Der er stor forskel på hvor godt de forskellige cykelhjelme beskytter dig under et uheld, og prisen er ikke altid afgørende for sikkerheden. Det konkluderes i både danske og udenlandske tests, hvor et stort antal cykelhjelme er blevet undersøgt og vurderet ud fra en række simulerede ulykker.

Til denne artikel har vi fundet frem til 12 af de bedste cykelhjelme, og så har vi sammenlignet priser blandt de mest populære forhandlere på nettet. Vi har fundet forskellige typer cykelhjelme til både børn og voksne, så du kan finde en hjelm til netop dit behov.

Opsummering – her er vores anbefalinger

Herunder har vi opsummeret hvilke cykelhjelme vi mener er bedst i hver deres kategori. Vores anbefalinger er baseret på de nyeste tests og anmeldelser, som du kan læse mere om længere nede i artiklen.

Scott Arx

Bedste cykelhjelm til race/landevej

 • Testvinder – Tænk
 • Fås i flere farver

Bedste pris: (Produktet er udgået)

Køb hos (Produktet er udgået)

Cykelhjelm Abus Hyban i Matsort

Abus Hyban i Matsort

populær på PriceRunner

 • Gode anmeldelser hos Pricerunner

Bedste pris: 379,00

 

Køb hos Cykelhjelm.dk

Bell Sidetrack Junior

Bedste cykelhjelm til børn

 • Testvinder – ADAC
 • Fås i flere farver

Bedste pris: 469,00

Køb hos Cykelpartner


Cykelhjelme til voksne – her er de 7 bedste

Der er faktisk mange cykelhjelme til voksne, der klarer sig godt i test. De fleste modeller godkendes således af testpanelerne, men enkelte modeller vurderes alligevel at være en tand bedre. Herunder har vi samlet de cykelhjelme i voksenstørrelse, som klarer sig bedst i test:


Scott Arx – testvindende cykelhjelm til race og landevej

 • Testvinder – Tænk
 • Fås i flere farver

Scott Arx er bedst i test hos Tænk og fås til en fornuftig pris på nettet. Den er yderst velegnet til race og landevej, og fås i flere farver samt størrelser.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Scott Arx er en god og billig cykelhjelm til race og landevej, der giver den bedste all-round beskyttelse ved forskellige fald. Af den grund er den testvinder hos Tænk, hvor den får testens bedste bedømmelse og dermed klarer sig bedst ud af alle 25 testede cykelhjelme. Den fås i en række forskellige farver og har et godt ventilationssystem, der giver dig masser af luft. Derudover beretter enkelte købere også, at spændesystemet er behageligt og nemt at tilpasse. Med en vægt på kun 240 gram er denne cykelhjelm således det rette valg for dig der ofte stiger på jernhesten for at trille en tur i det fri.

 

Om: Scott Arx-cykelhjelmen er en simpel og billig cykelhjelm, der er designet til brug ved landevejskørsel og race. Den klarer sig samlet set godt i test hos Forbrugerrådet Tænk, og fås i flere farver. Du kan således vælge om du vil have den i mørke nuancer eller lysere og mere synlige farver, alt efter hvor du typisk cykler henne.

Cykelhjelmen fra Scott fås i 3 størrelser: Small til en hovedomkreds på 51 til 55 centimeter, Medium til en hovedomkreds på 55 til 59 centimeter, eller Large til en hovedomkreds på 59 til 61 centimeter. Størrelsen kan finjusteres ved hjælp af et spænde, der kan drejes for at ændre pasformen. Scott kalder dette for Micro Rotary Adjustment System II (MRAS), og spændet rækker hele vejen rundt om hovedet.

Scott Arx har ingen skygge, men der er til gengæld flere store ventilationsåbninger både for og bag.

Egenskaber:

 • Størrelser: 51-55 / 55-59 / 59-61 cm.
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: Ca. 240 g.
 • Velegnet til: Landevejskørsel/race

Giro Synthe Mips – Beskyttende komfort til landevejscykling


Giro Synthe Mips – Beskyttende komfort til landevejscyklingI Giro Synthe Mips-cykelhjelmen får du en cykelhjelm, der er særligt udviklet til landevejskørsel. Den er aerodynamisk og let, og det giver en afkølende og komfortabel cykelhjem.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Det vigtigste ved en cykelhjelm er, at den kan yde god beskyttelse for dit hoved, hvis uheldet er ude, og du styrter. Cykelhjelmen Giro Synthe Mips er designet med en helt særlig teknologi kaldet Multi-directional Impact System – heraf forkortelsen MIPS. Denne teknologi hjælper med at lede kraften fra et styrt udenom dit hoved. Desuden kommer hjelmen i et aerodynamisk design med hele 26 ventilationskanaler, der er med at afkøle dit hoved og giver dig muligheden for optimal hastighed, når du suser afsted på landevejen. Cykelhjelmen er også let med en vægt på kun 254 gram.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Denne cykelhjelm fra Giro er en af deres mest avancerede cykelhjelme endnu. Både på grund af MIPS-teknologien og det komfortable design, der gør den særligt egnet til at bruge, når man cykler landevejskørsel. Desuden leveres cykelhjelmen i forskellige farvekombinationer. Det giver dig mulighed for at vælge, om du skal have en sort og simpel hjelm eller en med lidt farve på siden.

Giro Synthe Mips-cykelhjelmen kommer i tre forskellige størrelser, nemlig: 51-55 centimeter, 55-59 centimeter og 59-63 centimeter. De tre størrelser er lette at justere, og det kan faktisk gøres med en hånd, mens du er på farten.

Egenskaber:

 • Størrelser: 51-55 / 55-59 / 59-63 centimeter.
 • Farver: Flere muligheder (se hos forhandler).
 • Vægt: Ca. 254 gram.
 • Velegnet til: Landevejskørsel.

Hövding Airbag 2.0 – testvindende airbag til cykelpendleren


Hoevding-2-0-Cykelhjelm

 • Testvinder – Folksam
 • Fungerer som airbag

Den specielle Hövding Airbag 2.0 klarer sig rigtig godt i test, og fungerer ved at en beskyttende hjelm pustes op omkring hovedet hvis du falder. Dermed bevarer du frisuren og slipper for en varm hjelm på hovedet, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Hövding Airbag 2.0 er et genialt alternativ til den klassiske cykelhjelm. Du tager den blot om halsen som var den et halstørklæde, og derefter er du beskyttet nøjagtigt lige så godt som med en almindelig cykelhjelm. Det konkluderes i test hos blandt andet Folksam, hvor den bliver bedst i test sammen med 4 almindelige cykelhjelme. Du behøver derfor ikke længere at møde på arbejde med krøllet eller uglet hår, og samtidig går du ikke på kompromis med sikkerheden. Alt i alt et rigtig godt alternativ til den klassiske hverdagscykelhjelm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Hövding Airbag 2.0 har været genstand for megen skepsis siden version 1 så dagens lys for et par år siden. Blandt andet har Forbrugerrådet Tænk sået tvivl om den kan beskytte hovedet, hvis man eksempelvis rammes af en lygtepæl eller lignende. Al tvivl og skepsis er dog blevet bragt til skamme i test hos Folksam, hvor det påvises ud fra forskellige crashtests at Hövding Airbag 2.0 er en rigtig god cykelhjelm, der lever fuldt op til lovkravene og mere til. En journalist fra Politiken erfarer desuden at Hövding 2.0 virker, efter hun selv var ude for et grimt styrt på cyklen.

Som navnet antyder, fungerer denne cykelhjelm ved at kraven pustes op til en beskyttende hjelm, der omkranser hovedet. Det hele sker ifølge producenten i løbet af kun 0,1 sekund og udløses af sensorer, der måler pludselige kraftige bevægelser. Dit hoved beskyttes således bag en hvid pude, som afbøder slaget og absorberer rystelserne.

Hövding Airbag 2.0 skal lynes rundt om halsen og vejer 635 gram. Der kan købes en række forskellige overtræk, hvis du ønsker et anderledes look end det sorte. Den leveres med genopladelige batterier, som holder til 10 timers brug. Når cykelhjelmen har pustet sig op, kan den ikke bruges igen. Den er dog lavet således, at den kun puster sig op når der er tale om en reel ulykke.

Egenskaber:

 • Størrelser: Small / Medium / Large
 • Farver: Sort – andre farver kan tilkøbes
 • Vægt: 635 g.
 • Velegnet til: Hverdag/bykørsel

Cykelhjelm Abus Hyban i Matsort – populær på PriceRunner


Cykelhjelm Abus Hyban i Matsort

 • Gode anmeldelser hos Pricerunner

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Denne cykelhjelm er ganske populær blandt forbrugerne, hvor den har modtaget 4,6 ud af 5 mulige stjerner. Herudover er Abus Hydan den ideelle All-round cykelhjelm, der passer til alle aktiviteter, men særligt er velegnet til BMX kører, skatere og hverdagscyklister. Den har en række funktioner, som for eksempel insektnet ved luftåbninger, aftagelig skygge og en baglygte med 180 graders synlighed. Derudover er den også både nem at indstille og vedligeholde: Hjelmen er fremstillet med et zoom nakkespænde, der justerer den indvendige hovedomkreds, og så kan det indvendige pudesæt tages af og vaskes, hvilket gør den nem at vedligeholde.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Cykelhjem Abus Hyban har en masse funktioner og sikkerhedsudstyr, hvilket gør den brugbar for alle, men især velegnet for skatere, BMX kører og hverdagscyklister. Den har 18 luftåbninger, der sikrer en god ventilation, hvorfor den ikke er for varm en varm sommerdag, men alle disse luftåbninger er alle aflukkede for insekter med insekt net, så dette heller ikke behøver at være en bekymring eller til irritation.

Yderligere har den også en aftagelig skygge, der beskytter dig mod regn, vind, sol og i det hele taget alt slags vejr.

Sidst er den også udstyret med en LED baglygte, der har 180 graders synlighed, hvilket også øger din sikkerhed om aftenen eller en tidlig morgen, inden solen er stået op.

Abus Hyban cykelhjelmen er godkendt efter de europæiske sikkerheds- miljø- og sundhedskrav EN1078 og testet og godkendt hos TÜV.

Cykelhjelm Abus Hyban vs. Markedet

Abus Hyban cykelhjelmen adskiller sig fra markedet ved dens store alsidighed, men også ved både dens sikkerhed, kvalitet, vedligeholdelse og justering. Cykelhjelmen egner sig til stort set alle af alle aldre, og købes den til et barn, så kan den justeres, så den passer i mange år.

Egenskaber:

 • Størrelser: 52 – 58 cm / 58 – 63 cm
 • Farver: Matsort
 • Vægt: 380 gram
 • Velegnet til: skatere, BMX kører og hverdagscyklister, men kan også bruges til andre aktiviteter.

Bell Draft MIPS – fornuftig cykelhjelm med effektiv beskyttelse


 • Topscorer – Länsförsäkringar Stockholm
 • Fås i flere farver

Bell Draft MIPS klarer sig godt i svensk test og er en videreudvikling af Solar-hjelmen, der tidligere blev topscorer hos Tænk. Den fås til en fornuftig pris på nettet.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Bell Draft MIPS er en af markedets billigste cykelhjelme med MIPS-systemet, der giver øget beskyttelse mod rystelser og rotationer udløst af slag mod cykelhjelmen. Den klarer sig rigtig godt i svensk test, og forgængeren (Bell Solar) har ligeledes fået topkarakter hos Forbrugerrådet Tænk. Det er således en rigtig god cykelhjelm til dig der primært skal bruge den til cykelturen til og fra arbejde, og som gerne vil have en let hjelm til en fornuftig pris.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Bell Draft MIPS er en fornuftig og let cykelhjelm til hverdagsbrug, men den kan også bruges til race og landevejskørsel. Hjelmen hører nemlig til blandt de lettere modeller, som samtidig er godt ventileret med de 25 ventilationsåbninger for og bag. Som navnet antyder har cykelhjelmen en MIPS-anordning monteret indvendigt, hvilket afbøder rystelser og rotationer ved slag mod hjelmen.

Cykelhjelmen fås i en one-size størrelse med et Ergo Dial Fit-system, som fungerer ved at du trykker på en knap og drejer hjulpet til omkredsen passer din hovedstørrelse. Du kan justere størrelsen fra 54 til 61 centimeter, hvilket passer til de fleste voksne. Cykelhjelmens vægt er på 310 gram, og den fås blandt andet i hvid/sølv, mat sort eller i en kombination af rød og sort.

Egenskaber:

 • Størrelser: One-size (54-61 cm.)
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 310 g.
 • Velegnet til: Hverdagsbrug/race

Nutcase Gen3 Street – sej cykelhjelm med enhånds-lås


Nutcase-Gen3-Street-Cykelhjelm

 • Topscorer – Stiftung Warentest
 • Fås i flere farver

Nutcase Gen3 Street er en sej cykelhjelm. Den bliver topscorer hos Stiftung Warentest og fås med flere forskellige motiver og farver.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Nutcase Gen3 Street er en sej cykelhjelm i et stilrent design. Den klarer sig godt i tysk test, hvor den udmærker sig på en god stødabsorbering og holdbarhed. Cykelhjelmen kan med fordel bruges til hverdagscykling eller når du er på ramperne med dit skateboard, og den aftagelige skygge kan skærme for såvel sol som regn. Remmen kan desuden åbnes og lukkes med kun én hånd, hvilket blandt andet er fordelagtigt når du bærer noget i den anden hånd. Alt i alt en god og alsidig cykelhjelm, der kan anvendes til mange formål.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Nutcase Gen3 Street er en cykelhjelm til junior ogvoksne. Det er en simpel hjelm med runde former, der minder om hjelmene som de professionelle skatere bruger på ramperne. Cykelhjelme godkendes af tyske Stiftung Warentest, og leveres med en aftagelig skygge der giver læ for sol og regndråber.

Gen3 Street cykelhjelmen fås i mange forskellige looks og i 2 størrelser: 52-56 centimeter eller 56-60 centimeter. Der er således en model til enhver smag og hovedstørrelse, så du kan skille dig ud i bybilledet med en fed cykelhjelm. Gen3 Street cykelhjelmen vejer 448 gram inkl. skygge, som dog kan afmonteres. Den har i alt 11 ventilationshuller, hvoraf to sidder foran og bruges til luftindtag.

Cykelhjelmen justeres i omkredsen ved hjælp af det indbyggede Spin Dial system. Du drejer blot på en skive, hvorved pasformen spændes ind eller ud. Der medfølger også ekstra puder, så du kan tilpasse hjelmen efter din hovedform.

Egenskaber:

 • Størrelser: 52-56 / 56-60 cm.
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 448 g.
 • Velegnet til: Bykørsel/BMX/skateboarding

Cykelhjelme til børn – her er de 4 bedste

Cykelhjelme til børn skal først og fremmest kunne absorbere stød fra fald, men det er også vigtigt at de sidder ordentligt og er nemme at klikke på for såvel voksne som barnet selv. Faktisk viser testresultater fra blandt andet Sverige, at flere børnecykelhjelme har problemer med at absorbere stød og fastholde positionen på barnets hoved ved uheld.

Enkelte cykelhjelme til børn klarer sig dog rigtig godt i test, og du kan se de anbefalede børnecykelhjelme herunder:

Bell Sidetrack Junior – smart børnecykelhjelm med god beskyttelse


 • Testvinder – ADAC
 • Fås i flere farver

Bell Sidetrack Junior er bedst i test hos ADAC, hvor den klarer sig rigtig godt. Den giver således god beskyttelse til barnet, der enten sidder i stol eller selv cykler.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Bell Sidetrack klarer sig rigtig godt i tysk test, hvor den bliver testvinder sammen med et par andre modeller. Denne cykelhjelm får en af testens højeste samlede bedømmelser, da den afbøder mange forskellige slag og rystelser effektivt. Den er desuden nem at tilpasse, og komforten er høj. Du får således en god og effektiv cykelhjelm, som nemt kan tilpasses og derfor er god i en travl hverdag.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Bell Sidetrack Junior er en sej lille cykelhjelm til børn. Den har en flad bagende som går ned om baghovedet, hvilket betyder at barnet sidder godt i en cykelstol og nemmere kan dreje hovedet til siderne. Den har desuden en aftagelig skygge, som kan være nyttig på dage med høj sol.

Bell Sidetrack Junior cykelhjelmen fås i flere forskellige farver, og den har en justerbar indvendig omkreds på 47 til 54 centimeter. Ved hjælp af ErgoDial-spændet kan du justere cykelhjelmens omkreds, så den passer nøjagtigt til dit barns hoved.

Cykelhjelmen vejer 291 gram og har 15 ventilationshuller for og bag.

Egenskaber:

 • Størrelser: 47-54 cm.
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 291 g.
 • Velegnet til: Bykørsel/cykelstol

ABUS Anuky – let topscorer med gode remme


 • Topscorer – ADAC
 • Fås i flere farver

ABUS Anuky er en fornuftig børnecykelhjelm, der overordnet klarer sig godt i test hos tyske ADAC. Den udmærker sig dog især på den gode pasform som er testens bedste, men beskyttelsen og holdbarheden er også i top.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: ABUS Anuky er en god og billig cykelhjelm til børn, som klarer sig godt i test. Den yder god beskyttelse ved faldulykker og har en høj slidstyrke, hvilket er fordelagtigt når cykelhjelmet skal bruges til børn. Derudover har den testens bedste remme, som sidder godt og tæt. Det er således en god og behagelig cykelhjelm, som også nemt kan tilpasses ved hjælp af drejehjulet i nakken.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: ABUS Anuky er en cykelhjelm til hverdagsbrug. Den findes både i småbørns- og juniorstørrelser, som passer til en hovedomkreds på mellem 46 og 52 centimeter eller 52 og 57 centimeter. Begge størrelser kan tilpasses ved hjælp af et hjul i nakken, der gør det muligt at indstille den indvendige rems omkreds. Hageremmen er i sig selv en normal rem, som kan justeres ved hjælp af spænder.

ABUS Anuky er velegnet til hverdagsbrug, og den fås med mange forskellige farver og motiver. Den har en vægt på 219 gram for den lille småbørnsmodel og 225 gram for juniormodellen, hvilket er i den lette ende. I nakken findes desuden reflekser, og der er indbygget en lille LED-lygte for ekstra synlighed.

Da cykelhjelmen har en flad nakke, kan den med fordel bruges i cykelstole.

Egenskaber:

 • Størrelser: 46-52 / 52-57 cm.
 • Farver: Flere muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 219 / 225 g.
 • Velegnet til: Bykørsel/cykelstol

Limar 242 – fornuftig klassiker giver god beskyttelse


 • Testvinder – ADAC
 • Fås i flere farver

Limar 242 er en klassisk cykelhjelm. Den fås i mange farver og motiver, og bliver af tyske ADAC vurderet som en af de bedste børnecykelhjelme lige nu.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Limar 242 er en klassisk cykelhjelm i et let design, som passer godt til mindre børn. Den fås i flere forskellige farver og med mange sjove motiver til både piger og drenge. Cykelhjelmen klarer sig rigtig godt hos ADAC, hvor den i 2013 bliver bedst i test. Der er indbygget lys i denne hjelm, så dit barn er ekstra synligt i mørke.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Limar 242 er en klassisk børnecykelhjelm med indbygget lys. Den fås med mange forskellige motiver og i farver, der passer til både piger og drenge. Hjelmen er velegnet til børn der cykler selv, men kan også bruges i en cykelstol. Denne type cykelhjelm har det dog med let at blive skubbet rundt på barnets hoved når det sidder i en cykelstol, fordi ryglænet omslutter hjelmen. I testen hos ADAC vurderes cykelhjelmen dog at være komfortabel, ligesom pasformen også får en god bedømmelse.

Cykelhjelmen har et let design og vejer kun henholdsvis 190 gram for modellen i størrelse small og 210 gram for modellen i størrelse medium. Der er 11 lufthuller til ventilation og skruespænde i nakken, så du kan justere cykelhjelmen i forhold til hovedets omkreds. Det indbyggede LED lys er rødt og har en blinkefunktion, som tiltrækker mest mulig opmærksomhed i trafikken. Dette lys må dog ikke bruges som erstatning for en cykellygte.

Limar 242 fås størrelse small på 46-51 centimeter eller medium på 51-56 centimeter.

Egenskaber:

 • Størrelser: 46-51 / 51-56 cm.
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 190 / 210 g.
 • Velegnet til: Bykørsel/barnets egen cykel

Læs også: Cykelstol test – her er de 4 bedste barnestole til cyklen


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites


Giro Trinity Sport


 • Topscorer – Tænk
 • Fås i flere farver

Giro Trinity Sport er en simpel one-size cykelhjelm. Den klarer sig godt i test hos Tænk og egner sig især til blandet hverdagskørsel. Den fås i flere farver, som kan ses hos forhandleren.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Hvis du er ude efter en billig one-size cykelhjelm til flere forskellige formål, så er Giro Trinity Sport et godt valg. Den bliver topscorer hos Tænk og giver således god beskyttelse, samtidig med at den er komfortabel i brug. Det konstaterer flere individuelle købere hos Cykelpartner også, da de blandt andet roser cykelhjelmen for at være nem at tilpasse og behagelig at have på. Alt i alt er Giro Trinity Sport en god hverdagscykelhjelm med et sporty look.

 

 

Om: Giro Trinity Sport er en sporty cykelhjelm til hverdagsbrug. Den har en simpel konstruktion med 22 ventilationshuller, som er med til at holde vægten nede på ca. 295 gram og give god luftgennemstrømning. Cykelhjelmen ligger i toppen af Tænks testresultater, hvor den klarer sig godt på alle parametre.

Trinity Sport cykelhjelmen har universel pasform og passer dermed til en hovedomkreds på mellem 54 og 61 centimeter. Den fås dog i flere farver, som du kan se hos forhandlerne listet herunder. Cykelhjelmen kan tilpasses i omkreds ved at skrue på AcuDial-skiven, som sidder bagest på hjelmen. Dermed spændes pasformen ind eller ud, så den passer præcist til dit hoveds omkreds. Remmene kan ligeledes justeres, så de sidder rundt om dine ører og stadig holder cykelhjelmen godt på plads.

Egenskaber:

 • Størrelser: One-size (54-61 cm.)
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: Ca. 295 g.
 • Velegnet til: Hverdag/bykørsel

Bell Stoker MIPS 


 • Testvinder – Folksam
 • Fås i flere farver

Bell Stoker MIPS er bedst i svensk test og har et robust design. Den er velegnet til MTB og fås i flere størrelser og farver.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Bell Stoker MIPS bliver bedst i test hos svenske Folksam, hvor i alt 5 cykelhjelme udmærker sig. Cykelhjelmen er let, åndbar og velegnet til MTB, som kræver intens fysisk udfoldelse. Bell Stoker har desuden indbygget Multi-directional Impact System (MIPS), som kan forebygge hjerneskader forårsaget af rotationsacceleration. Det betyder at cykelhjelmen giver mere effektiv beskyttelse, hvis hjelmen rammer en genstand i bevægelse, hvor hovedet udsættes for kraftige rystelser/rotationer.

Om: Bell Stoker MIPS er en cykelhjelm, der er særligt velegnet til brug på MTB. Som navnet antyder, har den indbygget Multi-directional Impact System, som sidder inde i hjelmen og forebygger hjerneskader som følge af rotationer/rystelser. Cykelhjelmen anbefales af svenske Folksam, som har testet 18 cykelhjelme ud fra en række skrappe krav, der med vilje er fastsat over de niveauer, der er påbudt ved lov.

Bell Stoker MIPS cykelhjelmen fås i flere farver og i størrelserne 52-56 centimeter, 55-59 centimeter eller 58-62 centimeter. Dette for at sikre en så god og behagelig pasform som muligt. Den vejer 316 gram og har 13 ventilationshuller, både for og bag, hvilket sikrer en god luftgennemstrømning. Der er monteret en skygge i form af et Blade Visir, som kan justeres 15 grader.

Cykelhjelmen justeres i omkreds ved hjælp af det indbyggede SpeedDialFit system, som udgør en skive der roteres for at løsne eller stramme pasformen. Hver størrelse kan justeres med +/- 4 centimeter i omkreds.

Egenskaber:

 • Størrelser: 52-56 / 55-59 / 58-62 cm.
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 316 g.
 • Velegnet til: MTB/offroad

Nutcase Little Nutty 


 • Testvinder – Stiftung Warentest
 • Fås med flere motiver

Nutcase Little Nutty bliver testvinder ud af 8 testede cykelhjelme hos Stiftung Warentest. Den giver god beskyttelse og er nem at tilpasse.

Derfor anbefaler vi denne cykelhjelm: Nutcase Little Nutty er en af de bedste børnecykelhjelme på markedet. Det konkluderes ud fra testresultatet hos Stiftung Warentest, hvor cykelhjelmen klarer sig bedst ud af 8 testede modeller. I testen vurderes den at give god beskyttelse mod slag og stød, men det måske vigtigste kriterie er brugervenligheden og komforten. Her klarer Little Nutty sig rigtig godt, da den er nem at tilpasse og behagelig i brug. Du kan således nemt sikre dig at barnet bærer cykelhjelmen korrekt, hvilket er vigtigt for dens funktion. Alt i alt en rigtig god og sikker cykelhjelm til de mindste.

Om: Den karakteristiske Nutcase Little Nutty fås med mange forskellige mønstre og farver, der tiltaler både piger og drenge. Det er en sjov lille cykelhjelm i et klassisk design, som gør det muligt for barnet at sidde godt i cykelstolen. Det skyldes blandt andet den flade og afrundede bagende, som ikke støder imod rygstøtten når barnet vender hovedet.

Little Nutty fås i en størrelse, der passer til en hovedomkreds på mellem 48 og 52 centimeter. Den tilpasses i omkredsen ved hjælp af et skruespænde, og ved hagen er et magnetspænde til justering af remmen. Fordelen ved magnetspændet er at det kan betjenes med en enkelt hånd, hvilket især er smart når du har hænderne fulde.

Der medfølger ekstra skumindlæg til denne cykelhjelm, og der er monteret en pude på hageremmen for ekstra komfort og for at sikre at kliklåsen ikke klemmer barnets hud.

Egenskaber:

 • Størrelser: 48-52 cm.
 • Farver: Mange muligheder (se hos forhandler)
 • Vægt: 388 g.
 • Velegnet til: Bykørsel/BMX/cykelstol

outlet section button for DK sites

 

MIPS – hvad er det og hvordan fungerer det?


MIPS-sikkerhedssystem
MIPS står for Multi-directional Impact System og forebygger hjerneskader ved kraftige påvirkninger af cykelhjelmen. Foto: Screenshot fra Mips.technology

MIPS er en forkortelse for Multi-directional Impact System. Det er en svensk-opfundet sikkerhedsanordning, som sidder inde i selve hjelmen.

Teknologien er faktisk kopieret fra kraniet og hjernen. Under kraniet ligger hjernen nemlig omgivet af væske, som beskytter hjernen og sikrer at den kan bevæge sig en smule ved påvirkninger udefra. Dette betyder at hjernen har sin egen indbyggede “støddæmper”, som absorberer en del af et slag eller lignende påvirkning udefra.

Hvis du vender en cykelhjelm med MIPS-anordning på hovedet, kan du se at den har en indre skal og en ydre skal. Den ydre skal er den klassiske cykelhjelm, som skal beskytte hovedet mod direkte slag. Den indre skal, som udgør MIPS-anordningen, sikrer at en kraftig rystelse eller rotation absorberes delvist i selve hjelmen. Dermed udsættes din hjerne for langt mindre kraft end ved en traditionel cykelhjelm, og det kan blandt andet forebygge svære hjerneskader i forbindelse med ulykker.

Teknologien så første gang dagens lys i 1996, og siden er den blevet udbredt til flere slags hjelme. Anordningen koster et par hundrede kroner ekstra at have i cykelhjelmen, men for blandt andet sportsudøvere er det en god investering i deres eget ve og vel.

Besøg MIPS officielle hjemmeside for mere information (åbner i ny fane).

Sådan får du mest muligt ud af din cykelhjelm

Rådet for Sikker Trafik har i mange år været fortalere for at flere børn og voksne bruger cykelhjelm. Og det er der mange gode grunde til – blandt andet mindskes risikoen for svære hjerneskader som følge af en ulykke, og det kan ske for både børn og voksne. Herunder har vi samlet de bedste råd til hvordan du får mest muligt ud af din cykelhjelm, så den beskytter bedst muligt når uheldet er ude.

Sådan skal cykelhjelmen sidde

For at cykelhjelmen skal kunne beskytte bedst muligt, er det vigtigt at den sidder ordentligt på hovedet. Den må ikke kunne rutsje rundt fra side til side, og den må hverken falde ned i nakken eller ned i ansigtet. Sørg med andre ord for at cykelhjelmen sidder så vandret på hovedet som muligt, og at den bliver der mens i cykler. Hvis cykelhjelmen kan glide rundt på dit eller dit barns hoved, så er den for stor og skal spændes ind.

Sørg også for at remmene er strammet ordentligt ind og undgå at det løse stykke rem hænger og dingler – det kan være irriterende og distraherende for kørslen. Tjek gerne remmene på dit barns cykelhjelm med jævne mellemrum, for at sikre at de ikke løsnes op, bliver snoede eller viser tegn på slid. Hvis remmene eller cykelhjelmen viser tegn på slid, eller hvis hjelmen ikke længere dækker panden eller resten af hovedet tilstrækkeligt, så er det tid til at købe en ny cykelhjelm.

Kort sagt:

 • Cykelhjelmen må ikke kunne rutsje fra side til side.
 • Cykelhjelmen skal sidde vandret på hovedet – ca. 2 cm. fra øjenbrynet til hjelmens forkant.
 • Remmene skal være stramme, men stadig behagelige at have på.
 • Tjek remmene med ca. 1 uges mellemrum.
 • Det er tid til at købe ny cykelhjelm, hvis den gamle har fået slag eller ikke dækker panden tilstrækkeligt.

Se også denne instruktionsvideo (åbner i ny fane)

Cykelhjelmen skal være rar at have på

Sørg for at cykelhjelmen er behagelig at have på. Hold den ren og brug gerne de medfølgende puder, hvis du eller dit barn synes den trykker på bestemte steder. Hvis du sørger for at cykelhjelmen er så behagelig at have på som muligt, så er der større chance for at det forbliver en god vane at have den på under cykelturen.

Vælg en godkendt cykelhjelm

Hvis du vil være sikker på at cykelhjelmen lever op til de lovgivningsmæssige krav til beskyttelse og sikkerhed, så er det en god idé at kigge efter CE-mærket, mere konkret CE-EN 1078-godkendelsen, som betyder at cykelhjelmen er testet og lever op til europæiske standarder.

Teenagere og voksne glemmer cykelhjelmen

I en undersøgelse, som Rådet for Sikker Trafik har fået foretaget, har over halvdelen af alle børn mellem 11 til 15 år svaret at de ikke bruger cykelhjelm. Helt galt står det til for de 16 til 25-årige, hvor kun 17 % spænder hjelmen på hovedet inden de sætter sig på cyklen. Fra 26-års alderen ser det lidt bedre ud, mens de ældre over 60 år heller ikke er gode til at huske cykelhjelmen.

Tallene fordeler sig således:

 • Under 11 år: 80 %
 • Fra 11 til 15 år: 43 %
 • Fra 16 til 25 år: 17 %
 • Fra 26 til 60 år: 31 %
 • Over 60 år: 24 %

(Kilde: Rådet for Sikker Trafik)

Der er med andre ord stadig plads til forbedring, og hvis dit barn færdes på meget trafikerede veje til og fra skole, er det en ekstra god idé at huske dem på cykelhjelmen. Det ses også på antallet af ulykker, hvor ca. 1.600 cyklister hvert år kommer på skadestuen. Hvis alle kørte med cykelhjelm, vurderer Rådet for Sikker Trafik at halvdelen af skaderne kunne være helt undgået og hvert år ville 5-10 dræbte cyklister stadig være i live. Tendensen er dog at stadig flere tager cykelhjelmen i brug, så på trods af de dystre tal går det den rigtige vej.

Sådan bliver cykelhjelme testet

Når Tænk, Folksam og andre har fået testet cykelhjelme, så er testen delvist foregået i et laboratorium og delvist ude i det virkelige liv, hvor henholdsvis sikkerheden, komforten og brugervenligheden er blevet testet og vurderet.

Vigtigst af alt er de videnskablige “crash”-test, som skal simulere forskellige typer fald på en cykel. En dukke fået spændt cykelhjelmen på hovedet med en række sensorer, hvorefter der måles hvor godt cykelhjelmen beskytter ved slag.

En test fra Folksam ser eksempelvis sådan ud:

Cykelhjelmen skal også være behagelig og brugervenlig

Ud over at cykelhjelmen selvfølgelig skal kunne beskytte dit hoved mod slag, så skal den også være behagelig at have på og nem at bruge. Derfor har Forbrugerrådet Tænk haft en række testpersoner til at køre lange ture med cykelhjelmene på hovedet, hvorefter de er blevet bedt om at vurdere hvor nemme de er at tilpasse, hvor komfortable de er at have på, hvor god ventilationen er og hvor stabile de er.

Du kan læse mere om hvordan Tænk tester cykelhjelme her.

Testkilder

For at finde de bedste cykelhjelme til både børn og voksne, har vi undersøgt en række forskellige testresultater. Herunder får du overblik over disse testresultater, og du kan således selv gå på opdagelse i dem og få overblik over hvilke cykelhjelme der klarer sig bedst, og hvilke der klarer sig dårligt:

Länsförsäkringar Stockholm (2017)

Det svenske selskab har i 2017 testet 25 cykelhjelme, hvoraf 21 modeller er til voksne og 4 modeller er til børn. Det drejer sig både om cykelhjelme med MIPS-anordning og helt almindelige modeller til forskellige anvendelsesområder, hvor de alle er samlet i et testskema.

Bag den praktiske test står forskningsinstituttet RISE, som har simuleret en række virkelighedstro ulykker og afmålt hvor godt de forskellige hjelme afbøder slag, rotationer og rystelser.

I testen bliver vi ikke informeret om hvordan de forskellige testkriterier vægtes, men i artiklen er hele testrapporten vedlagt så du selv kan granske de videnskabelige data.

Folksam (2017)

Det svenske pensions- og forsikringsselskab, Folksam, har i 2017 og 2015 testet henholdsvis 11 og 18 forskellige cykelhjelme til voksne. Alle modellerne er blevet testet ud fra en række videnskabelige parametre, og de er blandt andet blevet fald-testet med sensorer for at måle hvor gode de forskellige cykelhjelme er til at absorbere slag.

I testen indgår de cykelhjelme, som vurderes at være de mest populære på det svenske marked, og enkelte modeller som udmærker sig ved at have et anderledes design. Alle testede cykelhjelme er CE-EN 1078 godkendte, og lever derfor op til europæiske standarder på området.

For at finde frem til hvor gode de forskellige hjelme beskytter ved ulykker, er de blevet testet ved fire forskellige typer fald. Dette for at simulere de mest gængse former for uheld, som finder sted ude i det virkelige liv.

Folksam kritiserer lovgivningen og de europæiske sikkerhedskrav for at være for lempelige. De mener godt at der kan strammes endnu mere op, især fordi mange cykelhjelme rent faktisk beskytter meget bedre end EU-standarden påbyder.

Testresultat for 2015:

5 ud af 18 cykelhjelme klarer sig rigtig godt, og bliver dermed testvindere. Det drejer sig om følgende modeller, som alle anbefales af Folksam:

 • Bell Stoker MIPS
 • Giro Savant MIPS
 • POC Octal AVIP MIPS
 • Spectra Urbana MIPS
 • Hövding Airbag 2.0

Testresultat for 2017:

4 ud af 11 cykelhjelme klarer sig rigtig god, og bliver dermed testvindere. Det drejer sig om følgende modeller, som alle anbefales af Folksam:

 • Bell Event XC MIPS
 • Bell Super 3 MIPS
 • Occano u MIPS Inmold HLM
 • Specialized S-Works Prevail II

Du kan læse hele testen gratis hos Folksam.

(Se også Folksams test af børnecykelhjelme HER)

ADAC (25. april 2017)

Tyske ADAC er søsterorganisation med FDM, og samarbejder desuden med Forbrugerrådet Tænk i flere forskellige tests. De indgår nemlig også i ICRT, som er det europæiske samarbejde mellem uafhængige forbrugerorganisationer i medlemslandene. Sammen med andre organisationer varetager de en række praktiske tests indenfor personlig befordring, blandt andet biler, tilbehør til biler, cykler samt tilbehør dertil.

I april 2017 testede ADAC således 15 cykelhjelme til voksne, og testkriterierne fordeles således:

 • Sikkerhed 50 %
 • Brugervenlighed og komfort 40 %
 • Varmemodstandsdygtighed 5 %
 • Indhold af skadelige stoffer 5 %

I testen kan vi erfare, at flere cykelhjelme klarer sig rigtig godt. 7 cykelhjelme slap således gennem nåleøjet med en god bedømmelse, hvor Casco Activ 2, Cratoni Pacer, Lazer Beam MIPS og Limar X-Ride-Superlight placerer sig helt i top. Den sammenklappelige Overade Plixi cykelhjelm får som eneste model en middelmådig bedømmelse, da sikkerheden og brugervenligheden ikke er i top.

Hele testen kan læses gratis hos ADAC, hvor alle 15 cykelhjelme vurderes på alle ovenstående kritikpunkter.

ADAC (11. oktober 2016)

Hos tyske ADAC er et stort antal børnecykelhjelme blevet testet i henholdsvis 2013 og 2016.

Testkriterierne er i 2016 som følger:

 • Sikkerhed 50 %
 • Brugervenlighed og komfort 40 %
 • Varmemodstandsdygtighed 5 %
 • Indhold af skadelige stoffer 5 %

Testkriterierne er i 2013 som følger:

 • Sikkerhed 55 %
 • Komfort og pasform 20 %
 • Synlighed 15 %
 • Brugervenlighed 5 %
 • Indhold af skadelige stoffer 5 %

Som det ses herover, vægtes sikkerheden højst i begge tests, men komfort og brugervenlighed er også vigtigt hvis det skal sikres at barnet bærer hjelmen korrekt. Blandt de testede modeller klarer Limar 242, Cratoni Akino og Bell Sidetrack Junior sig bedst, da de får testens højeste bedømmelser.

Hele testen kan læses gratis hos ADAC, hvor du kan få indblik i hvordan de enkelte cykelhjelme klarer sig i forhold til hinanden.

Stiftung Warentest (25. maj 2016)

I denne test er 19 børnecykelhjelme blevet testet af den tyske testportal, Stiftung Warentest. Der er tale om en videnskabelig test, hvor cykelhjelmenes præstationer er blevet målt og vurderet i et laboratorie.

I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Sikkerhed 50 %
 • Brugervenlighed og komfort 40 %
 • Varmemodstandsdygtighed 5 %
 • Indhold af skadelige stoffer 5 %

Som det ses herover er der stor fokus på brugervenlighed og komfort. Det skyldes ikke mindst at de skal være nemme og behagelige for børnene at have på, men også at de skal være så nemme for forældrene at håndtere som muligt. Dermed undgås fejljusteringer bedst muligt, og der er større chance for at cykelhjelmen sidder korrekt hvis den ikke er ubehagelig at have på.

Cykelhjelmene er blevet testet for at se om de overholder de europæiske standarder samt hvordan de klarer sig i forhold til hinanden. De er blevet udsat for en række simulerede faldulykker, for at undersøge hvor gode de er til at afbøde slag og rystelser fra forskellige vinkler.

I testen ender Nutcase Little Nutty med at klare sig bedst. Den får den højeste samlede bedømmelse, og klarer sig blandt andet bedst på komfort og brugervenlighed. Den giver også en god beskyttelse ved fald, og så er den modstandsdygtig overfor varme.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle cykelhjelmene klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Testfakta (20. maj 2016)

Den svenske testportal har i maj 2016 testet 9 forskellige cykelhjelme. Testen er foretaget af SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, og fokus er at undersøge hvor godt de forskellige cykelhjelme beskytter mod hoved- og hjerneskader. Dette er blevet undersøgt ved at udsætte cykelhjelmene for en række simulerede faldulykker fra forskellige vinkler og på forskellige overflader, for at give et resultat der er så præcist som muligt.

I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Støddæmpning 50 %
 • Rotationsbeskyttelse 50 %

Testens resultat viser en klar tendens. Alle de testede MIPS-cykelhjelme beskytter bedre ved rotationer og rystelser, men også ved almindelige stød viser de sig effektive.

Blandt de bedste modeller er Giro Trinity MIPS, der bliver bedst i test. Den klarer sig samlet set rigtig godt, og får derfor den bedste samlede bedømmelse. Lige efter kommer den dyrere Spectra Urbana EV1 MIPS og Scott Arx Plus MIPS, som deler andenpladsen.

Du kan læse hele testen gratis hos Testfakta, hvor du kan se hvordan alle de testede cykelhjelme klarer sig i forhold til hinanden.

Stiftung Warentest (7. august 2015)

Hos den tyske testportal, Stiftung Warentest, er 18 cykelhjelme blevet testet. Som hos Tænk er der tale om en videnskabelig test, hvor cykelhjelmene er blevet vurderet ud fra deres præstationer i et laboratorie.

I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Sikkerhed 50 %
 • Brugervenlighed og komfort 30 %
 • Varmemodstandsdygtighed 10 %
 • Indhold af skadelige stoffer 10 %

Som det ses herover, vægtes hjelmens sikkerhed højest. For at finde den sikreste cykelhjelm er alle modellerne blevet udsat for en række forskellige fald og påvirkninger, for at finde ud af hvor godt de beskytter hovedet og hvor kraftige stød der absorberes i hjelmen.

Derudover er brugervenligheden og komforten blevet testet, for at finde ud af hvor behagelige cykelhjelmene er at have på, hvor nemme de er at justere og hvordan de sidder på hovedet.

Varmemodstanden er også blevet vurderet ud fra fire timers opvarmning ved 75 grader, hvilket eksempelvis kan ske hvis du glemmer cykelhjelmen i solen på en varm sommerdag. Efterfølgende blev det undersøgt om cykelhjelmene stadig var brugbare, eller om de havde taget skade af varmen.

Der er ligeledes blevet testet for skadelige stoffer. Eksempelvis phthalater og PAH, som blandt andet giver risiko for allergiske reaktioner.

I testen klarer Melon Urban Active sig bedst og får en god samlet bedømmelse. Nutcase Gen3 Street klarer sig også rigtig godt og opnår testens højeste bedømmelse i sikkerhed. POC Crane og TSG Evolution dumper begge to, da de ikke klarede sikkerhedstesten med tilfredsstillende resultat.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab til Stiftung Warentest.

Vores Børn (27. april 2015)

Mødregruppen har for Vores Børn testet 6 forskellige cykelhjelme i forskellige prisklasser, for at finde frem til de bedste.

Modellerne er blevet testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Førstehåndsindtryk
 • Pasform
 • Brugervenlighed
 • Pris

Der er således ikke tale om en videnskabelig test af cykelhjelmenes evne til at absorbere stød og slag, men i stedet handler testen om at finde frem til de cykelhjelme, der er mest brugervenlige og komfortable i en travl hverdag.

I testen klarer Mango Piuma cykelhjelmen sig bedst med 6/6 stjerner. Den bliver mødregruppens favorit, fordi den har en rigtig god pasform med godt udsyn for barnet, nemme justeringsmuligheder og gode remme. Besafe Bernina og Casco Mini Generation klarer sig også godt, og deler andenpladsen med 5/6 stjerner hver.

Du kan læse hele testen og se hvordan mødregruppen vurderer alle 6 børnecykelhjelme ved at klikke dig ind på Vores Børns hjemmeside.

Forbrugerrådet Tænk (4. juni 2014)

Forbrugerrådet Tænk har også testet cykelhjelme, og det er sket på samme videnskabelige grundlag som hos deres kollegaer i Sverige.

I alt er 24 cykelhjelme blevet testet, og det konstateres at alle modeller består sikkerhedstesten. Der er dog forskel på hvor komfortable de enkelte modeller er i brug, og her er det altså en god idé at se sig for.

Cykelhjelmene er hos Tænk blevet testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Sikkerhed 50 %
 • Brug 50 %

For at finde frem til de bedste cykelhjelme, har de alle gennemgået en række faldtest, hvor det med sensorer er blevet målt hvor gode de er til at absorbere stødene. Derudover er hageremmen blevet testet for at se hvor stabile de enkelte modeller er, og så er de henholdsvis blevet nedkølet og opvarmet ved meget høje temperaturer, ligesom de er blevet UV-bestrålet for at simulere 2 års brug forud for testen. Dette er blevet gjort for at kunne vurdere hvor godt en cykelhjelm beskytter, når den har været i brug i op til 2 år.

Udover de videnskabelige test er cykelhjelmene også blevet afprøvet af et testpanel bestående af 20 mænd og kvinder. De har alle haft hjelmene på mens de har kørt mellem 20-30 kilometer og haft mulighed for at teste hvor komfortable og brugervenlige de enkelte modeller er.

Specialized Chamonix cykelhjelmen bliver, som eneste model, bedst i test. Derudover klarer Giro Trinity sig også rigtig godt, og placerer sig på en delt andenplads sammen med Rudy Project Zumax.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle cykelhjelmene klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Tænk.

Testfakta (29. april 2013)

Svenske Testfakta har foretaget en test af 9 cykelhjelme til børn tilbage i 2013. Det konstateres i testen, at 3 modeller dumper, fordi de ikke lever op til de krav der stilles til et tilfredsstillende testresultat.

Cykelhjelmene er testet ud fra følgende kriterier:

 • Stødabsorbering 60 %
 • Hagerem (stabilitet) 40 %

Testen viser at 8 ud af 9 cykelhjelme klarer sig godt på stødabsorbering, men 3 modeller dumper fordi de ikke formår at sidde stabilt på hovedet eller fordi de ikke absorberer det påkrævede stød. Det betyder med andre ord at 3 ud af 9 cykelhjelme giver falsk tryghed, da de ikke er effektive nok ved en ulykke.

Blandt de bedste cykelhjelme finder vi Bike Kidz, som forhandles hos Toys R Us, Bell Tater, Scott Spunto, Biltema Junior og Giro Rodeo. Disse 5 cykelhjelme klarer sig alle godt, og anbefales af testpanelet.

Du kan læse hele testen gratis hos Testfakta, hvor du kan se hvilke modeller der klarer sig bedst og hvilke der klarer sig dårligst.

Se også denne artikel på vildmedboern.dk: CYKELHJELM 2020 – SE DE 10 BEDSTE CYKELHJELME TIL BØRN

Læs også vores artikel om: Cykelholder test – her er de 8 bedste til anhængertræk eller tag

Se vores artikel om: Den ultimative købeguide til el løbehjul

FAQ

???? Hvilke cykelhjelm er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste cykelhjelme på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes cykelhjelme?

Cykelhjelme vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange cykelhjelme?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes cykelhjelme til flere forskellige prisklasser.

????‍♂️ Hvordan skal en cykelhjelm sidde?

Se denne gode og forklarende video for hvordan din cykelhjelm skal sidde ved korrekt brug.

Denne side er anmeldt af: Tristan C. Rasmussen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar