Artiklen indeholder reklamelinks.

Et stort køleskab med kapacitet til mere end 300 liter er perfekt til husstanden på 3-4 personer eller mere. Her er der nemlig god plads til både stort og småt, således at du har plads til at planlægge dine indkøb og dermed lave madplaner for hele uger ad gangen. Det sparer dig ikke kun for tid men også for penge, da det store køleskab giver dig ekstra overblik så du ikke glemmer de madvarer der måtte være endt bagest.

Vi har til denne artikel gennemgået et stort antal brugeranmeldelser og testresultater, for at finde de bedste store køleskabe netop nu. Der er både energivenlige A+++ modeller og billige modeller, så du finder noget til ethvert behov herunder.

Siemens KI81RAF31 – populært integrerbart køleskab

 • Gode anmeldelser

Dette store integrerbare Siemens-køleskab er populært blandt køberne, der roser det for at være både effektivt, velindrettet og støjsvagt. Med energiklasse A++ er det desuden særdeles energivenligt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.665,00 4.593,00 Til butik »
4.665,00 4.594,00 Til butik »
4.665,00 4.665,00 Til butik »

Design: Dette store køleskab skal integreres bag en skabslåge, hvilket er en flot og diskret løsning. Køleskabets låge er selvfølgelig designet så den kan vendes efter behov, og når den åbnes er der et digitalt display med betjeningspanel i toppen.

Indretning: Det store integrerbare Siemens-køleskab har en simpel og lys indretning med glashylder og gennemsigtige grøntsagsskuffer, som hjælper med at bibeholde et godt overblik. Køleskabet har i alt 7 hylder hvoraf de 6 øverste kan højdejusteres, og derudover er der også en flaskeholder af metal med plads til 5 flasker. Denne kan dog fjernes hvis du ikke bruger den, ligesom et par af hylderne også kan tages ud hvis du hellere vil have mere plads i højden.

Skabslågen har 6 hylder hvoraf den øverste er overdækket, og de 2 nederste er ekstra højde således at de kan bruges til opbevaring af større flasker og mælkekartoner. Hylderne er også gennemsigtige og kan justeres i forskellige trin, således at du kan tilpasse dem efter behov.

I bunden er der et par grøntsagsskuffer, hvor den ene er en hyperFresh Plus skuffe med fugtighedsregulering for optimal opbevaring af frugt og grønt.

Egenskaber: Køleskabet fra Siemens er en A++ model, som dermed gar et meget lavt energiforbrug på kun 116 kWh om året. Det har desuden kapacitet til hele 319 liter, og lydniveauet er på kun 37 decibel. Med dette lave lydniveau hører du kun en lille smule til køleskabet når kompressoren går igang, og derudover er det stort set lydløst. Det er muligt at vende døren efter behov, således at den både kan højre- og venstrehængsles.

I betjeningspanelet er det muligt at indstille den ønskede temperatur, samt aktivere superKøl. Med superKøl sættes effektiviteten op, således at mad- og drikkevarer hurtigere køles ned til den indstillede temperatur. Køleskabet har desuden en akustisk alarm der aktiveres hvis døren står åben for længe, og LED-belysningen sørger desuden for at lyse hele køleskabet godt op.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 116 kWh
 • Kapacitet: 319 liter
 • Lydniveau: 37 dB
 • Indbygningsmål: H177,5 x B56 x D55 cm.

Beko LBI 3001 – støjsvagt stort køleskab

 • Gode anmeldelser

Beko LBI 3001 er et særdeles støjsvagt integrerbart køleskab, hvor lydniveauet er helt nede på kun 34 decibel. Prisen er desuden meget fornuftig, og flere købere udtrykker tilfredshed i deres anmeldelser.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Design: Da dette er et integrerbart køleskab, er det designet til at blive gemt væk bag en skabslåge. Det er således muligt at integrere det bag eksisterende køkkenelementer, således at det ikke kan ses. Du vælger selv om lågen skal vende den ene eller den anden vej, da den er vendbar.

Indretning: Det store Beko LBI 3001 køleskab har i alt 6 hylder, hvoraf de 5 øverste kan justeres i højden. Hylderne er alle af hærdet glas, hvilket gør det muligt at se igennem dem alle. Der medfølger desuden en flaskehylder af metal, hvorpå der kan lægges 4 flasker.

I døren findes der 5 hylder, hvoraf den ene kan justeres i forskellige højder. Den nederste hylde er desuden ekstra dyb, hvilket gør den velegnet til flasker og mælkekartoner. De andre hylder er alle af samme type.

I bunden af det store køleskab findes en stor grøntsagsskuffe, som kan bruges til opbevaring af alle slags sarte grøntsager.

Egenskaber: Det store køleskab fra Beko er en A+ model, som har et årligt energiforbrug på 146 kWh. Det har en kapacitet på 308 liter, og et lydniveau helt nede på kun 34 decibel. Der er ikke LED-lys i dette køleskab, men derimod almindelig belysning.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 146 kWh
 • Kapacitet: 308 liter
 • Lydniveau: 34 dB
 • Indbygningsmål: H177,1 x B54,3 x D54,5 cm.

Scandomestic BIK 341A+

 • Gode anmeldelser

Scandomestic BIK 341A+ er et særdeles billigt og populært køleskab, som har en stor størrelse og roses af køberne for at være funktionelt og velindrettet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Design: Da dette store Scandomestic-køleskab skal integreres, kræves der en skabslåge monteret på køleskabets låge. Dets udvendige design skjules således helt bag køkkenelementerne, hvorved det fremstår diskret. Lågen kan selvfølgelig vendes, og leveres fra fabrikken med højrehængt låge.

Indretning: Det store køleskab fra Scandomestic har en forholdsvist skrabet indretning, som ikke byder på mange finesser. Dette er selvfølgelig også med til at holde prisen nede, hvilket er en fordel. I køleskabet findes der i alt 6 hylder, hvoraf de 5 øverste kan justeres i højden. De er alle af glas, således at overskueligheden ned igennem køleskabet bibeholdes.

I lågen findes i alt 5 hylder, hvor den nederste er ekstra dyb og de resterende 4 hylder har et almindeligt åbent design.

I bunden af køleskabet findes et par grøntsagsskuffer, hvor den nederste er større men til gengæld ikke så dyb, mens den øverste er mindre og dybere.

Egenskaber: Scandomestic BIK 341A+ er et stort køleskab i energiklasse A+, hvilket giver det et årligt energiforbrug på cirka 150 kWh. Det har en kapacitet på 316 liter, samt et lydniveau på 39 decibel. Lågen er fra fabrikken monteret med hængsler i højre side, men kan vendes efter behov.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 150 kWh
 • Kapacitet: 316 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Indbygningsmål: H177,8 x B56 x D55 cm.

Electrolux ERN3213AOW – stort og støjsvagt køleskab

 • Gode anmeldelser

Electrolux klarer sig sædvanligvis godt i test med deres køleskabe, og denne model får ligeledes positive anmeldelser af de fleste købere. Med et støjniveau på kun 34 decibel er det blandt de mest støjsvage på markedet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Design: Køleskabet er integrerbart, og skal således gemmes væk bag en skabslåge i et køkkenelement. Det fremstår således helt diskret set udefra, og når det åbnes gemmer der sig et display med betjeningspanel i toppen.

Indretning: Det store Electrolux køleskab har 6 hylder, hvoraf de 5 øverste kan højdejusteres i flere forskellige trin. Køleskabet er således nemt at tilpasse til dit behov, alt efter om du har brug for plads til opbevaring af større eller mindre ting. Alle hylder er selvfølgelig lavet af glas, således at du nemt kan kigge op eller ned igennem dem alle.

I lågen finder du desuden 5 hylder samt en enkelt lille hylde, der eksempelvis kan bruges til opbevaring af hvidløg og andre småting. Den øverste hylde har låg og kan således bruges til eksempelvis oste og andre produkter med en lidt stærkere lugt. De 3 hylder herunder er almindelige hylder, og den nederste hylde har en højere kant med en rumdeler der sikrer at høje flasker ikke glider og vælter når lågen åbnes.

I bunden af det store køleskab findes en stor grøntsagsskuffe, som således kan bruges til mange forskellige formål.

Egenskaber: Køleskabet fra Electrolux er en A+ model, som bruger 142 kWh om året. Det har desuden et lydniveau på kun 34 decibel, hvilket er særdeles lavt, og der er indbygget LED-belysning. Øverst findes et betjeningspanel med et lille display, hvor den indstillede temperatur kan aflæses. Køleskabet har desuden en SuperKøl-funktion, som kan aktiveres når du ønsker hurtigere nedkøling af dine mad- eller drikkevarer.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 142 kWh
 • Kapacitet: 310 liter
 • Lydniveau: 34 dB
 • Indbygningsmål: H178 x B56 x D55 cm.

Electrolux ERF4114AOW – rummelig testvinder

 • Testvinder – Tænk
 • Gode anmeldelser

Har du brug for rigtig meget plads, er dette store køleskab på næste 400 liter. Det er desuden testvinder hos Forbrugerrådet Tænk, og særdeles populært blandt køberne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.999,00 6.374,00 Til butik »
3.999,00 6.374,00 Til butik »

Design: Det store fritstående køleskab fra Electrolux har et hvidt design, som får det til at fremstå stilrent og simpelt. Der er intet udvendigt betjeningspanel, kun et Electrolux-logo øverst. Håndtaget er desuden rundt og af børstet stål, hvilket gør det nemt at få fat i når køleskabet skal åbnes. Ved åbning af køleskabet kommer betjeningspanelet også til syne, da det sidder øverst over selve kølerummet.

Indretning: De næsten 400 liter er fordelt over flere hylder og skuffer. Der er i alt 5 hylder inde i køleskabet, hvoraf de 4 øverste kan højdejusteres i mange forskellige trin. Herudover er der inkluderet en flaskeholder af metal, hvori der kan opbevares 5 flasker.

I bunden findes et par rummelige grøntsagsskuffer, som kan bruges til opdeling og opbevaring af frugter, grøntsager og andre temperaturfølsomme madvarer.

I lågen er der 4 hylder i normal størrelse, samt en enkelt hylde længere nede til mindre ting. Den øverste hylde har låg, således at den kan bruges til fødevarer med stærk lugt, eksempelvis ost, mens de resterende hylder er åbne.

Egenskaber: Det store køleskab fra Electrolux er placeret i energiklasse A++, hvilket betyder at det på trods af den høje kapacitet på 387 liter kun bruger 116 kWh om året. Lydniveauet er desuden på et fint niveau med kun 39 decibel, og der er desuden integreret LED-belysning i skabet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 116 kWh
 • Kapacitet: 387 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Mål: H185,4 x B59,5 x D66,8 cm.

Liebherr Kef 4310 – energivenlig testvinder i luksusdesign

 • Testvinder – Tænk
 • Gode anmeldelser

Søger du et mere eksklusivt køleskab i en stor størrelse, er Liebherr Kef 4310 bestemt en overvejelse værd. Det klarer sig fænomenalt i test, og er ligeledes populært blandt køberne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
12.999,00 8.499,00 Til butik »
9.998,00 9.998,00 Til butik »
8.499,00 12.999,00 Til butik »

Design: Tyske Liebherr sparer som regel ikke på noget, og derfor er designet af dette store køleskab da også holdt i eksklusive og robuste materialer. Den viste model er i rustfrit stål med et simpelt og stilrent look, uden displays og betjeningspaneler der “forstyrrer” det rene look. Håndtaget er desuden udstyret med en åbningsmekanisme, der gør det lettere at åbne døren.

Indretning: Det store Liebherr-køleskab er indrettet med 6 glashylder, der hver især har en tynd profil. De 5 øverste hylder kan desuden højdejusteres i flere forskellige trin, således at du næsten selv kan bestemme højden fra hylde til hylde. Der medfølger også en flaskehylde af metal, hvorpå der kan opbevares cirka 5 flasker ved siden af hinanden.

I døren er der monteret 5 hylder, og de 4 øverste kan ligeledes højdejusteres i flere forskellige trin således at de kan tilpasses efter behov. De 2 nederste hylder har desuden højere kanter, hvilket betyder at der kan opbevares høje flasker eller mælkekartoner heri.

I bunden af køleskabet findes et par store grøntsagsskuffer, som gør det muligt at opdele frugter og grøntsager på en nem og overskuelig måde.

Egenskaber: Liebherr køleskabet er et særdeles energivenligt, da det befinder sig i energiklasse A+++ med et årligt energiforbrug helt nede på kun 78 kWh. Det har kapacitet til 390 liter, samt et lydniveau på kun 38 decibel. Der er desuden LED-belysning i toppen af køleskabet, og døren er vendbar således at den kan vendes efter behov.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Årligt energiforbrug: 78 kWh
 • Kapacitet: 390 liter
 • Lydniveau: 38 dB
 • Mål: H185 x B60 x D66,5 cm.

WHIRLPOOL SW8 AM2 D XR – stort køleskab

køleskabe

 • Gode anmeldelser

Med dette køleskab fra Whirlpool får du ikke bare et stål køleskab, men du passer også på naturen med skabets A++ miljørating.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.059,00 4.499,00 Til butik »
6.699,00 5.299,00 Til butik »

Design: Dette store fritstående køleskab har et stål look, og står med flad front. Den flade front får det til at fremstå mere stilrent, og det er nemmere at få det til at passe ind i det moderne køkken.

Indretning: Køleskabet er indrettet med mange hylder, hvoraf flere af dem kan justeres i højden. De er selvfølgelig alle lavet af glas, således at overblikket er godt igennem hele køleskabet.

I døren er desuden 5 hylder, hvor den øverste er overdækket mens den nederste er højere med rumdeler, således at der kan stå høje flasker, mælkekartoner og andre ting, som ellers ville være i fare for at vælte.

I bunden af dette store køleskab findes et par grøntsagsskuffer, hvilket gør det muligt at opdele frugter og grøntsager hver for sig, hvis der er behov herfor.

Egenskaber: Køleskabet fra Whirlpool er en A++ model, som derfor forbruger 114 kWh om året. Det har et stål look udvendigt, og en kølekapacitet på 363 liter. Lydniveauet er desuden i den lave ende, da det er på kun 38 decibel. Der er LED-belysning indvendigt, samt et digitalt display med betjeningsknapper udvendigt på døren. Køleskabet har både visuelt og akustisk advarselssignal, som kan alarmere dig om uregelmæssigheder.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 114 kWh
 • Kapacitet: 363 liter
 • Lydniveau: 38 dB
 • Mål: H187,5 x B59,5 x D63 cm.

Electrolux ERF4115DOW – billigt stort køleskab

 • Gode anmeldelser

Dette store fritstående køleskab er særdeles billigt, men alligevel får det gode anmeldelser af størstedelen af køberne. Det rummer 387 liter i alt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.709,00 2.699,00 Til butik »
2.849,00 2.849,00 Til butik »
3.597,00 3.597,00 Til butik »

Design: Electrolux ERF4115DOW er et stort køleskab med et simpelt hvidt ydre, der ikke gør meget væsen af sig. Det har et hvidt rundt håndtag af plastik, og på lågen er der øverst påsat et Electrolux logo. Det er selvfølgelig muligt at vende døren, så den enten er hængslet til venstre eller højre side. Der er ikke noget betjeningspanel eller andre forstyrrende elementer udvendigt.

Indretning: Dette store køleskab er indrettet med 5 hylder, hvoraf de 4 øverste er højdejusterbare i flere trin. Der medfølger også en flaskehylde til 5 flasker, som enten kan anvendes eller tages ud hvis du i stedet ønsker mere hyldeplads.

I lågen finder du 5 hylder, hvoraf den øverste er lukket med låg, mens den nederste er en smal hylde til mindre genstande. Over den smalle hylde findes desuden flaskehylden, som har en rumdeler der sikrer at større flasker kan opdeles og ikke glider når døren åbnes. Det er muligt at højdejustere flere af hylderne i mange valgfrie trin.

I bunden af køleskabet findes en enkelt stor grøntsagsskuffe.

Egenskaber: Dette billige store køleskab befinder sig i energiklasse A+, og forbruger 148 kWh på et år. Det har kapacitet til 387 liter, og lydniveauet er på 39 decibel. Der er indbygget LED-belysning, og temperaturen justeres nemt med en mekanisk temperaturstyringsknap.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Årligt energiforbrug: 148 kWh
 • Kapacitet: 387 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Mål: H185 x B59,5 x D66,8 cm.

Liebherr SK 4260 – stort og støjsvagt fritstående køleskab

 • Gode anmeldelser

Liebherr SK 4260 får, som andre køleskabe af samme mærke, særdeles positive anmeldelser. Det er et stort A++ køleskab med plads til hele 381 liter, samt et støjniveau helt nede på 34 decibel.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
7.689,00 7.689,00 Til butik »
7.689,00 7.689,00 Til butik »
7.689,00 7.689,00 Til butik »

Design: Køleskabet har et simpelt ydre med en hvid front og et diskret logo øverst. Døren er fra fabrikken hængslet til højre side, men kan vendes hvis det er nødvendigt. Der er ikke noget betjeningspanel udvendigt, da dette i stedet er placeret inde bag døren i toppen af køleskabet.

Indretning: Det store Liebherr køleskab har hele 7 hylder med tynde metalprofiler i fronten. De 6 øverste hylder kan højdejusteres i mange forskellige trin, således at pladsen kan tilpasses præcist efter behov.

I døren findes 5 hylder, hvoraf de 2 nederste har en smule højere kanter samt flytbar rumdeler. Rumdeleren er praktisk, da den gør det nemt at organisere hylderne, samtidig med at du undgår at flaskerne glider og/eller vælter, hvis der trækkes for hårdt i døren.

I bunden af køleskabet findes hele 2 grøntsagsskuffer, som kan bruges til flere forskellige formål.

Egenskaber: Liebherr SK 4260 er et energivenligt A++ køleskab, som er fritstående og bruger 116 kWh om året. Det har kapacitet til hele 381 liter, og støjniveauet er helt nede på 34 decibel. Dette er markant lavere end mange andre køleskabe, og det vil således næsten ikke kunne høres. Bag døren er der et digitalt betjeningspanel øverst, som viser den valgte temperatur samt lader dig regulere funktionerne ved hjælp af berøringsfølsomme knapper.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 116 kWh
 • Kapacitet: 381 liter
 • Lydniveau: 34 dB
 • Mål: H185 x B60 x D63 cm.

Gorenje R6192LB – stort køleskab i sort design

 • Gode anmeldelser

Hvis du søger et lidt anderledes køleskab, er denne store model fra Gorenje et godt valg. Det er nemlig helt sort, og desuden er det populært blandt køberne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Design: Gorenje R6192LB er helt sort udvendigt, hvilket gør det til et ideelt valg i et moderne køkken med mørke elementer. Det har desuden et simpelt lille håndtag i sølvgråt design, og selvom køleskabet er stort er det designet til at kunne stå i en køkkenniche med en bredde på 60 centimeter. Der er betjeningspanel udvendigt, og dette er placeret øverst i midten.

Indretning: Det store Gorenje køleskab er indrettet med 6 hylder, hvoraf de 5 øverste kan justeres i højden. Der medfølger desuden en flaskehylde af metal, som kan bruges hvis du ofte har forskellige flasker med drikkevarer liggende i køleskabet.

Der er desuden 5 hylder monteret i døren, hvoraf flere af dem kan justeres i højden. De 2 nederste hylder har lidt højere kanter, hvilket betyder at højere flasker ikke så nemt vælter.

I bunden af køleskabet findes en lukket boks samt 2 grøntsagsskuffer, således at du kan opbevare alt fra temperaturfølsomme madvarer til frugter og grøntsager på en nem og overskuelig måde.

Egenskaber: Køleskabet er en A++ model, som forbruger 114 kWh om året. Det har kapacitet til 368 liter, og lydniveauet er på kun 38 decibel. Det har desuden indbygget LED-belysning og vendbar dør. I køleskabet findes både en visuel og akustisk alarm, som advarer mod udsving i temperaturen. Alarmen advarer også hvis køleskabets dør står åben for længe, hvilket er en praktisk funktion hvis der er flere mindre børn i husstanden.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 114 kWh
 • Kapacitet: 368 liter
 • Lydniveau: 38 decibel
 • Mål: H185 x B60 x D64 cm.

Whirlpool SW8 AM2C WHR

 • Gode anmeldelser

Whirlpool SW8 AM2C WHR er et fornuftigt indrettet stort køleskab, som fås til en meget fornuftig pris. Det er populært blandt køberne, der blandt andet roser det for at være brugervenligt og støjsvagt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.999,00 5.699,00 Til butik »
4.649,00 5.999,00 Til butik »

Design: Det fritstående køleskab fra Whirlpool har et simpelt hvidt ydre, hvor der blot er et lille logo øverst i midten, samt et sølvgråt håndtag. Der er intet betjeningspanel, men i stedet en mekanisk indstillingsknap indvendigt. Døren kan selvfølgelig vendes, således at den både kan være hængslet i venstre eller højre side alt efter hvad der passer bedst til rummets indretning.

Indretning: Det store køleskab er simpelt indrettet med masser af plads, fordelt over 6 glashylder hvoraf de 5 øverste kan justeres i højden. Der medfølger også en flaskehylde af metal, som kan anvendes eller fjernes alt efter hvad du har brug for.

I døren er der 5 hylder, hvoraf enkelte kan justeres i højden. Den nederste hylde er desuden opdelt med en rumdeler, som sikrer højere flasker mod at vælte.

I bunden af køleskabet findes en stor grøntsagsskuffe, til opbevaring af frugter og grøntsager. Hele køleskabet er oplyst med en LED-lyskilde.

Egenskaber: Køleskabet er en A+ model med et årligt energiforbrug på 114 kWh, samt kapacitet på 363 liter. Støjniveauet er på små 38 decibel, og der er indbygget LED-lys. Døren er fra fabrikken højrehængslet, men kan vendes hvis det ønskes.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Årligt energiforbrug: 146 kWh
 • Kapacitet: 369 liter
 • Lydniveau: 38 dB
 • Mål: H187,5 x B59,5 x D63 cm.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar