Trådløse højttalere er populære som aldrig før, og med god grund. De kan nemlig bruges sammen med både smartphone, computer og fladskærm. Flere modeller er desuden batteridrevne, så de kan tages med overalt. Vi har undersøgt de nyeste test og anmeldelser, og kommer i denne artikel med 7 konkrete anbefalinger.

Disse 3 trådløse højttalere vurderer vi at være bedst lige nu:

Sonos Play:3 – populær og brugervenlig testvinder

Bedste pris: 2.222,00 (Wupti)

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Testvinder – Lyd & Billede
 • Topscorer – Tænk

Derfor anbefaler vi Sonos Play:3: Den trådløse multirumshøjttaler fra Sonos kaldes af Lyd & Billede for “kongen af multirum”, og det er ikke uden grund. Det skyldes dels en meget brugervenlig betjening og opsætning, og så er den trådløse Play:3 højttaler særdeles velspillende. Det konkluderer flere testpaneler uafhængigt af hinanden, og hos både Aftonbladet og Lyd & Billede bliver højttaleren bedst i test blandt en række udvalgte højttalere. Sonos Play:3 er en mellemstor trådløs højttaler, og grundet størrelsen er den perfekt til brug i stort set alle rum. Du kan også koble den sammen med andre Sonos højttalere, eksempelvis en ekstra Play:3 enhed og en subwoofer, hvis du ønsker mere dybde og flere anvendelsesmuligheder. Alt i alt et rigtig godt valg til dig der søger en simpel og brugervenlig trådløs højttaler med god lyd.

Om: Sonos entrerede markedet for trådløs lyd allerede i 2002, da konkurrenterne stadig fokuserede på store højttaleropsætninger forbundet med kabler. Det har sikret dem et forspring i afspilning af multirumslyd, og derfor er Sonos idag for mange synonym for trådløs lyd. Sonos sætter brugervenligheden højt, og har blandt andet fået udviklet deres egen app til både iOS og Android, som gør det nemt at betjene højttalerne fra alle hjemmets enheder.

Sonos Play:3 er den mellemste trådløse højttaler i serien, der også omfatter den lille Play:1 og den lidt større Play:5. Den fås i enten hvidt eller sort design, og størrelsen gør den velegnet til placering i eksempelvis køkkenet, badeværelset eller kontoret. Den kan også bruges som del af et trådløst højttaler-system, da Sonos-højttalere kan tilsluttes hinanden for en dybere og mere fyldig lyd.

En vigtig finesse ved Sonos Play:3 er dens Trueplay-kalibrering, som sørger for at optimere lyden i forhold til rummet den er placeret i. I øjeblikket understøttes Trueplay kun med iOS-enheder, men forhåbentlig åbnes der også op for understøttelse af Android-enheder i fremtiden.

Specifikationer:

 • WiFi
 • Multirums-funktionalitet
 • Kan styres via app
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.222,00 kr. 0,00 kr. 2.222,00 kr. Til butik »
2.599,00 kr. 0,00 kr. 2.599,00 kr. Til butik »

Samsung R5 – cylinderformet testvinder med god lyd

Bedste pris: 3.019,00 (CDON)

 • Testvinder – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Samsung R5: Samsung R5 klarer sig rigtig godt i test hos Tænk, Råd & Rön og Lyd & Billede, hvor den vinder over flere dyrere konkurrenter. Det gør den, fordi den leverer god lyd og er meget brugervenlig. Som med Sonos-højttalerne byder Samsung på multirum-funktionalitet, så du kan styre alle højttalere via Samsungs Multiroom Link og koble flere enheder sammen for bedre og mere fyldig lyd. Med Samsung R5 kan du både afspille lyd via WiFi og Bluetooth, hvilket gør det nemt for eksempelvis venner og familie at koble sig på højttalerne og afspille lyd. Den trådløse Samsung højttaler har desuden et flot cylinderformet design med berøringsfølsomt betjeningspanel i toppen, hvilket gør den velegnet til placering stort set alle steder. Alt i alt er denne trådløse højttaler en stærk konkurrent til Sonos, dog til en lidt lavere pris.

Om: Samsung R5 er en mellemstor højttaler med multirum-funktionalitet. Den har et karakteristisk cylinderformet design, der gør det muligt at afspille lyd i 360 grader. I toppen af den trådløse højttaler er et berøringsfølsomt betjeningspanel, der gør det muligt at starte afspilning, vælge afspilningskilde, næste/forrige sang og lydniveau.

Samsung har sin egen Multiroom App, som gør det muligt at afspille valgfrit musik på netop den højttaler du ønsker. Højttaleren fungerer også sammen med Multiroom Link, som kobler alle dine kompatible enheder sammen i en enkelt app.

Med Samsung R5 kan du tilslutte via både WiFi og Bluetooth. Det betyder at du kan afspille lyd fra både computere, tablets, smartphones og fladskærme, ligesom både familie og venner nemt og hurtigt kan koble sig på de trådløse højttalere.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • WiFi
 • Multirums-funktionalitet
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.990,00 kr. 29,00 kr. 3.019,00 kr. Til butik »
3.199,00 kr. 0,00 kr. 3.199,00 kr. Til butik »

Creative Soundblaster Roar 2 – topscorer til fornuftig pris

creative-soundblaster-roar-2-traadloes-hoejttaler

Bedste pris: 1.032,00 (Wupti)

 • Topscorer – Stiftung Warentest
 • 9,1 / 10 – Soundguys

Derfor anbefaler vi Creative Sound Blaster Roar 2: På trods af den relativt anonyme indpakning, er lyden det direkte modsatte. Sound Blaster Roar 2 er meget vellydende, og til en pris på ca. 1.100 kroner får du god trådløs lyd for dine penge. Du kan desuden forbinde via trådløst via både Bluetooth og NFC, så du blot skal holde din smartphone i nærheden af højttaleren for at koble på og begynde at afspille din musik. Der er selvfølgelig også indbygget et batteri, så du kan tage den trådløse højttaler med i haven eller på stranden. Alt i alt en god og vellydende højttaler til dig, der ønsker en kombination af god lyd og en fornuftig pris.

Om: Creative Sound Blaster Roar 2 er en ny og forbedret version af den første og meget anmelderroste trådløse højttaler i serien. Den har nu fået et opdateret og mere kompakt design, som ifølge anmelderne lyder bedre end forgængeren. Du kan både tilslutte via Bluetooth, NFC eller traditionelt AUX-kabel, hvilket betyder at du kan have flere enheder forbundet samtidig.

Til strandturen eller picnic i skoven er der et indbygget batteri, så du blot tager ledningen ud og pakker højttaleren i tasken.

Som noget særligt er der i denne trådløse højttaler en MicroSD-kortlæser indbygget, så du kan gemme din yndlingsmusik på et MicroSD-kort og indsætte det i højttaleren.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • NFC
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.032,00 kr. 0,00 kr. 1.032,00 kr. Til butik »
1.249,00 kr. 59,00 kr. 1.308,00 kr. Til butik »

Bang & Olufsen BeoPlay S3 – lille trådløs højttaler i flot design

Bedste pris: 1.149,00 (Coolshop)

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Gadgetmac

Derfor anbefaler vi BeoPlay S3: Denne trådløse højttaler er det perfekte valg for dig, der ønsker en lille lækker højttaler til små rum. Designet er typisk B&O-stil med udfordrende linjer, der er blottede for vanetænkning. Du får således ikke kun en højttaler hvis du køber BeoPlay S3, men derimod en æstetisk smuk lille boks, der pynter i hjemmet. BeoPlay S3 kan dog andet end at se godt ud, for den er også særdeles velspillende. Af samme grund får den meget positive bedømmelser hos flere uafhængige testpaneler, der blandt andet roser den lille højttaler for en høj lydkvalitet fra alle vinkler og en brugervenlig betjening. BeoPlay S3 er perfekt til dig der ønsker at nyde musik fra en smartphone eller tablet, og den er således det rette valg til badeværelset, køkkenet eller soveværelset. Den kan også kobles sammen med en anden BeoPlay S3 hvis du ønsker et stereopar, så du opnår en mere fyldig lyd.

Om: Bang & Olufsen BeoPlay S3 er en lille trådløs højttaler i et spændende design. Den er skabt til trådløs afspilning af musik, hvilket dens simple tilslutningsmuligheder også understreger. Her må du nemlig “nøjes” med trådløs parring via Bluetooth, hvilket dog giver mulighed for at afspille lyd fra både smartphones, tablets og computere.

Den lille trådløse højttaler vejer omkring halvandet kilo, og kan parres med en ekstra BeoPlay S3 hvis du ønsker stereolyd. Det gøres ved hjælp af den allerede tilsluttede højttaler, hvorfra du kobler den ekstra højttaler på.

BeoPlay S3 fås også i en hvid udgave.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • Mulighed for trådløs stereo-parring
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.149,00 kr. 0,00 kr. 1.149,00 kr. Til butik »
1.090,00 kr. 59,00 kr. 1.149,00 kr. Til butik »

Bose SoundTouch 10 – bedste trådløse højttaler til indebrug

Bose-Soundtouch-10-Traadloes-Hoejttaler

Bedste pris: 1.758,00 (Wupti)

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Aftonbladet

Derfor anbefaler vi Bose SoundTouch 10: Den lille trådløse SoundTouch 10 højttaler er blandt de billigste modeller fra den amerikanske producent. Den er særdeles velspillende og meget alsidig, da den kan afspille lyd fra mange forskellige enheder. Der medfølger desuden en rigtig god gratis app, som du kan betjene den trådløse højttaler med. Det er med andre ord en lille, god og velspillende trådløs højttaler, og den fås i enten hvidt eller sort design.

Om: Bose SoundTouch 10 er en lille firkantet højttaler, som kan afspille lyd via Bluetooth eller Wifi. Den vejer cirka 2 kilo, og så fås den i hvidt eller sort design. Der medfølger en fjernbetjening med genvejsknapper, og den trådløse højttaler kan også betjenes via smartphone eller på selve højttaleren.

SoundTouch 10 er ikke stænktæt, og den kan derfor ikke bruges udendørs. Den kan dog sagtens tages med på terrassen eller blot fungere som en højttaler på badeværelset, i køkkenet eller stuen. Der er heller ikke indbygget batteri, og derfor er den bedst egnet til en stationær position i hjemmet.

I denne serie gælder det, at flere SoundTouch-højttalere kan kobles sammen i hjemmenetværket. Det betyder at du kan afspille lyd fra samme enhed via forskellige højttalere, eller du kan bruge dem hver for sig.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • AUX indgang
 • Wifi
 • Inkl. fjernbetjening
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.758,00 kr. 0,00 kr. 1.758,00 kr. Til butik »

Bose SoundLink Mini II – forbedret efterfølger i robust kvalitet

Bedste pris: 1.599,00 (Wupti)

 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Topscorer – Mobilsiden
 • Topscorer – Alt Om Data
 • Topscorer – EkstraBladet

Derfor anbefaler vi Bose SoundLink Mini II: Denne trådløse højttaler er anden generation af en meget velspillende forgænger, der høstede mange positive anmeldelser siden lanceringen. Bose har med denne opdaterede model valgt at opgradere funktionaliteten, hvilket betyder at den nu blandt andet har indbygget mikrofon, så du bliver i stand til at bruge højttaleren under telefonopkald. Og det er blandt andet praktisk, hvis du benytter højttaleren sammen med din smartphone, og gerne vil besvare opkald uden at skulle tage din telefon op til øret – eksempelvis når du er igang i køkkenet eller ligger i badekarret. De nyeste tests bekræfter uafhængigt af hinanden, at denne trådløse højttaler er et af de bedste valg i dens klasse. Den er både robust og velspillende, og så er batteritiden rigtig god. Alt i alt et rigtig godt valg til dig, der ønsker en robust trådløs højttaler til brug såvel inde som ude.

Om: Bose SoundLink Mini II er den opdaterede version af en meget succesfuld forgænger. Producenten har dog ikke pillet ved lyden eller designet, men lagt vægt på funktionaliteten i denne efterfølger. Dermed er der blandt andet blevet plads til en mikrofon så du kan besvare opkald direkte via højttaleren, der kan tilsluttes 2 Bluetooth-enheder samtidig, og så er der tilføjet et MicroUSB-stik, så du kan oplade højttalerens indbyggede batteri med en hvilken som helst standardoplader. Ladestationen følger dog stadig med, så højttaleren kan oplades fra dens vante plads når det ønskes.

Den trådløse Bose-højttaler har et kabinet i aluminium, og der er betjeningsknapper i toppen. Den tilsluttes enten direkte ved hjælp af et 3,5 mm minijack-stik eller trådløst via Bluetooth.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • AUX indgang
 • MicroUSB indgang
 • Indbygget batteri
 • Indbygget mikrofon
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.599,00 kr. 0,00 kr. 1.599,00 kr. Til butik »

Marshall Kilburn – fed transportabel højttaler i høj kvalitet

Marshall-Kilburn-Traadloes-Hoejttaler

Bedste pris: 1.590,00 (Coolshop)

 • Specielt anbefalet – Lyd & Billede

Derfor anbefaler vi Marshall Kilburn: Denne fede trådløse højttaler er perfekt, når du skal imponere venner og familie på udflugten. Den har et smukt design hvor der virkelig er kræset for detaljerne, og lyden er i vanlig Marshall-stil: Kraftfuld og høj. Det konkluderer testpanelet hos Lyd & Billede, hvor den trådløse højttaler imponerer med sine egenskaber. Med læderhåndtaget og det indbyggede batteri er Kilburn desuden perfekt til alle leljigheder – både inde og ude.

Om: Marshall Kilburn er designet til dig, der elsker at høre musik med fart på. Den spiller højt og kraftfuldt, hvilket gør den velegnet til eksempelvis rock & roll og metal.

Den trådløse højttaler er betrukket med cremefarvet læder ligesom håndtaget også er lavet i læder. Fronten er desuden betrukket med stof og dekoreret med det klassiske Marshall-logo. I toppen finder du 3 metalknapper, som du kan bruge til at indstille volumen og tonerne.

Du kan ved tryk på en knap aktivere Bluetooth-forbindelsen, hvilket giver mulighed for at afspille musik via en smartphone eller andre trådløse enheder. Er du mere til en løsning med kabel, så medfølger der en spiralledning til brug med AUX-indgangen bagpå.

Vælger du at tage den trådløse højttaler fra Marshall under armen og ud i det blå, lover producenten en batterilevetid på op til 18 timer.

Specifikationer:

 • Bluetooth
 • AUX indgang
 • Indbygget batteri
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.590,00 kr. 0,00 kr. 1.590,00 kr. Til butik »

Testkilder

Vi har gennemgået en række test, anmeldelser og vurderinger, for at finde frem til de bedste trådløse højttalere lige nu. Herunder får du indblik i noget af det indhold, der har haft indflydelse på vores anbefalinger:

Lyd & Billede

Det store HIFI-magasin Lyd & Billede tester løbende en masse forskellige elektronik-produkter. De har i den seneste tid haft mange trådløse højttalere til test, og de bliver alle vurderet ud fra følgende hovedkriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design
 • Funktioner
 • Brugervenlighed
 • Pris

Herunder linker vi til relevante test af trådløse højttalere hos Lyd & Billede:

Du kan læse alle tests gratis hos Lyd & Billede.

Forbrugerrådet Tænk (15. december 2016)

Forbrugerrådet Tænk har i december 2016 udgivet deres test af trådløse højttalere, og det er en af de største af sin slags lige nu. I alt indgår 51 trådløse højttalere i testen, og de opdeles i 6 forskellige kategorier:

 • Batteridreven (22)
 • Multirum med Bluetooth (15)
 • Multirum med batteri (5)
 • Multirum (3)
 • Stationær uden WiFi (3)
 • Batteridreven med WiFi (3)

I testen er de trådløse højttalere blevet testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Funktioner 10 %

Der er her tale om et samarbejde mellem Tænk og andre medlemsorganisationer i ICRT, hvorfor testen blandt andet er identisk med den fra Råd & Rön. Hos Tænk indgår dog andre trådløse højttalere, da det er op til hver enkelt medlemsorganisation hvilke modeller der ønskes testet.

I denne test kåres i alt 4 testvindere, og Samsung R5 og R1 er med i toppen. Mange trådløse højttalere klarer sig faktisk godt i denne test, heriblandt Bang & Olufsen BeoPlay S3, Sonos Play:3, Bose SoundLink Mini II og Bose SoundTouch 10.

Hele testen kan læses mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Tænk.

Aftonbladet (14. december 2016)

Aftonbladet har i december 2016 taget et kig på 8 trådløse højttalere til multiroom-funktionalitet. I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Brugervenlighed
 • Lydkvalitet

Det er en relativt simpel test, hvor referencemodellen er fra Sonos, og der søges at finde gode alternativer til denne højttaler.

Ud af de 8 testede trådløse højttalere, klarer Sonos Play:3 sig dog bedst. Derudover får Philips Izzy BM6 også en fornuftig placering.

Du kan læse hele testen hos Aftonbladet, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Råd & Rön (16. november 2016)

Svenske Råd & Rön har i november 2016 fået testet 32 forskellige trådløse højttaler i mange forskellige prisklasser. Det drejer sig både om Multiroom-højttalere og Bluetooth-højttalere, der alle som hovedkriterie skal kunne afspille lyd trådløst.

Højttalerne er testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Funktioner 10 %

I testen udnævnes der ingen testvinder, men Samsung R1 og R5 får den bedste samlede bedømmelse. Derudover opnår også Bang & Olufsen Beoplay 3, Bose SoundLink Mini II og Bose SoundTouch 10 flotte placeringer og bedømmelser.

Du kan læse hele testen hos Råd & Rön mod oprettelse af betalt medlemsskab. Det giver blandt andet adgang til en detaljeret oversigt, hvor du kan se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden på de ovennævnte kritikpunkter.

Testfakta (27. oktober)

I denne test indgår 8 trådløse højttalere, som er blevet sammenlignet på deres egenskaber. Der er tale om højttalere til priser under 3.000 SEK, og testpanelet konstaterer at dyrt ikke altid er bedst.

I testen præsenteres vi får en sammenligningstabel med de 8 trådløse højttalere, og vores gæt er at de er vurderet på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design
 • Pris

I testen bliver Audio Pro Addon T9 udnævnt som testpanelets favorit. Derudover højttaleren fra Clas Ohlson, som er et svensk lavprisvarehus med et stort sortiment af egne Private Label produkter.

Hele testen kan læses gratis hos Testfakta.

Icakuriren (24. oktober 2016)

I denne test er 8 trådløse højttalere blevet testet, for at finde den bedste. Der er tale om højttalere i mellemklassen, hvor flere modeller har rigtig god lyd.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design/byggekvalitet
 • Pris

Ultimate Ears UE Roll 2, JBL Flip 3, Sony SRS-XB3 og Denon Envaya klarer sig alle fint, men det er altså Libratone Too der får testens bedste bedømmelse. Den får nemlig topkarakter for lydkvaliteten, hvilket er det vigtigste kriterie i testen.

Du kan læse hele denne test gratis hos Icakuriren.

Mobilsiden (13. juli 2016)

Test af Bose SoundLink Mini II.

I denne test kigger Mobilsidens anmelder nærmere på Bose SoundLink Mini II, som er en opdatering af forgængeren SoundLink Mini. I testen kigges der blandt andet nærmere på de nye funktioner, ligesom der er afspillet forskelligt musik for at afprøve dens lydegenskaber.

Anmelderen ender med at konkludere, at SoundLink Mini II er meget velspillende og med en rigtig god batteritid. Bluetooth-forbindelsen får også ros for at være stabil, og alt i alt ender den trådløse Bose-højttaler med en bedømmelse på 6/6 stjerner.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.

Gadgetmac (16. juni 2016)

Test af Bang & Olufsen BeoPlay S3.

Gadgetmac har i juni 2016 testet Bang & Olufsen BeoPlay S3. Der er her tale om en dybdegående test af netop denne trådløse højttaler, og af samme grund er der i artiklen en række billeder af detaljerne på BeoPlay S3.

BeoPlay S3 får ros for at være meget velspillende med god lyd og dyb bas, og alt i alt får den 4 ud af 5 stjerner samt en købsanbefaling af testpanelet.

Hele testen kan læses gratis hos Gadgetmac.

Aftonbladet (5. maj 2016)

Svenske Aftonbladet har i maj 2016 testet 9 forskellige trådløse højttalere beregnet til brug udendørs og i hjemmet. Der er tale om 9 modeller med hver sine egenskaber, og derfor har testens omdrejningspunkt været at finde de bedste trådløse højttalere til indendørs brug, bedste all-round højttaler og bedste højttaler til brug i vandet.

Der er i denne test kigget nærmere på højttalernes lydkvalitet samt brugervenlighed og andre egenskaber. Det er ikke angivet nøjagtigt hvad der kigges efter, men 3 højttalere klarer sig bedre end de resterende modeller. Det drejer sig om Bose SoundTouch 10 der anbefales som bedste trådløse højttaler til brug indendørs, Sony SRS-XB3 der anbefales som bedste trådløse all-round højttaler og Aquajam AJ2, der anbefales som bedste trådløse højttaler til brug på vandet.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Stiftung Warentest (23. marts 2016)

Tyske Stiftung Warentest har i marts 2016 opdateret deres test af trådløse højttalere, så den nu omfatter test af hele 38 forskellige modeller.

Der er i testen fokus på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Betjening 10 %
 • Stabilitet/holdbarhed 5 %
 • Batteri 20 %

I testen overrasker flere billige trådløse højttalere, da lyden er rigtig god. Dermed placeres JBL Flip3 på en førsteplads som testvinder, ligesom Ultimate Ears Roll, Creative Muvo Mini, og Philips BT3600 også klarer sig godt. Tidligere har Bang & Olufsen Beoplay A2 og Creative Sound Blaster Roar også klaret sig rigtig godt i selvsamme test.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette et betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Alt Om Data (13. november 2015)

Test af Bose SoundLink Mini II.

Tilbage i november 2015 testede Alt Om Data den nye Bose SoundLink Mini II. Det er en hurtig test, hvor der løbes igennem de vigtigste funktioner. Af samme grund er testen nyttig for dig der har brug for et hurtigt indblik i netop denne trådløse højttaler.

Anmelderen giver SoundLink Mini II 5/5 stjerner, og roser den blandt andet for at være særdeles vellydende og en “helt igennem fantastisk højttaler”.

Hele testen kan læses gratis hos Alt Om Data, som løbende tester mange nye elektroniske produkter.

EkstraBladet (21. september 2015)

Test af Bose SoundLink Mini II.

EkstraBladet var blandt de absolut første, til at tage et kig på denne trådløse højttaler. I testen får du et godt indblik i hvordan den trådløse højttaler fungerer, ligesom der er knipset et par billeder hvor du blandt andet kan se en størrelsessammenligning mellem højttaleren og en kuglepen, hvilket understreger at der faktisk er tale om en meget kompakt trådløs højttaler.

Anmelderen hos EkstraBladet ender med at give højttaleren 4 ud af 6 stjerner, mens læserne er mere rundhåndede og giver 5 ud af 6 stjerner.

Hele testen kan læses gratis hos EkstraBladet.

Soundguys (15. juli 2015)

Test af Creative Sound Blaster Roar 2.

Soundguys er et uafhængigt magasin, som tester og anmelder forskellige lydenheder til hjemmebrug. I juli 2015 havde de således den trådløse Sound Blaster Roar 2 højttaler inde til test, og det er der kommet en meget positiv bedømmelse ud af.

Den trådløse højttaler er vurderet ud fra en masse konkrete delkriterier, som blandt andet omfatter lydkvalitet, bas, mellemtone, diskant, byggekvalitet, design, tilslutningsmuligheder, funktioner, batteriliv m.m.

Alt i alt klarer den trådløse højttaler fra Creative sig rigtig godt, og den roses for at have forbedret lydkvalitet og et pænere design end forgængeren. Alt i alt får du meget for pengene, og den anbefalet til dig der ønsker en alsidig trådløs højttaler.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar