Med et barskab kan du opbevare dine drikkevarer stilfuldt og elegant. Det er blandt andet uundværligt til køkkenet, slyngelstuen eller multirummet, hvor du kobler af med familie og venner.

Vi har fundet 8 smarte barskabe, hvoraf 2 er med køl. Se alle modellerne herunder og bliv inspireret:

Scandomestic Cool Cube – køligt barskab med Coca Cola logo

Coca-Cola-BarskabHvis du er ude efter et fedt barskab med køling, så er Scandomestic Cool Cube et godt køb. Det kan erhverves til en rigtig god pris på nettet, og det passer perfekt på et bord eller bag bardisken.

Cool Cube er et lille barskab med Coca Cola logo på fronten og siderne, samt den røde farve, der giver skabet et autentisk look. På fronten er desuden monteret en glaslåge med håndtag i kromlook, og du har derfor mulighed for at udstille dine drikkevarer med maner.

Da Cool Cube barskabet er nedkølet, bruger det naturligvis en smule energi. Det er dog ikke meget, for det er et energiklasse A+ skab med et årligt forbrug på kun 84 kWh. Det har kapacitet til i alt 50 liter og under drift har det et lydniveau på 39 decibel.

Scandomestic Cool Cube er perfekt egnet som barskab på kontoret, værelset, i festlokalet eller køkkenet.

Detaljer:

 • Energiklasse: A+ / 84 kWh pr. år
 • Kapacitet: 50 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Vendbar dør

Se bedste pris på Scandomestic Cool Cube barskabet hos Whiteaway

Liebherr CMes 502-20 001 – luksuriøst barskab med køl og glasdør

Liebherr-CMes-502-20-001-BarskabHvis du ønsker en mere eksklusiv løsning, går du aldrig galt i byen med et barskab fra Liebherr. Det oser af kvalitet fra top til bund, og på hylderne er der god plads til dine drikkevarer og lidt tilbehør.

Liebherr har ry for at producere hvidevarer i en særdeles høj kvalitet, og den af fordelene ved dette barskab er at det har ventileret køling, så kulden altid fordeles jævnt i hele rummet. Dermed sikrer du at alle dine mad- og drikkevarer bibeholder samme lave temperatur i hele skabet.

Dette barskab har desuden LED-belysning, så du altid kan se hvad der er i skabet. Det kan med fordel sættes på eller under bordet, og det kan placeres i alle slags rum – fra hjemmekontoret til værelset.

Detaljer:

 • Energiklasse: A+ / 112 kWh pr. år
 • Kapacitet: 42 liter
 • Lydniveau: 38 dB

Se bedste pris på Liebherr CMes 502-20 001 barskabet hos Whiteaway

Snack Bar – barskab med skuffer og hylder

Dette barskab kombinerer flere smarte funktioner i et design, så det er velegnet til en fritstående placering. Der er nemlig skabslåge på begge sider, og så er der desuden en skuffe og 6 hylder til opbevaring af glas og skåle.

Barskabet er således ikke  kun et opbevaringsmøbel, men også et sted du kan sidde med et par venner og nyde lidt at drikke og/eller spise.

Snack Bar er lavet af MDF-plader i en blanding af egetræslook og hvid højglans, hvilket får barskabet til at fremstå elegant og stilrent. Det måler 122 centimeter i bredden, 109 centimeter i højden og 48 centimeter i dybden, og er dermed velegnet til en placering i hyggekrogen, festlokalet, køkkenet eller udestuen.

Detaljer:

 • Mål: B122 x H109 x D48 cm.
 • Materialer: MDF

Se pris på Snack Bar barskabet hos BOBO

Muubs barskab i jern med hjul

Danske Muubs har som vanligt skabt et rustikt møbel i rå materialer. Barskabet er nemlig lavet af jern med dobbelte skabslåger, hvoraf den ene er med glas og den anden med jerngitter. Det giver tilsammen et råt og industrielt look, som passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning.

Barskabet kan med fordel stå i stuen eller i køkkenet, hvor det tilfører rummet en rustik atmosfære. Udover at fungere som barskab, kan det også fint bruges som skænk eller anden form for opbevaringsmøbel. Det har desuden hjul i stedet for ben, så det nemt kan flyttes rundt. Hjulene bidrager desuden til det industrielle look.

Muubs barskabet måler 120 centimeter i bredden, 80 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden.

Detaljer:

 • Mål: B120 x H80 x D45 cm.
 • Materialer: Jergn

Se pris på Muubs barskabet hos Unoliving

Mavis Nomad – sort barskab med glashylde og lys

mavis-nomad-barskab

Mavis Nomad er et smukt og eksklusivt barskab med de helt rigtige proportioner. Det er højt, smalt og ikke særlig dybt. Det udvendige vintage look og de slanke ben gør barskabet velegnet til placering i stort set alle typer rum, og det står rigtig fint i både stuen eller det lille festlokale.

Barskabet er tegnet af Sabina Grubbeson for Mavis, der er en svensk møbelproducent. Det måler 115 centimeter i højden, 60 centimeter i bredden og 42 centimeter i dybden. Det har låget i massiv sortbejdset ask og et korpus af finer. Grebene på lågerne er i messing.

Udover at være indrettet med et spejl, har barskabet også en glashylde og indbygget belysning. Det er derfor let at få overblik over dine drikkevarer og dine snacks.

Detaljer:

 • Mål: B60 x H115 x D42 cm.
 • Materialer: Massiv ask og finer

Se pris på Nomad barskabet hos Unoliving

Colonial Trunk – stort barskab på hjul

Colonial-Trunk-BarskabMed sit eget særprægede vintage look skiller Colonial Trunk sig ud fra andre barskabe. Det er et stort og eksklusivt barskab på hjul, og det kan åbnes helt op med de to låger der har hængsler monteret.

Barskabet fremstår i et udvendigt look der minder om en stor kuffert, og det er da også tiltænkt et rustikt tematiseret rum, eventuelt dekoreret med minder og souvenirs fra rejser til fjerne destinationer. Colonial Trunk er beklædt med imiteret slangeskind udvendigt og holdt sammen af en metalramme.

Dette barskab er perfekt til dig der ønsker at have en velassorteret bar inden for rækkevidde, uden at du nødvendigvis ønsker at have drikkevarerne stående fremme konstant. Der er god plads til både flasker og glas, og indvendigt er desuden et par skuffer, som kan bruges til opbevaring af pyntegenstande og snacks.

Detaljer:

 • Mål: B66 x H83 x D45 cm.
 • Materialer: Imiteret slangeskind og metalramme

Se pris på Colonial Trunk barskabet hos BOBO

Wardrobe Trunk Colonial – højt barskab på hjul

Wardrobe-Trunk-BarskabWardrope Trunk Colonial er et virkelig spændende og eksklusivt barskab, som vækker eventyrlysten i alle og enhver. Det har et flot vintage look udvendigt og er udformet som en gammel garderobe rejsekuffert, der står på hjul og kan åbnes op på midten og stå lukket eller åben.

Dette barskab er konstrueret af træ og beklædt med imiteret slangeskind udvendigt. Det giver et spændende mønster på barskabet og et rustikt udseende, der komplimenterer hængsler og lukkemekanismen rigtig godt.

Med en højde på hele 153 centimeter er der i dette barskab god plads til alle dine bedste flasker. Det er blandt andet indrettet med vinreol, hylder til spiritus, skuffer og glasholdere. Du får med andre ord en flot og rummelig totalløsning, der matcher herrerummet, gildesalen og lignende rum til perfektion.

Detaljer:

 • Mål: B60 x H153 x D63 cm.
 • Materialer: Træ og imiteret slangeskind

Se pris på Wardrobe Trunk Colonial barskabet hos BOBO

Jerry Can – barskab lavet af benzindunk fra 2. Verdenskrig

Danish-Fuel-BarskabHer er en unik mulighed for at få fat i et barskab, der emmer af historie. Danish Fuel har gjort dette muligt ved at anskaffe et parti ægte Jerry Cans, som blev brugt under 2. Verdenskrig, og de findes derfor kun i et meget begrænset antal. Barskabet er blevet lavet ved at fjerne maling og rust med sandblæsning, hvorefter de har fået en flot lakering udvendigt. Det har en vægt på i alt 6 kilo, og det kan hænges på væggen så det altid er indenfor rækkevidde.

Jerry Can barskabet har plads til tre 70 centiliter flasker og op til 12 glas, afhængigt af størrelsen. De medfølgende hylder er lavet i krydsfiner.

En sjov detalje er desuden, at farverne i gamle dage indikerede hvad der var i dunkene. Således blev rød brugt til benzin, gul blev brugt til diesel, blå blev brugt til petroleum og lyseblå blev brugt til vand.

Barskabet er håndlavet i Danmark, med henblik på at genbruge og bevare så mange af de originale dele som muligt. Ikke to af disse barskabe er derfor ens.

Detaljer:

 • Mål: B35 x H45 x D18 cm.
 • Materialer: Stål og egetræsfiner

Se pris på Jerry Can barskabet hos Peter K

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

4 kommentarer

 1. Bjarne Halleby Svar

  Det første barskab i artiklen har ikke en information om, hvor det kan ses og købes. Er det muligt at få denne information? Bjarne H.

  • Thomas Svar

   Hej Bjarne,

   RETTELSE: Hvis du med det første barskab mener modellen på det store billede lige under overskriften, så er det desværre en model som ikke længere føres i butikkerne. Jeg har lige lavet en billedsøgning på Google, men uden held desværre.

   Jeg beklager misforståelsen. Billedet i artiklen er nu opdateret.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar