Derfor bør du overveje nye termoruder 

Hvis du oplever, at det trækker ind ad dine vinduer, når det er koldt udenfor, så betyder det, at dine vinduer er meget dårligt isoleret. Det er et kæmpe problem, dels fordi det er enormt ubehageligt at leve i koldt træk, men også fordi det betyder, at du bliver nødt til at skrue op for varmen derhjemme og dermed ender med at bruge en hel masse ekstra penge på at fyre op for varmen, der egentlig bare suser ud ad vinduet.

Det kan du komme til livs ved at købe nye termoruder og udskifte dine nuværende vinduer med nogle ruder, der er langt bedre isoleret. 

Der kommer hele tiden bedre muligheder for at få termoruder I hjemmet, der rent faktisk hjælper med at holde varmen, og det er med til at sørge for, at du ikke kommer til at få ubehageligt koldt træk derhjemme, særligt i vintermånederne. 

Samtidig kan du også spare mange penge på din varmeregning, hvis du sørger for at købe nye termoruder til hjemmet, da du pludselig kan nøjes med at fyre meget mindre op for varmen. 

Hvis du gerne vil have et mere behageligt klima i dit hjem, så er det svært at komme uden om at få nye ruder derhjemme, der kan holde bedre på varmen. 

Kan det betale sig at “gøre-det-selv”?

Det er bestemt en god overvejelse at “gøre tingene selv”, og nogle gange kan der være store penge at spare. Håndværkere, tømrer eller andre “kvalificerede” mennesker er typisk timelønnet, og man kan godt få fornemmelsen af, at det ikke altid er raketvidenskab der skal til, for at udføre det arbejde, som de laver i dit hjem. Man skal dog blot være klar over, at hovmod står for fald – og at nogle gange kan man overvurdere sine egne evner.

Hvis du planlægger at gøre tingene selv skal du være klar på at smøre ærmerne op, og investere både tid og energi på det nye projekt. Vi anbefaler derfor altid, at man overvejer de alternativer, man har. Her kan du få tre uforpligtende tilbud – ganske gratis – på professionel hjælp til opgaven, du står over for. Med de 3 tilbud er du godt rustet til at træffe den rigtige beslutning om du skal have fingrene i kagedejen, eller om du er bedre stillet med hjælp fra de professionelle.

 

Er det dig eller en professionel der skal klare arbejdet?

» Klik her, og få 3 uforpligtende tilbud «

 

Se videoen nedenunder, der fortæller mere om hvorfor du skal have termovinduer:

Testresultat: Bedst til børn

Der er rigtig mange særligt ældre huse, der lider under at have vinduer, der ikke er særlig godt isoleret, hvilket kan føre til nogle rigtig kolde ruder – særligt i vintermånederne.

Hvis du ejer et hus af ældre dato og af og til oplever, at du skal fyre rigtig godt op for varmen for at holde temperaturen behagelig derhjemme, så kan det være fordi dine vinduer godt kunne trænge til en udskiftning. 

Der er dog mange spørgsmål, der kommer frem i den sammenhæng, og dem vil vi gerne tage op i denne artikel. Det er blandt andet spørgsmål som: 

  • Hvad er termoruder? 
  • Hvilken pris på nye termoruder skal jeg forvente? 
  • Hvordan sparer jeg penge på varmen? 
  • Er nye termovinduer bedre for miljøet? 

Der er ikke nogen tvivl om, at som husejer er det vigtigt at holde sit hjem opdateret med den nyeste teknologi, og særligt i disse tider, hvor klimaet fylder så meget og kræver, at vi alle sammen gør en indsats, er det en rigtig god idé at få nogle mere klimavenlige opdateringer på sit hus. 

Hvad koster nye termoruder? 

Det er naturligvis altid vigtigt at spørge sig selv, hvor mange penge man har til nye vinduer. Det er altid en udgift, der kommer an på den enkelte situation og hvor mange ruder du har behov for. Hvis du har et meget stort hus med mange vinduer, så er det klart, at dine nye termoruder vil være dyrere, end hvis du boede i et mindre hus. 

Samtidig kommer det an på, hvilken type af termoruder du vælger til din bolig. Vi kan kun anbefale, at du investere i nogle gode nye vinduer, så du er sikker på, at de kan holde i lang tid. 

Der findes både termoruder med 2 og 3 lag ruder, så det er vigtigt, at du spørger hos en ekspert for at blive rådgiver bedst om, hvilke nye vinduer du skal vælge til din bolig. 

Vi kan anbefale, at du får tre gode tilbud på nye termoruder hos fagfolk. Du behøver kun at sende en ansøgning med al den relevante information, så får du tre tilbud på din opgave, så du kan vælge den udbyder, der både giver dig det bedste tilbud, men som også har den bedste forståelse for din opgave. 

Kan du få termovinduer på mål til dit hjem? 

Det er ikke alle hjem, der er lavet på samme måde, og derfor kan det også sagtens være, at dine vinduer har sine helt egne og særlige mål. Det er med til at give dit hjem mere karakter og sjæl, at det ikke bare ser ud som alle andre boliger. 

Men det bliver naturligvis altid et relevant spørgsmål, når du skal have nye vinduer. For kan du få vinduer på mål – og hvad med termoruder?  Termorude pris

Ligesom med alle andre dele til din bolig, så er det muligt at få termoruder på mål, så du kan være sikker på, at du får nogle ruder, der passer perfekt til din bolig. Det er en af de ting, du skal være opmærksom på, når du prøver at finde ud af, hvad nye vinduer koster. 


For hvis du skal have lavet mange særlige mål til dine nye termoruder, så kan det godt være med til at drive prisen op. Så husk altid at forklar din situation og din bolig på bedst mulige måde, så du kan få et tilbud på nye vinduer, der passer perfekt til dig og dit hus. 

Hjælp til montering af nye termoruder

Ligesom med alle andre opgaver i hjemmet, er det ikke altid vi selv er klar på at skulle stå for monteringen. Når det kommer til nye vinduer, er det en stor opgave, og det er derfor enormt rart ikke selv at skulle stå med den. 

Det er særligt vigtigt, at du får hjælp til monteringen af nye vinduer, når det kommer til termoruder, for der er nogle helt særlige regler, der skal overholdes, så du kan være sikker på, at dine nye vinduer bliver monteret korrekt og holder tæt. 

Det siger sig selv, at dine nye termoruder skal monteres korrekt for at kunne holde kulden ude. Det betyder, at der skal sluttes helt tæt mellem vinduerne for at opnå den ønskede effekt med helt tætte termoruder i dit hjem. 

Når du får de tre tilbud på nye termoruder, som vi beskrev ovenfor, så vil du også kunne vælge, at du gerne vil have medregnet i prisen, at de professionelle også skal stå for selve monteringen af dine nye vinduer. 

Det er noget, du absolut ikke vil fortryde at bruge nogle ekstra penge på, da det er en stor opgave – særligt når det kommer til termoruder. 

Læs også: Hoveddør pris – Alt hvad du skal vide for at udskifte din facadedør.

Hvorfor er termoruder bedre for miljøet end almindelige vinduer 

Der bliver konstant forsket i at kunne lave bedre og bedre ruder. Vinduerne i hjemmet er nemlig ofte det værste sted i hjemmet, når det kommer til isolering. Det er rigtig svært at isolere glas på en god måde, men det er et problem, der er blevet løst med termoruder. 

Det er både godt for din pengepung og for miljøet at bo i så godt isolerede boliger som muligt. Det holder nemlig på varmen om vinteren, ligesom det holder varmen ude på en meget varm sommerdag. 

Begge dele betyder, at du ikke behøver at bruge ligeså mange penge på at opvarme og nedkøle din bolig. Og når du ikke bruger penge på det, betyder det samtidig, at du sparer på energien. Og det er godt for miljøet. 

Så selvom du skal bruge nogle penge på at få nye termoruder i din bolig, så kommer du til at spare penge på varmeregningen fremover, ligesom du også kan være stolt af, at du ikke belaster miljøet ligeså meget som før, når du har fået nye vinduer derhjemme. 


Så få tre tilbud på at få skiftet til nye termoruder i dag og gør miljøet en tjeneste! 

Læs også Tjekliste – før vindueskøbet! udgivet af sparvinduer.dk.

Se også artiklerne: Emhætte test – her er de 9 bedste emhætter

Denne side er anmeldt af: Benjamin E. Madsen 10/10

Author

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Write A Comment