Vinkøleskabe i energiklasse A+, A og B er blandt de mest energivenlige og efterspurgte på markedet lige nu. De fås enten med en eller to køle-zoner, så du både kan opbevare rød- og hvidvin ved optimale temperaturer.

Vi har i denne artikel samlet 5 rigtig gode bud på vinkøleskabe i energiklasse A+, A og B. Se dem herunder:

Vestfrost FZ414W – stort vinkøleskab i energiklasse A+

Vestfrost-FZ414W-vinkoeleskab
Det store vinkøleskab fra Vestfrost har plads til hele 197 flasker, og så er det energiklasse A+. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 12.575,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Vestfrost FZ414W: Til den ægte vinentusiast er dette rummelige og eksklusive vinkøleskab fra Vestfrost et godt valg. Alle hylderne er fremstillet af træ, og i toppen af vinkøleskabet er monteret en showhylde hvor du kan fremvise udvalget i skabet. Der er plads til hele 197 flasker, hvilket er velegnet til dig der er seriøs vinentusiast og gerne vil have høj kapacitet og gode funktioner.

Om: Vestfrost FZ414W er et stort vinkøleskab i energiklasse A+. Designet er sort/sølv med en tonet glasdør i front, som naturligvis er UV-beskyttet. Vinkøleskabet er desuden monteret med aktivt kulfilter for at sikre klimaet bedst muligt, og så er temperaturen elektronisk styret med LED-display og trinvis regulering fra 5 til 22 grader. Du kan således altid finde den rette opbevaringstemperatur med dette vinkøleskab.

Kølerummet har en kapacitet på 414 liter netto, og der kan opbevares op til 197 glasker på de 6 medfølgende træhylder.

Derudover kompressoren vibrationsdæmpet og frostsikret. Glasdøren kan vendes for optimal placering i rummet, og lydniveauet under drift kommer højst op på 40 dB. Klimaklassen er SN-ST, hvilket betyder at vinkøleskabet kan stå i rum med temperatur mellem 10 og 38 grader. Det er blandt andet perfekt til et kælderrum, som ikke er isoleret eller opvarmet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 129 kWh
 • Klimaklasse: SN-ST (10-38 grader)
 • Antal flasker: 197
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 40 dB
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
12.575,00 kr. 0,00 kr. 12.575,00 kr. Til butik »

Caso WineSafe 12 – billigt vinkøleskab til 12 flasker

Caso-Winesafe-12-Vinkoeleskab
Det billige Caso vinkøleskab i energiklasse A har plads til 12 flasker på de flotte træhylder. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 2.737,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Caso WineSafe 12: Dette vinkøleskab fås til en rigtig fornuftig pris, og du får meget for pengene. Det er en lille energiklasse A model, som har tre hylder af træ og en glasdør med UV-beskyttelse. Lydniveauet på 39 dB og det flotte udseende betyder at du sagtens kan have dette vinkøleskab stående i et opholdsrum, hvor du kan fremvise dine bedste vine i flotte omgivelser. På LED-displayet kan du aflæse temperaturen i køleskabet, og du kan bruge det som indikator når du indstiller den ønskede temperatur. WineSafe 12 kan klare temperaturer mellem 5 og 22 grader celsius, så du kan også bruge vinkøleskabet ved festlige begivenheder til nedkøling af f.eks. øl og vand.

Om: Caso WineSafe 12 er et billigt vinkøleskab i energiklasse A med plads til 12 flasker rød- eller hvidvin. Det er udstyret med en enkelt kølezone, som kan indstilles til at køle mellem 5 og 22 grader. Dermed er der god mulighed for at ramme nøjagtigt den temperatur, du måtte ønske.

Vinkøleskabet har sort front med ramme i rustfrit stål og UV-beskyttet sikkerhedsglas i døren, som både kan monteres med hængsling i højre eller venstre side. Det giver mulighed for nemmere placering uanset rummets indretning. Vinkøleskabet er fritstående, og må derfor ikke indbygges i et skabselement. Du kan dog sagtens stille det imellem andre møbler. Lydniveauet ligger på ca. 39 dB ved normal drift, og klimaklassen er N, hvilket betyder at vinkøleskabet opnår bedst mulig drift ved at stå i et rum med temperatur mellem 16 og 32 grader.

I dette vinkøleskab er der desuden et digitalt betjeningsdisplay, hvor du kan aflæse temperaturen og indstille den mellem 5 og 22 grader. Du kan desuden tænde og slukke køleskabet og betjene lyset herfra.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug/år: 127 kWh
 • Klimaklasse: ST (18-36 grader)
 • Antal flasker: 12
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.737,00 kr. 0,00 kr. 2.737,00 kr. Til butik »

Caso CS650 WineMaster 38 – vinkøleskab med to kølezoner og træhylder

Caso-Winemaster-38-Vinkoeleskab
Det eksklusivt udseende energiklasse A vinkøleskab fra tyske Caso har plads til 38 flasker,  to kølezoner og rigtige træhylder. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 3.898,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Caso CS650 WineMaster 38: Med dette vinkøleskab er det slut med at gætte sig til den rette temperatur på rød- og hvidvin. Der er nemlig to kølezoner, hvilket giver plads til begge slags vine, der hver især kan opbevares ved optimal temperatur. Det er tyske Caso der står bag produktionen af dette zone-opdelte vinkøleskab i energiklasse A, og der er plads til 38 flasker på de elegante træhylder. Designet er perfekt til blandt andet herrestuen, bag minibaren eller sågar i køkkenet, og lydniveauet når ikke op på mere end 40 dB, hvilket ikke er genererende.

Om: Tyske Caso har formået at kombinere design og kvalitet i dette vinkøleskab, uden at det koster alverden. For ca. 5.000 kroner får du mulighed for at opbevare rød- og hvidvin i hver sin kølezone, som kan tilpasses uafhængigt af hinanden.

Selve vinkøleskabet er designet i rustfrit stål, og døren har UV-beskyttet glasplade i fronten. Inde i vinkøleskabet er der monteret henholdsvis tre og fire træhylder i de opdelte kølezoner, og du kan justere temperaturen præcist ved hjælp af det LED-oplyste display udenpå døren. Klimaklassen for dette vinkøleskab er ST, hvilket betyder at det bør placeres i et rum med temperaturer på mellem 18 og 36 grader. Vinkøleskabet er i energiklasse A og har et årligt energiforbrug på ca. 141 kWh.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug/år: 141 kWh
 • Klimaklasse: ST (18-36 grader)
 • Antal flasker: 38
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 40 dB
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
3.898,00 kr. 0,00 kr. 3.898,00 kr. Til butik »

Siemens KS38WA40 – eksklusivt og støjsvagt vinkøleskab til køkkenet

siemens-KS38WA40-vinkoeleskab
Det lækre vinkøleskab i energiklasse B har plads til hele 106 flasker, og temperaturen overvåges ved hjælp af 3 digitale indvendige termometre. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 14.425,00 (De3bedste)

Derfor anbefaler vi Siemens KS38WA40: Ved flere lejligheder bliver Siemens hvidevarer og elektrisk køkkenudstyr bedst i test. Blandt andet når det gælder køleskabe og køle-fryseskabe skiller den tyske producent sig ud, og derfor vurderer vi at et Siemens vinkøleskab er et godt valg. Det kan indstilles fra 5 til 22 grader, og indstillingen foregår let ved hjælp af elektronisk styring med touchknapper. Der er plads til 106 flasker god vin i køleskabet, der oplyses af LED-belysning, som kan tændes og slukkes manuelt. Glasdøren er naturligvis UV-beskyttet, og så er lydniveauet særdeles lavt med kun 42 dB når kompressoren er i drift. Alt i alt et rigtig godt køb til dig med en stor samling.

Om: Siemens KS38WA40 er et luksuriøst vinkøleskab i energiklasse B. Det er designet med aluramme om glasdøren og sølvlakerede sider, og der er påsat et Siemens-logo øverst på lågen. Indvendigt er der monteret energivenlig og langtidsholdbar LED-belysning som kan tændes og slukkes manuelt, og glasdøren er naturligvis UV-beskyttet.

Kølekapaciteten er på 368 liter netto, og der er plads til 106 vinflasker. Når der gribes i håndtaget tændes LED-belysningen automatisk, og så er kølefunktionen lavet til at kunne køle fra 5 til 22 grader. Det betyder at du kan bruge vinkøleskabet til mange forskellige typer vin. Vinkøleskabet fra Siemens er i klimaklasse SN-T, hvilket betyder at det bør placeres i et rum med temperatur mellem 10 og 43 grader for optimal drift. Med andre ord er det ikke så sart i forhold til lave temperaturer, og det kan derfor med fordel stilles i kælderen eller garagen.

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforbrug/år: 212 kWh
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Antal flasker: 106
 • Vendbar dør? Nej
 • Støjniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
14.425,00 kr. 0,00 kr. 14.425,00 kr. Til butik »

LiebHerr WTes 1672-20 – smukt vinkøleskab der kan indbygges

Liebherr-uwtes1672-20-vinkoeleskab
Det bliver ikke bedre. LiebHerr Vinidor WTes 1672 er et ægte feinschmecker-skab med to kølezoner til dine 34 bedste flasker. Klik på billeder og læs mere.
Bedste pris: 14.895,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi LiebHerr WTes 1672-20: Hvis du vægter kvalitet frem for kvantitet, så er LiebHerr det absolut bedste valg. Her får du et vinkøleskab med to kølezoner, 3 træhylder med teleskopudtræk og elektronisk temperaturstyring. Lydniveauet er særdeles lavt, og skabet passer perfekt ind i køkkenet, minibaren eller der hvor du måtte ønske det. Glaslågen er desuden vendbar og aflåselig.

Om: LiebHerr Vinidor WTes 1672 er et luksuriøst energiklasse A vinkøleskab med plads til 34 flasker i to forskellige kølezoner. Du kan således opbevare både rød- og hvidvin, som kan ligge under optimale forhold indtil de skal åbnes og nydes.

Vinkøleskabet er selvfølgelig udstyret med aktivt kulfilter for optimalt klima omkring dine flasker, og temperaturen kan nemt aflæses ved hjælp af det digitale display. Luftfugtigheden kan ligeledes justeres, så du kan imitere en ægte vinkælder til præcision.

Lydniveauet er helt nede på 38 dB, og så er det flotte LiebHerr vinkøleskab placeret i klimaklasse SN-ST, så det tåler udvendige temperaturer på mellem 10 og 38 grader.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug/år: 137 kWh
 • Klimaklasse: SN-ST (10-38 grader)
 • Antal flasker: 34
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 38 dB
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
14.895,00 kr. 0,00 kr. 14.895,00 kr. Til butik »

Nyttige links og ressourcer

Hvis du endnu ikke har fundet det perfekte vinkøleskab, kan følgende artikler og forum-indlæg være en god hjælp. Herunder finder du links der kan gøre dig klogere med hensyn til valg af det rette vinkøleskab:

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar