Et TV-bord med hjul er en smart, funktionel og rustik tilføjelse til stuen. Den passer godt ind i den nordiske indretningsstil, og hjulene gør det muligt at flytte bordet efter behov. Dermed undgår du at fjernsynet får en alt for central placering i hjemmet, da det kan flyttes væk når det ikke bruges.

Det er faktisk muligt at købe hjul og montere dem på næsten alle slags borde, hvis du ønsker et bestemt bord til dit TV. Men du kan også vælge en af de 6 TV-borde, vi har fundet til denne artikel:

Ultimate Pisa SQ60 – moderne TV-stander med skjulte hjul

Ultimate-Pisa-SQ60-TV-Bord-Med-Hjul

Med dette TV-bord er der næsten uanede muligheder og al den frihed, du måtte ønske for at sikre underholdningen. Pisa SQ60-standeren består af en kombination af sort glas og aluminium, og der medfølger beslag til fladskærme op til 55 tommer. Standeren er desuden lavet så alle kabler skjules i selve konstruktionen, og de 4 små hjul sidder ligeledes skjult under benene.

TV-bordet kan med sine hjul flyttes frem og tilbage i stuen eller på værelset, så det altid er placeret optimalt i forhold til publikum. Kombinationen af glas og aluminium betyder desuden at det er en let anordning, der ikke er stor og tung at flytte rundt på.

De to glashylder kan bruges til blandt andet spillekonsoller og højttalere, som så kan flyttes med rundt. Fladskærmen kan monteres og justeres i 3 højdeniveauer.

Detaljer:

 • Mål: B80 x D44 x H100 cm
 • Passer til fladskærme op til 55″
 • Materialer: Aluminium og glas

Se pris på Ultimate Pisa SQ60 TV-bord med hjul hos Wupti

Factory TV – stort TV-bord i industrielt design

Factory-TV-Bord-Med-Hjul

Factory TV er et anderledes og meget rustikt TV-bord med hjul. Det måler hele 160 centimeter i bredden, og på fronten er der monteret hele 4 glaslåger. Designet er holdt i industrielle linjer og består blandt andet af stål og glas. Langs kanterne er der monteret nitter, som bidrager til det industrielle look.

I hver af de to skabe er der monteret en enkelt hylde. Du har således plads til at sætte alt dit udstyr ind bag glaslågerne, så det står godt og frit for støv. Det er også et oplagt sted at lægge fjernbetjeningerne ind, når de ikke bruges.

TV-bordet har små hjul monteret på benene, og derfor kan det nemt flyttes rundt i stuen. Hjulene fuldender også det industrielle look. TV-bordet måler 160 centimeter i bredden, 40 centimeter i dybden og 56 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Mål: B160 x D40 x H56 cm
 • Materialer: Stål og glas
 • Kan også bruges til: Lav skænk

Se pris på Factory TV-bord med hjul hos BOBO

Klassisk TV-bord med to skuffer og små hjul

Klassisk-TV-bord-med-hjul-og-skufferHvis det skal være klassisk og tidløst, så er dette dansk producerede TV-bord et godt valg. Det er udstyret med 4 diskrete hjul, to rummelige skuffer og en hylde med plads til multimedieafspiller og lignende.

Hjulene er selvfølgelig af gummi, så dit gulv skånes bedst muligt. Selve TV-bordet er lavet af massivt ubehandlet egetræ, hvilket giver bordet fine og varme nuancer.

Bordet er velegnet til en fladskærm på op til 42 tommer, og det kan med fordel placeres i både stuen, på soveværelset eller på børnenes værelser, hvor det nemt kan rulles frem og tilbage efter behov. Bredden på bordet er 88 centimeter og dybden kun 39 centimeter, så det fylder mindre end en kommode i standardstørrelse.

Detaljer:

 • Mål: B88 x D39 x H47 cm
 • Materialer: Massiv eg med gummihjul
 • Kan også bruges til: Opbevaringsreol

Se pris på klassisk TV-bord hos Bordeogstole.dk

PLUS TV-bord lavet af palle og fire hjul

187200-9ubehandlet-pHvis det skal være råt og unikt, så er dette pallebord det rette valg. TV-bordet kan bruges inde og ude, og kan derfor benyttes til mange forskellige formål. Ønsker du at bruge det som et mobilt TV-bord, så er de fire hjul gode og skånsomme ved dit gulv. De er nemlig med blød gummi, og på to af hjulene er der låsemekanisme.

Dette TV-bord med hjul er lavet ud af en klassisk Europalle, som normalt bruges til at fragte varer rundt i Europa på. Europallerne brugt til disse borde er dog helt nye, og har således aldrig været brugt i industrien. De er lavet af ubehandlet fyrretræ og måler 80 centimeter i bredden og 60 centimeter i dybden.

TV-bordet passer rigtig godt ind i hjemmet med en rustik og moderne indretning, hvor det tilfører et råt element uden at det bliver for meget. Det passer fint til en større fladskærm, som enten kan placeres direkte på bordet eller hænges på væggen ovenover.

Detaljer:

 • Mål: B80 x D60 x H30 cm
 • Materialer: Massiv ubehandlet fyr
 • Kan også bruges til: Havebord og sofabord

Se pris på PLUS Pallebord med hjul hos Unoliving

PLUS TV-bord lavet af trætraller og fire hjul

19530-12drivfarve-pDette specielle TV-bord står også på fire hjul, men det er markant højere med sine 90 centimeter. Det er lavet af trætraller, som normalt bruges på byggepladser til stilladser. I nyere tid er trætraller dog blevet yderst populære til brug i indretningen, og der findes både borde, reoler og andre produkter, som er lavet ud af trætraller.

TV-bordet har monteret fire hjul af gummi, hvoraf to har lås. Der er desuden god opbevaringsplads til multimedieafspillere, spilkonsoller, en soundbar eller lignende på de to hylder under bordet.

Det mobile trallebord har en bredde på 80 centimeter, dybde på 49 centimeter og en højde på 90 centimeter. Det passer således godt ind i stuen eller på soveværelset, hvor det også kan bruges som reol eller et ekstra bord. Det kan ligeledes bruges udendørs, da det tåler vind og vejr.

Detaljer:

 • Mål: B80 x D49 x H90 cm
 • Materialer: Massiv fyr i drivtømmerfarve
 • Kan også bruges til: Plantebord og reol

Se pris på PLUS TV-bord af traller med hjul hos Wupti

Hübsch Trolley – TV-bord af metal og egetræ med små hjul

Hubsch-Trolley-TV-bord-med-hjulDette særlige TV-bord med hjul fremstår rustikt i udtrykket med overfladepatinering i metalrammen og de massive hylder af egetræ.

TV-bordet har fire små hjul, og under bordet er der god plads til opbevaring af alt fra multimedieafspillere til højttalere og fjernbetjeninger. De kraftige hylder og det robuste metalstel leder tankerne hen på et transportbur, som bruges i postvæsenet. Dette er dog en miniatureudgave, som vil se godt ud i den moderne stue.

Hübsch er en dansk designvirksomhed med fokus på moderne indretning. De er aktuelle med nye kollektioner to gange årligt, og det er overvejende møbler i massivt træ, der arbejdes med. Alle i et eksklusivt og smukt design.

Dette TV-bord med hjul måler 93 centimeter i bredden, 55 centimeter i dybden og 50 centimeter i højden. Det kan således også fint bruges som opbevaringsmøbel eller sofabord, alt efter dine ønsker.

Detaljer:

 • Mål: B93 x D55 x H50 cm
 • Materialer: Metal og massiv eg
 • Kan også bruges til: Sofabord og opbevaringsreol

Se pris på Hübsch Trolley TV-bord hos Little Things

Montering af hjul på TV-bord – sådan gør du

Det er faktisk overraskende nemt at montere hjul på et TV-bord, såfremt det i forvejen står på ben. Du skal nemlig bare afmontere benene og montere et hjul for hvert ben, og så står TV-bordet lige så stabilt som før.

Herunder får du et par hjælpsomme tips, der gør monteringen af hjul lettere:

 • Vælg hjul af gummi – de står bedre fast og skåner gulvet
 • Husk at forbore inden du skruer – så undgår du at træet flosser eller går itu
 • Køb mindst to hjul med lås – så kan du låse TV-bordet efter behov

Du kan typisk finde gummihjul af forskellige varianter i dit lokale byggemarked, eller du kan købe dem hos Bekent.dk. Hjulene er lavet til transport af højttalerbokse og tåler en vægt på op til 70 kg. afhængigt af

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar