Som fodboldspiller er det en nødvendighed at have udstyret i orden. Vi har derfor testet de bedste topmodeller i 2020. Vores eksperter tester på forskellige parametre, for at give dig overblikket over hvilken støvle der passer til din spillestil.

Nike Mercurial Superfly 7 Elite FG Pro


Set til: 2.050,00

Køb hos Sportmaster

nike-mercurial-superfly-7-fodboldstøvlerMercurial Superfly er en af Nikes helt store performance støvler og er især kendt for at være en letvægtstøvle der har masser af fart og kontrol i sig. Mange af de største offensive spillere i verden, har i gennem tiden spillet i denne støvle og det er der en god grund til. Spillere som Ronaldo, Neymar, Mbappé og Eden Hazard spiller i Mercurial.

Hurtig og legendarisk støvle

Den nye Mercurial Superfly 7 elite er skabt til at lade dig mestre spillet på banen. En af de nye forbedringer i støvlen er det innovative Aerotrak-zone i forfoden, der sikrer spilleren et hurtigt offensivt løb, imens bolden sidder klistret til foden. Dette giver kontrol under stressede angreb, hvor der skal tages vigtige beslutninger foran mål.

Denne støvle er lavet til den tekniske spiller der tør udfordre modstanderen. Med dens kun 194 gram, kan spilleren både lave hurtigere krops finter, men især også være hurtigere på de første meter, hvilket er altafgørende på en kontra eller i et angreb.

360 Fit

Nike Mercurial Superfly 7 Elite er konstrueret med det kendte Flyknit-materiale, der giver en helt unik følelse af kontrol over bolden, ved selv de højeste farter og hurtigste angreb. Bolden vil føles limet til foden, under driblinger, hvilket lader dig fokusere mere på dit overblik i stedet for at holde fokus på bolden.

Denne model er også konstrueret med Flyknit-sok, hvilket gør at støvlen vil sidde helt spændt fast på foden. Overdelen er behandlet med Nikes innovative og velkendte ACC (All Conditions Control), der giver godt greb om bolden uanset om bolden er våd eller tør.

Dynamic Fit-Crave

Den ikoniske Dynamic Fit-Crave giver en fordelagtig pasform til anklen. Støvlen føles bedre og støtten om anklen giver et behageligt aftryk, og mindsker chancen for skader i både hælen og hælpuden. Foran på kraven sidder der en lille flap, der gør støvlen, er let at få af og på.

Detaljer

 • Fodboldstøvle til mænd
 • Ny og forstærket Dynamic Fit-krave sikrer den optimale støtte til anklen og fodens led
 • Indersålen har NikeGRIP-teknologi, der modvirker skred i støvlen
 • Aerotrak-zone i forfoden sikrer super fart og super greb
 • Flyknit-overdel giver super fleksibilitet og 360 graders Lock Down
 • All Conditions Control giver super greb på banen – uanset vejrforhold
 • Ultra-tynd NIKESKIN-staffering bringer dig tættere på bolden for manøvrer ved høje hastigheder
 • Nike oplyser, at kromfarven på sålen kan aftage ved brug
 • Knopsystemet på denne fodboldstøvle er til brug på kunstgræs https://www.youtube.com/watch?v=CNIQylJhe44

Adidas Predator 19.1 FG/AG Hard Wired


Set til: (AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

adidas-predator-fodboldstovler

Adidas Predator er en sand klassiker i Adidas familien og mange af de største legender har spillet i denne støvle. Støvlen er kendt for at være fuld af kontrol og er skabt til lederen der efterlader hans modstandere lamslåede. Denne støvle bliver spillet af spillere som Paul Pogba, Dele Ali og Mezut Özil.

Dominer kampen med Predator

Predator 19,1 er støvlen til spilleren der vil dominere kampen. Predator er nemlig en af de støvler i Adidas familien der har mest kontrol overhovedet. Ikke nok med dens overlegen kontrol ved driblinger og boldføring, giver Predator 19.1 et kraftfuldt og kontrolleret spark med den nye Control skin-overdel.

Control Skin giver også spilleren følelsen af at bolden er limet fast til foden. Dette giver spilleren mulighed for hurtigt at sætte modstanderen af, og stadig have bolden i fuldstændig kontrol.

Strik overdelen giver dig en støttende pasform der sikre foden sidder fast til støvlen samt følelsen af kontrol fra hæl til tå. Oplev den ultimative fastlåste pasform med en designet overdel der tilpasser sig spillerens hælform.

Den innovative og sprøjte støbte Predator er lavet som hybridsål, der gør det muligt både at bruge støvlen på almindeligt og kunstgræs.

Detaljer

 • Tekstiloverdel i adidas Primeknit og Control skin
 • Ydersål til fast underlag
 • Hybrid-knopspidser
 • Støbt Controlframe giver stabilitet
 • Anatomisk designet hæl
 • FG/AG-knopper til almindeligt græs og kunstgræs

Nike Phantom Vision Elite DF SGPRO


Set til: (AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

nike-phantom-vision-fodboldstovler

Nike Phantom er en af de støvler der virkelig giver dig boldkontrol. Denne støvle er designet til at spille på et blødt underlag og må siges at være blandt de bedste til netop dette. Phantom er kendt for at være kontrollerende og hurtig.

Styr kampen med Phantom

Nike Phantom Vision Pro Elite er for dig som ønsker at dominere overlegent på banen. Denne støvle passer perfekt på foden og giver spilleren en fremragende føling mellem fod og bold. Dynamic Fit-kraven giver anklen et blødt og strækbart stræk der er til stor fordel på bløde baner. Dette materiale giver foden lov til at bevæge sig frit, samtidig med støvlen sidder godt fast på foden.

Quadfit-inderstøvlen der er lavet i et behageligt materiale, gør at støvlen tilpasser foden. Støvlen er nemlig lavet i det man kalder for et mikrofit der justerer støvlen alt efter fodens form.

Bolden og dig bliver til en enhed

Nike Phantom er lavet af den teksturede Flyknit-konstruktion der giver spilleren en fantastisk boldfølelse både under våde og tørre forhold. Bolden vil føles klistret til foden. Støvlen er lavet til at tilpasse foden alt efter spillestil og fodens bredte. Med Nike Phantom får du boldkontrol som aldrig før. Ghost-snørebåndssystemet skjuler snørebåndene, så de hverken påvirker boldfølelser eller skud på mål. Denne støvle har en meget let plade i fuld længde, der ikke er for stiv. Hvilket giver foden mere komfort på bløde underlag.

Nike Phantom har knopper der sikre hurtige skift og en eksplosiv acceleration. Denne støvle er bygget med Anti-clog Traction, der sikre du ikke får jord og græs siddende under sålen.

Adidas Copa 19.1 FG/AG


Set til:(AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Adidas Copa 19.1 er til den sikre spiller der gør en boldberøring til en genistreg. Denne støvle er fleksibel og er designet til den kreative spiller der skaber spillet. Støvlen er lavet i kænguruskind, der sikre komfort under kampe samt længere holdbarhed.

adidas-copa-fodboldstovler

Redefineret støvle

Adidas Copa 19.1 er for spilleren, der ønsker være kreativ og skabe spillet på banen. Støvlen er lavet i det bløde kænguruskind, der igennem tiden er blevet til playmakernes foretrukne materiale. Skind-og læderstøvler er blødere og smidigere samt blevet behandlet med materialer der gør at støvlen, er utrolig holdbar. Denne støvle giver spilleren en kontrolleret berøring.

Adidas Copa har en strækbar kant der sikrer fleksibel støtte om foden, hvilket giver følelsen af forøget komfort under lange løb og driblinger. En innovativ læder behandling sikrer støvlens immunitet overfor vand, der er med til at holde bolden tæt på foden selv under våde og mudrede forhold. Denne støvle er intet mindre end fantastisk at have på.

Detaljer

 • Snørebånd
 • Overdelen i eksklusivt kængurulæder
 • Overlæder med X-Ray-konstruktion
 • Den stærke og lette Exoframe-ydersål giver super trækkraft
 • Skumkappe sørger for skøn komfort
 • Kanten er lavet i strikket tekstil og soklignende pasform
 • OrthoLite-indersålen sikrer komfort og ydeevne
 • FG/AG-knopper til almindeligt græs og kunstgræs

Adidas Nemeziz 19+ FG/AG Dark Script


Set til:(AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Det er med god grund at fodboldguden Lionel Messi dribler rundt i Adidas Nemeziz. Denne støvle er både hurtig og har samtidig en fantastisk berørings evne, der holder bolden tæt på foden. Nemeziz er alt hvad den offensive og tekniske spiller har brug for.

Drible dine modstandere som aldrig før

adidas-nemeziz

Nemeziz er skabt til dig, som har lyst til at lege med dine modstandere og give dem tørt på med små hurtigere driblinger. Denne støvle er lavet i en helt speciel tekstil overdel der gør bolden, sidder som klistret til dine fødder. Selv under hurtige angreb vil bolden forblive tæt på dine fødder, hvis du forstår at bruge støvlen ordentligt

Nemeziz har i lang tid været Adidas tilhængeres foretrukne støvle når det kommer til driblinger og offensive spil. Det der gør 19+ helt speciel er blandt andet dens Lock Down effekt der gør spillet elektrisk og giver støvlen mere smidighed end tidligere.

Tension Tape

Nemeziz 19+ er lavet i Adidas innovative Tension tape, som er inspireret af sportstape, der har til formål at holde støvlen helt tæt på foden. Selvom støvlen sidder klistret til foden, vil støvlen stadig føles smidig grundet det gode materiale, 360 fit, som støvlen er lavet i. Med tension tape får du et blødt touch ved tæmninger og du vil opleve at du dribler tårerne frem i forsvaret.

Detaljer

 • Snøreløs konstruktion
 • Tekstiloverdel
 • Tension Tape giver en individuel pasform
 • Den delte Torsion-ydersål giver suveræn fleksibilitet
 • Agility-knopkonfiguration
 • FG/AG-knopper til almindeligt græs og kunstgræs
 • Nike Tiempo Legend 8 Elite

Nike Tiempo Legend 8 Elite


Set til:(AFP: Error loading price from price table)

Køb hos (AFP: Error loading reseller from price table)

nike-tiempo-elite-8

Nike Tiempo er en sand klassiker inden for Nike familien. Denne støvle er for spilleren der ønsker boldføling i særklasse samt suveræn grib på banen. Støvlen er lavet i læder hvilket skaber komfort om foden.

Opdateret superstøvle

Skal der dribles, takles, spurtes eller bare scores kasser, jamen så er Nike Tiempo allround støvlen for dig. Med denne støvle har du de bedste kombinationer samlet i et stykke læder. Tiempo giver dig intet mindre end fantastisk boldføling. Med Quad-fit-Mesh får du en behagelig følelse fra første gang du træder ned i støvlen. Derudover er Tiempo lavet i læder, hvilket er med til at den former sig efter din fod.

Flyknit pløsen holder godt fast om foden og giver dig en følelse af at støvlen er limet fast til dine fødder og samtidig er den støttende om hæl og ankel, så du undgår vred i foden, der kan medføre skader på længere sigt.

Boldføling I topklasse

Tiempo er lavet i det blødeste kængurulæder, der helt uden syninger er med til at give spilleren en fremragende boldfølelse, så du virkelig kan udfordre din modstander. Støvlen er fremragende at drible og sparke i. Med den teksturerede forfod og All Conditions Control teknologien giver dig god kontrol under både våde og tørre forhold.

Støvlen har den innovative Hyperstability sål, der giver god stabilitet og godt greb om foden. Dette er en stor fordel ved tempo og retningsskift.

Detaljer

  • Fodboldstøvle til mænd
  • Skumindlægssål
  • NikeGRIP-teknologien modvirker skred i støvlen
  • All Conditions Control giver super greb på banen – uanset vejrforhold
  • Knopsystemet på denne fodboldstøvle er til brug på kunstgræs

Se også denne lignende artikel på vores side: Router test – her er de 8 bedste trådløse routere

This post has a rating of 4.73 stars based on 66 reviews from our users.
Rate this post

Write A Comment