16 tøjstativer i flot og moderne design

Et tøjstativ er en god og præsentabel måde at opbevare overtøj, kjoler eller andre beklædningsgenstande på. Brug eksempelvis tøjstativet som del af indretningen i entreen eller garderoben, hvis du ønsker et moderne hjem med rene linjer og flotte opbevaringsløsninger.

Vi har håndplukket 16 flotte tøjstativer, som passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning – se dem herunder:

Malling Living Clothes Rack – simpelt sort tøjstativ

malling-living-clothes-rack-toejstativ

Hvis du er på udkig efter et simpelt og flot tøjstativ, så er det sorte Clothes Rack tøjstativ fra Malling Living et godt valg. Her får du et rigtig fint tøjstativ med god plads, da designet er rummeligt og praktisk.

Tøjstativet har en helt firkantet form fra top til bund, og det er lavet i pulverlakeret stål. Dermed er det nemt at håndtere og meget holdbart. Brug det eksempelvis i garderoben eller i entréen, hvor der ønskes en minimalistisk indretning.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Stål
 • Mål: D60 x B100 x H170 cm

Se pris på Clothes Rack tøjstativet hos Luxo Living

Ferm Living Herman – sammenklappeligt tøjstativ i metal

ferm-living-herman-toejstativ

Ferm Living Herman er et simpelt og sammenklappeligt tøjstativ i et design, der træder væk fra normalen. Herman-tøjstativet er nemlig designet som et kryds, der klappes ud og holdes ved hjælp af et par lædersnore. Dermed står tøjstativet stabilt og godt, på trods af et meget slankt og minimalistisk design.

Stativet er lavet af pulverlakeret metal, og krydset holdes sammen af flotte messingbolte. I bøjlestængerne kan du frit vælge om du blot vil hænge dit tøj ind over, eller om det skal organiseres på bøjler eller S-kroge.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B42 x H135 cm

Se pris på Herman tøjstativet hos Luxo Living

Hay Loop Stand – minimalistisk tøjstativ i hvid eller sort

Hay-Loop-Stand-ToejstativDet smukke og minimalistiske tøjstativ fra Hay fås i både hvid og sort. Det er fremstillet af stål, som efterfølgende er pulverlakeret. Tøjstativet er derfor robust og solidt, selvom det fremstår særdeles simpelt og stilrent.

Hay tøjstativet er både velegnet til brug i hjemmet og på offentlige steder, eksempelvis i butikker eller på udstillinger. Du får rigtig god plads til dine bøjler med dette stativ.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Pulverlakeret stål
 • Mål: B130 x D60 x H150 cm
 • Varianter: Hvid eller sort

Se pris på Hay Loop Stand tøjstativ hos Luxo Living

Nomess Dress Up – simpelt tøjstativ i ask med bøjlestang i aluminium

Nomess-Dressup-ToejstativDette moderne og simple tøjstativ fås i to størrelser, med bredde på enten 90 eller 120 centimeter. Stativet er lavet af massiv ask, mens stangen er lavet i aluminium. Den fås i to farver: Hvid eller sort.

Nomess Dress Up tøjstativet er perfekt til den moderne og simple garderobe, og passer både ind i soveværelset, i entréen eller i det moderne walk-in closet.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Ask og aluminium
 • Mål – lille: D48 x B90 x H147 cm
 • Mål – stor: D48 x B120 x H147 cm
 • Varianter: Sort eller hvid

Se pris på Nomess Dress Up tøjstativet hos Luxo Living

Normann Toj – tøjstativ i ask med hylde i stål

Normann-Toj-ToejstativNormann Copenhagen er et af de hotteste brands indenfor dansk design og indretning. Deres tøjstativ er en del af en større serie møbler til simpel indretning i det moderne skandinaviske hjem.

Normann Toj er designet af Simon Legald, og lavet i massiv ask. Stangen og hylden er lavet af stål, og tøjstativet fås i enten hvid eller grå. Den hvide model kan vælges hvis du ønsker et lyst rum med godt overblik, mens den mørkegrå model kan vælges hvis det er et større rum som skal indrettes.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Ask og stål
 • Mål: B74 x H160 cm
 • Varianter: Hvid eller grå

Se pris på Normann Toj tøjstativet hos Luxo Living

Tøjstativ på hjul fra Ib Laursen

Dette tøjstativ fra Ib Laursen har et flot og rustikt look, som passer perfekt ind i flere forskellige indretningsstile. Placer det eksempelvis i den ældre lejlighed eller det nye moderne typehus, hvor det vil passe perfekt ind begge steder.

Selve tøjstativet er konstrueret af vandrør, som har fået en sort lakering. Bunden er desuden brun og har 4 hjul monteret, så tøjstativet nemt kan flyttes rundt. Her er der også en hylde, hvorpå der kan stå et par kasser til opbevaring af små beklædningsgenstande.

Alt i alt et rigtig fint og alsidigt tøjstativ, der både passer til entréen, værelset eller endda kan bruges som rumdeler.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal
 • Mål : B126 x H175 x D49,5 cm

Se pris på Ib Laursen tøjstativet hos BOBO

FM – simpelt garderobestativ i stål

FM tøjstativet laves af JENSENplus, og byder på mange spændende kombinationsmuligheder. På billedet ses den flotte sorte variant, som passer perfekt ind i den moderne og minimalistiske indretning. Tøjstativet fås dog i flere forskellige farver, og så kan der tilkøbes en underhylde hvis dette ønskes.

Du kan således vælge imellem 5 forskellige farver hos forhandleren, og dertil kan du vælge om du ønsker tøjstativet uden hylde, eller om du ønsker en hylde i egetræ.

Tøjstativet har en længde på 100 centimeter, en højde på 160 centimeter og en dybde på 55 centimeter.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Stål
 • Mål: H160 x B100 x D55 cm
 • Varianter: Sort, hvid, bourgogne, blå, mørkegrå

Se pris på FM tøjstativet hos BOBO

Sortmalet tøjstativ fra Andersen Furniture

Tøjstativet fra Andersen Furniture er så simpelt, som det er smukt. Det er lavet i massivt træ, og står perfekt i den moderne eller klassisk indrettede bolig.

Selve tøjstativet findes i enten en sort version som på billedet, eller  i en naturlig version i massiv ask. Du kan således selv vælge om du ønsker det ene eller det andet, alt efter hvad der passer ind i dit hjem.

Tøjstativet er som udgangspunkt lavet til at stå op ad en væg, og der medfølger således et vægbeslag og en lædersnor der bruges til at fastholde tøjstativet. Du kan dog også købe to ens stativer og et samlebeslag, hvis du ønsker en fritstående løsning.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Massiv ask
 • Mål: B103 x H183 cm
 • Varianter: Sort eller ask

Se pris på Andersen Furniture tøjstativet hos Dubuy

Cinas Noble – lille tøjstativ i bambus med underhylde

Cinas Noble er et flot lille tøjstativ, der passer perfekt ind i mange forskellige indretningsstile. Det gør sig især godt i den lille entré, da det ikke fylder for meget i bredden.

Tøjstativet måler 74 centimeter i bredden, 50 centimeter i dybden og 180 centimeter i højden. Det er således en lille smule højere end andre modeller, hvilket skyldes at der også er en underhylde med plads til opbevaring af sko eller et par kasser til småting.

Cinas Noble tøjstativet er lavet i bambus, hvilket nuancemæssigt mest af alt minder om egetræ.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Bambus
 • Mål: B74 x H180 x D50 cm

Se pris på Cinas Noble tøjstativet hos Unoliving

Tøjstativ fra Nordal i metal med guldfinish

Tøjstativet fra Nordal har et flot slankt look, der passer perfekt ind i den elegante og tidløse indretning. Det står desuden perfekt i den lille ent´re, da det på grund af designet hverken er særlig bredt eller dybt.

Dette tøjstativ er lavet af metal og har en flot guldfinish, der får det til at fremstå eksklusivt. Det er således velegnet til den stilrene indretning, hvor der ønskes få eksklusive elementer.

Nordal tøjstativet har en underhylde med plads til et par kasser, og på selve tøjstativet er der 6 knager til ophængning af tøj.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal med guldfinish
 • Mål: H190 x B75 x D38 cm

Se pris på Nordal tøjstativet hos Unoliving

WOUD Töjbox – tøjstativ i massiv eg med overhylde

woud-toejbox-toejstativ

Töjbox er et simpelt og alligevel funktionelt tøjstativ, som passer ind i alle typer indretning. Det er lavet i massiv eg med en overhylde i krydsfiner. Under hylden er garderobestangen placeret, og hele tøjstativet læner sig flot og elegant op ad væggen.

Bag Töjbox står danske WOUD A/S, som har en række kollektioner af moderne møbler og indretningsartikler til private. Der er tale om produkter af en høj kvalitet, hvor fokus er at skabe holdbare designs der alle tjener et formål. Stilen er simpel og nordisk, hvilket går igen i både materialer og udseende.

Tøjstativet har en højde på 200 centimeter, og fås i 2 størrelser: Stor model med bredde på 112 centimeter eller lille model med bredde på 80 centimeter. Det fås desuden i eg eller sortmalet eg, så du kan selv vælge om du er til det mørke eller naturlige stativ.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Massiv eg og krydsfiner
 • Mål – lille: D30 x B80 x H200 cm
 • Mål – stor: D38 x B112 x H200 cm
 • Varianter: Sort eller eg

Se pris på WOUD Töjbox tøjstativet hos Livingshop

Nomess 360 Garment Rack – stort tøjstativ og rumdeler i ét

nomess-360-clothes-rack-toejstativ

360 Garment Rack er et stort tøjstativ, der også kan bruges som en rumdeler i soveværelset eller den store garderobe. Hæng dine yndlingsaccessories på de mange bøjlestænger eller køb S-kroge, som kan bruges til ophænginng af alt fra håndtasken til bilnøglerne.

Tøjstativet er designet af Anonym Design for Nomess, og det har en total bredde på 182 centimeter. Der er således rigtig god plads til alle dine sager, og det kan vinkles helt som du ønsker det. Det er lavet i massiv ask, som er en flot lys træsort.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Ask
 • Mål : D3 x B182 x H180 cm

Se pris på 360 Garment Rack tøjstativet hos Heymay

House Doctor Pipe – tøjstativ af vandrør på hjul

House Doctor formår med dette tøjstativ af vandrør at skabe noget smukt ud af noget meget simpelt.

Pipe tøjstativet er samlet af vandrør og udstyret med hjul, så det nemt kan rulles rundt i rummet. Det fås i både sort eller sølv(galvaniseret), og ser rigtig godt ud i det moderne indrettede rum – og det er både velegnet som brug i entréen eller i garderoben.

Tøjstativet fremstår flot og robust i al sin enkelthed.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B110 x D45 x H175 cm

Se pris på House Doctor Pipe tøjstativ hos Little Things

Brent – sort tøjstativ med hylde nederst

Brent-ToejstativDet sorte Brent tøjstativ er perfekt til såvel entréen som garderoben i soveværelset. Her kan der nemlig hænges overtøj på garderobestangen og sættes sko op på hylden, så de ikke står direkte på dit gulv. Det er især nyttigt når det er vådt og koldt udenfor, da skoene ellers sætter mærker på gulvet når sålerne er våde.

Hvis hylden ikke bruges til sko kan den bruges til kasser, hvori der kan opbevares alt fra handsker til tørklæder og andre småting.

Tøjstativet er lavet i sortlakeret metal, og selve garderobestangen er lavet i forkromet stål. Det er et billigt stativ, og derfor er det også velegnet til brug i en større garderobe eller i en forretning.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Metal og stål
 • Mål: D59 x B117 x H176,8 cm

Se pris på Brent tøjstativet hos BOBO

Bloomingville Wood & Metal – tøjstativ med kombination af træ og metal

Bloomingville-Tall-Toejstativ

Dette tøjstativ kombinerer metal og træ i et spændende nordisk design, der er kendetegnende for danske Bloomingville i deres kollektion af moderne indretning til hjemmet.

Bloomingville tøjstativet har således en side i træ, mens resten er lavet i sortlakeret metal. Det passer fint ind i den moderne skandinaviske indretning, og med en bredde på 115 centimeter og højde på 150 centimeter, er det velegnet til entreen hvor familie og venner nemt kan hænge deres jakker og andet tilbehør.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Træ og metal
 • Mål: B115 x H150 x D50 cm

Se pris på Bloomingville Wood & Metal tøjstativ hos Katrines

Nordic Tales Framed – tøjstativ formet som ramme i massiv eg

Nordic-Tales-Framed-ToejstativSmukt og moderne tøjstativ fra Nordic Tales v/Jonas Højgaard. Tøjstativet er fremstillet af oliebehandlet egetræ med en smuk bøjlestang af messing, og det fremstår stilrent og enkelt.

Det er et tøjstativ som er særdeles kendetegnende for tidløs skandinavisk mode, og så kan det desuden foldes hvis det skal opbevares eller transporteres.

Lidt detaljer om dette tøjstativ:

 • Materialer: Massiv egetræ, messing
 • Mål: H180 x B106 x D45 cm

Se pris på Nordic Tales Framed hos TrendyLiving

16 tøjstativer i flot og moderne design
Hvad synes du om artiklen?

2 kommentarer

Skriv en kommentar