Et vægdrivhus er et oplagt valg til altanen, rækkehuset eller gårdhaven. Det er pladsbesparende og helt uundværligt til dyrkning af lækre tomater, sprøde agurker og velsmagende krydderurter. Da vægdrivhuset typisk placeres op ad en husmur, vil denne også afgive varme efter solen er gået ned, hvilket dine planter kan nyde godt af.

Vi har undersøgt markedet og fundet frem til flere smarte og gode vægdrivhuse fra blandt andet Juliana, Vitavia og Halls. De kan fås i størrelser fra 0,9 til over 10 kvadratmeter, og du kan vælge mellem flere farver og beklædninger.

Se alle de bedste vægdrivhuse herunder:

Vitavia Ida – Bedste vægdrivhus til prisen

 • Danskproduceret vægdrivhus
 • Mest værdi for pengene

Vitavia-Ida-Vaegdrivhus
Vitavia Ida er et kompakt og billigt vægdrivhus, som fås i hele 6 størrelser fra kun 0,9 kvadratmeter og op til 7,8 kvadratmeter. (Klik på billedet og se mere)
Set på Plantetorvet

Danske Vitavia har ligesom Juliana produceret drivhuse på egne fabrikker i flere årtier. Vitavias Ida-serie består af en række små billige vægdrivhuse i høj kvalitet og med mange valgmuligheder. Ida-vægdrivhusene fås i størrelser fra 0,9 til 7,8 kvadratmeter, og der er mange forskellige slags at vælge imellem.

Dette vægdrivhus fås med konstruktion i aluminium, og du kan på de tre små modeller selv vælge om du ønsker det monteret med 3 millimeter glas eller polycarbonat. Sidstnævnte er en lille smule dyrere, men også mere slagfast. Polycarbonat anbefales eksempelvis til haver med legende børn eller til haver, som er særligt udsatte for kraftig vind. De større Ida-vægdrivhuse fra 5,2 kvadratmeter og op, er monteret med polycarbonat i taget og 3 millimeter glas i siderne.

På de store modeller fra 5,2 kvadratmeter kan du vælge om du ønsker en skydedør placeret i hver side, eller om du ønsker en dobbelt skydedør placeret i front.

Vitavia Ida findes i følgende seks størrelser: 0,9 – 1,3 – 3,3 – 5,2 – 6,5 og 7,8 kvadratmeter.

Egenskaber:

 • 6 forskellige størrelser
 • 1-2 tagvinduer
 • 0,9 – 7,8 kvm dyrkningsareal
 • Enkelt- eller dobbelt skydedør
 • Stålsokkel inkluderet

Se prisen på Vitavia Ida hos Plantetorvet

Vitavia Helena – Vores anbefaling af stort vægdrivhus

 • Premium valg – Bedste store vægdrivhus
 • Til dig som ønsker et vægdrivhus med massere af plads

Vitavia-Helena-Vaegdrivhus
Vitavia Helena er et flot og stort vægdrivhus med flere valgmuligheder. Det fås fra 8,8 kvadratmeter og op til 12,2 kvadratmeter. (Klik på billedet og se mere)
Set på Plantetorvet

Helena-serien byder på tre forskellige eksklusive vægdrivhuse til fornuftige priser. De måler på laveste sted 1,87 meter i højden, hvilket giver en god og stor rumfølelse. Af samme grund er Helena-drivhusene et oplagt valg hvis du ønsker en kombination af drivhus og udestue, hvor du kan sidde og nyde den til tider lunefulde danske sommer uden at blive kold eller våd.

Disse vægdrivhuse findes i tre størrelser: 8,8 – 10,6 eller 12,2 kvadratmeter. De er derfor meget rummelige, og der er god plads til både planteborde, kapilærkasser, hængende blomster, en liggestol, et havebord og hvad du ellers har lyst til at indrette dit nye vægdrivhus med.

Helena vægdrivhusene har en kraftig konstruktion af anodiseret aluminium, og er monteret med 10 millimeter polycarbonat i taget og 4 millimeter floatglas i siderne. Den dobbelte skydedør kan monteres i enten front eller side, og så er der som standard monteret to vinduer i taget. Dette vægdrivhus leveres desuden med nedløbsrør, mens stålsokkel skal købes som ekstra tilbehør.

Egenskaber:

 • 3 forskellige størrelser
 • 2 tagvinduer
 • 8,8 – 12,2 kvm dyrkningsareal
 • Dobbelt skydedør
 • Nedløbsrør inkluderet

Se prisen på Vitavia Helena hos Plantetorvet

Juliana Urban Balcony – Vores anbefaling: Bedste drivhus til altanen

 • Stilrent lille drivhus til altanen

Bedste drivhus til altanen / Juliana Urban Balcony

Set på Coop

Det lille smarte drivhus er populært hos Frishop. Selv om du bor i en lejlighed inde i byen, eller på anden måde har mindre udendørs plads omkring dig, så er det alligevel muligt at have dit eget drivhus. Det er ganske vist et temmelig lille drivhus, men det er dog stort nok til, at du kan få lidt jord op under neglene.

Drømmer du om at eje bare et lille drivhus, så kan den drøm nemt gå i opfyldelse, hvis du anskaffer dig dette flotte minidrivhus fra Juliana. Det er nemlig skabt til at placere på steder inde i byen, hvor der ellers ikke er plads til at have et drivhus.

Mini-drivhuset måler under en meter på alle leder. Det har en dybde på blot 27 cm, og det gør det faktisk muligt at have det på en ret lille altan eller balkon. Der er tænkt på det hele i dette lille praktiske og kompakte drivhus.

Det er forsynet med en lille hylde, og dermed får du mere plads til at stille planter på. De to skydelåger gør det nemt for dig at komme til planterne. På de tre medfølgende kroge kan du hænge handsker, redskaber eller hængeplanter.

Dets beskedne størrelse og vægt gør det muligt at flytte rundt på det efter solen. Du kan enten sætte det ind i skyggen eller ud i solen alt efter, hvordan planterne har det. 

Der følger også nogle praktiske beslag med, som du kan hænge drivhuset op med. Det kan være på en væg eller direkte på altanens kant. Dermed kan drivhuset komme lidt op i højden, hvilket er meget praktisk.

Egenskaber:

 • Bredde: 27 cm
 • Længde: 60 cm
 • Højde: 79 cm
 • Sidehøjde: 74 cm
 • Areal: 0,16 m2
 • Materialer: hærdet glas og sortmalet aluminium
 • Glassets tykkelse: 4 mm
 • Med 1 vindue
 • Med skydelåger

Se prisen på Juliana Urban Balcony hos Coop

Juliana Urban City Greenhouse – Lille vægdrivhus med hjul

 • Smart vægdrivhus med hjul
 • Mulighed for altid at flytte rundt på drivhuset

Juliana Urban City Greenhouse
Juliana Urban City Greenhouse er et lille moderne vægdrivhus med indbyggede hylder. (Klik på billedet og se mere)

Set på Homeshop

Julianas Urban-serie byder på drivhuse til små uderum. Urban City Greenhouse er den største model i serien, og da det har hjul monteret kan det nemt flyttes rundt efter behov.

Drivhuset står godt på altanen eller op ad en husmur, men det behøver ikke nødvendigvis stå op ad en fast væg. Det har nemlig glas på alle fire sider, således at det også kan stå frit. Der er således ingen grænser for placeringsmulighederne, og du kan derfor flytte drivhuset rundt i forhold til solens stråler. Er det for varmt kan det rykkes lidt ind i skyggens, mens det på lidt køligere dage kan flyttes ud i direkte sol. Det er også muligt at åbne toppen, hvilket giver ekstra mulighed for at lufte ud i løbet af de varmeste sommerdage.

Juliana Urban City Greenhouse har et dyrkningsareal på 0,32 kvadratmeter, og der medfølger et par aftagelige hylder samt 3 kroge til opbevaring eller ophængning af planter eller redskaber. Med en højde på 158 centimeter er det et godt valg til eksempelvis krydderurter, tomatplanter og andre mindre pladskrævende afgrøder.

I samme serie findes også et minidrivhus til ophængning på altanens gelænder, samt et højbed med minidrivhus under sig.

i samarbejde med PriceRunner

Egenskaber:

  • Kan åbnes i toppen
  • 0,32 kvm dyrkningsareal
  • Skydedøre i fronten
  • Hjul monteret

Se prisen på Juliana Urban City Greenhouse hos Homeshop

Halls Altan 3 – Velegnet til terrassen eller altanen


Juliana-Altan-3-Vaegdrivhus
Til den større balkon eller terrassen er dette Halls vægdrivhus perfekt. Det måler 1,3 kvadratmeter, og giver god plads til både høje planter og krydderurter. (Klik på billedet og se mere)
Set på Frishop

Dette ekstra brede vægdrivhus er til dig der enten har en stor altan eller bor i rækkehus med en lille gårdhave. Bredden er på 194 centimeter og dybden er som på den lille Altan 2 model: 69 centimeter. Det har ligeledes en god højde, der når op i 184 centimeter i den høje ende, når der er monteret fundament under (giver 12 centimeter ekstra højde). Den ekstra længde muliggør dyrkning af endnu flere grøntsager og krydderurter, som alle er indenfor rækkevidde ved hjælp af den gode skydedør i fronten. Du kan selvfølgelig også på denne model dyrke grøntsager i to lag, da højden tillader det.

 

Halls Altan 3 har som på Altan 2 modellen en konstruktion af lette aluminiums profiler, som er monteret med 3 millimeter glas for optimalt lysindfald. Et enkelt tagvindue sørger også på denne model for ventilationen. Denne model fås også med polycarbonatplader mod betaling af en lille merpris.

Egenskaber:

 • Mål: L194 x D69 x H184 cm
 • 1 tagvindue
 • 1,3 kvm dyrkningsareal
 • 1 skydedør
 • Materialer: Alu-profiler og 3 mm glas

Se prisen på Halls Altan 3 hos Frishop

Juliana Veranda – stort vægdrivhus til gårdhaven


Juliana-Veranda-Vaegdrivhus
Juliana Veranda er et flot og moderne vægdrivhus til gårdhaven, eller som en flot udestue til huset. (Klik på billedet og se mere)
Set på Shopping.coop.dk

Her er det nye vægdrivhus fra danske Juliana. Det kom på markedet i sommeren år 2015, og forventes at blive et særdeles populært vægdrivhus grundet designet og kvaliteten. Navnet Veranda leder tankerne hen på et sommerligt opholdssted, og det er ikke helt tilfældigt. Idéen med denne vægdrivhus-serie er nemlig at skabe et rum, som både er hyggeligt at være i og godt for dine planter. Det vidner de flotte stalddøre og de elegante vinduer om. De sikrer nemlig en god ventilation, mens de 10 millimeter tykke polycarbonat plader i taget giver lidt afskærmning så dine planter ikke svedes af i den hårde middagssol.

Med dyrkningsarealer på henholdsvis 4,4, 9,8 og 12,9 kvadratmeter er der en størrelse til alle behov, og selv med den mindste model kan der dyrkes rigtig mange lækre grøntsager. Den dobbelte stalddør giver nem adgang til vægdrivhuset og de to sidevinduer kan åbnes på klem, så planterne hele tiden har god ventilation. Minimumshøjden på Juliana Veranda vægdrivhuset er på 192 centimeter, hvilket betyder at næsten alle kan stå fuldt oprejste. Det letter desuden arbejdet med planterne og giver en god rumfølelse.

Dette vægdrivhus er monteret med 3 millimeter hærdet glas i siderne og 10 millimeter perlehvid polycarbonat i taget. Kraftige aluminiums profiler sikrer en stabil konstruktion, og du kan få Juliana Veranda i to farvekombinationer: Alu/sort eller Antracit/sort. Førstnævnte er lidt billigere.

Egenskaber:

 • 2 sidevinduer
 • 4,4, 9,8 eller 12,9 kvm dyrkningsareal
 • Dobbelt stalddør
 • Materialer: Alu-profiler, 3 mm hærdet glas og 10 mm polycarbonat

Se prisen på Juliana Veranda hos Shopping.coop.dk

Ida 3300 alu – Smart mindre drivhus til væg


Ida 3300 alu

Set på Moreland

Dette mindre drivhus er meget populært hos moreland.dk. Der er da også tale om et drivhus, som ikke fylder ret meget at have stående, men som alligevel har plads nok til en stol, et plantebord og nogle drivhusplanter. Det gør det til et overskueligt drivhus, som kan have flere funktioner, selv om den kun fylder 130 cm ud fra væggen.

Drivhuset placeres sådan, at hele dens bagside er en væg. Væggen kan være enten en mur eller en trævæg, og den kan være en del af et hus, et skur eller andet. Det skal bare være sådan, at drivhusets to sider og tag kan monteres på væggen. Så kommer det til at stå stabilt, og varmen fra væggen kan udnyttes inde i drivhuset. 

Det er et rektangulært drivhus, som med fordel kan monteres på en sokkel. Dermed kommer det til at stå mere stabilt, og det bliver hævet lidt fra underlaget. Det er udstyret med et par skydedøre, hvilket gør det nemt at komme ind og ud af drivhuset, og det er også en fordel, at der kan blive luftet godt ud. Desuden øger det anvendelsesmulighederne, når det kan åbnes så meget.

Drivhusets særlige form og konstruktion gør den nem at placere i en have, på en terrasse, på den store balkon eller i en gårdhave. Da det er mere end to meter højt, så kan der med fordel tænkes i at udnytte højden og dermed få plads til noget mere.

Brug det smalle vægdrivhus til at dyrke blomster eller grøntsager eller som en dejlig lun hyggekrog. Du kan faktisk godt få plads til begge dele.

Egenskaber:

 • Bredde: 130 cm
 • Højde: 222 cm
 • Længde: 257 cm
 • Sidehøjde: 165 cm
 • Areal: 3,3 m2
 • Materialer: glas og aluminium
 • Glassets tykkelse: 3 mm
 • Med et vindue, der kan åbnes
 • Med to døre
 • Med tagrende

Se prisen på Ida 3300 alu hos Moreland

Halls Altan 2 – lille vægdrivhus til altanen


Juliana-Altan-Vaegdrivhus
Dette fine lille vægdrivhus fra Halls er perfekt til den lille altan eller dig der har mindre dyrkningsbehov. Dyrkningsarealet er på 0,9 kvadratmeter. (Klik på billedet og se mere)
Set på Frishop

Med en bredde på kun 132 centimeter og et samlet dyrkningsareal på 0,9 kvadratmeter er dette lille vægdrivhus et godt valg til en lille altan. Der er tænkt funktionalitet ind i alle detaljerne, lige fra den pladsbesparende skydedør til den gode højde på op til 184 centimeter når der er monteret fundament under (giver 12 centimeter ekstra højde).

Da dette vægdrivhus er så højt, betyder det at du kan dyrke grøntsager og planter i to etager. Dermed udnyttes pladsen optimalt, og du undgår en masse spildplads.

Halls Altan 2 vægdrivhuset har en konstruktion af lette aluminiumsprofiler, som er det foretrukne og billigste materialevalg til nye drivhuse. 3 millimeter glas giver det bedste lysindfald, mens et enkelt tagvindue sørger for ventilationen. Altan 2 fås også med polycarbonatplader istedet for glas. Polycarbonatplader begrænser lysindfaldet en smule grundet materialets lavere gennemsigtighed, men til gengæld isolerer det bedre. Polycarbonatplader er desuden mere slagfaste, hvilket kan være at foretrække hvis der er børn i haven.

Egenskaber:

 • Mål: L132 x D69 x H184 cm
 • 1 tagvindue
 • 0,9 kvm dyrkningsareal
 • 1 skydedør
 • Materialer: Alu-profiler og 3 mm glas

Se prisen på Halls Altan 2 hos Frishop

Ida 900 alu – Populært hos Moreland.dk


Ida 900 alu

Set på Moreland

Dette lille populære drivhus til væg er meget populært hos moreland.dk. Selv om pladsen er beskeden, når det kommer til dit udeareal, så kan det alligevel godt være muligt at have dit eget drivhus. Hvis du vælger denne model, som er konstrueret til at stå op ad en væg, så vil du kunne dyrke grøntsager, krydderurter eller blomster, selv om pladsen inde i drivhuset er begrænset. 

Når drivhuset er placeret langs en væg, så udnyttes væggens varme i drivhuset.

Det er dejligt at kunne dyrke noget hjemmeavlet, selv om omgivelserne ikke rummer særlig mange m2. I dette lille drivhus er der 0,9 m2, og pladsen er udnyttet ret genialt. Derfor kan du godt få plads til det på din altan, i gårdhaven, på balkonen eller i den helt lille have. 

Da drivhuset er beregnet til at blive monteret direkte op ad en fast væg, så fylder det minimalt ud i rummet. Dets dybde er på 69 cm, og længden er på 132 cm. Det er nok til, at du sagtens kan havde flere plantesække, krukker og så videre stående i det. Husk også at udnytte højden. 

Drivhuset er forsynet med et lille vindue, der kan åbnes, og det har en skydedør. Det betyder, at det er muligt at få luftet ud, hvilket er vigtigt for planterne – særligt om sommeren, når det er særligt varmt. 

Du kan med fordel tilkøbe den tilhørende aluminiums-sokkel, som drivhuset kan hvile på. Den er med til at gøre det mere stabilt og til at hæve glasset op fra underlaget. Det har det bedst af.

Egenskaber:

 • Bredde: 69 cm
 • Højde: 184 cm
 • Længde: 132 cm
 • Sidehøjde: 152 cm
 • Glassets tykkelse: 3 mm
 • Areal: 0,9 m2 
 • Med tagrende
 • Med skydedør
 • Med oplukkeligt tagvindue

Se prisen på Ida 900 alu hos Moreland

Palram SanRemo Udestue – Elegant hvid udestue


Set på Frishop

Palram SanRemo UdestueIkke alle boliger er udstyret med en udestue. Heldigvis er dette ikke en begrænsning i forhold til at få en. Leder du efter en let monterbar udestue, kan det være, at denne SanRemo-model fra Palram er lige det, du leder efter. Her får du mulighed for at tilføje et ekstra rum til dit hus i form af en glasindrammet udestue, der giver dig følelsen af at sidde udenfor.

Udestuens design 

Denne udestue er udstyret med dobbelte skydedøre på tre af stuens sider. Udestuen er forsynet med låse på dørene, så du altid kan låse rummet af indefra. Endvidere er der her tale om en udestue, der er udformet i glas med robuste og holdbare aluminiumslister, der ikke får rust. I udestuen har du mulighed for at nyde alt slags vejr, hvad end der er tale om en kold vinteraften med dyner og kakao, en regnvejrsdag med film – eller noget helt tredje. Udestuen er i den grad en god mulighed for at nyde alle årstider og sæsoner. 

Specifikationer

Udestuen fra Palram har en vindbestandighed på 33 m/s, en vandbestandighed på 42 mm/t og en snebelastning på 150 kg/m2. Højden i udestuen er 285 til 310 cm.

Se prisen på Palram SanRemo Udestue hos Frishop


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Halls Royal


Halls Royal
Med et Halls Royal vægdrivhus får du meget for pengene. Du kan vælge mellem to størrelser – 4,9 kvadratmeter eller 7,3 kvadratmeter.

Dette klassiske vægdrivhus fra engelske Halls er billigt og meget funktionelt. Det leveres med solidt stålfundament og hører under Royal-serien, som består af billige vægdrivhuse med areal på henholdsvis 4,9 kvadratmeter og et lidt større vægdrivhus på 7,3 kvadratmeter.En skydedør i siden gør det nemt at komme ind og ud, og to vinduer i taget sørger for optimal ventilation på varme dage. Halls ejes idag af danske Juliana, som står for distributionen i Danmark.

En husmur holder sig varm længe efter solen er gået ned, og da alle vægdrivhuse placeres direkte op ad denne, får dine planter ekstra meget varme. Det gælder selvfølgelig også for Halls Royal vægdrivhuset. Det er desuden en fordel, hvis du nyder at sidde ude om aftenen – den varme husmur er en god og naturlig varmekilde, så du og dine gæster ikke behøver at sidde og fryse.

Halls Royal har en konstruktion af lette aluminiums profiler, som er monteret med 3 millimeter glas hele vejen rundt. Glasset ser godt ud på drivhuset og sikrer ligeledes et godt udsyn og lysindfald. Dette vægdrivhus er ikke lige så højt som det større Juliana Veranda drivhus. Det måler dog stadig op til 239 centimeter, såfremt der er monteret det medfølgende stålfundament.

Egenskaber:

   • Mål – 4,9 kvm: L254 x D191 x H239 cm
   • Mål – 7,3 kvm: L378 x D191 x H239 cm
   • 2 tagvinduer
   • 4,9 eller 7,3 kvm dyrkningsareal
   • 1 skydedør
   • Materialer: Alu-profiler og 3 mm glas

Outlet section for .dk


Hvilket vægdrivhus skal du vælge?

Et vægdrivhus har den fordel, at det i sagens natur skal placeres op ad en husmur. Det betyder at drivhuset står godt og stabilt, også selvom der kan være kraftig vind i din have. Det kan eksempelvis være du bor lidt ude på landet og haven derfor er mere udsat end i et tæt villakvarter med træer, hegn og bygninger til at afbøde den værste blæst.

Minimodel eller udestue?

Vægdrivhuse fås i små størrelser ned til under en kvadratmeter. De er blandt andet praktiske hvis du kun har en lille terrasse eller altan til disposition. En skydedør gør det muligt at håndtere dine planter uden besvær, ligesom der typisk er et enkelt tagvindue til ventilation.

En anden mulighed er de store modeller, som er rummelige nok til også at fungere som udestue. Faktisk er de store nok til at blive monteret udenpå havedøren, og med Juliana Veranda vægdrivhusene får du således en decideret udestue, som familien kan sidde i i al slags vejr. Samtidig kan der med fordel dyrkes forskellige afgrøder langs væggene i drivhuset.

Se vores artikel om: Din guide til en god muldjord

Glas eller polycarbonatplader?

Vægdrivhuse fås typisk med glas, men ved enkelte modeller kan du også vælge de mere slagfaste polycarbonatplader.

Glas er selvfølgelig flottest og foretrækkes af samme grund af de fleste drivhusejere. Glas har til gengæld også tendens til at lukke lidt for meget lys og varme ind om sommeren, og det kan derfor blive nødvendigt at sørge for lidt skygge eller ventilation i de varme timer.

Polycarbonatplader er ikke så flotte som glas, men til gengæld er de mere robuste og dæmper lysindfaldet en smule. Derudover isolerer polycarbonatpladerne bedre om natten, hvilket især er en fordel hvis du vil hurtigt igang med forspiringen i det tidligere forår.

Læs også vores artikel om: Termotag – De bedste tag til overdækning af drivhuse, carporte, entréer og udestuer

Forhandlere – her kan du købe vægdrivhuse billigt

Herunder har vi samlet nogle af de billigste forhandlere af vægdrivhuse, så du selv kan gå på opdagelse i udvalget og dine muligheder:

Læs også Vægdrivhus – Find de 7 bedste drivehuse til vægplacering (2020) udgivet af haveunivers.dk.

Se også artiklerne: Lille drivhus – 10 små drivhuse til ethvert areal og Slangeopruller test – her er 4 af de bedste haveslanger med oprul

FAQ

🔥 Hvor varmt bør mit drivhus være?

Om dagen skal temperaturen i dit drivhus helst være omkring 25 grader. Om natten skal den være omkring 15. Hvis temperaturen overstiger 30 grader, kan planterne tage skade. Derudover er det vigtigt at holde temperaturen forholdsvis jævn. Store udsving kan nemlig også skade dine planter.

🧐 Hvad kan jeg dyrke i et uopvarmet drivhus?

Du kan dyrke flere forskellige ting i et uopvarmet drivhus. Fra maj måned kan du f.eks. dyrke rabarber, krydderurter, stauder og roser. Senere på året, når det bliver varmere, kan du dyrke mere sarte planter såsom agurker, tomater, perberfrugter og vindruer.

🤔 Hvilken side af huset bør et drivhus være på?

Hvis du gerne vil plante tidligt på året, er det bedst, at den ene brede side af drivhuset er sydvendt. Der kan hurtigt blive varmt i et sydvendt drivhus, så hvis du vil bruge det til at sidde i og f.eks. dyrke bær og sommerblomster, bør det vende mod øst.

🤓 Hvornår bør jeg begynde at bruge et drivhus?

I det tidlige forår kan du klargøre dit drivhus ved at give det en grundig rengøring. Herefter kan du f.eks. plante ruccola, salat og radiser. Når det bliver varmere, kan du plante mere varmekrævende planter som tomater, agurker og peberfrugter.

Denne side er anmeldt af: Simone T. Frandsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar