Voksiposen har længe været en af de mest populære køreposer på markedet, og det er der mange gode grunde til. Først og fremmest laver Voksi nogle af de bedste køreposer på markedet, og de holder så godt at de nemt kan sælges videre når dit barn er for stort til at ligge i den.

Voksi er desuden en norsk familieejet virksomhed, og de er specialiseret i netop køreposer. Udover køreposer har de dog også udviklet nogle særdeles gode babynests og pusletasker.

I denne artikel har vi samlet alle Voksi køreposer, og du kan herunder læse vores vurderinger af de enkelte modeller.

Find den bedste kørepose fra Voksi

Voksiposerne er gode til forskellige behov, og det er derfor en god idé at finde ud af hvilken model der passer bedst til din hverdag. Kører I mest i bil er en tyndere Voksipose måske en overvejelse værd, mens de lidt kraftigere modeller er velegnede til dem der dyrker friluftslivet og derfor ofte er ude i al slags vejr.

Du kan blive klogere på hvilke modeller der passer til dine behov ved at læse om alle Voksi køreposerne herunder:

Voksi Classic+

Anbefalet alder: 0 – 3 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.756,00 kr. 0,00 kr. 1.756,00 kr. Til butik »
1.868,00 kr. 0,00 kr. 1.868,00 kr. Til butik »

Voksi Classic+ er den nye og forbedrede udgave af en af markedets mest populære køreposer: Voksi Classic. Den er det foretrukne valg blandt flest forældre, og den har et meget stort antal anvendelsesmuligheder. Voksi Classic er desuden testvinder hos ALT, hvor den vinder og 5 andre modeller.

Materialerne i Voksi Classic+ er alle godkendt efter Oeko-Tex Standard 100, hvilket betyder at de er uafhængigt testet og certificerede fri for farlige stoffer eller skadelige kemikalier. Ydermaterialet er af rent bomuld med en Bio Finish Eco-belægning, så den både er vind- og vandafvisende. Der kan desuden tilkøbes en sommer- eller vinterdyne, hvis der ønskes højere komfort og bedre mulighed for at holde på varmen. Sommerdynen er af bomuld, mens vinterdynen er af uld.

Voksi Classic+ leveres med en blød pude, og den kan blandt andet foldes ud og bruges enten som legetæppe eller dyne. Det er også muligt at spænde barnet fast i en barnevogn, da den har indbyggede selehuller.

Vigtige detaljer:

 • Oeko-Tex certificerede materialer
 • Selehuller til fastspænding i barnevognen
 • Udvendigt materiale er vind- og vandafvisende
 • Leveres med blød pude
 • Sommer- eller vinterdyne kan tilkøbes
 • Kan bruges som lift ved tilkøb af Voksi bæreplade
 • Fleksibelt system gør det muligt at tilpasse køreposen til barnets højde
 • Fås i mange farver

Se også denne video af Voksi Classic+ køreposen:


Voksi Urban

Anbefalet alder: 0 – 4,5 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.499,25 kr. 0,00 kr. 1.499,25 kr. Til butik »
1.759,00 kr. 0,00 kr. 1.759,00 kr. Til butik »
1.999,00 kr. 0,00 kr. 1.999,00 kr. Til butik »
1.999,00 kr. 0,00 kr. 1.999,00 kr. Til butik »

Voksi Urban er en smart kørepose med sødt motiv. Den er ved tidligere lejlighed blevet udråbt som bedst i test hos norske Foreldre & Barn, hvilket vidner om at det er en særdeles god kørepose til blandt andet klapvognen og liften.

Køreposen er skabt til at kunne holde dit barn varmt og tørt i al slags vejr, samtidig med at den holder sig åndbar.

Voksi Urban består af en kombination af uld, dun, fjer og bomuld, hvilket tilsammen resulterer i en kørepose der holder godt på varmen og effektivt transporterer fugten væk fra barnet.

For at gøre den lettere at anvende i hverdagen, er Voksi Urban udstyret med en to-vejs lynlås der gør det muligt at tilpasse den efter temperaturforholdene. Det er også muligt at skabe yderligere ventilation ved at lyne fodenden op, og det kan eksempelvis være gavnligt hvis du som del af hverdagstransporten har den lille med i bus eller tog.

Af hensyn til sikkerheden er der selvfølgelig også selehuller på denne model, ligesom den kan forlænges så den passer perfekt til børn helt op til 4,5 år.

Vigtige detaljer:

 • Alle materialer er godkendt iht. Oeko-Tex Standard 100
 • Bedst i test hos Foreldre & Barn
 • Øverste del kan lynes op
 • Køreposen kan også bruges som legetæppe
 • Fodenden kan lynes op
 • Hovedstykket kan tilpasses efter vejrforholdene
 • Der er selehuller i rygdelen
 • Syet med zigzag-søm, der hylder fyldet på plads
 • Uldfyld i rygdelen er temperaturregulerende
 • Forlængende del medfølger, så den kan bruges i længere tid

Se også denne video af Voksi Urban køreposen:


Voksi City

Anbefalet alder: 0 – 6 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.099,00 kr. 0,00 kr. 1.099,00 kr. Til butik »
1.499,25 kr. 0,00 kr. 1.499,25 kr. Til butik »
1.759,00 kr. 0,00 kr. 1.759,00 kr. Til butik »

Voksi City er det oplagte valg for alle, der ønsker en multifunktionel kørepose der kan vokse med barnet. Den er specielt velegnet til brug i barne- og klapvognen, men også denne model kan lynes op så den kan anvendes til enten legetæppe eller dyne. Fyldet i denne kørepose består også af uld og dun, hvilket tilsammen sikrer en dejlig varm og åndbar oplevelse for dit barn.

Som navnet antyder, er køreposen designet til brug i byen. Det ses blandt andet i de mange tilpasningsmuligheder, som på en nem og enkel måde gør det muligt at anvende den under forhold hvor temperaturen skifter fra varm til kold. Det kan være under af- og påstigning i bus eller tog, hvor det er rart at man nemt kan åbne køreposen og give barnet ventilation.

Der er også på denne Voksipose skridsikkert materiale bagpå, samt selehuller der sikrer at barnet sidder godt og sikkert når I er på tur. Den har desuden en holder til barnets sut, så den altid er indenfor rækkevidden når der er brug for den.

Til køreposen leveres en ekstra del til forlængelse, som kan monteres når barnet er blevet større. Det betyder at den kan anvendes helt op til barnet bliver 6 år.

Vigtige detaljer:

 • Alle materialer er godkendt i forhold til Oeko-Tex Standard 100
 • Køreposen kan lynes op og bruges som legetæppe/dyne
 • Hovedstykket kan strammes ind eller løsnes ift. vejrforholdene
 • Indbyggede selehuller til fastspænding i klap-/barnevogn
 • Syet med zigzag-søm, der holder fyldet på plads
 • Dun- og fjerfyld holder posens vægt nede og isolerer godt
 • Leveres med ekstra forlængelsesstykke

Se også denne video af Voksi City køreposen:


Voksi Active

Anbefalet alder: 0 – 5 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.919,00 kr. 0,00 kr. 1.919,00 kr. Til butik »
1.919,00 kr. 0,00 kr. 1.919,00 kr. Til butik »
2.398,00 kr. 0,00 kr. 2.398,00 kr. Til butik »

Denne kørepose er det perfekte valg til den aktive familie, der gerne tilbringer meget tid udendørs i løbet af året. Til den aktive livsstil stilles der større krav til udstyret, især når det omhandler de mindstes påklædning. Små børn bliver hurtigere kolde, og når de blot sidder stille i en vogn kræves der meget af overtøjet for at de både kan holde sig varme og tilpasse under hele turen.

Voksi Active er en kørepose skabt til netop den aktive livsstil, hvilket blandt andet ses i de slidstærke ydermaterialer. Den tåler desuden al slags vejr, og så er den både vandafvisende, vindtæt og åndbar. Ydermaterialet er af polyester, som gør køreposen åndbar, vindtæt og vandtæt. Fyldet består også her af dun og fjer i posens øverste del, som derfor isolerer godt og føles blødt. Bagtil er desuden uldfyld, som også både isolerer og sikrer en god åndbarhed.

Da køreposen er udviklet til det aktive familieliv, har den en række egenskaber der er tilpasset hertil. Den har eksempelvis et par lommer til opbevaring af forskellige små genstande, reflekser i sømmene og i fodenden, skridsikkert materiale på bagsiden, samt sutholder i hovedstykket. Ved at inkludere en forlængende del til denne Voksipose, kan den udvides så barnet kan bruge den helt op til 5-års alderen.

Vigtige detaljer:

 • Vandsøjletryk: <8.000 mm.
 • Åndbarhed: 4000 g/m2/24h
 • Vindtæt <5Lm2s
 • Alle materialer er certificerede i henhold til Oeko-Tex Standard 100
 • Kan åbnes op og bruges som legetæppe/dyne
 • Hovedstykket kan åbnes/lukkes ift. vejrforholdene
 • Selehuller i ryggen til fastspænding i klap-/barnevogn
 • Zigzag-søm sørger for at fyldet forbliver jævnt fordelt
 • Leveres med et forlængelsesstykke

Se også denne video af Voksi Active køreposen:


Voksi Move

Anbefalet alder: 0 – 1 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
799,00 kr. 49,00 kr. 848,00 kr. Til butik »
999,95 kr. 0,00 kr. 999,95 kr. Til butik »

Voksi Move er designet til de helt små børn, og passer derfor rigtig godt til helt nyfødte og børn op til 1 år. Den er et praktisk og nemt alternativ til eksempelvis en flyverdragt, og den er særligt velegnet til brug i autostolen eller barnevognen.

Køreposen passer til de fleste autostole og barnevogne. Den har nemlig åbninger på bagsiden, så det er muligt at spænde barnet forsvarligt fast og stadig sikre at køreposen er varm og komfortabel at have på.

Voksi Move er lavet til forældre, der ofte er på farten og typisk kører kortere ture. Her er det i mange tilfælde nemmest med en kørepose, som barnet hurtigt kan få på. I modsætning til eksempelvis en flyverdragt er sikkerheden desuden bibeholdt, da autostolens sele kan spændes ind igennem selehuller på bagsiden.

Også denne kørepose er fyldt med en kombination af uld, dun, fjer og bomuld, hvilket tilsammen giver en blød, komfortabel og varm oplevelse for barnet. Disse materialer betyder desuden at køreposen er åndbar, samtidig med at den er vind- og vandafvisende.

Vigtige detaljer:

 • Alle materialer er Oeko-Tex Standard 100 certificerede
 • Åbninger og selehuller bagtil gør det muligt at sikre barnet i autostol eller klapvogn
 • Lynlås midt på køreposen kan hurtigt skabe ventilation
 • Uldfyld i rygdelen virker temperaturregulerende
 • Dun- og fjerfyld i øverste del af posen gør den blød og komfortabel

Se også denne video af Voksi Move køreposen:


Design by Voksi

Anbefalet alder: 0 – 3 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
839,00 kr. 0,00 kr. 839,00 kr. Til butik »
899,25 kr. 0,00 kr. 899,25 kr. Til butik »
959,00 kr. 49,00 kr. 1.008,00 kr. Til butik »

Design by Voksi er det perfekte valg for dig, der ønsker en unik kørepose i et moderne og stilrent look. Den er dog stadig både funktionel og komfortabel at ligge i, så her er det pæne udseende blot kombineret med den vanlige høje kvalitet man finder hos Voksi.

Køreposen er særligt skabt til modebevidste forældre, der ønsker tilbehør i et smart og moderne look. Voksis egen designchef, Ida Ising, har selv stået for de specielle håndlavede prints, der findes på modellerne. Der er mange forskellige farver og mønstre at vælge imellem, så der er rig mulighed for at træffe et valg efter din egen personlige stil.

I forhold til komforten er også denne kørepose fremstillet i rent bomuld på indersiden og polyester på ydersiden. Fyldet består ligeledes af polyesterfibre, som har en god isoleringsevne og gør køreposen blød og komfortabel.

For at gøre den letanvendelig i en travl hverdag, er der monteret en tovejs-lynlås der gør det nemt at åbne op og tilpasse køreposen til skiftende temperaturer. Det kan blandt andet være smart når du stiger af og på busser og tog i løbet af dagen, da det med denne kørepose er muligt nemt og hurtigt at åbne eller lukke for frisk luft. Derudover er det også muligt at lyne den helt op så den kan bruges som legetæppe eller dyne, og der er desuden en sutholder ved hovedstykket så barnet altid har den indenfor rækkevidde.

Vigtige detaljer:

 • Oeko-Tex Standard 100 certificerede materialer
 • Øvre del kan lynes op og bruges som legetæppe/dyne
 • Hovedstykke kan justeres efter vejrforholdene
 • Selehuller til fastspænding i barne-/klapvogn
 • Fyld af polyesterfibre
 • Skridsikkert materiale bagpå
 • Fås i mange smarte mønstre og farver

Se også denne video af Design by Voksi køreposen:


Voksi Premium Nature

Anbefalet alder: 0 – 1,5 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
4.799,00 kr. 0,00 kr. 4.799,00 kr. Til butik »
4.799,00 kr. 0,00 kr. 4.799,00 kr. Til butik »

Voksi Premium Nature er, som navnet antyder, en luksuriøs kørepose der er lavet af nogle af de bedste naturlige materialer der findes. Den kan således fint bruges på selv meget kolde dage, hvor temperaturen sniger sig under nulpunktet, samtidig med at dit barn forbliver varmt og veltilpas i køreposen. På grund af størrelsen er den primært egnet til mindre børn op til 1,5 år, men den vil efterfølgende nemt kunne sælges videre, da originale Voksiposer generelt er meget populære.

Køreposen er fremstillet af fåreskind fra New Zealand, som er godkendt efter Oeko-Tex Standard 100. Udvendigt er den fremstillet af bomuld, som er belagt med Bionic-Finish ECO, hvilket gør posen vind- og vandafvisende. Fåreskindet har i sig selv en blød, behagelig og isolerende virkning, som holder dit barn varmt på kolde dage.

Det er ligeledes muligt at tilpasse køreposen til skiftende temperaturer, ved hjælp af tovejs-lynlåsen og åbningen i fodenden. Den kan desuden lynes helt op og bruges som et liggeunderlag, dyne eller lignende, hvilket gør den anvendelig til flere aktiviteter. Der er ligeledes selehuller og sutholder i køreposen.

Vigtige detaljer:

 • Alle materialer er Oeko-Tex Standard 100 certificerede
 • Foret indvendigt af fåreskind fra New Zealand
 • Øverste del kan lynes op, så køreposen kan bruges som tæppe/liggeunderlag
 • Fodende kan lynes op
 • Selehuller til brug i klap-/barnevogn
 • Vind- og vandafvisende udvendigt bomuldslærred
 • Skridsikkert materiale bagpå
 • Leveres med forlængelsesstykke

Se også denne video af Voksi Premium Nature køreposen:


Voksi Sky Light

Anbefalet alder: 0 – 6 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
259,00 kr. 49,00 kr. 708,00 kr. Til butik »

Voksi Sky Light er en billig og funktionel kørepose i et simpelt design, der appellerer til de fleste. Den er primært anvendelig til mildere vejrforhold, eksempelvis som overgangspose i efteråret og foråret, eller som supplement under en dyne.

Køreposen fremstillet af en kombination af blødt bomuld og polyester, der er Oeko-Tex Standard 100 certificeret. Den har et smart lynlåssystem, som gør det muligt at tilpasse posen til flere forskellige behov, og så kan den forlænges med et medfølgende stykke så selv store børn på op til 6 år kan bruge den.

Voksi Sky Light her selvfølgelig selehuller til brug i klapvognen eller barnevognen, og den kan desuden lynes helt op og anvendes som legemåtte, dyne eller liggeunderlag.

Vigtige detaljer:

 • Alle materialer er Oeko-Tex Standard 100 certificerede
 • Køreposen kan åbnes op og bruges som legetæppe/dyne
 • Hovedstykke kan tilpasses efter vejrforholdene
 • Selehuller til fastspænding i klap-/barnevogn
 • Fremstillet af blødt bomuld og polyester
 • God til milde vejrforhold
 • Ekstra forlængelsesstykke medfølger

Se også denne video af Voksi Sky Light køreposen:


Voksi Breeze Light

Anbefalet alder: 0 – 3 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
899,00 kr. 0,00 kr. 899,00 kr. Til butik »

Voksi Breeze Light er den perfekte kørepose til det mildere klima. Den er således perfekt som overgangspose i efteråret eller foråret, hvor vejret kan være meget omskifteligt og skifte varmt til koldt i løbet af kort tid.

Køreposen er fremstillet af en kombination bestående af blødt bomuld og fyld af polyesterfibre, hvilket tilsammen giver en blød og luftig kørepose der også kan varme på de lidt koldere dage. Den kan desuden lynes helt op og bruges som eksempelvis legetæppe, dyne eller siddeunderlag.

På grund af det sindrige lynslåssystem er køreposen nem at tilpasse og justere i forhold til vejr- og temperaturforholdene. Den kan således enten lynes op hvis der ønskes mere ventilation, men den kan også lynes til og spændes ind omkring dit barn, hvis vejret bliver køligere. Der er naturligvis også huller til klapvognens eller barnevognens seler, så barnet sidder godt og sikkert spændt fast.

Vigtige detaljer:

 • Alle materialer er Oeko-Tex Standard 100 certificerede
 • Den øverste del kan åbnes op, så den kan anvendes som legetæppe/dyne
 • Fodenden kan åbnes op for ekstra ventilation
 • Hovedstykket kan tilpasses vind og vejr
 • Selehuller til klap-/barnevogn
 • Luftigt fyld til mildere temperaturer

Se også denne video af Voksi Breeze Light køreposen:


Voksi Move Light

Anbefalet alder: 0 – 1 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
499,00 kr. 0,00 kr. 499,00 kr. Til butik »

Voksi Move Light er en fin lille kørepose til mindre børn, og den er et godt valg til de milde dage i efteråret eller foråret, hvor temperaturen kan variere en del. Køreposen er nemlig lavet med blød og dunet polyester, som både isolerer og sikrer at dit barn sidder godt og komfortabelt. Fibrene gør også posen åndbar, hvilket er rart på dage med omskiftelige vejrforhold.

Køreposen er udvendigt fremstillet af blødt bomuld, og indvendigt er den lavet af blød polyester. Den er således et godt valg i overgangsperioder. Med de mange forskellige åbninger er det nemt at tilpasse køreposen efter forskelligt vejr og svingende temperatur. Den kan blandt andet åbnes op foran, men den kan også åbnes helt op i fodenden hvis der ønskes god gennemgående ventilation.

Vigtige detaljer:

 • Materialer er Oeko-Tex Standard 100 certificerede
 • Selehuller gør det muligt at sikre barnet i klap-/barnevogn
 • Flere åbningsmuligheder gør det nemt at ventilere køreposen
 • Fremstillet af blødt bomuld og dunet polyester
 • Hovedstykke kan justeres ind efter behov

Se også denne video af Voksi Move Light køreposen:


Voksi Baby Wrap

Anbefalet alder: 0 – 1 år

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
398,00 kr. 0,00 kr. 398,00 kr. Til butik »
399,00 kr. 0,00 kr. 399,00 kr. Til butik »

Voksi Baby Wrap er et smart alternativ til de større køreposer. Baby Wrap er designet til nemt at kunne lægges i autostolen eller barnevognen, hvor selen kan trækkes igennem selehullerne så dit barn kan fastspændes korrekt og sikkert.

Køreposen er bedst egnet til de mindre børn fra 0 år og op til 1 år, og den åbnes og lukkes simpelt ved hjælp af 4 velcrobånd. Du slipper således for et besværligt lynlåssystem, og du kan selv vælge hvor mange af velcrobåndene der skal åbnes eller lukkes.

Voksi Baby Wrap er fremstillet af rent bomuld, og den er designet til at kunne bruges med såvel en 5-punkts-sele som en 3-punkts-sele. Den er således både åndbar og sikker.

Vigtige detaljer:

 • Oeko-Tex Standard 100 certificeret bomuld
 • Åbninger og selehuller gør det nemt at fastspænde barnet
 • Kan bruges i såvel autostole som klap-/barnevogne
 • Passer til 5-punkts- og 3-punkts-seler
 • Lukkes nemt med velcrobånd
 • 100 % bomuld indvendigt og udvendigt
 • Lille hætte holder barnet varmt om hovedet

Se også denne video af Voksi Baby Wrap køreposen:

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar