Slagboremaskiner er velegnede til tunge og krævende opgaver i hårde materialer. Er dine vægge af beton eller tilsvarende, kræves der en god boremaskine med slag for at kunne lave huller til ophængning og/eller montering af diverse møbler og genstande.

Men hvilken slagboremaskine skal du egentlig vælge? Vi har til denne artikel gennemgået de nyeste testresultater og fundet i alt 7 gode modeller, der enten har ledning eller batteri.

Se alle de bedste boremaskiner med slag herunder:

Bedste 230 Volt slagboremaskiner

Slagboremaskiner med ledning er indiskutabelt den bedste løsning til krævende opgaver. Har du ofte behov for at bore i beton og andre tilsvarende materialer, er denne type slagboremaskine det rette valg. Du kan desuden slå slagfunktionen fra, således at du kan bore i flere forskellige materialer.

Herunder kan du se de bedste 230 Volt slagboremaskiner:

Bosch GSB 16 RE Professional – bedste slagboremaskine til den krævende bruger


 • Testvinder – Råd & Rön

Bosch GSB 16 RE Professional klarer sig rigtig godt i test og anbefales især til den krævende bruger, der har behov for at bore i særligt hårde materialer.

Derfor anbefaler vi Bosch GSB 16 RE Professional: Slagboremaskinen fra Bosch’ professionelle blå serie klarer sig særdeles godt i test, og er desuden yderst populær blandt køberne. I forhold til dens kvalitetsniveau og pris er den ligeledes et særdeles godt køb, og du finder næppe en bedre slagboremaskine i denne prisklasse. Bosch GSB 16 RE Professional roses blandt andet for at føles robust, og det er især slagfunktionen den udmærker sig på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Krævende opgaver, hvor der ofte skal bores med slag i hårde materialer. Eksempelvis beton eller mursten.

Om: Bosch GSB 16 RE Professional er en del af Bosch’ blå serie, som er rettet mod håndværkere og seriøse gør det selv-folk. Den har en vægt på 2,2 kilo og er i stand til at nå et omdrejningstal på op til 2.800 omdrejninger i minuttet.

Slagboremaskinen leveres i en kuffert og har et ekstra håndgreb, samt dybdeanslag på 210 millimeter. Borepatronen er selvspændende, og du behøver således ikke værktøj for at skifte bor.

McCulloch CS 380 er, ifølge producenten, velegnet til lejlighedsvis anvendelse. Den har en benzinmotor på 38 kubik, og den har et output på 1,4 kW. Sværdlængden er på 14 tommer, eller hvad der svarer til 35 centimeter. Den er i stand til at præstere en hastighed på op til 20 meter i sekundet, og den er udstyret med en automatisk oliepumpe olietank på 0,2 liter. Benzintanken er på 0,25 liter.

Kædesaven fra McCulloch har en kæde, der kan spændes uden brug af værktøj. Derudover har den kombineret choker og stopknap, en indikator for brændstofniveauet, bløde håndtag og et fældesigte.

Vægten er på 5,2 kilo, hvilket er normalt for en benzindrevet model af denne størrelse. Det er muligt at anvende bor med en diameter fra 1,5 til 13 millimeter.

Specifikationer:

 • Effekt: 750 Watt
 • Maks. omdrejninger: 2.800/min.
 • Maks. slagtal:  0 – 47.600/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm.
 • Maks. borediameter – træ: 30 mm.
 • Maks. borediameter – murværk: 18 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Maks. borediameter – beton: 16 mm.
 • Vægt: 2,2 kg.

Bosch AdvancedImpact 900 – kraftfuld slagboremaskine i robust design


 • Anbefalet – TrustedReviews

Bosch AdvancedImpact 900 anbefales af Trusted Reviews til krævende opgaver, da den har masser af kræfter og et robust design.

Derfor anbefaler vi Bosch AdvancedImpact 900: Denne slagboremaskine anbefales af Trusted Reviews, og har ligeledes en god samlet bedømmelse på tværs af flere uafhængige netbutikker. Den roses generelt for at have mange kræfter, og den er god til krævende og mere intensivt arbejde. Til prisen er den desuden et godt valg til hjemmehåndværkeren, der ønsker en kraftfuld og robust slagboremaskine til mange forskellige opgaver.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Hjemmebrug, hvor der ønskes en robust og funktionel slagboremaskine til flere forskellige boreopgaver.

Om: Bosch AdvancedImpact 900 er en del af den grønne serie, der er egnet til hjemmebrug. På grund af den kraftige motor er det muligt at bore huller i forskellige materialer, og hullerne kan generelt bores større end med andre boremaskiner. Den er eksempelvis i stand til at bore huller i træ med en diameter på op til 40 millimeter, stål med en diameter op til 13 millimeter, samt beton med en diameter på op til 18 millimeter.

Den leveres med et ekstra aftageligt håndgreb, transportkuffert og dybdeanslag, således at du nemt kan forudindstille den ønskede dybde til hvert hul der bores.

Slagboremaskinen fra Bosch har en vægt på 2,5 kilo, hvilket er normalt for en maskine af denne type. Det er muligt at anvende bor med en diameter på mellem 1,5 og 13 millimeter, og borepatronen er selvspændende.

Specifikationer:

 • Effekt: 1.000 Watt
 • Maks. omdrejninger: 2.800/min.
 • Maks. slagtal: 47.600/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm.
 • Maks. borediameter – træ: 40 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Maks. borediameter – beton: 18 mm.
 • Vægt: 2,5 kg.

AEG BSB 18CBL LI-202C – god slagboremaskine med batteri og lader


God slagboremaskine som kommer med indbygget LED-lys, så du altid kan se, hvad du arbejder med. Alt er inkluderet i denne model, så du kan bruge den med det samme.

Derfor anbefaler vi AEG BSB 18CBL LI-202C: Fordi det er en god og solid slagboremaskine med et højt antal omdrejninger. Det er svært at finde en bedre slagboremaskine, hvis du leder efter en god og kompakt model.

Især er det rart, at den kommer med batteri og at det er nyeste teknologi med et Ah Pro Lithium-Ion batteri. Oplader medfølger også og det tager ikke andet end 40 min. at lade batteriet helt op. Du får en kuffert med, som både kan indeholde slagboremaskinen og opladeren. Især hvis du har to batterier, kommer du aldrig til at opleve nogle problemer med den. Men for de fleste vil et batteri også være mere end nok.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Den kan både bruges af private og i erhvervslivet. Pga. LED-lyset kan du bruge den steder, hvor du normalt vil have svært med at se, hvad du arbejder på.

Om: AEG BSB 18CBL LI-202C har et behageligt softgreb og LED-lys, er den virkelig nem at bruge. Den kommer aldrig til at skride i hænderne, så du kan arbejde med den sikkert. LED-lyset gør, at du kan fokusere på alle detaljer og det mindsker risikoen for, at du kommer til at lave nogle fejl i dit arbejde.

Du kan altid se, hvor meget batteri du har tilbage, da den har en smart strømindikator. På den måde ved du altid, om du skal sætte den til opladning, mens du spiser frokost. Derfor burde det også være rigeligt med et batteri for de fleste. Men det kommer selvfølgelig an på, hvor meget du skal bruge den og specifikt til hvad. Generelt set kan deres Lithium-Ion holde strøm længe. 

Specifikationer:

 • Batteri: 18 volt Lithium-Ion
 • Maks. omdrejninger: 2.100 /min.
 • Maks. slagtal: 22.500/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm.
 • Vægt: 1,9 kg.
 • Indbygget et praktisk LED-lys
 • Maks. borediameter – træ: 45 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Maks. borediameter – beton: 14 mm.

Makita HP1641F – populær slagboremaskine til fornuftig pris


 • Gode anmeldelser

Makita HP1641F er en yderst populær slagboremaskine, som oven i købet fås til en yderst fornuftig pris på nettet.

Derfor anbefaler vi Makita HP1641F: Hvis du er ude efter en god, brugervenlig og robust slagboremaskine til en rimelig pris, er denne model fra Makita et oplagt valg. Her får du alle de funktioner og fordele som du måtte ønske dig, uden at prisen bliver for høj. De fleste købere er desuden enige i at det er en rigtig god slagboremaskine, og flere foretrækker endda Makita frem for andre mærker på grund af den generelt høje kvalitet. Den er særligt god til små opgaver i og omkring boligen, og med en vægt på kun 1,8 kilo er den særdeles let at arbejde med.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Opgaver i og omkring hjemmet, hvor der typisk kræves en let og enkel slagboremaskine.

Om: Makita HP1641F er en billig slagboremaskine, som leveres uden kuffert men med ekstra håndtag og dybdeanslag. Det betyder at du sparer opbevaringsplads, og i stedet har muligt for eksempelvis at hænge boremaskinen op på værkstedet så den altid er indenfor rækkevidde.

Den medfølgende borepatron er selvspændende og har kapacitet til bor med en diameter på op til 13 millimeter, og den har desuden trinløs variabel hastighed. Grebene er gummibelagte for en nemmere og mere ergonomisk betjening, og der er indbygget LED-lys som sørger for at lyse arbejdsområdet op.

Slagboremaskinen fra Makita har en vægt på små 1,8 kilo, hvilket er i den lave ende for maskiner af denne kaliber.

Specifikationer:

 • Effekt: 680 Watt
 • Maks. omdrejninger: 2.800/min.
 • Maks. slagtal: 44.800/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm.
 • Maks. borediameter – træ: 30 mm.
 • Maks. borediameter – murværk: 16 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Vægt: 1,8 kg.

Bosch PSB 18 LI-2 – populær letvægter til fornuftig pris


 • Godt køb – Tænk
 • Topscorer – Idenyt

Bosch PSB 18 LI-2 er et rigtig godt køb ifølge flere uafhængige testpaneler, og den er ligeledes yderst populær blandt køberne.

Derfor anbefaler vi Bosch PSB 18 LI-2: Der er vist ingen tvivl: Denne slagboremaskine er det perfekte valg for dig der ønsker en god og let helhedsløsning til boligen. Den klarer sig særdeles godt i test og er yderst populær hos køberne, der generelt roser den for at være let og effektiv at arbejde med. På trods af den beskedne pris får du alligevel hele 2 batterier med i købet, således at du kan fortsætte arbejdet uafbrudt igennem hele dagen. Og da den er en del af Bosch’ Power for ALL-serie, kan batterierne også bruges til andre Bosch-redskaber.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Dig der ønsker en god, brugervenlig og billig pakkeløsning til flere forskellige anvendelsesområder i og omkring hjemmet.

Om: Bosch PSB 18 LI-2 er en lille kombimaskine, der både fungerer som slagboremaskine og normal bore-/skruemaskine. Den er batteridrevet og drives af et 18 Volt Li-Ion batteri. Disse får du 2 af i pakken, således at du kan påbegynde arbejdet og fortsætte uden afbrydelser i løbet af dagen.

Slagboremaskinen er en del af Bosch’ Power for ALL system, der blandt andet omfatter redskaber til hus og have i den grønne værktøjsserie. Det betyder med andre ord at batterierne kan bruges til andre Bosch-redskaber, således at du ikke skal investere i nye dyre batterier hver gang du køber et nyt stykke værktøj.

Der er monteret en LED-lampe til oplysning af området der skal bores, hvilket i mange tilfælde kan være nyttigt. Den har desuden 20 momenttrin samt normal bore- og slagboreindstilling, hvilket betyder at den kan bruges til lidt af hvert.

Vægten for denne maskine er helt nede på 1,5 kilo med batteri, hvilket placerer den blandt de letteste maskiner i denne kategori.

Specifikationer:

 • Batteri: 18 Volt Li-Ion – 2 x 2,5 Ah inkluderet
 • Maks. omdrejninger: 1.650/min.
 • Maks. slagtal: 22.500/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 x 13 mm.
 • Maks. borediameter – træ: 35 mm.
 • Maks. borediameter – murværk: 15 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Vægt: 1,5 kg.

Ryobi R18PDBL-0 – let akku slagboremaskine med mange kræfter


 • Topscorer – DinSide

Ryobi R18PDBL-0 er en kraftfuld slagboremaskine med en vægt på kun 1,7 kilo med batteriet monteret, og den klarer sig generelt rigtig godt i test.

Derfor anbefaler vi Ryobi R18PDBL-0: Denne slagboremaskine klarer sig ganske godt i  test, og den er ligeledes populær blandt køberne. Testpanelet hos DinSide.no roser den blandt andet for at være kraftfuld og let at arbejde med, og de fleste købere bekræfter dette i deres anmeldelser. Den er desuden blandt de billigere modeller på markedet, hvilket gør den til et godt køb for boligejeren. Det er desuden muligt at bruge batterierne til flere andre redskaber fra Ryobi, således at de dyre batterier kan udnyttes bedre.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Hjemmebrug såvel inde som ude, hvor der ønskes en let og alsidig slagboremaskine, normal boremaskine og skruemaskine.

Om: Ryobi R18PDBL-0 er en kompakt og let slagboremaskine, der også kan bruges som en normal boremaskine og skruemaskine. Den købes uden batterier, men det er muligt at tilkøbe disse hvis det er nødvendigt. Batterierne tilhører nemlig Ryobis ONE+ serie, hvilket betyder at de kan bruges til flere forskellige redskaber fra Ryobi. Så hvis du i forvejen har 18 Volt redskaber fra Ryobi, kan du muligvis spare penge ved at bruge de samme batterier til slagboremaskinen.

I denne slagboremaskine er monteret en selvspændende borepatron med kapacitet til mellem 1,5 og 13 millimeter, og den har 10 momentindstillinger.

Der er selvfølgelig også LED-lys til oplysning af arbejdsområdet, således at du altid har godt overblik over stedet der skal bores. Maskinen er kun 20,1 centimeter lang, og med batteri monteret vejer den kun 1,7 kilo.

Specifikationer:

 • Batteri: 18 Volt Li-Ion (ikke inkluderet)
 • Maks. omdrejninger: 1.700/min.
 • Maks. slagtal: 27.200/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 – 13 mm.
 • Maks. borediameter – træ: 50 mm.
 • Maks. borediameter – murværk: 13 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Vægt: 1,7 kg.

Dewalt DCD796D2 – professionel akku slagboremaskine


 • Gode anmeldelser

Blandt mange håndværkere er Dewalt det foretrukne mærke, og det med god grund. Denne slagboremaskine er ligeledes populær blandt køberne, og prisen er rimelig.

Derfor anbefaler vi Dewalt DCD796D2: Et stort antal købere er vilde med denne slagboremaskine, der er god til lidt af hvert. Køberne fremhæver både den høje brugervenlighed, de mange kræfter og gode batterier der holder kapaciteten i mange år. Byggekvaliteten synes også at være i den ganske høje ende, og du er således sikker på at den holder i mange år og fungerer godt til mange forskellige behov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Velegnet til: Semiprofessionelle håndværkere eller gør-det-selv entusiaster, der ønsker godt og alsidigt værktøj med mange anvendelsesmuligheder.

Om: Dewalt DCD796D2 er en slagboremaskine i robust design med klassiske gul-sorte farver som kendetegner Dewalt.

Den leveres med bælteklips og har et kompakt design, hvilket betyder at den kun er 19 centimeter lang. Med i pakken får du også en kuffert, et par Li-Ion batterier på 2,0 Ah, en magnetisk bitholder samt en multifunktionel ladestation der kan oplade flere forskellige batterier fra Dewalt.

Slagboremaskinen har en vægt på kun 1,6 kilo uden batteriet monteret, hvilket er ganske let.

Specifikationer:

 • Batteri: 18 Volt Li-Ion – 2 x 2,0 Ah inkluderet
 • Maks. omdrejninger: 2.000/min.
 • Maks. slagtal: 34.000/min.
 • Borepatron kapacitet: 1,5 x 13 mm.
 • Maks. borediameter – træ: 40 mm.
 • Maks. borediameter – murværk: 13 mm.
 • Maks. borediameter – stål: 13 mm.
 • Vægt: 1,6 kg.

Testkilder

Herunder har vi samlet de tests, vi har gennemgået som del af vores researcharbejde. Du kan således selv gå i dybden med de enkelte testresultater, og se hvordan alle testede slagboremaskiner har klaret sig igennem tiden.

Denne side er anmeldt af: Albert B. Christiansen 10/10

This post has a rating of 4.6 stars based on 10 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment