Et Juliana drivhus kendetegnes ved de mange kombinationsmuligheder og et simpelt men funktionelt design. Det er tiltænkt dig der enten er nybegynder eller hobbygartner, og som gerne vil have et drivhus i en god kvalitet med mange muligheder. Juliana produceres i Odense, hvor Juliana Drivhuse A/S har deres egen fabrik. De har desuden en serviceafdeling, som du kan kontakte hvis du får brug for ekstra glas, en ny lås eller andet tilbehør, som kan blive nødvendigt at udskifte i tidens løb.

I sortimentet finder vi 8 drivhuse, som alle fås i flere størrelser, glastyper og farver. Vi har set nærmere på dem alle og fundet de billigste forhandlere på nettet. Læs med herunder:

Juliana Compact – funktionelt drivhus med god højde – fra 5 kvm

Juliana Compact er et godt begynderdrivhus til haven med begrænset plads. Det fås med dyrkningsareal fra 5 kvadratmeter.

Dette Juliana drivhus er en del af det opdaterede produktsortiment, der blev introduceret i sommeren 2014. Juliana Compact kan kendes på et helt nyudviklet profilsystem og en fin stalddør i fuld højde. Det er et perfekt lille drivhus til dig der ikke har så meget plads, eller bare ønsker et godt drivhus i mindre størrelse.

Juliana Compact fås i mange forskellige størrelser og varianter. Du kan vælge mellem arealer fra 5 kvadratmeter og op til 8,2 kvadratmeter, og så fås det i to farvevariationer: Alu/sort eller antracitgrå/sort. Udover farvevariationerne fås Compact drivhusene også med beklædning til enhver smag og behov: 3 mm glas, 3 mm hærdet glas, 6 mm polycarbonat eller 10 mm polycarbonat. Sidehøjden er på 1,52 meter, mens totalhøjden er på 2,26 meter. Det betyder at selvom du vælger den mindste model, så får du et drivhus med en god rumfornemmelse, hvor du kan stå oprejst mens du arbejder med dine planter. Derudover er der monteret en stalddør, 1 eller 2 tagvinduer og nedløbsrør i hvert hjørne. Det er med til at skåne din græsplæne, da vandet ikke plasker direkte ned fra taget når det regner.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 3
 • Højde: 1,52 m i siderne, 2,26 m i midten
 • Dyrkningsareal: Fra 5 til 8,2 kvm
 • Dør: Stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Tagvinduer: 1-2 afhængigt af type
 • Tagrende: Ja

Juliana Junior – ekstra sidehøjde og stort areal – fra 8,3 kvm

Juliana-Compact-Plus-Drivhus
Juliana Junior er et lidt større drivhus, som fås i flere farver og med dyrkningsareal fra 8,3 kvadratmeter.

Juliana Junior hed tidligere Compact Plus. Det er velegnet til dig der ønsker et almindeligt drivhus med alle de gode detaljer, som Juliana er kendt for. Sidehøjden er på hele 1,6 meter og totalhøjden er 2,57 meter. Den gode højde i dette drivhus giver en god rumfornemmelse, og så har du masser af plads til høje tomat- og agurkplanter, som kan dyrkes helt ude langs siderne i drivhuset. En god og robust stalddør med håndtag og lås gør det nemt at komme ind og ud, og så kan du lufte ud uden at dine planter i bunden af drivhuset udsættes for koldt træk.

Dette Juliana drivhus er konstrueret af stærke aluminiumsprofiler med afstivere langs siderne, ligesom forstærkede hjørnesamlinger er med til at øge stabiliteten. Du kan vælge imellem en billig udgave med almindelige aluminiumsprofiler eller du kan købe en model med antracitgrå profiler, som koster lidt mere. Udover lakeringen kan du også vælge om du ønsker almindeligt 3 mm glas eller 6 mm polycarbonat. Juliana Junior leveres med mellem 2 og 4 tagvinduer alt efter hvilken størrelse du vælger, tagrende og nedløbsrør i hver side og en stalddør.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 3
 • Højde: 1,6 m i siderne, 2,57 m i midten
 • Dyrkningsareal: Fra 8,3 til 12,1 kvm
 • Dør: Stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Tagvinduer: 2-4 afhængigt af type
 • Tagrende: Ja

Se pris på Juliana Junior drivhuset her, hvor du får gratis fragt.

Juliana Classic – fint drivhus i træ – fra 4,4 kvm

Juliana-Classic-Drivhus
Juliana Classic er et elegant drivhus i canadisk cedertræ. Det fås i to størrelser fra 4,4 kvadratmeter.

I mange årtier har aluminium været det foretrukne materiale til brug i konstruktionen af drivhuse. Der findes dog stadig enkelte saml-selv drivhuse i træ, blandt andet det flotte Juliana Classic drivhus. Dette drivhus er fremstillet af certificeret cedertræ fra Canada, som er en meget hårdfør træsort der ikke kræver megen vedligeholdelse. Drivhuset vil med tiden få en flot grålig patina, men du kan også vælge at behandle det en gang årligt med en god træolie. Dermed kan du bevare drivhusets varme nuancer.

Juliana Classic fås i to størrelser: 4,4 kvadratmeter eller 7,2 kvadratmeter. De er begge monteret med 3 mm hærdet glas i hele baner i både sider og tag. Dette modvirker algedannelse, da der ikke er nogle overlapninger i glasset. Skydedørens bevægelige dele er alle fremstillet i aluminium for at den kan glide let, og så er der monteret 2 sidevinduer og 2 tagvinduer med tophængsling, så du får optimal ventilation. Drivhusets trækonstruktion afgiver en behagelig og naturlig duft af træ, og flere købere beretter at de nyder at opholde sig i drivhuset, da det føles som at træde ind i en lille tropisk oase. Du kan få en række særligt tilbehør lavet til Juliana Classic, som er i samme smukke træmateriale – klik på linket til byggemarkedet herunder, for at se mere.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 2
 • Højde: 1,62 m i siderne, 2,31 m i midten
 • Dyrkningsareal: Fra 4,4 til 7,2 kvm
 • Dør: Enkelt skydedør
 • Konstruktion: Cedertræ
 • Tagvinduer: 2
 • Sidevinduer: 2
 • Tagrende: Ja

Juliana Premium – stort drivhus med dobbeltdør – fra 8,8 kvm

Juliana-Premium-Drivhus
Juliana Premium er et veludstyret drivhus med dobbelt stalddør, lukket tagrende og store nedløbsrør. Det fås i flere farver og størrelser fra 8,8 kvadratmeter.

Juliana Premium er til dig, der synes at drivhuset både skal se godt ud og være lækkert at benytte. Drivhuset fås eksempelvis i en flot kombination af antracitgrå profiler og sort gavl, hvilket får det til at fremstå eksklusivt og pænt. Konstruktionen er forsynet med afstivere i både taget og siderne, så selvom drivhuset har et stort areal kan du være sikker på at det står solidt – også når det blæser. Sidehøjden på 1,72 meter og totalhøjden på hele 2,67 meter giver desuden en rigtig god rumfølelse, og i det tidlige forår forvandles drivhuset derfor til en dejlig lun oase, hvor den spirende beplantning kan nydes uden at fryse.

Dette Juliana drivhus fås i tre størrelser, fra 8,8 kvadratmeter og op til 13 kvadratmeter. Konstruktionen er i kraftig aluminium og både døre, vinduer og samlebeslag er sortlakeret på alle Premium modellerne. Mellem hver sektion og i hjørnerne er der monteret afstivere. De er med til at stabilisere drivhuset, så det ikke giver efter for vores lunefulde klima. Der medfølger en dobbelt stalddør med et meget lavt fodtrin, hvilket giver let adgang ind og ud af drivhuset. Alt efter hvilken størrelse drivhus du vælger er der monteret mellem 2 og 4 tagvinduer, og 4 nedløbsrør i 40 milimeters tykkelse sørger for effektivt afløb for regnvand. Du kan frit vælge mellem 3 mm glas, 3 mm hærdet glas, 6 mm polycarbonat eller 10 mm polycarbonatplader som beklædning.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 3
 • Højde: 1,72 m i siderne, 2,67 m i midten
 • Dyrkningsareal: Fra 8,8 til 13 kvm
 • Dør: Dobbelt stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Tagvinduer: 2-4 afhængigt af type
 • Tagrende: Ja

Se pris på Juliana Premium drivhuset her, hvor du får gratis fragt.

Juliana Veranda – hyggeligt vægdrivhus med dobbeltdør – fra 4,4 kvm

Juliana-Veranda-Drivhus
Juliana Veranda er et helt nyt 2015-drivhus. Det passer perfekt til gårdhaven eller haven med sparsom plads, da det kan bruges som både udestue og drivhus.

Dette vægdrivhus fra Juliana er en 2015-nyhed. Det er designet til at imødekomme ønsket om kombinationen mellem drivhus og udestue, og har derfor mere udseende som et opholdsrum end et egentligt drivhus. Således er Veranda drivhuset konstrueret med et lavt fodtrin som kendes fra indgangen til huset, samt tophængslede sidevinduer, der fungerer som normale vinduer. Den dobbelte stalddør giver nem passage ind og ud, mens de store hele glaspartier giver et godt lysindfald. Juliana Veranda er velegnet til placering i gårdhaven eller ved rækkehuset, hvor det kan opfylde flere funktioner. Højden er på mindst 1,92 meter, så alle vil kunne stå oprejst.

Juliana Veranda findes i tre størrelser fra 4,4 kvadratmeter op til 12,9 kvadratmeter, og du kan frit vælge mellem farvekombinationerne alu/sort eller antracit/sort. På samtlige modeller er der monteret en dobbelt stalddør med ekstra lavt fodtrin, og så er der monteret 2 tophængslede sidevinduer til udluftning. I hjørnerne er der monteret et 40 mm nedløbsrør, som sørger for at græsplænen skånes for plaskende regnvand. Hele vejen rundt er drivhuset beklædt med hele baner af 3 mm hærdet glas, hvilket er det sikreste hvis du har legende børn eller dyr i haven, som ellers kan risikere at skære sig på glassplinter. Taget er monteret med 10 mm perlehvid polycarbonat, som giver et behageligt lysindfald og holder på den varme luft.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 3
 • Højde: 1,92 m i siderne, 2,67 – 2,59 m i midten afhængigt af type
 • Dyrkningsareal: Fra 4,4 til 12,9 kvm
 • Dør: Dobbelt stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Sidevinduer: 2
 • Tagrende: Ja

Se pris på Juliana Veranda drivhuset her, hvor du får gratis fragt.

Juliana Gartner – meget stort drivhus – fra 16,2 kvm

Juliana-Gartner-Drivhus
Juliana Gartner er et stort og luksuriøst drivhus til den seriøse hobbygartner. Det fås i flere farver, beklædninger og størrelser fra 16,2 kvadratmeter.

Hvis du har god plads i haven, er dette Juliana drivhus et kig værdigt. Den mindste model måler 16,2 kvadratmeter og med en sidehøjde på 1,72 meter og totalhøjde på 2,87 meter, giver det en følelse af at stå i et enormt rum. Der er med andre ord god plads til både hyggekrog og planter, uanset hvilket Gartner drivhus du vælger. Det er udstyret med en dobbelt stalddør i gavlen som kan låses, og så er fodtrinet også på dette Juliana drivhus ekstra lavt. Derfor kan du nemt komme ind og ud med en trillebør, ligesom du let kan få plads til opbevaring af eksempelvis havemøbler, som kan overvintre tørt og godt.

Juliana Gartner er et stort og rummeligt drivhus. Det findes i tre størrelser fra 16,2 kvadratmeter og op til 21,4 kvadratmeter, og der kan frit vælges mellem en udgave i farverne alu/sort eller antracit/sort, ligesom du har hele 4 valgmuligheder for beklædning: 3 mm glas, 3 mm hærdet glas, 6 mm polycarbonat eller 10 mm polycarbonat. Uanset hvilken variant du vælger, så får du et robust og særdeles funktionelt drivhus, som faktisk er billigt i forhold til størrelsen og funktionaliteten. I taget og hjørnerne er der monteret afstivere, som holder drivhuset stabilt i uvejr, og mellem 4 og 6 vinduer sørger for effektiv udluftning på varme sommerdage. Når det regner, sørger tagrenden og de 4 nedløbsrør for at vandet løber stille ned i jorden i stedet for at plaske ud over græsplænen.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 3
 • Højde: 1,72 m i siderne, 2,87 m i midten
 • Dyrkningsareal: Fra 16,2 til 21,4 kvm
 • Dør: Dobbelt stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Tagvinduer: 4-6 afhængigt af type
 • Tagrende: Ja

Se pris på Juliana Gartner drivhuset her, hvor du får gratis fragt.

Juliana Oase – stort kvadratisk drivhus på 13,5 kvm

Juliana-Oase-Drivhus
Juliana Oase er et stort og kvadratisk drivhus med dobbelt stalddør og glas i hele baner. Det er velegnet som kombineret drivhus og udestue.

Det kan virke tosset at investere i et drivhus med plads til havemøblerne, men med vores lunefulde klima giver det faktisk god mening.

Juliana Oase er kommet til for at imødekomme ønsket om at bruge flere timer udendørs. Åbn den store dobbelte stalddør på en varm sommerdag, indret med et par stole, en sofa eller en hængekøje og omgiv dig med de planter, du måtte ønske i dit drivhus. Hvis det blæser eller trækker op til regn, kan du blot lukke stalddørene og lade hyggen fortsætte. I de tidlige forårsmåneder kan du ligeledes lade drivhuset varme dig, da solens stråler har fri adgang gennem taget, som er beklædt med glas i hele baner.

Juliana Oase drivhuset har et lavt fodtrin og måler 13,5 kvadratmeter. Der er således god plads til både møbler, planter og plantebord. Sidehøjden er også blandt de bedste i sin klasse med hele 1,80 meter. Totalhøjden når desuden op på 2,95 meter, hvilket giver luft og en god rumfornemmelse.

Dette drivhus er egnet til brug som udestue, havepavillon eller konventionelt drivhus, hvor der er gode muligheder for fleksibel indretning. Du kan eksempelvis have 1-2 høje planter stående i midten og reoler med mindre planter langs siderne, eller du kan nøjes med at have planter langs siderne og holde midten fri. Det er nok bedst egnet til den store have eller terrasse, da det tager god plads i både areal og højde. Drivhuset fås i to varianter: Alu/sort eller antracit/sort. Der må påregnes en lille merpris for antracit/sort varianten, da aluminiumsprofilerne er lakerede. Der er monteret 3 mm hærdet glas i alle sider og i taget, og så er der tagrender og 4 nedløbsrør med i pakken. Derudover er der 2 vinduer i siden og en dobbelt stalddør med lås.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 1
 • Højde: 1,80 m i siderne, 2,95 m i midten
 • Dyrkningsareal: 13,5 kvm
 • Dør: Dobbelt stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Sidevinduer: 2
 • Tagrende: Ja

Se pris på Juliana Oase drivhuset her, hvor du får gratis fragt.

Juliana Orangeri – eksklusivt drivhus på 15,2 kvm

Juliana-Orangeri-Drivhus
Juliana Orangeri er et stort luksuriøst drivhus på 15,2 kvadratmeter med et flot indgangsparti og fokus på lækkert design.

Dette vinkeldrivhus er et af de mest eksklusive i Julianas sortiment. Der er tænkt over alle de små detaljer så du kan få et rum, som ikke kun er godt for dine planter, men også er lækkert at opholde sig i. Det 15,2 kvadratmeter store drivhus er således udstyret med en dobbelt stalddør med lavt fodtrin i vinklen og der er gode indretningsmuligheder i dette Juliana drivhus, hvilket skyldes dets specielle udformning med indgang i vinkelgavlen. Der er således god plads til både plantebord, opholdsområde og alle de planter du måtte ønske dig. Juliana Orangeri måler 1,72 meter i siderne og 2,67 meter i totalhøjde. Det giver en god rumfornemmelse, og det vil være en fornøjelse at sidde i drivhuset og nyde varmen fra den tidlige forårssol, mens planterne langsomt spirer op ad jorden.

Juliana Orangeri er velegnet til den meget store have med små hyggekroge, da dets udformning optager en del mere plads end traditionelle drivhuse. Prisen er desuden en smule høj og en del af pengene går til det flotte design, som fås i både alu/sort eller antracit/sort. Der er monteret hele baner med hærdet glas og en tykkelse på 3 mm på hele Orangeri drivhuset, hvilket gør det ekstra sikkert til en placering i haven med legende børn. 4 tagvinduer sørger desuden for god udluftning, og hele 6 nedløbsrør sørger for at regnvand ledes skånsomt mod jorden i stedet for at plaske ud over græsplænen.

Egenskaber:

 • Antal størrelser: 1
 • Højde: 1,72 m i siderne, 2,67 m i midten
 • Dyrkningsareal: 15,2 kvm
 • Dør: Dobbelt stalddør
 • Konstruktion: Aluminium
 • Tagvinduer: 6
 • Tagrende: Ja

Se pris på Juliana Orangeri drivhuset her, hvor du får gratis fragt.

Hvilket drivhus skal du vælge?

Julianas drivhuse henvender sig med det brede sortiment til alle typer af haveejere. Du kan derfor sagtens finde et Juliana drivhus til såvel gårdhaven som den store have på landet. Der er dog et par beslutninger, som kan være gode at overveje inden køb:

Stort eller lille drivhus – hvad er bedst?

Som udgangspunkt anbefales det altid at vælge et så stort drivhus som muligt. Det holder nemlig meget længe, og Julianas drivhuse kommer med en garanti på 12 år. Og hvis du står og vakler mellem en større eller en mindre model, så gå efter den større model – i længden vil du ikke fortryde det, da et større og højere drivhus alt andet lige giver bedre muligheder og mere plads at udfolde sig på. Og det er drøn ærgerligt at stå med et drivhus, som faktisk er for lille. Du bliver nemlig hurtigt grebet af glæden ved at kunne dyrke dine egne grøntsager og krydderurter, og måske vil du også gerne kunne indrette en lille hyggekrog, så du kan sidde og nyde ’frugten’ af dit arbejde.

Glas- eller polycarbonat beklædning – hvad er bedst?

De fleste drivhusejere foretrækker glas, da det ser pænere ud og giver bedre udsyn. Og med hærdet glas får du samtidig en sikker løsning, da det er splintefrit. Dermed mindsker du risikoen for at nogen skærer sig, hvis uheldet er ude. Du skal dog være opmærksom på, at såfremt du vælger et drivhus med glasbeklædning, så bliver du muligvis nødt til at sørge for ekstra skygge til dine planter i løbet af sommeren, når solen står på sit højeste og sender varme stråler ned i drivhuset. Dine planter kan nemlig ikke tåle alt for hårdt sollys, og midt på dagen kan det altså gå ud over planternes trivsel.

Polycarbonat i enten 6 eller 10 milimeters tykkelse har flere gode egenskaber, og selvom de ikke er pæne, så kan de i mange tilfælde være en god løsning. Polycarbonat plader giver nemlig en bedre isolering i det tidligere forår og sene efterår og så tager de lidt af lysindfaldet, så dine planter skånes for den hårde middagssol. Dertil kommer også, at polycarbonat plader er meget slagfaste, og skal drivhuset stå et sted med risiko for nedfaldne grene eller legende børn, så er polycarbonat derfor anbefalelsesværdigt.

Sådan samler du et Juliana drivhus

Juliana-Drivhus-Montering
Juliana drivhuset er nemt at samle ved hjælp af den medfølgende samlevejledning. Du kan også få hjælp til montagen på Julianas hjemmeside.

Til alle Juliana drivhuse medfølger der en god og overskuelig samlevejledning. Du skal regne med at bruge en 2-3 dage på at samle dit drivhus, og skal fundamentet først lægges, så skal du nok tilføje en dag ekstra. Det er vigtigt at du giver dig god tid og sikrer dig at drivhuset er monteret korrekt, da der ellers er fare for ulykker ved første kraftige vindstød.

Vi henviser derudover til Julianas udmærkede trin-for-trin guide, der tager dig igennem hvert enkelt trin i samle- og monteringsprocessen. Her finder du vejledning med gode illustrationer, der viser hvordan du samler dit Juliana drivhus.

Du kan desuden rette henvendelse direkte til Juliana, hvis du ønsker at bestille reservedele, eller mangler en del til montering af drivhuset. De sidder klar ved telefonerne, hvilket er en af fordelene ved at købe et ”mærkevare”-drivhus.

Sådan bliver det lettere med drivhus: 7 forslag til nyttigt udstyr

Juliana producerer udover deres drivhuse også noget forskelligt ekstra-udstyr, som kan være nyttigt at købe med. Udstyret gør livet med drivhus nemmere, og enkelte ting kan vise sig at være fuldstændig uundværlige. Herunder får du vores anbefalinger til køb af ekstra-udstyr:

Juliana Startmix – En god startpakke til førstegangskøberen

Juliana-Startmix
Juliana Startmix er en god blanding af nyttigt tilbehør til drivhuset, som du får glæde af.

Denne startpakke er til dig, der køber drivhus for første gang. Den indeholder essentielle remedier, som gør samlingen og pasningen af drivhuset til en fornøjelse. I denne pakke får du:

 • 1 automatisk vinduesåbner
 • 1 termometer
 • 3 plantespiraler
 • 1 skruenøgle til samling af drivhuset
 • 1 pose specialbolte – 20 stk
 • 1 pose planteøjer til planteophængning – 20 stk
 • 1 liter drivhusrens

Det er en god startpakke, som faktisk hjælper dig et godt stykke hen ad vejen.

Juliana termometer – Hold den rette temperatur

Juliana-Drivhus-Termometer
Det er vigtigt at drivhuset ikke bliver for koldt eller varmt. Et termometer er derfor en nyttig investering.

Der skal helst ikke være over 30 grader i dit drivhus, og nogle planter har desuden behov for at du kan opretholde en bestemt minimumstemperatur. Derfor er du nødt til at investere i et drivhustermometer, som giver dig præcise målinger på drivhusets indvendige temperatur. Så undgår du at dine planter mistrives og går ud.

Juliana hylder – Praktisk til krydderurter i potte

Juliana-Drivhus-Hylder
Du kan få forskellige hylder, som er særligt tilpassede til Juliana drivhusene. De er praktiske hvis du eksempelvis dyrker krydderurter i potter.

Du kan til et Juliana drivhus købe nogle forskellige hyldeknægte, som alle er tilpasset disse. Hylderne bidrager med en fornuftig indretning af drivhuset, og du kan med fordel have dine krydderurter, chiliplanter og andre potteplanter til at stå på disse. Så sparer du plads i bunden af drivhuset, hvor mere pladskrævende planter kan stå.

Hylderne kan også bruges i kombination med et plantebord, eksempelvis til opbevaring af små blomstersakse og andre redskaber, som du bruger i drivhuset.

Juliana vandingsanlæg – Automatisk vanding af alle drivhusets planter

I den varmeste periode af året er det nødvendigt at vande drivhusets planter to gange om dagen. Og med en travl hverdag kan det være svært at finde tid til både vanding og almen pleje af alle planterne ved siden af det travle familieliv.

Et vandingsanlæg er derfor noget af det første, en drivhusejer vælger at investere i, da det letter pasningen af planterne betragteligt. Og så behøver du ikke frygte det værste, hvis du ikke har tid til at vande planterne en enkelt dag.

Vandingsanlægget fungerer ved at du stikker de medfølgende dryppinde ned i jorden i nærheden af alle planterne, og så doseres en valgfri mængde vand automatisk til hver plante. Du kan indstille hver enkelt dryppind til at give forskellige doser, så nogle planter kan få mere end andre. Sådan et anlæg sørger desuden for at blande gødning i vandet, så det gives til planterne i det rette blandingsforhold.

Juliana vinduesåbnere – Automatisk vinduesåbner holder styr på temperaturen

Juliana-Vinduesaabner
En vinduesåbner sørger for at regulere temperaturen i drivhuset automatisk, ved at åbne og sørge for regelmæssig udluftning.

En automatisk vinduesåbner kan erhverves til dit Juliana drivhus for relativt få penge. Disse vinduesåbnere passer også til andre typer drivhuse, og giver essentiel og livsvigtig udluftning til dine planter. Stillestående luft kan i værste tilfælde gøre dine planter syge, og derfor er det vigtigt at have god ventilation, også for at undgå at drivhustemperaturen overstiger de anbefalede 30 grader.

De fleste automatiske vinduesåbnere har termometer, så du kan indstille dem til at åbne hvis temperaturen når et vist punkt. Og det kan vise sig at være meget værdifuldt om sommeren, hvor det kan blive meget varmt i løbet af dagen.

Juliana drivhusvarmere – nyttige til forlængelse af sæsonen

Juliana-Maxi-2-Drivhusvarmer
En drivhusvarmer er uundværlig, hvis du vil tidligt igang i drivhuset. Den holder nattefrosten ude, så planterne hurtigere kan spire.

Hvis du sætter en dyd i at komme tidligt i gang i drivhuset, og gerne vil have så meget ud af sæsonen som muligt, så er en drivhusvarmer et godt redskab. Med denne kan du nemlig holde nattefrosten ude i det tidlige forår og sene efterår, hvilket betyder at du kan komme tidligere i gang med forkultiveringen og samtidig forlænge sæsonen for eksempelvis tomatplanterne.

Til Juliana drivhusene er det vigtigt at vælge en drivhusvarmer med kapacitet til at opvarme hele arealet, og så er det en god idé at isolere med eksempelvis bobleplast, så opvarmningen bliver mere økonomisk og effektiv.

Hvor finder jeg Julianas drivhuse billigst?

Det kan godt betale sig at kigge på nettet, når du har fundet et Juliana drivhus der passer dig. Vi har konstateret, at der kan være op til flere tusinde kroner at spare, ved at vælge en forhandler online, frem for at gå i det lokale byggemarked, hvor de sædvanligvis følger listepriserne. Du kan muligvis være heldig at forhandle prisen ned til netbutikkernes niveau, men uanset om du køber det fra butikkerne eller på nettet, så leveres Juliana drivhuse altid direkte fra producenten og hjem til dig. Så du kan spare tiden og besværet ved at bestille det over nettet.

Læs også: Drivhus – Den komplette guide til de bedste drivhuse

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

4 kommentarer

 1. Vi blev ret kede af at vi købte et Juliana drivhus. Nu hvor det omsider er samlet er det da nogenlunde ok, men det var en nærmest surrealistisk oplevelse at samle det, og vi vil ikke købe et Juliana igen. Samlevejledningen er til grin og vi fik virkelig øvet os i at samle og skille det mange gange, og listerne der skal holde ruderne er fuldstændigt umulige at få til at holde.

  Juliana var flinke nok til at efterlevere de ting de havde glemt at levere første gang, men da vi skrev til supporten om et problem med at lukke døren fordi dørstolerne buede, gik der mere end en uge før vi fik svar, og da var det et bl.a. bl.a. har vores montør ringet til dig?-svar. Det kunne vi altså ikke bruge til noget, så vi fik selv bikset nogle reservedele sammen som kunne holde dørposterne rette og så var det det.

  Vi har undersøgt andre mærker og EuroSerre har en ret fin kvalitet og en supernem måde at fæstne ruderne på. Derudover har de 4 mm sikkerhedsglas i stedet for Julianas 3 mm sikkerhedsglas, og det er jo heller ikke dårligt.

  • Hej Carsten
   Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med et Juliana drivhus. Det lyder som en kedelig start i har fået med drivhuset, men det glæder mig ikke desto mindre at i til sidst fik det samlet.
   Vi havde faktisk en artikel om EuroSerre drivhuse i støbeskeen, men vi blev overhalet af sæsonen, så den har vi til gode til næste år.
   Mvh
   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Palle Lauritsen Svar

  Jeg har et Juliana drivhus, og det er et skønt hus til mine tomater og agurker. Jeg kan ikke lige huske navnet, men det ligner lidt Premium modellen.

  Min have er velbesøgt af kvarterets unger, og tit er der også hård blæst. Det har betydet at jeg engang imellem har haft brug for reservedele i form af ekstra ruder og et ekstra beslag, og her er Juliana altid så rare til at hjælpe med at bestille nye dele hjem til mig. Se, det er fordelen ved at vælge et “rigtigt” drivhus frem for billige kinamodeller. vh Palle

  • Hej Palle

   Tak fordi du deler dine erfaringer med os. Det er også mit indtryk, at Juliana Drivhuse er et godt valg, og flere købere udtrykker lige præcis den samme tilfredshed som dig. Det er nemt at få fat i deres kundeservice, og reservedele sendes hurtigt hjem til dig når du mangler dem. Juliana er sammen med Vitavia drivhusene nok de bedste og sikreste valg når det kommer til drivhuse i samlesæt.
   Har du et drivhus med polycarbonat plader, eller er der glas monteret i rammerne? Polycarbonat er jo umiddelbart det mest slagfaste, spørgsmålet er bare hvordan de ser ud efter flere år i det fri?

   Mvh
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar