Trådløse højttalere er populære som aldrig før, og med god grund. De kan nemlig bruges sammen med både smartphone, computer og fladskærm. Det giver mulighed for at streame lyd via din foretrukne enhed uden at du skal trække besværlige ledninger, så de er perfekte til det moderne hjem hvor ønsket er at kunne afspille lyd over alt.Flere modeller er desuden batteridrevne, så de kan tages med overalt – eksempelvis på terrassen eller udflugten.

Vi har undersøgt de nyeste tests og anmeldelser, og kommer i denne artikel med 12 konkrete anbefalinger af såvel multirumshøjttalere som enkeltstående trådløse højttalere.

Opsummeret: Her er vores tre udvalgte trådløse højtalere

Creative Soundblaster Roar 2

Lille, praktisk og kraftig

Kan medbringes overalt

God kombination af god lyd og fornuftig pris

Wavell Sound Master

Bedste trådløse højttaler under 1000 kr

360° graders lyd - Tilsluttes med bluetooth

Fast charge og 20 timers spilletid

Bedste batterihøjtaler

Bang & Olufsen BeoPlay M5

Luksus højtaler fra anerkendt dansk brand

God lyd med fyldig bas

360-graders multirumshøjtaler

 

Wavell Sound Master – lang spilletid og nem betjening | Vores anbefaling

Wavell Sound Master
 • Værdi for pengene – Bedste højttaler under 1000 kr.
 • 20 timers spilletid
 • Touch display
 • Fast Charge

 

 

Se priser og tilbud på Wavell Sound Master her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Wavell Sound Master: Wavell Sound Master er en højtaler af god kvalitet fra det populære brand Wavell. Du vil hurtigt opdage produktets mange fordele. 

Højtaleren har 20 timers aktiv spilletid, så du ikke skal være bekymret for, at den lynhurtigt går død. Samtidig understøtter den Fast Charge, så du nemt og hurtigt kan oplade højtaleren igen, når den er ved at løbe tør for strøm. 

Det strømlinede design med det lækre stof-finish gør Wavell Sound Master til et flot produkt, der sagtens kan stå frit fremme. 

Et lavpraktisk plus ved Wavell Sound Master er, at den er meget let at betjene, blandt andet fordi den kommer med et Intuitivt Touch Display på toppen, så du let kan navigere rundt i de forskellige features. 

Det vigtigste for en højtaler er imidlertid, at den har ordentlig lyd, og det har Wavell Sound Master i den grad. 

Højtaleren har 13 lydenheder – 5 aktive og 8 passive, der i kombination med specifikationer som Sound Pulse og 360° Audio sikrer en god og rummelig lyd. 

Wavell Sound Master har derudover flere smarte features, som blandt andet tæller understøttelse af Siri og Google Assistant, så du kan bruge voice assistant til at betjene den. 

Med sin indbyggede mikrofon gør højtaleren det også muligt at besvare opkald, når du har tilsluttet den din mobil via Bluetooth, hvilket er rigtig smart i praksis. 

Wavell Sound Master vs. markedet: Højtaleren adskiller sig fra lignende produkter ved, at den har en unik kombination af lækkert design, hurtig opladning, lang spilletid og nem brugerbetjening. 

Du får en masse for pengene med en Wavell Sound Master, som ikke engang er blandt de dyreste på markedet. 

Med højtaleren får du ikke bare god og rummelig lyd samt et strømlinet design, du får også en moderne teknologi med en række fede features, der er praktiske og lette at gøre brug af. 

Derfor anbefaler vi denne:

 • Wavell Sound Master løber sjældent tør for strøm med 20 timers aktiv spilletid
 • Højtaleren understøtter Fast Charge, så du hurtigt kan lade den op
 • Et Intuitivt Touch Display på højtalerens top gør den superlet at betjene
 • Flot design med et lækkert finish i stof 

Specifikationer:

 • Bluetooth 5.0
 • Sound Pulse
 • 360° Audio
 • USB C-opladerindgang
 • 12000 mAh
 • NFC
 • DSP (digital signal processor)

Ultimate Ears Boom 2 – lille trådløs højttaler med stor lyd

Ultimate Ears Boom 2 fås i flere farver.

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön
 • Editor’s Choice – Techradar
 • 5/5 stjerner – WhatHi-Fi?
 • Topscorer – Mobil.nu
 • Topscorer – CNET

Den lille trådløse højttaler er netop blevet endnu bedre. Det synes at være dommen fra de mange testpaneler, der generelt roser Boom 2 for at være velspillende og med høj brugervenlighed.

Se priser og tilbud på Ultimate Ears Boom 2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derfor anbefaler vi Ultimate Ears Boom 2: Den trådløse Boom 2 er, som navnet antyder, en efterfølger til den originale Boom-højttaler fra Ultimate Ears. Ifølge flere uafhængige testpaneler er den dog kun blevet bedre i denne nye version, som både er velspillende og nem at betjene. Den roses blandt andet for at have en god og alsidig lydkvalitet på trods af den kompakte størrelse, og så konstateres det at den virker robust og generelt er i en ganske god byggekvliatet. Den er desuden vandafvisende og har batteri til op mod 15 timers afspilning mellem opladningerne. Således er denne trådløse højttaler det perfekte valg for dig der gerne vil høre musik udenfor eller – eksempelvis – på badeværelset. Ultimate Ears Boom 2 fås i flere friske og flotte farver, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Om: Ultimate Ears blev i 2008 købt af Logitech, men Ultimate Ears er fortsat som selvstændigt brand siden da. Boom 2 er efterfølgeren til den oprindelige trådløse højttaler Boom, og ifølge producenten er indmaden forbedret og højttalerne blevet 25 procent kraftigere. Den har desuden Bluetooth og NFC til trådløse forbindelser, men også en 3,5 millimeter indgang hvis du ønsker at tilslutte en afspilningsenhed med ledning.

Den trådløse Boom 2 højttaler er designet som et cylinder, der er i stand til at levere lyd i alle retninger. Den har desuden mulighed for at blive stillet på en fod som kan skrues op i bunden af den, og i toppen er en lille berøringsfølsom tænd/sluk knap. Derudover er både 3,5 millimeter porten og Micro USB-porten tildækket. Boom 2 er nemlig vandafvisende, så den tåler vandplask. Den er mere præcist IPX7-certificeret, hvilket faktisk betyder at den kan tåle at blive nedsænket i op til 1 meter dybt vand i højst 30 minutter.

Det er med Boom 2 muligt at afspille musik til 2 enheder samtidig. Det betyder at du kan bruge en enkelt afspilningsenhed til at sende lyd ud i et større område eller i flere rum.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • NFC
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app

SACKit MOVEit – dansk designet trådløs højttaler

 • Topscorer – Recordere.dk
 • Topscorer – eReviews
 • Anbefalet – Tek.no

SACKit MOVEit er en flot, dansk designet trådløst højttaler til brug i alle hjemmets rum. Den understøtter både forbindelse via WiFi og Bluetooth, samt multirumsfunktion.

Se priser og tilbud på SACKit MOVEit her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derfor anbefaler vi SACKit MOVEit: På trods af den fornuftige pris får du både dansk design, særdeles god lydkvalitet og fuld multirumsfunktionalitet i denne trådløse højttaler. Danske SACKit har således ramt plet med denne model, der anprises vidt og bredt som værende en god og værdig lavpris-udfordrer til de større og mere etablerede mærker. MOVEit roses blandt andet for at være ganske velspillende med en potent bas og detaljeret mellemtone, og så er den nem at sætte op. Designet er lækkert og stilrent, og da den har indbygget batteri kan den nemt bringes med rundt. Alt i alt er den således et rigtig godt køb til hjemmet, hvor der ønskes en smart lille trådløs højttaler til afspilning af musik i ethvert rum.

Om: SACKit har i mange år været kendt for deres karakteristiske nordisk designede sækkestole, men de har med årene også vækstet ind i andre kategorier.

En nyere tilføjelse til det stadigt voksende sortiment er den trådløse MOVEit højttaler, som er i vanligt stilrent design med en udskiftelig front og alle tænkelige funktioner du ellers kender fra større og etablerede mærker. Heriblandt mulig for forbindelse via både WiFi of Bluetooth, samt dedikeret SACKit Player App, der gør det muligt at betjene højttaleren via en smartphone eller tablet med enten iOS eller Android styresystem.

Den trådløse højttaler fra SACKit understøtter desuden multirum- og stereo funktioner, således at du enten kan afspille samme lyd eller forskellige lyd på flere enheder i forskellige rum, eller parre to højttalere til en højre- og venstre udgave i et stereosæt.

SACKit MOVEit er dansk designet med et nordisk formsprog, og det er muligt at udskifte fronten hvis den ønskes i andre farver. Den har indbygget batteri med en afspilningstid på op til 12 timer, og den vejer cirka 2,2 kilo. Der er et USB-stik til opladning af mobiltelefonen, således at du på farten også har denne mulighed.

Specifikationer:

 • WiFi / Bluetooth
 • AUX indgang
 • Flere højttalere kan kobles sammen
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app

Sonos One – kompakt multirumshøjttaler med stemmestyring

 • Editor’s Choice – CNET
 • 5/5 stjerner – What HIFI
 • Topscorer – Tek.no
 • Topscorer – Aftonbladet

Sonos One er forberedt til stemmestyring og har et flot kompakt design, der passer ind i alle rum.

Derfor anbefaler vi Sonos One: Sonos One roses af flere uafhængige testpaneler for at være en af de bedste små multirumshøjttalere, og det med god grund. Den har nemlig ikke kun god lyd og et smukt stilrent design, den er også stemmestyret og dermed forberedt til fremtidens smarte hjem. Testpanelerne hos blandt andet CNET og What HIFI er imponerede over både lyden og funktionerne, men også det kompakte design der trods alt præsterer et godt og fyldigt lydbillede. Sonos One vil i fremtiden understøtte både Amazon’s Alexa, Google Assistant og Applie AirPlay 2, hvorved det bliver muligt at styre den trådløse højttaler med stemmen og lade den forbinde til hjemmets andre enheder i et netværk for at styre blandt andet lyset og andre ting. Så hvis du har interesse for smarte løsninger der lader dig styre hjemmets elektroniske apparater via smartphone og stemmestyring, er Sonos One det rette valg.

Se priser og tilbud på Sonos One her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Sonos tager nu skridtet videre med deres trådløse One-højttaler, der forbinder dit hjem og gør det muligt via stemmestyring og apps at kontrollere blandt andet lyset og andre ting. Stemmestyringen er i skrivende stund lanceret i blandt andet USA, hvor flere og flere hjem idag stemmestyres af teknologier fra både Amazon, Google og Apple.

Sonos One er identisk med Sonos Play:1, med den undtagelse at One har mulighed for stemmestyring. One kan desuden ikke forbindes til Play:1, hvilket betyder at disse to højttalere ikke kan opsættes i en stereo-løsning. For at opsætte en stereo-løsning, kræves således to Sonos One-højttalere.

Den trådløse højttaler fås i enten sort eller hvidt design, og er med det kompakte ydre nem at placere i en reol eller lignende. Der kan streames lyd trådløst via blandt andet iOS og Android, men også fra andre enheder der er koblet på hjemmets netværk.

Specifikationer:

 • WiFi
 • Flere højttalere kan kobles sammen
 • Kan styres via app
 • Forberedt til stemmestyring

Apple HomePod – smart højtaler med gode egenskaber

Apple HomePod – smart højtaler med gode egenskaberTestresultat:

Denne Apple HomePod højtaler har opnået et testresultat på 5 stjerner ud af 5 mulige hos den internationalt anerkendte side whathifi.com. Derudover er højtaleren anbefalet af Tænk. Generelt er denne højtaler altså både god og positivt anmeldt af testpersoner og forbrugere.

 

Se priser og tilbud på Apple HomePod her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om Apple HomePod

Er du på udkig efter en smart, elegant og tidsløs højtaler, som kan alt det og meget mere som en højtaler bør? Med denne højtaler fra Apple får du en fantastisk lyd og et lækkert design, som til sammen står til regnskab for den fulde oplevelse. Højtaleren er ikke blot perfekt til musikafspilning og podcasts, den er også super god som højre hånd i en travl hverdag. Du kan nemlig snakke med højtaleren og samtidigt benytte dig af de smarte funktioner, som kan hjælpe med at kontrollere dit hjem. Alt sammen udføres blot ved brug af stemmen. Apple HomePod passer perfekt ind i de fleste hjem, da den er forholdsvis lille og enkel i sit design. Det betyder, at den nemt vil kunne blende ind i dine hjemlige rammer, ligesom den vil kunne forhøje stemningen med sin gode lyd. Lyden er blandt andet god grundet sin dybe bas, som kan få selv den mest rolige sang til at give genklang i ørerne. Lyden kan ligeledes høres i hele hjemmet med den rette volumen. Hjernen bag stemmestyringen i højtaleren er super intelligent, stærk og aldeles smart og anvendelig. 

Udvalgte specifikationer

 • lyden kommer ind i de 6 mikrofoner
 • højtaleren er en smart højtaler
 • AirPlay kan bruges med højtaleren
 • stream via Apple Music
 • højtaleren har en højde på 17,2 cm, en diameter på 14,2 cm og en vægt på 2,5 kg
 • spiller perfekt sammen med Apples mange andre produkter såsom iPads, iPhones og iPods

LG WK7 Smart speaker black – stærk og høj ydeevne

LG WK7 Smart speaker black – stærk og høj ydeevneTestresultat:

Denne type smart-højtaler har opnået en flot høj score og kundefeedback hos Pricerunner. Her har denne type højtaler opnået en samlet anmeldelse på 4,4 stjerner ud af 5 mulige. Den samlede feedback er baseret på 138 køberes holdning. 

 

Se priser og tilbud på LG WK7 Smart speaker black her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om LG WK7 Smart speaker black

Er lyden det vigtigste for dig i en højtaler – og må den samtidigt gerne være intelligent? Så må du kigge med ved denne model fra LG. Med LG får du god kvalitet, god holdbarhed og et stilrent design. Det betyder, at højtaleren vil kunne stille de fleste tilfreds. I over 60 år har LG skabt fremragende lyd, som kommer de mange købere til gode – ikke mindst med denne højtaler. I højtaleren er der indbygget Chromecast og Google Assistant. Det betyder, at du kan snakke med højtaleren, og på den måde få hverdagen til at gå op. Har du eksempelvis et barn på armen, så behøver du ikke at tage mobilen frem for at kunne justere eller tilpasse det givne element. Højtaleren vil du hurtigt opleve som din assistent i hverdagen, og hvem kunne ikke tænke sig sådan en? Desuden er højtalerens intelligens perfekt for de fleste, ikke mindst for den kræsne køber. Med andre ord; er du på jagt efter en højtaler med fremragende lyd og høj intelligens, så er denne LG-højtaler som skabt til dig – samtidigt er den nemlig til at betale.

Udvalgte specifikationer

 • Denne højtaler har MERIDIAN teknologi og ThinQ AI
 • Modellen har Chromecast og Google Assistant
 • Højtaleren måler B13,5 cm x D13,5 cm x H21 cm
 • LG WK7 har en vægt på 1,9 kg
 • Højtaleren kommer i farven sort
 • Wi-Fi kan tilknyttes denne højtaler
 • Bygget og baseret på 60-års erfaring
 • Høj teknologi og høj ydeevne 

Bang & Olufsen BeoPlay M5 – testvinder med store kræfter

 • Testvinder – Tænk
 • 6/6 stjerner – Jyllands-Posten

Bang & Olufsen er i de senere år bevæget sig ind på markedet for multirumshøjttalere, og ifølge testpanelerne leverer BeoPlay M5 god lyd med en fyldig bas.

Derfor anbefaler vi Bang & Olufsen BeoPlay M5: Der er noget særligt ved højttalere fra Bang & Olufsen. Ikke mindst på grund af det stilrene design i lækre materialer, men også fordi den danske producent generelt har ry for at levere yderst god lyd. Ifølge testpanelerne lever BeoPlay M5 helt og aldeles op til dette ry, da den både er godt bygget og meget velspillende. Lydbilledet vurderes at have gode nuancer, og på trods af størrelsen kan den både spille højt og levere en fyldig bas. Du skal med andre ord købe denne Bluetooth højttaler hvis du ønsker en kombination af lækkert design og god lyd, som er kendetegnet ved Bang & Olufsen.

Se priser og tilbud på Bang & Olufsen BeoPlay M5 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Bang & Olufsen BeoPlay M5 er en såkalt 360-graders multirumshøjttaler, hvilket betyder at lyden udsendes til alle sider omkring den. Du kan derfor placere den på næsten alle tænkelige måder, og lyden vil så være ens om den står i et hjørne, op ad en væg eller på et bord midt i rummet.

Den trådløse højttaler er i stand til at fungere sammen med både Apple AirPlay, Google Chromecast og Spotify Connect, men du kan også afspille lyd direkte via Bluetooth og line-in. Betjeningspanelet sidder desuden i toppen, og lader dig skrue op/ned for lydstyrken, lytte, samt afspille/sætte på pause. Du kan også betjene den via Beoplay App, som fås til både Android, iOS og watchOS.

BeoPlay M5 er af flere medier blevet udnævnt som en direkte konkurrent til Sonos Play:5, og priserne på de to systemer er da også stort set identiske. Designet af BeoPlay M5 er klassisk B&O-stil med rene linjer hele vejen rundt på den cylinder-formede Bluetooth højttaler. Toppen er af aluminium, mens coveret er af ægte uld.

Specifikationer:

 • Bluetooth / WiFi
 • AUX indgang
 • Kan styres via app
 • Design i aluminium og ægte uld

Bang & Olufsen BeoPlay A1 – lille designperle med god lyd

 • Specielt Anbefalet – Lyd & Billede
 • Topscorer – ExpertReviews
 • Topscorer – Recordere.dk
 • Topscorer – Råd & Rön

Hvis du er vild med lækkert og eksklusivt design, men også ønsker at det skal lyde godt, er den lille BeoPlay A1 et godt valg.

Derfor anbefaler vi Bang & Olufsen BeoPlay A1: Bang & Olufsen har genfundet sig selv, og det er især deres højttalere der hitter hos testpanelerne. A1 er selvfølgelig ingen undtagelse, selvom den er blandt de mere kompakte modeller. Flere testpaneler vurderer uafhængigt af hinanden at den er blandt de bedste trådløse højttalere på markedet i denne størrelsesklasse, og så er den fremstillet i en særdeles høj materialekvalitet og med et særdeles flot og moderigtigt design. Der er kælet for detaljerne her, hvilket blandt andet ses i den påmonterede lædersnor, der gør det muligt at ophænge den trådløse højttaler over alt i eller udenfor hjemmet. Den har desuden opkalds- og mødefunktioner som gør den velegnet til både privat- og erhvervsbrug, så her får du en flot, lækker og yderst velspillende trådløs højttaler til en pris der faktisk er rimelig.

Se priser og tilbud på Bang & Olufsen BeoPlay A1 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: BeoPlay A1 er en af de mere kompakte trådløse højttalere fra Bang & Olufsen, men både design og konstruktion er i vanlig høj kvalitet med et eksklusivt udtryk. Den er både vand- og støvafvisende, hvilket gør den velegnet til brug såvel ude som inde. Det indbyggede batteri er desuden genopladeligt og har en kapaicitet på 2200 mAh, hvilket giver op til 24 timers spilletid ved moderat lydstyrke. Udover den indbyggede højttaler er der også indbygget en mikrofon, som blandt andet gør det muligt at besvare opkald og anvende Siri og Google Assistant direkte igennem højttaleren. Den er med andre ord designet til at kunne blive anvendt i en smart home-opstilling, hvor hjemmets funktioner betjenes via din stemme og din smartphone.

Den trådløse højttaler fra B&O kan forbindes trådløst via Bluetooth, eller du kan benytte et 3,5 millimeter AUX stik til afspilning fra en enhed via ledning. Den har desuden USB-C indgang til genopladning af det indbyggede batteri. Selvom BeoPlay A1 er relativt lille, er der flere betjeningsknapper på den. Du kan blandt andet besvare opkald, lægge på, slå lyden fra, samt tænde/slukke højttaleren ved hjælp af knapperne.

I BeoPlay A1 er der også mulighed for tilslutning via Beoplay App, som gør det muligt at betjene højttaleren via din smartphone eller tablet.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
 • Kan styres via app

Ultimate Ears Wonderboom – vandtæt bluetooth højttaler

 • Testvinder – Mobilsiden
 • Bedste køb – Lyd & Billede
 • Topscorer – eReviews.dk
 • Topscorer – Hardware-Test.dk
 • Topscorer – Komputer for alle
 • Anbefalet – Alt om Data

Ultimate Ears Wonderboom er et fantastisk valg til brug i det fri. Den klarer sig fænomenalt i test, og er både vandtæt og velspillende.

Derfor anbefaler vi Ultimate Ears Wonderboom: Ultimate Ears Wonderboom er en kompakt trådløs højttaler, som er IPX7-certificeret og dermed vandtæt ned til 1 meters dybde. Den tåler således at ryge en tur i poolen, ligesom den fint tåler vandsprøjt på eksempelvis stranden eller på badeværelset. Den klarer sig rigtig godt på tværs af flere tests, hvor det blandt andet er lydkvaliteten, batteritiden og brugervenligheden, der trækker bedømmelserne op. Alt i alt får du således en god og velspillende lille bluetooth højttaler, som er perfekt til dig der ønsker at høre musik udendørs og nær vandet. Skulle du være uheldig at tabe den i vandet, flyder den endda ovenpå.

Se priser og tilbud på Ultimate Ears Wonderboom her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Ultimate Ears Wonderboom er en kompakt trådløs højttaler, som har en diameter på små 9,4 centimeter og måler 10,2 centimeter i højden. Den fås i flere farver, og er vandtæt med en IPX7-certificering. Det betyder at den tåler nedsænkning indtil 1 meters dybde i op til 30 minutter ad gangen, og derudover flyder den ovenpå vandet af sig selv.

Højttaleren leverer 360-graders lyd, hvilket betyder at den høres på samme måde hele vejen rundt. Den er således ideel til placering på et bord i midten af en forsamling, hvorved alle så kan høre den lige godt.

Det er muligt at koble op til to af disse højttalere sammen til en enkelt afspiller, hvis du eksempelvis ønsker at forstærke lyden eller fordele den over et større område. Du kan også tilkoble op til 8 afspilningsenheder til en enkelt højttalere, hvis I eksempelvis ønsker at være flere om at styre lyden.

Wonderboom er udstyret med et genopladeligt lithium-ion batteri, der giver op til 10 timers spilletid per opladning.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • Vandtæt ned til 1 meter (IPX7-certificeret)
 • Indbygget batteri

Creative Soundblaster Roar 2 – topscorer til fornuftig pris

creative-soundblaster-roar-2-traadloes-hoejttaler

 • Topscorer – Stiftung Warentest
 • 9,1 / 10 – Soundguys

Creative Sound Blaster Roar 2 er en velspillende lille Bluetooth højttaler, der med det indbyggede batteri kan medbringes overalt.

Derfor anbefaler vi Creative Sound Blaster Roar 2: På trods af den relativt anonyme indpakning, er lyden det direkte modsatte. Sound Blaster Roar 2 er meget vellydende, og til en pris på ca. 1.100 kroner får du god trådløs lyd for dine penge. Du kan desuden forbinde via trådløst via både Bluetooth og NFC, så du blot skal holde din smartphone i nærheden af højttaleren for at koble på og begynde at afspille din musik. Der er selvfølgelig også indbygget et batteri, så du kan tage den trådløse højttaler med i haven eller på stranden. Alt i alt en god og vellydende højttaler til dig, der ønsker en kombination af god lyd og en fornuftig pris.

Se priser og tilbud på Creative Soundblaster Roar 2 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Creative Sound Blaster Roar 2 er en ny og forbedret version af den første og meget anmelderroste trådløse højttaler i serien. Den har nu fået et opdateret og mere kompakt design, som ifølge anmelderne lyder bedre end forgængeren. Du kan både tilslutte via Bluetooth, NFC eller traditionelt AUX-kabel, hvilket betyder at du kan have flere enheder forbundet samtidig.

Til strandturen eller picnic i skoven er der et indbygget batteri, så du blot tager ledningen ud og pakker højttaleren i tasken.

Som noget særligt er der i denne trådløse højttaler en MicroSD-kortlæser indbygget, så du kan gemme din yndlingsmusik på et MicroSD-kort og indsætte det i højttaleren.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • NFC
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri

Marshall Stanmore – trådløs højttaler i klassisk vintage design

 • Specielt anbefalet – Lyd & Billede
 • Editor’s Choice – PCMag
 • Topscorer – Techradar

Marshall Stanmore er det rette valg for dig, der sætter pris på råt vintage design og god lyd.

Derfor anbefaler vi Marshall Stanmore: Søger du en trådløs højttaler, som både kan spille højt og brutalt? Så er Marshall Stanmore er det rette valg for dig. Den trådløse Bluetooth højttaler klarer sig generelt godt i test, og roses især for den kraftfulde lyd og gode alsidighed. Der kan nemlig både tilkobles lyd via kabel eller Bluetooth, så du kan afspille din favoritmusik præcis som du ønsker det. Den trådløse Stanmore højttaler udmærker sig især i test hos Lyd & Billede og PCMag, som uafhængigt af hinanden giver den trådløse højttaler en “Specielt anbefalet”- og en “Editor’s Choice”-titel, der udelukkende gives til produkter af en særligt høj kvalitet. Den trådløse højttalers rustikke design tiltaler desuden enhver med sans for det klassiske rå vintagelook, og den vil tage sig godt ud i den moderne nordiske indretning.

Se priser og tilbud på Marshall Stanmore her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om: Marshall Stanmore er en trådløs højttaler med Bluetooth og et klassisk vintage design, hvor detaljegraden er høj hele vejen rundt. På toppen af den trådløse højttaler regulerer du lyden ved hjælp af drejeknapper, og du kan desuden koble din smartphone direkte til højttaleren ved hjælp af Bluetooth 4.0.

Udover de trådløse forbindelsesmuligheder kan der også tilkobles lyd via AUX-kabel, hvis du foretrækker dette. Du kan således koble eksempelvis en plade- eller CD-afspiller til højttaleren, hvis du engang imellem vil lytte til din gode klassiske favoritmusik fra såvel rock- og pop genren. Bas og diskant niveauerne kan desuden justeres individuelt.

Der er ikke indbygget batteri i denne trådløse højttaler, så den er primært beregnet til brug indendørs nær en stikkontakt. Det kan eksempelvis være i køkkenet, i stuen eller på soveværelset.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • AUX indgang
 • Bas- og diskant justering

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites

Marshall Kilburn – fed transportabel højttaler i høj kvalitet

 • 10/10 stjerner – Tek.no
 • Specielt anbefalet – Lyd & Billede

Marshall Kilburn roses for dens rå power, der gør det muligt at spille højt. Den har desuden et flot design og bærehåndtag i læder.

Derfor anbefaler vi Marshall Kilburn: Denne fede trådløse højttaler er perfekt, når du skal imponere venner og familie på udflugten. Den har et smukt design hvor der virkelig er kræset for detaljerne, og lyden er i vanlig Marshall-stil: Kraftfuld og høj. Det konkluderer testpanelet hos både Tek.no og Lyd & Billede, hvor den trådløse højttaler imponerer med sine egenskaber. Med læderhåndtaget og det indbyggede batteri er Kilburn desuden perfekt til alle lejligheder – både inde og ude.

Om: Marshall Kilburn er designet til dig, der elsker at høre musik med fart på. Den spiller højt og kraftfuldt, hvilket gør den velegnet til eksempelvis rock & roll og metal.

Den trådløse højttaler er betrukket med sort læder ligesom håndtaget også er lavet i læder. Fronten er desuden betrukket med stof og dekoreret med det klassiske Marshall-logo. I toppen finder du 3 metalknapper, som du kan bruge til at indstille volumen og tonerne.

Du kan ved tryk på en knap aktivere Bluetooth-forbindelsen, hvilket giver mulighed for at afspille musik via en smartphone eller andre trådløse enheder. Er du mere til en løsning med kabel, så medfølger der en spiralledning til brug med AUX-indgangen bagpå.

Vælger du at tage den trådløse højttaler fra Marshall under armen og ud i det blå, lover producenten en batterilevetid på op til 18 timer.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri

outlet section button for DK sites

 

Mere elektronik: Hvilke klimaanlæg er bedst i test


Testkilder

Vi har gennemgået en række test, anmeldelser og vurderinger, for at finde frem til de bedste trådløse højttalere lige nu. Herunder får du indblik i noget af det indhold, der har haft indflydelse på vores anbefalinger:

CNET

CNET testet løbende en lang række forskellige produkter i vidt forskellige kategorier. Hver test indeholder en grundig gennemgang af produktet samt kriterierne der kigges nærmere på, og der er typisk også produceret et videoindslag til testen.

I deres tests kigges der typisk på følgende kriterier:

 • Design
 • Funktioner
 • Lydkvalitet og lydstyrke
 • Pris

Herunder kan du se hvilke relevante tests vi har gennemgået som en del af vores research til denne artikel:

Lyd & Billede

Det store HIFI-magasin Lyd & Billede tester løbende en masse forskellige elektronik-produkter. De har i den seneste tid haft mange trådløse højttalere til test, og de bliver alle vurderet ud fra følgende hovedkriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design
 • Funktioner
 • Brugervenlighed
 • Pris

Herunder linker vi til relevante test af trådløse højttalere hos Lyd & Billede:

Du kan læse alle tests gratis hos Lyd & Billede.

Tek.no

Norske Tek.no tester forskelligt elektronik, hardware og gadgets til hjemmet. Deriblandt også trådløse højttalere, hvor et større antal med tiden er testet.

Testpanelet hos Tek.no gennemgår hver enkelt testet højttaler grundigt, og bringer således både fordele og ulemper ved hver enkelt testet højttaler.

Til denne artikel har vi gennemgået følgende tests:

Techradar

Som navnet antyder, har vi her at gøre med et magasin der analyserer og tester alle former for ny forbrugerelektronik. Deriblandt trådløse højttalere, som de tester ud fra følgende kriterier:

 • Design
 • Ydeevne og funktioner
 • Endelig konklusion

Hos Techradar har vi gennemgået følgende tests som del af vores research for denne artikel:

What Hi-Fi?

What Hi-Fi? er en stor portal omhandlende de fleste former for elektronik til privat brug. Der testes løbende et stort antal produkter, deriblandt trådløse højttalere, hvor der typisk kigges på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Funktioner
 • Byggekvalitet

Herunder kan du se hvilke tests vi har medtaget i vores research til denne artikel:

Forbrugerrådet Tænk (20. september 2018)

Forbrugerrådet Tænk har i september 2018 opdateret deres test af trådløse højttalere, og det er en af de største af sin slags lige nu. I alt indgår 96 trådløse højttalere i testen, og de opdeles i 2 forskellige kategorier:

 • Med batteri
 • Uden batteri

I testen er de trådløse højttalere blevet testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

Stationære højttalere:

 • Lydkvalitet 70 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Funktioner 10 %

Højttalere med batteri:

 • Lydkvalitet 60 &
 • Brugervenlighed 25 %
 • Egenskaber 5 %
 • Batterilevetid 10 %

Der er her tale om et samarbejde mellem Tænk og andre medlemsorganisationer i ICRT, hvorfor testen blandt andet er identisk med den fra Råd & Rön. Hos Tænk indgår dog andre trådløse højttalere, da det er op til hver enkelt medlemsorganisation hvilke modeller der ønskes testet.

I denne test kåres i alt 5 testvindere, og flere mærker er med i toppen. Heriblandt Naim, Bang & Olufsen, Ultimate Ears, JBL og Yamaha.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Tænk.

Mobilsiden.dk (22. juni 2018)

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

I denne test er ovennævnte trådløse højttaler blevet afprøvet, efterset og vurderet. Artiklen kommer rundt om både designet, specifikationerne, lydkvaliteten og afspilningsmulighederne, hvorved de vigtigste kriterier er dækket af testen.

Højttaleren klarer sig rigtig godt i denne test, hvor den er blevet udnævnt som bedst i test.

Den roses blandt andet for at være kompakt og let, men også for dens robuste konstruktion og vandafvisende design. Den holder længe på en enkelt opladning, og prisen vurderes ligeledes at være rimelig.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.dk.

Mobil.nu (19. juni 2018)

Mobil.nu har testet 11 forskellige trådløse højttalere med Bluetooth. Alle modellerne er bærbare og designet til at blive tagget med omkring. Testen er udformet som en guide, hvortil der løbende tilføjes nye modeller.

Der kigges i testen nærmere på de trådløse højttaleres lydkvalitet, lydstyrke og håndtering.

Du kan læse hele testen gratis hos Mobil.nu.

ExpertReviews (16. april 2018)

Test af Bang & Olufsen BeoPlay A1.

I denne test kigger ExpertReviews nærmere på ovenstående trådløse højttaler. Der kigges i testen nærmere på følgende:

 • Betjening
 • Mikrofon
 • Lydkvalitet
 • Konklusion

Testpanelet er udpræget begejstret for denne trådløse højttaler, der får en særdeles god samlet bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner samt en anbefaling af ExpertReviews.

Du kan læse hele testen og se hvordan den klarer sig hos ExpertReviews, hvor testen er gratis tilgængelig.

Alt om Data (3. august 2017)

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

Alt om Data har testet ovennævnte trådløse højttaler, og her er der tale om en kort beskrivelse og vurdering af dens egenskaber.

Højttaleren får en anbefaling af testpanelet, og roses blandt andet for at være nem at anvende. Den har ikke mange funktioner, men til gengæld kan den det mest nødvendige.

Du kan læse hele testen gratis hos Alt om Data.

Hardware-Test.dk (4. juli 2017)

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

Dette er en særdeles dybdegående test, som indeholder følgende sektioner:

 • Introduktion
 • Kassens indhold
 • Specifikationer
 • Design / Layout
 • Test
 • Konklusion

Ved at læse denne test kommer du således godt omkring denne bluetooth højttaler, og der er ligeledes en masse billeder og detaljer, som er værd at studere nærmere.

Hele testen kan læses gratis hos Hardware-Test.dk.

Komputer for Alle (8. juni 2017)

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

I denne artikel gennemgås ovennævnte højttaler i enkelte afsnit. Du får et hurtigt overblik over dens vigtigste fordele og ulemper, samt mulighederne med denne.

Wonderboom klarede denne test fænomenalt, og endte med en samlet bedømmelse på 9,6 ud af 10. Dette er en af de bedste bedømmelser der gives, og indikerer altså at det er en særligt god trådløs højttaler.

Testen er gratis tilgængelig hos Komputer for Alle.

eReviews.dk (9. april 2017)

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

I denne test, hvor ovennævnte trådløse højttaler er blevet afprøvet og efterset, indgår følgende kriterier som del af den samlede bedømmelse:

 • Funktionalitet
 • Design
 • Pris

En række billeder viser desuden hvad der er i kassen, således at du får et dybdegående indblik i højttalerens tilbehør og finesser.

Højttaleren får ros for at være simpel at anvende, og lydkvaliteten roses ligeledes.

Du kan læse hele testen gratis hos eReviews, hvor du også kan læse flere detaljer om den trådløse højttaler fra Ultimate Ears.

Råd & Rön (8. februar 2018)

Svenske Råd & Rön har i februar 2018 opdateret deres test af trådløse højttalere, så den nu rummer 22 testede modeller i mange forskellige prisklasser. Det drejer sig både om Multiroom-højttalere og Bluetooth-højttalere, der alle som hovedkriterie skal kunne afspille lyd trådløst.

Højttalerne er testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 70 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Alsidighed 10 %

En enkelt trådløs højttaler klarer sig bedre end de andre, og generelt klarer flere modeller sig ganske godt.

Du kan læse hele testen hos Råd & Rön mod oprettelse af betalt medlemsskab. Det giver blandt andet adgang til en detaljeret oversigt, hvor du kan se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden på de ovennævnte kritikpunkter.

Aftonbladet (12. december 2017)

I denne test kigger Aftonbladet nærmere på 17 trådløse højttalere, og der er både testet højttalere der kan bruges alene eller som kan indgå i en multirumsløsning.

Testen tager udgangspunkt i nye teknologier, og der er således fokus på både enkeltstående højttalere og multirumshøjttalere.

Testpanelet udråber ikke en decideret vinder i denne test, men flere trådløse højttalere roses alligevel for at være de bedste på hver sit felt. Eksempelvis roses Sonos One for at være den bedste multirumshøjttaler, mens Sony SRS-XB40 roses for at være den bedste bærbare højttaler.

Du kan læse hele testen og se hvilke andre trådløse højttalere der anbefales, ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Testfakta (27. oktober 2017)

I denne test indgår 8 trådløse højttalere, som er blevet sammenlignet på deres egenskaber. Der er tale om højttalere til priser under 3.000 SEK, og testpanelet konstaterer at dyrt ikke altid er bedst.

I testen præsenteres vi får en sammenligningstabel med de 8 trådløse højttalere, og vores gæt er at de er vurderet på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design
 • Pris

I testen bliver Audio Pro Addon T9 udnævnt som testpanelets favorit. Derudover højttaleren fra Clas Ohlson, som er et svensk lavprisvarehus med et stort sortiment af egne Private Label produkter.

Hele testen kan læses gratis hos Testfakta.

Jyllands-Posten (11. maj 2017)

Test af Bang & Olufsen BeoPlay M5.

Jyllands-Postens Livsstil-sektion har, i samarbejde med Lyd & Billede, bragt en test af ovenstående trådløse højttaler.

I testen gennemgås blandt andet højttalerens design, tilslutningsmuligheder og lydkvalitet, og sammenlagt bedømmes BeoPlay M5 med karakteren 6 ud af 6. Den får desuden en speciel anbefaling af testpanelet.

Du kan læse et uddrag af testen gratis hos Jyllands-Posten, mens den fulde version kræver et betalt medlemsskab hos Lyd & Billede.

Aftonbladet (14. december 2016)

Aftonbladet har i december 2016 taget et kig på 8 trådløse højttalere til multiroom-funktionalitet. I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Brugervenlighed
 • Lydkvalitet

Det er en relativt simpel test, hvor referencemodellen er fra Sonos, og der søges at finde gode alternativer til denne højttaler.

Ud af de 8 testede trådløse højttalere, klarer Sonos Play:3 sig dog bedst. Derudover får Philips Izzy BM6 også en fornuftig placering.

Du kan læse hele testen hos Aftonbladet, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Tek.no (5. december 2016)

Test af SACKit MOVEit.

I denne test indgår ovennævnte trådløse højttaler, og følgende punkter gennemgås som del af testen:

 • Design
 • Lydkvalitet
 • Betjening, app og forbindelse
 • Konklusion

Den trådløse højttaler fra SACKit ender med at få en anbefaling af Tek.no, som er imponerede over SACKits første forsøg på multirum højttaler markedet. Den roses generelt for at være velspillende og velfungerende, og sammen med en fornuftig pris er den et rigtig godt valg.

Du kan læse hele testen gratis hos Tek.no.

Icakuriren (24. oktober 2016)

I denne test er 8 trådløse højttalere blevet testet, for at finde den bedste. Der er tale om højttalere i mellemklassen, hvor flere modeller har rigtig god lyd.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design/byggekvalitet
 • Pris

Ultimate Ears UE Roll 2, JBL Flip 3, Sony SRS-XB3 og Denon Envaya klarer sig alle fint, men det er altså Libratone Too der får testens bedste bedømmelse. Den får nemlig topkarakter for lydkvaliteten, hvilket er det vigtigste kriterie i testen.

Du kan læse hele denne test gratis hos Icakuriren.

eReviews.dk (8. august 2016)

Test af SACKit MOVEit.

I denne test er der kigget nærmere på ovennævnte trådløse højttaler, som er vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Funktionalitet
 • Design
 • Pris

I testen finder du en grundig gennemgang af højttaleren, den tilhørende app, designet, samt dens egenskaber.

Højttaleren får generelt ros for at have en god lydkvalitet, og det indbyggede batteri er en stor fordel. Den spiller højt og har en god bas, og det er en fordel at højttalerne kan parres og fungere sammen.

Hele testen kan læses gratis hos eReviews.dk.

Recordere.dk (4. august 2016)

Test af SACKit MOVEit.

I denne test indgår ovennævnte trådløse højttaler, og følgende punkter er gennemgået:

 • Udpakning og installation
 • SACKit Player App og Spotify Connect
 • Lydkvalitet
 • Multi-rum
 • Konklusion

Testpanelet virker begejstret for denne trådløse højttaler, som alt i alt klarer sig ganske fint. Den får ros for en god lydkvalitet, og prisen vurderes at være rimelig.

Du kan læse hele testen gratis hos Recordere.dk.

Aftonbladet (5. maj 2016)

Svenske Aftonbladet har i maj 2016 testet 9 forskellige trådløse højttalere beregnet til brug udendørs og i hjemmet. Der er tale om 9 modeller med hver sine egenskaber, og derfor har testens omdrejningspunkt været at finde de bedste trådløse højttalere til indendørs brug, bedste all-round højttaler og bedste højttaler til brug i vandet.

Der er i denne test kigget nærmere på højttalernes lydkvalitet samt brugervenlighed og andre egenskaber. Det er ikke angivet nøjagtigt hvad der kigges efter, men 3 højttalere klarer sig bedre end de resterende modeller. Det drejer sig om Bose SoundTouch 10 der anbefales som bedste trådløse højttaler til brug indendørs, Sony SRS-XB3 der anbefales som bedste trådløse all-round højttaler og Aquajam AJ2, der anbefales som bedste trådløse højttaler til brug på vandet.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Recordere.dk (25. april 2016)

Test af Bang & Olufsen BeoPlay A1.

Recordere.dk har i april 2016 foretaget en grundig test af ovennævte trådløse højttaler. Der kigges i testen nærmere på følgende kriterier:

 • Design
 • Det tekniske
 • Batteriet
 • Tilslutninger
 • Knapper
 • Lyden
 • Håndfri tale og mødehøjttaler

Testpanelet er overordnet set meget begejstret for denne trådløse højttaler, som generelt udløser roser. Du kan læse hele testen gratis hos Recordere.dk.

Stiftung Warentest (23. marts 2016)

Tyske Stiftung Warentest har i marts 2016 opdateret deres test af trådløse højttalere, så den nu omfatter test af hele 38 forskellige modeller.

Der er i testen fokus på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Betjening 10 %
 • Stabilitet/holdbarhed 5 %
 • Batteri 20 %

I testen overrasker flere billige trådløse højttalere, da lyden er rigtig god. Dermed placeres JBL Flip3 på en førsteplads som testvinder, ligesom Ultimate Ears Roll, Creative Muvo Mini, og Philips BT3600 også klarer sig godt. Tidligere har Bang & Olufsen Beoplay A2 og Creative Sound Blaster Roar også klaret sig rigtig godt i selvsamme test.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette et betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Soundguys (15. juli 2015)

Test af Creative Sound Blaster Roar 2.

Soundguys er et uafhængigt magasin, som tester og anmelder forskellige lydenheder til hjemmebrug. I juli 2015 havde de således den trådløse Sound Blaster Roar 2 højttaler inde til test, og det er der kommet en meget positiv bedømmelse ud af.

Den trådløse højttaler er vurderet ud fra en masse konkrete delkriterier, som blandt andet omfatter lydkvalitet, bas, mellemtone, diskant, byggekvalitet, design, tilslutningsmuligheder, funktioner, batteriliv m.m.

Alt i alt klarer den trådløse højttaler fra Creative sig rigtig godt, og den roses for at have forbedret lydkvalitet og et pænere design end forgængeren. Alt i alt får du meget for pengene, og den anbefalet til dig der ønsker en alsidig trådløs højttaler.

PCMag

Test af Marshall Stanmore.

I denne test kigges der nærmere på den ovennævte trådløse højttaler. I testen kigges der blandt andet nærmere på designet, og højttaleren roses heriblandt for det klassiske rå udtryk. Den vurderes også at være særdeles kraftfuld, og så er det en fordel med de mange tilslutningsmuligheder.

Desværre trækker den høje pris og det lidt klodsede design ned i den samlede bedømmelse, men det er ikke værre end at den trådløse Bluetooth højttaler stadig opnår 4,5 stjerner ud af 5, samt en Editor’s Choice-titel.

Hele testen kan læses gratis hos PCMag.

Se vores artikel om: Projektor – her er nogle af de bedste i tests og anmeldelser

Læs også: Soundbar test – her er de 8 bedste

Denne side er anmeldt af: Daniel J. Damgaard Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar