagnon på badeværelset, der kan sikre en god mundhygiejne mange år ud i fremtiden.

GetTony mener, at alle skal have råd til en god, elektrisk tandbørste. Men den fornuftige pris betyder ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. En kvalitet, du får 5 års garanti på. 

Du kan vælge eltandbørsten i en elegant hvid eller mat sort. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gode ting ved TONY eltandbørste

 • Udelukkende 5/5 stjerner hos Trustpilot
 • Klart største værdi for pengene
 • 4 børstefunktioner 
 • Intervaltimer 
 • 2 min. timer 
 • IPX7 Vandtæt
 • Lang batteritid 
 • Levering af nye børstehoveder

Mere information om TONY eltandbørste 

TONY eltandbørste er langt fra en almindelig tandbørste. En almindelig tandbørste skal skiftes ud ofte, og det er svært at vide, hvor lang tid du skal børste for at passe godt på dine tænder. 

Èn af de mange fordele ved TONY er intervalfunktionen. En blød vibration i munden signalerer, at du skal skifte område. Det giver dig en garanti for, at du får børstet i alle kroge og hjørner. 

Tandlæger anbefaler at du børster dine tænder to gange om dagen i 2 minutter, og det hjælper eltandbørsten fra GetTony dig med. Den er udstyret med en timer, der fortæller dig præcis, hvornår du har børstet i den anbefalede tid. 

Tony eltandbørste

Du kan derfor roligt tage til tandlæge næste gang, uden alt for store omkostninger.  

Eltandbørsten har også 4 smarte børstefunktioner: Clean, Whitening, Polish og Gum Care. Du kan nemt vælge din favorit og børste løs uden at gøre skade på dit tandkød. TONY har også et blødt og ergonomisk design, som føles rart i hånden, når du skal børste. 

Det er heller ikke besværligt at holde liv i din nye tandbørste fra TONY, selv om den har en stærk rotation på 38.000 omdrejninger i minuttet. Èn gang i opladeren giver dig 20 dages rensning og børstning. Hvis der ikke er ledige stikkontakter i nærheden, eller du er på farten, kan du også vælge at oplade via USB. 

Hvis du køber en eltandbørste hos TONY behøver du ikke bekymre dig om at skulle på regelmæssig jagt efter nye børstehoveder. Bliver du medlem, tilbyder GetTony fast levering, så alle i familien altid har en frisk tandbørste, som er klar til brug. Du kan også helt selv vælge, hvor ofte du vil modtage nye børstehoveder – lige til døren. 

Tony eltandbørste er til dig, der leder efter høj kvalitet, smarte funktioner og holdbarhed til en overkommelig pris.

Udvalgte specifikationer:

 • 38.000 rotationer i minuttet 
 • 4 smarte børstefunktioner 
 • Udstyret med intervaltimer 
 • Udstyret med 2 min. timer 
 • IPX7 Vandtæt
 • Lang batteritid – op til 20 dages børstning
 • Opladningsenhed inkluderet 

PHILIPS HX6800/04 – testvindende el-tandbørste


PHILIPS HX6800-04Set til: 441,00

Køb hos Whiteaway

Derfor anbefaler vi PHILIPS HX6800/04

Vil du have en af markedets mest populære og eftertragtede, elektriske tandbørster, er det denne PHILIPS HX6800/04, du skal vælge. Den kåres af Forbrugerrådet Tænk som ”Bedst i Test” (januar, 2019).

Testepanelet skriver følgende i resumeet om tandbørsten: ” En god, relativ enkel elektrisk tandbørste, men med rengøringsresultater på niveau med dyrere modeller”.

Det er ikke kun Tænk, der kårer tandbørsten som bedst i test. Samme titel modtager PHILIPS HX6800/04 hos Radon.se.

Om

Det er brugervenligheden og den høje kvalitet, der gør PHILIPS HX6800/04 til et hit hos både testpaneler og forbrugere. Philips produktet er lavet til dig, der ikke har brugt elektrisk tandbørste før, og som vil have en god, pålidelig og rensende tandbørste, der er enkel at gøre brug af. 

Der følger en praktisk og smart oplader med til din tandbørste, der er designet som stander. På denne måde bliver det ikke lettere og mere enkelt at sikre, at din elektriske tandbørste altid kan køre på maksimumniveau og dermed rengøre dine tænder optimalt. 

Takket være den indbyggede tryksensor får du påmindelse om, hvis du kommer til at presse for hårdt med børstehovedet på dine tænder. 

Der er ”BrushSyns” integreret i PHILIPS HX6800/04. Denne funktion giver dig besked om, hvornår det er tid til at udskifte børstehovedet. Du får en hjælpsom og velfungerende tandbørste, som er i stand til at polere de synlige pletter væk på overfladen af dine tænder. 

PHILIPS HX6800/04 vs. markedet

Det særlige ved PHILIPS HX6800/04 er den høje kvalitet og de gode funktioner sat op i forhold til den konkurrencedygtige pris. Philips tandbørsten befinder sig i den lave ende af mellemprisklassen. Den kan være det rette valg for dig, der ikke har brugt en elektrisk tandbørste før eller dig, der vil have masser af valuta for pengene. 

Udvalgte specifikationer 

 • Antal funktioner: 1
 • Med timer 
 • 62.000 rotationer pr. minut
 • Opladerstander medfølger 
 • Lang batterilevetid 
 • Indbygget tryksensor 
 • BrushSync

Oral-B Genius 10000N – avanceret el-tandbørste med 6 børstefunktioner


Oral-B Genius 10000NSet til: 928,00

Køb hos Proshop

Derfor anbefaler vi Oral-B Genius 10000N

Hos Forbrugerrådet Tænk beskrives Oral-B tandbørsten med disse ord: ”Det er den tandbørste, der klarer sig bedst i brugertesten. Børstehovedet er let at få af og på, og den er rigtig behagelig at børste tænder med. Tandbørsten er Bedst i test”. Oral-B Genius 10000N modtager også ”Bedst i test”-titlen hos Radon.se.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Vil du have en tandbørste, der skal kunne indstilles til at massere tandkød og rense i dybden på alle overflader af tænderne, er Oral-B Genius 10000N det rette valg for dig. Tandbørsten er blandt de mest avancerede udgaver på markedet. Den har tryksensor, så du advares, hvis du kommer til at presse på hårdt med børstehovedet, og du guides til at bevæge tandbørsten på den mest skånsomme måde. 

Når du vil have maksimal frihed og fleksibilitet med din el tandbørste, skal du vælge en udgave med lang batterilevetid. Det er typen af batteri i tandbørsten, der har indflydelse på, hvor hyppigt og hvor i hvor lang tid du skal lade det personlige udstyr op. 

De bedste batterier er Li-ion. På én fuld opladning kan du bruge Oral-B Genius 10000N i op til 2 uger. Du kan på denne måde rejse afsted med el tandbørsten uden at skulle være afhængig af stikkontakt til opladeren. 

Den høje kvalitet og de mange specialfunktioner gør, at Oral-B Genius 10000N befinder sig i den højere ende af prisskalaen. Du får alt det udstyr og tilbehør med (herunder opladerstander og ekstra børstehoved), som du har brug for til at kunne rengøre tænder og tandkød.

Oral-B Genius 10000N vs. markedet

Det er omfanget af indstillinger og funktioner, der får Genius tandbørsten til at skille sig positivt ud. Du kan vælge mellem 6 børstefunktioner, og med 360 SmartRing får du besked om, hvilke cirkulære bevægelser der er de bedste både for tandbeskyttelse- og rengøring. 

Der er Position Detection teknologi i tandbørsten, der er specialudviklet til at sørge for, at alt plak fjernes optimalt fra både mellemrum og tandoverflader. 

Udvalgte specifikationer 

 • Tryksensor 
 • Tandkødsbeskyttelse 
 • 360 SmartRing
 • Li-ion batteri (lang batterilevetid)
 • Position Detection teknologi

Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition – bedste el tandbørste til voksen


Oral-B Genius X 20000 Luxe EditionSet til: 1.311,00

Køb hos Proshop

Derfor anbefaler vi Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition

Hos Forbrugerrådet Tænk bliver den avancerede og moderne tandbørste fra Oral-B beskrevet på følgende måde: ”Det er den tandbørste, der klarer sig bedst i brugertesten. Børstehovedet er let at få af og på, og den er rigtig behagelig at børste tænder med. Tandbørsten er Bedst i test”. Hos magasiner som Vogue og GG-Magazine.co.uk kåres tandbørsten med titler som ”Bedste valg” og ”bedste allround tandbørste”. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

De mange titler og kåringer vidner om den kvalitet og den teknologi, som Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition er designet med. Tandbørsten er udstyret med funktioner, som ingen anden el tandbørste på markedet er – herunder funktion til blegning. 

Der er tænkt over hver en detalje i forhold til såvel funktioner som design i udviklingen af den avancerede tandbørste fra Oral-B. Du kan vælge mellem 3 forskellige programmer for funktionen af børstehovedet. Det kan være program til gumpleje, blegning eller klassisk rengøring af tænder. 

Hvad angår design, er tandbørsten lavet til at ligge godt i din hånd, så du let kan nå ind til alle overflader af tænder i både over- og undermund. 

Takket være Li-ion batteriet får du en tandbørste, der kun behøves at blive ladet op 1 gang om ugen. Du får masser af frihed med udstyret, så du kan nøjes med at tage tandbørsten med (og ikke opladeren), når du skal på ferie eller weekendophold. 

Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition vs. markedet

Du får en komplet udstyrs- og tilbehørspakke med, når du køber Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition. Selvom prisen for tandbørsten er højere sammenholdt med andre produkter i kategorien, skal du opveje den samlede pris i forhold til det ekstra håndtag og de 4 børstehoveder, som du får med til dit produkt. Du slipper for at købe børstehoveder i 1 år frem (det anbefales, at du skrifter hoved på din el tandbørste hver 3. måned). 

Derudover får du oplader og rejseetui med, så du kan gøre brug af din tandbørste, uanset hvor du befinder dig. 

Udvalgte specifikationer 

 • Med timer funktion 
 • Program til blegning 
 • Li-on batteri (lang levetid)
 • 1 styk ekstra, medfølgende håndtag 
 • 4 supplerende børstehoveder medfølger 
 • Oplader og rejseetui medfølger

Oral-B – Pro 2 2000 – funktionel og billig el tandbørste


Oral-B - Pro 2 2000Set til: 429,00

Køb hos Coolshop

Derfor anbefaler vi Oral-B – Pro 2 2000

Oral-B – Pro 2 2000 er beviset på, at det ikke altid er de dyreste produkter, der er de bedste. Hos Pricerunner.dk kåres tandbørsten som ”Bedst i test” og beskrives som en ”effektiv eltandbørste med de mest nødvendige funktioner til en god pris”.

Samtidig modtager den budgetvenlig Oral-B tandbørste 4,5/5 stjerner af mere end 5.455 kunder.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om

Det er ikke kun i dansk sammenhæng, at Oral-B – Pro 2 2000 modtager flotte testanmeldelser. The Telegraph (der er et af Englands mest respekterede nyhedsmedier) får tandbørsten en 2. plads i en stor testoversigt. 

Med Oral-B – Pro 2 2000 får du alle de vigtigste funktioner og egenskaber, som en god og velfungerende el tandbørste skal have. Du kan vælge mellem 2 programmer for hhv. tandkødspleje og rengøring af tænder. 

Har du ikke anvendt elektrisk tandbørste før, kan det være en stor hjælp at vælge et produkt, der er let at bruge, og som guider dig til at rense tænderne optimalt. Der er timer på Oral-B – Pro 2 2000, som hvert 30. sekund fortæller dig via et ”bip”, at du skal skifte side for rengøringen af tænderne. 

Der følger ekstra børstehoved og en opladerstander med. Som følge af det stærke batteri kan du nøjes med at lade din velfungerende tandbørste op 1 gang om ugen. 

Oral-B – Pro 2 2000 vs. markedet

Det er prisen i kombination med den høje kvalitet, der får Oral-B – Pro 2 2000 til at ligge i toppen af testanmeldelser fra både ind- og udland. Mens de avancerede tandbørster kan være nemmest at bruge for personer, som har været vant til at bruge el tandbørster, kan det være en god idé for nybegynderen at vælge en brugervenlig tandbørste med simple funktioner. Oral-B – Pro 2 2000 er perfekt for dig, der vil have den nemmeste overgang fra klassisk tandbørste til en elektrisk model. 

Udvalgte specifikationer 

 • 1 børstehoved medfølger
 • Skarp pris 
 • Funktion med rengøring af tandoverflader og tandkødspleje
 • Med timer 
 • Simple funktioner 

Oral B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort – Overraskende behagelig og stilfuld


Set til: 1.359,00Oral B iO Series 8S elektrisk

Køb hos Elgiganten

Sidst er har tandbørsten formået at score hele 4,6 stjerner ud af 5 stjerner hos Elgiganten, hvorfor tandbørsten ikke kun ser pæn ud på papir, men også er god i brug.

Derfor anbefaler vi Oral B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort:

Oral B i Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort er den ideelle tandbørste til dig, der ikke blot ønsker en tandbørste til dagligdagsbrug, men også til de dage, hvor dine tænder fortjener eller har brug for en smule mere opmærksomhed og kærlighed end de andre.

Derudover er Oral B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort en skånsom el tandbørste, der gør det muligt for dig at behandle dine tænder, præcis som din tandlæge ønsker, at du behandler dem. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Oral B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort

Oral B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort er en fleksibel tandbørste, der via sine syv forskellige børstetilstande – daglig rensning, sensitiv rensning, intens rensning, tandkødspleje, hvidtning, tungerens og super sensitiv rensning – kan opfylde dit behov for en god tandbørstning – selv på dagene, hvor dine tænder fortjener eller trænger til lidt ekstra.

Oral B iO Series 8S elektrisk tandbørste IO8BK i sort har en indbygget tryksensor, der advarer dig via en rød LED farve, hvis du børster for hårdt, og via en grøn farve, hvis du børster tilpas. Yderligere har den en indbygget timer, der sikrer, at du børster dine tænder i de anbefalede minutter, så dine tænder er renset tilfredsstillende hver gang. Timeren giver dig besked hvert 30 sekunder, så du når alle 4 hjørner. 

Udvalgte specifikationer:

 • Har en indbygget timer
 • Har en indbygget tryksensor
 • Har en indbygget LED-skærm for interaktiv tandbørstning
 • Holder i 40 minutter per 3 timers opladning.
 • Rejseopladeretui medfølger

Philips Sonicare DiamondClean – smart elektrisk tandbørste med mange finesser


Set til: (Produktet er udgået)Philips-Sonicare-Eltandboerste

Køb hos (Produktet er udgået)

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Testvinder – Klikk.no
 • Testvinder – Tek.no

Philips Sonicare DiamondClean er en avanceret og stilfuld eltandbørste, som blandt andet har trådløs opladning. Den bliver bedst i test hos Klikk.no, Tek.no og Aftonbladet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager

Derfor anbefaler vi Philips Sonicare DiamondClean: Philips er sandsynligvis den største konkurrent til Brauns elektriske Oral-B tandbørster, og med god grund. Den bliver bedst i test hos Klikk.no, Tek.no og Aftonbladet, ligesom den placeres højt hos tyske Stiftung Warentest. I skrivende stund er der desuden hundredvis af anmeldelser på Amazon, hvor bedømmelsen ligger på 4,1 ud af 5 stjerner. Philips Sonicare DiamondClean er udviklet med henblik på kvalitet og stil, og leveres med rejseetui der kan tilsluttes USB-porten så du altid kan oplade din eltandbørste når du er på farten.

Om: Philips Sonicare DiamondClean er en stilfuld eltandbørste med gode testresultater. Den er især velegnet til rejsende og folk på farten, da der medfølger et rejseetui, som kan tilsluttes til USB-porten og oplade eltandbørsten trådløst. Til brug i hjemmet medfølger der et smart glas, hvor den elektriske tandbørste skal placeres når den skal oplade. Tandbørsten har en børstetid som er mere end 3 gange så lang som Oral-B Vitality eltandbørsten – hele 108 minutter, har Tænk målt den til i deres eltandbørste-test. Udover ekstra-udstyret har Sonicare eltandbørsten 5 rengøringsprogrammer og et anderledes pulserende børstehoved, der ligner en almindelig tandbørste.

Specifikationer:

 • 108 minutters børstetid pr. opladning
 • Display med 5 rengøringsprogrammer
 • Op til 31.000 bevægelser/min.
 • 30-sekunders interval-timer hjælper med at fordele tandbørstningen i munden
 • Oplades trådløst i medfølgende glas
 • Rejseetui med USB-oplader medfølger
 • Inkl. 2 børstehoveder

Oral-B AdvancePower Kids eltandbørste – perfekt til børn


Set til: 72,00Oral-B AdvancePower Kids eltandbørste – perfekt til børn

Køb hos Proshop

Til børn er en trådløs elektrisk tandbørste essentiel, hvis de skal børste tænder selv og gøre det ordentligt. Uden et udgående kabel er det let for de sprælske unger at have tandbørsten med sig, når de går rundt inde i stuen for at forbrænde dagens sidste energi. Så det kræver ingen videre fordybelse at sikre tandhygiejne. AdvancePower Kids giver effektiv tandrensning med 9.600 oscillationer i minuttet, er brugervenlig og har en for børn indbydende farvepalet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor anbefaler vi Oral-B AdvancePower Kids:

AdvancePower Kids eltandbørsten fra Oral-B er en prisvenlig elektrisk tandbørste til børn fra 3 år og op, hvis design tager højde for de unikke vilkår i form af bl.a. optimal rensning af mælketænder, der gør sig gældende for børn. AdvancePower Kids giver som følge effektiv børstning, der formår at holde tænderne rene og bane vejen for sunde, permanente tænder.

Dit barn vil i øvrigt opleve denne Oral-B børste og andre eltandbørster som mindre invasive end konventionelle, da selve børstningen sker ved vedvarende rotationer, så der er ikke de samme til tider voldsomme ryk i tandbørsten frem og tilbage og vidt omkring i mundhulen.

Om:

Som ved alle andre tandbørster, bliver selve børsten på et tidspunkt slidt og mister evnen til effektivt at fjerne skidt og snavs fra tænderne. Heldigvis kommer Oral-B AdvancePower Kids med indikatorbørster, der gør det let at se, hvornår børsterne skal skiftes ud. Du behøver altså ikke lægge børsten under mikroskop eller være uddannet tandlæge for at vide, hvornår det er på tide at skifte den. Børstehårene falmer synligt i farven, når de er ved at være slidt væk.

I denne Oral-B tandbørste har du altså en indgang til at lære dit barn at tænke mere grundigt på sin tandhygiejne, og hvor det bliver dig selv, der fører børsten for helt unge børn, kan overgangen til selv at børste med eltandbørste være et vækstmoment for børnene. De tilegner sig selvstændighed i håndteringen af teknologi og i at tage ansvar for egen sundhed.

Specifikationer:

 • Til børn fra 3 år og op
 • El: 2 x AA-batterier
 • Op til 9.600 rotationer i minuttet
 • Har indikatorbørster

Oral-B Genius 9000 – avanceret testvinder med Bluetooth


Set til: 1.379,00Oral-B-Genius-9000-eltandboerste

Køb hos Beautycos

 • Testvinder – Testfakta
 • Topscorer – Tek.no
 • Topscorer – MereMobil

Oral-B Genius 9000 klarer sig rigtig godt i uvildig test, hvor den bliver bedst ud af alle testede modeller. Det skyldes bl.a. effektive børsteegenskaber.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor anbefaler vi Oral-B Genius 9000: Dette er topmodellen fra Oral-B, og ifølge testresultaterne er det også en af de bedste elektriske tandbørster på markedet. Således bliver den bedst i test hos Testfakta og ligeledes topscorer hos MereMobil, da den ud fra klinisk vurdering er rigtig god til at fjerne plak og forbedre tandkødets tilstand. Flere købere underbygger dette resultat, da de generelt oplever en følelse af renere tænder og bedre mundhygiejne efter de har købt denne eltandbørste. Og med en pris der ligger under andre topmodeller, er den et af de bedste køb for dig der ønsker en elektrisk tandbørste med rigtig gode egenskaber.

Om: Oral-B Genius 9000 er en ny topmodel med indbygget Bluetooth-kommunikation. Dermed er det muligt at koble den elektriske tandbørste til din smartphone, og der medfølger da også en smartphone-holder der kan sættes på spejlet. Denne fungerer ikke kun som pynt, men gør det muligt ved hjælp af en app at forbedre tandbørstningen. Systemet kaldes for “Position Detection”, og ved hjælp af ansigtsgenkendelse guides du igennem de forskellige tandzoner ligesom der tages tid på hvor længe du børster i hver enkelt zone.

Udover appen med Position Detection, har eltandbørsten også en synlig tryksensor og timer. Tryksensoreren lyser således op når du trykker for hårdt, og timeren gør det muligt at måle om du bruger tid nok på tandbørstningen. Den har desuden 6 indbyggede programmer: Pro Clean til dybdegående rengøring, daglig tandbørstning, tandkødspleje, sensitiv, et hvidgørende program og et program til rensning af tungen. Sidstnævnte lyder måske overflødigt, men det er faktisk en vigtig del af en god mundhygiejne.

I pakken medfølger 4 forskellige børstehoveder så du kan prøve dig frem, en ladestation med opbevaring til 4 børstehoveder, et opladeligt rejseetui og en smartphone-holder.

Specifikationer:

 • 60+ minutters børstetid pr. opladning
 • 6 rengøringsprogrammer
 • Op til 10.500 rotationer/min.
 • Op til 40.000 pulseringer/min.
 • Optimer tandbørstning ved hjælp af app
 • Smartphone holder til spejl medfølger
 • Rejseetui med USB-oplader medfølger
 • Inkl. 4 børstehoveder

Oral-B Pro 2 – topscorer til fornuftig pris


Set til: (Produktet er udgået)Oral-B-Pro-2-Eltandboerste

Køb hos (Produktet er udgået)

 • Topscorer – Testfakta
 • Topscorer – Tænk

Oral-B Pro 2 er en særdeles fornuftig eltandbørste, der fås til en lav pris og dermed er et godt køb. På trods af prisen medfølger desuden et rejseetui, så du nemt kan medbringe den over alt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager
Ikke på lager

Derfor anbefaler vi Oral-B Pro 2: Denne billige eltandbørste klarer sig rigtig godt i test, hvor den hos Testfakta blandt andet roses for at være effektiv mod plak og en bedre tilstand af tandkødet. Den er desuden nem at anvende, og der er noteret en driftstid på 42 minutter hvilket betyder at den kan bruges i over en uge uden opladning. Hos flere uafhængige netbutikker er denne eltandbørste særdeles populær, og den roses blandt andet for at være effektiv og nem at anvende. En af de få men meget nyttige funktioner, er den indbyggede 2-minutters timer. Dermed ved du altid når du har børstet tænderne tilstrækkeligt, og således er den et godt valg til familien med børn.

Om: Oral-B Pro 2 hører til i den billige prisklasse, men ikke desto mindre har den alle de mest nødvendige funktioner. Den passer desuden til de fleste Oral-B børstehoveder, deriblandt CrossAction, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action og mange flere.

Eltandbørsten er en simpel model uden for mange overflødige funktioner, hvilket betyder at den er velegnet for de fleste. Den har desuden 2 indbyggede børsteprogrammer: Daglig tandbørstning og tandkødspleje. Aktiveres 2-minutters timeren, afgives desuden en lyd hver 30. sekund, så du får en indikation af hvor lang tid du har brugt og kan tilpasse børstningen så du kommer rundt i hele munden på bedste og mest effektive vis.

Selvom Oral-B Pro 2 er en billig eltandbørste, medfølger et rejseetui så du nemt kan medbringe den på dine rejser. Dette er blandt andet yderst nyttigt for dig, der ofte er på farten.

Specifikationer:

 • 42 minutters børstetid pr. opladning
 • Advarselslampe til lavt batteri
 • Rejseetui medfølger
 • Op til 8.800 rotationer/min.
 • Op til 40.000 pulseringer/min.
 • Inkl. 1 børstehoved

Philips Sonicare HealthyWhite – testvinder med lang batteritid


Set til: 799,00

philips-sonicare-hx6711-02-eltandboerste

 • Testvinder – Tænk

Philips Sonicare HealthyWhite er bedst i test hos Forbrugerrådet Tænk, og samtidig er det en billig eltandbørste med lang batteritid. Den er således et rigtig godt køb for de fleste.

Derfor anbefaler vi Oral-B Pro 2: Den billige Philips Sonicare HealthyWhite eltandbørste klarer sig rigtig godt i test, og fås til kun cirka 500 kroner på nettet. Den er således et oplagt valg for de fleste, da den også har lang batteritid på grund af det gode indbyggede lithium-batteri. Eltandbørsten er desuden lavet i et simpelt design og har en robust materialekvalitet, hvilket mange købere også bemærker i deres anmeldelser på flere uafhængige websites. Deriblandt Philips’ officielle hjemmeside, hvor 86 % af i alt 38 kunder anbefaler netop denne eltandbørste. Alt i alt er denne eltandbørste således et rigtig godt køb, hvis du ønsker høj ydeevne i en simpel indpakning og til en lav pris.

i samarbejde med PriceRunner

Om: Philips Sonicare HealthyWhite er en relativt simpel eltandbørste, der alligevel har de mest nødvendige funktioner. Som navnet antyder har eltandbørsten Sonicare-teknologi, hvilket ifølge Philips betyder at den med højfrekvente og glidende bevægelser rengør dybere mellem tænderne og under kanten af tandkødet. Den er desuden udstyret med en 2-minutters timer samt 30-sekunders intervaltimer, så både du og dine børn guides til at optimere tandbørstningen.

Sonicare HealthyWhite har et lithium-batteri indbygget, og ifølge Philips giver det en brugstid på op til 3 uger. Tandbørstningen foregår ved op til 62.000 bevægelser i minuttet, og der medfølger en oplader samt et enkelt ProResults standard børstehoved.

Er du nybegynder med eltandbørste, har denne model også et Easy-start program, der gør det muligt at starte blidt op i løbet af de første 14 tandbørstninger. Dermed øges styrken gradvist, så du kan vænne dig til fornemmelsen i et roligt tempo.

Specifikationer:

 • 84 minutters børstetid pr. opladning
 • 2-minutters timerfunktion med Quadpacer-intervaltimer
 • Advarselslampe til lavt batteri
 • Op til 62.000 rotationer/min.
 • Inkl. 1 børstehoved

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Tænk (16. april 2018)

Forbrugerrådet Tænk har i april 2018 fornyet deres test af eltandbørster, og den rummer i skrivende stund et større antal testede modeller med forskellige børstehoveder. Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilket børstehoved du benytter med de forskellige eltandbørster, hvorfor de er blevet testet med flere forskellige hoveder.

I testen er der fokus på følgende delkriterier:

 • Rengøring af tænder 50 %
 • Batteri 20 %
 • I brug 25 %
 • Støj 5 %

Flere af eltandbørsterne klarer sig rigtig godt i denne test, men der udnævnes kun én testvinder. Der er udelukkende testet eltandbørster fra Oral-B samt Philips.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Forbrugerrådet Tænk.

Vi har anvendt Tænk til beskrivelse og vurdering af PHILIPS HX6800/04. Det er særligt brugervenligheden og den høje rotationshastighed, der får tandbørsten til at ligge i toppen af de testede el tandbørster. 

I samme test findes Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition. Denne el tandbørste kåres som testvinder og roses for sin komplethed. Tandbørsten er designet til at kunne bruges i op til 10 år. 

Den store testanmeldelse over de bedste, el tandbørste har vi også anvendt til beskrivelse og vurdering af Oral-B Genius 10000N. Genius tandbørsten er dét produkt i testoversigten, der opnår den højeste score og den mest rosende anmeldelse. Den modtager i alt 77% procentpoint, og den anbefales til dig, der vil have de reneste og sundeste tænder. 

Testen er opdateret den: 20. maj 2020

Læs hele testen her

Klikk.no (14. februar 2018)

I denne test har et testpanelet kigget nærmere på 6 elektriske tandbørster. Det drejer sig både om billigere og dyrere modeller, og testen er afviklet af tandlæge Kine-Lee Fuglesang.

I den praktiske del af testen er de elektriske tandbørster afprøvet 3 minutter hver på deres normale hastighed. Efterfølgende er det ved hjælp af plaktabletter blevet undersøgt hvor effektive de forskellige tandbørster har været.

Som en del af den samlede bedømmelse er der kigget på:

 • Børsteresultat
 • Virkning på tandkødet
 • Støj og vibrationer
 • Design
 • Praktiske detaljer

I testen erfares det, at to eltandbørster skiller sig ud fra resten. Det drejer sig om Oral-B Pro 6000 Smartseries og Philips Sonicare DiamondClean, som begge får testens højeste bedømmelse på 6 ud af 6. I den anden ende af skalaen finder vi 3 eltandbørster hvoraf 2 er fra Colgate og 1 er fra Jordan, og de får alle 3 en middelmådig bedømmelse på 3 ud af 6.

Hele testen kan læses gratis hos Klikk.no.

Testfakta (31. oktober 2017)

Testfakta har i oktober 2017 offentliggjort en test af 4 premium-eltandbørster, der udmærker sig ved at være de mest populære producenters flagskibe. Testen er baseret på følgende kriterier:

 • Virkning på plak og tandkød 70 %
  • Reduktion af plak 70 %
  • Forbedring af tandkødets tilstand 30 %
 • Ergonomi og brugervenlighed 20 %
 • Batterikapacitet 10 %

I forbindelse med testen blev der indkøbt 25 af hver model, og disse er efterfølgende sendt til det uafhængige franske laboratorium ved navn Eurofins ATS. Testpanelet bestod af i alt 92 testpersoner fordelt over fire grupper, som har testet eltandbørsterne i løbet af 28 dage. De har alle gennemgået kliniske undersøgelser for at vurdere effekten ved brug af de elektriske tandbørster, og derudover har de vurderet ergonomien, brugervenligheden, batterikapaciteten og opladningstiden. Holdbarheden er ligeledes blevet vurderet.

Testens vinder blev Oral-B Genius 9000, som alt i alt klarede sig meget godt. De tre andre testede modeller klarede sig også fint, og ingen af dem fik deciderede dumpekarakterer.

Du kan læse hele testen gratis og få et dybere indblik i alle de testede modeller, ved at klikke dig ind på Testfaktas svenske hjemmeside.

MereMobil (14. marts 2017)

Test af Oral-B Genius 9000.

MereMobil har i marts 2017 indkøbt og testet Oral-B Genius 9000.

I testen gennemgås følgende punkter:

 • Hvad indeholder pakken
 • Det kan den
 • Batteriet
 • Tandlægens vurdering før/efter
 • Appens funktioner

Ifølge tandlægens vurdering gav eltandbørsten markant renere tænder, og appen virker til at være sjov at anvende. Det er desuden positivt at eltandbørsten sørger for at man børster tænderne i den anbefalede tid.

Appen vurderes dog også til hurtigt at blive kedelig, tandbørsten gemmer ikke data – det gør appen, og holderen til børstehovederne kræver hyppig rengøring.

Oral-B Genius 9000 ender med en karakter på 5 ud af 6 stjerner.

Du kan læse hele testen gratis hos MereMobil.

Tek.no (31. januar 2017)

Tek.no har i januar 2017 testet 7 billige eltandbørster, da opgaven var at finde frem til den bedste budgetmodel.

Som en del af den praktiske test er der blandt andet brugt plaktabletter, som farver tænderne røde på områder hvor der har dannet sig plak. Det betyder at eltandbørsternes effektivitet kan testes med disse, og dertil kigges der nærmere på de enkelte modellers funktioner.

I denne test klarer Philips Sonicare HX6511 sig bedst, og derfor bliver den testens vinder. Ydermere anbefales Jordan Clean TB-60 som testens vinder, mens Oral-B Pro 600 findes på sidstepladsen da den er ubehagelig at anvende. Det skyldes kraftige vibrationer og en ifølge testpanelet dårlig konstruktion.

Du kan læse hele testen og se hvordan de 7 modeller klarer sig ved at gå til Tek.no og læse hele artiklen. Den er tilgængelig uden oprettelse af medlemsskab.

Tek.no (27. januar 2017)

I denne test er der fokus på de dyre elektriske tandbørster til over 1.000 norske kroner, og Tek.no har i alt testet 5 forskellige modeller.

Hver eltandbørste er blevet testet med plaktabletter, der fungerer som markører for deres evne til at børste tænderne rene. De markerer nemlig områderne med rød farve, så det tydeligere ses om eltandbørsterne er effektive eller ej.

I testen klarer Philips Sonicare Diamondclean sig bedst, men både Philips Sonicare Flexcare og Oral-B Genius 9000 er med i opløbet og får ligeledes meget gode bedømmelser. Faktisk klarer alle fem testede modeller sig godt i denne test, hvilket vidner om at pris og kvalitet hænger sammen når det angår elektriske tandbørster.

Hele testen kan læses hos Tek.no, hvor du har gratis adgang til alle artiklerne.

Stiftung Warentest – Test.de (25. februar 2016)

Stiftung Warentest er blandt de mest troværdige testmagasiner i Tyskland, og de producerer nogle særdeles omfattende test med mange produkter i hver kategori. I deres eltandbørste test har kigget på hele 44 forskellige eltandbørster, som løbende er blevet testet i 2013, 2014 og 2016.

Alle eltandbørsterne er blevet testet for hvor rent de børster ligesom de skal være brugervenlige, holdbare og fortrinsvis energivenlige. Der er naturligvis lagt mest vægt på selve rengøringsevnen, som er det vigtigste kriterie.

I denne test vægtes kriterierne således:

 • Rengøringsevne 60 %
 • Brugervenlighed 30 %
 • Holdbarhed, miljø 10 %

Også i denne test ender Oral-B Vitality Precision Clean på førstepladsen, og roses for at være den eltandbørste der giver det bedste resultat. Selve håndteringen af den trækker dog lidt ned, hvilket til dels skyldes den lave drifttid pr. opladning. Oral-B Professional Care og Philips Sonicare DiamondClean klarer sig rigtig godt i testen. Braun Oral-B Pro 6000 bliver bedst i test i 2016, ligesom Braun Oral-B Kids klarer sig bedst blandt eltandbørster til børn.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Aftonbladet (21. december 2015)

Hos svenske Aftonbladet er seks forskellige eltandbørster blevet testet i samarbejde med Wise Guide, som har stået for den praktiske test. Prisklassen for de elektriske tandbørster er fra 500 til 2.700 svenske kroner.

I testen er det blevet undersøgt hvor nemme de forskellige modeller er at bruge, hvilke funktioner de har og hvor godt de børster. Eltandbørsterne er derefter blevet vurderet og sammenlignet, for at give overblik over hvordan de klarer sig i forhold til hinanden.

Følgende delkriterier indgår i den samlede bedømmelse af hver model:

 • Brugervenlighed
 • Funktioner
 • Kvalitet

I testen klarer den dyre Philips Sonicare DiamondClean HX9372/04 sig så godt at den blivet bedst i test. Det gør den blandt andet fordi den er let at anvende og robust bygget. Modellen giver indtryk af at være lavet i kvalitetsmaterialer, og den rummer mange smarte funktioner – eksempelvis trådløs opladning i det medfølgende glas eller rejseetuiet, og så giver den et godt og rent resultat ved hver børstning. Testpanelet savner faktisk kun en tryksensor i denne model. Oral-B Pro 7000 er testens dyreste eltandbørste, og den ender på en andenlads. Her er det teknologien der er i fokus, og den har blandt andet seks forskellige børsteprogrammer og mulighed for at følge tandbørstningen via en app til din smartphone.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet Plus.

Klikk.no (25. juni 2015)

Det norske forbrugermagasin Klikk.no har testet 6 eltandbørster, og konkluderer i deres test, at selvom du vælger den dårligst bedømte model, så passer du bedre på dine tænder ved at vælge en eltandbørste, sammenlignet med den manuelle tandbørste.

Testen er foretaget af en tandlæge, som har vurderet eltandbørsterne efter tre minutters tandbørstning på den enkelte models standardhastighed. Herefter har hver deltager i testen fået en plaktablet, for at kunne undersøge hvor godt de enkelte modeller rengør tænderne.

Der er fokus på følgende kriterier i den samlede bedømmelse:

 • Børsteresultat
 • Påvirkning af tandkødet
 • Støj og vibrationer
 • Design
 • Praktiske detaljer

I testen er der især to eltandbørster, der skiller sig ud: Philips Sonicare DiamondClean og Oral B Pro 6000 SmartSeries, som begge får terningkast 6, som er den bedste bedømmelse i testen. Det gør de, fordi de rengør tænderne bedre end de andre modeller, og så er de praktiske og nemme at bruge.

Du kan læse hele testen gratis hos Klikk.no.

Aftonbladet (30. august 2014)

Den svenske avis Aftonbladet har i august 2014 fået testorganisationen WiseGuide til at teste 6 eltandbørster og finde den bedste.

Testens formål er at finde den elektriske tandbørste, som er lettest at anvende, samtidig med at den giver det bedste børsteresultat. Eltandbørsterne er bedømt ud fra deres brugervenlighed, kvalitet og funktioner. Flere af eltandbørsterne i testen er udstyret med Bluetooth, hvilket skulle forbedre børsteoplevelsen, men ifølge WiseGuide er teknologien ikke helt “moden”, og derfor er det ikke særlig praktisk eller brugbart.

Philips FlexCare Platinum HX9112/02 ender med at vinde testen, da den giver det bedste resultat. Den får en samlet bedømmelse på 4 ud af 5. “Godt køb” vurderingen går til Oral-B Professional Care 600, som roses for at have et godt håndtag og gode simple funktioner.

Hele testen kan læses hos Aftonbladet mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Råd & Rön (22. januar 2014)

Det svenske forbrugermagasin Råd & Rön foretog i starten af 2014 en test af 6 elektriske tandbørster. Formålet med testen er at finde den eltandbørste som er lettest og mest behagelig at bruge, og som giver det bedste resultat. Andre parametre som også er blevet vurderet, inkluderer batteriets levetid, energiforbrug både under opladning og standby, samt holdbarhed, hvor eltandbørsterne testet for deres modstandsdygtighed overfor slag og vand.

Testens vinder bliver Oral-B TriZone 100, som giver den bedste rengøring af tænderne, samtidig med at holdbarheden vurderes at være meget god. Batteriets levetid trækker ned i den samlede bedømmelse, og er målt til ca. 26 tandbørstninger. Opladningstiden fra tomt til fuldt batteri er på næsten 19 timer.

Du kan læse hele testen hos Råd & Rön mod engangsbetaling af 45 SEK.

Vi har ligeledes gjort brug af Radon.se til beskrivelse af den testvindende PHILIPS HX6800/04. Hos Radon.se testes el tandbørsterne i forhold til antal funktioner, rotationshastighed, design og smidighed omkring udskiftning af børstehoved. Samlet set bliver PHILIPS HX6800/04 kåret som testvinderen, da den i størst omfang af alle testede produkter scorer højest på alle parametre. 

Derudover er Radon.se anvendt til vurdering af Oral-B Genius tandbørsten. Denne vurderes som potentiale som testvinder, og den roses især for de mange funktioner, der gør rengøringen af tænderne optimal. 

Radon.se har testet og anmeldt Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition og anbefaler denne tandbørste til dig, der går op i mundhygiejne og ønsker stærke tænder. Luxe Edition tandbørsten fra Oral-B modtager 77% procentpoint af testpanelet, der fremhæver de mange funktioner for både rotationer, programmer og beskyttelsessensorer. 

Testen er udført den: 6. april 2020

Læs hele testen her

Bäst-i-Test.se (2014)

Den svenske testportal har testet 5 eltandbørster. Bag testen står to tandplejere, Ann og Therese, som har fået til opgave at teste og vurdere hvilken elektrisk tandbørste der er bedst.

Alle eltandbørsterne er blevet testet for hvor nemme de er at bruge, samt hvor gode de er til at rengøre tænderne.

Testens vinder er Oral-B Professional Care 5500 Triumph, men Philips Sonicare DiamondClean er også en god eltandbørste, lyder det i testen.

Icakuriren (25. februar 2013)

8 eltandbørster er blevet testet af APL (Apotek Produktion & Laboratorier AB), som har haft til opgave at finde den bedste. Testen er foretaget for forbrugermagasinet Icakuriren.

Eltandbørsterne er blevet vurderet for deres drifttid pr. opladning, børstehovedernes hårdhed og generelle kvalitet. Desuden er brugervenligheden også blevet vurderet, ligesom støjniveau, vibrationer og ergonomi også har spillet ind på den samlede bedømmelse.

Oral-B TriZone 1000 ender med at vinde testen med en samlet bedømmelse på 4. Den roses blandt andet for dens gode greb og den indbyggede tryksensor, som hjælper med en korrekt tandbørstning.

Se også Elektrisk tandbørste test 2020 – find de bedste el-tandbørster her skrevet af forbrugsguiden.dk.

The Telegraph 

The Telegraph er et nyhedsmedie på lige fod med JyllandsPosten her I Danmark. Du får dagens vigtige opdateringer med nyheder fra ind- og udland, og du kan dykke ned i relevante og velbeskrevne artikler og tests hver måned.

Vi har anvendt Telepraph.co.uk til vurdering af Oral-B – Pro 2 2000. Tandbørsten er topscorer i den store test af bedste el tandbørster anno 2021. Den kommer ind på en 2. plads, og den fremhæves på grund af den høje kvalitet, gode funktioner og konkurrencedygtige pris. 

Testen er udført den: 5. februar 2021

Læs hele testen her

GG-magazine.co.uk

Hos GG-Magazine.co.uk finder du testoversigter og produktbeskrivelser af udstyr og tilbehør til personlig pleje og skønhed. Vi har anvendt sitet til beskrivelse og vurdering af Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition, der modtager titlen som ”bedste valg”. Der lægges vægt på både ydeevne (batteritype), design og funktioner hos GG-Magazine.co.uk i testvurderingen. 

Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition hører til de elektriske tandbørster, som i størst grad opfylder kravene til brugervenlighed og holdbarhed af alle testede produkter i testoversigten.  

Testen er udført: Februar 2021

Læs hele testen her

Vogue.co.uk 

Vogue er skønhedsmagasinet over dem alle. På websitet finder du nyheder om alt fra fashion over personlig pleje til artikler om livsstil. Vi har anvendt Vogue til beskrivelse af Oral-B Genius X 20000 Luxe Edition, det kåres med titlen som ”Bedste allround el tandbørste”. Det er funktionerne med både at kunne rengøre tandoverflader, massere tandkød og blege tænderne, der får tandbørsten til at nå til tops i testoversigten. 

Testen er udført den: 17. februar 2021

Læs hele testen her

Pricerunner.dk

Princerunner.dk er den mest populære hjemmeside, når det kommer til at finde prissammenligninger på produkter, udstyr, elektronik, hårde hvidevarer og masser af andre ting til hus, have og fritid. 

Vi har anvendt testoversigten fra Pricerunner.dk, der har anmeldt de bedste, elektriske tandbørster på markedet anno 2021.

I testoversigten findes Oral-B Genius 10000N, der modtager 4,5/5 stjerner af testpanelet og kommer ind på en 4. plads. Oral-B Genius 10000N beskrives at være el tandbørsten, der har det hele.

I testoversigten hos Pricerunner.dk finder vi også den budgetvenlige Oral-B – Pro 2 2000, der kåres som testens bedste tandbørste. Den fornemme titel støttes op af rosende kundevurderinger. Tandbørsten modtager 4,5/5 stjerner af mere end 5.000 tilfredse forbrugere. 

Testen er opdateret den: 24. februar 2021

Læs hele testen her

Electricteeth.com 

Som navnet på sitet fortæller, kan du hos Electricteeth.com finde produktbeskrivelser og testanmeldelser af de bedste, el tandbørster på markedet. Alle og enhver har fri adgang til websitet, som løbende opdateres med nye beskrivelser, guides og testoversigter. 

Vi har anvendt Electricteeth.com til beskrivelse af PHILIPS HX6800/04. Den populære og funktionelle tandbørste modtager 4/5 stjerner. På listen over fordele og egenskaber nævnes blandt andet den lange batterilevetid, det velproportionerede design og de simple funktioner, der gør PHILIPS HX6800/04 let at håndtere. 

Testen er udført: februar 2021

Læs hele testen her

FAQ

???? Hvilken eltandbørste er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste eltandbørster på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes eltandbørster?

Eltandbørster vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange eltandbørster?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes eltandbørster til flere forskellige prisklasser.

Hvornår må børn bruge eltandbørste?

Det anbefales at barnet er mindst 3 år gammel.

Denne side er anmeldt af: Jonathan I. Simonsen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar