Sko og fodtøj er en helt fast bestanddel af vores liv, men typisk er det netop disse, som ender med at fylde og rode vores entré til. Måske har du gået og tænkt over, hvordan du bedst muligt kan sikre en god opbevaring af fodtøj, som samtidig ser godt ud? Vores svar på det spørgsmål er ganske enkelt at finde det helt rette skoskab. 

I denne artikel har vi valgt at fokusere på væghængte modeller af skoskabe. Netop disse modeller har den fordel, at de er væltesikrede, hvilket betyder, at de ikke kan tippe over og vælte. Samtidig skaber flere af varianterne en mere let og luftig indretning, som kan pynte på mange særligt små entreer. Læs med her og bliv klogere på, hvordan et skoskab til væggen kan gøre dit liv nemmere og dit hjem flottere.

Fire bud på et hvidt væghængt skoskab

De fleste danskere kan godt lide at indrette med mange lyse og hvide elementer i hjemmet, da det åbner et rum op og skaber en atmosfære af ro og velvære. Et hvidt skoskab vil være et diskret element i mange hjem, som ikke stjæler for meget fokus. Her har vi udvalgt fem forskellige bud på et skoskab, som er hvidt og væghængt.

Skyline skoskab – moderne med god pladsSkyline Skoskab

Set hos ILVA

Hvis du er på udkig efter et skoskab, som er simpelt i sit design og som kan opfylde alle hverdagsbehov, så kan det være, at netop det fine Skyline skoskab er noget for dig. Det har et ganske moderne design og er udformet i hvidlakeret mat metal og med en glasplade ovenpå. Denne glasplade kan med fordel anvendes til opbevaring af de småting, du ofte bruger eller lægger fra dig i entreen eller til mindre pynteting. 

Skabet er indrettet med 2 x 2 låger og tilbyder dig masser af lækker opbevaringsplads til alt dit fodtøj Det betyder, at dette skoskab egner sig godt til den lille familie også, da der er rigtig god plads indeni. Hver låge i skabet er designet med en sølvfarvet metalkant, som igen bidrager til det moderne udseende på netop dette skoskab. Det gør samtidig hver låge nem at åbne. 

Skyline skoskabet måler 70,3 cm i højden og 104,6 cm i længden. Det vil derfor egne sig godt til den mellemstore eller store entré. Skabet er nemt at montere og du kan selv vælge i hvilken højde, du synes, det skal hænge. Det er nemt at indrette med på grund af sit stilrene og moderne design og vil derfor passe godt ind i en lang række forskellige hjem. 

Detaljer om dette væghængte skoskab: 

 • Moderne og stilrent design 
 • God opbevaringsplads 
 • Udført i hvidlakeret metal 
 • Praktisk glasplade ovenpå til opbevaring af småting 
 • Måler 70,3 cm x 104,6 cm

Se prisen på Skyline skoskab hos ILVA

Falsterbo Skoskab – enkelt og smart Falsterbo Skoskab

Set hos Unoliving

Er du på udkig efter et smart og pladsbesparende væghængt skoskab, så burde du kaste et ekstra blik på denne flotte Falsterbo model. Den har et simpelt design og egner sig godt til særligt de mindre entreer, hvor der er behov for godt organiseret opbevaringsplads.  

Falsterbo skoskabet er udformet i MDF og fremstår hvidmalet og enkelt i sit udtryk. Skabet har tre låger, som kan klappes ud og i stedet for et håndtag er der blot lavet et lille hul, så du nemt kan få fat i hver enkelt låge og trække den ud. 

En stor fordel ved netop denne model er, at hvert opbevaringsrum er todelt, så du har endnu mere opbevaringsplads og samtidig praktisk organisering af dit fodtøj. Faktisk er der i dette væghængte skoskab plads til mellem 18 og 24 par sko, hvis gør det til en skøn kandidat til børnefamilien eller til dig med mange par sko. 

Skoskabet monteres direkte i væggen, men støtter samtidig med to fødder på gulvet. På den måde får du et utroligt solidt skab, som ikke vælter og som samtidig kan tåle en stor vægtbelastning. Modellen måler 141 cm i højden, 80 cm i bredden og 22,5 cm i dybden. Det er således et virkelig godt bud på et skoskab til den lille eller mellemstore entré med et stor behov for nem opbevaring. 

Detaljer om dette væghængte skoskab: 

 • Enkelt og smart design 
 • Masser af plads – todelte opbevaringsrum 
 • Måler 141 cm x 80 cm x 22,5 cm 
 • Ideelt til den lille eller mellemstore entré

Se prisen på Falsterbo Skoskab hos Unoliving

Skoskab med spejl – Genial to-i-en løsningshoes-skoskab-med-spejl

Set hos Boboonline

Det er svært at få for mange spejle i entreen. Typisk er det netop dette rum, vi sidst forlader, og altså her vi gerne vil sikre os, at vi ser ud som vi gerne vil, inden vi møder resten af verden på den anden side af hoveddøren. 

Den helt store fordel ved denne model er, at det er designet med et aflangt spejl ved siden af lågerne. Med dette smarte skoskab får du således en elegant to-i-en løsning, hvor du opnår praktisk opbevaring af fodtøj, mens du samtidig får et par ekstra spejle i entreen. Med dette skoskab er det således nemt at se, hvilket par sko der passer bedst til resten af din påklædning. 

Skabet består af fire låger og hvert rum er todelt, så du har god plads til dine sko. I forhold til materialer er skabet udformet i MDF, som er et holdbart materiale, der sikrer, at du kan have glæde af skabet i mange år. Det måler 162 cm x 98,8 cm x 24 cm. De fordelagtige mål gør det oplagt at indrette med i små entreer. Skabet monteres direkte i væggen, så det er solidt og væltesikkert hver dag. 

Detaljer om dette væghængte skoskab: 

 • Smart skoskab med to-i-en løsning 
 • Giver dig både opbevaring og ekstra spejle til entreen 
 • Smarte todelte rum bag hver låge 
 • Måler 162 cm x 98,8 cm x 24 cm

Se prisen på skoskab med spejl hos Boboonline

Shoes skoskab – sammensæt din egen opbevaringsløsning Shoes Skoskab

Set hos Unoliving

Hvis du synes, at en entré godt må være mere end bare en overgangsplads mellem udenfor og resten af dit hjem, så kan du vælge en smart opbevaringsløsning, hvor du i høj grad sætter dit eget præg. Netop sådan en løsning kan du få, hvis du vælge dette fine skoskab fra Shoes. 

Her er der nemlig tale om et ganske lille og fint skoskab, som blot består af en enkelt låge. Det måler kun 41,8 cm i højden og 70,3 cm i længden, hvilket betyder, at du kan købe flere eksemplarer og altså selv sammensætte, hvordan du gerne vil have, at skoopbevaring ser ud i netop din entré. For eksempel kan du vælge at hænge flere på langs ved siden af hinanden, eller du kan hænge dem over hinanden med netop den afstand imellem, som du synes bedst om. På den måde kan du for eksempel skabe smarte hylde mellem hvert enkelt skoskab til væg, som kan anvendes til opbevaring af småting.

Skoskabet er udformet i hvidt komposittræ og vil være nem at indrette med i alle entreer. Uanset størrelsen på din entré eller hvilken stil du har, er det nemlig muligt at passe Shoes skoskabet ind på din helt egen facon. 

Detaljer om dette væghængte skoskab: 

 • Lille og diskret skoskab 
 • Udformet i hvidt komposittræ 
 • Hæng så mange du vil i det mønster du vil 
 • Måler 41,8 cm x 70,3 cm

Se prisen på Shoes skoskab hos Unoliving

Et bud på et væghængt skoskab i træ

Hvis du leder efter et skoskab, som har lidt mere sjæl end det hvide og halvneutrale look, så bør du overveje et væghængt skoskab i træ. Her har vi fremhævet en enkelt, men ganske betagende model. 

HÜBSCH skoskab i egetræ – det smukke naturlige look

Set på Byhornsleth

Det danske designhus Hübsch laver fantastisk spændende møbler, som alle bærer præg af enkelthed og lækre detaljer og samtidig trækker tydelige spor tilbage til guldalderen af dansk designhistorie. Med dette skoskab kan du få et helt unikt møbel, som for alvor giver sjæl og karakter til din entré. 

Skoskabet er udformet i naturligt egetræ i virkeligt fine og lyse nuancer, som særligt fremhæves af træets elegante sildebensmønster. Hvert skab har blot en enkelt låge, som lukkes med magnet øverst oppe. Det simple design og den lille størrelse på skoskabet gør det muligt at hænge flere op ved siden af hinanden eller over hinanden, og på den måde får du således også med dette skab en fantastisk mulighed for selv at tilpasse din opbevaringsløsning. 

Hübsch skoskabet måler 40 cm i højden, 50 cm i længden og blot 22 cm i dybden. Det betyder, at det ikke tager meget plads indadtil i din entré, men til gengæld tilbyder hvert skoskab dig en fin opbevaringsplads ovenpå, som kan anvendes til småting såsom nøgler eller pynteting i form af planter, figurer eller billedrammer. Dette skoskab vil passe særligt godt ind i den moderne entré, hvor der allerede er et øje for rene linjer og elementer fra dansk design. 

Detaljer om dette væghængte skoskab: 

 • Flot og enkelt skoskab i lyst træ 
 • Udformet i egetræ med sildebensmønster 
 • Hæng så mange op, du har lyst 
 • Praktisk opbevaringsplads ovenpå 
 • Måler 40 cm x 50 cm x 22 cm

Vi håber, at du med dette overblik over de forskellige og spændende varianter af vægmonterede og væghængte skoskabe er blevet klogere på, hvordan en praktisk opbevaringsløsning også kan være smart, moderne, elegant og meget andet. Det rette skoskab kan nemt sætte prikken over i-et på netop din indretningsstil og dit hjem.

Se prisen på HÜBSCH skoskab hos Byhornsleth

 

Se vores artikel om: test af traadloese hoejttalere her er de bedste

Se også denne lignende artikel på vores side: Bedste Skoskab

Denne side er anmeldt af: Emile M. Hedegaard 10/10

Dette indlæg har fået 4.64 stjerner baseret på 11 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar