En vejrstation er et værdifuldt redskab – især i den kolde årstid, hvor der er risiko for glatte veje og fortove. Desuden kan du med den rette vejrstation også få præcise målinger af dit indeklima, så du kan optimere det og føle dig bedre tilpas indendørs.

Vi har kigget på diverse test og anmeldelser af vejrstationer og fundet frem til en enkelt vejrstation, der gang på gang roses i nye tests og anmeldelser: NetAtmo Urban Weather Station.

NetAtmo Urban Weather Station klarer sig rigtig godt i test

Bedst i test: NetAtmo Wifi-vejrstationen er fremstillet i et aluminiumscylinder og anbefales i flere tests og anmeldelser.
Bedste pris: (AFP: Error loading price from price table) ((AFP: Error loading reseller from price table))

Vi anbefaler denne vejrstation, da den får topkarakterer og roses i flere uafhængige danske tests. Det er en uovertruffen og meget stilren vejrstation, der snakker sammen med din smartphone og giver dig præcise målinger både inde og ude.

Testresultater:

 • Anbefalet – MereMobil
 • Anbefalet – Digitalt.tv
 • Testvinder – Living Smart TV
 • 4,5/5 stjerner hos eReviews.dk
 • 9/10 hos Mobil.nu

Præcis og god vejrstation

Udover ovennævnte tests har i alt 21 købere hos henholdsvis Coolstuff og Made4men givet NetAtmo vejrstationen gode karakterer og positive ord med på vejen. Den roses blandt andet for at give meget præcise målinger og være nem at opsætte og koble på netværket og smartphone. En fordel er desuden, at der kan tilkøbes ekstra enheder, som alle kan snakke sammen med din smartphone, så du kan få målinger direkte på din telefon fra eksempelvis sommerhuset, kontoret, båden og hjemmet – på samme tid.

Vejrstationen fylder desuden ikke meget og har form som et stilrent cylinder i ren aluminium – der er ikke noget grimt plastik-display eller plastik-hus, blot et lille elegant cylinder, som du kan placere hvorend du ønsker – så længe du holder det væk fra direkte sol og regn, da dette blandt andet kan påvirke sensorerne.

Her er NetAtmo vejrstationen billigst

Vi har fundet en række forhandlere, som skiftes til at have NetAtmo vejrstationen til de bedste priser. Herunder kan du se priserne netop nu:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Få et bedre indeklima med en NetAtmo vejrstation

NetAtmo vejrstationen giver dig detaljerede målinger af indeklimaet, så du løbende kan forbedre dette.

En af de mange fordele ved NetAtmo vejrstationen er at den også måler indeklimaet. Det betyder med andre ord at du altid ved præcist hvornår og hvor længe du skal lufte ud, og hvilken temperatur det er indenfor. Den måler desuden luftfugtigheden, lufttrykket og lydniveauet.

Mål luftfugtigheden og forebyg skimmelvækst

Et fugtigt indeklima er direkte årsag til at svampesporer får mulighed for at formere sig i træværket, på vægge og lofter m.m. Det kan selvfølgelig betyde en øget risiko for skimmelsvamp, hvilket kan medføre astma og allergi.

Med en NetAtmo vejrstation kan du hele tiden holde øje med luftfugtigheden, så du får luftet ud i tide og i tilpas lang tid til at få nedbragt luftfugtigheden.

En øget luftfugtighed ses typisk som kondens på vinduerne, og forekommer ofte i ældre byggerier, som er dårligt isoleret. Her er den varme og den kolde luft i tæt kontakt langs alle ydervægge, vinduer og dyre, og det danner naturligvis kondens, og det er perfekte betingelser for svampesporer.

Få et bedre indeklima med disse simple tips

Med en NetAtmo vejrstation er du i stand til at måle indeklimaet, så du kan få svar på om det er sundt eller usundt at leve i din bolig. Ofte skyldes et dårligt indeklima en række grundlæggende fejl, som heldigvis nemt kan undgås med lidt omtanke.

Herunder har vi samlet en række af de bedste råd til at få et bedre indeklima:

1. Sørg for at lufte ordentligt ud

Et af de vigtigste punkter er regelmæssig udluftning. Hvis du ikke har et ventilationsanlæg eller åbne ventiler i alle dine vinduer, er det dermed særligt vigtigt at du åbner et par vinduer og skaber gennemtræk i boligen. Dette skal gøres 3 gange om dagen, og gerne i 5-10 minutter ad gangen. Regelmæssig udluftning fjerner den dårlige luft og eventuelle skadelige partikler.

2. Opvarm hele boligen til mindst 20 grader

Det kan være fristende at skrue ned for radiatorerne om vinteren, for at spare på varmeregningen. Det kan dog være en rigtig dårlig idé, da luftfugtigheden øges ved lave temperaturer. Når du sørger for at opvarme boligen til mindst 20 grader, holdes luftfugtigheden således nede på et lavere niveau.

3. Tør aldrig vasketøj indendørs

Vandet fra vasketøjet fordamper ud i rummet, og det kan give mange negative følger. Du bør derfor altid tørre tøjet udendørs eller i tørretumbler, da denne sørger for at opsamle dampen i en indbygget kondensator.

4. Tænd emhætten og sørg for et godt eftersug

Når du laver mad, er det vigtigt at tænde emhætten og fortsætte udsugningen indtil maden ikke damper længere. Dermed sikrer du, at dampen suges ud af boligen frem for at blive indenfor.

5. Undlad at bruge sprayprodukter indendørs

Alle typer spray kan forurene luften, og det anbefales derfor kun at spraye udenfor og lade de sprayede ting stå udendørs til de er gasset af og tørre.

6. Minimer brugen af stearinlys i boligen

Stearinlys kan afgive flere skadelige partikler end en vej med stærk trafik, ligesom de afgiver større mængder kvælstofdioxid og røggasser. Dine lunger kan blive skadede af dette, og det anbefales derfor at lufte ud med gennemtræk i op til 10 minutter efter du har haft tændte stearinlys. Du kan også overveje at skifte de levende lys ud med LED-lys eller lignende.

7. Gør rent mindst en gang ugentligt

Farlige partikler kan sætte sig i støvet, og det er således nødvendigt at fjerne støvet regelmæssigt. Gå hele boligen grundigt igennem med støvsugeren mindst en gang ugentligt, for at sikre at støvet ikke hvirvles for langt ind under møblerne.

8. Hold badeværelsesdøren lukket under og efter bad

Badeværelset er et vådrum med egen udsugning over brusenichen. Rummet kan således klare et højere niveau af fugt end resten af boligen, og derfor bør døren altid holdes lukket under og efter badning.

Det anbefales ligeledes at åbne vinduet indtil fugten er trængt væk, eller investere i en ventilator med eftersug på mellem 10 og 15 minutter.

Kilde: Find flere råd hos Bolius.

Testkilder

Vi har som led i vores research gennemgået en række test og anmeldelser for at finde frem til vores anbefaling af den bedste vejrstation. Herunder får du et indblik i de kilder vi har brugt i vores research:

Digitalt.tv (27. september 2018)

I forbindelse med en test af udstyr til smarte hjem, har Digitalt.tv testet NetAtmo vejrstationen. I testen gennemgås følgende punkter:

 • Udpakning og installation
 • Gennemgang af grundpakken
 • Daglig anvendelse
 • Konklusion

Det vurderes af testpanelet hos Digitalt.tv, at NetAtmo vejrstationen er velfungerende, moderne og smart. Den får ros for at være nem at anvende, men det trækker lidt ned at temperaturen ikke vises direkte på enheden.

Du kan læse hele testen gratis hos Digitalt.tv.

MereMobil (13. december 2017)

MereMobil har i december 2017 testet NetAtmo vejrstationen. Der er kigget nærmere på følgende punkter:

 • Appen
 • Vejrinformationer
 • Samspil mellem enheder
 • Brug af appen
 • Konklusion

I testen ender vejrstationen fra NetAtmo med at få 5 ud af 6 stjerner, og den anbefales således af MereMobil. Den roses for at have et lækkert design med en nem opsætning, og det er ligeledes positivt at den leverer mange forskellige informationer om vejret. Til gengæld trækker det ned, at vejrstationen ikke kan aflæses uden en smartphone med tilhørende app. Enheden til indendørs brug kræver desuden tilslutning til stikkontakt.

Du kan læse hele testen gratis hos MereMobil.dk.

iPhoneguide (30. januar 2015)

iPhongeguide har den 30. januar 2015 kigget på NetAtmo vejrstationen. Her er der ikke tale om en test hvor der er givet karakterer for en række kriterier. Der er til gengæld givet en fyldestgørende beskrivelse af produktet, ligesom der er givet tre plusser og tre minusser.

Det bemærkes i deres test, at vejrstationens funktionalitet, app og website fungerer godt til dataopsamling, ligesom brugeroplevelsen generelt føles rigtig god. På den negative side bemærkes det at vind- og regnsensor ikke medfølger som standard, men derimod er ekstra-udstyr. Prisen vurderes desuden at være en anelse til den høje side, ligesom udendørs-modulet ikke tåler at stå i direkte regn.

iPhoneguides vejrstation test er god at læse for dig der overvejer køb af NetAtmos vejrstation, da du både for indblik i gode og dårlige sider.

eReviews (14. juni 2014)

eReviews.dk har testet NetAtmo vejrstationen ud fra tre kriterier: Funktionalitet, Design og Pris.

I testen kan du se en række billeder og læse nærmere om hvad der er i kassen samt hvordan vejrstationen fungerer i praksis, hvordan du udskifter batterier samt hvordan den betjenes og installeres.

Den samlede bedømmelse ender på 4,5 ud af 5 stjerner. Der gives nemlig kun 4 stjerner for Pris, ligesom der gives 4,5 stjerner for Funktionalitet, da den kræver at man er tilsluttet nettet for at kunne tilgå sine målinger.

Vejrstationen roses i deres test for at være meget flot designet og nem at benytte. eReviews.dk oplevede ingen problemer med opsætningen og målinger vurderes at være præcise. En lille bemærkning i testen er dog at der kræves en adgang til Netatmo.com for at kunne tilgå sine målinger. Denne adgang er dog fuldstændig gratis.

Mobil.nu (31. oktober 2013)

Forbrugermagasinet med fokus på mobiltelefoni og gadgets har testet NetAtmo vejrstationen og foretaget en lang række målinger med fokus på nøjagtigheden.

Udover den lidt høje pris har Mobil.nu ikke meget negativt at sige om denne vejrstation, som i deres test kun får negative bemærkninger grundet prisen. Den får ros for at være en meget smart og funktionel vejrstation, der måler nøjagtigt og giver dig en flot og overskuelig grafik på din smartphone.

Living Smart TV (23. april 2013)

Video-anmeldelse med grundig gennemgang af NetAtmos funktioner og klima-analyse.

Living Smart TV foretager en række tests og anmeldelser af nye produkter, primært gadgets og elektronik til hjemmet. Det foregår som regel med en grundig video-gennemgang, hvor du får et rigtig godt indblik i det omtalte produkt.

NetAtmo vejrstationen kåres hos Living Smart TV som “Bedst i Test” og får 5 ud af 5 stjerner. Den roses for at have en lang række nyttige og brugbare funktioner, som kan hjælpe med at forbedre indeklimaet samtidig med at du får nøjagtige målinger af vejret udenfor.

Testen hos Living Smart TV er anbefalelsesværdig, hvis du gerne vil se vejrstationen i funktion.

Denne side er anmeldt af: Lucas M. Overgaard 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar