Hvis du har en særlig kvinde i dit liv, har I højest sandsynligt planer for Valentinsdag. På den 14. februar fejres den romantiske kærlighed verden over, og fejringen tager rigtig mange forskellige former.
Nogle par vælger at bruge dagen på kvalitetstid med familien. Nogle par tager på fin restaurant og deler lækker mad og vin. For nogle fejres den fælles kærlighed bedst med et kropophold eller et mini-cruise. Andre bruger dagen på tiltrængt intim kvalitetstid hjemme under dynerne. Langt de fleste pars valentinsdag indebærer desuden en udveksling af gaver. 

Har du problemer med at finde ud af, hvad du skal forære din partner, er du bestemt ikke alene. Mange mænd har nemlig svært ved at finde frem til den helt rigtige valentinsgave til hende, de elsker. Butikkerne flyder over med muligheder, og endnu mere uoverskueligt står det til online. Derfor har vi sammensat denne lille guide. Vi håber på, at den vil gøre din gavejagt en kende mere overkommelig og måske endda fornøjelig. 

Valentinsgaver i tre kategorier  

Vores guide er opdelt i tre kategorier. 

  • Chokolade og slik

Den første kategori rummer forslag til en valentinsgave til hende, der har en forkærlighed for søde sager. I kategorien finder du både slik, chokolade og gaveposer, der sammensætter lidt af hvert. 

  • Blomster

Den anden kategori giver dig en række bud på en valentinsgave til hende, som elsker blomster. Her finder du både små, store, farverige og mere afdæmpede buketter. 

  • Smykker

Den tredje kategori er dedikeret til den kvindelige forfængelighed og består af øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe. 

Sødt til ganen  

En valentinsgave behøver hverken være fin eller dyr for at gøre et indtryk. Som bekendt er det jo i sidste ende tanken, der tæller. De fleste har en sød tand, og hvorfor ikke begave den, når lejligheden byder sig? Her får du ti forslag til lækkerier, som du kan forkæle din partner med, når Valentinsdag melder sin ankomst. 

Personliggjort Toblerone


Personliggjort Toblerone

Set til: 129,00

Køb hos Coolstuff

Stort set alle mennesker kan lide chokolade, og Toblerone har længe været én af chokoladeelskernes favorit. Med denne personliggjorte Toblerone har du muligheden for helt selv at bestemme, hvad der skal stå på chokoladeæsken. Du kan for eksempel bestille en æske med teksten ”Be My Valentine”. Du kan vælge at få skrevet din kærestes navn eller kælenavn. Er du i et ekstra romantisk hjørne, kan du påføre datoen for jeres første møde. Kun fantasien sætter grænserne. Den personliggjorte Toblerone er den perfekte valentinsgave til hende, der ikke forventer alverden men alligevel vil sætte pris på et lille stykke guf serveret med masser af kærlighed.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Candy Grabber Slikautomat


Candy Grabber Slikautomat

Set til: 219,00

Køb hos Coolstuff

De fleste af os kan blive enige om, at slik er ret lækkert. Gør du en konkurrence ud af at få fat i det, bliver det sjovt nok endnu mere attraktivt. Denne slikautomat er en oplagt valentinsgave til hende, der har et indre legebarn med en sød tand. Maskinen fungerer på samme måde som de store af slagsen. Du fylder slik i den og bruger så de to styrepinde til at få fat i slikket og slippe det i lugen. Legen er ikke helt nem, så hvis du gerne vil være ekstra sød, kan du supplere gaven med et stykke slik, som din partner ikke behøver at kæmpe for. God fornøjelse!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Georg Jensen Moonlight Grapes vedhæng


Georg Jensen Moonlight Grapes vedhængSet til: 3.850,00

Køb hos guldsmedoestergaard.dk

Er din kæreste vild med elegante sølvsmykker? Så vil denne halskæde af mærket Georg Jensen være en perfekt gave til hende på valentinsdag. Halskæden har et smukt og luksuriøst vindruemotiv, og den er en del af Georg Jensens kollektion ved navn Moonlight Grapes. 

Designet af vindruevedhænget stammer originalt helt tilbage fra 1931, og det er siden hen blev moderniseret, hvor motivet igen blev lanceret i 2010.

Det er en elegant og smuk halskæde, som er fremstillet i sterlingsølv. Selve kæden er en ærtekæde med en smuk og sikker “blad”-lås, hvor kæden er 60 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gigantisk Chokolade Daim


Gigantisk Chokolade Daim

Set til: 199,00

Køb hos Coolstuff

Sjældent har vi mennesker været så udsatte for idealbilleder. Reklamesøjler, spillefilm, modeblogs og modeblade minder os konstant om kropstyper, som kun er inden for rækkevidde for de allerfærreste. Er din kæreste én ud af mange kvinder, der konstant går på slankekur uden egentlig at have brug for det? Denne gigantiske chokolade Daim skal leveres med et smil. Den vil på både sød og humoristisk vis fortælle hende, at hun i dine øjne ikke behøver at tabe sig et gram. At hun er lige, som hun skal være. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Wally and Whiz Vingummikuber 


Wally and Whiz Vingummikuber

Set til: 59,00

Køb hos Coolstuff

Ikke al slik er god slik. Noget slik er faktisk nærmest ulækkert. Hvis din partner er en kvalitetsbevidst kvinde, er der en god sandsynlighed for, at hun ikke finder sine snacks i den lokale kiosk eller i indkøbscenterets blandt-selv marked. Og så er denne lille pakke et godt bud på en valentinsgave til hende. Danske Wally and Whiz specialiserer sig i vegansk vingummi, som er fremstillet helt uden laktose, gluten og gelatin. Slikket indeholder kun naturlige smagsstoffer, og det findes i en lang række skønne varianter, herunder hyldeblomst & ingefær, mango & hindbær og lakrids & havtorn. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Baileys Trøfler i Rør


Baileys Trøfler i Rør

Set til: 59,00

Køb hos Coolstuff

Hvad gør du, når din partner er vild med Baileys men mindre vild med de tømmermænd, som den udelukkende flydende udgave ofte resulterer i? Du forærer hende Baileys Trøfler i Rør på Valentinsdag 2020! Chokolade og likør er en fantastisk kombination, og med disse trøfler kan du vælge mellem to lækre varianter. Trøflerne indeholder desuden mindre end 1,5% alkohol. Spis løs! 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Jelly Belly Gaveæske 


Jelly Belly Gaveæske 

Set til: 59,00

Køb hos Coolstuff

Det bedste slik behager både øjne og smagsløg. Dette er måske forklaringen på, hvorfor Jelly Belly længe har været én af verdens mest populære slikproducenter. Denne farverige gaveæske findes i fire forskellige størrelser. Du kan vælge imellem en æske med 10, en æske med 20, en æske med 40 og en æske med hele 50 forskellige typer Jelly Belly beans. Kort sagt bestemmer du selv, hvor stort et sukkerchok din kæreste skal have i valentinsgave. Smagsvarianterne omfatter blandt andet bubble gum, cotton candy, strawberry cheesecake og toasted marshmellow. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Guinness Pint Chokolade


Guinness Pint Chokolade

Set til: 59,00

Køb hos Coolstuff

Denne pakke er en oplagt valentinsgave til hende, der elsker smagen af øl fra Guinness. Pakken indeholder syv små chokoladepraliner, hvis cremede kerner perfekt er tilsmagt med Guinness’ klassiske, mørke øl. Produktet indeholder mindre end 1% alkohol, så det er bare om at gå til den. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

KitchPro Candyfloss Maskine


Set til: 59,00

Køb hos Coolstuff

KitchPro Candyfloss Maskine

Giver du en kvinde en candyfloss, har hun candyfloss til en enkelt eftermiddag. Giver du hende en candyfloss maskine, har hun candyfloss til resten af livet – og hvilken valentinsgave kunne være bedre? Det eneste, din partner skal bruge for at benytte maskinen, er sukker. Det tager tilmed kun et par minutter at fremstille candyfloss, der er mindst lige så god, som den du betaler 40 kr. for i enhver given forlystelsespark. Velbekomme! 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gavepose med Vin og Delikatesser


Set til: 59,00

Køb hos Maggies.dk

Gavepose med Vin og Delikatesser

Du har allerede fået præsenteret mange gode bud på valentinsgaver. Måske har du oven i købet allerede fået øje på et par mulige produkter. Har du svært ved at bestemme dig for en enkelt produkt, kan du vælge at give en gavepose i valentinsgave til hende, du godt kan lide. Denne lækre model indeholder blandt andet italiensk olivenolie, forskellige italienske vine, Mariager kryddersalt og lækre chokoladespecialiteter.  

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mørkerød chokoladekugle med honning og nougat crisp


Set til: 4,00

Køb hos Maggies.dk

Mørkerød chokoladekugle

Du kan også vælge at give en lidt mere personliggjort gave. Fyld en kurv med vin, blomster, te, cider og hvad du ellers kan finde på, og afrund eventuelt med masser af disse lækre chokoladekugler fra PR Chocolate. Din kæreste vil elske, at du har brugt tid på selv at sammensætte en valentinsgave til hende. 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Blomster til boligen 

Der er flere grunde til at fylde hjemmet med blomster. De er nemlig både visuelt behagende og dejligt aromatiske. Hvis din partner har frabedt sig en større valentinsgave, er blomster et glimrende alternativ. 

Herudover er blomster en af de mest romantiske gaver, du kan give til hende. Men sørg endeligt for, at du ikke blot køber en 15-kroners buket i Netto – der skal mere til.

I denne kategori finder du vores bud på ti af de allersmukkeste buketter. Alle buketterne er økonomivenlige, så du kan sagtens forkæle hende uden at bruge hele opsparingen på blomster. 

Blandede Tulipaner  


Set til: 300,00

Køb hos Bloomit.dk

Blandede Tulipaner

Denne klassiske buket vil tilføje ethvert vinterkoldt hjem et strejf af varme. Tulipaner er årstidsblomster, der kun forhandles i vintermånederne, og den røde tulipan har længe været et symbol på kærlighed. Buketten er derfor en helt oplagt valentinsgave til hende, du kalder kvinden i dit liv.
Hvis hun bliver rigtig glad, vil disse farverige blomster og bidrage med lidt ekstra farve i jeres tilværelse.

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lav og Tæt Forårsbuket 


Set til: 300,00

Køb hos Bloomit.dk

Lav og Tæt Forårsbuket

Går du efter en udpræget feminin blomsteranretning, er denne buket lige sagen. Buketten er bundet af blandt andet roser, ranunkler, syrener og nelliker, og samtlige af blomsterne er enten lyserøde, røde eller lilla. Hvis din kæreste har en blød og romantisk boligsmag, er den lave og tætte forårsbuket perfekt som en valentinsgave til hende. 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Forårsbuket med Greneeffekt 


Set til: 450,00

Køb hos Bloomit.dk

Forårsbuket med Greneeffekt

Denne forårsbuket er mere vild end de to forrige buketter. Den kombinerer nemlig blomster med store blade og grene, og den vil smukt kunne indgå i den brogede form for boligindretning. Buketten indeholder blandt andet franske anemoner, roser og grennelliker, og alle farverne er lyse og forårsvarme. 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Høj Buket, Floristens valg


Set til: 165,00

Køb hos Bloomit.dk

Høj Buket, Floristens valg

Denne buket er på én gang prangende og super elegant. Den vil særligt egne sig i en høj vase på jeres spisebord, og farvetemaet er helt op til dig. Har jeres bolig en minimalistisk og stilren indretning, kan du vælge blomster i hvide farver. Trænger boligen til et farveløft, kan du bestille buketten med røde eller lilla blomster. Mulighederne er rigtig mange, og uanset hvad vil din partner elske denne valentinsgave. 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Farverigt Blomstermix


Farverigt Blomstermix

Set til: 350,00

Køb hos Bloomit.dk

Buketten med det farverige blomstermix vil med garanti sprede varme og hygge på selv den mest triste dag. Elsker din partner, når der er knald på farverne, er denne buket den rette valentinsgave til hende. Den er bundet med blandt andet asters, catamus, veronica og roser, og dens farvetema dækker over gule, lilla, røde, lyserøde og orange blomster. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Langstilkede Røde Roser


Langstilkede Røde Roser

Set til: 375,00

Køb hos Bloomit.dk

Denne buket er en klassiker, for intet signalerer kærlighed som røde roser. Roserne fås i mange kvaliteter, så uanset budgettet kan du forære din partner en smuk buket af denne type. 

 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Romantiske Roser


Romantiske Roser

Set til: 400,00

Køb hos Bloomit.dk

Bloomits Romantiske Roser er en smule mere utraditionel end den røde rosebuket. Dette gør den dog ikke mindre ideel som valentinsgave. Buketten er bundet med roser og andre blomster i alle afskygninger af rød og lyserød, og buketten vil bestemt vække glæde og begejstring hos hende, der er heldig nok til at få den foræret. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lysende Frisk Buket 


Lysende Frisk Buket 

Set til: 225,00

Køb hos Bloomit.dk

Den Lysende Friske Buket fra Bloomit er med sine gule farver mere forårsglad end egentligt romantisk. Hvis din partner ikke er en udpræget romantisk type, er dette den rette buket og valentinsgave til hende. Buketten består blandt andet af fresia, phlox og veronica, og den er smukt afrundet med knaldgrønne salal-blade. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den Danske Sommerbuket 


Den Danske Sommerbuket 

Set til: (AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Den Danske Sommerbuket er en lidt alternativ én af slagsen. Buketten består nemlig af årstidens vilde blomster, og primært er blomsterne taget fra grøftekanten. Den vil tilføje hendes hjem et strejf af vildt, og dens afdæmpede farvetema gør, at den kan stilles overalt.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Romantiske Roser, Mousserende Vin & Chokolade


Romantiske Roser, Mousserende Vin & Chokolade

Set til: 725,00

Køb hos Bloomit.dk

Kan du stadig ikke bestemme dig for, om din partner skal have blomster, vin, chokolade eller noget helt fjerde i valentinsgave? Denne pakke forener det bedste fra alle hylder. Pakken indeholder en lav buket af store, røde roser, en dejligt forfriskende mousserende vin og lækker chokolade i en flot dekoreret æske. Valentinsdag kommer kun én gang om året, og denne gave er den perfekte kærlighedserklæring til hende, som har det meste, men fortjener alt.   

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Smykker

Vil du gerne forære din partner en personlig valentinsgave, er smykker dit bedste bud. Selv om det måske ikke altid er sandt, er diamanter dog stadig ofte kvinders bedste ven. Mange kvinder bruger nemlig særligt smykker til at udtrykke stil og individualitet, og i denne kategori finder du hele ti smukke på bud på øreringe, halskæder, armbånd og fingerringe… Og bare rolig, hvis du ikke har råd til diamanter, kan du stadig finde en prisvenlig gave blandt de nedenstående.

AnneBrauner Bright Large Rose/White Øreringe 


AnneBrauner Bright Large Rose/White Øreringe 

Set til: 215,00

Køb hos icebykranz.dk

Disse fine øreringe fra AnneBrauner er både cool og feminine. Det minimalistiske design får smukt modspil af den romantiske, rosa farve, og de hvide sten giver øreringene et lækkert strejf af luksus. De er dertil fremstillet i kirurgisk stål, som både er robust, stabilt og naturligvis 100% allergifrit

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

AnneBrauner Triangle Black Øreringe 


AnneBrauner Triangle Black Øreringe

Set til: 395,00

Køb hos icebykranz.dk

AnneBrauners Triangle Black Øreringe forener minimalisme og elegance. Som alle andre produkter fra AnneBrauner er øreringene fremstillet i allergifrit, kirurgisk stål, og disse øreringe er besat med smykkestenen zirkonia. Stenens hårdhed og glans gør, at den skinner som diamanter, og øreringene vil klæde enhver kvinde med hang til rå og cool smykker. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Lund Copenhagen Marguerit Creoler 7×5 mm., Forgyldt Øreringe


Lund Copenhagen Marguerit Creoler 7x5 mm., Forgyldt Øreringe

Set til: 1.195,00

Køb hos guldsmedoestergaard.dk

Margueritten har længe været ét af smykkedesignernes foretrukne blomstermotiver. Hvor margueritten oftest ses på ørestikker, er Lund Copenhagens version en smule mere finurlig. Disse øreringe er nemlig formet som små blomsterkranse, og de er den helt rigtige valentinsgave til hende, hvis stil både er kæk og klassisk. Øreringene består af hvid emalje og forgyldt sølv. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

AnneBrauner Triangle Black Halskæde


AnneBrauner Triangle Black Halskæde

Set til: 395,00

Køb hos icebykranz.dk

Mangler du et lille supplement til de Triangle Black øreringe, som du allerede har lagt i indkøbskurven? Den cool trekant fra AnneBrauner findes heldigvis også som halskæde. Din partner kan selvfølgelig både vælge at kombinere sine smykker og bære dem separat. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Olivia Burton Bee Coin Necklage Bejewelled Halskæde


Olivia Burton Bee Coin Necklage Bejewelled Halskæde

Set til: 795,00

Køb hos ditur.dk

Hvis guldsmykker og kulsorte trekantsæt er en kende for larmende til din partner, er denne smukke halskæde et rigtig godt alternativ. Halskæden er udført med plating i 18k rosa guld, og vedhængets sten er lavet af fin og lettere gennemsigtig kvarts. Smykket fra Olivia Burton er et godt bud på en valentinsgave til hende, der har en forkærlighed for det sarte, det bløde og det feminine. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Paul Hewitt IP Black Nylon Rose Gold Armbånd 


Paul Hewitt IP Black Nylon Rose Gold Armbånd 

Set til: 395,00

Køb hos ditur.dk

Paul Hewitt har længe været karakteriseret ved fremstillingen af smykker, der på én gang er feminine og rustikke. Dette fikse armbånd er ingen undtagelse. Armbåndet består af sorte tråde i nylon, og det er forsynet med en rosa ankerlås, der bærer designerens logo. Det simple design gør, at din partner kan bruge armbåndet til lidt af hvert. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Blossom Sølvarmbånd med Perler og Koral


Blossom Sølvarmbånd med Perler og Koral

Set til: 595,00

Køb hos guldsmedoestergaard.dk

Kendetegnes din partners smag ved stilrenhed, elegance og romantik? Så er dette armbånd lige noget for hende. Det fine smykke fra Blossom er afdæmpet nok til at kunne kombineres med langt de fleste outfits. Armbåndet er fremstillet i sterlingsølv og besat med perler, koralsten og små sølvfigurer. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Christina Twin Snake Ring i Forgyldt Sølv


Christina Twin Snake Ring i Forgyldt Sølv

Set til: 349,00

Køb hos guldsmedoestergaard.dk

Hvis din kæreste ofte bærer guld, er hun helt sikkert også vild med fingerringe. Denne fine model fra Christina Twin er fremstillet i forgyldt sølv, og designet er både simpelt og smart, for når hun tager den på fingeren, lægger ringen sig som et lille kryds. Ser du nærmere efter, vil du bemærke den cool detalje, at ringens overflade ligner slangeskind. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Mads Z Art Sølvring


Mads Z Art Sølvring

Set til: 295,00

Køb hos guldsmedoestergaard.dk

Guld er ikke for alle, men langt de fleste kvinders smykkeskrin rummer sølvfarvede smykker. Mads Z Arts sølvring er lavet af sterlingsølv og forsynet med et smukt blad, som vil lægge sig op ad fingerens forside. Ringen er den oplagte valentinsgave til hende, som elsker smykker, der på én gang er sjove og sofistikerede. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Før du beslutter dig 

Før jagten sættes i gang, kan du med fordel gøre dig nogle overvejelser om, hvilken form for gave du søger. Du kan starte med at beslutte dig for, hvor mange penge du vil bruge på valentinsgaven. Har du aftalt med din partner, at I giver den gas på gavefronten, eller har du et budget, som du skal holde dig til? Kender du din partners smag i smykker, blomster, vin og chokolade? Hvis ikke, har du så mulighed for at spørge nogle af hendes bekendte til råds? 

Uanset din partners stil og smag findes der med garanti en perfekt valentinsgave til hende i én af de ovenstående kategorier. Rigtig god jagt! 

Sådan finder du den perfekte valentinsgave til hende 

Når du leder efter den perfekte valentinsgave til hende, som du elsker, kan du bogstaveligt talt nemt gå galt i byen. Butikkerne har efterhånden kæmpe udvalg i alt fra smykker til blomster og chokolade, og har du ikke en specifik gaveidé, kan indkøbsturen hurtigt blive håbløst lang. Du får heller ikke meget ud af de brede internetsøgninger. Skriver du for eksempel ”halskæde” eller ”chokolade” i Googles søgefelt, kommer der så mange hits, at det ville tage dig helt til juleaften at blive færdig med at se dem alle igennem. 

I stedet for kan det være en rigtig god idé af finde inspiration online – som du gør her.  Denne inspiration skal gerne omhandle netop den gaveanledning, som det hele drejer sig om. Inspirationsartikler giver dig nemlig et hurtigt overblik over de bedste og mest egnede produkter fra internettets ellers uoverskueligt mange virtuelle hylder. 

Denne guide har forhåbentlig givet dig masser af inspiration til gaveudvekslingen mellem dig og din partner. Vi ønsker dig en rigtig glædelig Valentinsdag 2020. 

 

Du kan også finde den perfekte valentinsgave til at overraske din partner her hos Idegryden.dk

Denne side er anmeldt af: Jonathan S. Damgaard 10/10

Dette indlæg har fået 4.56 stjerner baseret på 16 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar