Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

De bedste store køleskabe: Guide og gode råd til valget

De bedste store køleskabe: Guide og gode råd til valget

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Et stort køleskab med en kapacitet på mere end 300 liter er perfekt til husstanden på 3-4 personer (eller flere). Her er der nemlig god plads til både stort og småt, hvilket giver dig mulighed for at planlægge indkøb og lave madplaner for hele uger ad gangen.

Vi har til vores artikel derfor gennemgået forskellige brugeranmeldelser og testresultater for at kunne præsentere dig for de bedste modeller, så du kan finde præcis den, der passer bedst til din bolig.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Vores favorit køleskabe

Liebherr SK 4260
Lager

Liebherr SK 4260

Lydsvagt valg Gå til bedste pris
7.499 Kr. hos Århus Hårde Hvidevarer
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris I samarbejde med Pricerunner
7.499 Kr. hos Århus Hårde Hvidevarer
Lager

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte køleskabe

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Lydsvagt valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Liebherr SK 4260
stort og støjsvagt fritstående køleskab

Dagens bedste priser og tilbud på Liebherr SK 4260:

 • Praktisk indretning af hylder
 • Gennemsigtige grøntsagshylder

Liebherr SK 4260 får, ligesom mange andre køleskabe fra producenten, særdeles positive anmeldelser. Modellen har plads til hele 381 liter og har dertil et rigtig lavt støjniveau på kun 34 dB.

Grunde til at købe

 • Køleskabet har fået mange positive anmeldelser
 • Med en kapacitet på 381 liter giver denne model rigelig med plads
 • Køleskabet har et lavt støjniveau på kun 34 dB
 • Køleskabet kommmer med justerbare hylder
 • Praktisk organisering

Grunde til at undgå

 • Kommer ikke med avancerede funktioner

Mere om Liebherr SK 4260

Detaljer

 • Energiklasse: F
 • Årligt energiforbrug: 116 kWh
 • Volumen: 381 liter
 • Lydniveau: 34 dB
 • Dimensioner: 185 x 60 x 63 cm

SK 4260 har hele 7 hylder med tynde metalprofiler i fronten, hvor de 6 øverste kan højdejusteres i forskellige trin, så pladsen kan tilpasses præcist efter behov.

I døren findes desuden 5 hylder, hvoraf de 2 nederste har en smule højere kanter samt flytbar rumdeler. Rumdeleren er praktisk, da den gør det nemt at organisere hylderne, samtidig med at du undgår at flaskerne glider og/eller vælter, hvis der trækkes for hårdt i døren.

I bunden af køleskabet er også 2 grøntsagsskuffer, som nemt kan opbevare hele familiens frugt og grønt (eller noget helt andet, for den sags skyld).

Liebherr SK 4260 er fritstående og bruger 116 kWh om året. Modellen har en kapacitet på hele 381 liter, og støjniveauet er dertil nede på 34 decibel, hvilket er markant lavere end mange andre køleskabe.

Bag døren er der et digitalt betjeningspanel øverst, som viser den valgte temperatur samt lader dig regulere funktionerne ved hjælp af touch knapper.

Se 15 tidligere anmeldte produkter

Bosch KSV36VWEP - godt valg til prisen

Gorenje R6192FBK - stort køleskab med fleksibel indretning

Liebherr Kef 4310 - energivenlig i luksusdesign

LIEBHERR K373021001 - Mest strømbesparende storkøleskab

GRAM KS 4456-90 F X - Bedste indretning

Bosch Serie 4 KGN393IDA

Samsung RR40M71657F/EE - stort køleskab

WHIRLPOOL SW8 AM2 D XR - stort køleskab

Samsung RF56N9740SR - stort kølefryseskab i premium kvalitet

Electrolux ERF4115DOW - billigt stort køleskab

Siemens iQ300 KG39NXIDR - moderne look, lavt energiforbrug og lydsvag

Siemens KS36VAW4P 

Electrolux ERN3213AOW 

Siemens KI81RAF31 

Electrolux ERF4114AOW 

FAQ

Hvordan finder jeg ud af, hvor stort mit køleskab skal være?
Først og fremmest bør du kortlægge hvor meget mad, der generelt opbevares i huset - på den måde kan du nogenlunde finde ud af den kapacitet, du har brug for. Dernæst skal du naturligvis måle op i køkkenet, så du ved, at køleskabet rent fysisk kan stå der.
Hvilken type køleskab har mest plads?
Går du efter køleskabe med mest mulig plads, er det et af de populære amerikaner køleskabe, du bør gå efter - disse har nemlig to store låger og er dertil dybe.
Hvor længe bør et køleskab holde?
Vi kan ikke sætte en præcis holdbarhed på et køleskab - uanset mærket. Holdbarheden af køleskabet afhænger af, hvordan du som forbruger vedligeholder det samt dets generelle kvalitet. Et kvalitetskøleskab skal dog kunne holde i mindst 10 år.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Testberichte.de

Testberichte.de er et tysk testmagasin, som tester mange forskellige produkter. Det er alt fra teknologi og hvidevarer til cykler og cremer. Deres tests bliver udarbejdet af uafhængige eksperter, og på siden har de mere end 850.000 testresultater tilgængelige for forbrugere.

Testberichte.de har testet 14 store fritstående køle-fryseskabe. Særligt er energieffektiviteten blevet vægtet højt i testen, da den tæller for 30% af den endelige vurdering. Andre parametre, som køleskabene er blevet vurderet på, er håndtering, køle- og fryseevne, hvorvidt en stabil temperatur holdes, lydniveau og ikke mindst hvor godt modellen opfører sig, hvis der er funktionsfejl. Testmagasinet har undersøgt både iQ300 KG39NXIDR fra Siemens og Serie 4 KGN393IDA fra Bosch. Begge modeller er topscorer på listen.

Testen er blevet udført i juni 2020
Du kan se testen her

Testberichte.de har lavet to undersøgelser for køleskabet Samsung RF56N9740SR. Begge undersøgelser viste samme resultat og begge gange er køleskabet fra Samsung vurderet til at være ”Very Good”. Undersøgelsen er blandt andet baseret på kvalitet og ydeevne sammenlignet med prisen. Testen er foretaget af eksperter indenfor området.

Testen er udgivet: oktober 2018 og januar 2020
Du kan se anmeldelsen her

Siemens iQ300 KG39NXIDR er anmeldt af det tyske testmagasin. Testen indeholder 14 modeller, og køle-fryseskabet ender på en 2. plads. Modellen får særlig ros for sit lave strømforbrug, dens gode køle- og fryse egenskaber og dens evne til at holde temperaturen. Køle-fryseskabet udsender også minimal støj. Sammenlagt opnår Siemens iQ300 KG39NXIDR en score på 1,8 og karakteren god.

Anmeldelsen er udført: juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Which.co.uk

Which.co.uk ligger i London og er en af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Liebherr Kef3730 er blevet anmeldt af magasinet. Det er vurderet på baggrund af: køleevne, indstilling af termostat, temperaturstabilitet, energiforbrug, lydniveau og brugervenlighed. Modellen får særligt ros for at være meget energieffektiv, hvilket ifølge testen sparer dig penge på elregningen i det lange løb.

Anmeldelsen er udført: juni 2020
Du kan se anmeldelsen her

Johnlewis

Johnlewis.com er et mærke af avancerede stormagasiner, som du finder i hele Storbritannien. På hjemmesiden har forbrugerne mulighed for at anmelde produkterne, de har købt gennem forhandleren.

Liebherr K373021001 er blevet anmeldt af kunderne hos stormagasinet. Af forbrugerne scorer køleskabet 5 ud af 5 mulige stjerner, og det er derfor en model, der lever fuldt op til forbrugernes forventninger.

Du kan se anmeldelserne her

Kundeanmeldelser

Amazon.de

Amazon.de sælger mange forskellige varer til hele verden, og danskerne er også storforbrugere på hjemmesiden, hvor vi shopper anden mest. Kundernes mening om produkterne på siden kommer til udtryk i de anmeldelser, som er at finde på siden. De kan vurdere produkter på en skala fra 1 til 5 stjerner. Anmeldelserne er løbende opdateret, som forbrugere skriver nye.

iQ300 KG39NXIDR og Serie 4 KGN393IDA er begge at finde på Amazon.de. Forskellige brugere har derfor anmeldt de to produkter. iQ300 KG39NXIDR får 4,5 ud af 5 stjerner baseret på mere end 284 brugere. Forbrugerne er særligt imponerende over designet og brugervenligheden ved køle-fryseskabet.

Du kan se anmeldelserne her

Serie 4 KGN393IDA får 4,2 ud af 5 stjerner. Modellen får ros for dens lydsvage kvaliteter og brugervenlighed, men der er ingen smart flaskeholder integreret. Det klager enkelte forbrugere over.

Du kan se anmeldelserne her

Blandt forbrugere er der opnået en samlet bedømmelse på 4,3 ud af 5 stjerner for køleskabet Samsung RF56N9740SR via Amazon.co.uk. Brugeranmeldelserne er baseret på mere end 20 bedømmelser.

Du kan se anmeldelserne her

Køleskabet Bosch KSV36VWEP har via Amazon opnået en samlet brugerbedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner hos de forbrugere der allerede har afprøvet produktet i deres hjem. Brugerbedømmelsen er baseret på mere end 25 anmeldelser fra forbrugerne.

Du kan se anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme