Artiklen indeholder reklamelinks.

En sovesofa med chaiselong er både flot at se på og komfortabel at opholde sig i. Her kan du smække benene op og nyde en stille stund, inden du slår madrassen ned og lægger dig i den store dobbeltseng.

Vi har været på besøg hos ILVA, IDEmøbler, WuptiUnoliving og Bedre Nætter, hvor vi har fundet 8 lækre sovesofaer med chaiselong. Se dem herunder:

Devon Flex 210 – sovesofa med gråt stof og lille chaiselong

Devon Flex 210 er en flot sovesofa med chaiselong, hvorunder du finder et smart opbevaringsrum til dyne og pude. Klik på billedet og se mere.

Devon Flex 210 er en fin lille sovesofa med gråt Corsica 150 stof, som betyder at den matcher de fleste indretningsstile. Sovesofaen har et liggeareal på cirka 150 x 200 centimeter, hvilket svarer til en halvandenmandsseng.

Sovesofaen her en fin chaiselong i den ene side, hvor der endda er gjort plads til et lille opbevaringsrum til dynen og puden. Dermed kan du nemt pakke sovesofaen sammen og gemme sengetøjet væk når det ikke bruges, hvilket er en stor fordel i et lille rum.

Dene sovesofa har 3 ryghynder med et par knapper syet i hver, hvilket giver et flot blødt look. Derudover er siddefladerne lavet i polyetherskum, som er et fast og stabilt materiale.

Detaljer:

 • Sovesofa med opbevaring under chaiselongen
 • Siddeflader med polyetherskum
 • Liggemål: Ca. 150 x 200 cm.

Se pris på Devon Flex 210 sovesofaen hos IDEmøbler

Devon Flex 410 – stor sovesofa og chaiselong med opbevaring

Devon Flex 410 er en stor og flot sovesofa med chaiselong og skjult opbevaringsrum. Den kan forvandles til en seng på cirka 150 x 200 centimeter. Klik på billedet og se mere.

Devon Flex 410 er en stor og lækker sovesofa, som passer perfekt ind i stuen. Den kan således fint fungere som almindelig sofa, der så kan foldes ud og bruges til gæster der overnatter ved lejlighed.

Sovesofaen måler 252 x 222 centimeter, hvilket betyder at der er god plads. Liggearealet måler cirka 150 x 200 centimeter, hvilket svarer til en god halvandenmandsseng. Der er således masser af plads for op til 2 personer i denne sovesofa.

Under den påmonterede chaiselong findes desuden et opbevaringsrum, som kan tilgås ved at løfte sædet op. Der er således god plads til opbevaring af dyne og pude, når de ikke bruges.

Detaljer:

 • Sovesofa med opbevaring under chaiselongen
 • Siddeflader med polyetherskum
 • Liggemål: Ca. 150 x 200 cm.

Se pris på Devon Flex 410 sovesofaen hos IDEmøbler

Rune – koksgrå sovesofa i elegant design med chaiselong

Rune er en elegant sovesofa i mørkegråt design. Den har opbevaringsrum under chaiselongen, som desuden kan monteres i både højre og venstre side.

Denne sovesofa er fleksibel på flere måder, hvilket blandt andet betyder at du kan vende chaiselongen så den både kan sidde i venstre eller højre side. På den måde er den yderst fremtidssikret, da du selv kan vælge placeringen af den.

Sovesofaen har et opbevaringsrum under chaiselongen til dyne og pude, og den har et liggeareal på 140 x 195 centimeter. Dette svarer til en halvandenmandsseng, hvilket er en fin størrelse til op mod 2 personer i et par nætter.

Rune sovesofaen har et flot mørkegråt stof og et elegant design, der passer fint ind i den klassiske indretning.

Detaljer:

 • Sovesofa i elegant design
 • Opbevaring under chaiselongen
 • Liggemål: 140 x 195 cm.

Se pris på Rune sovesofaen hos Wupti

Innovation Supremax Deluxe – luksuriøs sovesofa med posefjedre

Enkelte Innovation sovesofaer fås med eller uden chaiselong, heriblandt Supremax sovesofaen, som er en lækker sovesofa med god liggekomfort.

Supremax Deluxe Excess Lounger er en luksuriøs og dyb sovesofa med chaiselong som tilkøbsmulighed. Den dybe siddeflade giver øget siddekomfort, og så er madrassen udsytret med komfortable posefjedre, så du er sikker på at få en god nattesøvn.

Puffen, som kan tilkøbes til sovesofaen, kan enten bruges som en ekstra siddeplads eller sættes i forlængelse af sofaen, så du får en dejlig chaiselong. Om natten kan den fungere som et sengebord.

Standard-farven er som vist på billedet en ‘Twisted Charcoal’-grå med en robust struktur i stoffet, men du kan også vælge mellem en række specialstoffer, hvis du ønsker et helt særligt look.

Detaljer:

 • Luksuriøs sovesofa med chaiselong som tilkøbsmulighed
 • Madras med Excess posefjedre
 • Ben i forkromet stål
 • Liggemål: 155 x 200 cm.

Se pris på Innovation Supremax Deluxe sovesofaen hos Bedre Nætter

Innovation Cassius Deluxe – sublim sovesofa med chaiselong som tilkøb

Innovation-Cassius-Sovesofa-Med-Chaiselong
Den stilrene Innovation Cassius sovesofa kan stå frit eller op ad væg, og nemt omdannes til sovesofa. Du kan desuden tilkøbe en puf, så du kan have chaiselong i den ene side.

Denne sovesofa med chaiselong som tilkøbsmulighed oser af komfort og velbehag fra inderst til yderst. Således er madressen monteret med behagelige Excess Pocket fjedre, som giver god ligge- og siddekomfort, og de bløde puder udgør et dejligt ryglæn.

Designet på denne sovesofa er klassisk og eksklusivt på samme tid, og hvis du vælger at tilkøbe ‘Cassius Deluxe Excess Lounger Puff’ som vist på billedet, så kan du smække benene op og nyde en afslappende stund inden sovetid.

Liggemålet er på hele 155 x 200 centimeter, så når sofaen er udslået, har du en lille dobbeltseng til rådighed. To personer kan således sagtens deles om Cassius Deluxe sovesofaen, og puffen kan rykkes og bruges som et smart natbord.

Detaljer:

 • Sublim og luksuriøs sovesofa med mulighed for chaiselong
 • Madras med Excess pocket fjedre for optimal liggekomfort
 • Liggemål: 155 x 200 cm.

Se pris på Innovation Cassius Deluxe sovesofaen hos Bedre Nætter

Idun Lounger – eksklusiv og stor sovesofa med chaiselong

Idun Lounger sovesofaen fra Innovation er en stor og luksuriøs model, som har chaiselong i den ene side og rigtig madras med posefjedre, så du ligger behageligt og godt.

Denne enorme luksus-sovesofa byder på et utal af muligheder. Stilen er enkel og typisk skandinavisk, men det flade udtryk med store dybe siddeflader skaber alligevel en helt særlig atmosfære i rummet.

Sofaen måler 328 x 146 centimeter, så her er der med andre ord plads til hele familien. I udslået stand har sovesofaen et liggeareal på 140 x 200 centimeter, men dette kan reelt forstørres, hvis chaiselongen også tages i brug. Således byder denne sovesofa på et hav af muligheder, samtidig med at den ser rigtig godt ud. I madrassen er der monteret behagelige posefjedre, som giver ultimativ ligge- og siddekomfort.

Idun Lounger kan bestilles i en række valgfri farver eller specialstoffer, så du kan få lige netop den farve du måtte ønske. Alle farverne kan ses hos Bedre Nætter (direkte link her)

Detaljer:

 • Stor luksus-sovesofa med chaiselong
 • Madras med posefjedre for optimal liggekomfort
 • Liggemål: 140 x 200 cm.

Se pris på Innovation Idun Lounger sovesofaen hos Bedre Nætter

Innovation Bragi – stilren sovesofa med chaiselong

Innovation-Bragi-Sovesofa-Med-Chaiselong
Innovation Bragi er en simpel sovesofa med chaiselong og et diskret sort stel.

Innovation Bragi er navnet på denne stilrene og fede sovesofa, som har en lækker chaiselong i den ene side. Den fås blandt andet i lysegråt stof som ses på billedet, og så kan du tilkøbe en nakkestøtte hvis du ønsker ekstra siddekomfort. En af de specielle detaljer ved Innovation sovesofaer er at de kan stå frit, da ryggen er beklædt med samme stof som andre overflader. Den er derfor lige pæn forfra som bagfra.

Som det kendes fra Innovation, er denne sovesofa lavet i gode materialer og med en høj liggekomfort. Madrassen er således monteret med 12 centimeter posefjedre, så du får fornemmelsen af at ligge på en rigtig seng. Madrassen er håndlavet i Danmark, og med et liggemål på 140 x 200 centimeter er der tale om en god lille halvandenmandsseng.

Benene og rammen er lavet i matlakeret sort metal, og benene er desuden ekstra slanke. Dette giver sovesofaen et let udseende, og den fremstår næsten “svævende” over gulvet.

Detaljer:

 • Eksklusiv sovesofa med chaiselong
 • Kan stå frit eller op ad væg
 • Liggemål: ca. 140 x 200 cm.

Se pris på Innovation Bragi sovesofa med chaiselong hos Bedre Nætter

Eaton – komfortabel sovesofa med opbevaring under chaiselong

Eaton-Sovesofa-Med-Chaiselong
Eaton sovesofaen har træramme og indbygget opbevaring under chaiselongen. Velegnet til brug som bl.a. gæsteseng eller til kollegieværelset.

Hvis du ønsker dig en sovesofa med et rigtigt sofalook, så er Eaton sovesofaen det rette valg. Udadtil ses det ikke at der er tale om en sovesofa, men under den behagelige chaiselong er der indbygget et opbevaringsrum, hvori du kan gemme sengetøjet om dagen.

Sovesofaen har en stabil træramme og sorte plastfødder, og betrækket er mørkegråt med en grov struktur, som dog er blød og behagelig at ligge på.

Eaton sovesofaen har en to meter lang chaiselong, som også udgør sovearealet. Der er således tale om en enkeltmandsseng, som enten kan bruges til overnattende gæster, i den lille lejlighed eller på kollegieværelset, hvor pladsen skal udnyttes fuldt ud.

Detaljer:

 • Stilren sovesofa med chaiselong
 • Ben i sort plast
 • Liggemål: Ca. 80 x 200 cm.

Se pris på Eaton sovesofa med chaiselong hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar