En isterningemaskine er det perfekte køb til festen, til hyggestunden med vennerne eller andre situationer hvor man ikke må løbe tør for isterninger til kolde drinks.

Den fyldes blot med vand og står så og producerer isterninger, uden at du skal vente i timevis på et færdigt resultat. De første isterninger er nemlig klar på kun få minutter. Det betyder at den kan stå en hel aften og blive ved med at spytte nye isterninger ud, så længe der fyldes nyt vand på.

Har du besluttet dig for at købe en maskine til fremstilling af isterninger hjemme, bør du dog se dig for. Ikke alle modeller vurderes at være lige gode.

Vi har til denne artikel gennemgået en lang række brugeranmeldelser på tværs af flere hjemmesider, og fundet 4 af de beste isterningemaskiner netop nu. Se dem alle herunder:

Wilfa ICE-12S – populær isterningemaskine

 • Gode anmeldelser

Med Wilfa ICE-12S kan du lave 70 isterninger i timen, og de første er klar på kun 13 minutter. Den er særdeles populær blandt køberne, og de fleste er meget tilfredse med den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Isterningemaskinen fra Wilfa er særdeles populær blandt køberne, som overordnet er yderst positive. Den roses for at være effektiv, og det vurderes af de fleste at være et stort plus at den hurtigt har de første isterninger klar. Mange købere bruger den blandt andet i hjemmebaren, hvor den fungerer rigtig godt. Med op til 70 isterninger i timen er den velegnet til en festlig aften, og prisen ligger desuden i den rimelige ende.

Design: Wilfa ICE-12S er en mellemstor isterningemaskine, som måler 25 x 32 x 36 centimeter. Den har et sølvgråt design med udblæsning i den ene side, samt betjeningspanel foran låget til isterninger.

Betjeningspanelet er integreret i selve låget, således at åbningen er rigeligt stor til at isterningerne nemt kan fås op.

Funktioner: Isterningemaskinen fra Wilfa er i stand til at fremstille enten store eller små isterninger. Du vælger nemt imellem størrelserne ved at trykke “Select”-knappen på betjeningspanelet, og derudover har den statusknapper for lavt vandniveau samt fyldt isterninge-beholder.

Wilfa ICE-12S slukker automatisk, når isterninge-beholderen er fuld. Dermed undgår du at den overfyldes, hvilket kan være nyttigt til en fest med familie eller venner.

Specifikationer:

 • Isterninger/time: 70 stk.
 • Første isterninger klar inden for 13 minutter
 • Vandbeholder: Ukendt størrelse
 • Vægt: 9,2 kg.

Caso IceMaster Pro – isterningemaskine med stor vandtank

 • Gode anmeldelser

Med en vandtank på 3 liter har denne isterningemaskine rigtig god kapacitet, og den kan således fremstille mange isterninger uden ekstra påfyldninger. Den er desuden populær blandt køberne, og de første isterninger er klar på kun 6-13 minutter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Caso IceMaster Pro er en populær isterningemaskine, som har ekstra høj kapacitet i den indbyggede vandbeholder. Det betyder at der kan fremstilles rigtig mange isterninger før der skal fyldes ekstra vand på, og med en hastighed på 500 gram isterninger i timen løber du aldrig tør. Et stort antal købere har efterladt positive anmeldelser af denne isterningemaskine, og den kan fremstille isterninger i både små og store størrelser. Den er derfor et rigtig godt valg for de fleste.

Design: Caso IceMaster Pro har et design i rustfrit stål, samt en sort top med låg og betjeningspanel i ét stykke. Den ligner til forvekskling Wilfa ICE-12S, men om den produceres samme sted har vi ikke fået bekræftet. Noget kunne dog tyde på det, og derfor kan det måske godt betale sig at tjekke priser på dem begge.

Funktioner: Caso IceMaster Pro har et simpelt betjeningspanel med få knapper, der lader dig vælge imellem funktionerne. Faktisk er der kun to knapper på denne isterningemaskine, som tænder/slukker og lader dig vælge størrelse på isterningerne.

Isterningemaskinen fra Caso fremstiller op til 500 gram isterninger i timen, og det anslås at de første isterninger er klar på mellem 6 og 13 minutter.

Der er også på denne model automatisk slukfunktion, når isterningebeholderen er fyldt op.

Specifikationer:

 • Isterninger/time: 500 gram
 • Første isterninger klar på 6-13 minutter
 • Vandbeholder: 3 liter
 • Vægt: 9,3 kg.

Caso IceMaster Comfort – hurtig isterningemaskine

 • Gode anmeldelser

Caso IceMaster Comfort er en god og særdeles hurtig isterningemaskine, der kan producere op til 13 kilo isterninger i døgnet. De første isterninger er desuden klar på mellem 6 og 13 minutter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Caso IceMaster Comfort er en god og populær isterningemaskine, som udmærker sig ved at være ekstra hurtig til at producere isterninger. Den har de første isterninger klar på helt ned til 6 minutter, og den kan lave mere end 500 gram isterninger i timen. Med en 1,7 liter stor vandtank løber den dog lidt hurtigere tør for vand en andre isterningemaskiner, men til lidt mindre behov er den ganske god.

Design: Isterningemaskinen fra Caso har et simpelt firkantet design med gennemsigtigt låg på toppen. Kabinettet er desuden af rustfrit stål, og på toppen er der sort plastik. Betjeningspanelet er på denne model placeret i fronten, således at det nemt kan ses på afstand.

Funktioner: Caso IceMaster Comfort har ikke mange funktioner, og du finder således ikke andre knapper end tænd/sluk knappen på fronten. Her finder du ligeledes indikatorer for tom vandtank og fuld isterninge-beholder, således at det er nemt at følge med i status.

Isterningemaskinen har som andre modeller også automatisk slukning ved fyldt beholder, således at den ikke overfyldes.

Specifikationer:

 • Isterninger/time: Over 500 gram
 • Første isterninger klar på 6-13 minutter
 • Vandbeholder: 1,7 liter
 • Vægt: 8,2 kg.

Melissa Ice Cube Maker – billig isterningemaskine til mindre behov

 • Gode anmeldelser

Melissa er et godt mærke, som laver produkter til fornuftige priser. Deres isterningemaskine får derfor også positive anmeldelser, og køberne er generelt yderst tilfredse med den. Den har de 9 første isterninger klar på kun 10 minutter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Melissa Ice Cube Maker er det oplagte valg til dig med mindre behov. Den får ros af flere købere for at være hurtigt klar med de første isterninger, da disse er klar efter kun 10 minutter, og derudover er den nem at bruge. Med den 1,7 liter store vandbeholder er den ikke blandt de mest rummelige modeller, men til små behov er den ganske fornuftig.

Design: Isterningemaskinen fra Melissa har et neutralt hvidt design, og måler 34 x 35 x 24,3 centimeter. Den har desuden et låg med et lille vindue, således at du kan se antallet af isterninger uden at skulle åbne. Herudover er betjeningspanelet placeret bagtil, med kun en enkelt tænd/sluk knap.

Funktioner: Melissa Ice Cube Maker har ikke mange funktioner, og således finder du kun en tænd/sluk knap i dens betjeningspanel. Du finder samme sted 3 indikatorer, der hvor især viser hvis isterninge-beholderen er fuld, om den producerer is, og om der skal påfyldes vand.

Låget til isterningerne klappes op og ned, og maskinen er sensorstyret således at den automatisk slukkes ved fyldt beholder.

Specifikationer:

 • Isterninger/time: 9 stk.
 • Første isterninger klar på 10 minutter
 • Vandbeholder: 1,7 liter
 • Vægt: Ukendt

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment