I dag er udvalget er bakkamera rigtig stort og der findes mange forskellige modeller der kan forskellige ting. Ligeledes findes der forskellige bakkameraer, alt efter hvilken type af bil kameraet skal monteres på. Man kan få alt fra den enkle løsning til personbiler og varevogne hvor der monteres et lille simpelt kamera og så findes der de mere avancerede kameraer til entreprenørbiler, lastbiler og campingvogne. Større køretøj bruger ofte større skærme med bedre opløsning og vidvinkel der giver et bedre overblik og udsyn.

Der er forskellige måder at installere et bakkamera på. Er bakkameraet beregnet til påmontering skal det monteres udvendigt på køretøjet. Det kunne f.eks. være på nummerplade af en personbil eller på taget af en varevogn. Bakkamera er en fornuftig løsning når der skal bakkes. Du undgår unødvendige buler eller skader da, du med et bakkamera har et godt udsyn til alt hvad der foregår bagved bilen.

Når et bakkamera er beregnet til indbygning, betyder det at man enten borer kameraet ind i bagkofangeren eller bagklappen ved nummerpladelygten. Dette er en god idé, hvis man ønsker at skjule kameraet. Det er nemlig næsten umuligt at se bagkameraet når det monteres som indbygning.

Vi har i denne artikel testet nogle af de bedste bakkameraer på det danske marked, og vurderet dem efter kvalitet, montering og udsyn. Vi vurderer de bedste påmonterede, indbyggede og trådløse bakkameraer i denne test.

Professionelt kompakt CCD bakkamera med nattesyn


Set til:749,00

Køb hos Specialkamera.dk

Professionelt CCD bakkameraMed dette professionelle bakkamera, får du et kamera med kvalitet i den ultimative særklasse. Dette kamera er udstyret med en af de højeste opløsninger indenfor bakkameraer og kan vise optagelser i 18 R LED. Det vil sige at kameraet opfanger uforudsete elementer, så du er sikret imod buler og skader på dit køretøj. Bakkameraet monteres uden på køretøjet og er vandtæt. Kameraet med et 4 pol stil og bruger en 12 – 24 volt tilslutning.

Dette bakkamera har indbygget infrarød, der gør det muligt at se perfekt i mørke. Derudover har kameraet en rækkevidde op til 13 meter, hvilket er mere end rigeligt for en almindelig parkering. Drift temperaturen ligger fra -20 til +70 grader. Selve kameraet er lavet af Sony, som er kendt for at lave kvalitets kamera og har en 420 fotochip.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Detaljer

 • 18 IR LED
 • IR rækkevidde op til 13 meter
 • Vandtæt kategori: IP69K
 • Synsvinkel: 120°
 • Driftstemperatur: -20℃ til +70℃
 • 1/3 SONY 420 TVL
 • fotochip 12-24 volt tilslutning
 • Indbygget varmelegeme 4-pol stik

Læs også: Test af de bedste sæbedispensere og bedste aircondition

Bakkamera til 18 mm hul


Set til:399,00

Køb hos Specialkamera.dk

Bakkamera-til-18-mm-hulDette bakkamera er et diskret kamera der med sin kun 20 mm. yderste omkreds næsten ikke er til at se når det først bliver monteret. Dette bakkamera monteres ved at der bores et 18 mm. hul i bagkofangeren hvorefter bakkameraet er lige til at montere fast i det borede hul. Kameraet er af høj kvalitet og fanger alle detaljer der skulle være i forbindelse med parkering af dit køretøj.

Alt udstyr som hulsav til boring og diverse kabler til skærmmontering følger med produktet så du nemt kan få koblet kameraet til dit display. Alt i alt er dette kamera for dig som ønsker et godt og solidt kamera til bilen, som holder i flere år. Kameraet fås til en god pris og er helt klart pengene værd.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Bedste luftventilator og bedste smartphone

Trådløst bakkamerasæt og 3,5” skærm


Set til:1.099,00

Køb hos Specialkamera.dk

Trådløst bakkamerasætKomplet bakkamerasæt med kamera, farveskærm og trådløs sender og modtager. Dette trådløse sæt leveres med et valgfrit kamera, der kan fås med eller uden IR-lys, som er det velkendte lys der gør det nemmere at se i mørke. Dette er med til at sikre parkeringer ikke ender med skader på køretøjet. Ved dagslys vises farvebilleder.

Farveskærmen er på 3.5” og leveres med en holdbar fod der er nem at montere på instrumentbrættet. Det er dog også muligt at få monteret skærmen med en universal sugekop. Bakkameraet har en trådløs rækkevidde op til 18 meter. Dette vil sige at kameraet uden problemer holder forbindelse på både personbiler, varevogne og lastbiler.

Bakkameraet leveres med en trådløs sender der nemt kan tilkoble kameraet med to stik. Senderen bliver forsynet 12 volt, der bliver sendt videre til kameraet. Senderen tilsluttes bilens baklys så bakkameraet kun tændes når bilen er i bakgear. Dette bakkamera er for dig som ønsker et kamera i høj kvalitet og sætter pris på funktionalitet og enkel tilkobling

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Detaljer

 • Farveskærm 3,5″
 • Bakkamera med eller uden IR-lys inkl kabel til sender
 • Trådløs sender med strømkabel til 12 volt
 • Trådløs modtager
 • Kabler til montering, inkl. 5 meter kabel til evt. kabelført installation
 • Dansk monteringsvejledning
 • Dimensioner på skærm: 97 x 88 x 40 mm (B x H x D).
 • Målene er inkl. foden.
 • Aktivt billede areal på skærmen: 72 x 53 mm.

Læs også: Bedste lydløse luftventilator og Test af soundbars

Kabelført bakkamerasæt med 7” skærm og prof. kamera


Set til:1.699,00

Køb hos Specialkamera.dk

Professionelt kabelført bakkamerasætMed dette kabelførte bakkamera får du både kamera og display samlet som sæt. Sættet bliver mest brugt til professionel kørsel i bus eller lastbil da det med sin avancerede teknologi og høje kvalitet egner sig godt til større køretøj. Kameraet er 7 tommer, hvilket er ret stort for en skærm til et bakkamera. Skærmen er lavet stor, så man ser så meget som muligt og undgår sammenstød der kan medføre alvorlige skader. Skærmen kan placeres på en fod eller med sugekop (sugekoppen er ekstraudstyr).

Kamera og skærm bliver tilsluttet med 12 eller 24 volt via kabler der medfølger ved køb. Skærmen fungerer fint uanset om den er tilsluttet 12 eller 24 volt. 4-polkabler bruges til at slutte et eller to kameraer til skærmen. Kameraerne får 12 volt jævnstrøm fra skærmen via 4-pol kameraet og kameraet sender videosignal tilbage til skærmen via samme 4-pol.

Dette kamera er for dig som ønsker et godt og trykt arbejdsredskab, uden farer for

sammenstød under bak. Kamerasættet er af høj kvalitet og giver et godt billede der tydeliggør alle elementer på skærmen, så du sikkert og tryk kan bakke.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Læs også: Bedste bredbånd til hjemmet og Bedste DAB radioer

Se også denne lignende artikel på vores side: Router test – her er de 8 bedste trådløse routere

This post has a rating of 4.61 stars based on 56 reviews from our users.
Rate this post

Write A Comment