Artiklen indeholder reklamelinks.

En stepbænk er uundværlig hvis du dyrker aerobic, men det er langt fra det eneste den kan bruges til. Den kan nemlig også bruges i forbindelse med blandt andet styrketræning, og du kan faktisk træne det meste af kroppen med den.

I denne artikel guider vi dig til 4 af de bedste stepbænke, og så får du svar på hvad du egentlig kan bruge en stepbænk til.

Abilica Step Up Pro

Velegnet til: Dig der primært skal bruge stepbænken til aerobic og anden form for konditionstræning, hvor du ikke skal op i højder over 18 centimeter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
528,00 557,00 Til butik »
795,00 795,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Abilica Step Up Pro er en rigtig god stepbænk til dig, der primært skal bruge den til aerobic og andre former for konditionstræning. Stepbænken kan dog også anvendes til eksempelvis styrketræning, hvor du med bænken som redskab kan lave øvelser til stort set hele kroppen. Dens primære styrke ligger dog i den gode og stabile konstruktion, som fungerer støddæmpende og derfor er skånsom mod dine knæ når du eksempelvis laver aerobic.

Om: Abilica Step Up Pro er en robust stepbænk, som er fremstillet med henblik på at virke støddæmpende ved brug til aerobic. Det sørger plastkonstruktionen for, hvilket ifølge Abilica kan skåne dine knæ.

Stepbænken måler 32 x 90 centimeter, hvilket er en almindelig størrelse. I laveste indstilling er den 13 centimeter høj, men der medfølger et ekstra sæt fødder som forhøjer stepbænken til 18 centimeter. Ekstra klodser kan tilkøbes efter behov, så stepbænken kan forhøjes.

Overfladen er lavet af skridsikker gummi, mens resten af konstruktionen er af plast. Der medfølger en træningsvejledning, som hjælper dig igang med forskellige øvelser.

Detaljer:

 • Mål: 32 x 90 cm.
 • Højder: 13 / 18 cm.
 • Mulighed for tilkøb af klodser: Ja, + 5 cm.

Reebok Step

Velegnet til: Dig der ønsker en robust og alsidig stepbænk med højdeniveauer fra 15 til 25 centimeter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
849,00 849,00 Til butik »
789,00 1.199,00 Til butik »
1.295,00 1.295,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Reebok Step er en populær stepbænk i et klassisk design, som du måske allerede kender fra dit lokale fitnesscenter. Den er simpel at indstille til ønsket højde, og du kan indstille den i hele 3 forskellige niveauer med de tilhørende fødder. Reebok Step er desuden en del af Reeboks Studio-linje, hvilket betyder at den er konstrueret til at blive anvendt ofte. Den er således et rigtig godt køb for dig, der ønsker en robust og alsidig stepbænk.

Om: Reebok Step er en alsidig stepbænk med tilhørende fødder, der gør det muligt at regulere højden i 3 niveauer: 15, 20 eller 25 centimeter. Således har du med denne stepbænk mulighed for at vælge om du vil tage lave eller høje trin, hvilket har indflydelse på hvordan dine forskellige muskler trænes og hvor meget energi du bruger under øvelserne.

Stepbænken fra Reebok vejer i sig selv 7,5 kilo og har en bæreevne på 110 kilo, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste. Det betyder dog at du ikke kan anvende tunge vægte på denne stepbænk, så her kan du med fordel vælge en anden model.

Overfladen er lavet af gummi, og har et mønster med prikker der er hævet en smule for at give dig et bedre greb. Selve stepbænken måler 35 x 90 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: 35 x 90 cm.
 • Højder: 15 / 20 / 25 cm.
 • Mulighed for tilkøb af klodser: Ja

Billig stepbænk med høj bæreevne

Velegnet til: Dig der ønsker en billig stepbænk med høj bæreevne, der gør det muligt at anvende tunge vægte under træningen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
599,00 638,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Denne billige stepbænk er det perfekte valg for dig, der ikke går op i mærkevarer og som bare gerne vil have en bænk med høj kapacitet og bæreevne. Stepbænken fås i 2 størrelser med kapacitet til henholdsvis 200 og 300 kilo, hvilket er langt mere end andre modeller. Den er således et rigtig godt køb for dig der gerne vil træne tungt, og som ønsker at bruge den til mere og andet end aerobic.

Om: Denne stepbænk fås i varianter: En lille model på 28 x 70 centimeter med 3 justerbare højdeniveauer: 12,5, 18 eller 23 centimeter og bæreevne på 200 kilo. Og en stor model på 38 x 95 centimeter med 3 justerbare højdeniveauer: 15, 20 eller 25 centimeter og bæreevne på 300 kilo.

Stepbænken er en billig model der ikke har et bestemt mærke, men som til gengæld kan bruges til lidt af hvert. Den lille model er primært egnet til forskellige former for aerobic og konditionstræning, mens den store model med fordel kan benyttes til tungere træning.

Bæreevnen og størrelsen på den store stepbænk betyder at du kan bruge den til tungere træning, hvor du eksempelvis ligger eller står på stepbænken og lufter tunge vægte.

Detaljer:

 • Mål – lille: 28 x 70 cm.
 • Mål – stor: 38 x 95 cm.
 • Højder – lille: 12,5 / 18 / 23 cm.
 • Højder – stor: 15 / 20 / 25 cm.
 • Mulighed for tilkøb af klodser: Nej

Aserve Aerobic Step

Velegnet til: Dig der ønsker en billig stepbænk, som primært skal bruges til aerobic og andre lettere former for konditions- og motoriktræning.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
399,00 399,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Aserve Aerobic Step er en god og billig stepbænk, som kan justeres i 2 højder. Den er især velegnet til aerobic, men den kan også sagtens bruges til andre former for konditions- og motoriktræning. Du kan med Aerobic Step justere højden fra 10 centimeter og op til 20 centimeter, hvis du ønsker at øge sværhedsgraden.

Om: Aserve Aerobic Step er en billig stepbænk med 2 højdeniveauer. Den kan således justeres fra 10 centimeter og op til 20 centimeter, hvis der ønskes en mere udfordrende træning.

Stepbænken er lavet af plastik og har gummi under fødderne, så den står sikkert og stabilt på ethvert underlag. Den måler 78 centimeter i længden og 30 centimeter i bredden, hvilket kun er en smule mindre end de større og dyrere stepbænke.

Aerobic Step har en nopret overflade, som betyder at du står bedre. De medfølgende fødder kan enten klikkes af eller på efter behov.

Detaljer:

 • Mål: 30 x 78 cm.
 • Højder: 10 / 20 cm.
 • Mulighed for tilkøb af klodser: Nej

Hvad kan du bruge en stepbænk til?

Som det ses i videoen, er stepbænken et særdeles alsidigt træningsredskab til dig der gerne vil træne hjemme. Den er nemlig ikke kun god til aerobic men også flere andre former for konditionstræning og styrketræning. Den er også uundværlig til Bodypump, hvor du træner hele kroppen i rytmiske bevægelser ved brug af lette vægte og varierende øvelser.

Stepbænken er således velegnet til:

 • Aerobic
 • Bentræning
 • Bodypump
 • Styrketræning
 • Og meget mere
This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar