Snart viser kalenderen d. 14. februar, og dette betyder naturligvis, at Valentinsdag står for døren. Er du single, er denne dag som alle andre. Er du i et parforhold, er dagen sandsynligvis noget ganske særligt. På Valentinsdag fejrer vi nemlig den romantiske kærlighed, og fejringen indebærer som regel middag, blomster og masser af gensidig forkælelse. 

Mange par vælger desuden at udtrykke deres kærlighed gennem gaveudveksling. Dog kan det godt være en udfordring at finde ud af, hvad du skal forære din partner. Alle par er forskellige, og både butikker og webshops bugner med gavemuligheder i januar og februar. Derfor har vi lavet denne lille guide. Den vil helt sikkert hjælpe dig godt på vej til at finde den perfekte valentinsgave til ham, du holder af.  

Tre kategoribud på en valentinsgave til ham    

For overskuelighedens skyld har vi valgt at opdele gavemulighederne i tre overordnede kategorier. I den første kategori finder du en lang række pragtfulde smykker og ure, der alle snildt kan bruges som en valentinsgave til ham. Den anden kategori består af lækre ting til herregarderoben, og den tredje rummer et bredt udvalg af smarte og seje gadgets, som med garanti vil begejstre enhver moderne mand. 

Du kender din mands smag bedre, end vi gør, og du kan derfor vælge at springe direkte til den kategori, der passer bedst til ham. 

Elegante ure og smukke smykker 

Smykker er bestemt ikke kun til kvinder, og herreure behøver langt fra at være kedelige. Hvis din mand godt kan lide at pifte sine outfits op med en smule bling, finder du nemt en valentinsgave til ham i denne kategori. 

Megir Aviator Steel/Green

Megir Aviator Steel&Green

Dette ur fra Megir forener på smuk vis det elegante og det festlige. Urskivens klare, grønne farve står nemlig i knaldflot kontrast til den stålgrå rem. Uret er den perfekte gave til enhver mand, hvis look trænger til et lille farveløft. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tommy Hilfiger 1791121

Tommy Hilfiger 1791121

Tommy Hilfiger har længe været trendsættende inden for herremode, og dette ur er bestemt ingen undtagelse. Uret passer til langt de fleste outfits, og kombinationen af den guldfarvede rem og den hvide skive giver manden et cool, klassisk og eksklusivt look. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også: Et vægur skal ikke kun vise tiden: Få inspiration her.

Northern Legacy ring

Northern Legacy ring

Er din mand til guldringe? Så vil denne ring være den perfekte gave, som vil give ham et luksuriøst og lækkert udseende.

Denne ring har en sort onyx sten, der er firkantet. Resten af ringen er i farven guld og fremstillet i rustfri stål. Ringen kan fås i flere størrelser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tungstenring med kant – En klassisk herrering

valentinsgave-til-ham

Ønsker du en ring, hvor designet i høj grad er baseret på et maskulint og robust udtryk? Så kan det være, at denne tungstenring i god kvalitet og ydermere til en god pris er lige noget for dig. 

Tungsten – Mandens guld

Tungsten er et yderst populært materiale, når det gælder fremstilling af maskuline smykker. Ringen her er udformet med et klassisk, men samtidig moderne udtryk, og er endvidere yderst slidstærk. Ringens design er i høj grad præget af modelens små buninger i kanterne. Modellen er 8 mm bred og fås i flere størrelser. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ochstin Master Black

Ochstin Master Black

Det kan selvfølgelig være, at din mand foretrækker noget lidt mere afdæmpet. Er dette tilfældet, er der heldigvis også hjælp at hente på ditur.dk. Tjek for eksempel denne luksuriøse model fra Ochstin. Både rem og skive er holdt i mørke nuancer, som smukt komplementeres af de bronzefarvede tal og visere. Ochstin Master Black er en sublim valentinsgave til ham, der klæder sig smagfuldt og stilrent. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tommy Hilfiger Armbånd 2790056

Tommy Hilfiger Armbånd 2790056

 

Mandens håndled kan pranges på mange måder. Er ure ikke noget for ham, er et armbånd måske sagen. Denne model fra Tommy Hilfiger består af to sorte læderremme, og den ene rem er besat med et stålspænde i modegigantens signaturfarver. Armbåndet kan både stå alene og kombineres med ét af de ovennævnte armbåndsure.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tommy Hilfiger Armbånd 2790082

Tommy Hilfiger Armbånd 2790082

Ejer din mand allerede et guldfarvet armbåndsur? Hvorfor så ikke supplere med et matchende smykke? Dette armbånd består af en sort læderrem og et guldfarvet stålspænde graveret med Tommy Hilfigers logo. Smykket er på én gang luksuriøst og super elegant. Den simple farvekombination gør tilmed, at din fyr både kan bruge armbåndet til hverdag og til fest. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Blå sten armbånd med gulddetaljer

Blå sten armbånd med gulddetaljer

I dag klæder mange mennesker sig afdæmpet og minimalistisk. Grå, sort og andre naturfarvede nuancer dominerer langt de fleste danskeres garderobe. Dog findes der stadig både kvinder og mænd, der foretrækker en anelse mere larmende looks. Er din partner én af dem? Så er dette armbånd et rigtig godt bud på en valentinsgave til ham. Smykket kombinerer blå sten med små guldfigurer, og det er et must for enhver mand med hang til det sjove og det prangende. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Armbåndssæt med 3 armbånd mænd 

Armbåndssæt med 3 armbånd mænd

Boheme-looket har sjældent været mere populært, og dét blandt både mænd og kvinder. Dette armbåndssæt giver dig tre lækre smykker til ét smykkes pris. Armbåndene er lavet af læder, plastic og snor, og selvom farverne er afdæmpede, vil smykket uden tvivl gøre underværker på din mands håndled. Smykkets brogede karakter gør det desuden egnet til kombination med både armbåndsure og fingerringe. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Guldring til mænd

Guldring til mænd

Har din mand som mange andre en forkærlighed for guldsmykker? Denne guldfarvede ring er fremstillet i rustfrit stål, og den er på én gang påfaldende og lækkert minimalistisk. Ringens signaturlignende flade vil give din mand et lækkert og luksuriøst look. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Godt nyt til garderoben 

Den perfekte valentinsgave til ham er både praktisk og betænksom. Trænger din mands garderobe til en lille opdatering? I denne kategori finder du masser af lækkert og økonomivenligt herretøj. 

Hugo Boss Regular 3-pak T-shirt

Hugo Boss Regular 3-pak T-shirt

Enhver velfungerende garderobe indeholder en god basisafdeling. Hænger basistøjet i laser, er det nemlig svært at føle sig ordentligt klædt på. T-shirten er en fast og fremtrædende del af alle mænds tøjsamlinger. Hvis din mands t-shirts efterhånden ser lidt trætte ud, er denne 3-pak fra Hugo Boss dit bedste bud på en velvalgt valentinsgave til ham. Pakken består af ensfarvede t-shirts i sort, grå og hvid, og alle tre t-shirts er forsynet med et diskret, broderet Hugo Boss-logo på brystet. De tre t-shirts er desuden fremstillet i 100% bomuld, og kvaliteten er både blød og behagelig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Les Deux Calais Hoodie Grey Melange

Les Deux Calais Hoodie Grey Melange

Hættetrøjen er ligesom t-shirten en vinder blandt langt de fleste mænd. Denne beklædningsdel har nemlig rigtig mange funktioner. Den kan både bruges under en hård omgang træning i fitnesscenteret, på kølige sommeraftener og på søndage i sofaen. Modellen fra Les Deux er fremstillet i et lysegråt bomuldsmateriale, og den har et broderet logo på brystet og på venstre ærme. Trøjens pasform sikrer god bevægelighed, og den vil uden tvivl gøre din mands afslappede stunder en del mere hyggelige.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Les Deux Lens Sweatshirt Yellow/White

Les Deux Lens Sweatshirt Yellow/White

Det kan ske, at din partners skab rummer nok hættetrøjer i forvejen. Det kan også meget vel være, at han har en tendens til lidt for ofte at iklæde sig enten sort, hvidt eller gråt tøj. Denne sweatshirt fra Les Deux skal nok få ham til bryde sin naturfarvede tendenser. Trøjen er fremstillet i en varm, karrygul farve og forsynet med et hvidt logo på brystet. Vælger din mand at kombinere sin trøje med hvide sneakers og et par sorte jeans, vil han skabe et look, der både er afslappet og unikt.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Levi’s Jackson Worker Skjorte Harvest Gold Cord

Levi’s Jackson Worker Skjorte Harvest Gold Cord

Det er ikke alle mænd, der bryder sig om den klassiske hvide skjorte. Heldigvis findes der en lang række mere afslappede alternativer. Denne lysebrune model fra Levi’s har en klassisk skjortekrave og knappelukning foran på skjorten. Der sidder desuden knapper både i manchetterne og i skjortens to brystlommer. Skjorten er fremstillet i 99% bomuld og 1% elastan, og det lækre fløjlsmateriale vil give manden et afdæmpet og cool udtryk. Levi’s-skjorten er et helt oplagt bud på en valentinsgave til ham, du elsker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Saddler 78429 Brown Bælte 

Saddler 78429 Brown Bælte

Et bælte er først og fremmest en funktionel beklædningsgenstand. Bælter er markant mere praktiske end seler, og de er særligt belejlige, hvis ens vægt har en tendens til at svinge. Men et bælte kan også give et tiltrængt pift til et ellers ordinært outfit. Saddlers bælte i mørkebrun vil både holde din mands bukser på plads og give ham et fikst og raffineret look. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

New Balance 574 Sneakers Olive

New Balance 574 Sneakers Olive

Vi bruger uforholdsmæssigt meget tid på at stå, gå, cykle og løbe, og derfor er det naturligvis vigtigt, at vi passer godt på vores fødder. Et par fede sneakers er prikken over i’et på ethvert velsammensat outfit. New Balance har længe specialiseret sig i sko, der både karakteriseres af et lækkert design og fantastisk komfort. Denne model mixer læder og stof, og den er fremstillet i flotte grå og grønne nuancer. Skoene spændes med snørebånd, og selv når manden, der bærer dem, er blevet træt, vil skoenes stødabsorberende effekt sikre, at hans fødder holder sig vågne og veltilpasse. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tommy Hilfiger Regular Oversized Fairsle Roll Neck Sweater 

Tommy Hilfiger Regular Oversized Fairsle Roll Neck Sweater

De danske vintre er ikke for sarte sjæle, og bor man i Danmark, er det derfor essentielt med en solid vintergarderobe. Rullekravesweateren fra Tommy Hilfiger er et must for enhver moderne mand, der jævnligt berøres af det kolde klima. Trøjen er fremstillet i et trefarvet uldblend, og den kan både maskinvaskes og stryges ved lav temperatur. Den vil med garanti gøre de kolde stunder en smule mere bekvemme for manden i dit liv. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hugo Boss Hainz3 Skindhandsker 

Hugo Boss Hainz3 Skindhandsker

Om vinteren er det ikke nok med sweatre, frakker og halstørklæder. Huden på hænderne er nemlig særligt sart, og passer du ikke på den, bliver den hurtigt tør og vintertræt. Skindhandskerne fra Hugo Boss beskytter mandens hænder mod selv de koldeste vinterstunder. De er fremstillet i 100% lammeskind og udført i et elegant design med et logo på den højre handske og synlige strikninger på oversiderne. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hugo Skinny Fit Hugo 734 Jeans

Hugo Skinny Fit Hugo 734 Jeans

Jeans opslides hurtigt. Cykler man i dem, går det som regel endnu hurtigere. Derfor er det vigtigt at investere i jeans, der er fremstillet i ordentlig kvalitet. Dette par fra Hugo Boss kan både maskinvaskes og stryges. Materialekombinationen af bomuld og elastan gør, at de er behagelige at have på, og den slidsorte farve kan både sammensættes med t-shirts, sweatre og skjorter.   

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tiger of Sweden Slim Tordon Bukser

Tiger of Sweden Slim Tordon Bukser

Nogle lejligheder kræver en ekstra indsats i henhold til påklædning. Inviteres I ofte til barnedåb, bryllup eller reception, og har din partner jævnligt problemer med at finde ud af, hvad han skal iføre sig til sådanne fejringer? Så er Tiger of Swedens grå habitbukser den rigtige valentinsgave til ham. Bukserne er fremstillet i uld og elastan, og de er forsynet med to stiklommer og to paspolerede baglommer. Bukserne vil give din mand et afdæmpet men elegant look, og deres stretch-effekt giver desuden manden en god bevægelighed. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Cool gadgets 

For nogle mænd betyder udseendet ikke det store. Din mand fortæller dig måske oven i købet igen og igen, at han har dét tøj, han skal bruge, og at smykker altså er en kende for flamboyant til ham. Hvis dette er tilfældet, har du nok større problemer med at finde en valentinsgave til ham, end de fleste andre kvinder har. Men fortvivl ej. Findes den rette gave ikke i de to ovenstående kategorier, findes den helt sikkert her. Vi giver dig en guide til ti cool gadgets, som vil vække begejstring hos selv den mest forvænte mand. 

Popcornmaskine Cinema Style

Popcornmaskine Cinema Style

Hvis din mand som de fleste andre mænd jævnligt nyder lidt kvalitetstid foran fjernsynet, er dette den rigtige valentinsgave til ham. For hvad er en landskamp eller en god film uden en snack? Popcorn er én af de sundeste snacks på markedet, og laver du dem rigtigt, smager de tilmed skønt. Denne popcornmaskine er fremstillet i et biograflignende design, som vil klæde ethvert hjemligt køkkenbord. Maskinen er dertil nem at anvende. Alt, du skal gøre, er at hælde en smule smør eller margarine i den indvendige kasserolle og ellers fylde maskinen med popcorn. Når de er færdige med at poppe, er de klar til servering. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Denver Wake-up Light Vækkeur

Denver Wake-up Light Vækkeur

Mange mennesker har mere end svært ved at stå op om morgenen. Har man brugt det meste af natten på at spise popcorn, drikke bajere og se fodbold med kammeraterne, kan det nærmest føles som en umulighed at komme ud af sengen dagen efter. Denvers vækkeur begynder gradvist at lyse en halv time før vækning, så din mands krop stille og roligt kan vænne sig til tanken om at skulle stå op. Uret giver ham derved en blød og behagelig start på dagen. Hvilken valentinsgave til ham kunne være bedre? 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tile Mate Bluetooth-Tracker 2.0

Tile Mate Bluetooth-Tracker 2.0

Vi lever i en hektisk verden, hvor det til tider kan være en udfordring at nå det hele. Særligt svært bliver det, hvis man konstant forlægger sine ting. Bruger din mand sine morgener på at bande og svovle over, at han ikke kan finde sine nøgler, sin pung eller noget tredje? Så er denne fikse bluetooth-tracker den helt rigtige valentinsgave til ham. Trackeren påsættes den ting, der har det med at forsvinde, og så bruger man ellers en app på telefonen til at lokalisere den forsvundne genstand. Nemt, smart og tidsbesparende. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MOVEit WiFi and Bluetooth speaker White/Dusty Blue

MOVEit WiFi and Bluetooth speaker White/Dusty Blue

Musik gør de fleste ting i livet lidt sjovere, og hvis din mand er musikfanatiker, vil han helt sikkert sætte pris på denne fikse højtaler. Den er lille i størrelsen men stor i lyden, og anskaffer I jer mere end én, kan I nyde den smarte multi-room funktion, hvor lyden er perfekt synkroniseret rummene imellem. Hvis børnene vil høre pop, og I mere er i humør til klassisk, giver multi-room funktionen jer desuden mulighed for at sætte forskellig musik på i hjemmets forskellige rum. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SACKit TOUCHit headphones – Sort

SACKit TOUCHit headphones - Sort

Kvalitetslyd på farten er mindst lige så vigtigt som kvalitetslyd inden for hjemmets fire vægge. De fleste mennesker bruger nemlig rigtig meget tid på at bevæge sig fra A til B. Er din mand én af dem? Disse trådløse høretelefoner fra SACKit er udstyret med Active Noise Cancellation, og derfor minimerer de markant baggrundsstøjen for brugeren. Høretelefonerne har dertil en batteritid på hele 22 timer, og deres knapper gør, at din mand ikke behøver at tage telefonen op af lommen for at kunne styre sin musik. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Læs også vores artikel om: De bedste in-ear høretelefoner på markedet

Chargeit trådløs oplader powerbank Grå

Chargeit trådløs oplader powerbank Grå

Mange kender følelsen af at være afhængige af deres telefon. De fleste af os opbevarer både musik, kalender, noter og måske endda arbejde på den lille maskine, og derfor er det essentielt, at den ikke løber tør for strøm. Hvis din partner ofte er på farten i lang tid ad gangen, er denne powerbank den perfekte valentinsgave til ham. Powerbanken tillader både trådløs opladning og opladning via kabel, og den er desuden udstyret med en LED indikator, der fortæller, hvor meget strøm, der er tilbage. Denne gave vil både gøre din mands hverdag markant nemmere og samtidig lade ham vide, at du godt kan lide at kunne sende ham en kærlig tanke, selv når I er fra hinanden. 

Zenkuru Fodmassageapparat

Zenkuru Fodmassageapparat

Han har været på farten hele dagen. Han er træt og ugidelig, og da han iklædte sig sine nye lædersko i morges, er hans fødder ømme og utilpasse. Hvad kunne i denne situationen være mere velkomment end en ordentlig omgang fodmassage? Fodmassage-apparatet fra Zenkuru har hele tre massageprogrammer at vælge imellem. Apparatet kan dertil indstilles på forskellige styrkeniveauer, så din mand kan nemt finde en indstilling, der passer perfekt til ham. Denne valentinsgave vil han meget sent glemme.   

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Zenkuru Hot Stone Massage-sæt

Zenkuru Hot Stone Massage-sæt

Har resten af hans krop også brug for lidt ekstra kærlighed? Zenkurus Hot Stone Massage-sæt giver din partner mulighed for at nyde en Hot-Stone massage uden at skulle forlade hjemmet. Brug tasken til at opvarme de glatte basaltsten, placer dem derefter på din partners ømme krop og lad ham hengive sig til en autentisk og nydelsesfuld massageoplevelse.  

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fifty Nights of Naughtiness

Fifty Nights of Naughtiness

De bedste gaver er dem, vi deler med hinanden, og dette frække spil vil helt sikkert gøre den næste valentinsdag lidt sjovere for både dig og din partner. Spillet indeholder i alt 50 kort, som alle giver ny inspiration til de fælles soveværelsesstunder. Fifty Nights of Naughtiness er den perfekte valentinsgave til ham – og til dig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Kugledyne fra Zenkuru

Kugledyne fra Zenkuru

Flere og flere moderne mennesker oplever søvnbesvær. Måske gør din mand alt, hvad han kan for at få sin nattesøvn. Han stopper med at drikke kaffe før klokken 18, han tæller køer, geder og får, og han har oven i købet anskaffet sig en app, der natten lang afspiller beroligende og søvndyssende toner. Intet virker, og det påvirker både hans humør og jeres samliv. Denne smarte kugledyne er løsningen på jeres problemer. Den tunge dyne giver et blødt og afkoblende tryk over hele kroppen, så lemmerne bedre kan slappe af og blidt hengive sig til søvnen. Vælger du vægtdynen som valentinsgave til ham, du holder af, vil han ikke være i tvivl om, at du ønsker ham det absolut bedste. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sådan finder du den perfekte valentinsgave til ham 

Det er ikke en nem sag at finde en valentinsgave til ham, du kalder manden i dit liv. Der findes et utal af muligheder, og sidder du og læser dette, har du højest sandsynligt haft en del problemer med at finde ud af, hvor du skal starte. Det kan være en rigtig god idé at ty til inspirationsartikler, når man er i tvivl, og vores guide har forhåbentlig givet dig masser af brugbar inspiration til gaveudvekslingen med din allernærmeste. Hvad end du vælger et smykke, et ur, en popcornmaskine eller noget helt fjerde, ønsker vi dig god shopping og en rigtig glædelig Valentinsdag. 

 

Bliv også inspireret af valentinsgaver til manden eller kæreste her på denne artikel hos Idegryden.dk.

Denne side er anmeldt af: Mie T. Johansen 10/10

Dette indlæg har fået 4.53 stjerner baseret på 15 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar