Artiklen indeholder reklamelinks.

Vinkøleskabe i energiklasse A+, A og B er blandt de mest energivenlige og efterspurgte på markedet lige nu. De fås enten med en eller to køle-zoner, så du både kan opbevare rød- og hvidvin ved optimale temperaturer. Du kan desuden justere temperaturen efter behov, så kølezonerne kan tilpasses nøjagtigt den type vin du ønsker at opbevare.

Vi har i denne artikel samlet 6 gode bud på vinkøleskabe i energiklasse A+, A og B. Se dem herunder:

Vestfrost FZ414W – stort vinkøleskab i energiklasse A+

Vestfrost-FZ414W-vinkoeleskab
Det store vinkøleskab fra Vestfrost har plads til hele 197 flasker, og så er det energiklasse A+. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 12.498,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Vestfrost FZ414W: Til den ægte vinentusiast er dette rummelige og eksklusive vinkøleskab fra Vestfrost et godt valg. Alle hylderne er fremstillet af træ, og i toppen af vinkøleskabet er monteret en showhylde hvor du kan fremvise udvalget i skabet. Der er plads til hele 197 flasker, hvilket er velegnet til dig der er seriøs vinentusiast og gerne vil have høj kapacitet og gode funktioner.

Om: Vestfrost FZ414W er et stort vinkøleskab i energiklasse A+. Designet er sort/sølv med en tonet glasdør i front, som naturligvis er UV-beskyttet. Vinkøleskabet er desuden monteret med aktivt kulfilter for at sikre klimaet bedst muligt, og så er temperaturen elektronisk styret med LED-display og trinvis regulering fra 5 til 22 grader. Du kan således altid finde den rette opbevaringstemperatur med dette vinkøleskab.

Kølerummet har en kapacitet på 414 liter netto, og der kan opbevares op til 197 glasker på de 6 medfølgende træhylder.

Derudover kompressoren vibrationsdæmpet og frostsikret. Glasdøren kan vendes for optimal placering i rummet, og lydniveauet under drift kommer højst op på 40 dB. Klimaklassen er SN-ST, hvilket betyder at vinkøleskabet kan stå i rum med temperatur mellem 10 og 38 grader. Det er blandt andet perfekt til et kælderrum, som ikke er isoleret eller opvarmet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 129 kWh
 • Klimaklasse: SN-ST (10-38 grader)
 • Antal flasker: 197
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 40 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
12.498,00 kr. 0,00 kr. 12.498,00 kr. Til butik »

Vestfrost VKG 571 – stort og populært vinkøleskab til 106 flasker

Vinkøleskabet fra Vestfrost er yderst populært blandt køberne. Det har god kapacitet, og får mange positive anmeldelser. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 5.880,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Vestfrost VKG 571: Dette vinkøleskab er yderst populært blandt køberne, og på trods af den meget høje kapacitet kan det købes på nettet til en yderst fornuftig pris. Af andre finesser kan desuden nævnes de flotte træhylder, diskrete design og den generelt gode plads, der betyder at dine vinflasker får masser af luft omkring sig. Kigger vi nærmere på nogle af de mange positive køberanmeldelser, går det igen i flere af dem at vinkøleskabet blandt andet er flot, brugervenligt og støjsvagt. Alt i alt er det således et godt valg for den prisbevidste køber, der søger et stort vinkøleskab med god plads til mere end 100 flasker.

Om: Vestfrost VKG 571 er et stort vinkøleskab i et sort design. Det befinder sig i energiklasse B, og bruger således omtrent 213 kWh per år, hvilket skal ses i lyset af at det er et meget stort og rummeligt skab. Til vinkøleskabet medfølger i alt 5 hylder, som alle er af træ. De kan selvfølgelig højdejusteres efter behov, så du kan udnytte pladsen optimalt. I alt vurderes det at der er plads til op mod 106 vinflasker.

Vinkøleskabet har et indvendigt lys, samt en glasdør der beskytter mod UV-stråling. Dets støjniveau er på 43 decibel, hvilket er forholdsvist fornuftigt i forhold til prisen og størrelsen. Der er ikke noget display indbygget, men du vil nemt kunne aflæse den præcise temperatur ved at indsætte et lille termometer selv.

Vestfrost VKG 571 har en kapacitet på i alt 355 liter, og temperaturen kan indstilles fra 6 til 16 grader. Døren er desuden aflåselig, og kompressoren er vibrationsdæmpet så dine vinflasker ikke kommer til at ligge og vibrere.

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforbrug/år: 213 kWh
 • Klimaklasse: N (16-32 grader)
 • Antal flasker: 106
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 43 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
5.880,00 kr. 0,00 kr. 5.880,00 kr. Til butik »

Caso WineDuett 21 CS630 – billigt vinkøleskab med 2 kølezoner

Dette Caso vinkøleskab er særdeles billigt, men har alligevel 2 kølezoner og masser af plads. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 1.399,00 (BarLife)

Derfor anbefaler vi Caso WineDuett 21 CS630: Hvis du har behov for flere kølezoner og gerne vil have et billigt vinkøleskab, kan du med fordel vælge denne model. Caso WineDuett 21 CS630 har nemlig 2 individuelle kølezoner med digitale displays og mange indstillingsmuligheder, så du kan opbevare flere slags vin under optimale forhold. De mange positive anmeldelser omhandler blandt andet skabets brugervenlighed, designet og de generelt gode funktioner, som overordnet falder i god jord. Alt i alt er dette vinkøleskab et meget fint køb for dig, der søger et fornuftigt kompromis mellem pris og funktionalitet.

Om: Caso WineDuett 21 CS630 er et lille og billigt vinkøleskab, som dog alligevel har tilstrækkeligt med plads til dine bedste vinflasker. Det befinder sig i energiklasse B og forbruger således omkring 168 kWh om året, og det har plads til op mod 21 vinflasker fordelt mellem de 2 kølezoner.

Med de individuelle kølezoner er det muligt at indstille temperaturen på mellem henholdsvis 7 og 18 grader, samt 10 og 18 grader. Dermed kan du opnå perfekte forhold for flere slags vine, der alle kan ligge ved optimal temperatur.

Støjniveauet på dette vinkøleskab er i den lidt højere ende, og ifølge producenten ligger det på 45 decibel. Skabet er desuden fritstående, og der er ikke UV-beskyttelse i glaslågen. Dermed står det bedst i et mørkt rum, eksempelvis i en kælder.

Kapaciteten er på i alt 59 liter.

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforbrug/år: 168 kWh
 • Klimaklasse: SN (10-32 grader)
 • Antal flasker: 21
 • Vendbar dør? Nej
 • Støjniveau: Maks. 45 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.399,00 kr. 0,00 kr. 1.399,00 kr. Til butik »
1.895,00 kr. 0,00 kr. 1.895,00 kr. Til butik »
2.999,00 kr. 0,00 kr. 2.999,00 kr. Til butik »
3.299,00 kr. 0,00 kr. 3.299,00 kr. Til butik »
3.299,00 kr. 0,00 kr. 3.299,00 kr. Til butik »

Caso WineSafe 12 – billigt vinkøleskab til 12 flasker

Caso-Winesafe-12-Vinkoeleskab
Det billige Caso vinkøleskab i energiklasse A har plads til 12 flasker på de flotte træhylder. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 2.439,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi Caso WineSafe 12: Dette vinkøleskab fås til en rigtig fornuftig pris, og du får meget for pengene. Det er en lille energiklasse A model, som har tre hylder af træ og en glasdør med UV-beskyttelse. Lydniveauet på 39 dB og det flotte udseende betyder at du sagtens kan have dette vinkøleskab stående i et opholdsrum, hvor du kan fremvise dine bedste vine i flotte omgivelser. På LED-displayet kan du aflæse temperaturen i køleskabet, og du kan bruge det som indikator når du indstiller den ønskede temperatur. WineSafe 12 kan klare temperaturer mellem 5 og 22 grader celsius, så du kan også bruge vinkøleskabet ved festlige begivenheder til nedkøling af f.eks. øl og vand.

Om: Caso WineSafe 12 er et billigt vinkøleskab i energiklasse A med plads til 12 flasker rød- eller hvidvin. Det er udstyret med en enkelt kølezone, som kan indstilles til at køle mellem 5 og 22 grader. Dermed er der god mulighed for at ramme nøjagtigt den temperatur, du måtte ønske.

Vinkøleskabet har sort front med ramme i rustfrit stål og UV-beskyttet sikkerhedsglas i døren, som både kan monteres med hængsling i højre eller venstre side. Det giver mulighed for nemmere placering uanset rummets indretning. Vinkøleskabet er fritstående, og må derfor ikke indbygges i et skabselement. Du kan dog sagtens stille det imellem andre møbler. Lydniveauet ligger på ca. 39 dB ved normal drift, og klimaklassen er N, hvilket betyder at vinkøleskabet opnår bedst mulig drift ved at stå i et rum med temperatur mellem 16 og 32 grader.

I dette vinkøleskab er der desuden et digitalt betjeningsdisplay, hvor du kan aflæse temperaturen og indstille den mellem 5 og 22 grader. Du kan desuden tænde og slukke køleskabet og betjene lyset herfra.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug/år: 127 kWh
 • Klimaklasse: ST (18-36 grader)
 • Antal flasker: 12
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 39 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
2.579,00 kr. 0,00 kr. 2.439,00 kr. Til butik »
2.720,00 kr. 0,00 kr. 2.720,00 kr. Til butik »
3.199,00 kr. 0,00 kr. 3.199,00 kr. Til butik »

Caso CS650 WineMaster 38 – vinkøleskab med to kølezoner og træhylder

Caso-Winemaster-38-Vinkoeleskab
Det eksklusivt udseende energiklasse A vinkøleskab fra tyske Caso har plads til 38 flasker,  to kølezoner og rigtige træhylder. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 4.159,00 (Whiteaway)

Derfor anbefaler vi Caso CS650 WineMaster 38: Med dette vinkøleskab er det slut med at gætte sig til den rette temperatur på rød- og hvidvin. Der er nemlig to kølezoner, hvilket giver plads til begge slags vine, der hver især kan opbevares ved optimal temperatur. Det er tyske Caso der står bag produktionen af dette zone-opdelte vinkøleskab i energiklasse A, og der er plads til 38 flasker på de elegante træhylder. Designet er perfekt til blandt andet herrestuen, bag minibaren eller sågar i køkkenet, og lydniveauet når ikke op på mere end 40 dB, hvilket ikke er genererende.

Om: Tyske Caso har formået at kombinere design og kvalitet i dette vinkøleskab, uden at det koster alverden. For ca. 5.000 kroner får du mulighed for at opbevare rød- og hvidvin i hver sin kølezone, som kan tilpasses uafhængigt af hinanden.

Selve vinkøleskabet er designet i rustfrit stål, og døren har UV-beskyttet glasplade i fronten. Inde i vinkøleskabet er der monteret henholdsvis tre og fire træhylder i de opdelte kølezoner, og du kan justere temperaturen præcist ved hjælp af det LED-oplyste display udenpå døren. Klimaklassen for dette vinkøleskab er ST, hvilket betyder at det bør placeres i et rum med temperaturer på mellem 18 og 36 grader. Vinkøleskabet er i energiklasse A og har et årligt energiforbrug på ca. 141 kWh.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug/år: 141 kWh
 • Klimaklasse: ST (18-36 grader)
 • Antal flasker: 38
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 40 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
4.845,00 kr. 0,00 kr. 4.159,00 kr. Til butik »
4.495,00 kr. 0,00 kr. 4.499,00 kr. Til butik »
4.845,00 kr. 0,00 kr. 4.845,00 kr. Til butik »

Bosch KSW 38940 – eksklusivt og støjsvagt vinkøleskab til køkkenet

Det lækre vinkøleskab i energiklasse B har plads til hele 197 flasker, og temperaturen overvåges ved hjælp af 2 digitale indvendige termometre. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 11.599,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi Bosch KSW 38940: Ved flere lejligheder bliver Bosch hvidevarer og køkkenudstyr bedst i test. Blandt andet når det gælder køleskabe og køle-fryseskabe skiller den tyske producent sig ud, og derfor vurderer vi at et Bosch vinkøleskab er et godt valg. Vinkøleskabet kan indstilles til temperaturer mellem 5 og 22 grader, hvorved det er muligt selv at vælge den optimale temperatur til de flasker, der opbevares i det. Der er desuden plads til op mod 197 flasker, og disse opbevares på flotte træhylder. Øverst er desuden en skråtstillet træhylde, som kan bruges til at udstille særlige flasker. Alt i alt et godt valg for dig, der ønsker et stort og flot vinkøleskab i køkkenet.

Om: Bosch KSW 38940 er et stort og luksuriøst vinkøleskab i energiklasse B. Det er designet en aluminiumsramme og glasdør, hvilket får det til at fremstå eksklusivt og let i udtrykket. I vinkøleskabet findes 6 hylder, som alle er af træ. Disse kan højdejusteres og tilpasses efter behov, så der bliver plads til op mod 197 flasker i skabet.

Øverst i vinkøleskabet er et LED-lys, som giver et godt overblik over alle flaskerne. Der sidder 2 digitale termometre indvendigt i skabet, så du kan aflæse den præcise øjeblikstemperatur uden at åbne døren.

Kapaciteten i Bosch KSW 38940 er på 368 liter, og det befinder sig i energiklasse B. Det betyder at det årlige energiforbrug sniger sig op på små 212 kWh, hvilket ikke er slemt for et skab i denne størrelse. Det kan desuden aflåses, og døren kan vendes så den enten er højre- eller venstrehængslet.

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforbrug/år: 212 kWh
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Antal flasker: 197
 • Vendbar dør? Ja
 • Støjniveau: Maks. 42 dB
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
11.599,00 kr. 0,00 kr. 11.599,00 kr. Til butik »
11.998,00 kr. 0,00 kr. 11.998,00 kr. Til butik »
11.998,00 kr. 0,00 kr. 11.998,00 kr. Til butik »

Nyttige links og ressourcer

Hvis du endnu ikke har fundet det perfekte vinkøleskab, kan følgende artikler og forum-indlæg være en god hjælp. Herunder finder du links der kan gøre dig klogere med hensyn til valg af det rette vinkøleskab:

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar